Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-06, 11:07   #391
santos
Zakorzenienie

GG do santos
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II

luna kongratulejszyn

A mi sie stalo "cus" z noga. Pod prawym kolanem (znaczy w zgieciu) mam spuchniete od paru dni. Dzis wyazl mi dodatkowo siniak (nie udezylam sie). Do tego prawa lydka jest jakby spuchnieta, widac, bo szersza i nabrzmiala w porownaniu do lewej . Nie wiem, co jest grane, ale mnie to niepokoi. ostatnio duzo cwiczylam, daruje sobie sport na pare dni. Ktos wie, co to moze byc?

Santosowa rzezba ;-)

nie jestem zawodowym dietetykiem ani trenerem, to moje hobby. Chetnie udziele rad, ale korzystasz z nich na wlasna odpowiedzialnosc. Dziekuje za uwage
santos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 11:30   #392
Elliannia
Zakorzenienie

Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
AINSEL-róże sa w różnych kolorach.
zima kupuję odcień brudnego różu,bo przy nieopalonej karnacji fajnie wyglada.latem,kiedy się opale kupuje jasny brąz,lub beż.
do tego pędzel i technika nakładania różu.
róż jest o tyle fajny,że kiedy przypudrujesz twarz staje sie ona jednolita.a jednak twarz nie jest "płaska",ale trojwymiarowa.
spróbuj kiedyś pobawic się probkami w sklepie.popros panią o radę.
naturalniej wygląda róż,niż cienie na powiekach.

LUNA-siedziałaś w płonącym pociągu?
mam nadzieję,że nic ci nie jest.
Margo, mój róż ogólnie przypomina mieszaninę fioletu z czerwienią (tak na oko), a wychodzi taki piękny naturalny kolor na policzkach, że ho! W Sephorze kupowałam, marka sephorowska

Luna- gratuluję domku

Santos - oj w okolicach kolana to może być wszystko, przez torebkę stawową, przez naciągnięcie mięśnia :/

Edytowane przez Elliannia
Czas edycji: 2009-02-06 o 13:45
Elliannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 11:35   #393
santos
Zakorzenienie

GG do santos

Mam taka opaske najprostsza, elastyczna na kolano, myslicie ze powinnam ja zaozyc czy lepiej tego nie sciskac?

Santosowa rzezba ;-)

nie jestem zawodowym dietetykiem ani trenerem, to moje hobby. Chetnie udziele rad, ale korzystasz z nich na wlasna odpowiedzialnosc. Dziekuje za uwage
santos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 11:39   #394
Elliannia
Zakorzenienie

Ja tak na pierwszy ogień owinęłabym zwykłym bandażem, ale wcześniej wysmarowała białkiem jajka I oczywiście poleżała z tym ok. 2-3h, i zobaczyła efekt. Ewentualnie kwaśną wodą można obłożyć

Stary 2009-02-06, 12:38   #395
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez santos Pokaż wiadomość
luna kongratulejszyn

A mi sie stalo "cus" z noga. Pod prawym kolanem (znaczy w zgieciu) mam spuchniete od paru dni. Dzis wyazl mi dodatkowo siniak (nie udezylam sie). Do tego prawa lydka jest jakby spuchnieta, widac, bo szersza i nabrzmiala w porownaniu do lewej . Nie wiem, co jest grane, ale mnie to niepokoi. ostatnio duzo cwiczylam, daruje sobie sport na pare dni. Ktos wie, co to moze byc?
Jeśli masz możliwość kup sobie tą maść REPARIL GEL N.
działa przeciw bólowo,przeciw obrzękowo,przeciw zapalnie.
mój mąż miał ją zapisana przez chirurga.
nie wiem,czy jeśli pojawił ci się siniak i obrzęk,można stosować opaskę usiskową.
nawet po złamaniu dziś nie nakłada się gipsu ca całość tylko szynę,aby obrzęk miał możliwośc się powiększyć i zmiejszyć.

dobre są liście z kapusty białej,ocet,lub altacet.robić okłady i smarowac na przemian maściami.

