Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-24, 22:17   #4951
Reijel
Wtajemniczenie

Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II

Cytat:
Napisane przez paulina150528 Pokaż wiadomość
Zapowiadam n ic nie piłam,nie brałam używek a na oczy jeszcze dobrze widze

No to tak:
-zadymka sniezna i takie zaspy jakich moje oczeta przez swój zywot dotychczasowy nie widziały
To jeszcze nic teraz uwaga grzmi i błyska

Ratunku ja sie pytam co sie dzieje

Myslałam,ze zgłupiałam ale nie niedzwiedz widzi to samo i kolezanka która własnie do mnie dzwoniła upewnic sie czy ja też widze to co ona za oknem
Spokojne Twoje cyferki, u mnie dzisiaj było identycznie (nie ma to jak dywagacje nad talentem Szekspira z gromami w tle).
Reijel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 22:54   #4952
Malla
Nie depcze krokusów

Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II

To nieźle się u Was dzieje, ja generalnie nie narzekam, tylko wiatr wzmaga jeszcze przesuszenie skóry, muszę wrócić do wit.A i omega3.
Stary 2009-03-24, 23:17   #4953
espera
Raczkowanie

GG do espera

Santos, fajnie, że wróciłaś..tak podejrzewałam, że na uczelni coś Ci dowalili i nie masz czasu
Cytat:
Napisane przez aniko 23 Pokaż wiadomość
..e tam ja plaskostopia nie mam ale za to porzadne 39.i pol nosze
jak jestem na imprezie rodzinej TŻ to moj but wyglada na siedmiomilowy kajak wsrod 36 -owych bucikow siostr TŻi jego mamy ale mam to w.
Również mam 39 (czasem 40, zaleznie od firmy), chciałabym mniejsze Na obcasie pewnie lepiej to wygląda, ale mnie ciągle tak bola łydki, że nie chcę się dodatkowo zamęczać

U mnie też całkiem biało

espera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 23:26   #4954
madmuazelle
BAN stały

Bry wieczór.

Ja jak zwykle późnym wieczorem. Zalatany dzien i jak jak zawsze byłam u sąsiadki.Więcej w klubie.

Fajnie,że me cichobiegi jak to nazwała margo się podobają.Obecnie też szukam butów na koreczku,bo mamy chcrciny w maju.No,ale mam już na oku.Wkleje niebawem foto.

malinko,bardzo ładne buciki i kolor włosów.
I reszty dziewczyn też macie fajne buciki,kurka skleroza kto wklejał aniko i....

elli,jaki piękny widok edgara z emmą.

Fajne te teksty,wierszyki czy co tam było. Wyb aczcie,ale pisze na szybko i mi ulatuje pamięć.Starcza skleroza,dobrze że nie boli.

---------- Dopisano o 01:26 ---------- Poprzedni post napisano o 01:24 ----------

aaaa i jeszcze coś,ja nosze rozmiar 39. Wklejam butki poniżej,które mi się spodobały w sklepie.znając życie,już ich nie będzie. zanim ja sie zdecyduje,ale widzialam też inne fajne czarne na koreczku ale foty nie mam.
A co do pogody,u mnie wiosennie,choć od 2 zimny wiatr i gdyby nie on byłoby super.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bialekoreczku.jpg (42,9 KB, 20 załadowań)

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2009-03-24 o 23:39
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 23:33   #4955
madmuazelle
BAN stały

Może w tym tygodniu,ale raczej w nastepnym sobie buty może kupie i jakąś bluzeczke plus bolerko,w dodatku nowa torebka też by mi się przydała. Tyle się nazbierało,a co kupie zobaczymy.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 23:51   #4956
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez espera Pokaż wiadomość
Santos, fajnie, że wróciłaś..tak podejrzewałam, że na uczelni coś Ci dowalili i nie masz czasu

Również mam 39 (czasem 40, zaleznie od firmy), chciałabym mniejsze Na obcasie pewnie lepiej to wygląda, ale mnie ciągle tak bola łydki, że nie chcę się dodatkowo zamęczać

U mnie też całkiem biało
a ja nosze 40,5 lub 40 2/3 albo jak ostatnio co raz czesciej bo polowek i 2/3 dostac nie moge 41 ;]

A poza tym chcialam wam cos powiedziec:

Piekna zime mamy tej wiosny, nieprawdaz?

A swoja droga w tym roku zima rowniez zaskoczyla drogowcow... przyszla na wiosne

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?
-A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach?

SzpiegZKrainyDeszczowców jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 23:53   #4957
santos
Zakorzenienie

GG do santos

A propos butow musze kupic nowe adidaski i skad ja wezme 60-80 funtow ?? Moje stare sie wyrobily i bola mnie kolana. Koncze zajecia pojutrze i wroce do czestrzych treningow. To znaczy - chcialam wrocic, ale przeciez nie zarzne sobie kolan i bioder. Niestety tak to jest, adidasy sie szybko wyrabiaja.... a moje maja juz prawie rok Ahhhh :-(

Ide zaraz spac, bo jak to spiewala Edith Piaff padamm paaadamm padaam...

dobranoc

Santosowa rzezba ;-)

nie jestem zawodowym dietetykiem ani trenerem, to moje hobby. Chetnie udziele rad, ale korzystasz z nich na wlasna odpowiedzialnosc. Dziekuje za uwage
santos jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-24, 23:57   #4958
Reijel
Wtajemniczenie

A ja ostatnio ciągle kupuję coś z kolorówki... Chociaż przydałyby mi się nowe conversy.
Stary 2009-03-25, 05:10   #4959
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:

No to tak:
-zadymka sniezna i takie zaspy jakich moje oczeta przez swój zywot dotychczasowy nie widziały

Myslałam,ze zgłupiałam ale nie niedzwiedz widzi to samo i kolezanka która własnie do mnie dzwoniła upewnic sie czy ja też widze to co ona za oknem
witam wczesną porą.

nie martwcie się,wiosna idzie.
mąż dzwonił i mówi,że na zachodzie europy już ciepło,do nas dojdzie za jakies dwa tygodnie
burze też widział
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 06:04   #4960
Eva ID
ForceIsStrongInThisOne...

GG do Eva ID
Smile Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II

Witam, Sabah al Khair

Dzisiaj Środa, 25 Marca.... imieniny mają Bloody Mary i Wieńczysław Wspaniały.

Po co ja to w ogóle piszę....

Ehhh.... chyba mi to pomaga w zapamiętaniu daty

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
Evo - kupiłam w Deichmann i taniuchne tylko 70 zł jak dla studentki w sam raz
wiecie co? do tego wszystkiego prababcia miała dzisiaj udar...
Malinka, szczerze, to nie wiedziałam, że w Deichmanie można kupić ładne buciki, mnie się nigdy nie udało, a Twoję są naprawdę ładne.

Przykro mi z powodu babci

Jakoś tak jest, jak to zwykła mówić moja śp. babcia, że problemy, to nie parami chodzą, ale całymi koloniami.

Malinka.... wtf.... nie poznałam Cię.... Twój Avatar wbił mnie w fotel.... genialny

