Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-18, 19:01   #4321
TmargoT
Zakorzenienie

Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II

MALLA,dla ciebie na poprawę humoru

http://www.joemonster.org/filmy/9718...-smiechu-Skypa

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2009-03-18 o 19:02
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 19:07   #4322
Malla
Nie depcze krokusów

Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II

margo - rozbroiłaś mnie małpą w innym wątku
Stary 2009-03-18, 19:08   #4323
Eva ID
ForceIsStrongInThisOne...

GG do Eva ID

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość

Ale ja też chcę zobaczyć

Tylko, że JoeMonster ma tu u mnie blokadę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Cenzura.jpg (87,1 KB, 11 załadowań)

I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką

55 kg
Eva ID jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 19:10   #4324
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Margo twoja opowiesc bezmajtkowa mnie urzekla
za rada Margo...dziewczyny uwazajacie na zamki

jak moj dziadek zmarl TŻ sprostal zadaniu...kupil kwiaty...na stypie ucalowal babcie w raczke..przytulil zlozyl kondolencje choc nigdy wczesniej jej nie widzial

...noszę twe serce z sobą (noszę je w moim sercu).

aniko 23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 19:12   #4325
Malla
Nie depcze krokusów

Aniko - a mój... zrobił mi herbatę i zapytał czy obejrzymy film, bo mu się nudzi. Ale przytulił. I uciekł. Chyba nie wie, jak sobie radzić z takimi sytuacjami.
Stary 2009-03-18, 19:14   #4326
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Aniko - a mój... zrobił mi herbatę i zapytał czy obejrzymy film, bo mu się nudzi. Ale przytulił. I uciekł. Chyba nie wie, jak sobie radzić z takimi sytuacjami.

pewnie tak...widzi ze cierpisz i przeraza go to bo nie wie jak ci pomoc...moze i tak byc

...noszę twe serce z sobą (noszę je w moim sercu).

aniko 23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 19:22   #4327
Ainsel
Zadomowienie

Margo-niezła przygoda z zamkiem

Cytat:
Napisane przez paulina150528 Pokaż wiadomość
Witam kochane moherowe robaleTesknil kto za mna?nie??no trudno

Sexu mnie się chce i znowu sie z nim wszystko kojarzy a to oznaka,ze @ sie zbliza
no jasne, ze tęskniłysmy a Tobie to sie i tak wszystko z sexem kojarzy, czy @ sie zbliza, czy też nie

Malla-
Ainsel jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-18, 19:23   #4328
Malla
Nie depcze krokusów

jestem osobą, która trzyma wszystko w sobie, więc wygląda to jakbym siedziała sobie na Wizażu jak co dzień

EDIT: pisałam Wam kiedyś, że narzeczona mojego kuzyna, Japonka, poroniła po kłótni z rodzicami i wzięli ją ze sobą do kraju. Właśnie się dowiedziałam, że wróciła do niego i mają wielkie plany. Może poznam ją na pogrzebie

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2009-03-18 o 19:28
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 19:34   #4329
201604211131
Konto usunięte

O... a to ci ciekawe - będziesz miała Japonkę w rodzinie..
201604211131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 19:44   #4330
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
margo - rozbroiłaś mnie małpą w innym wątku
staram się jak mogę

Cytat:
Napisane przez Eva ID Pokaż wiadomość
Ale ja też chcę zobaczyć

Tylko, że JoeMonster ma tu u mnie blokadę
szkoda,ludzie patrza się na kamerkę,jak inni się śmieją,oni zaczynają i tak po kolei.
nierktore śmiechy są bezbłędne,bo np facet chrumka,dławi się,itp
Stary 2009-03-18, 19:47   #4331
201604211131
Konto usunięte

Cytat:
Stary 2009-03-18, 19:52   #4332
madmuazelle
BAN stały

Witam moherki.

Ja dzisiaj jestem jakaś rozbita,bo miałam głupi sen.Opisze go w klubie.

Właśnie oglądam film " 15 latka w ciąży"

Margo,fajny link.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 20:08   #4333
TmargoT
Zakorzenienie

ROZBAWIANIA CIąG DALSZY :

Leży sobie gościu na plaży, podchodzą do niego jakieś ekstra laseczki w strojach
bikini i jedna mówi: "jak puścisz bąka, to ściągamy staniki". Gość zdziwiony
troszkę, niemniej bonga sprzedał. Dziewczyny zgodnie z umową ściągnęły staniki.
Pojawiła się następna propozycja: "jak jeszcze raz puścisz bąka, to ściągamy majtki". Gość: prrrruuuuuukkk. "A teraz jak puścisz serię bąków, to będziesz mógł nas podotykać". No to gościu: prrruk, prrrruuuuuuk, brrrrruk, pruk, pierrrrrd i nagle słyszy: "Kowalski, nie dość, że śpicie na zebraniu, to jeszcze pierdzicie!"
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pasek od spodni goni dupę po lesie. Dupa uciekła, dotarła do chatki dobrej wróżki i poprosiła, żeby wróżka zamieniła ją w ptaszka. Po godzinie ptaszek siada na gałęzi drzewa. Podchodzi do niego pasek od spodni i mówi:
- Ale dupa!
- Nie jestem dupa, jestem ptaszek!
- To zaśpiewaj!
- Pryk, pryk!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Chłopak odprowadza swoją dziewczynę do domu po imprezie. Kiedy dochodzą do klatki, facet czuje się na wygranej pozycji, podpiera się dłonią o ścianę i mówi do dziewczyny:
- Kochanie, a gdybyś mi tak zrobiła la...kę...
- Tutaj? Jesteś nienormalny?
- Noooo, tak szybciutko, nic się nie stanie...
- Nie! A jak wyjdzie ktoś z rodziny wyrzucić śmieci, albo jakiś sąsiad i mnie rozpozna...
- Ale to tylko "laska", nic więcej... kobieto...
- Nie, a jak ktoś będzie wychodził...
- No dawaj nie bądź taka...
- Powiedziałam ci, że nie i koniec!
- No weź, tu się schylisz i nikt cię nie zobaczy, głupia...
- Nie!
W tym momencie pojawia sie siostra dziewczyny, w koszuli nocnej, rozczochrana i mówi:
- Tata mówi, że juz wyrzuciliśmy śmieci i masz mu zrobić tą laskę do ch....y, a jak nie to ja mu zrobię, a jak nie, to tata mówi ze zejdzie i mu zrobi, tylko niech zdejmie rekę z tego domofonu bo jest 3 w nocy do cho...ry!

-----------------------------------------------------------------------------------------
Wieczorem na ławce w parku siedzi chłopak z dziewczyną. Chłopak namiętnie obmacuje jej plecy. Wreszcie dziewczyna pyta:
- Co robisz?
- Szukam piersi.
- Piersi są z przodu.
- Tam już szukałem..
Stary 2009-03-18, 20:10   #4334
201604211131
Konto usunięte

Margot - - jesteś niesamowita
Stary 2009-03-18, 20:17   #4335
paulina150528
Zakorzenienie

GG do paulina150528

Cytat:
Napisane przez wirlandia Pokaż wiadomość
Fiuu.. to dobrze... Będziesz i tak mieć niedaleko do M.. i może wkrótce do mnie też (kciuki za nas dwoje proszę )
Mogę ci w profilu pisnąć gdzie dokładnie M mieszka... bo wiem

Werka lepiej nie podawaj,bo ja ciekwska jestempojade,obejrze,za kocham się i co

Cytat:

to ja wam powiem o mojej przygodzie-ku przestrodze...

kiedyś opowiadałam ,że miałam żólwia stepowego.wypuszczałam go na przechadzki.
pewnego dnia w ciepły dzień wypuściłam skorupiaka,żeby pochodził.poszłam do łazienki na letnią depilację.coś mialam wziąć z pokoju ,więc wyszłam z gołym tyłkiem.dom pusty,więc zero stresu.
zapomniałam jednak zamknąć drzwi i mój młody i głupi jamnik wlazł i zaczął się bawić z żółwiem.
po pół godziny przypomniało mi się,ze zapomniałam odzielić bestię i wybiegłam z łazienki na ratunek.
jednak było za późno.mój pies bawiąć się z żółwiem popodgryzał mu skorpupkę.
wystraszona ubrała biegiem spodnie ,wsadziłam zółwia do miski na szmatki i biegiem puściłam się do weterynarza.
tak się spieszyłam,że po drodze mijając młodziów usłyszałam śmiech.chwila konsternacji i mimochodem sprawdziłam zamek w spodniach.
o ku...a ZAPOMNIALAM GO ZAMKNAC .,a krzyczące czarne futro wystawało ze spodni (dodam,że to było 6 lat temu i depilacja łona nie była szeroko znana na świecie )
tak,że dziewczynki,uważajcie na zamki w spodniach

Margolciu Ty sie lepiej przyznaj,ze zrobiłas to specjalnie bo miałas ochote na młody towarekA włochata bozenka miała byc wabikiem

Cytat:
Napisane przez Ainsel Pokaż wiadomość
no jasne, ze tęskniłysmy a Tobie to sie i tak wszystko z sexem kojarzy, czy @ sie zbliza, czy też nie

mi?o nie nie to jakies pomówienia
-Moher szary

Wierna fanka Niedzwiedzia,uzależniona od serdelixa

Jeśli mój opis Cie obraził w ramach protestu zdejmij stanik
paulina150528 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 20:21   #4336
Westalka
Zakorzenienie

Malla, nie będę nic pisać, ale ściskam mocno

Westalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 20:22   #4337
201604211131
Konto usunięte

Mogę podać Paula - przecież wiesz, że M jest mój (mój aniołek )
Nie wiem czy gustujesz w czarnulkach, facetach którzy biegają w koszuli im T-shircie (ma kilka w bardzo podobnych kolorach) i dżinsach?

Edytowane przez 201604211131
Czas edycji: 2009-03-18 o 20:23
Stary 2009-03-18, 20:27   #4338
Ainsel
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paulina150528 Pokaż wiadomość
mi?o nie nie to jakies pomówienia
iiiii tam, wydaje Ci się

dobra, ja sie żegnam, idę sobie powtórzyć zasady ruchu drogowego, bo jutro 1sza jazda. Pogoda masakryczna, a ja będę musiała jutro od 8rano zasuwać autkiem po ośnieżonych jezdniach mam nadzieje, ze uda mi się nie rozwalic samochodu (tfu tfu przez lewe ramie)i wyjść cało z tej opresji wszelkie trzymanie kciuków mile widziane
Ainsel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 20:29   #4339
dziuniaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aniko 23 Pokaż wiadomość

dziunia lektura godna chociaz?
Hm, tak : ) Rozwesela, dobre rady tez tu sa i ogolnie fajnie sie Was czyta.

Cytat:

dziuniaa - ksywę masz niezbyt moherową, ale nadrabiają 2 antenki w avatarze
Noo wiem, ze srednio moherowa, ogolnie to ja sie nie zaliczam do tego elitarnego grona [chociaz bym chciala], co zrobic

white: Tule
dziuniaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-18, 21:03   #4340
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Cytat:
Szpiegu - nienawidzę suszyć włosów, chyba że nałożę na nie mnóstwo kosmetyków wygładzających. Nie myślałaś o ścięciu?
Dobiłaś mnie tą wiadomością o mamie... Czemu do cholery wszystko się wali? K..., czemu?
Czys ty na milosc boska zwariowala? Slonce Ci dzis przygrzalo czy podczas jakiegos biologicznego eksperymentu na uczelni dostalas zarodnikami toksycznego grzyba a'la purchawka? <- tu nie bylo zlosliwosci
Dla mnie moje wlosy sa jedyna kobieca rzecza jaka posiadam. A kosmetyki wszelkie inne niz szampon powoduja szybsze brudzenie sie wlosow, oraz przetluszczanie sie. Nie moge nawet pianek czy lakierow uzywac, bo normalnie one maja w nosie lakiery i panki.
Kondolencji zgodnie z zyczeniem nie skladam, jednak wiedz ze wspolczuje.

Mama juz obdzwonila wczorajsza wyborcza. Zobaczymy, jeszcze przyszloponiedzialkowa w poniedzialek obdzwoni. W tej juz pare fajnych ogloszen, pare rozmow o prace, jedna jako nianka,...
Cytat:
jak nie z prawej,to z lewej.zawsze coś.
czemu kłopoty idą parami.
PARAMI? Ja - Pearl Harbour, klopoty - Japonczycy... Chyba ze wolisz jakies porownanie do Armii Czerwonej badz Trzeciej Rzeszy
Cytat:
K...a... nie ma to jak mieć oparcie w mężczyźnie. Wyprosił mnie z kompa i czyta o ćwiczeniach na różne grupy mięśni (wczoraj zapisał się na siłownię). Dostałam też 1 kanapkę (on zjadł 4) i zapowiedź, że jak pogrzeb, to w sobotę, bo w poniedziałek pracuje.

Naprawdę się tego nie spodziewałam.
Babcia, babcia, dziadek, wujek, stryjek, ciocia... i wszystko w ciagu 2 czy 3 lat. I w nikim oparcia gdy obwinialam sie za smierc babci, bo wmowilam sobie ze to moja wina, bo zmarla w nocy w dniu w ktorym bylam tak zmeczona ze nie moglam jej odwiedzic.

Jeszcze jeden klopocik, malusienki, problemik, problemiatko, a jak pieprzne sobie w leb z .50 to moj mozg w Zabkach beda zbierac... Tak radosne wydaje mi sie na chwile obecna zycie.

Dla niewiedzacych, bo wiem ze tacy moga byc, sama do niedawna niewiedzialam o co z tym Pearl Harbour chodzilo, wklejam linki.
Pearl Harbour - http://pl.wikipedia.org/wiki/Japo%C5...a_Pearl_Harbor
Zabki - http://pl.wikipedia.org/wiki/Z%C4%85bki
.50 - http://pl.wikipedia.org/wiki/Nab%C3%...7_x_99_mm_NATO

W dodatku to ja zirytowana jestem. Spotkalam sie po szkole z TZ, zimno to umowilam sie w empiku... wzbogacil swoj ksiegozbior. A jak ja przypominam mu o ksiazce do biologii "Oj, kochanie, w przyszlym/bardziej przyszlym/jeszcze bardziej przyszlym/nastepnym/kolejnym tygodniu"Gdyby jeszcze jakas ksiazka nie wiem, do programowania, php5 mysql... ale nie, jakies elfio wilcze bzdety z dziewica odziana w zelazna zbroje.
Pozniej idziemy cos zjesc mowie, zeby wzial mi cos co zjem na pewno, czekam na niego... siedze.... to przynosi hamburgery. Okej, no raz zjesc moge...
Ale skad do cholery jasnej mialam wiedziec ze to potrojny whooper? :[ Zaden czlowiek nie zje calego potrojnego whoopera... a nie, przepraszam on zjadl. Swojego i polowe mojego. Ale on jest mezczyzna nie czlowiekiem.

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?
-A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach?

Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców
Czas edycji: 2009-03-18 o 21:15
SzpiegZKrainyDeszczowców jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 21:15   #4341
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Padnięta. Wyszłam z domu o 7, wróciłam o 20:30. To tak w ramach 18 godzinnego tygodnia pracy nauczyciela

Konferencja była.

Idę spać, nie mam siły nawet was czytać...
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 21:16   #4342
madmuazelle
BAN stały

Fajne dowciapy.

YY,dziunia,zawsze możesz do nas dołączyć.Warunek jest taki,aby odpowiedziec na pytania od Matki Załozycielki Rei oraz udzielać się systematycznie.

Kurka,łokres dostałam brzuch boli.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 21:19   #4343
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Fajne dowciapy.

YY,dziunia,zawsze możesz do nas dołączyć.Warunek jest taki,aby odpowiedziec na pytania od Matki Załozycielki Rei oraz udzielać się systematycznie.

Kurka,łokres dostałam brzuch boli.
Mozemy sie zamienic. Ja biore Twoj bol i okres, a ty moje juz chyba 3 miesieczne plamienie bezbolesne.

A wiecie co jest najgorsze? Ja w tym wszystkim, fizycznie i realnie (bo wirtualnie mam was) jestem sama W sensie zadnej kolezanki, zadnej przyjaciolki... Nikogo do cholery komu mozna zaufac wyzalic sie, czy nawet pojsc na kawe i sie odstresowac. Mialam przyjaciolki, ale one nie maja czasu. Mialam kolezanki, ale ich glowna rozrywka bylo podrywanie facetow, picie, chodzenie na błyskoteki i zazywanie srodkow nielegalnych w naszym kraju.

Jeszcze mialam dzis angielski. Czy czegos sie nauczylam? Tak! Napisze w klubie.

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?

Czas edycji: 2009-03-18 o 21:22
Stary 2009-03-18, 21:40   #4344
paulina150528
Zakorzenienie

GG do paulina150528

Cytat:
Napisane przez wirlandia Pokaż wiadomość
Mogę podać Paula - przecież wiesz, że M jest mój (mój aniołek )
Nie wiem czy gustujesz w czarnulkach, facetach którzy biegają w koszuli im T-shircie (ma kilka w bardzo podobnych kolorach) i dżinsach?

Ja gustuje we wszystkim co sie rusza jak mam moje comiesieczne ataki sexualne

Cytat:
iiiii tam, wydaje Ci się

Reklama jkas latajaca na tvn.chciałam odczytac co tam nabazgrane.

odczytałam"sposób na łechtaczke"
niedzwiedz "zgłupiałas?czy sexu ci sie chce"
Odpowiadam zgodnie z prawda..."zgłupiałam"
"uf a ja juz sie bałem,ze to drugie"

Cytat:
Napisane przez SzpiegZKrainyDeszczowcó
w;11514979
Nikogo do cholery komu mozna zaufac wyzalic sie, czy nawet pojsc na kawe i sie odstresowac.