Cytat:
Napisane przez Elliannia Pokaż wiadomość
Margo, mój tusz ogólnie przypomina mieszaninę fioletu z czerwienią (tak na oko), a wychodzi taki piękny naturalny kolor na policzkach, że ho! W Sephorze kupowałam, marka sephorowska

Luna- gratuluję domku

Santos - oj w okolicach kolana to może być wszystko, przez torebkę stawową, przez naciągnięcie mięśnia :/
tusz do rzęsna policzkach ?
AINSEL ma jasną skórę,więc nie wiem,czy nie bedzie bardzo widoczny czerwony róż.
poza tym warto popróbowac różnych próbek.
ja lubię różowy.

numer stulecia:
moj T.Z. dostał wezwanie na policję w charakterze swiadka.
wiem,że nic nie zmalował,więc się nie boję.miał krótki termin bo za trzy dni,więc myśle sobie MANDAT .
wczoraj dzwoni do mnie i mówi,ze czeka na korytarzu ale to nie o mandat,ale siedzie pod pokojem kryminalnym.
myślę sobie O MATKO,CO PRZESKROBAł.
okazało się,że wzywają wszystkich mężczyzn w jakimś przedziale wiekowym wypytując o kibiców piłkarskich ,czy zna kogoś z kiboli,czy chodzi na mecze w sprawie tego obsranego EURO 2012
.
mój powiedział,że nie lubi piłki,nie był nigdy na meczu i więcje przebywa w aucie niż w domu,więc nic nie ie,nic nie widział.

już drugi raz mieliśmy przygodę z policją.ostatnim razem to ja byłam podejrzana.
bo w chałupkach ktoś notorycznie kradł w sklepie.mieli włosy kobiety z tyłu,auto tej samej marki co my,ten sam kolor i początkowe litery na tablicach wskazywały na moje miasto.
wzywali wszystkich,kto miał takie auto,takiej marki,kolorze i mieszkał w mojej miejscowości.
babka była blondynką ,więc pojechałam do domu.

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2009-02-06 o 12:40
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 12:52   #396
Elliannia
Zakorzenienie

Margo, o róż mi chodziło, ale ja zaspana jeszcze pisałam

Do mnie wczoraj też policja dzwoniła, podziękować za obywatelską postawę, bo jako świadek wypadku nie pojechałam dalej ale się zatrzymałam, zostawiłam swoje dane, bo facet który spowodował zwiał z miejsca wypadku!

Stary 2009-02-06, 12:56   #397
AnnGabi
Zakorzenienie

Elli jestem dumna z ciebie!
TmargoT haha! ciekawe co by bylo, gdybys zostala w bardziej ciasnym kregu... nie...
dobrze ze ty nie jestes blondynka :P

single woman. double life.

- Serce mi mówi, że się mylisz...
- Ale rozum wie, że mam rację.

AnnGabi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 14:52   #398
Ainsel
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ***luna Pokaż wiadomość

Ainsel
pociąg i trakcja kolejowa zaczęły się palić, kiedy już siedziałam wygodnie czekając (w palącym się pociągu) na odjazd
o matko, brzmi jak scena z filmu, dobrze,ze nic ci sie nie stalo.
Gratuluje przeprowadzki
Cytat:
AINSEL-róże sa w różnych kolorach.
zima kupuję odcień brudnego różu,bo przy nieopalonej karnacji fajnie wyglada.latem,kiedy się opale kupuje jasny brąz,lub beż.
do tego pędzel i technika nakładania różu.
róż jest o tyle fajny,że kiedy przypudrujesz twarz staje sie ona jednolita.a jednak twarz nie jest "płaska",ale trojwymiarowa.
spróbuj kiedyś pobawic się probkami w sklepie.popros panią o radę.
naturalniej wygląda róż,niż cienie na powiekach.
hehe toz ja wiem, ze roze sa w roznych kolorach, az takim makijazowym laikiem to nie jestemtylko zawsze mi sie wydawalo, ze np.zle sobie dobiore kolor, albo zle naloze i zrobie placki. Pewnie bym z godzinę siedziała, poprawiała i ogladala sobie twarz pod roznym katemnawet mam upatrzony taki jasny chlodny rozowy (bo ja jestem bladolice lato),moze sie przelamię w końcu

Cytat:
Mam taka opaske najprostsza, elastyczna na kolano, myslicie ze powinnam ja zaozyc czy lepiej tego nie sciskac?
ja bym chyba nie uciskala jak nie wiadomo, co to jest, bo nie daj boze pogorszysz. Lepiej, tak jak dziewczyny pisaly, jakies oklady.

Cytat:

już drugi raz mieliśmy przygodę z policją.ostatnim razem to ja byłam podejrzana.
bo w chałupkach ktoś notorycznie kradł w sklepie.mieli włosy kobiety z tyłu,auto tej samej marki co my,ten sam kolor i początkowe litery na tablicach wskazywały na moje miasto.
wzywali wszystkich,kto miał takie auto,takiej marki,kolorze i mieszkał w mojej miejscowości.
babka była blondynką ,więc pojechałam do domu.
heheh przeciez moglas zalozyc perukę

Edytowane przez Ainsel
Czas edycji: 2009-02-06 o 15:42
Ainsel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 15:10   #399
DariaKom
Zakorzenienie

Dziewczyny, wpadlam na chwilę, żeby podzielić się z Wami moimi obawami. Wlaśnie się okazalo, że przyszlo pismo do rodziców tż (jestem tam czasowo zameldowana)z UP, że jest dla mnie staż w PZU i mam tam iść 10ego. Moje obawy dotyczą tego co wiem o kieleckim PZU niestety, znacie kogoś kto kiedykolwiek stażowal w PZU.
Jestem ciekawa, czy jak taki staż mi nie odpowiada to mogę odmówić, czy muszę przyjąć co jest...
Wiecie coś na ten temat?
DariaKom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 15:26   #400
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DariaKom Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wpadlam na chwilę, żeby podzielić się z Wami moimi obawami. Wlaśnie się okazalo, że przyszlo pismo do rodziców tż (jestem tam czasowo zameldowana)z UP, że jest dla mnie staż w PZU i mam tam iść 10ego. Moje obawy dotyczą tego co wiem o kieleckim PZU niestety, znacie kogoś kto kiedykolwiek stażowal w PZU.
Jestem ciekawa, czy jak taki staż mi nie odpowiada to mogę odmówić, czy muszę przyjąć co jest...
Wiecie coś na ten temat?
Nie wiem jak w Twoim UP ale jezeli w moim odmowisz tego co Ci oferuja - tracisz status :/

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?
-A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach?

SzpiegZKrainyDeszczowców jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 15:43   #401
Ainsel
Zadomowienie

u mnie tez tak jest, tzn. tak jak piszesz Daria, do trzech razy mozna odmowic, ale pozniej to juz trzeba przyjac

Edytowane przez Ainsel
Czas edycji: 2009-02-06 o 15:44
Stary 2009-02-06, 15:43   #402
DariaKom
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Pokaż wiadomość
Nie wiem jak w Twoim UP ale jezeli w moim odmowisz tego co Ci oferuja - tracisz status :/
Ja slyszalam, że jak odmówisz 3x to tracisz prawo do stażu czy jakoś tak, bladego o tym pojęcia nie mam.
Stary 2009-02-06, 15:48   #403
Ainsel
Zadomowienie

a może na stronie internetowej (pewnie mają nie?) są jakieś informacje
Stary 2009-02-06, 16:46   #404
Eva ID
ForceIsStrongInThisOne...

GG do Eva ID

Cytat:
EVA-jak zwykle genialna.pomyślałaś o podstawowym błędzie wielu z nas.samo mówienie do sienie NIE ZROBIĘ,NIE BĘDE,NIE UMIEM,wiele zmienia.lepiej powiedziec POSTARAM SIĘ,SPRÓBUJĘ

Margo... sprawiasz, że się rumienię

Cytat:
Tmargot nic mi nie jest , wysiadlam tak jak kazali. Pogonili wszystkich a sami gasili

Moherki przeprowadzamy sie (jestesmy w trakcie zalatwiania formalnosci)
Radosc moja przeogromna z dwupokojowego mieszkanka przenosimy sie do 4pokojowego domu z ogrodkiem
Oj poszaleje dekoracyjnie
Luna, gratuluję istnie Hitchcockowych wrażeń z podróży pociagiem.... a przede wszystkim gratuluje pieknego domku

W Designie służę moimi ewentualnymi skromnymi poradami

Cytat:
Santos, mnie to wyglada na przećwiczenie i nadwyrężenie, polecam konsultację z lekarzem, a doraźnie dobrze, jakbyś wzięła coś przeciwzapalnego i na rozrzedzenie krwi, pomaga Aspiryna, Panadol, a nawet alkohol

I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką

55 kg

Edytowane przez Eva ID
Czas edycji: 2009-02-06 o 16:47
Eva ID jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 17:40   #405
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie coś na ten temat?
nie wiem,czy o to chodzi,ale moja sasiadka miała staż w urzedzie podatkowym
pracowała za zasiłek.czyli kwota zasiłku wynosiła 400 zł,to ona tyle dostawała wypłaty.im chodzi o to,żeby nikt nie siedział w domu i za darmo dostawał pieniądze,ale pracował.
zresztą jest sposob na odrzucenie pracy.
idziesz do pracodawcy i wszelkimi siłami zniechęcasz go do sbiebie.chodzi o to,żeby to on odrzucił ciebie,nie ty pracę.
ja tak zrobiłam,keidy dostałam propozycję pracy w sex shopie.
Stary 2009-02-06, 18:42   #406
TmargoT
Zakorzenienie

jestem strasznie wstretna,ale bardzo się cieszę.
czuję się,jakby rodzice zostawili mi wolną chatę.
właśnie zawiozłam męża do roboty i jestem wolna!!
wolna!!
Stary 2009-02-06, 18:43   #407
DariaKom
Zakorzenienie

Chyba będę zmuszona tak zrobić. Wiem, że teraz placą ludziom na stażu 140% zasilku dla bezrobotnych. Ja i tak się do żadnego zasilku nie kwalifikuję.
Chyba będziemy się z tż przeprowadzać do Bydgoszczy i tyle. Mam nadzieję, że poruszone przeze mnie znajomości dadzą mi i tż pracę. Wynajęlibyśmy mieszkanie razem z moją kuzynką- której nie satać na wynajęcie czegoś solo- więc to by byla transakcja wiązana i obopólna korzyść. Wiązaloby się to u mnie z przeniesieniem się na studia do Bygdoszczy...
Nawet nie wiem jak to się odbywa jak się czlowiek na inne studia przenosi w środku roku...ech..
Stary 2009-02-06, 18:46   #408
TmargoT
Zakorzenienie

DARIA i bedziecie mieszjkać w trójkę?
Stary 2009-02-06, 19:05   #409
DariaKom
Zakorzenienie

Cytat:
DARIA i bedziecie mieszjkać w trójkę?
Wynajmiemy najprawdopodobniej mieszkanie 3 pokojowe lub 2 pokojowe ale większe i w 3 będziemy mieszkać.
W Kielcach niestety sytuacja jest oplakana i nie mamy po co tu dlużej zostawać a w Bydgoszczy mam rodzinę i tam będzie większe pole manewru z robotą.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-06, 19:16   #410
***luna
Zakorzenienie

Smile Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II

Cytat:
luna kongratulejszyn

Dzięki santos
Ja na kontuzjach się nie znam, więc pewnie poszłabym prosto do lekarza

Cytat:
Margo, mój róż ogólnie przypomina mieszaninę fioletu z czerwienią (tak na oko), a wychodzi taki piękny naturalny kolor na policzkach, że ho! W Sephorze kupowałam, marka sephorowska

Luna- gratuluję domku

Dziękuję
Cytat:
Napisane przez Ainsel Pokaż wiadomość
o matko, brzmi jak scena z filmu, dobrze,ze nic ci sie nie stalo.
Gratuluje przeprowadzki

hehe toz ja wiem, ze roze sa w roznych kolorach, az takim makijazowym laikiem to nie jestemtylko zawsze mi sie wydawalo, ze np.zle sobie dobiore kolor, albo zle naloze i zrobie placki. Pewnie bym z godzinę siedziała, poprawiała i ogladala sobie twarz pod roznym katemnawet mam upatrzony taki jasny chlodny rozowy (bo ja jestem bladolice lato),moze sie przelamię w końcu

ja bym chyba nie uciskala jak nie wiadomo, co to jest, bo nie daj boze pogorszysz. Lepiej, tak jak dziewczyny pisaly, jakies oklady.

heheh przeciez moglas zalozyc perukę
dziękuję
Ja cierpię na dziwną ślepotę: nie widzę jak coś jest nierówno (przystrzyżone włosy, rozłożony róż itd.), między innymi dlatego różu nie uzywam

Cytat:
Napisane przez Eva ID Pokaż wiadomość
Margo... sprawiasz, że się rumienię

Luna, gratuluję istnie Hitchcockowych wrażeń z podróży pociagiem.... a przede wszystkim gratuluje pieknego domku

W Designie służę moimi ewentualnymi skromnymi poradami

Santos, mnie to wyglada na przećwiczenie i nadwyrężenie, polecam konsultację z lekarzem, a doraźnie dobrze, jakbyś wzięła coś przeciwzapalnego i na rozrzedzenie krwi, pomaga Aspiryna, Panadol, a nawet alkohol