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
a propos pogody:
+ 20°C Grecy zakładają swetry (jeśli je tylko mogą znaleźć).
+ 15°C Jamajczycy włączają ogrzewanie (oczywiście, jeśli je mają).
+ 10°C Amerykanie zaczynają się trząść z zimna. Rosjanie na daczach sadzą ogórki.
+ 5°C Można zobaczyć swój oddech. Włoskie samochody odmawiają posłuszeństwa. Norwedzy idą się kąpać do jeziora.
0°C W Ameryce zamarza woda. W Rosji woda gęstnieje.
- 5°C Francuskie samochody odmawiają posłuszeństwa
- 15°C Kot upiera się, że będzie spał z tobą w łóżku.Norwedzy zakładają swetry.
- 17.9°C W Oslo właściciele domów włączają ogrzewanie. Rosjanie ostatni raz w sezonie wyjeżdżają na dacze.
- 20°C Amerykańskie samochody nie zapalają.
- 25°C Niemieckie samochody nie zapalają. WyginęliJamajczycy.
- 30°C Władze podejmują temat bezdomnych. Kot śpi wtwojej piżamie
- 35°C Zbyt zimno, żeby myśleć. Nie zapalają japońskiesamochody.
- 40°C Planujesz przez dwa tygodnie nie wychodzić zgorącej kąpieli. Szwedzkie samochody odmawiają posłuszeństwa.
- 42°C W Europie nie funkcjonuje transport. Rosjanie jedzą lody na ulicy.
- 45°C Wyginęli Grecy. Władze rzeczywiście zaczynają robić coś dla bezdomnych.
- 50°C Powieki zamarzają w trakcie mrugania. Na Alasce zamykają lufcik podczas kąpieli.
- 60°C Białe niedźwiedzie ruszyły na południe.
- 70°C Zamarzło piekło.
- 73°C Fińskie służby specjalne ewakuują świętego Mikołaja z Laponii. Rosjanie zakładają uszanki.
- 80°C Rosjanie nie zdejmują rękawic nawet przy nalewaniu wódki.
- 114°C Zamarza spirytus etylowy. Rosjanie są w****ieni.

Malla, suuuuper.... ale zamieniłabym pozycję niemieckich z japońskimi samochodami chyba, że dotyczyło starych Diesli.

Cholera szkoda mi też Jamajczyków.... no ale dlaczego mi ich szkoda, to w Clubie.

Cytat:
Napisane przez DariaKom Pokaż wiadomość
Eva, mój luby dziś bladym świtem na TVN24 widzial nadeslane do redakcji zdjęcia przez "Ewa z Abu Dhabi"... zdjęcia dotyczyly burzy piaskowej...czy to bylaś Ty kochana?
Daruś, nie moje zdjęcia ale nie jednemu psu we wsi Burek jak widać

Sama jestem ciekawa, kto to, sprawdziłam na TVN24, ale nie ma tam tych zdjęć, może to na innym portalu?

Jeśli znajdziesz, to daj mi linka, bo ciekawi mnie to

Cytat:
Napisane przez Elliannia Pokaż wiadomość
Margo, od wczoraj Mała już zaczyna całym akwa rządzić, Edgar ogłupnięty i się boi nawet na korzeń wyjść, bo ona się układa tak, że żeby przejść musiałby ją staranować
Elli, ja tam w kącie jeszcze ten różowy element widzę

Weź no Edgara nie stresuj, tylko mu drugi korzeń zainstaluj bo się chłopak kompleksów i zahamowań nabawi, i gdzie Ty potem Psychologa z Testudinologiczną specjalizacją znajdziesz?

Cytat:
Napisane przez wirlandia Pokaż wiadomość
Bardzo ładne siostro Evo

Dziękuję siostro Werko

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
świetne buty jestem w trakcie poszukiwań czegoś na wiosnę nie lubię szukać butów
Aga, jestem z nich bardzo zadowolona, pierwszy raz kupiłam buty w Zarze, już się przymierzam do kolejnego zakupu bucików u nich.

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Wróciłam właśnie z pokazu makijażu pewnej znanej firmy katalogowej, wybrano mnie na modelkę jako wyraźny typ ZIMA.
Malla... hej, hej, hej... modelka Zima, no pięknie od razu wiadomo, że jak Zima do bereciki moherowe też będziesz prezentować.

Proszę o zdjęcie do Clubu

Cytat:

No to tak:

Paulinka.... to trzeba było się napić i włączyć "Mgłę" wg Stepena Kinga... no ewentualnie "Łowca snów" tegoż samego autora

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
I reszty dziewczyn też macie fajne buciki,kurka skleroza kto wklejał aniko i....
Mad... no to byłam ja, co też pokazałam moje buciki

Cytat:
Napisane przez santos Pokaż wiadomość
A propos butow musze kupic nowe adidaski i skad ja wezme 60-80 funtow ?? Moje stare sie wyrobily i bola mnie kolana. Koncze zajecia pojutrze i wroce do czestrzych treningow. To znaczy - chcialam wrocic, ale przeciez nie zarzne sobie kolan i bioder. Niestety tak to jest, adidasy sie szybko wyrabiaja.... a moje maja juz prawie rok Ahhhh :-(

dobranoc
Santos, przykro mi

Takie zachowanie Twoich profesorów jest typowe niestety (nie będę poruszać tematu H.)

Szkoda, że nie potrafią w pełni docenić wartości w nauczaniu młodych ludzi mało popularnych dziedzin.

Jeśli nie chcesz im robić tej przykrości i opowiedzieć o swoich problemach do władz naczelnych, to pozostaje tylko zagryźć zęby i przelecieć cały rok nowych publikacji w kilka dni. Podziwiam Cię, bo ja pewnie inaczej bym to rozegrała, tym wiecej szacunku dla Twojego uporu.

Co do butów sportowych marki Adidas, to muszę przyznać, że nie są najtrwalsze. Kilka lat temu zmieniłam markę butów na Reebok i patrząc wstecz ile w nich kilometrów zrobiłam i w jakich warunkach testowałam, to ich wytrzymałość jest imponująca. Nie do wiary, ale nie chcą się rozwalić nawet w 50 stopniowych upałach.

I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką

55 kg

Edytowane przez Eva ID
Czas edycji: 2009-03-25 o 06:17
Eva ID jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 08:01   #4961
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

witam z zaśnieżonej Łodzi
Cytat:
Napisane przez Eva ID Pokaż wiadomość

Aga, jestem z nich bardzo zadowolona, pierwszy raz kupiłam buty w Zarze, już się przymierzam do kolejnego zakupu bucików u nich.

muszę tam zajrzec. Nie lubię kupowac butów, albo nie ma rozmiaru albo nic mi się nie podoba.
Tez bardzo lubię buty firmy Reebok, zreszta nie tylko obuwie-odziez również

Dziś po pracy do fryzjera

Edytowane przez agabil1
Czas edycji: 2009-03-25 o 08:02
agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-25, 08:15   #4962
Westalka
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Od wczoraj sypie śnieg, w nocy była potężna śnieżyca, a spece od pogody usiłują mi wmówić, że w weekend ma być 16 stopni.
No chyba, że u naszej Evy.

Zaraz muszę iść, a dwa tygodnie temu wywaliłam kozaki i czeka mnie przeprawa w adidasach.
W dodatku strasznie mi niedobrze, aż mam gęsią skórkę.

Westalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 08:33   #4963
Elliannia
Zakorzenienie

Dzień dobry moherki

Ja się pomalowałam i wyprostowałam sianko na głowie, jadę do kliniki a później robić zdjęcie do paszportu i złożyć podanie o paszport

Ja znowu się zawiodłam na Reebokach, kupiłam takie lekkie adidaski za 400 zł, i po 2 tygodniach nabyły hmm... zapaszku, pomimo używania wkładek, dezodorantów, i nic nie pomogło na ten zapach, żadne pranie, żadne czyszczenie - nic. Jechało kupą non stop :/ I niestety nigdy więcej nie kupię nic Reeboka, nie chcę znowu ryzykować wywalenia kasy w błoto

Elliannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 08:35   #4964
Maddie
Wtajemniczenie

Bry.

Chyba jestem jedyną nadającą z niezaśnieżonej Polski Wczoraj popadał lekki puszek, a dziś, z tego co widzę przez okno, już stopniał

Poza tym głowa mi pęka, wszystko mnie boli, kaszel i gorączka męczą i czuję się mega obrzydliwie. Nawet się nie cieszę z pokaźnej premii TŻ... bo nie mam jak jej teraz wydać
Maddie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 08:53   #4965
Eva ID
ForceIsStrongInThisOne...

GG do Eva ID

Cytat:
Napisane przez Westalka Pokaż wiadomość
Dzień dobry.

Od wczoraj sypie śnieg, w nocy była potężna śnieżyca, a spece od pogody usiłują mi wmówić, że w weekend ma być 16 stopni.
No chyba, że u naszej Evy.

Ojej.... nieeee.... <boi sie> prosze, tylko nie to jak temperatura z 35 spadnie na 16 stopni to wiecie co bedzie?

Przymrozek jak cholera i wszyscy znowu w zimowych kurtkach i kozakach wylegna na ulice.

I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką

55 kg
Eva ID jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 09:33   #4966
santos
Zakorzenienie

GG do santos

Cytat:

Santos, przykro mi

Takie zachowanie Twoich profesorów jest typowe niestety (nie będę poruszać tematu H.)

Szkoda, że nie potrafią w pełni docenić wartości w nauczaniu młodych ludzi mało popularnych dziedzin.

Jeśli nie chcesz im robić tej przykrości i opowiedzieć o swoich problemach do władz naczelnych, to pozostaje tylko zagryźć zęby i przelecieć cały rok nowych publikacji w kilka dni. Podziwiam Cię, bo ja pewnie inaczej bym to rozegrała, tym wiecej szacunku dla Twojego uporu.
Czy nie chce robic przykrosci hmmm no nie chce, to jest jeden powod. Drugi to taki, ze mam takie poczucie, ze jesli mam nazekac to powinnam, przede wszystkim, powiedziec im to wprost, bo wszystkie sprawy byly zalatwiane do tej pory "miedzy nami", niemal takie "pranie brudow tylko w rodzinie" ;-) wszystkie ustalenia byly na luzie, mniej oficjalnie nic "uniwerkowe" i bardziej bezposrednio itd i chyba nazekania w takim razie tez powinny byc. Ale to sie rozbija o to, ze po prostu w mojej sytuacji czlowiek nie wie jak zareagowac. Wyobraz sobie: na zajeciach mowi grupie psor, ze mieli zrobic w ciagu roku X. Mowi to na m-c przed egzamem po raz 1 (!) w roku. Jak to powie 20 osobom z 4 roku seminarium z psychologii, to oni sie burza. Najpierwsz wszystkich zamuruje, a potem ktos wyskoczy z "ale nam nikt nie powiedzial" i reszta wtoroje. A ja? Co powiem, ze "nikt mi nie powiedzial" to mi powiedza, ze to bylo oczywiste, albo ze powiedzieli zebym "czytala". Nie mam 19 innych studentow zeby potwierdzili, ze faktycznie nic nam nie powiedziano. I to taka glupia sytuacja.
W koncu jest tez taki element, ze jesli kiedys zechce kontynuowac edukacje w tym kierunku (Msc,PhD) to bede potrzebowac referencji.
Ale generalnie mam takie poczucie ze wycieczka do wladz uczelni i stekanie oficjalnie to bedzie takie "sranie we wlasne gniazdo"... moze ja jakas naiwna i dobroduszna jestem...

Cytat:

Co do butów sportowych marki Adidas, to muszę przyznać, że nie są najtrwalsze. Kilka lat temu zmieniłam markę butów na Reebok i patrząc wstecz ile w nich kilometrów zrobiłam i w jakich warunkach testowałam, to ich wytrzymałość jest imponująca. Nie do wiary, ale nie chcą się rozwalić nawet w 50 stopniowych upałach.
Nieee, ja nie uzywam adidasow Adidasa w ogole, tak napisalam o dla mnie adidasy=buty sportowe. Reebok tez nie, nie uzywam "popularnych" marek, tylko profesjonalnych bardziej (semi-profesjonalnych?), brooksa, asic, ewentualnie new balance. Adidasy mam jedne Stella McCartney 4 Addidas ale nie do treningu, chyba ze silowego . Normalnie do biegania i skakania musze miec naprawde dobre sportowe buty, ze stabilizatorami, amortyzatorami w piecie (nie ymi widocznymi bajeranckimi "tloczkami" mowie o "wbudowanych"), tylko takie ujda przy mojej intensywnosci treningow. Dlatego potrzebuje na nie z 80 funtow, bo Nike czy Addidas to i za 40 kupie....

Tak poza tym:

Dziendoberek Moherek!