Jak ja skoncze to sprzatanie i bede juz po przeprowadzce(mam nadzieje,ze dwa tygodnie to max)umawiamy sie na kaweWsiade w mój ulubiony środek lokomocji,skasuje bilecik,przejade pare przystanków,wysiade na stacji stolica,spotkam Szpiega i pójdziemy na dobra kawkeOdmowy nie przyjmuje
-Moher szary

Wierna fanka Niedzwiedzia,uzależniona od serdelixa

Jeśli mój opis Cie obraził w ramach protestu zdejmij stanik
paulina150528 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 21:47   #4345
Eva ID
ForceIsStrongInThisOne...

GG do Eva ID

- idę spać, co tak będę sama tak tutaj siedzieć....

I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką

55 kg
Eva ID jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 21:49   #4346
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
dobra, ja sie żegnam, idę sobie powtórzyć zasady ruchu drogowego, bo jutro 1sza jazda. Pogoda masakryczna, a ja będę musiała jutro od 8rano zasuwać autkiem po ośnieżonych jezdniach mam nadzieje, ze uda mi się nie rozwalic samochodu (tfu tfu przez lewe ramie)i wyjść cało z tej opresji wszelkie trzymanie kciuków mile widziane
Dasz radę

Cytat:
Napisane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Pokaż wiadomość
Czys ty na milosc boska zwariowala? Slonce Ci dzis przygrzalo czy podczas jakiegos biologicznego eksperymentu na uczelni dostalas zarodnikami toksycznego grzyba a'la purchawka? <- tu nie bylo zlosliwosci
Dla mnie moje wlosy sa jedyna kobieca rzecza jaka posiadam. A kosmetyki wszelkie inne niz szampon powoduja szybsze brudzenie sie wlosow, oraz przetluszczanie sie. Nie moge nawet pianek czy lakierow uzywac, bo normalnie one maja w nosie lakiery i panki.

...Babcia, babcia, dziadek, wujek, stryjek, ciocia... i wszystko w ciagu 2 czy 3 lat. I w nikim oparcia gdy obwinialam sie za smierc babci, bo wmowilam sobie ze to moja wina, bo zmarla w nocy w dniu w ktorym bylam tak zmeczona ze nie moglam jej odwiedzic.

...Gdyby jeszcze jakas ksiazka nie wiem, do programowania, php5 mysql... ale nie, jakies elfio wilcze bzdety z dziewica odziana w zelazna zbroje.

...A wiecie co jest najgorsze? Ja w tym wszystkim, fizycznie i realnie (bo wirtualnie mam was) jestem sama W sensie zadnej kolezanki, zadnej przyjaciolki... Nikogo do cholery komu mozna zaufac wyzalic sie, czy nawet pojsc na kawe i sie odstresowac. Mialam przyjaciolki, ale one nie maja czasu.
Z włosami... rozumiem.
Też mi zabrakło do weekendu...
O, jaka książka? Uwielbiam fantastykę!
Cóż, również nie mam w Krakowie nikogo, moje przyjaciółki są w Rzeszowie. To zadziwiające, jakim balsamem dla duszy potrafi być internet.
Stary 2009-03-18, 21:57   #4347
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Myto ogarow... pomylilam sie o dziewice w zbroji i elfy. A jeszcze nie dokonczyl "Niechetnego Szermierza"....
No coz, ile ja go blagam o "Zapiski na pudelku od zapalek"? On mi woli staniki kupowac!
A te felietony Eco sa zaje...^^ M.in. ten o nauce jazdy (o ile dobrze pamietam, bo czytalismy to w gimnazjum)
Wiecie jakie ja lektury mialam w gimnazjum jak bylo wolne po przerobieniu obowiazkowych?
"Imie rozy", "Mechaniczna pomarancza", "My dzieci..." (ta, na niemieckim bylo "Wir kinder..."), "Szkarlatna litera", "Oskar i Pani Roza", "Pan Ibrahim i kwiaty Koranu".
I pierwsze 3 tez ogladalismy w ramach "Porownaj tresc ksiazki z filmem"

Cyferki, z checia pojde z Toba na jakas kawke. Albo mozesz dzieciarnie swoja wziac i do parku, to mi psa zmecza

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?

Czas edycji: 2009-03-18 o 22:11
Stary 2009-03-18, 22:14   #4348
Malla
Nie depcze krokusów

To fajnie mieliście w gim. My na kółku z agielskiego tylko filmy oglądaliśmy, oczywiście 90% osób nic nie rozumiało ;]
Stary 2009-03-18, 22:15   #4349
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Ty mi o angielskim nie mow. Przyzekam dam wam kiedys nagranie audio...

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?

Stary 2009-03-18, 22:50   #4350
Reijel
Wtajemniczenie

Cicho tutaj, pooglądam sobie Batmana.
Reijel jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości