Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-11, 14:16   #3301
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II

Ładna, nieprzeładowana. A to rzadkie przy takim fasonie rozszerzanym - wszystko co widziałam, uginało się od falbanek, kokardek, wstążeczek i ogromnie świeciło.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 14:17   #3302
madmuazelle
BAN stały

Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II

A no Margo,aniołkiem nie byłam. Olewatora miałam.

A suknia ślubna chanel jest bardzo ładna.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 14:24   #3303
cc_chanel
Zadomowienie

Szczerze to pierwsza którą przymierzyłam i jedyna która mi się tak podoba. Jakoś mi na tych tiulach falbanach i tych innych nie zależy
Stary 2009-03-11, 14:27   #3304
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez cc_chanel Pokaż wiadomość
Szczerze to pierwsza którą przymierzyłam i jedyna która mi się tak podoba. Jakoś mi na tych tiulach falbanach i tych innych nie zależy
No widzisz,czasami tak jest że pierwsze co się podoba,to się odrazu kupuje.Masz całkiem inny gust niż ja,bo mi się własnie podobają suknie z pomarszenieniami i taką chce mieć na swoim ślubie.
Stary 2009-03-11, 15:13   #3305
Maddie
Wtajemniczenie

Witam Moherki

Cytat:
Napisane przez Eva ID Pokaż wiadomość
Świętego Jude Tadeusza darzę wieklą estymą, ma nieprawdopodobną moc i ludzi, którzy się o tym przekonują na sobie spotykam wokół dość wielu.

Nie jest tak bardzo popularny jak św. Antoni z Padwy, czy też św. Franciszek z Asyżu, ale w sprawach trudnych polecam jego wstawiennictwo każdemu.
Skoro polecasz, to spróbuję, a nuż się uda

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;11387637]A to są takie jeszcze?
No wiem, że są. Z moich znajomych tylko jedna kojarzy wizaż, ale nie wizażuje. Dziwne to dla mnie
[/QUOTE]

Dla mnie też. Jedna moja koleżanka czasem czyta wizaż, ale baardzo rzadko - twierdzi, że tu są same nudy

Cytat:
Napisane przez Impersona Pokaż wiadomość
Też nie mam zmywarki. Kupię jak wymyślą takie podwieszane pod sufitem Nie cierpię myć naczyń, ale da się żyć- ja myję zastawę, TŻ garnki i jakoś żyjemy i ręce nikomu jeszcze od tego nie odpadły
Ja również nie mam ze względów metrażowych, a mycia naczyń bardzo nie lubię..

Cytat:
Napisane przez aniko 23 Pokaż wiadomość
bo zanim UP mnie na cholerny staz skieruje to umrem z glodu..
Mogę Cię przygarnąć, zaraz będę robić obiad

Cytat:
Napisane przez _Ya Pokaż wiadomość
A skoro o sprzątaniu mowa, może któraś jest chętna mi pomóc? Zapraszam poczęstuję martini, herbatka, kawka, nawet nakarmię
Hm, hm.. W sumie mam blisko

Cytat:
To moja sukienusia.....
Ładna Przypomniałaś mi, że muszę w końcu zrzucić zdjęcie z telefonu i pochwalić się swoją suknią
Maddie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 15:28   #3306
201604211131
Konto usunięte

CC - piękna...
A dziewczyny - mam dla was prezent (by was oczka na wizażu nie bolały)
Jeśli któraś z was ma Firefoxa to niech zainstaluje tą zakładkę:
http://userstyles.org/styles/15784Potem niech wstawi np: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1968 - ten kod i zobaczycie jaki ładny wizaż wtedy będzie
Tutaj dokładna instrukcja : http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1950
A dla usunięcia wszystkich internetowych świństw - polecam Ccleaner - news od M.

Edytowane przez 201604211131
Czas edycji: 2009-03-11 o 15:30 Powód: dopisek
201604211131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 15:32   #3307
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

CCleanera nie lubie, a wizaz mi sie taki bardzo podoba

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?
-A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach?

SzpiegZKrainyDeszczowców jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 15:40   #3308
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

CC sliczna sukienka...
bylam w szpitalu u kuzynki i jej dzidziusia..nasiedzialam sie tam uf...

robie pazury i nadrabiam wizaz

...noszę twe serce z sobą (noszę je w moim sercu).

aniko 23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 15:49   #3309
MagdaP
Zadomowienie

Cytat:
Witajcie, Sabah al Khair Moherki, widzę, że znowu mnie ktoś ubiegł na Dzień Dobry.

Witaj Magda, ja już z pracy piszę, ale dla Ciebie to okrutnie wczesna pora w Polsce.

Różnica czasu wynosi +3 godziny, czyli gdy u mnie jest 9.00 i jestem już od godziny w pracy, to u Was jest 6.00 i dopiero się budzicie.
Ja rano zagladam sprawdzic poczte i na neta przed wyjsciem do pracy przy porannej kawie

Cytat:
Twoja aplikacja jest wzięta po uwagę i rozpatrywana
To przy okazji prosze o rozpatrzenie i mojego wniosku
Stary 2009-03-11, 15:49   #3310
201604211131
Konto usunięte

Szpiegu - ale może się komuś to przydać, jeśli go oczy bolą
Stary 2009-03-11, 16:09   #3311
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez wirlandia Pokaż wiadomość
Szpiegu - ale może się komuś to przydać, jeśli go oczy bolą
no mnie np.

Jak się ciesze,że powrócił mój ulubiony serial,ktory kiedyś oglądałam.Ostry Dyżur.
Stary 2009-03-11, 16:17   #3312
Maddie
Wtajemniczenie

Mad, jaki kanał i o której? Oglądałam niedawno, ale to nie szkodzi
Stary 2009-03-11, 16:43   #3313
Eva ID
ForceIsStrongInThisOne...

GG do Eva ID

Cytat:
To moja sukienusia.....
Bardzo ładna sukienka ważne będa też dodatki

Nawiasem mówiąc to śliczną masz figurę ehhhh... chciałabym mieć taką

Cytat:
Napisane przez Maddie Pokaż wiadomość
Skoro polecasz, to spróbuję, a nuż się uda

Ładna Przypomniałaś mi, że muszę w końcu zrzucić zdjęcie z telefonu i pochwalić się swoją suknią
Uda się, uda...

Madie, no dalej pokaż nam swoją sukienkę czekamy i czekamy.

Cytat:
Napisane przez MagdaP Pokaż wiadomość
To przy okazji prosze o rozpatrzenie i mojego wniosku
Jest rozpatrywany.

I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką

55 kg
Eva ID jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 16:55   #3314
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
CC - piękna...
http://userstyles.org/styles/15784Potem niech wstawi np: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1968 - ten kod i zobaczycie jaki ładny wizaż wtedy będzie
Tutaj dokładna instrukcja : http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1950
A dla usunięcia wszystkich internetowych świństw - polecam Ccleaner - news od M.
werko kolory się zmieniły,ale...nie było belek dzielących wiadomosci.i czcionka była mniejsza
booosz,jak ja się cieszylam z koloru ,a tu bach.wróciłam do starego
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 16:56   #3315
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
Aga, no ja to rozumiem, wiem bo sama mam wydatki co jaki

(co się dzieje z tym Wizażem? Zapisało mnie i wywaliło mi stronę, muszę Edytować aby pisać dalej)

kontynuacja...

... co jakiś czas do mojego autka...

Ale ja pierwszą zmywarkę to kupiłam już dobre z 10 lat temu, no nie pamiętam dokładnie ale syn był jeszcze mały i zmywarki były trochę zbyt drogie nawet ale mój dar perswazji był nie do pokonania

Potem pól ulicy do mnie przychodziło w odwiedziny zmywarkę oglądać, a co ja się nasłuchałam dobrych rad od "ciotek" jak to zmywarka tak dobrze nie umyje jak ręcznie, to głowa mała.

Pamiętam jak mnie jedna moja koleżanka wkurzała, tym tekstem, że zmywarki źle myją, zdarzyło się, że ciasto do mnie na swoim talerzu przyniosła, oddałam go jej już umyte, a ta na mnie taaakie oczy.... co ten talerz taki biały?!

No to nie wiedziałam co mam powiedzieć, no to mówię prawdę, że w zmywarce sie umyło w wysokiej temperaturze, no i pewnie ten proszek też dość silny.... skończyło sie na tym, że zniosła do mnie pół swojej zastawy do umycia, nawet kupiła proszek (ten najdroższy sic!).

Ostatecznie po miesiącu kupiła zmywarkę i to była druga zmywarka na mojej Wisteria Lane...

Takim prekursorem byłam
łał, zazdroszczę tych lat przeżytych ze zmywarką
Dla mnie to nie luksus a niezbędnik oszczędnościowy, zwłaszcza tu gdzie mieszkam.
Zresztą gdy na początku stycznia byłam na urlopie to pomagałam siostrze która dopiero co urodziła córeczkę . Sprzątałam, prałam, zmywałam, opiekowałam się małą i miedzy innymi doceniłam niezmiernie zalety zmywarki, po tym tygodniu postanowiłam ze muszę sobie kupić

Cytat:
Aga - to nie jest zachowanie jak małe dziecko - w rodzinie są ważniejsze i mniej ważne wydatki - na ramę mogą się spokojnie pieniądze potem znaleźć - po co masz się mordować w kuchni? A hamulce to można teraz kupić, a nie ramę - niech poczeka...
Werka, dam Ci nr do niego i mu to powiedz ja już nie mam sił
Wrócił z pracy i był taaaki słodziutki, zaczął mi masować kark a mnie cholera wzięła

Cytat:
Pewnie rowery to jego pasja U mnie tak jest z wędkarstwem. Odmówiłam sobie krótkiej skóry na rzecz kołoworotka i wętki No ale cóż urodziny miał

Ja sobie kupię po ślubie czuli we wrześniu...a co nie będę wiecznie "statków" sama zmywać

U mnie szaro i buro. I skurcz w plecach mnie złapał
faceci
Współczuję skurczu miałąm też z nimi problermy częste ale odkąd łykam magnez mam spokój

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
Aga - ja też widzę różnicę ale daj facetowi palec a chcę całą ręką... i też rozumiem, że jemu łatwiej by było, lżejszy rower itp. jednak hamulce to podstawa, ramę może dokupić później. Chyba jednak zmywarka jest lepszym pomysłem niż rama - przecież już to miałaś zaplanowane - On wyskoczył z tą ramą jak królik z kapelusza. Ja bym postawiła na swoim i dodała jeszcze, że ramy nie było w planie, zmywarka owszem... Co do zmywania naczyń na mieszkaniu studenckim, mam takich współlokatorów, że jak ja nie umyję to dla nich gary mogą leżeć dopóki coś czystego będzie, a jak już wyjeżdzam do domu, wracając do Kielc jest stosik w zlewie... wtedy się buntuję, że nie nie myję i albo oni umyją albo ja znowu moczę łapska
Evo - ja też próbuję moich rodziców przekonać, ale chyba mamy za małą kuchnie na kolejny sprzęt... chociaż ja lubię myć naczynia
A w Kielcach trochę śniegu...
Malinko lubisz zmywać? Wpadnij, ja mam dwie sterty w kuchni

Cytat:
Napisane przez Elliannia Pokaż wiadomość
Zmywarka super sprawa, u nas podział obowiązków wyglądał tak : ja sprzątam i gotuje, zakładam pranie, tż zmywa i rozwiesza pranie. Po 2 tygodniach stwierdził, że zmywarka to konieczność. W grudniu już oglądaliśmy nowe, a nagle okazało się że mój wujek robi remont domu, i się pyta czy nie chcemy ich starej (5letniej) zmywarki, więc dostaliśmy za free - taką małą z whirpoola, działa bez problemowo

Powiedz mężowi, że jak na razie hamulce są najważniejsze, zaraz po nich zmywarka, a rama jest ostatnia w kolejności priorytetów - zaargumentuj czasem, który by mu zajęło zmywanie po was, i czy nie woli się jeszcze parę miesięcy pomęczyć z trochę cięższym rowerem, niż codziennie tracić czas na zmywanie U mojego tż doszedł jeszcze argument taki - on zmywa 2h to, co ja zmywam 30 minut (więc oszczędność wody), i kwestia zbijania przez niego co najmniej jednego naczynia każdorazowo
mój też tłucze

Cytat:
Witam Dziś wyjątkowo wcześnie, bo zostałam wydelegowana z pracy na warsztaty z robienia pisanek - żeby potem przekazać tym moim dzieciakom. Po 2 godzinnym bazgroleniu po jaju jestem przekonana, ze moim celem nie jest krzyczenie na dzieci, a malowanie po jajach Fajna sprawa, kurcze no
Aga nie tylko Ty masz do czynienia z "chłopaczkiem" I jak sama powiedziałaś, teraz zrobi z Ciebie winną, że mu zabraniasz itd. a "un" Cię tak kocha i się stara

A ja znowu w przeciwieństwie do Pani koleżanki naczynia myć mogę godzinami, jeno odkurzać nie znoszę. Odkurzacz dla mnie to narzędzie diabła...

A skoro o sprzątaniu mowa, może któraś jest chętna mi pomóc? Zapraszam poczęstuję martini, herbatka, kawka, nawet nakarmię
ooo, ja kocham odkurzac odkąd kupiłam super sprzęt Zelmera z turboszczotką i innymi bajerami.
Mogę wpaść z moim odkurzaczem

Cytat:
To moja sukienusia.....
piękna, elegancka, subtelna...aż sie łezka w oku kręci (sowją niedawno przywiozłam od rodziców i musiałam sie mocno powstrzymywac by jej nie przymierzyć)

Widziałam dziś podstarzałą Barbie tak ok. 50-tki. Tlenione włosy, solar, biała puchowa kurtka, różowy kaszkiet (taka mega żarówa), złota torebka, rurki i oczywiście białe kozaki. Padłam. Kobieta zgrabna, ładne rysy twarzy a taką krzywdę sobie robi

Obejrzałam właśnie na TVN zapowiedzi jutrzejszych Rozmów w Toku o fobiach ( swoja drogą niektóre były straszne, zwłaszcza ta dziewczyna która codziennie wyrywa sobie włosy i zjada je).
Tak a propos, macie jakieś fobie?

Edytowane przez agabil1
Czas edycji: 2009-03-11 o 17:02
agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 17:07   #3316
paulina150528
Zakorzenienie

GG do paulina150528

Melduje,ze zyjeNa temat zmywarek,sprzatania,fobii i całej reszty wypowiem sie później

Nadrobiłam coscie nadziergały ale mnie niedzwiedz laptopa zabieraa ja musze poprasowac.

Aga Twój rame chce kupowac a moj piatą rajdowkeBo cztery to według niego stanowczo zamało.

Jedna na deszcz.
Druga na snieg.
Trzecia na słońce.
Czwatra na wiatr.
A piataNie umiał odpowiedziecale ja wiem na co mu ta piatana panienkiStwierdzi ł"nie ropucho nie prawda.Piata to po to jak cztery wczesniejsze akurat jednego dnia sie zbuntuja i nie odpala"
-Moher szary

Wierna fanka Niedzwiedzia,uzależniona od serdelixa

Jeśli mój opis Cie obraził w ramach protestu zdejmij stanik
paulina150528 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 17:14   #3317
Eva ID
ForceIsStrongInThisOne...

GG do Eva ID

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
łał, zazdroszczę tych lat przeżytych ze zmywarką

Noooo..... fajnie zabrzmiało....

Cytat:
A fobia na kolor r****y się liczy ?

I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką

55 kg
Eva ID jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 17:18   #3318
_Ya
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Maddie Pokaż wiadomość

Hm, hm.. W sumie mam blisko
Teraz już za późno :P Zakasałam rękawy i już prawie kończę, ale właśnie wlazł stary no i wiecie...głód go przyprowadził do domu Ale zapraszam następnym razem

P.S. Pokazuj kieckę A przy okazji gdzie szyjesz? Gdzie wesele robicie?

Cytat:
CC - piękna...
Ale Ty zdolna Na szczęście stary mi pokazał co gdzie i jak, to wieczorem sobie popatrzę

Cytat:
Napisane przez aniko 23 Pokaż wiadomość
robie pazury i nadrabiam wizaz
Jak to robisz pazury? Ja tez chce

Cytat:

ooo, ja kocham odkurzac odkąd kupiłam super sprzęt Zelmera z turboszczotką i innymi bajerami.
Mogę wpaść z moim odkurzaczem

Widziałam dziś podstarzałą Barbie tak ok. 50-tki. Tlenione włosy, solar, biała puchowa kurtka, różowy kaszkiet (taka mega żarówa), złota torebka, rurki i oczywiście białe kozaki. Padłam. Kobieta zgrabna, ładne rysy twarzy a taką krzywdę sobie robi
Może mamy ten sam model? Zelmer...zielony z ta magiczną i mega głośna szczotką Ale ta szczotka to mój wróg, bo stary zbiera na nią wszystkei kłaki co gubię i zawsze z wyrzutem mi pokazuje i zadaje pytanie "Kiedy zetniesz te kudły?" A myślałam, że kobiecy ideał to włosy po pas

U mnie taka barbi mieszkała w bloku nad nami, tylko nasza była tak deczko starsza ok 70. Bardzo była nieprzyjemna. Kiedyś o 7 rano wychodziła w mega szpilkach po zakupy. Pech chciał, że się wywaliła i tak upadła, że zablokowała drzwi. Mój ojciec to usłyszał jej wołanie i poszedł pomóc. Miesiąc później sąsiadka przyszła do mojej matki z pretensjami, że to mój ojciec ją popchnął i ... wykorzystał itd. itd. Na szczęście rodzina wiedziała, że pani już nie myśli racjonalnie, ale co ludziom nagadała to nagadała. Mam straszny niesmak do takich "kolorowych ptaków".
Demon odkaszlnął nerwowo (demony nie oddychają; jednakże dla każdej istoty inteligentnej, oddychającej czy nie, nadchodzą w życiu takie chwile, gdy odkasłuje nerwowo. Jedna z takich chwil nastała właśnie teraz, przynajmniej dla tego konkretnego demona).
_Ya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 17:23   #3319
Wisienki
Zakorzenienie

Wyobraźcie sobie wczoraj byłam taka padnięta, że jak położyłam się o 19 na pół godzinki to budzik mnie obudził o 6 rano... teraz jeszcze babka która ze mną pracuję idzie na urlop i zostaję sama (a jeszcze do końca nie opanowałam tych głupich, nieintuicyjnych programów komputerowych) z zaległościami z 3 miesięcy kiedy nikt nie był na moim stanowisku zatrudniony... nie ma co... u mnie jest wesoło.... mam tylko nadzieję, że jak dobrze zakasam rękawy to za jakieś 2 miesiące dojdę do spraw wierzących

Po nadrobieniu wątku stwierdzam:
Ja również uwielbiam czosnek, ale nie przepadam za cebulą

Fajna sukienka gratulację, myślę, że wasz ślub bedzie bardzo klimatyczny ... ta syrenka dobry pomysł, ale ja bym osobiście wolała starego garbuska

Cytat:
Świętego Jude Tadeusza darzę wieklą estymą, ma nieprawdopodobną moc i ludzi, którzy się o tym przekonują na sobie spotykam wokół dość wielu.
Cóż muszę w oparcu o włase doświadeczenie potwierdzić, jeśli zaś chodzi o moją prace tam robi się wiele rzeczy na raz, wyrobienie się ze wszystkim w terminie czasami bywa nieomal niemożliwe

Cytat:
Obejrzałam właśnie na TVN zapowiedzi jutrzejszych Rozmów w Toku o fobiach ( swoja drogą niektóre były straszne, zwłaszcza ta dziewczyna która codziennie wyrywa sobie włosy i zjada je).
chyba nie chociaż czy to, że zawsze się boje, że nie zamknełam dobrze drzwi do domu sie liczy?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-11, 17:27   #3320
201604211131
Konto usunięte

Może mi ktoś dać wreszcie kopniaka?
Bo potrzebuję. Muszę być na P (Przytycie), a nie jestem
Stary 2009-03-11, 17:33   #3321
Wisienki
Zakorzenienie

Cytat:

to ja cię kopas w dupas
Stary 2009-03-11, 17:36   #3322
Reijel
Wtajemniczenie

Cytat:
To ja też poproszę.
Reijel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 17:38   #3323
Maddie
Wtajemniczenie

Cytat:
Madie, no dalej pokaż nam swoją sukienkę czekamy i czekamy.
Evo, cierpliwości, muszę najpierw dorwać telefon TŻ, przesłać fotkę z mojego na jego i dopiero na kompa (ja nie mam kabla..) I jeszcze muszę koniecznie zrobić to tak, aby nie widział

Cytat:
Teraz już za późno :P Zakasałam rękawy i już prawie kończę, ale właśnie wlazł stary no i wiecie...głód go przyprowadził do domu Ale zapraszam następnym razem

P.S. Pokazuj kieckę A przy okazji gdzie szyjesz? Gdzie wesele robicie?
Dzięki, my już też obiad zjedliśmy A teraz TŻ naprawia mi zepsutą szufladę, i nawet zaoferował się pozmywać naczynia

Kiecki nie szyję, wypożyczam z salonu na Nowym Mieście, na przeciwko dworca PKS, pewnie wiesz gdzie Wesele będzie w Polaku a ślub u Michała, za równiutko 73 dni
Stary 2009-03-11, 17:38   #3324
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

no pazury zrobione..troche kijowo ale nie mam cierpliwosci do tego

Stary 2009-03-11, 17:39   #3325
Wisienki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Reijel Pokaż wiadomość
To ja też poproszę.
Jakże mogła bym Ci odmówić rusz tyłek

PS. Maddie bedziesz chyba w takim razie ślubowała jako pierwszy moherek w tym roku?

Edytowane przez Wisienki
Czas edycji: 2009-03-11 o 17:41
Wisienki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 17:40   #3326
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Cytat:
Lekka hydrofobia... nie wejde do jeziora, basenu, niepewnie czuje sie obok, przebywanie na lodce powoduje histerie.
No i panicznie boje sie kladek dla pieszych.

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?
-A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach?

SzpiegZKrainyDeszczowców jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 17:44   #3327
Malla
Nie depcze krokusów

Kończąc temat zmywarkowy rozpoczęty przez Agę i Evę powiem, że wychowałam się w 6-osobowej rodzinie, której zmywarka była bardzo potrzebna, tylko miejsca brak. Póki mieszkamy we dwoje i mało gotujemy, nie widzę sensu, nie mam nic przeciwko moczeniu sobie łapek w ciepłej wodzie.

Wirlandia - mnie odpowiada ten Wizaż, odkąd zmieniła się czcionka i poszarzało tło. Nie zamierzam zmieniać ustawień w komputerze, przeglądarce czy instalować dodatków, żeby jedna strona wyglądała ładniej Mam wrażliwe oczy i dużą wadę wzroku, wcale nie męczą mi się oczy przy tej szacie graficznej, monitor zawsze przyciemniam, bo nie lubię lampy bijącej od ekranu, jaką mają osoby, dla których to tło jest białe. Nie przeszkadza mi fiolet, przynajmniej czymś się wyróżnia od innych stron. Bardzo lubiłam poprzednią wersję, ale coś trzeba zmieniać od czasu do czasu, na pewno projekt będzie dopracowywany i dopieszczany. Poza tym ten portal to nie tylko forum, ale i kopalnia wiedzy. Mózgi lubią nowe bodźce

No, no, suknia od Chanel Uwielbiam proste, a Ty masz talię osy! Jak to, przecież mohery są grube?!

Agabil - tak, mam fobię. Boję się ciemności od małego. To takie irracjonalne, ale bardzo rzeczywiste zarazem. Fale strachu, paraliż gdy nagle zgaśnie światło... Generalnie wolę swoje nałogi niż fobie
Stary 2009-03-11, 17:59   #3328
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

ja sie panicznie boje pajakow i pajeczyn...obrzydzaja mnie...

ale zrobilam pyszna paste jajeczna...mniam..

Stary 2009-03-11, 17:59   #3329
201604211131
Konto usunięte

Ja akurat zmieniłam - jest dla mnie dużo lepiej
Nie musicie się wyjaśniać - jedni biorą inni nie.. bo jednym nie odpowiada innym odpowiada.
Stary 2009-03-11, 18:06   #3330
Maddie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Wisienki Pokaż wiadomość
PS. Maddie bedziesz chyba w takim razie ślubowała jako pierwszy moherek w tym roku?
Na to wygląda

Ja się boję latających owadów. Wszystkich. Poza tym mam manię zamykania wszelkich drzwi, np nie usnę jeśli drzwi od szafy nie są domknięte, itp.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości