|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1651 |
Zadomowienie
|
Dot.: Książka z życzeniami na specjalne okazje !!
dzieki dziewczyny
![]() okladka to gruby materiał nie polecam bo strasznie ciezko zrobic wszystkie zakładki na formie serca |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1652 |
CraftMod
|
Ja to sie zastanawiam raczej jak tą okładkę ładnei obłożyć, no chyba, ze na wierzch dokleić kartkę, zeby zakryć co nei trzeba. A co do zakłądej to myślę, ze jest to do zrobienia, ew mozna potraktować je klejem na gorąco
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1653 |
Zakorzenienie
|
Dawno mnie tu nie było, a Wy takie śliczności pkazałyscie.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1654 |
Zakorzenienie
|
Piękna i pomysłowa jednym slowem super ![]()
![]() |
#1655 |
Zadomowienie
|
ciekawy kształt, pięknie wymyśliłaś
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1656 |
Rozeznanie
|
aaa normalnie mi szczena opadla jestescie fantastyczne!!!!!!! znowu nie bede mogla spac bo bede musiala sprobowac hehe ale pewnie szybko sie zgasze i rzuce to w kat!!!
![]()
KOCHAM MOJEGO SKARBA ![]() Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć: 'Jestem w więzieniu w Meksyku', a on na to odpowie: 'Nic się nie martw, zaraz tam będę' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1657 |
Zakorzenienie
|
Piekne prace stworzyłysci przez ostatni okres
![]() ![]() L.
![]() |
#1658 |
Zadomowienie
|
śliczne wszystko
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1659 |
Raczkowanie
|
Piękne książki. Ach kiedy ja znajdę czas żeby coś zrobić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1660 |
CraftMod
|
Kolejna moja nowość. Myślę nad zmianą technologii, zobaczymy czy się przyjmie, bo na razie zajmuje wiecej czasu.
Prezentuję ksiażkę wykonaną przez moja drugą połowę, mój udział ograniczył sie przede wszystkim do przylkejenia kwiatów. k110a.jpgk110b.jpg k110c.jpgk110d.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1661 |
Zakorzenienie
|
Swietna!!! I gratuluje zdolnej drugiej polowy
![]()
![]() |
#1662 |
Zakorzenienie
|
oooo ale masz zdolnego TŻ
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1663 |
CraftMod
|
Dziękuję w imieniu 2-giej połowy, zdolny to jest, tylko szkoda, ze za leniwy do pomocy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1664 |
Zakorzenienie
|
oj juz nie narzekaj, nie ma tak źle...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1665 |
Zakorzenienie
|
Super, zdolny tz
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1666 |
Zadomowienie
|
witam po dlugiej przerwie dziewczyny .dlugo mnie niebylo bo tak mnie zainspirowalyscie tymi ksiazkami ze postanowilam sprubowac troche wlasnych sil.i musze przyznac ze zaznalam sama szoku po wykonaniu wlasnych prac,moze niesa tak piekne jak wasze ale sa wlasnej produkcji i koncepcji a to sie liczy co nie?
Niechcialam zeby sie powtarzaly te ksiarzki bo rynek jest juz ich pelny w polsce i na zachud tez juz przyszly,wiec je troche pozmienialam a raczej pododawalam cos niecos niejestem jeszcze biegla w wrzucaniu tu fotek wiec zeby wam pokazac troche moich prac wrzuce wam mego linka z aukcji na ebayu .sami ocencie czy sa dobre moze mi ktos cos doradzi co zle robie lub cos jeszcze dopowie co mozna udoskonalic.to na tyle i tak sie rozpisalam po tak dlugiej nieobecnosci tutaj sorrki za bledy to klawiatura no i moja dawno nieurzywana polska gramatyka przepraszam.acha i wiecie co sprubuje sil do tych nowych ksiarzeczek co pokazaliscie tutaj moze mi sie uda.a oto obiecane linki Edytowane przez nela007 Czas edycji: 2007-10-03 o 15:31 Powód: pomylka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1667 |
CraftMod
|
Jeśli chodzi o wrzucanie fotek to tu w 4 poście jest mini kursik http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=165862.
Radze Ci wyedytować linki do aukcji wyciąg z regulaminu "...Za reklamę uznajemy między innymi linki do stron aukcji, sklepów lub serwisów prezentujących produkty ..." Postaraj sie wrzucić zdjęcia swoich prac, sa bardzo ładne. Chciałabym zobaczyc je w wiekszym formacie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1668 |
Zakorzenienie
|
Taaak książki nie są ładne, one są sliczne i rzeczywiście posłuchaj rady Nirshyi. Mozesz dostać bana, a szkoda by było, bo rewelacyjne rzeczy robisz.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1669 |
Zadomowienie
|
ojejku dziewczyny co ja narobilam jak moge to naprwawic co prawda dostalam wskazowki od Nirshyi ale jestem z nich zielona niejestem az tak obeznana z komputerem a niema mi kto teraz w domu pomuc wiec pomocy zdjecia napewno wrzuce a jak mam te linki wykasowac co wlorzylam uprzednio?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1670 |
Zadomowienie
|
och chyba mi sie cos udalo sorki za muj poprzedni post obecnie niekompletny postaram sie go uzupelnic jak najszybciej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1671 |
CraftMod
|
Widzę, że sobie juz poradziłaś już.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1672 |
Zadomowienie
|
tak udalo mi sie teraz prubuje zaladowac zdjecia ciekawe co z tego wyjdzie hyba nic mi niewychodzi ciagle tylko mi pisza bledy ladowania buuu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1673 |
Zadomowienie
|
nastepna pruba ale tu zrobie zalaganu zanim mi sie uda przepraszam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1674 |
Zadomowienie
|
a tu sa dalsze me prace
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1675 |
CraftMod
|
Śliczne!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1676 |
Raczkowanie
|
No proszę jakie super pomysły. Jestem pod wrażeniem.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1677 |
Zakorzenienie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1678 |
Zadomowienie
|
dzieki dziewczyny za szczerosc to byly moje kartki poczatkowe z tego rodzaju oczywiscie ciagle je udoskonalam zmiana kolorow przyszla mi tak od siebie bo dostawalam ciagle zamowienia z tytulu urodzenia dziecka zeby odrurznic chlopca od dziewczynki wybralam kolory jakos srebrny i zloty stal sie juz zabardzo znany no i urodzinowe czerwone sa tez ladne wiecie niebujcie sie uzywac kolorow ja zaryzykowalam i wyszlo ladnie nawet zielen zobaczcie sami
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1679 |
Zakorzenienie
|
Ojej, Nela jakie super sa Twoje ksiegi
![]() ![]() Aha i bardzo mi sie podoba ze wykorzystalas ta rozkladana pare mloda - widzialam kiedys w sklepach jako przybranie torta czy sali na slub, ogolnie dostepne i mozna wykorzystac, nie wpadlabym na to ![]() Jeszcze raz gratuluje, swietna robota ![]()
![]() |
#1680 |
Zadomowienie
|
dzieki za uznanie ja twierdze ze dla odwarznych swiat nalezy i wiesz co tak po namysle stwierdzam ze braz tez niejest zly a jeszcze jak na niego popsikasz odrobine srebrnym tak tylko dla efektu swietna wyjdzie kartka dokladajac do niej jaskrawe kwiaty juz ja mam w wyobrazni sprubuj i pokarz efekt odwagi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.