|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#361 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#362 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II
Cytat:
Gramatyke za to lubie ,z reszta nie bylabym w stane studiowc mojego kierunku, gdybym nei znala na wylot gramatyki angielskiej (i polskiej, i lacina sie tez przydaje). Ale sa i tacy, ktorzy w ogole nie kumaja gramatyki i nic sie z tym nie zrobi. Mam swoje metody na uczenie takowych, nawet dzialaja, ale potrzeba czasu. I nauczyciela, sa ludzie, ktorzy nie sa w stanie nauczyc sie jezyka sami. A sie rozpisalam. Lubie moja prace, belfer ze mnie wylazi, moje dzieci beda mialy ze mna przesrane ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#363 |
Konto usunięte
|
Santos, moje ze mną też
![]() Ja należę do tych, co to gramatyką angielską mogą s... za przeproszeniem, a i tak się jej nie nauczą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#364 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mama jest w dolku finansowym, zadluzone mieszkanie, brat sie wypina, ale chetnie wzial od mamy 800zl na komornika za mandat (mama wziela kredyt, niestety ojciec na kasie zbyt szybko lapeczki polozyl). Powinna lajza isc siedziec. "Wasze problemy mnie nie obchodza" a mnie jego zaliczenie z polskiego (5tki dzieki mnie ma!) musi obchodzic, jego zaliczenie i podpowiadanie na egzaminie z biologii (4 dostal), czy tez pozyczenie ksiazek zeby sie matmy nauczyl (nie widzialabym problemu gdyby nie to ze ksiazki mi zniszczyl!) musi mnie obchodzic, bo foch, szantaz, grozenie. Cytat:
Masz jeszcze http://consulting.waw.pl/index.html tylko w zyciu nie powoluj sie na nikogo... znalazlas ich na zoltych stronach ;P gotuje sie we mnie na mysl ze moj brat duzo zarabia, okej rate za mieszkanie placi, ale na milosc boska! Ma DWA mieszkania, gdzie jedno wynajmuje za wiecej niz ma rate! I nie moze pomoc matce?! Co ja kurde jestem? On sie urzadzil ja niebardzo, dopiero zaczynam jakos tam dorosle zycie. Jest mi trudniej bo jestem chora, duzo musze wydawac na leki, ciezko mi znalezc prace z powodu braku doswiadczenia, czestych wizyt u lekarza (obecnie jestem udupiona bo w marcu dowiem sie czy i na ile ide do szpitala, w ogole co mi jest, lekarz obstawia gruczolaka przysadki mozgowej) i nie mam pieprzonej milej prezencji :/
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2009-02-05 o 17:57 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
cieni nie używam,bo wydaje mi się,że wygladam jak stara pudernica. no w pewnym wieku powinno sie tuszować niedoskonałości i nie nakładać zbyt wiele tapety,żeby wygladało naturalnie. dla mnie najwazniejszy jest puder,korektor do cieni pod oczami,róż,żeby pokazac zdrowe rumieńce,tusz,aby wydłużyć biedne rzęsy,czasem czarną kredkę,aby zagęscic optycznie rzęsy i perfumy.czasem dodaję błyszczyk,lub delikatną pomadkę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#366 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() toxiciem mi to pachnie ![]() Poza tym wyręczasz brata, który się centralnie na wszystko wypina ![]() co do wymagań zatrudnienia w sklepach z odzieżą pozostawiam to bez komentarza. ![]()
![]() |
#367 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#368 | |||||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Moje koleżanki pielęgniarki potwierdzają, że faceci masowo mdleją. Mój brat też tak ma. Na szczęście nie jem już Nesquika, za słodkie to g.wno Piszesz, że 44 to w sklepach często 40. A co ja mam powiedzieć, skoro 32, 34, XS, XXS, XXXS ze mnie lecą... ![]() Cytat:
![]() To miłe poznać licznych, zaangażowanych belfrów ![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;10829575]Mój kot też warczy ![]() ![]() ... A ja siedzę i patrzę, co mi pani robi. I zadaję milion pytań przy tym ![]() ![]() ![]() ... Luby pojechał na narty, ja w południe na babskie ploteczki się umówiłam. Za oknem kolejny dzień szaro i WILGOTNO - nie cierpię tego połączenia! Kolejny dzień zasypiam na stojąco.[/QUOTE] Moich znajomych kot warczy jak lew, uwielbiam go drażnić (nie żebym męczyła zwierzęta, po prostu się bawimy). Lubię, jak mi robią zastrzyki, pobierają krew, grzebią w jamie ustnej itp. Pielęgniarki zawsze się dziwią, bo taka drobniutka, 40 kilo wagi, 12cm w nadgarstku, a góruje nad tyloma wielkimi facetami. Nie dość, że przysypiam w ostatnim tygodniu, to jeszcze robię błędy w pracy, dzisiaj koleżance się za mnie dostało ![]() aniko - przynajmniej nie będziesz pracować z kretyńskim towarzystwem. Cytat:
![]() Ja też nie znalazłam takiej szminki, a marzy mi się krwista czerwień na ustach, która nie zbiera się zaraz w kącikach ani na styku ust... Ach... Te głupie baby z pracy i uczelni chyba czytają wątek, dlatego na tak wielu Moherkach się teraz wyżywają... ![]() Szpiegu - oplułam monitor ![]() Gratuluję cioci, ale może to... wujek, skoro taki skąpy? Wisienki - postąpiłabym wg zasad Szpiegowych i wysyłając CV gdziekolwiek wykazywała się ich znajomością. Jak nie masz innych znajomości, to znajomość potencjalnego pracodawcy jest jak najbardziej wskazana :P Cytat:
![]() Moja bratowa k..wa jest znowu w ciąży (czwarty raz). Dziwnym trafem wtedy, gdy wszyscy uznali, że czas iść do pracy, bo najmłodszy osiągnął wiek przedszkolny. Ciekawe, z kim tym razem. Życzę jej, żeby to NIE BYŁA wyczekiwana dziewczynka, bo przykładu z matki dobrego nie weźmie.
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2009-02-05 o 19:11 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#369 |
Zakorzenienie
|
Bardzo trudna sytuacja. Mam nadzieję,że w końcu się skończy, bo jakby na to nie patrząc, to rodzice powinni dbać o swoje finanse, a nie polegać na dzieciach.
#370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ach gdyby tak bylo...ale czasem nie jest czlowiek zamiast za mlodu sie wybic sponsoruje rodzicow
![]() |
#371 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiedzieli: dziecko idź do domu, a ja wiedziałam o co pytam. Na szczęście nie musiałam niczego spłacać, ale było to prawdopodobne. ![]() Istnieje taka możliwość: powiedzieć rodzicom,że można im pomóc na pewnych warunkach, ustalić zasady, czas pomocy, a potem baj. Zadbac o siebie. Oni są dorośli. A sytuacja, gdy dziecko zajmuje się rodzicem- jest patologiczna. Jasne,że sytuacja wyglada inaczej, gdy rodzic jest starszy czy schorowany. We mnei się jednak gotuje jak słyszę o sytuacjach podobnych do sytuacji szpiega.
![]() |
#372 |
Zakorzenienie
|
Szpiegu - są takie sklepy, że nie trzeba chodzić w ciuchach, a jak coś to przysyłają ci koszulkę z logo i tylko tyle
![]() ![]() Elliannia - właśnie dlatego chyba niedługo wybiorę się do sklepów z takimi ciuchami "innymi" nie do sieciówek i popytam o pracę jakoś, chociażby na pół etatu Wisienki - no tym bardziej dla mnie jak mam dół 42/44 a górę min. 50 i coś weź tu skompletuj ![]() aniko 23 - to chociaż coś po tej inżynierce bym miała, bo tak to na razie za pracą ani widu ani słychu w moim zawodzie Szpieguś - ja bym powiedziała tak, ustal z mamą zasady, z bratem też wiem, że to trudne, ale nie mogą ci zatruwać życia, trochę egoizmu musimy mieć w sobie. A diabełki nie będą Ci kotła gotować na pewno ![]() ja jestem po rozmowie z lekarką, dostałam cudny ochrzan i chyba złapałam jeszcze większego doła.
#373 |
Nie depcze krokusów
|
malinka - za co ten ochrzan?
![]() |
#374 |
Zakorzenienie
|
Malla - odeszłam od diety, którą powinnam mieć (tzn. żreć do końca życia) i mi wyniki się pięknie schrzaniły, poza tym okazało się że lek odczulający, który biorę powoduje wzmożone łaknienie więc mam go odstawić na inny, mam zrezygnować z wszystkich soków
![]() ![]()
#375 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;10839581]Santos, moje ze mną też
![]() Ja należę do tych, co to gramatyką angielską mogą s... za przeproszeniem, a i tak się jej nie nauczą ![]() Niemozliwe. Z paroma wyjatkami (do ktorych napewno nie nalezysz, recze ci) wszyscy sa uczalni. Nie trafilas na dobrego nauczyciela.
![]() |
#376 |
Zakorzenienie
|
widze ze mohery chorowite osobki
![]()
#377 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
za kazdym razem,kidy mówili A... idź do pracy to zachodziła w ciążę. gdyby trzecie dziecko nie zmarło było by czworo. teraz jest sama,bo mąż niue żyje,trojka dzieci na głowie i zaczęła pracować,kidy opieka przestała pomagać. szkoda,że tak poźno się opamiętała.inaczej wyglądałoby ich życie. ja jestem prawie zdrowa.gdyby nie nos,to jestem okazem zdrowia. nawet grypy nie miałam już od kilku lat,pomijając drobne przeziębienia. jeśli chodzi o rodziców to wedlug mnie w przypadku ani,czas przeciąć pępowinę. właduje się w długi,nic nie osiągnie dla siebie,a na koniec zostanie wyrolowana przez wszystkich. trzeba pamiętać,że nawet do podziału majątku po rodzicach zawsze zostaje brat. płacić długi,bierzące opłaty,a jeszcze nic z tego nie mieć,lub mieszkać w wiecznej awanturze. co to za życie. lepsze biedne,ale spokojne,niż TEŻ biedne i w nerwach Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2009-02-05 o 20:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#378 |
Zakorzenienie
|
Co tu tak cicho??
![]() |
#379 |
Zakorzenienie
|
Też się zastanawiam
![]() ![]() Siedzę i cieszę się tym,że jutro piątek ![]() Powrót z Londka miałam dziś opóźniony na skutek pożaru ![]()
Blogi są dwa ![]() blogowo: poradnik emigranta nowy post: 14/10/2012 Obyście tego postu nie potrzebowali blogowo: aktywnie nowy post 12/09/2012 Veni Vidi Vici ![]() Edytowane przez ***luna Czas edycji: 2009-02-05 o 21:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#380 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ja to dzisiaj nie mam ochoty jakos...spac mi sie nie hce...fajek juz tyle wypalilam ze jutro to chyba zebow nie poznam...jeszcze mnie kot wpienia bo musze go wypuscic bo mrauczy a pietro nizej trzeba zleciec w szlafroku ![]() cholerny worek ( kot lat 13)
Edytowane przez aniko 23 Czas edycji: 2009-02-05 o 21:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#381 | |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Cytat:
Starając sie o pracę nie powinno się używać zdań, sformułowań i wyrazów o negatywnym brzmieniu. Jeżeli napiszesz do pracodawcy, że on nie poszukuje pracowników, to nawet jak ewentualnie szuka, to zasugeruje się w danym momencie, że jednak nie szuka, list odłoży i już do niego nie będzie wracał. Najlepiej przedstawić swoje umiejętności i ich przydatność dla firmy dobrze i logicznie umotywować. Nie na zasadzie... wiem, że nie szukacie specjalisty od prawa bankowego..... ale, sądzę, że moja specjalność prawa bankowego ma w Państwa firmie wspaniałą szansę rozwoju...
![]() ![]() |
![]() |
#382 |
Zakorzenienie
|
ja też mam doła.pokłóciłam się z T.Z.-em.
mam czasem dość jego fochów. EVA-jak zwykle genialna.pomyślałaś o podstawowym błędzie wielu z nas.samo mówienie do sienie NIE ZROBIĘ,NIE BĘDE,NIE UMIEM,wiele zmienia.lepiej powiedziec POSTARAM SIĘ,SPRÓBUJĘ Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2009-02-05 o 21:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#383 |
Zakorzenienie
|
a moj jest taki kofany..tak mnie wspiera w poszukiwaniu pracy i jak mam zalamke to mnie z niej wyciaga....i tuli mnie tak w nocy ladnie i rano
![]() a teraz siedzi juz dwie godziny w pksie bo byl wypadek i do pracy dojechac nie moze ![]()
#384 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
zreszta sama widzisz, ze cie ta sytuacja zlosci-pogrubione Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#385 | ||
Zakorzenienie
|
no dobra, ale jak nie pomoge zezra mnie wyrzuty sumienia... dogadac sie z matka postawic warunki - wiem ze mnie znowu oklamie :/ no wiem zwyczajnie wiem ze to zrobi...
Jezeli chodzi o jego zaliczenia, jak mowie ze nie, to pozniej dzwoni do matki (ktora wyzywa od "pie.... pijaczek") i sie skarzy ze mu nie chce napisac pracy ![]() Totalnie bezczelne bylo to gdy musialam swoich 11 prac zrobic i jego 6 czy 7 ;] Ech, jezeli zrobie tak jak chce zrobic to naprawde... wyladuje bez matki, bez ojca i oczywiscie bez brata. Matka (pal licho ojca) nie bedzie miala gdzie mieszkac :/
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2009-02-05 o 23:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#386 |
Zakorzenienie
|
Przezyłam wczorajszy dziń i kolejna noc z tym ch...bólem uzebienia
![]() ![]() Na 14 jade do centrum stomatologii,uśpia mnie i wreszcie zrobią mi z tymi zebami porzadek.Co ja sie przez nie wycierpiałam to tylko ja wiem. Trzymajcie kciuki za mnie kochane,zeby sie wszystko dobrze skończyło.....a no i za młodego bo ma to przedstawienie o 11 ![]() Jak wróce do zywych to sie odezwe ![]()
![]() |
#387 | ||
Zakorzenienie
|
Ainsel pociąg i trakcja kolejowa zaczęły się palić, kiedy już siedziałam wygodnie czekając (w palącym się pociągu) na odjazd ![]() Cytat:
Czasami pomoca jest pozowlenie na to, by ktos na dno spadł, w przeciwnym razie nic się na lepsze nie zmieni, po drugie jak tak pomagasz, to oni cię ciągną w dół, w bagno. Co do brata- nie musisz mu pisać prac. Matka stosuje triki i przemoc. Szpiegu- asertywnosci trochę. ![]() Cytat:
Powodzenia, trzymam kciki za zabieg ![]() ![]()
![]() |
#388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zima kupuję odcień brudnego różu,bo przy nieopalonej karnacji fajnie wyglada.latem,kiedy się opale kupuje jasny brąz,lub beż. do tego pędzel i technika nakładania różu. róż jest o tyle fajny,że kiedy przypudrujesz twarz staje sie ona jednolita.a jednak twarz nie jest "płaska",ale trojwymiarowa. spróbuj kiedyś pobawic się probkami w sklepie.popros panią o radę. naturalniej wygląda róż,niż cienie na powiekach. LUNA-siedziałaś w płonącym pociągu? mam nadzieję,że nic ci nie jest. Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2009-02-06 o 08:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#389 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#390 |
Zakorzenienie
|
Tmargot nic mi nie jest
![]() ![]() Moherki przeprowadzamy sie (jestesmy w trakcie zalatwiania formalnosci) ![]() ![]() Radosc moja przeogromna ![]() ![]() Oj poszaleje dekoracyjnie ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:10.