|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II
u lalaaa to juz druga część!no zostawić was na parę dni, ładnie tu nadziergałyście
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II
A ja dziobie przy pracy i idzie mi to jak krew z nosa .Promotor kazal wklepac do pierwszego rozdzialu wiecej z jednego artykulu, a ja naprawde uwazam, ze ten artykul nie ma zbyt wiele wspolnego z moja praca. I teraz brne przez *******y na temat subtelnego ciala i specjalnej diety, jaka trzeba trzymac w konkretnych porach roku zeby cialo-mikrokosmos sie zgralo z makrokosmosem. Zaraz sie potne.
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
Santos ja Cię podziwiam!normalnie jak czytam o tych twoich studiach to normalnie no-podziwiam Cię (ależ się ynteligentnie wypowiedziałam
![]() Ja tez musze przysiasc do pisania swojej magisterki, ale mam taki malo ambitny temat i w ogole mnie nie interesujacy, ze odsuwam ten moment w nieskonczonosc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Ehhh, umieram z przejedzenia, mam dość na 3 dni :/
Tż we wtorek jedzie, jak to szybko mija ![]() Mamusia dziś była z wizytą (wizytacją), po raz pierwszy usłyszałam pochwałę za porządek, i stwierdziła że pieczeń pierwszorzędna - aż się napuszyłam z dumy ![]()
#65 | ||
Zakorzenienie
|
Wisienki, padam do Twych stóp^^
Finlandia czeka na Ciebie (albo Twojego TZ)... czekoladki (mi tu merci pasuje... ale moze wolisz inne?) i kawa (jaka pijesz?) tez (tylko szybko mi sie decyduj, zanim konto opróżnie). Jeszcze jak wspominasz ze poza pozwem w ramach nudow pisemko im napiszesz to orgazmu emocjonalnego dostaje. ^^ Padam o Pani^^ Padam do Twych stop i caluje^^ Buty Ci pastuje, gazetke w zebach przynosze. Padam raz jeszcze Pani do Twych stop za pozew na moim mailu... Moglam te podziekowania napisac na PW... publicznie brzmi bardziej dumnie^^
![]() |
#66 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pozdrów ją ode mnie. ja bede wredną teściową ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#67 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja się muszę pochwalić, muszę, bo wreszcie opanowałam chyba porządnie oplatanie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#68 | ||
Zakorzenienie
|
Mamy pozew od Wisienek^^
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Margo, ale to moja mamusia własna, a nie mama tżta
![]() Teściową chyba będę mieć ok (i 155 km od siebie ![]() Szajbuś - śliczne!
#70 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;10777871]Nie martw się, ja mam interesujący mnie, ale też nie mogę się zebrać
![]() Uff ![]() A ja się muszę pochwalić, muszę, bo wreszcie opanowałam chyba porządnie oplatanie ![]() ![]() jest śliczny- ![]() czyli jednak sąd pracy? ![]() ELI-ja wiem,że to twoja mama.moja też jest kochana- na chwilkę ![]() Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2009-02-01 o 23:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Szajba piękny naszyjniczek, widzialam już na nk, podziwiam.
Ja przy dobrej aurze i biometrze skończe mój haftowany widoczek dla ojca...jak się nie będę wstydzić efektu końcowego to wam fotkę wrzucę, żeby się pochwalić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Szpiegu oj chyba się zaczerwieniłam
![]()
#73 |
Nie depcze krokusów
|
Fanfary dla Wisienki! Tadaaaaaam!
Polać jej!
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
mam pytanie do was.
od jakiegoś czasu szukam moich fotek i bloga,ktory pisałam na wizażu. fotki były widoczne przy avatarze,a blog był w profilu. moje pytanie brzmi: czy wiecie coś na ten temat? czy były jakies zmiany?bo widze PAMIĘTNIK,ale BLOGA -NIE co stało się z tymi fotkami? |
![]() ![]() |
![]() |
#77 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
Wisienki
![]() ![]() ![]()
life is a series of mishaps but every now and then one of those mishaps goes wrong and things turn out well Edytowane przez espera Czas edycji: 2009-02-02 o 01:32 Powód: błędy w wyświetlaniu |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Zadomowienie
|
Myślałam, że Was wyczytam dokładnie, nadrobię zaległości, ale radosna mamusia już mi zorganizowała ferie. Muszę szczyla (czyt. dużo młodszy brat, ale tak bardzo młodszy, 17 lat różnicy) wywieźć do rodzinki w Ostrowcu Św. Wracam w środę na wieczór i właśnie postanowiłam, że nie biorę, żadnego laptopa itd. ciekawa jestem jak długo wytrzymam bez wizazu
![]() ![]() Szpiegu i Wisienko pobieżnie znam temat, ale cieszę się, że Wam się udało ![]() A na poprawę humoru polecam ![]() ![]()
Demon odkaszlnął nerwowo (demony nie oddychają; jednakże dla każdej istoty inteligentnej, oddychającej czy nie, nadchodzą w życiu takie chwile, gdy odkasłuje nerwowo. Jedna z takich chwil nastała właśnie teraz, przynajmniej dla tego konkretnego demona).
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
![]() Ja miałam mieć dziś dobry dzień ![]() ![]() Miałam, a teraz nie wiem ![]() O 3 telefon od TZ: przepraszam,że cię budze, ale właśnie rozbiłem samochód. ![]() Spadł śnieg, prawdopodobnie zero piachu na ulicach, zero zimowych opon (po co? Anglicy uwazają to za ekstrawagancję ![]() ![]() ![]() Czas oczekiwania powrotu do domu 7h ![]() Koło 5 zadzwonił i powiedział,że kolejny kierowca rozbił się w tym samym miejscu (odbiło go tylko w innym kierunku). A teraz sie boję co będzie. Nie mogę iść do pracy, bo moherątko mam pod opieką. Najważniejsze,że TŻ cały. ![]()
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dla mnie to dziewne,że tak rozwinięty kraj,jak anglia,gdzie też pada śnieg nie urzywają opon zimowych.przeciez to niebezpieczne. a mnie się wczoraj przypomniało o 23,że nie mam leków.poprosiłam T.Z.-a ,żeby pojechał mi do apteki,bo ja sie boję. warunek był taki,że mam odśnieżyc auto.od kilku dni nikt nim nie jeździł.odwilż,mroz i śnieg zrobily swoje.musiałam drapać lód,sciągać gruba warstwe śniegu,a na koniec zrobiłam niewybaczalny błąd.na zimnym silniku podniosłam wycieraczkę do góry i oderwała się. zamiast zapalić silnik,żeby ciepłe powietrze ogrzało szybe,to ja ją ciągłam z całej siły,myśląc FRANCO-TY ALBO JA. efekt,był taki,ze urwałam firmową wycieraczke,MUSIAłAM POWIEDZIEC,bo inaczej podrapał by szybe,na koniec wysłuchałam litanii ![]() gdyby nie ten gips na łapie,sam skrobałby sobie auto Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2009-02-02 o 08:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#82 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Też polewam, może z rana niekoniecznie dobrze, ale co tam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Margo, mam nadzieję, że już po burzy? Mnie wieczorem (no dobra, 2 w nocy była ![]() ![]() No od razu mi ciśnienie skoczyło, ale spokojnie pytam, o co mu chodzi i dodaję, że jak mu się kobieta nie podoba, może zmienić. A on na to, że ja byłam na zakupach i mu surówki żadnej nie kupiłam i chleba ![]() Popatrzyłąm jak na idiotę, bo na takie sowa naprawdę sów brak, słodkim głosem powiedziałam, że on miał wolne przedwczoraj, po pierwsze - palcem nie kiwnął poza napaleniem w piecu i sobie poszedł do mamusi (i pewnie liczył, że ja wsio zrobię), po drugie - od dawna proszę go, by mi narąbał drobno drewna bo grubymi się nie rozpali, a nie zrobił tego i w efekcie wczoraj sama sobie musiałam rozpieprzać w drzazgi grube szczapy (w efekcie rozwalony palec i odciski, w końcu umówmy się - to nie ejst robota dla kobiety), i jakoś sobie poradziłam. No więc skoro on olał swoje obowiązki a ja mimo to dałam radę, to ja mogłam olać jego sałatkę i chleb i niech sobie teraz książę udzielny sam radzi. I poszłam czytać. Pomyślałąm chwilę, czy ciągnąć swojego focha, czy zachować się jakoś abrdziej doroślę. No i rano wstałąm, poszłam po ten cholerny chleb i surówkę (nic wielkiego, w samym centrum mieszkam więc to kwestia 3 minut), przyszłam i poszłam dalej spać. I słyszę w pokoju, że luby w kuchni się trzaska id rewno mi rozdrzazgowuje ![]() No proszę, ustawiłam chłopa do pionu jasno i wyraźnie mówiąc, że skoro on może olać, to ja też, potem pokazałam, że jak chcę to mogę być milutka i... Wyszedł do pracy a na stole liścik czuły zostawił ![]() Tia, wychowywanie chłopa to kaorga. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Ja tylko na chwile bo praca wzywa
![]() Szpiegu i Wisienki ![]() ![]() Luna ![]() Szajus ![]() ![]() ![]() Naszyjnik cudny,ale ja czekam na moje firanki do sypialni które mi si kiedys przysniły,ze je dla mnie zrobiłas ![]() Cos miałam jeszcze napisac zapomniałam ![]() Oczywiscie wszystkie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#84 | |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Wisienki, ode mnie takze
![]() ![]() ![]() Szpiegu, powodzenia ![]() Cytat:
Pierwsze slysze, ze Anglicy opon na zimowe nie wymieniaja.... toz to nawet we Wloszech niektorzy wymieniaja, ale to chyba zalezy od kierowcy? [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;10780171] No proszę, ustawiłam chłopa do pionu jasno i wyraźnie mówiąc, że skoro on może olać, to ja też, potem pokazałam, że jak chcę to mogę być milutka i... Wyszedł do pracy a na stole liścik czuły zostawił ![]() Tia, wychowywanie chłopa to kaorga.[/quote] Szaja, nie ma to jak dobry przyklad ![]() ![]() Czy ja juz mowilam Sabah al Khair ? Jak nie to mowie i wracam do pracy. Milego dnia Moherki ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#85 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;10780171] Spokojnie, ja nigdy nie jeździłam na wakacje z kompem, dopiero w tym roku laptoka miałam to wzięłam, ale bez netu (głównie do wieczornego oglądania filmów i oglądania wykonanych fotek) i dałam radę ![]() [/QUOTE] Tu bardziej chodzi o neta. Stary mnie przyzwyczaił, że zawsze mogę sobie na pocztę zerknąć, zdjęcia zrzucić itd. Poza tym jestem pełna obaw do długości pobytu u wujostwa, bo w Ostrowcu jest mało atrakcji, chyba, że się zbiorę i na Kielce uderzę ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;10780171] Lunko, uffff jak zaczęłam czytać to aż mi się słabo zrobiło! Dobrze, że na strachu się skończyło ![]() Margo, mam nadzieję, że już po burzy? Mnie wieczorem (no dobra, 2 w nocy była ![]() ![]() No od razu mi ciśnienie skoczyło, ale spokojnie pytam, o co mu chodzi i dodaję, że jak mu się kobieta nie podoba, może zmienić. A on na to, że ja byłam na zakupach i mu surówki żadnej nie kupiłam i chleba ![]() Popatrzyłąm jak na idiotę, bo na takie sowa naprawdę sów brak, słodkim głosem powiedziałam, że on miał wolne przedwczoraj, po pierwsze - palcem nie kiwnął poza napaleniem w piecu i sobie poszedł do mamusi (i pewnie liczył, że ja wsio zrobię), po drugie - od dawna proszę go, by mi narąbał drobno drewna bo grubymi się nie rozpali, a nie zrobił tego i w efekcie wczoraj sama sobie musiałam rozpieprzać w drzazgi grube szczapy (w efekcie rozwalony palec i odciski, w końcu umówmy się - to nie ejst robota dla kobiety), i jakoś sobie poradziłam. No więc skoro on olał swoje obowiązki a ja mimo to dałam radę, to ja mogłam olać jego sałatkę i chleb i niech sobie teraz książę udzielny sam radzi. I poszłam czytać. Pomyślałąm chwilę, czy ciągnąć swojego focha, czy zachować się jakoś abrdziej doroślę. No i rano wstałąm, poszłam po ten cholerny chleb i surówkę (nic wielkiego, w samym centrum mieszkam więc to kwestia 3 minut), przyszłam i poszłam dalej spać. I słyszę w pokoju, że luby w kuchni się trzaska id rewno mi rozdrzazgowuje ![]() No proszę, ustawiłam chłopa do pionu jasno i wyraźnie mówiąc, że skoro on może olać, to ja też, potem pokazałam, że jak chcę to mogę być milutka i... Wyszedł do pracy a na stole liścik czuły zostawił ![]() Tia, wychowywanie chłopa to kaorga.[/QUOTE] Szajba, widzę, ze mamy podobne szkoły tresury ![]() P.S. Ale z tym drewnem to rzeczywiście przegiął. Ja bym mu dała zimny obiad w "nagrodę" ![]() P.S. Jeszcze tak dopiszę, że szalenie Ci zazdroszczę kominka ![]() Ewa... ty chyba mieszkasz w raju ![]() ![]() ![]() Dziewczyny biorę się za pakowanie, dom już wyprzątałam, pomyłam, poprała - to tak w ramach niespodzianki dla starego. Jedynie obiadu nie zdążyłam zmajstrować, ale mam nadzieję, że sobie poradzi biedactwo i w anoreksję nie wpadnie ![]() Oki szybkie pakowanie i mykam ![]() Do środy berety ![]()
Demon odkaszlnął nerwowo (demony nie oddychają; jednakże dla każdej istoty inteligentnej, oddychającej czy nie, nadchodzą w życiu takie chwile, gdy odkasłuje nerwowo. Jedna z takich chwil nastała właśnie teraz, przynajmniej dla tego konkretnego demona).
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Konto usunięte
|
_Ya, ja nie mam kominka tylko piec kaflowy - i to jest nasze jedyne ogrzewanie, skutkiem czego kuchnia nieogrzewana jest,łazienka też, a w pokoju kiedyś osiągnęliśmy 21 stopniu i to był raj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam moherki za wsparcie
![]() Wrócił. ![]() Policja nie dojechała na miejsce zdarzenia. Gdyby dojachała, pewnie by jeszcze mu mandat wlepili, bo słupek przesunął ![]() Nie rozumiem dlaczego mieliby go ukarać. jechał mniej niż 10km/h ![]() W Londynie koszmar: pociagi, metro, policja, -nic nie działa. Wmiędzyczasie dziecko mi zaniemogło. (ledwo siedział, nic nie jadł, nie pił, tylko ryczał i się do mnie kleił). POlecieliśmy do lekarza. Lekarz nic nie znalazł. Tatuś wrócił dziekco ozdrowiało ![]() Idziemy ogladać dom po południu ![]() szaja my w Pl tez tylko kaflowy piec mieliśmy ![]() Cudo. ![]() ![]()
Blogi są dwa ![]() blogowo: poradnik emigranta nowy post: 14/10/2012 Obyście tego postu nie potrzebowali blogowo: aktywnie nowy post 12/09/2012 Veni Vidi Vici ![]() Edytowane przez ***luna Czas edycji: 2009-02-02 o 11:37 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to obejrze bo mam ten film juz dlugo a jakos nie moglam sie zmoc zeby na niego looknąc Cytat:
![]() WISIENKI ![]() ![]() za tydzien ide na zabawe karnawalowa cera do bani...zbliza sie ehem boki mi sie wylewaja zewszad ![]() nie umiem tanczyc na wyzszych obcasach ![]() nie wiem co zalozyc ![]()
![]() |
#89 |
Konto usunięte
|
Też idę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Szaja- też jestem niska
![]() ![]() Serniczek upieczony w sobotę, zniknął z blachy dziś ostatni kawałek ![]() ![]() ![]() ![]() Pędziecie tu, że nadrobić nie idzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:44.