Eva Twoje rady zapewne się przydadzą
Musimy zacząc od malowania, bo właściciel pomalował na wściekły niebieski (taki jak na fotce w załączniku) wszystkie sypialnie, salon, korytarz (który jest wąski bardzo). W podobnym kolorze były dywany (zostaną wymienione), rolety i zasłony
Czeka mnie więc wybieranie kolorów,jasnych i ciekawych (zastanawiam się nad pokojem dla moherka, zapewne zrobimy pokój w temacie: planetarium).
Za wszystkie rady będę wdzięczna.
Cytat:
Chyba będę zmuszona tak zrobić. Wiem, że teraz placą ludziom na stażu 140% zasilku dla bezrobotnych. Ja i tak się do żadnego zasilku nie kwalifikuję.
Chyba będziemy się z tż przeprowadzać do Bydgoszczy i tyle. Mam nadzieję, że poruszone przeze mnie znajomości dadzą mi i tż pracę. Wynajęlibyśmy mieszkanie razem z moją kuzynką- której nie satać na wynajęcie czegoś solo- więc to by byla transakcja wiązana i obopólna korzyść. Wiązaloby się to u mnie z przeniesieniem się na studia do Bygdoszczy...
Nawet nie wiem jak to się odbywa jak się czlowiek na inne studia przenosi w środku roku...ech..
Daria mam nadzieję,że uda Wam się zrealizowac plany
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg o1-color-wheel04.jpg (5,6 KB, 5 załadowań)
blogowo:
aktywnie
nowy post 12/09/2012 Veni Vidi Vici

Edytowane przez ***luna
Czas edycji: 2009-02-06 o 19:18
***luna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 19:21   #411
DariaKom
Zakorzenienie

Cytat:

Daria mam nadzieję,że uda Wam się zrealizowac plany
Dzięki- mam nadzieję, inaczej być nie może

Mam jutro egzaminy z 2 przedmiotów.
Już mam dość czytania o deflatorach, stagflacjach i innych bezrobociach naturalnych i innych- mogę pani psor na wlasnym przykladzie powiedzieć czym pachnie bezrobocie!
Chyba uwalę wszystko co jest do uwalenia bo ostatnia mnogość zmartwień doprowadzila do tego, że nie mialam sily na nic się przygotować niestety...

Edytowane przez DariaKom
Czas edycji: 2009-02-06 o 19:26
Stary 2009-02-06, 19:28   #412
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki- mam nadzieję, inaczej być nie może
ze mnie się śmieją,że ja wszedzie węsze podstęp.
oczywiście nie będe cię zadręczac swoimi wątpliwościami.
mam nadzieję,że bedzie ok.

EVA,a ty masz coś wspólnego z projektowaniem?
Stary 2009-02-06, 19:32   #413
DariaKom
Zakorzenienie

Cytat:
ze mnie się śmieją,że ja wszedzie węsze podstęp.
oczywiście nie będe cię zadręczac swoimi wątpliwościami.
mam nadzieję,że bedzie ok.
Musi...
Faktycznie nie jest to dobry czas na budzenie do życia moich wątpliwości i tak jestem zgnębiona tym co się dzieje...
Stary 2009-02-06, 19:36   #414
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Wiecie coś na ten temat?

Słuchaj, ja stażowałam w skarbówce, myślę, że podobnie by było Wklepywałam PITy do komputera, sprawdzałam czy ludzie dobrze wsio wyliczyli, pisałam wezwania do korekty i inne, robiłam listy podatników. Taka tam dłubanina. W sumie leciutka praca

A teraz siedzę i lepię świrle, zamiast gary umyć, hehe.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 20:25   #415
Malla
Nie depcze krokusów

malinka86- nie wiem co powiedzieć

Cytat:
Napisane przez Ainsel Pokaż wiadomość
Jakos Wyspy ostatnio w centrum kataklizmów się znalazły.

a ja rózu jakoś sie bojębo jestem bladolica i mam obawy,ze sobie zrobię placki jak ruska lalamoze się przekonam w końcu
Faktycznie, nawiedzone Wyspy

Nauczy mnie ktoś malować się różem? Również bladolica jestem, ale w dodatku naczynkowa, a szyję mam białą jak papier.

Luna - gratuluję, to musi być niesamowite! Ja pewnie jeszcze przez 5 lat będę się cisnąć w kawalerce :/ Zawsze mnie zastanawiało, jakim cudem Polacy za takie grube pieniądze kupują tycie mieszkania, z łazienkami bez wanny (bo się nie zmieści), z kuchnią na 1 osobę albo lepiej - z aneksem kuchennym w salonie, z przedpokojem 1mx1m. Moi znajomi, którzy wyjechali do Anglii i mieszkali w mieszkaniach, w ciągu kilku miesięcy poprzenosili się do domów. Tylko pozazdrościć.

Santos - jak była u mnie ciocia z opuchniętymi nogami na urlopie w trakcie sezonu, to moja mama ciągle okładała ją kapustą z działki. Pomogło i w dodatku zużyliśmy nadmiar

Cytat:
Do mnie wczoraj też policja dzwoniła, podziękować za obywatelską postawę, bo jako świadek wypadku nie pojechałam dalej ale się zatrzymałam, zostawiłam swoje dane, bo facet który spowodował zwiał z miejsca wypadku!
Cieszę się, że są jeszcze tacy ludzie na świecie!

DariaKom - moja koleżanka wyjechała za granicę, ale była jeszcze zarejestrowana w Polsce (regularne wizyty załatwiane były po znajomości), dostała również propozycję stażu w PZU. Nie poszła - była awantura. Teraz jej to zwisa, bo się urządziła we Włoszech. W moim mieście staże tam polegają na "noszeniu herbaty", układaniu i sortowaniu papierów, pomocy klientom w wypełnianiu formularzy. Niewielka odpowiedzialność. To nie to co Szajbaprzeżyła w Skarbówce

Cytat:
jestem strasznie wstretna,ale bardzo się cieszę.
czuję się,jakby rodzice zostawili mi wolną chatę.
właśnie zawiozłam męża do roboty i jestem wolna!!
wolna!!
Z chęcią bym się z Tobą napiła, ale właśnie zasiadam z piwkiem pszenicznym i TŻ do oglądania filmu i wreszcie się wyśpię.

Dziewczyny, ten okropny tydzień się kończy!
Dziś szefowie znowu byli dla nas niemili, ale przynajmniej mieli różne spotkania i rzadko z nami siedzieli. Od razu przyjemniej się zrobiło i klienci jacyś bardziej kumający i zadowoleni. Żegnam Was w tym miłym nastroju, oby nie minął do poniedziałku (albo raczej "po" poniedziałku).
Stary 2009-02-06, 20:27   #416
Eva ID

GG do Eva ID

Cytat:
Eva Twoje rady zapewne się przydadzą
Musimy zacząc od malowania, bo właściciel pomalował na wściekły niebieski (taki jak na fotce w załączniku) wszystkie sypialnie, salon, korytarz (który jest wąski bardzo). W podobnym kolorze były dywany (zostaną wymienione), rolety i zasłony
Czeka mnie więc wybieranie kolorów,jasnych i ciekawych (zastanawiam się nad pokojem dla moherka, zapewne zrobimy pokój w temacie: planetarium).
Za wszystkie rady będę wdzięczna.

Luna, z moich prywatnych obserwacji mogę stwierdzić, że 9 na 10 facetów wybiera ściany w kolorze niebieskim lub białym a ten jeden pyta mnie o zdanie

Pokój tematyczny, to świetny pomysł, ale Planetaruim, to pomysł dziecka, czy rodziców.... warto zapytać dziecko bo może będzie wolało Garden City.

Cytat:
EVA,a ty masz coś wspólnego z projektowaniem?

Margo.... nawet bardzo
vide - my profile

55 kg
Stary 2009-02-06, 20:29   #417
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

no droga Evo tylko nieliczni dostapili zaszczytu poznania Twojej profesji

...noszę twe serce z sobą (noszę je w moim sercu).

aniko 23 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-06, 20:34   #418
Eva ID

GG do Eva ID

Cytat:
Napisane przez aniko 23 Pokaż wiadomość
no droga Evo tylko nieliczni dostapili zaszczytu poznania Twojej profesji
Wow... wszak Czarowna Jędza jam jest... o Pani...

55 kg
Stary 2009-02-06, 20:37   #419
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

Cytat:
Napisane przez Eva ID Pokaż wiadomość
Wow... wszak Czarowna Jędza jam jest... o Pani...

teach me please my master

kurna wlasnie mnie kot urgyzl bo chcialam go z fotela zgonic

...noszę twe serce z sobą (noszę je w moim sercu).

Edytowane przez aniko 23
Czas edycji: 2009-02-06 o 20:40
aniko 23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 20:40   #420
Eva ID

GG do Eva ID

Cytat:
Napisane przez aniko 23 Pokaż wiadomość
teach me please my master

Haader.... haader.... haaader Aniko

55 kg
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości