|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#301 |
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II
Eva - takie maleństwo, taki Nesquik, a jakie zdjęcia robi, wow!
![]() |
#302 |
Raczkowanie
|
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II
Paulina, pies szatan prześliczny
![]() ale i tak wolę koty
#303 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale się paskuda przestawia na mój styl życia, rano zły jak się go budzi a wieczorem jak zgaszę lampkę to nie chce spać ![]() I tak, też tak mam ![]() Powiedz mi jeszcze, czemu wy te krakowskie wyjścia na piwo organizujecie zawsze jak mam gości z drugiego końca kraju albo jak tż wraca po 2tygodniowej nieobecności ![]() Cytat:
![]() Szatan jest... anielsko boski ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;10824211] Byłam u dentysty dzisiaj, ale musiałam wizytę odwołać - za dużo ludzi, bo wsio się opóźniło ponieważ pewien pan zasłabł na fotelu i pogotowie trzeba było wzywać ![]() ![]() [/quote] Szajuś, kumpela z analityki mówi, że przy pobieraniu krwi jak ktoś ma zemdleć, to będzie to mężczyzna ![]() A propos nesquika - czy ktoś oprócz mnie zauważył, że kuleczki nesquika przypominają królicze bobki? A teraz pytanie za 100 punktów - co jest na opakowaniu nesquika? ![]()
![]() |
#304 |
Konto usunięte
|
Kjójik?
![]() Właśnie kłócę się z lubym, tak na marginesie. O sprzątanie rzecz jasna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#305 |
Zakorzenienie
|
Elliannia - ja mam jednego gada (królika) w domu rodzinnym paskudny wredny itp
![]() ![]() ![]() ![]() a ja nie mam się z kim kłócić abu ![]() na opakowaniu jest królik, miska z kulkami i mleko jak się leje chyba, że ja mam jakaś starą paczkę ![]()
#306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyobrazacie sobie?facet jak dąb a fika przy ukłuciu igły? najśmiesznieksze jest to,że tylko wtedy kidy tyczy sie to tylko jego. na moją prośbę,żeby przekłuł mi drugą dziurkę w uchu powiedział OK-JUŻ? myślałam,że będę sie prosic,błagać,ale nie.kazał mi tylko narysowac miejsce wkłucia .bach i mam drugą dziurę w uchu. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#307 |
Wtajemniczenie
|
Widzę, że dzierganie w pełni
![]() ![]() Byłam dzisiaj na uczelni żeby poprawić kolokwium z jednego przedmiotu, mojej pięty achillesowej. Wchodzę, siadam, pani doktor oznajmia: "nie rokuję", mam zerowe szanse na zdanie egzaminu, nie ma podstaw, żeby zaliczyć mi semestr, porozmawia o mnie z innymi wykładowcami (!!!), to chyba nie są studia dla mnie. Dokładnie w ten sposób, patrząc w oczy. Za przeproszeniem: nie wiedziałam, czy mam się zesrać, czy nastawić zegarek. Kolokwium oczywiście nie poprawiłam, ku uciesze pani doktor. No ale za to mam już nową stancję ![]() ![]()
![]() |
#308 |
Zakorzenienie
|
Reijel a co studiujesz? Bo chyba mi umknelo.
Ja juz zbieram sie do spania. JEstem glodna, ale jesc nie moge (bo juz po 18.30). Mam bol glowy od siedzenai przy kompie i dziubania pracy dyplomowej. TZ ma humor pod zdechlym azorkiem i tez mi to nastroju nie poprawia. Tak, siusiu, paciorek i spac! Najlepsze rozwiazanie. PS. Dzis zdalam sobie sprawe, ze co prawda, nosze na codzien kapelusz, ale jest....moherowy! A jak! Mudze mu cyknac fotke i wam pokazac :P
![]() |
#309 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja miałam jednego takiego dr na wczesniejszym kierunku, któremu nie rokowala dokladnie polowa roku (a moze nawet wiecej) i tyle osob mialo warunki. Mimo wielokrotnych skarg (nie tylko z mojego roku)do dziekana, jakoś nikt sie nie zastanowil, czy to moze rzeczony pan doktor nie rokuje ![]() ide chyba spac, bo cos mi zle na duszy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#310 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No dokładnie takie opakowanie jest, co za geniusz wymyślił takie na jedzeniu, które przypomina królicze bobki ![]() Cytat:
Gratuluję nowego miejsca na ziemi pozbawionego babonia ![]() Cytat:
![]() A co się dzieje? ![]()
Zawsze jest trochę prawdy w każdym "żartowałam", trochę wiedzy w każdym "nie wiem", trochę emocji w każdym "nie obchodzi mnie to" i trochę bólu w każdym "u mnie wszystko w porządku" ... ![]() Edytowane przez Elliannia Czas edycji: 2009-02-04 o 23:08 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#311 |
Zadomowienie
|
![]() a w sumie to nic takiego się nie dzieje, takie tam zimowe smuteczki, to przez Evy zdjęcia ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#312 |
Wtajemniczenie
|
Santos - anglistyka.
Niestety przedmiot ważny - gramatyka praktyczna. Przyznaję, nie idzie mi dobrze i miała prawo powiedzieć parę ostrzejszych słów (motywacyjnie), ale do cholery, co to znaczy "porozmawiam o pani z innymi wykładowcami"?!! Przecież to nie jej sprawa. Nie umiem nie przyjmować takich rzeczy do siebie i wpadłam w dołek. No ale, jutro też jest dzień, spojrzę na wszystko inaczej i jeszcze pokażę babie. Nie chę wysyłać zbyt wielu negatywnych fluidów ![]() Pogadajmy o czymś przyjemnym, nie wiem, może błyszczykach? ![]()
![]() |
#313 |
Zadomowienie
|
Reijel, to jeszcze ja na odchodnym
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#314 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#315 |
Zakorzenienie
|
tak od czasu do czasu was podgladam, co sie u was dzieje... (nie zebym byla jakas zboczona czy co
![]() ![]() kurde, czasem i mi sie wydaje ze jakas staroswiecka jestem, a mam "dopiero" 17 niedlugo...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#316 |
Zakorzenienie
|
Ann, tu nie chodzi o wiek, my też nie za bardzo w latach posunięte (wiecznie młode!)
![]() Tu chodzi o... moherowatość ![]() ![]() Dziewczyny, przyjrzyjcie się jak wygląda najgroźniejszy przestępca w USA ![]() ![]() http://www.joemonster.org/filmy/1377...zestepca_w_USA Rei, dasz radę - nie ma egaminów nie do przejścia ![]() ![]()
#317 |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Witam, Sabah al Khair Mohery, Śpiochy
![]() Dzisiaj rano było chłodno, 18 stopni... ale bardzo szybko zrobiło mi się gorąco, bo jak zeszłam do mojego autka, to odkryłam, że dwa inne autka skutecznie moje blokują.... no ja nie mogę, jak ludzie mogą być tacy durni? Zadzwoniłam na Policję, podałam numery rejestracyjne delikwentów i już oni do nich dzwonili, tak więc w podskokach zleciały się patafiany w ciągu 20 minut... ale co ja się nazłościłam, to moje. Jeden przeprosił grzecznie i odjechał, a drugi z pretensją w głosie, "ależ ja wystawiłem karteczkę z moim numerem za szybą, to po co było na Policję dzwonić?"... no po co? Ale oczywiście moja metoda na niewidzenie i niesłyszenie działa, nie odpowiedziłam mu nic. Jemu się wydaje, że ja będę do ludzi dzwonić, bo mnie blokują? Nic z tego, od tego jest Policja, jak dostanie mandat, to się nauczy. Wsiadłam do samochodu i pojechałam do pracy... spóźniona oczywiście. A ponieważ już i tak byłam spóźniona, to dla poprawy nastroju pojechałam do myjni samochodowej aby autko umyć przed weekendem i wypucować. Słuchałam sobie radośnie mój SOAD "Hypnotize", a tu podjeżdża jeden cacuś w Porsche Carrera czerwonym i gadkę zaczyna, jak to moja muzyka mu się podoba i może byśmy kawy się napili.... czy ja mam na czole napisane "Nałogowy Kawoholik"? Pogoniłam gościa, że ja kawy nie piję, herbaty też nie, a w ogóle to nie lubię gdy facet ma gorszy samochód niż ja... on miał w tej kwestii inne zdanie, tak więc pozostawiłam sprawę nierozstrzygniętą i uprzejmie pożegnałam patafiana. Przyszłam do pracy, a tu.... Urgent łamane przez Most Important łamane przez Na Wczoraj... i odpaliłam Wizaż.... a co, jak na wczoraj to i tak za późno i do Niedzieli poczeka. Miłego dnia Moherki ![]()
![]() |
#318 | |
|
Cytat:
Ja jestem kobietą.... chociaż odkryłam w innym wątku, że mam 66,6% z faceta... i muszę Wam powiedzieć, że ja mdleję przy pobieraniu krwi, cyrki wyprawiam i musi mnie druga osoba za rękę trzymać ![]() Nie wiem jak urodziłam, ale nie mdlałam wtedy. Nie wiem, jak ja te horrory oglądam, ale Piły i Hostele obejrzałam już po kilka razy i na mnie wrażenia nie robią ![]() Obok martwej osoby mogę siedzieć i nic mi nie jest ![]() A jak mi mają krew pobrać, to istna Sodoma i Gomora i przepychanki ![]() Jestem w takim razie wyjątkiem potwierdzającym regułę ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#319 | |||
Wtajemniczenie
|
Witam Moherki w ten ponury poranek. Potowarzyszy mi któraś przy kawie?
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja znowu zostałam dziś przez współpracownice wykiwana, i przychodzę sama na drugą zmianę, co oznacza nie wstawanie od biurka przez kilka godzin i pobijanie swojego rekordu szybkości wprowadzania danych; podczas gdy one będą sobie słodko plotkować przez cały dzień i głupio się tłumaczyć, że tego czy tamtego niestety zrobić nie zdążyły. Oby chociaż system działał, bo jak nie, to przed północą stamtąd nie wyjdę ![]() Uff, to się wyżaliłam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#320 |
Zakorzenienie
|
Dobry kochane MOHERKI
![]() Przezyłam noc z tym bólem zeba,jeszcze dzis tylko i jutro juz sie uwolnie ![]() Ktos o kawie cos pisał ![]() ![]() Eva Ty to niezła agentka jesteś ![]() ![]() Rej gratuluje stancji ![]()
![]() |
#321 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A ostatnie zdania genialne ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Luby pojechał na narty, ja w południe na babskie ploteczki się umówiłam. Za oknem kolejny dzień szaro i WILGOTNO - nie cierpię tego połączenia! Kolejny dzień zasypiam na stojąco. Na pocieszenie obejrzę sobie jakiś serial z Tią Carere, piękna kobieta, co rano ją pokazują (wiem, bo ferie mam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#322 |
Wtajemniczenie
|
Paulinko i cyferki, kawę wprawdzie właśnie skończyłam, ale zawsze mogę zrobić następną
![]() Szaja, fajnie masz z tymi feriami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#323 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do angistyki - jesli potrzebujesz pomocy to wal, nie studiuje anglistyki, ale nieskromnie powiem, ze jestem mega specem w gramatyce angielskiej, z reszta ucze inglisz i wlasnie wybieram sie na CELTe. Mnie sie nie da wyslac negatywnych flidow bo moja praca idzie ladnie do przodu. Powoli, ale statecznie i rownym tempem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#324 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.leki.med.pl/lek.phtml?id=...ek=2613&menu=3
![]() |
#325 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#326 | |||
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;10829575] 18 stopni to ja mam teraz w pokoju ![]() ![]() A ostatnie zdania genialne ![]() [/quote] ![]() Cytat:
No już myślałam, że ja jedyna na świecie tak mam. Tu, gdzie chodzę na badania, już mnie znają, siadam sobie dostojnie na fotelu w pozycji półleżącej, jedna pielęgniarka mnie za lewą rączkę ładnie trzyma i zagaduje rozmową, a druga w tym czasie do mojej żyły w prawej ręce się dobiera. Oczywiście i tak słyszą moje zdecydowane protesty, że igła ma być najcieńsza, a probówka najmniejsza, bo wszak aż tyyyyle tej mojej krwi do badań nie potrzebują. Po torturach zostaję dumnie w fotelu przynajmniej na kilka minut i przynoszą mi szklankę wody, potem mi pomagają wstać i się ubrać i Bogu dziękują chyba, że więcej takich jak ja na tym świecie nie ma.... a tu się okazuje Santos, że też byś mogła je mile zaskoczyć. Kilka lat temu byłam dość poważnie chora i miałam na stałe venflon zamontowany i kroplówki, "sól" na przemian z "cukrem" leciały po kilka razy dziennie, venflony mi zmieniali z ręki na rękę, z dłoni na dłoń, z nogi na nogę..... i od początku, no to się dopiero Sajgon odbywał.
![]() ![]() |
![]() |
#327 |
Wtajemniczenie
|
Ja się nigdy nie przyglądam przy pobieraniu krwi, głowa w bok i staram się usilnie myśleć o czymś innym. Kiedyś się intensywnie przyglądałam, wręcz byłam zafascynowana
![]() Edit: Co do wenflonu, też mam nieprzyjemne przejścia. W klasie maturalnej, pięć dni przed studniówką, wylądowałam w szpitalu z ostrym zapaleniem wyrostka, jeszcze parę dni i wg lekarza by się rozlał ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Maddie Czas edycji: 2009-02-05 o 11:10 Powód: d |
![]() ![]() |
![]() |
#328 | ||
Zakorzenienie
|
Ja tam problemow z mdleniem na widok krwi nie mam... predzej slabo mi od tego ze pobieraja kilka ogromnych probowek... I blagam o najwieksza igle zeby jak najszybciej poszlo.
![]() |
#329 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja na pobieraniu krwi tez zawsze patrze, co pani robi, jakbym nie widziała, to bardziej bym sie stresowała, a tak to luuuz Z wenflonem tez tak mialam, bo oni ci, Maddie, za bardzo zyłę wyeksploatowali. Powinni zmieniac miejsce wklucia przynajmniej co drugi dzien, ale rzadko to robia, bo jak sie juz dobrze wkluja to wola zostawic Szaro znowu na dworze, a ja musze sie z domu ruszyc, a tak bym sobie na wizazu posiedziała... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#330 |
Zakorzenienie
|
Elliannia - może się nie zorientowali, że ludziom będzie się tak to kojarzyć?
![]() ![]() Elliannia - boskie no biedny chomik wrobili nam chomika ![]() Eva ID - normalnie zabić takich ![]() ![]() ![]() co do pobierania krwi - ja nie mdleje ani nic, ale zawsze się kładę, głupi nawyk z pobytów w szpitalu ![]() szpiegu jak ja cię rozumiem ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:07.