Santosowa rzezba ;-)

nie jestem zawodowym dietetykiem ani trenerem, to moje hobby. Chetnie udziele rad, ale korzystasz z nich na wlasna odpowiedzialnosc. Dziekuje za uwage
Stary 2009-03-25, 10:36   #4967
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

Cytat:

dobranoc

jak bylam W Uk kupilam sobie adasie ze skorki.czarne z dodatkiem srebra za bodajze 58 funtow a w TK Max ( tak to sie chyba nazywalo) zielone najeczki za 13 funtow ..i przelatalam w nich pol zimy...z tym ze lepiej nosza mi sie te tansze..

moj TŻ zarazil mnie tym ze wole miec mniejsza ilosc par butow a lepszej marki...
a) służa znaczniej dluzej
b) sa profilowane przez co bardzo wygodne

BTW wstalam dopiero i ledwo rozlepilam oczy..ciezko noc mialam..snily mi sie jakies *******y
pora na kawunie

...noszę twe serce z sobą (noszę je w moim sercu).

aniko 23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 10:48   #4968
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Wstalam, czuje sie fatalnie, kaszel, katar, organ rozrodczy wewnetrzny...TZ wroci jutro w nocy W piatek z ranca wyjezdza, wraca w sobote. Po raz pierwszy odczuwam az taki dyskomfort z powodu jego nieobecnosci.

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?
-A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach?

SzpiegZKrainyDeszczowców jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 10:50   #4969
Reijel
Wtajemniczenie

Bry... U mnie też biało...

Ze sportowych najbardziej podobają mi się pumy, ale moja aktywność fizyczna jest... cóż, mała:p Od liceum latam głównie w trampkach albo szpilkach.

Malla, ja też zima, choć nadal trudno mi w to uwierzyć Sądziłam, że jestem latem.
Stary 2009-03-25, 11:45   #4970
santos
Zakorzenienie

GG do santos

Cytat:
jak bylam W Uk kupilam sobie adasie ze skorki.czarne z dodatkiem srebra za bodajze 58 funtow a w TK Max ( tak to sie chyba nazywalo) zielone najeczki za 13 funtow ..i przelatalam w nich pol zimy...z tym ze lepiej nosza mi sie te tansze..

moj TŻ zarazil mnie tym ze wole miec mniejsza ilosc par butow a lepszej marki...
a) służa znaczniej dluzej
b) sa profilowane przez co bardzo wygodne

BTW wstalam dopiero i ledwo rozlepilam oczy..ciezko noc mialam..snily mi sie jakies *******y
pora na kawunie
Tez wyznaje te zasade, ale jak juz pisalam, Addidasy za 50 czy Nike za 20 to nie jest but w ktorym mozna uprawiac 6 lub wiecej godzin/tydz intensywnego treningu .... Takie sportowe cichoiegi to ja mam

Santosowa rzezba ;-)

Stary 2009-03-25, 12:25   #4971
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

Cytat:
Tez wyznaje te zasade, ale jak juz pisalam, Addidasy za 50 czy Nike za 20 to nie jest but w ktorym mozna uprawiac 6 lub wiecej godzin/tydz intensywnego treningu .... Takie sportowe cichoiegi to ja mam
ja tez to wiem...choc nie trenuje..

Stary 2009-03-25, 12:32   #4972
Elliannia
Zakorzenienie

Wróciłam, dawno nie miałam tak obrzydliwego zdjęcia Normalnie w paszporcie będę mieć zdjęcie jak trollica Ale pocieszam się że nie ja jedna, bo wszyscy narzekają

W Kraku pogoda dziwna, wiatr, momentami śnieg, zimno i ogólnie okropnie!

Ja też co do zakupów wyznaję zasadę że raz a dobrze, wolę markową rzecz która mi się będzie dłużej trzymać niż coś z targu czy tandety za 20 zł co rozwali się za 2 miesiące - z reguły w przeliczeniu droższa rzecz wychodzi taniej. Moja była lokatorka, ta wredna jędza co taki bałagan zawsze robiła, nigdy nie miała kasy (haha), średnio co 2 dni była na tandecie w Krakowie i wracała z 2-3 koszulkami, takimi po 15-20 zł. No niby ładne, ale co z tego, skoro po 2 praniu kolor zaczynał się spierać i puszczały szwy

Stary 2009-03-25, 12:45   #4973
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Evo - ja też nie sądziłam, że znajdę takie... ale z czarno- białych były jeszcze z 4 inne wzory, w innych sklepach też widziałam, że moda na czarno- białe...
dzisiaj się dowiem więcej co z babcią... no kolonia i to rozwścieczonych dzieci
heheh no kurczę czemu każdy się dziwi co mam za ava to Dr Manhattan z Watchmenów ostatnio zasłuchuję się w soundtracku i mam ochotę jeszcze raz iść na film

Aga
-
West - fajne zaspy prawda?

co do butów sportowych ja jakoś nie kupiuje ani Adidasów, Reeboków i innych... od kilku lat mam 2 pary McArthura i sobie chwalę ojciec ma chyba już z 4 pary rożnych sportowych i nie... siostra z 2 pary

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 12:59   #4974
TmargoT
Zakorzenienie

ELI-prosiłaś mnie na gg o przysługę.
możesz zobaczyć to co chciałaś na tajemnym-"zdjęcia"
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 14:02   #4975
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

ale mialam akcje

ojciec wpuscil jakas dziewuche do domu z namiotem jakims na plecach i przychodzi do mnie ze ona jakis sondaz przeprowadza ..na co ja jej ze nie mam czasu i dziekuje . na co ona ze sondaz dotyczy osob po 50 RŻ. i ze poczeka tu na mojego ojca..ja jej mowie grzecznie ze rozpala w piecu i nie bedzie mial teraz czasu i prosze ja zeby wyszla...a ona siada na stopniu i mowi ze poczeka jednak i nie wyjdzie dopoki ojciec jej nie powie ze nie wezmie udzialu w sondazu ( w moim domu mi warunki stawiala)

no to mysle o kobito ...przegielas....
poprosilam ja raz jeszcze otwierajac drzwi zeby opuscila moj dom !!w przeciwnym razie wyprowadze ja sila !!
a ona ze policje wezwiewiec zamknelam drzwi i mowie jej ze teraz to ja wzywam policje bo jest na mojej posesji bez mojej zgody i ide wypuscic psa ...( w miedzyczasie zjawil sie ojciec i mowie jej ze niema czasu na sondaze) a ona ze wyjdzie i ze jestem niegrzeczna i to nie moj dom tylko moich rodzicow czujecie jaka bezszczelna!!! bez jaj!

a ojcu sie tez dostalo.ale sie wkur...ilam

Stary 2009-03-25, 14:22   #4976
Elliannia
Zakorzenienie

Ani, jaka bezczelna pinda! Mną by zatrzepało, a przy okazji ona by się nasłuchała tak, że uszy by jej spuchły :/

Stary 2009-03-25, 14:26   #4977
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

Cytat:
Ani, jaka bezczelna pinda! Mną by zatrzepało, a przy okazji ona by się nasłuchała tak, że uszy by jej spuchły :/
pierwszy raz sie z czyms takim spotkalam..jeszcze mi gada ze brak mi kultury....urwa w moim domu ...minuta dluzej a wyleciala by razem z drzwiami..

moze moj ojciec jej w oko wpadl

Stary 2009-03-25, 14:40   #4978
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
ale mialam akcje

ojciec wpuscil jakas dziewuche do domu z namiotem jakims na plecach i przychodzi do mnie ze ona jakis sondaz przeprowadza ..na co ja jej ze nie mam czasu i dziekuje . na co ona ze sondaz dotyczy osob po 50 RŻ. i ze poczeka tu na mojego ojca..ja jej mowie grzecznie ze rozpala w piecu i nie bedzie mial teraz czasu i prosze ja zeby wyszla...a ona siada na stopniu i mowi ze poczeka jednak i nie wyjdzie dopoki ojciec jej nie powie ze nie wezmie udzialu w sondazu ( w moim domu mi warunki stawiala)

