|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4321 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II
MALLA,dla ciebie na poprawę humoru
http://www.joemonster.org/filmy/9718...-smiechu-Skypa Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2009-03-18 o 19:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4322 |
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II
margo - rozbroiłaś mnie małpą w innym wątku
![]()
![]() |
#4323 | |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Cytat:
Ale ja też chcę zobaczyć ![]() Tylko, że JoeMonster ma tu u mnie blokadę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4324 |
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Margo twoja opowiesc bezmajtkowa mnie urzekla ![]() ![]() za rada Margo...dziewczyny uwazajacie na zamki ![]() ![]() jak moj dziadek zmarl TŻ sprostal zadaniu...kupil kwiaty...na stypie ucalowal babcie w raczke..przytulil zlozyl kondolencje choc nigdy wczesniej jej nie widzial
#4325 |
Nie depcze krokusów
|
Aniko - a mój... zrobił mi herbatę i zapytał czy obejrzymy film, bo mu się nudzi. Ale przytulił. I uciekł. Chyba nie wie, jak sobie radzić z takimi sytuacjami.
![]() |
#4326 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie tak...widzi ze cierpisz i przeraza go to bo nie wie jak ci pomoc...moze i tak byc ![]()
![]() |
#4327 | |
Zadomowienie
|
Margo-niezła przygoda z zamkiem
![]() Cytat:
![]() ![]() Malla- ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4328 |
Nie depcze krokusów
|
jestem osobą, która trzyma wszystko w sobie, więc wygląda to jakbym siedziała sobie na Wizażu jak co dzień
EDIT: pisałam Wam kiedyś, że narzeczona mojego kuzyna, Japonka, poroniła po kłótni z rodzicami i wzięli ją ze sobą do kraju. Właśnie się dowiedziałam, że wróciła do niego i mają wielkie plany. Może poznam ją na pogrzebie ![]()
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2009-03-18 o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4329 |
Konto usunięte
|
O... a to ci ciekawe - będziesz miała Japonkę w rodzinie..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4330 |
Zakorzenienie
|
staram się jak mogę
![]() szkoda,ludzie patrza się na kamerkę,jak inni się śmieją,oni zaczynają i tak po kolei. nierktore śmiechy są bezbłędne,bo np facet chrumka,dławi się,itp |
![]() ![]() |
![]() |
#4331 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4332 |
BAN stały
|
Witam moherki.
Ja dzisiaj jestem jakaś rozbita,bo miałam głupi sen.Opisze go w klubie. Właśnie oglądam film " 15 latka w ciąży" ![]() ![]() Margo,fajny link. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4333 |
Zakorzenienie
|
ROZBAWIANIA CIąG DALSZY :
Leży sobie gościu na plaży, podchodzą do niego jakieś ekstra laseczki w strojach bikini i jedna mówi: "jak puścisz bąka, to ściągamy staniki". Gość zdziwiony troszkę, niemniej bonga sprzedał. Dziewczyny zgodnie z umową ściągnęły staniki. Pojawiła się następna propozycja: "jak jeszcze raz puścisz bąka, to ściągamy majtki". Gość: prrrruuuuuukkk. "A teraz jak puścisz serię bąków, to będziesz mógł nas podotykać". No to gościu: prrruk, prrrruuuuuuk, brrrrruk, pruk, pierrrrrd i nagle słyszy: "Kowalski, nie dość, że śpicie na zebraniu, to jeszcze pierdzicie!" ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pasek od spodni goni dupę po lesie. Dupa uciekła, dotarła do chatki dobrej wróżki i poprosiła, żeby wróżka zamieniła ją w ptaszka. Po godzinie ptaszek siada na gałęzi drzewa. Podchodzi do niego pasek od spodni i mówi: - Ale dupa! - Nie jestem dupa, jestem ptaszek! - To zaśpiewaj! - Pryk, pryk! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Chłopak odprowadza swoją dziewczynę do domu po imprezie. Kiedy dochodzą do klatki, facet czuje się na wygranej pozycji, podpiera się dłonią o ścianę i mówi do dziewczyny: - Kochanie, a gdybyś mi tak zrobiła la...kę... - Tutaj? Jesteś nienormalny? - Noooo, tak szybciutko, nic się nie stanie... - Nie! A jak wyjdzie ktoś z rodziny wyrzucić śmieci, albo jakiś sąsiad i mnie rozpozna... - Ale to tylko "laska", nic więcej... kobieto... - Nie, a jak ktoś będzie wychodził... - No dawaj nie bądź taka... - Powiedziałam ci, że nie i koniec! - No weź, tu się schylisz i nikt cię nie zobaczy, głupia... - Nie! W tym momencie pojawia sie siostra dziewczyny, w koszuli nocnej, rozczochrana i mówi: - Tata mówi, że juz wyrzuciliśmy śmieci i masz mu zrobić tą laskę do ch....y, a jak nie to ja mu zrobię, a jak nie, to tata mówi ze zejdzie i mu zrobi, tylko niech zdejmie rekę z tego domofonu bo jest 3 w nocy do cho...ry! ----------------------------------------------------------------------------------------- Wieczorem na ławce w parku siedzi chłopak z dziewczyną. Chłopak namiętnie obmacuje jej plecy. Wreszcie dziewczyna pyta: - Co robisz? - Szukam piersi. - Piersi są z przodu. - Tam już szukałem.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4334 |
Konto usunięte
|
Margot -
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4335 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Werka lepiej nie podawaj,bo ja ciekwska jestem ![]() ![]() Cytat:
Margolciu Ty sie lepiej przyznaj,ze zrobiłas to specjalnie bo miałas ochote na młody towarek ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4336 |
Zakorzenienie
|
Malla, nie będę nic pisać, ale ściskam mocno
![]()
#4337 |
Konto usunięte
|
Mogę podać Paula - przecież wiesz, że M jest mój
![]() ![]() ![]() Nie wiem czy gustujesz w czarnulkach, facetach którzy biegają w koszuli im T-shircie (ma kilka w bardzo podobnych kolorach) i dżinsach? Edytowane przez 201604211131 Czas edycji: 2009-03-18 o 20:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4338 |
Zadomowienie
|
iiiii tam, wydaje Ci się
![]() ![]() dobra, ja sie żegnam, idę sobie powtórzyć zasady ruchu drogowego, bo jutro 1sza jazda. Pogoda masakryczna, a ja będę musiała jutro od 8rano zasuwać autkiem po ośnieżonych jezdniach ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4339 | |
Rozeznanie
|
Hm, tak : ) Rozwesela, dobre rady tez tu sa i ogolnie fajnie sie Was czyta.
Cytat:
![]() ![]() white: Tule ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4340 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie moje wlosy sa jedyna kobieca rzecza jaka posiadam. A kosmetyki wszelkie inne niz szampon powoduja szybsze brudzenie sie wlosow, oraz przetluszczanie sie. Nie moge nawet pianek czy lakierow uzywac, bo normalnie one maja w nosie lakiery i panki. Kondolencji zgodnie z zyczeniem nie skladam, jednak wiedz ze wspolczuje. Mama juz obdzwonila wczorajsza wyborcza. Zobaczymy, jeszcze przyszloponiedzialkowa w poniedzialek obdzwoni. W tej juz pare fajnych ogloszen, pare rozmow o prace, jedna jako nianka,... PARAMI? Ja - Pearl Harbour, klopoty - Japonczycy... Chyba ze wolisz jakies porownanie do Armii Czerwonej badz Trzeciej Rzeszy Cytat:
Jeszcze jeden klopocik, malusienki, problemik, problemiatko, a jak pieprzne sobie w leb z .50 to moj mozg w Zabkach beda zbierac... Tak radosne wydaje mi sie na chwile obecna zycie. Dla niewiedzacych, bo wiem ze tacy moga byc, sama do niedawna niewiedzialam o co z tym Pearl Harbour chodzilo, wklejam linki. Pearl Harbour - http://pl.wikipedia.org/wiki/Japo%C5...a_Pearl_Harbor Zabki - http://pl.wikipedia.org/wiki/Z%C4%85bki .50 - http://pl.wikipedia.org/wiki/Nab%C3%...7_x_99_mm_NATO W dodatku to ja zirytowana jestem. Spotkalam sie po szkole z TZ, zimno to umowilam sie w empiku... wzbogacil swoj ksiegozbior. A jak ja przypominam mu o ksiazce do biologii "Oj, kochanie, w przyszlym/bardziej przyszlym/jeszcze bardziej przyszlym/nastepnym/kolejnym tygodniu"Gdyby jeszcze jakas ksiazka nie wiem, do programowania, php5 mysql... ale nie, jakies elfio wilcze bzdety z dziewica odziana w zelazna zbroje. Pozniej idziemy cos zjesc mowie, zeby wzial mi cos co zjem na pewno, czekam na niego... siedze.... to przynosi hamburgery. Okej, no raz zjesc moge... Ale skad do cholery jasnej mialam wiedziec ze to potrojny whooper? :[ Zaden czlowiek nie zje calego potrojnego whoopera... a nie, przepraszam on zjadl. Swojego i polowe mojego. Ale on jest mezczyzna nie czlowiekiem.
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2009-03-18 o 21:15 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4341 |
Konto usunięte
|
Padnięta. Wyszłam z domu o 7, wróciłam o 20:30. To tak w ramach 18 godzinnego tygodnia pracy nauczyciela
![]() Konferencja była. Idę spać, nie mam siły nawet was czytać... |
![]() ![]() |
![]() |
#4342 |
BAN stały
|
Fajne dowciapy.
![]() YY,dziunia,zawsze możesz do nas dołączyć.Warunek jest taki,aby odpowiedziec na pytania od Matki Załozycielki Rei oraz udzielać się systematycznie. ![]() ![]() Kurka,łokres dostałam brzuch boli. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4343 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wiecie co jest najgorsze? Ja w tym wszystkim, fizycznie i realnie (bo wirtualnie mam was) jestem sama ![]() Jeszcze mialam dzis angielski. Czy czegos sie nauczylam? Tak! Napisze w klubie.
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2009-03-18 o 21:22 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4344 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja gustuje we wszystkim co sie rusza jak mam moje comiesieczne ataki sexualne ![]() ![]() odczytałam"sposób na łechtaczke" ![]() niedzwiedz "zgłupiałas?czy sexu ci sie chce ![]() Odpowiadam zgodnie z prawda..."zgłupiałam ![]() "uf a ja juz sie bałem,ze to drugie ![]() Cytat:
Jak ja skoncze to sprzatanie i bede juz po przeprowadzce(mam nadzieje,ze dwa tygodnie to max)umawiamy sie na kawe ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4345 |
ForceIsStrongInThisOne...
|
- idę spać, co tak będę sama tak tutaj siedzieć....
![]()
![]() |
#4346 | ||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
Też mi zabrakło do weekendu... O, jaka książka? Uwielbiam fantastykę! Cóż, również nie mam w Krakowie nikogo, moje przyjaciółki są w Rzeszowie. To zadziwiające, jakim balsamem dla duszy potrafi być internet.
![]() ![]() |
![]() |
#4347 | ||
Zakorzenienie
|
Myto ogarow... pomylilam sie o dziewice w zbroji i elfy. A jeszcze nie dokonczyl "Niechetnego Szermierza"....
No coz, ile ja go blagam o "Zapiski na pudelku od zapalek"? On mi woli staniki kupowac! A te felietony Eco sa zaje...^^ M.in. ten o nauce jazdy (o ile dobrze pamietam, bo czytalismy to w gimnazjum) ![]() Wiecie jakie ja lektury mialam w gimnazjum jak bylo wolne po przerobieniu obowiazkowych? "Imie rozy", "Mechaniczna pomarancza", "My dzieci..." (ta, na niemieckim bylo "Wir kinder..."), "Szkarlatna litera", "Oskar i Pani Roza", "Pan Ibrahim i kwiaty Koranu". I pierwsze 3 tez ogladalismy w ramach "Porownaj tresc ksiazki z filmem" Cyferki, z checia pojde z Toba na jakas kawke. Albo mozesz dzieciarnie swoja wziac i do parku, to mi psa zmecza ![]()
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2009-03-18 o 22:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4348 |
Nie depcze krokusów
|
To fajnie mieliście w gim. My na kółku z agielskiego tylko filmy oglądaliśmy, oczywiście 90% osób nic nie rozumiało ;]
![]() |
#4349 | ||
Zakorzenienie
|
Ty mi o angielskim nie mow. Przyzekam dam wam kiedys nagranie audio...
![]() |
#4350 |
Wtajemniczenie
|
Cicho tutaj, pooglądam sobie Batmana.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:50.