![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nie chcę być Kopciuszkiem- pomóżcie!
Mnie sie podoba, ale jeśli masz wątpliwości to wybierz kolor o odcień jasniejszy. Poza tym zawsze możesz fryzurkę rozjasnić pasemkami właśnie
![]() Szminki: Na wieczorne wyjście: http://www.esentia.pl/servlet/SNFPro...61f99bdbbca2c6 numerek 07 http://www.esentia.pl/servlet/SNFPro...61f99bdbbca2c6 numerek 34 http://www.esentia.pl/servlet/SNFPro...61f99bdbbca2c6 numerek 110 Na dzień: http://www.esentia.pl/servlet/SNFPro...61f99bdbbca2c6 numerek 402 http://www.esentia.pl/servlet/SNFPro...61f99bdbbca2c6 numerek 27 http://www.esentia.pl/servlet/SNFPro...61f99bdbbca2c6 numerek 34 albo 31 dla ekstra delikatnego makijażu Cienie: http://www.esentia.pl/servlet/SNFPro...61f99bdbbca2c6 numerek 406 http://www.esentia.pl/servlet/SNFPro...61f99bdbbca2c6 numerek 13 http://www.esentia.pl/servlet/SNFPro...61f99bdbbca2c6 numerek 01 - do delikatnego makijażu Do tego dobry korektor w płynie, żeby rozjasnić fioletowe obwódki oczu. Dziewczyny chwalą sobie EVERFRESH Maybelline. No i dobry puder brązujący - ja ci polecę z całego serca ten: http://www.esentia.pl/servlet/SNFPro...61f99bdbbca2c6 numerek 03 Drogi, ale wart swej ceny - starcza na ponad rok codziennego używania. Sprawdziłam na sobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
🦄
|
Noooo!! Jak Aga przyciemniła kolory fryzurek to tym bardziej jestem za takim głębokim brązem z tymi złotymi pasemkami i fryzurką nr 4.
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
Absolutnie popieram Asinka co do tuniki-genialany ciuch,kazda figura w tym dobrze wyglada, swietna do twojej pracy, jest elegancka i rownoczesnie na luzie. Koniecznie postaraj sie cos takiego sobie sprawic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
ja na sekundke- Kama
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Vipere dostaniesz w malych drogeryjkach
![]() Co do tego brazowego blyszczyka, to wybralam ten odcien, bo wydawal mi sie najlepszy z wszystkich na tej stronie. Na ustach pewnie wyjdzie lekka brazowa poswiata, a nie taki kolor jak był pokazany. Ale generalnie, jesli chcialabys cos innego to z calego serca polecam blyszczyk o ktorym juz pisalam- L'Oreal, Pastel Repair ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie Vipera normalnie jest sprzedawana w sklepach (tych mniejszych). Zawsze możesz zamówić w esentia.pl - sprawdzony sklep
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
KamaO, masz rację. Te podklady bardziej wpadające w pomarańcz są cieple, a te ktore mają w sobie więcej z różu są chlodne. Tez czasem mam problem z oceną koloru podkladu, np kiedy ma kolor dość neutralny. No ale powtórze te co juz pisalam: nie warto kupować podkladu tylko dlatego, ze wiadomo, ze jest to odcien cieply. Trzeba sprawdzic na szyi czy się nie odcina. Mozna tez to zrobic na wewnetrznej stronie nadgarstka- ja tak robie, bo na szyi się wstydze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
Joey-
![]() ![]() Aleksandra 119- ![]() Kiya- ![]() ![]() Agabil- dziękuję, to chyba jest to, przynamniej ja tak myślę ![]() Kama- dziękuję pięknie za przykłady ![]() Wogóle wielkie całuski, wiem już chyba wszystko, znalazłam nawet Evelyn i Mincera w sklepie, przemiana nastąpi pod koniec sierpnia( czekam na pensje), najpierw włosy (może z farbowaniem) potem wyprawa po kosmetyki , a potem żmudny trening w robieniu makijażu… Jak macie jakieś pomysły to czekam, zaglądam tu cały czas, wkrótce wyjeżdżam na parę dni. Joey- udanego wypoczynku! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
a i jeszcze jedno: jak sie testuje szminki w sklepie? nakladacie testery na usta? jesli tak to jak? bo wszyscy chyba sie tymi testerami maluja a to troche niehigieniczne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Joey- nie wiem czy dobrze zrozumialam
![]() http://www.sklep-soczewki.pl/product...products_id=43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Przyczajenie
|
Jn, ja się na metamorfozach za bardzo nie znam, ale chciałam Ci powiedzieć, że podziwiam za poważne podejście do tematu
![]() Mogę za to doradzić w kwestii soczewek - a konkretnie ich zakupu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Jn, te soczewki z linka to wlasnie te ktore mam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
- u optyka w Poznaniu 220zł - na Allegro zapłaciłam 160zł (w tym przesyłka) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Przyczajenie
|
JA również nie wyobrażam sobie życia bez soczewek. Okularki mam tylko na poranki do kawusi i na późne wieczory. Ja też dużo i długo pracuje, zakładam soczewki już o 7 rano a zdejmuje je ok 22. Cały dzień, ale warto te pierwsze dni poświęcić na przyzwyczajenie się. Z zakładaniem i ściąganiem jest problem tylko podczas kilku pierwszych dni, potem jest lepiej i lepiej.
Co do ceny, to faktycznie może wydać się niektórym wysoka, ale moim zdaniem warto wydać choćby nie kupując sobie czegoś innego. Ja kupuje soczewki na pół roku z góry u mojego okulisty i mam spokój. Potem znowu wydatek i spokój. Daj się skusić a już nie powrócisz do okularków zbyt szybko. Chociaż mój ukochany ;-) nosi sobie raz to raz to. Lubi swoeje okulary i wygląda w nich ok, ale do pracy i na impreze - definitywnie soczewki. Pozdrawiam ![]() Aaaa, bym zapomniała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
BAN stały
|
Więc moim zdaniem tak:
przede wszystkim nigdy przenigdy nie wiąz wlosow w kitke, bo duuuzo lepiej wygladasz w rozpuszczonych z zaproponowanych fryzurek podoba mi sie to (zarowno kolor jak i cięcie) http://www.wizaz.pl/forum/attachment...hmentid=134633 zainwestuj w kosmetyki, które niwelują czerwony kolor skóry więcej uwagi poświęć makijażowi ust - popraw ich kształt kontórówką, tak zeby były pełniejsze. Na tym zdjęciu, które Aga wkleiła naprawde ładnie wyglądasz, myśle ze ta fryzurka duzo by Ci pomogła. Bardzo pasuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
maria21- powoli oswajam sie z mysla o soczewkach, chyba sie skusze ale nie wszystko na raz
![]() livy-narazie kupie tylko podklad i zobacze jak to bedzie funkcjonowalo, bo normalnie nie mam tak czerwonej buzi( chyba ![]() ![]() co do fryzurki- ta ktora sugerujesz jest super, ale z mojego punktu widzenia odpada bo: a. leci na oczy co mi przeszkadza w pracy b. mam wrazliwe oczy i taka grzywka w polaczeniu z soczewkami to bedzie miesznka wybuchowa ![]() dlatego pewnie skusze sie na http://www.wizaz.pl/forum/attachment...hmentid=134634 bardzo mi przypadla do gustu, chociaz jak mnie slubny zobaczy to bedzie ![]() a. kolezanka mnie tak obciela ze musialam sie ratowac cieciem u fryzjera na krotko b. zrobilam sobie trwala i tak mi zaczely wlosy wychodzic ze je musialam sciac tak do lini szczeki poza tym wszystkie Wasze porady, obrazki, palety wydrukowalam sobie, spisalam nazwy kosmetykow i numerki i czekam tylko na koniec miesiaca i spac po nocach nie moge tak sie denerwuje co to bedzie.... czy sie wszystko uda i wyjdzie dobrze... trzymajcie kciuki! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
asinek pewnie namiesza, ale wlasnie sie pobawil i wyszlo z tego to co w zalaczniku (moze sie przyda gdyby okazalo sie ze nie tolerujesz soczewek)
Mam nadzieje ze nie poczujesz sie wielokrotnie sklonowana, ale jak sie ma bezposrednie porownanie to latwiej wybrac buzka i niezapomnij opublikowac sie po wizycie u fryca! a |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zadomowienie
|
z pozycji "cichego obserwatora" i okularnicy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
asinek-
![]() ![]() okularki- wole siebie bez ![]() ![]() co ja bym bez Was zrobila ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
www.womensnet.de, trzeba znac niemiecki i sie zarejestrowac (nic nie kosztuje, tylko kilka minut cennego czasu) a potem kliknac na linka onlinestyler. I jechane.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
tak sobie czytam ten wątek i mnie poruszył.....ciekawe skąd jesteś 007? (bo chyba nie wspomniane blo w wątku?) może troszkę namieszam swoją wypowiedzią ale..: przede wszystkim dobrze Ci się wydawało-jesteś latem a dokładnie "słabym latem". choć tak naprawde nie ma znaczenia jak sie nazywa typ urody nikogo nie da sie wrzucic w sztywne ramy-te podzialy to pomoc scheatyczna-resztę trzeba zawsze zinterpretować indywidualnie.
wiele racji mają dziewczyny, ale tez z niektórymi zeczami sie nie zgadzam chętnie bym Cie pomalowala i uczesała, bo naprawde masz plastyczną twarz i nie uwierzylabyś jak niewiele potrzeba. racja z wlosami jakkolwiek-ale grzywka na bok-np tak jak Ci sie podoba na tej srodkowej fotce i nieprawda ze sie nie da u Cibie uzyskac takiego efektu(nie ma rzeczy niemożliwych) co najwyżej troszke kosztuje-w tym wypadku-to cena żelazka(uwierz czyni cuda, zmienia nie do poznania (ok 200zl-profesjonalne) -uwazam ze wcale nie musisz rezygnowac z okularow-wystarczy odpowiednio dobrac i bedą jeszcze dodawaly uroku ![]() kolor wlosów -zgadzam się przyciemnic do ładnego brązu twarz-tak naprawde wystarczy Ci dobry podkład, dobrze wytuszoane i pociągnięte kredką oczy, róz odpowiednio nalozony(to juz opisywaly dziewczyny) aaaaa twarz masz prostokątna i "różuje "się ją w tzw. batmanka ponizej kości policzkowej w trójkonty rorszerzające sie w kier zew. hmmm tyle na ten raz bo padam ze zmęczenia pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
nie wiem co finalnie postanowiłaś z tymi soczewkami, ale tez nie polecam allegro,
najlepiej mieć swojego okuliste, który zawsze może Ci doradzić i pomóc w razie późniejszych problemów, poza tym (wiem że to juz drugie podejście do soczewek ale) zaczynając z soczewkami przyda sie pomoc specjalisty, który naucze Cie zakładac je, ściągać itp... a poza tym kupując soczewki nie wystarczy podać wady istotny też jest promień oka... generalnie polecam konsutlacje z okulistą, sama korzystam z vision express, gdzie mam naprawdę fajną okulistke a pomysł z soczewkami jest naprawde bardzo dobry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
Josefine- bardzo dziekuje za wskazowki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Angel- na 100% pojde do okulisty, kiedys nie bawiono sie w promien oka, przynajmniej ja nic takiego nie pamietam.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Wtajemniczenie
|
Spokojnie! Przejrzyj sobie palety kolorów dla wiosny i lata - powinny znaleźć się jakieś wspólne elementy
![]() Co do włosów: asinek przeszła samą siebie. I wiecie co? Podobają mi się te blondy! Najbardziej przedostatnie zdjęcie - odmładza o 10 lat! Normalnie nie do poznania - jak nastolatka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
Kama
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Wtajemniczenie
|
Nie ma za co. Służę radą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:10.