|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2341 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II
Cytat:
![]()
![]() |
#2342 | |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II
Cytat:
Dla mnie też salami to salami... może być krakowska sucha zamiast salami, bo też lubię... Też mnie czasem rano zaskakuje, że mleka nie w lodówce ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do kielbasy to zgadzam się z Tobą, że jak lubisz obie to wszystko jedno. Ale jak chcę żeby tż kupil udka z kurczaka a on przyniesie skrzydelka- to już jest coś nietak. Tak między Bogiem a prawdą- to nigdy nie wysylam tż po mięso, sama wiem najlepiej jakie chce to co mu będę glowę zawracać. Ale rozumiem też Elli, ja nie lubię wszystkich rodzajów salami, lubię tylko niektóre- więc logicznym jest, że nie ma sensu kupować tego którego się nie jada. Edytowane przez DariaKom Czas edycji: 2009-03-06 o 18:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2344 |
BAN stały
|
Wróciłam.
![]() U nas ze sprzątaniem jest tak,że np dzisiaj ja sprzątałam kuchnie,wycierałam kurze a tż sprzatał lazienke i odkurzył chate.Czasem jest tak,że sama sprzatam jak tż musi w weekend pracować.U nas mleko jest na 1 miejscu,bo tż to mleczarz. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2345 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że mamy gości więc zarzuty że my podglądamy mogą same do siebie wystosować!
Justusia16 chcesz być moherem? Nie krępuj się, my tu bardzo gościnne jesteśmy i chętnie przygarniemy zbląkane barbiątka, tylko racz się odezwać, bo jakbyś nie wiedziala - WIDAĆ CIĘ Edytowane przez DariaKom Czas edycji: 2009-03-06 o 18:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2346 | ||
Wtajemniczenie
|
Witam kochane
![]() W końcu nastał weekend! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2347 |
|
![]() Tak, z radością ![]() ![]() Muszę Wam powiedzieć, że gdzieś przeczytałam ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2348 | |
Wtajemniczenie
|
Jesteś tego pewna?
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2349 |
Zakorzenienie
|
Evo u Ciebie solarium to chyba by idiota otworzyl jak jest taki skwar. To bylby najbardziej niewydarzony interes roku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2350 |
Konto usunięte
|
No tak, ale Evo ty jesteś u arabów - to się samo przez się tłumaczy.
Mnie słońce skórę parzy, więc nie mogę się opalać, a na dodatek M. powiedział, że źle bym wyglądała z opalenizną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2351 |
Zakorzenienie
|
W życiu w solarium nie byłam, ale na plaży to chętnie bym się powylegiwała
![]() Wirlandia, a M. widział Cię już kiedyś opaloną, że tak mówi? Skóra lekko muśnięta slońcem wygląda korzystnie i zdrowo, tylko, że ja do bledziuchów raczej należę i nie przeszkadza mi to, ale na tej plaży to chętnie, chętnie ![]()
#2352 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sorry, ale zdanie faceta odnosnie wygladu kobiety, rzadko bywa JAKIMKOLWIEK wyznacznikiem, a przynajmniej rzadko powinno byc jakimkolwiek wyznacznikiem. No jakby moj mi cos palnal ze mu sie moje rumience nie podobaja i mam cos z nimi zrobic, spytalabym sie czy woli pakowac walizki czy zmienic zdanie. Okej gdybym sama chciala cos z tym zrobic, ale jesli nie chce, to jego zdanie nt. moich rumiencow, sposobie malowania sie, fryzury, ubioru, zwisa mi i powiewa (jeansy wiecznie przerabialam, nie wstydzil sie ze mna chodzic, a jeszcze nie dawno mialam okres gdy chodzilam z warkoczykami na glowie).
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2009-03-06 o 18:52 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2353 |
Wtajemniczenie
|
Niniejszym oznajmiam, że znikam, by pindrzyć się w łazience
![]() ![]() W tym czasie możecie dumać, na co powinnam iść do kina w weekend.
![]() |
#2354 | |||
|
![]() Cytat:
No pewnie, lubisz Jazz? Nie jedyna, wiele jest kobiet, które się nie opalają z różnych powodów, nie każdy lubi wylegiwać się na słońcu jak jaszczurka - jak ja. Poza tym dużo tu w sklepach kremów na wybielenie, a saoopalaczy to ze świecą szukać. Cytat:
Pomimo tego słońca, ciężko tutaj spotkać kogoś z opalenizną typu Andrzej Lepper lub "białe kozaczki". Mały koment w MBC. Cytat:
No nie jestem u Arabów, tylko w Emiratach Arabskich, to na Półwyspie Arabskim... a Arabowie, to i w Szwecji mieszkają. Werka, widziałam Twoje zdjęcia, ja też uważam, że z bladym licem wygladasz bardzo ładnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2355 |
Konto usunięte
|
Wiem.. wiem.. szpiegu, ja do końca tak go czasem popieram, w niektórych sprawach się nie zgadzamy - np. odnośnie moich loków.. które sobie niedługo zrobię of corse.
![]() Evo - zawstydzasz mnie ostanio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2356 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Ja solarium nie uznaje bo moje sexi cialko i tak swietnie wyglada bez opalenizny ![]() Cytat:
O to to..jesli na siłe chce cie zmieniac to juz nie jest fajnie ![]() ![]() Wybaczcie moje kochane ale oszalalam dzis ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2357 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam pytanie.
chciałabym sprzedac towar indywidualnie za granice,ale jak wziąć za to pieniądze. ten znajomy czech wspominal coś o koncie PAI PAL. mam cos takiego,bo mąż placil za zakupy na allegro,ale czy można otrzymac zaplatę w obcej walucie,bez zbednych kosztow(dodatkowych)? jestem prawdziwa "konserwa",zacofana kura domowa.nie znam się na takich sprawach.pomocy |
![]() ![]() |
![]() |
#2358 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja na słońcu od razu zasypiam.. a później jak rasowy raczek wyglądam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Więc teraz filtr już całorocznie i zakaz opalania, a z solarium i tak żadko kiedyś korzystałam. A pani dermatolog potwierdziła mi że koniec ze słońcem, a ja straszny bladzioch jestem :P Dziewczyny jak ja się cieszę że weekend, ostatnie 2 dni taka przeziębiona chodzę że rano myślałam że nie wstanę do pracy. A dziś jeszcze musiałam siedziec do 19 w pracy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2360 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hiehie, ostatnio nawet w wątku o muzyce do seksu napisałam, że najczęściej puszczam Możdżera ![]() Co do wybielania - czytałam książkę Migdał, której bohaterką była dziewczyna z jakiegoś arabskiego kraju (bijcie mnie, ale nie pamiętam którego). Gdy wychodziła za mąż, przez dwa dni nie robiła nic oprócz siedzenia w ciemnym pokoju z jednym, malutkim okienkiem, żeby jej skóra się rozjaśniła. Fakt, człowiekowi nigdy nie dogodzisz (napisała dziewczyna, której marzy się 5 kg więcej na wadze). Pochwalę się, że zrobiłam peeling całego ciała wg własnej receptury - cukier, oliwka dla dzieci Bambino i żel do higieny intymnej, normalnie nie mogę przestać się głaskać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2361 |
Wtajemniczenie
|
Rei, oddam Ci 5 kg. Chcesz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2362 |
Zakorzenienie
|
Czy widac moje wipsy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2363 | |
|
Cytat:
Margo, ja widze Twój wips... ale nie umiem Ci odpowiedzieć, bo na Allegro nie kupuję. Ale według mnie, to nie powinnac ponieść żadnych kosztów, bo zwykle osoba dokonująca wpłaty pokrywa te koszty.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2364 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo!!! Tylko jak załatwić transfer?
![]() Niestety nie pomogę, nigdy nie korzystałam z PayPala.
![]() |
#2365 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2366 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ważne,ze wiem,iż mnie widać. ![]() poczekam na SZPIEGA,możne ona pomoże biednej kolezance ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2367 |
Zakorzenienie
|
a w ogóle muszę wam opsiać jaka mnie spotkała sytuacja w autobusie..
Ja mam na prawdę zadatki na mohera, czasem mnie w komunikacji publicznej po prostu krew zalewa na chamstwo młodzieży. Otóż stało sobie 2 młodych "panów" z których jeden na cały regulator puszczał muzykę z telefonu, na tyle głośno że dokładnie słyszałam słowa jakiejś hip hopowej "piosenki" gdzie łatwiej by mi było policzyć słowa cenzuralne niż te drugie. W dodatku piosenka była skierowana do dziewczyn, ze min. cytuję: "kręć d..ą, kręć, tylko to robisz dobrze, tylko od tego są s.....ki" itp, itd. Więc się zdenerwowałam, wokół same starsze kobiety które bały się odezwać, a ja jak zawsze nie umiem się powstrzymać, kiedyś ktoś da mi zęby :P , jestem córką nauczycielki, chyba poprawianie mam we krwi :P Zwróciłam uwagę i zaczęła się dyskusja i przepychanka słowna, łacznie z groźbą wezwania straży miejskiej i kierowcą który wyszedł i powiedział żeby muzykę wyłączyć skoro pasażerom przeszkadza. I co? i nic... bezczelny typek śmiejąc się wszystkim w nos puścił ją głośniej. Ja już nie wiem, jak zwracam uwagę różnym ludziom, że nie zachowują się dobrze i że wokoło są jeszcze inni, a nie oni sami to się mega denerwuję, często to nie daje żadnego rezultatu A jak nic nie mówimy to jest nieme przyzwolenie zdołowało mnie to, zawsze osiągałam efekt (ściszanie, branie śmieci ze sobą, ustępowanie starszym, raz nawet wysiedli pijani), ale dziś mnie przerosło ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2368 |
Zakorzenienie
|
No tak, to opowiem Ci sytuacje, która nie miala miejsca w autobusie ale przy wchodzeniu/wychodzeniu ze sklepu. To troszkę zrównoważy Twojego posta
![]() Po raz enty ta sama sytuacja. Wychodzę z zatloczonego sklepu i w drzwiach spotykam się "cialo do ciala" z pewną nobliwą panią. Niestety nobliwe panie w takich sytuacjach znają tylko jeden rodzaj wybrnięcia z sytuacji: rysie się na czolówkę z wychodzącym ze sklepu. Robią to z charakterystycznie spuszczonym wzrokiem. Wiele razy już mnie nerw szarpną, wiele razy ustępowalam i zwracalam uwagę, ale tym razem nie dalam za wygraną stalam jak wmurowana i czekalam aż pani zechce wypuścić mnie ze sklepu, powiedzialam tylko "najpierw się wypuszcza ze sklepu a dopiero potem wchodzi"....i co? Zero reakcji... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2369 |
Zakorzenienie
|
Favianno, ostatnio miałam podobna sytuację, tyle, że na przystanku autobusowym, siedział sobie na ławce mężczyzna o kulach, bardzo blisko niego stało 3 wyrostków, może mieli po 14/15 i słuchali własnie takich dźwięcznych utworów z komórki, miałam wrażenie, że specjalnie stoją tak blisko tego kolesia, żeby zwrócił im uwagę, taka prowokacja z ich strony, tym bardziej, że patrzyli się na niego i rzucali sobie uśmieszki.
Ja też mam tak, że jak mi się coś nie podoba, to jakoś reaguję.Najpierw zaczęłam rozmowę z tym co siedział, potem mówię do tamtych, żeby się odsunęli, bo jak chce usiąść koło kolegi ![]() Spojrzeli na mnie jak na ufo, tak jakby tamten był odczłowieczony i dziwnym jest rozmowa z takim człowiekiem ![]() Potem wsiedliśmy do autobusu i tyle mnie/nas widzieli.
#2370 |
Zakorzenienie
|
fav - też byłam świadkiem takiego, czegoś i jak się pani odezwała to dostała "po pysku" od młodziaka (było późno koło 23) i co? i nikt nie zareagował, po prostu uszy mi zwiędły, a ja fakt faktem odezwałabym się, ale boję się o wiadomo co taki posraniec zrobi?
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.