no to mysle o kobito ...przegielas....
poprosilam ja raz jeszcze otwierajac drzwi zeby opuscila moj dom !!w przeciwnym razie wyprowadze ja sila !!
a ona ze policje wezwiewiec zamknelam drzwi i mowie jej ze teraz to ja wzywam policje bo jest na mojej posesji bez mojej zgody i ide wypuscic psa ...( w miedzyczasie zjawil sie ojciec i mowie jej ze niema czasu na sondaze) a ona ze wyjdzie i ze jestem niegrzeczna i to nie moj dom tylko moich rodzicow czujecie jaka bezszczelna!!! bez jaj!

a ojcu sie tez dostalo.ale sie wkur...ilam
Eeeeek zatkało mnie Szczyt, w głowie się nie mieści!

A ja mam lenia wiosennego dalej. Przychodzę do domu i najchętniej poszłabym spać. Głupio mi, bo luby wszystko robi, sprząta, gotuje, a ja z łaski na uciechę pranie do prali wsadzę. No całkowity brak mocy mam
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 14:48   #4979
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

aniko - no poprosiłabym ją o dane i złożyła skargę... no paranoja... a może to twój dom by był, a rodzice tylko mieszkali? no kurde zabiłabym wzrokiem dziewuszysko

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 14:54   #4980
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Dzisiaj Środa, 25 Marca.... imieniny mają Bloody Mary i Wieńczysław Wspaniały.
Po co ja to w ogóle piszę....
Ehhh.... chyba mi to pomaga w zapamiętaniu daty

Malla... hej, hej, hej... modelka Zima, no pięknie od razu wiadomo, że jak Zima do bereciki moherowe też będziesz prezentować.
Proszę o zdjęcie do Clubu

Ojej.... nieeee.... <boi sie> prosze, tylko nie to jak temperatura z 35 spadnie na 16 stopni to wiecie co bedzie?
Przymrozek jak cholera i wszyscy znowu w zimowych kurtkach i kozakach wylegna na ulice.
1. Może tęsknisz za skasowanymi informacjami o imieninach na forum...

2. Zdjęcia nie zapodam, makijaż był normalny, dzienny, mroźno-zielony. Utwierdza mnie to w przekonaniu, że makijaże o średniej intensywności mi po prostu nie pasują, bo wyglądam jak 10-latka, która dorwała kosmetyki mamusi...

3. Co będzie? Niemieckie auta będą się lepiej sprzedawać, a co mniej odporni wyginą jak Jamajczycy...

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
Dziś po pracy do fryzjera
Czekamy na efekty!

Cytat:
Ja znowu się zawiodłam na Reebokach, kupiłam takie lekkie adidaski za 400 zł, i po 2 tygodniach nabyły hmm... zapaszku, pomimo używania wkładek, dezodorantów, i nic nie pomogło na ten zapach, żadne pranie, żadne czyszczenie - nic. Jechało kupą non stop :/ I niestety nigdy więcej nie kupię nic Reeboka, nie chcę znowu ryzykować wywalenia kasy w błoto
Też kupiłam kiedyś Reeboki niby przeznaczone do aerobiku, wysokie. Jak normalnie moje stopy są bezzapachowe (TŻ twierdzi, że moja skóra pachnie mlekiem waniliowym, więc nie jest to odrażający odór), tak w tych butach po jakimś czasie jest tragedia... Mimo prania, używania detergentów zapachowych nie mogę się tego pozbyć. Doszło do tego, że ponieważ szkoda mi je wyrzucać, bo są naprawdę wygodne, nie wychodzę w nich tam, gdzie potencjalnie bym je zdejmowała, żeby ludzi nie zatruć, a nawet jak wyjdę w nich gdzieś na chwilę, to zaraz zmieniam skarpetki i myję stopy.

Adidasy firmy Adidas szybko mi się rozwalały, wolę Nike, New Balance. A w ogóle glany rządzą

Aniko - co za pinda!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości