|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3661 |
Zadomowienie
|
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II
No rozmiar zalezy od firmy a czasem i od modelu. Wczesniej kupowlam przez internet w brastopie i bravissimo, ale od zeszlego wrzesnia w Milli na Ruskiej. Tanio nie jest (ponad 100, czasem duzo ponad 100), ale obwody od 60, rozmiarowka od AA do K. I dobieraja rozmiar.
W Krakowie tez jest taki sklep Intimo4you na Wyslouchow 3
#3662 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II
HELLOU EVA i ELI ,czemu nie mogę przeczytać waszego wpisu na bloga.co tu jest grane.
![]() ej AGABIL też ma zamknięty dostęp powiedzcie mi,po co macie blog,skoro nikt nie moze przeczytć. Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2009-03-14 o 19:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#3663 |
Nie depcze krokusów
|
MagdaP - nigdy nie byłam w tym sklepie, jest na drugim końcu miasta, ale jak mi się obecne nieidealne zniszczą, to się na pewno wybiorę, choć ceny trochę odstraszają. E tam, i tak noszę ciągle kilka tych samych do upadłego, piorę, ledwo wyschną i zakładam, więc wolę 1 dobry niż 3 nijakie.
![]() |
#3664 |
Zakorzenienie
|
ja zakładam od święrta,na wyjścia i w okresie letnim.zimą robię sobie wolne.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3665 |
Zakorzenienie
|
Magda- a jak oceniasz jakość tych staników w porównaniu do np. Triumpha? Bo może mamę bym do niego zaprowadziła, jak fajne... I powiedz mi jeszcze- czy dla dużego biustu (np 85E) dobierze się coś z usztywnianą miseczką? Moja mama ma duży biust i uparta nosi te miękkie staniki, bo twierdzi, że w usztywnianych taki duży biust wygląda źle, ale mi się wydaje,że te miękkie są niefajne i chciałabym namówić mamę na chociaż jeden usztywniany.
Mi chyba biust ciągle rośnie, nie wiem czemu, bo nie biorę żadnych hormonów- może po prostu tyję... Mam wrażenie, że ostatnio z wszystkich staników biust ma ochotę mi górą wyskoczyć. Edytowane przez Impersona Czas edycji: 2009-03-14 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#3666 |
Nie depcze krokusów
|
Mnie też ciągle waha się jego wielkość, co mnie denerwuje, bo kupię dobry stanik, a po 2 tygodniach już bułkuje... Od jakiegoś czasu noszę tylko usztywniane, bo mam olbrzymie sutki i po kolejnym napastowaniu przez napalonego dziada wkurzyłam się i powiedziałam "nie!" miękkim.
![]() |
#3667 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3668 |
Zakorzenienie
|
Mi się moje w miękkich nie podobają, jakoś tak trójkątny kształt
![]() I też tylko usztywniane ![]() ![]()
#3669 |
Zadomowienie
|
Na pewno lepsze niz Triumpha. Usztywnianych niewiele, ale przy dobrze dobranym rozmiarze lepsze sa miekkie
Kiedys nosilam Triumphy 80D/85C, teraz nawet na nie nie spojrze. Wymiary mi sie prawie nie zmienily, za to rozmiar stanika sporo Polskie E to brytyjskie DD w miare latwo dostepne - te usztywniane sa przewaznie do G i to glownie plunge czyli takie do dekoltow
Nie ma czegos takiego jak ten perfum. Bynajmniej to nie to samo co przynajmniej Edytowane przez MagdaP Czas edycji: 2009-03-14 o 19:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#3670 | ||
Zakorzenienie
|
Malla, powiedz mi jak zrobic analize porownawcza grup systematycznych stawonogow? Po jakimi wzgledami mam te grupy porownywac? (chce to zrobic w tabeli, bo jak sie rozpisze to znowu na jedno pytanie dwie kartki mi wyjda)
Kurde, ktory nauczyciel jest takim sadysta ze informacji potrzebnych do pracy domowej nie tylko nie znajdziesz w repetytorium, podreczniku ale tez w google czy wikipedii! Tylko w jego kserówkach ktore daje na lekcjach :/
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2009-03-14 o 20:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3671 |
Nie depcze krokusów
|
Szpiegu - nie wiem jakie są jego wymagania ani jak aktualną systematykę stosuje, ale zwykle porównuje się cokolwiek, rozpoczynając od ogólnych cech anatomicznych typu ilość odnóży, czułki, odnóża gębowe, przez bardziej fizjologiczne, sposób oddychania, wydalanie.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3672 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musze jeszcze wygooglowac zwiazek miedzy stalocieplnoscia a zdolnoscia zasiedlenia stref klimatycznych i do napisania biologii mam wszystko. Do historii tez wszystkie zrodla, tylko z chemia problem, bo polski pisze sie z glowy ![]()
![]() |
#3673 |
Nie depcze krokusów
|
Szpiegu - a ile objętościowo ma to wychodzić? Zwykle na potrzeby szkolne wystarczy strona, a do tego wystarczy to co podałam, będzie dostępne i w kompendium, i w necie, bo to najważniejsze różnice. Gorzej by było, gdyby kazał grupy owadów do siebie porównywać, byłby sajgon... Co do stref, to o coś takiego chodzi?
![]() |
#3674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja mama ma potwornie duży biust.teraz to już nie wiem,jaki ma rozmiar.wiem,ze weszłaby tam moja głowa. kiedy miała troche mniejszy nosiła miękki z fiszbiną.teraz nosi takie masywne na szerokich ramiączkach i biust tez jest wysoko uniesiony,tylko musi być głeboka miska zakrywajaca całą pierś. ja noszę usztywniane,żeby trochę dodać sobie rozmiaru.po karmieniu też piers się zmienia,szczególnie sutki. lubię staniki białe i gładkie.mam strasznie wrażliwą skórę i kazda haftowana falbanka,lub oszycie mnie drażni.nie podoba mi się też widok koronki pod cienką bluzka,dlatego moje staniki są raczej gładkie,lub mają delikatną koronkę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3675 |
Zakorzenienie
|
Margo- moja mama nosi tylko na fiszbinie
![]() ![]() ![]() Mam prośbę ![]() ![]() ![]() ![]() Też najbardziej lubię gładkie staniki. Tzn. mogą być kolorowe, ale ważne jest dla mnie, żeby były z naturalnych materiałów, a jak mają jakąś falbankę, to tylko z brzegu. Dzięki Magda ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3676 |
Nie depcze krokusów
|
Też najbardziej lubię gładkie.
![]() |
#3677 | ||
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy o to, bo z ta zoogeografia wyskoczyl jak filip z konopii jak teraz mamy systematyke (wczesniej ewolucjonizm mielismy, a on przemieszal ewolucjonizm z systematyka). Objetosciowo tekstu do 6 stron A5 na same pytania (6 pytan, dwa na tabelki, trzy opisowe, i jedno "wyjasnij i omow przystosowanie" i tutaj pare ppkt np. "Ryby do wody"), plus rysunki do pytania o porownanie komorki zwierzecej, roslinnej i bakteryjnej.
A na zdrowy chlopski rozum w tym pytaniu chodzi o to, ze czemu takie ssaki mieszkajace na kole podbiegunowym nie uciekaja do cieplejszego miejsca. "Zwiazek miedzy stalocieplnoscia a zamieszkiwaniem stref klimatycznych...", wiec na chlopski rozum chodzi o to ze zwierzeta stalocieplne maja w nosie czy mieszkaja na kole podbiegunowym, czy przy rowniku, bo ich temperatura nie zalezy od otoczenia.... Tylko czemu bociek ucieka z Polski na zime, skoro jako ptak jest stalocieplny? A odnosnie stanikow, ja tylko na fiszbinie, nigdy usztywniane. Czemu? Kazdy sztywny jaki spotkalam jakos dziwnie skrzypial.
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2009-03-14 o 20:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3678 |
Nie depcze krokusów
|
Impersona - ładne portreciki wstawiłaś w MBC.
Szpiegu - jak dla mnie, chodzi mu właśnie o to np. jak niedźwiedzie polarne radzą sobie w tej temperaturze.
![]() |
#3679 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3680 |
Nie depcze krokusów
|
Kurde, kolejny sobotni wieczór spędzam sama :/ Ale za tydzień jedziemy do Czech, może będę coś pamiętać z wycieczki ;]
![]() |
#3681 |
Zakorzenienie
|
Malla- pamiętaj, nie pij za dużo i kupuj znane Ci marki alkoholu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uciekam do wyra- kolorowych koszmarków wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3682 |
Nie depcze krokusów
|
taaak, ser i brambory będą
![]() ciekawe ile zwierząt tym razem przywieziemy
![]() |
#3683 |
Zadomowienie
|
Laski żyję.
Zrobiłam zakupy wyżerkę itd. Podłoga w pokoju już wycyklinowana, nowy parapet założony. Przez cały dzień miałam odłączony internet, bo kable przeszkadzały w pracach, myślałam, że teraz Was "podczytam", ale stary maluje podłogę kaponem i po prostu masakra. Aż głowa boli, wymiotować się che... ![]() Chyba zaraz go namówię, żeby zejść do rodziców na jakiś film, bo poumieramy tutaj. Normalnie mnie oczy szczypią, ciekawa jestem jak on się czuje, strasznie ostry zapach. Napisali na opakowaniu, że śmierdzi tylko 2 godziny. Mam nadzieję, ze tak jest, bo nie chcę spać u "taty", bo mam z nim wojnę, oj w ogóle to jakiś zły dzień. Ten uśmiechnięty avatarek dziś mi w ogóle nie pasuje ...
Demon odkaszlnął nerwowo (demony nie oddychają; jednakże dla każdej istoty inteligentnej, oddychającej czy nie, nadchodzą w życiu takie chwile, gdy odkasłuje nerwowo. Jedna z takich chwil nastała właśnie teraz, przynajmniej dla tego konkretnego demona).
|
![]() ![]() |
![]() |
#3684 |
Nie depcze krokusów
|
Wynieście się stamtąd albo przynajmniej porządnie przewietrzcie pomieszczenia. Zanim się wprowadziliśmy, czyszczenie i pastowanie parkietu przypadło mnie. Nie wzięłam pod uwagę, że na opakowaniu było napisane "używać w wietrzonym pomieszczeniu", "może powodować senność". Był wieczór, a ja zasnęłam ze szczotką w ręce, z głową na podłodze :/
TŻ wrócił z siostrą małolatą przelewającą się przez palce. Wstydziłby się.
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2009-03-14 o 22:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#3685 |
Raczkowanie
|
Co do staników to od dłuższego czasu interesowałam się tym prawidłowym ich dobieraniem, a niedawno zaczełam zamawiać.
Mogę powiedzieć, że miękkie staniki, które mierzyłam sprawiały, że biust wyglądał lepiej niż w normalnym usztywnianym! Sama byłam zaskoczona. Ja akurat nie lubię gładkich, wolę ciemne kolory, koronki i hafty. Malla, a gdzie dokładnie jedziecie? ![]()
#3686 |
Zadomowienie
|
heloł babeczki!
w koncu mam chwile na wizaz-jakieś zmiany nastały przez ten czas? u mnie nuda, nie pozaznaczałam sobie nic, zadnych cytatów, więc nie wiem, co pisac ![]() Wiem tylko, ze Sweet pisała, co wąchac na mdłości w ciązy-a wiec, podpierajac się literaturą w postaci "Jeżycjady" odpowiadam, ze koperek ![]() acha, i witam Westalke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3688 |
BAN stały
|
Ja jeszcze nie śpie,nie zasne dopoki doputy mnie głowa przestanie boleć. :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#3689 |
Zadomowienie
|
o a jednak ktoś tu był
![]() ![]() Sweet, ja za koperkiem nie przepadam, ale może na mdłosci faktycznie pomaga ![]() A "Jezycjade" bardzo lubię, ale głównie te starsze części-nowsze trochę rozczarowują (choc i tak kupuje, no bo jak mam wczesniejsze, to jak to tak nie ciągnąć serii ![]() Mad-a Ty zmykaj do łóżeczka-na ból głowy pomaga sen ![]() ![]() to ja zmykam babeczki i do następnego, pewnie wieczorem, bo wczesniej idę poćwiczyc jazdę na placu(to tak gwoli przygotowania do czwartkowej jazdy) |
![]() ![]() |
![]() |
#3690 | |
ForceIsStrongInThisOne...
|
![]()
Drugi raz piszę bo mnie wywaliło
![]() Dzień dobry i Sabah al Khair, witam Wszystkich w słoneczny, Niedzielny poranek ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;11444707]Evo, piękne te kolczyki z piórkami ![]() [/quote] To z Forever21, nie wiem, czy jest ta sieć w Polsce i nie wiem, czy są u Was one modne ale tutaj i owszem. Cytat:
![]() ![]() Biustonosze kupuję w Marks&Spencer, mają tam taką specjalną linię pomniejszającą biust, ładnie wtedy ten biust wygląda. http://www.marksandspencer.com/gp/no...693385-8604760 Ja mam ten model, czarny Cotton & Lace Minimiser Bra
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:08.