|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Monika Brodka
podoba mi się styl Moniki i pare ciuchow z mila checia moglabym miec w swojej szafie. Jesli chodzi o jej tworczosc, cos nie przepadam, ale jakos mnie nie razi.
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4586000 tu wyglada moim zdaniem okropnie,szybko wylaczylam to zdjecie, bo naprawde razi w oczy ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4586028 suuuuuuper ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4538093 sliczna bluzka. nie mam zadnych ftek Moniki na kompie:/ |
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Wg. mnie ona bardzo fajnie sie ubiera
29ego bedzie grala u mnie w miescie koncert, wiec jezeli dopcham sie gdzies pod scene to porobie pare zdjec jezeli bede miala aparat i je wam pokaze
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zadomowienie
|
Lubię Brodkę i za to jak śpiewa i za to jak się ubiera
na pewno niektóre ciuszki ma z H&M nawet kiedyś udało mi się ją dojrzeć na takich zakupach
|
|
|
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
Jeżeli fotki się powtarzają to bardzo przepraszam.
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Brodka w wersji koncertowej
|
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
ta sukieneczka jest booooska
![]() Wie któraś może gdzie kupić taką ? tzn coś w tym stylu ![]() Oleczka i jak koncert? ![]()
|
|
|
#97 |
|
Raczkowanie
|
Dla mnie to ona na niektorych fotkach z ta grzywa przypomina Nelly Furtado:P moze sie upodabnia ;P
|
|
|
|
|
#98 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#99 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Miałam identyczną na studniówce,szytą ( : |
|
|
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#101 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi tez sie ta sukienka podoba ![]() Koncertu udal sie w polowie. nad moim miastem w trakcie trwania koncertu trwala mega ulewa. Kazdy byl przemoczony, a z parasolek to mozna bylo domki robic. No wiec tak, Brodka zaspiewala chyba 6-7 piosenek, m.in Miales byc, Ten, Znam cie na pamiec ![]() Cytat:
Bylas moze w ktoryms z tych blokow blisko sceny? bo ja to jednoczesnie sie smialam z tych ludzi co patrzyli przez okno, ale w duchu im zazdroscilam ze moga sobie w ciepelku, z gory ogladac koncert ![]() Osobiscie chyba wole festyn w parku lepsza atmosfera jest
|
||
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, grzęzłam pod parasolem, zaczęło się robić ciasno i zimno, sobie poszłam. Zdecydowanie wolę park, choć przy takiej pogodzie wszędzie kiepskawo. pozdrawiam Gryfice
|
|
|
|
|
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
Może jeszcze coś
|
|
|
|
|
#104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bylam do konca przyszlam do domu to ciuchy moglam sobie wykrecac Ja to samo tam to mozna wiecej miejsc znalezc bo jest teren kolo obecnego lidla, wopr, oczko tam dalej i wogole wydaje mi sie ze tam taa wieksza przestrzen.A no i blizej do domu mialam ![]() ja tez pozdrawiam!
|
|
|
|
|
|
#108 |
|
Wtajemniczenie
|
mozna sie poczuc lekko skolowanym ogladajac zdjecia Brodki ;-) Te stylizacje sa tak momentami doslowne, ze gubi sie gdzies jej prawdziwe Ja ;-) Ktore bedac artystka powinna chciec pokazywac ;-)
Macie racje, ze jest wystylizowana az za bardzo, z drugiej strony w rodzimym szoł bizie robi to jakotakie wrazenie i przykuwa uwage. Ale mimo, ze faktycznie Brodka czyms sie wyroznia to jest w moich oczach produktem marketingowym czyms co ma trafic w target bardziej wymagajacych sluchaczek, kims kto ma uchodzic za kogos oryginalnego. Byloby dobrze gdyby do tego naprawde fajnie lub ciekawie spiewala. Mnie to co wykonuje zupelnie nie porywa...;-) Jej potencjal sprowadza sie do promowania jej osoby na Galach i przyjeciach, a nie do bycia artystka i tworzenia czegos co by ja wyroznialo;-) Szkoda, zamiast sukcesow na estradzie ma pewne miejsce w kaciku towarzyskim na ostatnich stronach gazet... ;-) W stylizacjach panuje za duzy miszmasz (patrz chocby ostatnie zamieszczone zdjecia, cos a'la blog 27, natalie portman, monica belluci, where is brodka?) byloby fajnie gdyby umiala zachowac taka autentycznosc jak Madonna w swoich najrozniejszych odslonach.Tak zostaje znana z tego, ze jest znana. Ogolem ubrania ma naprawde dobre, ladnie sie w nich prezentuje mnie dobija raczej przewaga mody nad faktycznymi dokonaniami.
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Na onecie wynalazłam jedno zdjęcie z Gosią Baczyńską
.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#110 |
|
Rozeznanie
|
oj bardzo lubie Brodki ciuszki
![]() z czasem łączenie ubranek wychodzi jej coraz lepiej... jestem na TAK
My dr House Everybody lies! Świat się nam przygląda i nie życzy źle. A jeśli jest inaczej to świat mam cały gdzieś. Bóg nam nie daruje, Bóg dokopie nam, gdy ktoś z nas zepsuje to, co dał nam sam. http://verifash.blogspot.com |
|
|
|
|
#111 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety u Brodki brak własnego stylu, niektóre zestawy są bardzo ciekawe jednak ona stała się "modna" z dnia na dzień, więc jak dla mnie zero naturalności w tych jej kombinacjach...
|
|
|
#112 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hym z jednej strony dziwczyna ma racje ![]() poptarzcie na to zdj http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4359239 wg mnie nieskie dziwczyny bardzo czesto wygladaja jak kaczorki.. ale np uwazam ze aktorka z serialu "gotowe na wszystko "chyba sie nazywa Gabi.. jest bardzo ładna i ma proporcjonalna sylwetkę.. Ja osobiscie mam 170 i nei czuje sie z tym dobrze gdyz wiekszosc ludzi jest teraz mała:P A co do Moniki to nie wiem dlaczgeo ale od samego poczatku jak ja zobaczyłam w idolu zaczeła mnei w****iać,sprawia osoby wrednej i fałszywej |
|
|
|
|
|
#113 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do Brodki - wzrost siedzącego psa, kiedyś spotkałam ją w ZARZE, mogłaby przejść spokojnie między moimi nogami A wracając do Twojego wzrostu - naprawdę uważasz, że 170cm. to dużo? Bo moim zdaniem to mniej niż średnio
|
|
|
|
|
|
#114 |
|
Rozeznanie
|
hym moim zdaniem to duzo wg mnie dziwczyny o wzroscie 165 wygladają znacznie lepiej..Teraz dużo jest dziwczyn 150/160 juz nie mówie o Panach i czuje sie przy nich jak gigant
|
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Oryginalny styl - raczej nie. Widzę codziennie masę kobiet ubranych bardzo podobnie. Tu nie ma się jak rozwijać, takie rzeczy akurat są w sklepach - nie lada wyzwanie, żeby ubrać się inaczej, jeśli się nie ma gdzieś zbunkrowanych ubrań sprzed kilku sezonów...
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
|
#116 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zdecydowanie bardziej podobają mi się dziewczyny-modelki. |
|
|
|
|
|
#117 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale ubierze szpilki panienka 165 i juz ma ponad 170 :'Dja ubibiore szpilki i mam 176? |
|
|
|
|
|
#119 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#120 |
|
Wtajemniczenie
|
Hmmm... Co do sprawy ze wzrostem, to troche mnie, to dziwi, bo wychodzi z tego, że jestem niska, ale wcale nie uważam się za jakiegoś siedzącego psa :P I kiedy jestem na mieście chodzę po sklepach itp. to wcale nie czuję się, jak ktoś niski, a z pewnością jestem wzrostu Brodki. Nie wydaje mi się, żeby wzrost odgrywał tak wielką rolę w odniesieniu do całego wyglądu. Proporcje można mieć i jako niska osóbka, i jako wyższa. A Gabi z "Gotowych na wszystko" - boska kobietka.
Co do Brodki, to jej styl średnio mi sie podoba. Niektóre zestawy są za mocno wystylizowane na ostatnie trendy. Z jej ubiorów podobają mi się te bardziej codzienne, mniej "sztywne". Ze strojów wieczorowych kilka sukienek bardzo mi się podoba, ale ogólnie to jak się teraz czasami ubiera jest zbyt kontrastowe z tym, jak się ubierała kiedyś i wydaje się trochę nieprawdziwe... Bardziej podoba mi się łączenie stylów i wplątywanie rzeczy z poprzednich sezonów niż kopiowanie akurat tego, co wszyscy teraz noszą. Myślę jednak, że Brodka się odnajdzie, bo jest jeszcze bardzo młodziutką osóbką, dla mnie dość zagadkową. Jej uroda mi się osobiście podoba, ale wolę jej słuchać niż na nią patrzeć, co chyba jest pozytywne, bo to w końcu piosenkarka. Bardzo ładnie śpiewa chociaż jej piosenki jeszcze mnie jakoś nie poderwały i nie ujęły. Mam nadzieję, że jeszcze mnie zaskoczy.
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:09.

przyszlam do domu to ciuchy moglam sobie wykrecac