Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-20, 10:34   #1561
Elliannia
Zakorzenienie

Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II

Dziń dibry moherki

Ja wczoraj tylko podczytywałam, ale dziś nadrobię

Wieczorem mi się Edgar dlawił (tak to jest jak sie je rybe łapczywie), musiałam mu paznokciami z pyszczka wyciągać, chyba bardziej przestraszona niż on

A na dobry początek dnia, mój ukochany aktor
http://www.youtube.com/watch?v=tlMgsCQA1P0

Elliannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 10:47   #1562
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II

Uch, chyba moj lekarz przesadzil ze zbijaniem hormonow. Wczoraj zaczelam te cholerne sterydy, czuje sie jak smierc na choragwi, moja twarz wyglada
No ale do rzeczy, strasznie mi sie przesuszyla w niektorych miejscach, zlazila skora, ratowalam wszystkimi mozliwymi sposobami (pozbycie sie martwego naskorka i napakowanie dobrego kremu nawilzajacego) i ni cholery... teraz w tych miejscach co bylo przesuszone (to byly plamy) zaczelo robic mi sie cos na ksztalt blizn :-S
Jestem przerazona, w dodatku podejrzewam ze to wina lekow, bo androgeny wplywaja na tradzik, wiec logicznie chyba na produkcje sebum, prawda? No i jezeli na to wplywaja, to chyba lekarz przesadzil z iloscia lekow (w sumie norme mam przekroczona 200 razy). I od tego moglo mnie na wior wysuszyc Wygladam masakrycznie

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?
-A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach?

SzpiegZKrainyDeszczowców jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 11:10   #1563
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
Malla - to ja tez, poza tym jakieś zdolności manualne to mam ale tylko do makijażu ale gotować lubię i sprawia mi to przyjemność najadam się samym widokiem jedzenia

no looknelam podoba mi sie "zieleń" swego czasu czesto malowalam oczy w odcieniach wiosennej zieleni teraz natomiast zazwyczaj obstaje przy złocie..brazie...rozswiet laniu

żer paczkowy skonczył sie na 9 sztukach...a dzis beda serowe oponki wieczorem

...noszę twe serce z sobą (noszę je w moim sercu).

aniko 23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 11:39   #1564
santos
Zakorzenienie

GG do santos

Cytat:
Napisane przez Ainsel Pokaż wiadomość
Santos-no to niezłe tempo, 1,5tyg fiu fiu, ale dasz radęa na muffiny zerknełam, supernastepnym razem jak będę piekła to wykorzystam Twój przepis (ja zazwyczaj robię orzechowe)
Ja z przepisami to robie tak: np muffinow nigdy nie pieklam, wiec patrze na necie na kilka przepisow, jak to soe mniej wiecej robi i improwizuje przepis wlasny. Dziala. Wlasnie jem druga muffinke na sniadanko

Cytat:
Napisane przez ***luna Pokaż wiadomość
santos powodzenia w pisaniu.
Właśnie czytam o quichu: łosoś-szpinak
Wprost idealny na moją parapetową imprezę
Swoją drogą ja bardzo lubię gotować.
W kuchni się relaxuję, odreagowuję i terapeutyzuję.

A poza tym u mnie szpital na kółkach: małż ma anginę
(całe szczęście poszedł dziś do lekarza, bo inaczej to nie wiem)
Ja tez sie terapeutycuje. Tylko troche czasu mi brak, a fakt, ze MUSZe gotowac od zera zawsze mnie drazni. Przez moje flaki zadne polprodukty czy ready made nie przechodza.

Mezowi kaz plukac gardlo gozdzikami. Zalej mu 1/2 szklanki wrzacej wody ok 10-15 gozdzikowych paleczek, "podus" je troche lyzeczka zeby puscily soki. Zostaw na pare godzin. Potem odcedz dolej cieplej wody (zeby zimne nie bylo) i kaz mu plukac. Ma dzialanie antyseptyczne i przynosi ulge w bolu i obrzmieniu. Najlepiej tez zdejmowac samemu ropnie z migdalow , ale to juz dla hardcorowcow.

Cytat:
Napisane przez Wisienki Pokaż wiadomość
Santos - trzymam kciuki

Czyli wychodzi na to, że większość moherów lubi lub potrafi gotować - np ja
Dzieki wszystkim za kciuki

Santosowa rzezba ;-)

nie jestem zawodowym dietetykiem ani trenerem, to moje hobby. Chetnie udziele rad, ale korzystasz z nich na wlasna odpowiedzialnosc. Dziekuje za uwage

Edytowane przez santos
Czas edycji: 2009-02-20 o 11:41
santos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 11:43   #1565
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Cytat:
Napisane przez paulina150528 Pokaż wiadomość
Zrobione i zjedzoneZ mojegpo przepisu robiłas?
Z Twojego, Twojego
To ciasto na początku się potwornie lepiło do paluchów, całe opakowanie od mąki oblepiłam, bo nie mogłam domyć rąk, a musiałam mąki dosypać
Ale faktycznie robi się dość prosto i przyjemnie Robiłam ze spirytusem, bo on i tak wyparowuje cały przy smażeniu- już nie został ani kawałek

Mój bilans wczorajszy to 2 pączki z różą i jeden z ajerkoniakiem plus pół michy chrustu

Widzę same zabiegane Moherki. Też muszę wreszcie zabrać się za magisterkę.
Impersona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 12:24   #1566
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Szpiegu - do lekarza natychmiast! musisz z nim pogadać. bo to z lekka nienormalne jest

ja spadam na uczelnie, potem na miasto i może do domu pojade

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 13:57   #1567
201604211131
Konto usunięte

Jestem moherki... prawie po sesji poprawkowej
dziś 5 WOK, poza tym 4 z Psychola, 3 z Filo i Socjologi
Prawie, bo brakuje jeszcze jednego wyniku (kciuki proszę)
201604211131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 14:00   #1568
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

Cytat:
Napisane przez wirlandia Pokaż wiadomość

Stary 2009-02-20, 16:23   #1569
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Heeeejjj...

Ziewam, ciągle ziewam.

Pochwalę się: od poniedziałku nie jem słodyczy Ciekawa jestem, ile wytrzymam

Jutro maraton na uczelni, 2 zaliczenia: psychologia współczesna i formy opieki zastępczej. I wpis z logiki. W niedzielę cały dzionek wykładów... Ale chyba tylko na ostatni pojadę, bo z wcześniejszych przepisują mi oceny Fajnie studiować, jeśli wcześniej się już inne rzeczy skończyło
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 17:57   #1570
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
-gratulacje.
i powodzenia.

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;11074017]Heeeejjj...

Ziewam, ciągle ziewam.

Pochwalę się: od poniedziałku nie jem słodyczy Ciekawa jestem, ile wytrzymam

Jutro maraton na uczelni, 2 zaliczenia: psychologia współczesna i formy opieki zastępczej. I wpis z logiki. W niedzielę cały dzionek wykładów... Ale chyba tylko na ostatni pojadę, bo z wcześniejszych przepisują mi oceny Fajnie studiować, jeśli wcześniej się już inne rzeczy skończyło [/quote]biedactwo ,czeka cię ciężki weekend.

ja tez dopiero wstałąm.byłam po towar i czuję sie jak wymoczek,taka niedospana.

a u nas ciągle pada śnieg
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 19:30   #1571
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

U nas też. Przed 19 byłam w bibliotece, i dopiero o tej porze fajnie się zrobiło - chłodek bez przesady, śnieżek taki igiełkowy, drobny, skrzący się, cudo

Idę kurze wytrzeć. Znaczy się zetrzeć, bo wytrzeć kurze to ja mam skojarzenia z kurą od razu
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-20, 20:16   #1572
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

A ja powiem Wam, że posiadanie dziecka to fajna sprawa, bo ma się alibi na górce, jak się zjeżdża na sankach i lepi bałwana
Zjeżdżaliśmy z samej góry, młody tylko krzyczał do ludzi "z drooooogiiiii", bo mi nie wypadało
Impersona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 20:28   #1573
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Impersona - no ja ostatnio chciałam pojeździć na sankach a nie ma z kim

Stary 2009-02-20, 20:42   #1574
paulina150528
Zakorzenienie

GG do paulina150528

Melduje sie i jaByłam z młodzsym synem na imprezieznaczy urodzinach jego kolezanki.Pogadałam sobie,wypiłam kawke i wróciłam do domu
-Moher szary

Wierna fanka Niedzwiedzia,uzależniona od serdelixa

Jeśli mój opis Cie obraził w ramach protestu zdejmij stanik
paulina150528 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 21:12   #1575
201604211131
Konto usunięte

Jak wam przyjemnie.... małe dzieci... u mnie to efekt Pawłowa murowany...
Dzieci mnie rozczulają. A jak M, mówi o swoim siostrzeńcu jak był mały (teraz to ma chyba z 13 lat - jego siostra - 31 - 32). Modzio po prostu...
Ja zaczynam myśleć nad pociągiem do Niemiec.
201604211131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 22:44   #1576
Malla
Nie depcze krokusów

Pyszne pączki jadłam wczoraj - z płatkami róży. Pachniały i smakowały jak prawdziwy kwiat róży, a nie taka róża z drzewka

A dziś jestem po domowym smalcu i ogórkach kiszonych maczanych w czekoladzie. O!

PS. Coś mało nadziergałyście...
Stary 2009-02-20, 23:12   #1577
Elliannia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Pyszne pączki jadłam wczoraj - z płatkami róży. Pachniały i smakowały jak prawdziwy kwiat róży, a nie taka róża z drzewka

A dziś jestem po domowym smalcu i ogórkach kiszonych maczanych w czekoladzie. O!

Ogóry z czekoladą?

Będziemy ciociami?

P.S. Ja też dziś zakupiłam ogórki kiszone, sztuk 4

Edgarowi wrzuciłam 3 rybki, żeby sobie polował. Chowa się przed nimi w koszyku po roślince

Stary 2009-02-20, 23:23   #1578
Ainsel
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Pokaż wiadomość
Uch, chyba moj lekarz przesadzil ze zbijaniem hormonow. Wczoraj zaczelam te cholerne sterydy, czuje sie jak smierc na choragwi, moja twarz wyglada
lec do niego znowu i niech ci może dawki zmniejszy, jak tak reagujesz nieciekawie
Cytat:
Napisane przez aniko 23 Pokaż wiadomość

żer paczkowy skonczył sie na 9 sztukach...a dzis beda serowe oponki wieczorem
hehe no to nieźle przyszalałas

Cytat:
Napisane przez santos Pokaż wiadomość
Ja z przepisami to robie tak: np muffinow nigdy nie pieklam, wiec patrze na necie na kilka przepisow, jak to soe mniej wiecej robi i improwizuje przepis wlasny. Dziala. Wlasnie jem druga muffinke na sniadanko

muffiny są proste, więc można improwizowac do woli-mieszasz suche i mokre i zawsze wyjdzie ja te orzechowe to robię z takiego przepisu dla dzieci od Anety Kreglickiej, prościzna

Cytat:
gratulacje i powodzenia

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;11077638]U nas też. Przed 19 byłam w bibliotece, i dopiero o tej porze fajnie się zrobiło - chłodek bez przesady, śnieżek taki igiełkowy, drobny, skrzący się, cudo

Idę kurze wytrzeć. Znaczy się zetrzeć, bo wytrzeć kurze to ja mam skojarzenia z kurą od razu [/quote]

Cytat:
Napisane przez Impersona Pokaż wiadomość
A ja powiem Wam, że posiadanie dziecka to fajna sprawa, bo ma się alibi na górce, jak się zjeżdża na sankach i lepi bałwana
Zjeżdżaliśmy z samej góry, młody tylko krzyczał do ludzi "z drooooogiiiii", bo mi nie wypadało
mówisz?kolejny argument za, może kiedyś sie skusze póki co, mimo paru krzyzyków na karku, jak mam ochotę na sanki to idę i się nie przejmuję W tamtym roku bylismy cała gromada, ale w tym roku sanek zabrakło(pokradli nam)
Cytat:
Impersona - no ja ostatnio chciałam pojeździć na sankach a nie ma z kim
no mówiłam, zapraszam do siebiegórki tez mamy

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość

i jak smakują ogórki z czekolada?ja z takich dziwnych połaczeń to jadłam swego czasu frytki z lodami waniliowymi, całkiem całkiem
strasznie mało popisałyscie, wróciłam własnie z piatkowego piwka, a tu tylko parę postów nie obijać sie

---------- Napisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Elliannia Pokaż wiadomość
Ogóry z czekoladą?

Będziemy ciociami?

P.S. Ja też dziś zakupiłam ogórki kiszone, sztuk 4

Edgarowi wrzuciłam 3 rybki, żeby sobie polował. Chowa się przed nimi w koszyku po roślince
ja mam 3 słoiki w zapasie
a co ten Twoj Edgar taki strachliwy?niech walczy chłopak!no!
Ainsel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 23:25   #1579
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Ainsel - a miałabym gdzie mieszkać? bo jeśli dobrze kojarzę to może mam tam u Cię rodzinę albo sąsiadkę nadal nie wiem dokładnie kaj mieszkasz ale jak coś to te 2 miasta mam obstawione

ja lecę spać od 2 ms ciągle kręci mi się w głowie tak minimum po 2-3 godziny dziennie, mam białe plamy przed oczami i ciągle bolą mnie te węzły chłonne no masakra!

Stary 2009-02-20, 23:32   #1580
Elliannia
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam 3 słoiki w zapasie
a co ten Twoj Edgar taki strachliwy?niech walczy chłopak!no!
Na to liczę i czekam, że będzie Ale może po prostu nie jest az tak głodny, skoro pańcia mu podstawia pod nosek krewetki i kalmary, co on sie bedzie meczyl
Właśnie się wygrzewa znowu akrobatyzując, jak ja się cieszę, że wrócił do normy
Ale zauważyłam, że robi to tylko przy mnie, jak jest tż w pokoju to na kamień nie wyjdzie

Cytat:
Ainsel - a miałabym gdzie mieszkać? bo jeśli dobrze kojarzę to może mam tam u Cię rodzinę albo sąsiadkę nadal nie wiem dokładnie kaj mieszkasz ale jak coś to te 2 miasta mam obstawione

ja lecę spać od 2 ms ciągle kręci mi się w głowie tak minimum po 2-3 godziny dziennie, mam białe plamy przed oczami i ciągle bolą mnie te węzły chłonne no masakra!
Może jakieś zaburzenia równowagi kochana?

Stary 2009-02-20, 23:35   #1581
Ainsel
Zadomowienie

Cytat:

rodzinę mówisz?bo wiesz, my sie tu wszyscy znamy, zawsze sie znajdzie ktos kto zna kogoś kto zna kogos itdnapisze Ci pw gdzie mieszkam, bo już głupio mi tak Cię trzymać w niepewnościa na forum to za niesmiała jestem, zeby tak ogłaszac
i też juz ide spac, więc dobranoc wszystkim

---------- Napisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Elliannia Pokaż wiadomość
Na to liczę i czekam, że będzie Ale może po prostu nie jest az tak głodny, skoro pańcia mu podstawia pod nosek krewetki i kalmary, co on sie bedzie meczyl
Właśnie się wygrzewa znowu akrobatyzując, jak ja się cieszę, że wrócił do normy
Ale zauważyłam, że robi to tylko przy mnie, jak jest tż w pokoju to na kamień nie wyjdzie

pfff...popisuje się jak każdy facetale niezle z tobą ma-owoce morza, no nie pogadaszprawie jak moja kicia z moją mamą (5miseczek a każda pełna, i jeszcze "a moze kicia to by chciała..)
Stary 2009-02-20, 23:42   #1582
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Elli - prędzej coś od tych leków wrednych, albo 7demka która od 2 lat nie chce wyjść bo rośnie przewrócona... albo coś gorszego, czekam na badania nie wymyślam na razie nic . tylko dziwne bo węzły i zawroty głowy zaczęły się mniej więcej w tym samym czasie
Ainsel - dobranoc i dziękuję za rozwianie mojej niepewności i zaspokojenie moherowej ciekawości

Stary 2009-02-20, 23:46   #1583
Ainsel
Zadomowienie

oj Malinka, ty to masz się z tym zdrowiem a zaspokojenie ciekawości-proszę bardzo, tez lubie wszystko wiedzieć
Stary 2009-02-20, 23:48   #1584
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Ainsel - jak to moja mama mówi rocznik 86 dziecko czarnobyla - teraz się odbija wszystko...

Stary 2009-02-20, 23:59   #1585
Ainsel
Zadomowienie

kochana, ja to starsza od Ciebie i czarnobyl pamietam w przedszkolu wtedy byłam i płyn lugola nam dawali (chyba?). Ach...tak, wspomnienia

---------- Napisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ----------

Reijel halo halo widac Cieco tam słychać u Matki Załozycielki?
Stary 2009-02-21, 01:28   #1586
Reijel
Wtajemniczenie

Cytat:
kochana, ja to starsza od Ciebie i czarnobyl pamietam w przedszkolu wtedy byłam i płyn lugola nam dawali (chyba?). Ach...tak, wspomnienia

---------- Napisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ----------

Reijel halo halo widac Cieco tam słychać u Matki Załozycielki?
A tak bardzo chciałam się ukryć... Nie nadaję się na ninję

Melduję, że moja nieobcność spowodowana była brakiem Internetu w nowym mieszkaniu. M.in. dlatego przyjechałam na weekend do domu (Swoją drogą, mój ojczym ma strasznie niewygodnego laptopa.) Nie wiem dokładnie, kiedy zawitają do nas panowie z Dialogu czy innej Toyi, więc jeszcze przez jakiś czas będziecie musiały żyć z ograniczonym dostępem do mej glorii

Nadrobienie moher wątku - jedynie godzinka i 15 minut, wliczając wycieczki do lodówki.

Z doktorantką nadal walczę

A'propos pączków - jeżeli zdarzy Wam się przebywać w Łodzi, wpadnijcie do cukierni na Piotrkowskiej 128 i skuście się na pączka z wiśniami; kawałeczek nieba.

Na szczęście nie mam wiele do powiedzenia w kwestii dekorowania wnętrz, więc nie żałuję tak bardzo straconej dyskusji

Co do kolorów: znowu kupiłam czarną sukienkę... No ale była taka przecena, że grzechem byłoby nie skorzystać.

Pozdrawiam, może jeszcze dzisiaj nadrobię inne wizażowe zaległości.

EDIT: Prawie zapomniałam - mój nowy współlokator to cudo! Nie dość, że ciacho, to jeszcze gotuje dla mnie obiady i polewa winko!

Edytowane przez Reijel
Czas edycji: 2009-02-21 o 01:30
Reijel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 05:02   #1587
Eva ID
ForceIsStrongInThisOne...

GG do Eva ID

Witam i od razu mówię Sabah al Khair Moherki, miłego dnia i weekendu

Reijel, gratuluję nowego lokum.... i współlokatora ciacha i jak tu nie wierzyć w "nie ma tego złego, coby na dobre nie wyszło", jak to działa !
Nie przejmuj się kolejną czarną sukienką... mam tak samo, ostatnio stojąc przed szafą dokonałam odkrycia, uwielbiam wszystkie kolory, pod warunkiem, że są.... czarne
Mam czarne z 80% ubrań...

Ainsel, też pamietam Czarnobyl, też piłam Płyn Lugola, ten roztwór jodu i jodku potasu, potem przez długi czas nie wolno mi było zieleniny jeść, żadnej sałaty i marchewki.
Najgorsza była ta dezinformacja, wybuch miał miejsce 26 kwietnia 1986 roku, a podano nam płyn do picia 1-go maja.
Do tej pory zostało mi określenie, "rosyjska informacja", wtedy, gdy ktoś mówi, że to abolutnie nie prawda, że coś się stało... a wszyscy wiedzą, że kłamie.

Szpiegu, te zmiany na skórze twarzy są przerażające, byłaś z tym u lekarza? To nie powinno tak się dziać Czy myślałaś nad zmianą lekarza?

Werka, gratuluję zaliczeń

Impersona i Margo aż Wam zazdroszczę trochę tych śnieżnych zabaw, ja wczoraj cały dzień na plaży spędziłam. Chyba się jednak na narty do Dubaju w końcu wybiorę bo mnie nęcicie.

I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką

55 kg
Eva ID jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-21, 06:21   #1588
Wisienki
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny pozwólicię tylko, że wam wekendowo pożyczę zdrowia
, pogratuluje mieszkania i spadam
Stary 2009-02-21, 10:23   #1589
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

yo dziewczynki!!!

co tak mało nadziergane???

mam kaca...

Stary 2009-02-21, 10:47   #1590
***luna
Zakorzenienie

Witajcie mohery
Ja mam dziś dzień sprzątania, pucowania i dezynfekcji.
TŻ nadal chory. Rozłożyło go totalnie
Dziecko lepiej.
Ja pół nocy nie spałam przez kaszel i sny o pracy i o malowaniu ścian
blogowo:
aktywnie
nowy post 12/09/2012 Veni Vidi Vici
***luna jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości