|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4891 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19
Cytat:
zaluje,czuje skruche,ale nie rzucam diety w kat tylko ide dalej. postaram sie juz wiecej nie wariowac,ale stalo sie. niby po grzeszeniu zaleca sie P ale ja bylam po 4 dniach P,no 4 i pół ![]() aaa odkrylam cudowne ciasto z rabarbarem <3
![]() ![]() |
![]() |
#4892 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4893 | |
Wtajemniczenie
|
moje,moje,ale troche mi sie przytyło
![]() ciasto jest serio genialne! ciasto; 2 łyżki skrobi kuku łyżka otrębów owsianych (ja dałam zmielone) łyżeczka proszku do pieczenia (taka z czubkiem) 3 łyżki serka homo jajo aromat waniliowy i slodzik do smaku wszystko miksujemy razem, wylewamy na blache wylozona papierem i pieczemy ok 20 minut w temp. 180 stopni w miedzy czasie odcinamy brzydkie koncowki rabarbaru i kroimy w drobna kostke, wrzucamy do garnka podlewamy lekko woda, jak zmieknie odkrywamy zeby wyparowac wode, na koniec dodajemy slodzik (ale nie za duzo zeby bylo kwaskowate) i troche cynamonu jak juz ciasto sie upiecze to je zdejmujemy z papieru i znowu wkladamy do blachy, na to ukladamy rabarbar i beze ( 2-3 bialka ubijamy na sztywno dodajemy slodzik (sporo) i plaska lyzeczke skrobi kuku) calosc wrzucamy do piekarnika na ok 20 minut do temperatury 150 stopni. niby jest skrobia w skladzie ale mozna ja zastapic odzywka bialkowa, ewentualnie wieksza iloscia otrebow zmielonych. nawet ze skrobia mozemy zjesc pol blachy ciasta dziennie ^^ ale domownikom tez zapewne zasmakuje wiec mozna sie podzielic.
![]() ![]() |
![]() |
#4894 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4895 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() Coś nie chudnę... mam kilkudniowy zastój (pierwszy raz waga wskazuje idealnie tyle samo). Liczę, że może do końca tygodnia się coś ruszy. Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2011-05-19 o 12:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4896 |
Zakorzenienie
|
Niestety w Nl tesco nie widziałam
![]() ![]() Boszeee ja dalej mam problem z wc ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj byłam z córą na szczepieniu-nawet nie zapłakała ![]() ![]() ![]()
#4897 |
Rozeznanie
|
a ja mam dola
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4898 |
Czekam na Ragnarok
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4899 |
Rozeznanie
|
jestem brzydka i gruba
![]() mam wielkie dupsko i uda a cellulit widoczny strasznie golym okiem |
![]() ![]() |
![]() |
#4900 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a ja wczoraj znowu nagrzeszylam... nakopcie mi do tylka ![]() nie wiem co sie dzieje...
![]() |
#4901 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4902 |
Zakorzenienie
|
zonowymarzona ....witaj w klubie.
ja dzis czuje sie jak krowsko.. ![]() na dodatek jakos sontanicznie i niekontrolowanie wzielam...paczuszke ciastek i zjadlam. co prawda taka malenka ( 6 malenkich ciasteczek ). ale...czuje sie okropnie teraz. ![]() pierwszy grzech od 22 dni. nie wiem nawet jak to sie stalo ze o pochlonelam..!;( co prawda pisza, ze jedno ma 30 kcal i sa zrobione z otrebow...i jakies tam ekstra zdrowe i niskokaloryczne sa, ale to i tak GRZECH. nie bede sie usprawiedliwiac no ![]() chyba zaczne do sw Antoniego ( to ten od spraw beznadziejnych??) modlic, zeby mi jutro waga nie pokazala, co o mnie mysli... ![]() wstyd mi dziewczyny;/ tak dobrze sie trzymalam.... moge poprosic o przepisik Twojego budyniu?
#4903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trzymamy za Ciebie kciuki ![]() i Ty trzymaj za Nas ![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4904 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
W ogóle czuję się jakbym bardzo spuchła lub przytyła. Wciskam suchego kurczaka z keczupem, znooowu... Nie chce któraś mi gotować? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4905 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
do tego mam takie myślenie, że po co się męczę skoro i tak nie schudnę... a ciasto piecz i nie marudz! ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4906 | |
Zakorzenienie
|
cześć kochane
![]() dzisiaj ostatni dzień delegacji jutro juz będe w domciu ![]() i będę mogła zrobić sobie 2 dni proteinek ![]() w niedziele się ważę i mam nadzieje że coś mi spadlo chociaż 0,5 kg.... bo ja nie to będzie mi bardzo przykro ;( dziś na obiad w hotelu zjadlam pieczeń wieprzowa z warzywkami na parze ![]() ![]() jutro chyba sobie zrobię jakieś pyszniutkie ciasteczko ![]() coś słodkiego i dukanowskiego też się należy hehe ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Cytat:
WIĘCEJ WIARY W SIEBIE !!!! ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- kobitki koleżanka jest na diecie Dukana i zaczeła stosować linea detox... zastanawiam się czy może czy nie bedzię miała jakiś skutkow ubocznych ... czy ktoś z was stosował??? znalazlam na allegro : http://allegro.pl/elancyl-global-sil...590520947.html stosowała ktoras z Was??
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4907 |
Raczkowanie
|
ooo widze ze wszystkie czujemy sie dzis podobnie! Ok, to zrzucmy to na otaczajaca nas aurę, niemozliwe ze nagle wszystkie zgrublysmy i zbrzydlysmy ;D
#4908 |
Rozeznanie
|
To ja tylko tak zaznaczę swoją obecność. Nie odzywam się ostatnio bo mi nie idzie, a wtedy "zacinam się na forum."
1/dieta 1000 kalorii (znana mi)=mega jojo. Lepiej 1300 i spalić 300 w ćwiczeniach. 1000 kalorii+ ćwiczenia to zuuo =spalanie białek 2/ kapusta kiszona z kefirem - mój patent. Przedwczoraj zamiast kefiru dałam serek homo - efekt bardzo gwałtowny. Może dlatego, że przepiłam colą 3/przez maj schudłam JEDEN kg ![]() A co 6 dni wprowadziłam callanetics (przedtem nie ćwiczyłam w ogóle) Jeszcze powoli dołożę rower stacjonarny. Gdyby nie to wesele w sierpniu to bym się powolnością spadku wagi nie przejmowała. 4/zaciskam zęby, do końca maja "rozćwiczę" organizm, a w czerwcu to dowalę mu tyle ćwiczeń , że się nie pozbiera. ![]() ![]() 5/pozdrowienia dla "starych"i nowych dukanek 6/ podziękowania dla D666666 za czaty ![]()
Dukan od14.08 waga 86 kg wzrost 160 cm Edytowane przez Iloa Czas edycji: 2011-05-19 o 15:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4909 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie poddajemy się ![]() będziemy SZCZUPŁE I PIĘKNE ![]()
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4910 |
Raczkowanie
|
U mnie ciasto rabarbarowe z powyższego przepisu już w piekarniku. Jedyne co to do piany z białek nie dawałam już słodziku ani maizeny... Pięknie wygląda póki co
![]() Taki upał u mnie, że nawet nie mam ochoty na jedzenie ;/
#4911 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Fenris ![]() Po buziaczku zostawiłam.... a teraz a co to do diaska ![]() jakie grube krowy i gdzie, przepraszam je widzicie???? hmmmm ![]() z deprechy wychodzić proszę ![]() ![]() śliczne wszystkie jesteście ![]() ![]() ![]() i obiecany budyniowiec dla Fenris zostawiam ![]() ![]() ![]() Miłego popołudnia ![]() edit: leczo właśnie sobie zrobiłam ![]() Mniam ![]()
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę ![]() ![]() https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam ![]() Wymieniam się ![]() ![]() Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2011-05-19 o 16:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4912 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() napatrze się na coś tak pysznego i może ochota na łakomstwa mi przejdzie ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4913 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wprawdzie ciasto z dołu takie omletowate wyszło, ale dla mnie na dukanie to wszystkie tak wychodzą, ale z pianką i rabarbarowym -musem w środku, wyglądało jak drożdżówka z kruszonką. Polecam zrobić, jest bardzo szybkie do wykonania ![]()
![]() |
#4914 |
Rozeznanie
|
glodna jestem i mam zrobic rybe.
zeby bylo szybciej chce z mikrofali ale nie mam pomyslu jak ja zrobic macie jakies propozycje? dzisiaj mam dzien P |
![]() ![]() |
![]() |
#4915 |
Raczkowanie
|
wiem , jestem monotematyczna ale uwielbiam wasze wiadomosci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4916 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jutro biore sie za pieczenie tego cuda!! Cytat:
![]()
![]() |
#4917 |
Raczkowanie
|
tak przeczytałam. książke mam tez w domu która czytam wiec tak troche sie orientuje. to czego nie bede wiedziała mam nadzieje ze sie od Was dowiem ale jak na chwile obecna to nie jest źle.
![]() ![]() ![]() ![]()
Nie rezygnuj z celu tylko dlatego że osiągnięcie go wymaga czasu... Czas i tak upłynie... Ból jest przemijający... Ale skutki rezygnacji pozostają na całe życie... Problemem w moim życiu i w życiu innych ludzi nie jest brak wiedzy co zrobić... Ale brak robienia tego...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4918 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4919 |
Raczkowanie
|
hej dziewczynki wlasnie piecze mi sie chlebek! nie pamietam od kogo przepis ,dam znac czy sie uda! pachnie pysznie!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4920 |
Raczkowanie
|
Hejka dziewczyny! Nie lamac sie tu i mysli podstepne odgonic
Ja dzis kompletnie bez apetytu. Az sie mocno zdziwilam. Zeby do 19 przetrwac o puszce tunczyka i udku z kurczaka? Wracalam do domu i uswiadomilam sobie, ze cholerka, wypic 2 litry wody wypilam ale oprocz tego do brzucha za duzo nie wrzucilam. No wiec po powrocie zgrilowalam sobie takie kabanoski wolowe, zrobilam dip z jogurtu naturalnego 0% z czosnkiem i bazylia oraz zielonym pieprzem i wcielam. Ehh musze jeszcze otreby przyjac, obowiazkowo, skoro mnie tak za ich nie jedzenie przegoniliscie ![]() Co to szynki parmenskiej, to owszem wzielam z angielskiej strony. Ale widzialam kiedys w lidlu....Kiedys tez rzucila mi sie oczy w jakims polskim markecie, tylko niestety nie pamietam juz gdzie. Gdyby taka odtluszcona dorwac, to mozna by zrobic zawijance z wiesniakiem, cebylka i przyprawami i dip czosnkowy do tego ![]() Mysle, ze jutro wyczaruje dukanowa pizze. Probowalyscie? Jak dukalam w zeszlym roku, to pare razy sobie 'strzelilam' ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:33.