|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#871 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II
Dobry moherki
![]() ![]() ![]() Widze,że temat mleczno - karmieniowo - piersiowy cały czas goracy ![]()
![]() |
#872 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II
Witam porannie
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;10934512] Zmierzch, wsie 3 części, czyli grubo ponad 1000 stron, połknęłam tej jesieni w ciągu niecałych 4 dni ![]() [/QUOTE] Uff, czyli jednak są jakieś pozytywne opinie ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;10934993]No a co zrobić, jeśli ktoś kaszle całymi nocami? Suchy, męczący, okropny kaszel. Wiesz, moja mama piętro niżej mieszka i ma 2 kotki, źle by nie było Rudasowi, ale przykrość cholerna.[/QUOTE] Szaja, wygoń TŻ do lekarza! Miałam tak w lecie, po chwilowej przeprowadzce do rodziców i mieszkaniu z psem w pokoju. Nigdy wcześniej do głowy by mi nie przyszło, że mam uczulenie na psa. Efekt - astma ![]() Paulinko i cyferki - macie boski av! ![]() Cytat:
![]() Obudziłam się dziś z bólem głowy (ciekawe, czy wczorajszy babski wieczór z koleżankami ma z tym coś wspólnego ![]() I wiecie co, od jakiegoś czasu nurtuje mnie pewna kwestia - gdzie się podział Stary Pryk?? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#873 |
Zakorzenienie
|
szajbo słyszałam, że kocie alergeny utrzymują się w mieszkaniu do 10 lat więc nie wiem czy przeniesienie kota pomoże - na twoim miejscu wysłałabym TŻta do dobrego lekarza może on coś lepszego wymyśli
#874 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Przeziebienie mnie dopada ![]() ![]() paulina (i cyferki) avek super ![]()
#875 | ||
ForceIsStrongInThisOne...
|
Cytat:
![]() Cytat:
Starego Pryka nie ma już dość długo... mam nadzieję, że go moje pytanie nie wypłoszyło... ale on na takiego płochliwego nie wygladał, więc pewnie zajęty musi być bardzo, bo jak pamiętam, to pisał z komputera w pracy i ze swojego telefonu ![]() U mnie Pustynna Burza... zaciągło piachem i ma tak być przez kolejne dwa dni ![]() ![]()
Edytowane przez Eva ID Czas edycji: 2009-02-12 o 08:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() PS. trzymajcie dziś za mnie kciuki
![]() |
#877 |
Zakorzenienie
|
Wisienki, zaczynam trzymać
![]() Paulinko - av odpowiedni i poporawny politycznie ![]() Ja siedzę w pracy i popijam kawę czekoladową (boskie są te smakowe, do kupienia w herbaciarniach - uwielbiam czekoladę z pomarańczą ![]() Dziś muszę zrobić porządki w szafach ![]() ![]()
#878 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A Pustynną Burzę chciałabym kiedyś na własne oczy zobaczyć ![]() Już zaciśnięte ![]() Ja się z samego rana wzięłam za łazienkę i właśnie szafę ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#879 | ||
|
Cytat:
![]() ![]() Trzymam kciuki ![]() Cytat:
Porobię kilka zdjęć to wrzucę wieczorem.... miłego dnia wszystkim Moherkom.
![]() ![]() |
![]() |
#880 |
Zakorzenienie
|
witam was
![]() na temat kup i karmiących matek się wypowiadam krótko - bo chyba mam podobne doświadczenia, jak niektóre że kobita wywala pierś bez stanika i nie zasłaniając się karmi dziecko nie zasłania się ani nic - widziałam może 3 przypadki karmienia takiego, przy którym nie odwróciłam głowy z niesmakiem. więc dla mnie powinny panie iść do miejsca gdzie można nakarmić spokojnie bobaska, a jak się nie da to zasłonić to co może inne osoby krępować. a kupki? w Kielcach ja osiedlu gdzie mieszkałam wcześniej są kosze i przy koszach specjalne woreczki i może 40% osób sprząta po zwierzątkach ![]() ![]()
![]() ![]() Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los - Metro "Chcę być kopciuszkiem" Edytowane przez malinka_86 Czas edycji: 2009-02-12 o 10:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#881 |
Zakorzenienie
|
hejo
![]() Wiecie co? A ja z tej drugiej strony powiem- nienawidzę jak ktoś traktuje moje piersi jedynie jako butle z mlekiem. Doprowadzało mnie do szewskiej pasji jak po porodzie karmiłam syna, a mi teściowa pchała się z kamerą albo aparatem i potem znalazłam zdjęcie mojej nagiej piersi w albumie ![]() ![]() ![]() I zdziwienie "no jak to, przecież to samo piekno, natura, dar" itd. Karmienie piersią jest cudowną więzią matki z dzieckiem i uważam, że powinno być jedynie matki i dziecka, chwila intymna. Nie chciałabym, żeby ktoś oglądał mnie podczas karmienia, czułabym się jak zwierzątko. Z drugiej strony np. marketowe "pokoje dla matki z dzieckiem". Nie wyobrażam sobie karmić dziecko w takim miejscu. Wiem, że w niektórych miejscach są takie pokoiki do samego karmienia- wtedy ok, ale wiele miejsc oferuje jedynie pokój dla matki z dzieckiem, gdzie jest dużo miejsca na wózek, jest przewijak, krzesełko do karmienia i... SEDES. Nie wiem co za dureń wymyślił, żeby ktoś karmił dziecko w toalecie i nie wiem czy jakieś matki są na tyle bez wyobraźni, żeby karmić dziecko przy kibelku. I bardzo Was proszę, nie spinajcie się tak. Atmosfera od kilku stron robi się dziwnie napięta. Jest nas tu dużo, każda z nas tak naprawdę jest inna i każda ma prawo mieć inne zdanie na każdy temat. Grunt, to tolerancja i uznanie tego, że nasza racja nie jest jedyną dobrą, nawet jeśli dla nas taką jest. To jest forum dyskusyjne, ale dyskutować trzeba umieć, to żadna sztuka pisać agresywne i butne posty, sztuka zachować spokój i cierpliwość, a przede wszystkim klasę ![]() ![]() Edytowane przez Impersona Czas edycji: 2009-02-12 o 11:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#882 |
Zakorzenienie
|
DZIĘKI ZA KCIUKI
![]() Padam z nóg - byłam dzisiaj na 2 rozmowach kwalifikacyjnych, na ostatniej zapytałam kto bedzie moim bezpośrednim przełożonym uzyskałam odpowiedź, ze jest to pytanie nie kulturalne ![]()
![]() Edytowane przez Wisienki Czas edycji: 2009-02-12 o 12:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#883 | |||
Zakorzenienie
|
Witam cieplutko
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#884 | |||
Zadomowienie
|
bry
![]() Luna, nie daj sie przeziebieniu, zaaplikuj sobie czosnek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pamietam, jak bylam u jednej kolezanki(nieprzesadnie bliskiej), ktora niedawno urodzila, w celu obejrzenia potomka. Glownym punktem programu bylo ogladanie zdjec malucha (wiadomo-cyfrowke sie ma, to sie uwiecznia kazda sekunde z zycia tegoz). I w albumie bylo mnostwo zdjec matki karmiacej, ale to takie doslowne, gdzie np.wielka pierś byla na pierwszym planie (fotograf amator ![]() ![]() A z ostatnia czescia wypowiedzi(ta o naszym watku)zgadzam sie w 100% ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja przyznam ze cenie sobie spojrzenie osob bardziej doswiadczonych zyciowo ( niewazne o jaka kwestie zycia chodzi ) bo tylko krowa pogladow nie zmienia..swego czasu tez forosowalam swoje zdanie na takie czy inne tematy probujac udowodnic ludziom ode mnie starszym ze nie wiedza co gadaja bo roznice w swiatopogladzie miedzy pokoleniami sa nie do przeskoczenia... obecnie cenie sobie ich rady bardziej niz rowiesnikow...bo maja wiecej dystansu do zycia. natomiast nie traktuje ich jako wyrocznie...bardziej jako skrabiec wiedzy dotyczacy tematow ktore nie sa mi znane do konca jak np macierzynstwo... ale jak slusznie mowi Margo ZYJ i POZWÓL ŻYĆ INNYM ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z kolei sikanie i kupanie dzieci (psy pomine, bo nie ma tu co o tym dyskutowac, wlasciciele psow uwazaja ze ich odpowiedzialnosc konczy sie tam, gdzie zaczyna sie brak kubla) to jest wynik wlasnie bezstresowego wychowywania. To ci sami rodzice, ktorzy pozwalaja sie swoim dzieciom drzec w nieboglosy w restauracji czy autobusie pozwalaja im sikac na skwerkach. Bo ja wiem, ze dzieci przechodza okres buntu (4 latk iitd), ale da sie je jednak tak wychowac i strofowac, zeby nie darly ryja na cala okolice, normalni rodzice pokazuja dziecku wtedy, ze przede wszystkim, nie moze krzyczec, bo tym nic nie uzyska. Jest to tylko kwestia dobrej woli i podejscia do dziecka. Tak samo mozna mu wytlumaczyc, ze musi poczekac 5 minut z sikaniem do najblizszej toalety, dzieci tez potrafia wytrzymac. Tylko jesli rodzice pozwalaja dziecku na WSZYSTKO to jest taki efekt. /znowu ktos nas podglada dzieweczki!/
nie jestem zawodowym dietetykiem ani trenerem, to moje hobby. Chetnie udziele rad, ale korzystasz z nich na wlasna odpowiedzialnosc. Dziekuje za uwage ![]() Edytowane przez santos Czas edycji: 2009-02-12 o 13:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#887 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem,kto jest sprawcą,ale to utrudnia jeszcze sprawe,bo...właścicielka suczki jest wredną baba.miałam już z nią ścięcie,kidy jej syn parkował sobie rower przed moimi drzwiami utrudniając mi wejście do domu. kiedy grzecznie zwróciłam jej uwagę,powiedziała,że klatka jest wszystkich,na to ja,że ten kawałek wokół moich drzwi nalezy do mnie,a jej skrawek jest ,gdzie jej wycieraczka.od tamtej pory jej syn nie mówi mi dzien dobry. juz kiedyś w jakimś wątku opisywałam ją.to matka głuchoniemego sasiada,z ktorym mam dobry kontakt. noi teraz nie wiem ,co robic. z nią nie pogadam,z głuchoniemym synem też nie za bardzo,za najmłodszy udaje,że mnie nie zna,. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
faktycznie wolę juz nasze ulewy ![]() czekamy na fotki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() bedzie dobrze-zobaczysz. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#888 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#889 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#890 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#891 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#892 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz,ja już kiedyś zamiotłam jej niedopałki papierosów,ktore jej synowie wypalili na klatce.darła się pół godziny,ale efekt jest pożądany,z kupą zrobię to samo. ![]() dzięki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#893 |
Zakorzenienie
|
Domyslam sie, ze akcja a la adas mialczynski.
"co pan robi?" " a sram, jak pani pies" "Gowno ludzkie nie jest bardziej gowniane od gowna psiego" itd.
![]() |
#894 | ||
Zakorzenienie
|
Margo, napisalam ci na gadu co mozesz zrobic
![]()
![]() |
#895 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do karmienia w pociągu. Ten przyklad jest malo trafny w tej rozmowie. Jak znajdujesz się w pociągu i czeka Cię, np. 8h jazdy to jest to zupelnie naturalne, że musisz nakarmić a nie da rady wyjść z pociągu. Można udać się do ubikacji- ale oczywiste jest, że to nie wchodzi w grę. Mówisz o sytuacji, kiedy jesteś zamknięta w pociągu i nie masz wyjśćia. Piszesz też o plaży, w PL na plażach nie ma pozwolenia na opalanie się toples na plaży innej niż dla nudystów. Dowodem na to jest fakt, że w zeszle wakacje zwinęli z plaży dwie gwiazdy, które nie rozumialy, że to nie jest zagranica-gdzie toples jest ok. tylko Polska, gdzie na takie akcje nie ma pozwolenia. Są to tego przeznaczone plaże. Dzięki temu mamy wybór czy chcemy oglądać biusty nagie i "siusiaki" czy nie. To jest chyba dobre rozwiązanie? Poza tym warto zauważyć, że nie powinno się opalać piersi ze względu na zdrowie. Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#896 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie tez zastanawia nasz jeden z dwóch rodzynków,zaginął bez słowa ![]() Cytat:
![]() ![]() Każdy zdanie wypowiedział i temat zamknijmy,coby nie było zgrzytów ![]() Dopiero teraz ale tez trzymam ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pytanie jak najbardziej kulturalne i na miejscu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#897 | ||
Zakorzenienie
|
Paulina, to byl zart prawda?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#898 | |
|
Cytat:
Naprawdę w Polsce nie można opalać się normalnie w topless ![]() Jakie te gwiazdy zwinęli z plaży? Tego nie mogłam znaleźć. Znalazłam natomiast teraz poprzez Google tylko informacje o dwóch dziewczynach ze Szczecina, a nie gwiazdach. Zgodnie z ostatecznym wyrokiem sądu, można opalać się w topless na publicznych plażach w Polsce. http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/sad...ess_88536.html http://przewodnik.onet.pl/38,1596,19...less,news.html Wydaje mie się, że to zamyka sprawę. Wydzielona plaże dla nudystów były w Polsce już ponad 20 lat temu, mam nadzieję, że Polska nie stała się nagle bardziej purytańska niż wtedy?
![]() ![]() |
![]() |
#899 |
Zakorzenienie
|
w wyniku apelacji zostaly uniewinnione jesli mozna to tak okreslic
![]()
#900 | ||
Zakorzenienie
|
Ja to czytalam ze jedna dostala kare w wys. 130zl, zaplacila, a druga sie odwolywala.
Anyway, ciesze sie ze nad zalewem do ktorego daleko nie mam, zadna nie wpadla na taki pomysl.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:58.