|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II
Dziń dibry moherki
Ja wczoraj tylko podczytywałam, ale dziś nadrobię ![]() Wieczorem mi się Edgar dlawił (tak to jest jak sie je rybe łapczywie), musiałam mu paznokciami z pyszczka wyciągać, chyba bardziej przestraszona niż on ![]() A na dobry początek dnia, mój ukochany aktor ![]() http://www.youtube.com/watch?v=tlMgsCQA1P0
|
#1562 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II
Uch, chyba moj lekarz przesadzil ze zbijaniem hormonow. Wczoraj zaczelam te cholerne sterydy, czuje sie jak smierc na choragwi, moja twarz wyglada
No ale do rzeczy, strasznie mi sie przesuszyla w niektorych miejscach, zlazila skora, ratowalam wszystkimi mozliwymi sposobami (pozbycie sie martwego naskorka i napakowanie dobrego kremu nawilzajacego) i ni cholery... teraz w tych miejscach co bylo przesuszone (to byly plamy) zaczelo robic mi sie cos na ksztalt blizn :-S Jestem przerazona, w dodatku podejrzewam ze to wina lekow, bo androgeny wplywaja na tradzik, wiec logicznie chyba na produkcje sebum, prawda? No i jezeli na to wplywaja, to chyba lekarz przesadzil z iloscia lekow (w sumie norme mam przekroczona 200 razy). I od tego moglo mnie na wior wysuszyc Wygladam masakrycznie
|
|
#1563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no looknelam podoba mi sie "zieleń" swego czasu czesto malowalam oczy w odcieniach wiosennej zieleni żer paczkowy skonczył sie na 9 sztukach ...a dzis beda serowe oponki wieczorem
|
|
#1564 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mezowi kaz plukac gardlo gozdzikami. Zalej mu 1/2 szklanki wrzacej wody ok 10-15 gozdzikowych paleczek, "podus" je troche lyzeczka zeby puscily soki. Zostaw na pare godzin. Potem odcedz dolej cieplej wody (zeby zimne nie bylo) i kaz mu plukac. Ma dzialanie antyseptyczne i przynosi ulge w bolu i obrzmieniu. Najlepiej tez zdejmowac samemu ropnie z migdalow , ale to juz dla hardcorowcow. Cytat:
nie jestem zawodowym dietetykiem ani trenerem, to moje hobby. Chetnie udziele rad, ale korzystasz z nich na wlasna odpowiedzialnosc. Dziekuje za uwage ![]() Edytowane przez santos Czas edycji: 2009-02-20 o 12:41 |
|||
|
|
|
#1565 |
|
Zakorzenienie
|
Z Twojego, Twojego
To ciasto na początku się potwornie lepiło do paluchów, całe opakowanie od mąki oblepiłam, bo nie mogłam domyć rąk, a musiałam mąki dosypać ![]() Ale faktycznie robi się dość prosto i przyjemnie Robiłam ze spirytusem, bo on i tak wyparowuje cały przy smażeniu- już nie został ani kawałek ![]() Mój bilans wczorajszy to 2 pączki z różą i jeden z ajerkoniakiem plus pół michy chrustu Widzę same zabiegane Moherki. Też muszę wreszcie zabrać się za magisterkę. |
|
|
|
#1566 |
|
Zakorzenienie
|
Szpiegu - do lekarza natychmiast! musisz z nim pogadać. bo to z lekka nienormalne jest
ja spadam na uczelnie, potem na miasto i może do domu pojade
|
#1567 |
|
Konto usunięte
|
Jestem moherki... prawie po sesji poprawkowej
dziś 5 WOK, poza tym 4 z Psychola, 3 z Filo i Socjologi Prawie, bo brakuje jeszcze jednego wyniku (kciuki proszę) |
|
|
|
#1568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
|
#1569 |
|
Konto usunięte
|
Heeeejjj...
Ziewam, ciągle ziewam. Pochwalę się: od poniedziałku nie jem słodyczy Ciekawa jestem, ile wytrzymam ![]() Jutro maraton na uczelni, 2 zaliczenia: psychologia współczesna i formy opieki zastępczej. I wpis z logiki. W niedzielę cały dzionek wykładów... Ale chyba tylko na ostatni pojadę, bo z wcześniejszych przepisują mi oceny Fajnie studiować, jeśli wcześniej się już inne rzeczy skończyło |
|
|
|
#1570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-gratulacje.i powodzenia. [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;11074017]Heeeejjj... Ziewam, ciągle ziewam. Pochwalę się: od poniedziałku nie jem słodyczy Ciekawa jestem, ile wytrzymam ![]() Jutro maraton na uczelni, 2 zaliczenia: psychologia współczesna i formy opieki zastępczej. I wpis z logiki. W niedzielę cały dzionek wykładów... Ale chyba tylko na ostatni pojadę, bo z wcześniejszych przepisują mi oceny Fajnie studiować, jeśli wcześniej się już inne rzeczy skończyło ja tez dopiero wstałąm.byłam po towar i czuję sie jak wymoczek,taka niedospana. ![]() a u nas ciągle pada śnieg
|
|
|
|
|
#1571 |
|
Konto usunięte
|
U nas też. Przed 19 byłam w bibliotece, i dopiero o tej porze fajnie się zrobiło - chłodek bez przesady, śnieżek taki igiełkowy, drobny, skrzący się, cudo
![]() Idę kurze wytrzeć. Znaczy się zetrzeć, bo wytrzeć kurze to ja mam skojarzenia z kurą od razu
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1572 |
|
Zakorzenienie
|
A ja powiem Wam, że posiadanie dziecka to fajna sprawa, bo ma się alibi na górce, jak się zjeżdża na sankach i lepi bałwana
![]() ![]() Zjeżdżaliśmy z samej góry, młody tylko krzyczał do ludzi "z drooooogiiiii", bo mi nie wypadało
|
|
|
|
#1573 |
|
Zakorzenienie
|
Impersona - no ja ostatnio chciałam pojeździć na sankach a nie ma z kim
|
#1574 |
|
Zakorzenienie
|
Melduje sie i ja
Byłam z młodzsym synem na imprezie znaczy urodzinach jego kolezanki.Pogadałam sobie,wypiłam kawke i wróciłam do domu
|
|
#1575 |
|
Konto usunięte
|
Jak wam przyjemnie.... małe dzieci... u mnie to efekt Pawłowa murowany...
Dzieci mnie rozczulają. A jak M, mówi o swoim siostrzeńcu jak był mały (teraz to ma chyba z 13 lat - jego siostra - 31 - 32). Modzio po prostu... Ja zaczynam myśleć nad pociągiem do Niemiec. |
|
|
|
#1576 |
|
Nie depcze krokusów
|
Pyszne pączki jadłam wczoraj - z płatkami róży. Pachniały i smakowały jak prawdziwy kwiat róży, a nie taka róża z drzewka
![]() A dziś jestem po domowym smalcu i ogórkach kiszonych maczanych w czekoladzie. O! PS. Coś mało nadziergałyście...
|
|
#1577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogóry z czekoladą? ![]() Będziemy ciociami? ![]() P.S. Ja też dziś zakupiłam ogórki kiszone, sztuk 4 ![]() Edgarowi wrzuciłam 3 rybki, żeby sobie polował. Chowa się przed nimi w koszyku po roślince
|
|
#1578 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja te orzechowe to robię z takiego przepisu dla dzieci od Anety Kreglickiej, prościzna![]() Cytat:
gratulacje i powodzenia[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;11077638]U nas też. Przed 19 byłam w bibliotece, i dopiero o tej porze fajnie się zrobiło - chłodek bez przesady, śnieżek taki igiełkowy, drobny, skrzący się, cudo ![]() Idę kurze wytrzeć. Znaczy się zetrzeć, bo wytrzeć kurze to ja mam skojarzenia z kurą od razu [/quote]Cytat:
kolejny argument za, może kiedyś sie skusze póki co, mimo paru krzyzyków na karku, jak mam ochotę na sanki to idę i się nie przejmuję W tamtym roku bylismy cała gromada, ale w tym roku sanek zabrakło(pokradli nam)Cytat:
![]() górki tez mamyCytat:
strasznie mało popisałyscie, wróciłam własnie z piatkowego piwka, a tu tylko parę postów nie obijać sie![]() ---------- Napisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- Cytat:
![]() a co ten Twoj Edgar taki strachliwy?niech walczy chłopak!no!
|
||||||||
|
|
|
#1579 |
|
Zakorzenienie
|
Ainsel - a miałabym gdzie mieszkać?
bo jeśli dobrze kojarzę to może mam tam u Cię rodzinę ale jak coś to te 2 miasta mam obstawione ja lecę spać od 2 ms ciągle kręci mi się w głowie tak minimum po 2-3 godziny dziennie, mam białe plamy przed oczami i ciągle bolą mnie te węzły chłonne no masakra!
|
#1580 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale może po prostu nie jest az tak głodny, skoro pańcia mu podstawia pod nosek krewetki i kalmary, co on sie bedzie meczyl ![]() Właśnie się wygrzewa znowu akrobatyzując, jak ja się cieszę, że wrócił do normy Ale zauważyłam, że robi to tylko przy mnie, jak jest tż w pokoju to na kamień nie wyjdzie ![]() Cytat:
|
|
#1581 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo wiesz, my sie tu wszyscy znamy, zawsze sie znajdzie ktos kto zna kogoś kto zna kogos itd napisze Ci pw gdzie mieszkam, bo już głupio mi tak Cię trzymać w niepewności a na forum to za niesmiała jestem, zeby tak ogłaszac![]() i też juz ide spac, więc dobranoc wszystkim ![]() ---------- Napisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ---------- Cytat:
ale niezle z tobą ma-owoce morza, no nie pogadasz prawie jak moja kicia z moją mamą (5miseczek a każda pełna, i jeszcze "a moze kicia to by chciała..![]() )
|
||
|
|
|
#1582 |
|
Zakorzenienie
|
Elli - prędzej coś od tych leków wrednych, albo 7demka która od 2 lat nie chce wyjść bo rośnie przewrócona... albo coś gorszego, czekam na badania nie wymyślam na razie nic
. tylko dziwne bo węzły i zawroty głowy zaczęły się mniej więcej w tym samym czasie ![]() ![]() Ainsel - dobranoc i dziękuję za rozwianie mojej niepewności i zaspokojenie moherowej ciekawości
|
#1583 |
|
Zadomowienie
|
oj Malinka, ty to masz się z tym zdrowiem
a zaspokojenie ciekawości-proszę bardzo, tez lubie wszystko wiedzieć
|
|
|
|
#1584 |
|
Zakorzenienie
|
Ainsel - jak to moja mama mówi rocznik 86 dziecko czarnobyla - teraz się odbija wszystko...
|
#1585 |
|
Zadomowienie
|
kochana, ja to starsza od Ciebie i czarnobyl pamietam
![]() ---------- Napisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ---------- Reijel halo halo widac Cie co tam słychać u Matki Załozycielki?
|
|
|
|
#1586 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Melduję, że moja nieobcność spowodowana była brakiem Internetu w nowym mieszkaniu. M.in. dlatego przyjechałam na weekend do domu (Swoją drogą, mój ojczym ma strasznie niewygodnego laptopa.) Nie wiem dokładnie, kiedy zawitają do nas panowie z Dialogu czy innej Toyi, więc jeszcze przez jakiś czas będziecie musiały żyć z ograniczonym dostępem do mej glorii Nadrobienie moher wątku - jedynie godzinka i 15 minut, wliczając wycieczki do lodówki. Z doktorantką nadal walczę ![]() A'propos pączków - jeżeli zdarzy Wam się przebywać w Łodzi, wpadnijcie do cukierni na Piotrkowskiej 128 i skuście się na pączka z wiśniami; kawałeczek nieba. Na szczęście nie mam wiele do powiedzenia w kwestii dekorowania wnętrz, więc nie żałuję tak bardzo straconej dyskusji ![]() Co do kolorów: znowu kupiłam czarną sukienkę... Pozdrawiam, może jeszcze dzisiaj nadrobię inne wizażowe zaległości. EDIT: Prawie zapomniałam - mój nowy współlokator to cudo! Nie dość, że ciacho, to jeszcze gotuje dla mnie obiady i polewa winko!
Edytowane przez Reijel Czas edycji: 2009-02-21 o 02:30 |
|
|
|
|
#1587 |
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
Witam i od razu mówię Sabah al Khair
![]() Reijel, gratuluję nowego lokum.... i współlokatora ciacha i jak tu nie wierzyć w "nie ma tego złego, coby na dobre nie wyszło", jak to działa !Nie przejmuj się kolejną czarną sukienką... mam tak samo, ostatnio stojąc przed szafą dokonałam odkrycia, uwielbiam wszystkie kolory, pod warunkiem, że są.... czarne Mam czarne z 80% ubrań... Ainsel, też pamietam Czarnobyl, też piłam Płyn Lugola, ten roztwór jodu i jodku potasu, potem przez długi czas nie wolno mi było zieleniny jeść, żadnej sałaty i marchewki. Najgorsza była ta dezinformacja, wybuch miał miejsce 26 kwietnia 1986 roku, a podano nam płyn do picia 1-go maja. Do tej pory zostało mi określenie, "rosyjska informacja", wtedy, gdy ktoś mówi, że to abolutnie nie prawda, że coś się stało... a wszyscy wiedzą, że kłamie. Szpiegu, te zmiany na skórze twarzy są przerażające, byłaś z tym u lekarza? To nie powinno tak się dziać Werka, gratuluję zaliczeń Impersona i Margo aż Wam zazdroszczę trochę tych śnieżnych zabaw, ja wczoraj cały dzień na plaży spędziłam. Chyba się jednak na narty do Dubaju w końcu wybiorę bo mnie nęcicie.
|
|
#1588 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny pozwólicię tylko, że wam wekendowo pożyczę zdrowia
, pogratuluje mieszkania i spadam
|
#1589 |
|
Zakorzenienie
|
yo dziewczynki!!!
co tak mało nadziergane??? mam kaca...
|
#1590 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie mohery
Ja mam dziś dzień sprzątania, pucowania i dezynfekcji. TŻ nadal chory. Rozłożyło go totalnie ![]() Dziecko lepiej. Ja pół nocy nie spałam przez kaszel i sny o pracy i o malowaniu ścian
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:43.

Wygladam masakrycznie

...a dzis beda serowe oponki wieczorem
nastepnym razem jak będę piekła to wykorzystam Twój przepis (ja zazwyczaj robię orzechowe)

Zrobione i zjedzone

kolejny argument za, może kiedyś sie skusze
nie obijać sie

i o malowaniu ścian