|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1681 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- To samo ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1682 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1683 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1684 |
Zakorzenienie
|
sorry,że się wtrącam w wątek ale ja robię tak: kroję w kawałki kurczaka i namaczam w kefirze,maślance bądź jogurcie otręby miele na mąke mieszam z pieprzem cayenne i ulubionymi przyparawami- i panieruje, już bez dodatku jajka piec 20 minut na papierze wychodzą rewelacyjne o wiele lepsze niz z jajem |
![]() ![]() |
![]() |
#1685 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1686 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1687 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1688 |
Raczkowanie
|
A ja w miesiąc i 3 tygodnie -5,6 kg. I to 3 kg z U. Także też nieciekawie. Ale się trzymam:P
|
![]() ![]() |
![]() |
#1689 | ||
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I trzymam kciuki. Zaczynałam z podobnego pułapu, a teraz szczypior jestem. ![]() A tak w ogóle, coś mnie w kościach łamie i mnie wszystkie mięśnie bolą. Niefajnie, ale na pewno do jutra przejdzie. Przynajmniej mam taką nadzieję. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1690 |
Raczkowanie
|
Słuchajcie mam pytanko. Co sądzicie o tej diecie SOUTH BEACH? Bo moja siostra się źle czuła na dukanie i zrezygnowała. Podobno tamta dieta lepsza, bo można jeść owoce i np. brązowy ryż. Wiecie czy tam się chudnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1691 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wow dziewczyny też jestem na Dukanie, podziwiam wasze efekty ![]() ![]() SB, byłam na niej kiedyś, chudnie się troche wolniej niz na dukanie, gdyz z założenia miała to być dieta na obniżenie cholesterolu o ile się nie myle, jest to wiec bardziej zdrowa dieta, zdrowe jedzenie a nie dieta jakaś rygorystyczna. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1692 |
Przyczajenie
|
Dzięki
![]() Gratuluje dziewczyny spadków wg mnie rewelka ![]() Ja jestem 3 dzień na uderzeniówce i w ogóle nie czuje się jak na diecie na obiadek jadłam dziś kotleciki rybne, z tym że dałam tylko jedną łyżkę otrąb. Rewelacyjne są, a rodzina również zachwycona ich smakiem. http://dukan.blox.pl/2010/12/Kotlety-rybne.html A wczoraj zrobiłam sobie sernik z galaretką na zimno ![]() http://magicznakuchnia.blox.pl/2010/...istaKomentarzy W ogóle od tych 3 dni to jakaś euforia mnie rozpiera i wszechobecne szczęście ![]() Ale ten Dukan fajny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1693 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ty i tak masz fajnie ![]() ![]() ![]() Jak ja Wam za to dziekuje, bo na takim jadłospisie to jakaś głodówka była, lepiej nie mówić ![]() ![]()
![]() |
#1694 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1695 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() po mojemu - nie możesz ![]() Pandzia - jest laska Paati - waga spada ![]() Ja - no, udało mi się iść dziś do lekarza (z mamą a ja przy okazji, bo dla mnie to by mi się chyba nie udało). To moje 3 podejście do lekarza w tym tygodniu (10 od miesiąca), bo wygląda to tak: 1/ho, ho -idę rano do przychodni -muszę wcześniej iść spać 2/ biorę tabletkę nasenną 3/ nie mogę zasnąć z nerwów, że nie mogę zasnąć (troche to skomplikowane) 4/ od ok. 4 rano nie śpię dalej, bo boje się zaspać 5/ok 6 rano, no dobra mam jeszcze chwilkę, poleżę z 10 minut 6/zasypiam, budzę się 10/11 7/a co tam, pójdę jutro. No ale doszłam, niewyspana jak diabli i zła, zrobiłam awanturę (dużą), że jakiś koleś wlazł poza kolejnością. Dzięki temu lekarka wypisała mi recepty na 3 miesiące, chyba też nie chce mnie oglądać ![]() -kazała iść do ginekologa (12 dzień @ ![]() -dała skierowanie do chirurga (palec u nogi mi spuchł i boli-okazało się , że paznokieć wrasta) U chirurga nie zrobiłam awantury (postęp ![]() Ale ponieważ ten paznokieć ma mi WYRWAĆ, to się tak do zabiegu nie spieszyłam. Za to mam wytłumaczenie na odłożenie ginekologa. Już mi doniesiono oczywiście, że wyrywanie paznokcia jest bolesne pomimo znieczulenia, nie udaje się go często wyrwać z całości itd.itp. Nakupiłam sobie na pocieszenie różnych gatunków kawy w drogim sklepie i jakiś różności w sklepie kibica (np. dużą bombkę choinkową z logo Korony za 12 zł - akurat idą święta ![]() Ale dalej jestem niewyspana i WYSTRASZONA. Przepraszam za pisanie bez składu. EDIT. Oczywiście wszystkim gratuluję spadków (troche zazdrosna jestem)
Dukan od14.08 waga 86 kg wzrost 160 cm Edytowane przez Iloa Czas edycji: 2011-04-07 o 17:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1696 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1697 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Po prostu poezja, dałam do masy kilka kropel aromatu waniliowego ![]() jest bosko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1698 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Cytat:
![]() z tymi zakupami to super pomysł, mnie to zawsze nastrój poprawia, czekam na kasę i wpadam na stronę z naturalnymi kosmetykami , na punkcie których mam ostatnio świra... niech się strzeże moja wypłata ![]()
Wzrost 165 cm. Start 6.03.2011 ---73,3 -----31.05.2011 ---62,5 ![]() Faza III - 1.06.2011 - 18.09.2011 29.06.2011 ---60,6 ![]() Bez papieroska już 3 lata Edytowane przez Agucha 79 Czas edycji: 2011-04-07 o 17:01 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1699 |
Rozeznanie
|
Mam nadzieję, że akurat Ciebie nie będzie bolało ![]() z tymi zakupami to super pomysł, mnie to zawsze nastrój poprawia, czekam na kasę i wpadam na stronę z naturalnymi kosmetykami , na punkcie których mam ostatnio świra... niech się strzeże moja wypłata ![]() Dzięki ![]()
#1700 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja wczoraj zjadłam wszystkie ![]() Własnie wróciłam ze spacerku. U mnie była burza taka jakaś krótka z 10 min. A ja lubie takie świeże powietrze po deszczu no i nie mogłam sie oprzec ![]() ![]()
![]() |
#1701 |
Raczkowanie
|
rabarbar66 po Twoim poście poleciałam do kuchni i mam w lodówce sernik na zimno
![]() ![]() A właśnie wszamałam jajecznickę z szynką z biedronki <mniam> Zabieram się za jakiś serialik, bo muszę odpocząć od książek kiedyś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1702 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Mam jeszcze pytanie dotyczące szynki z biedronki. Czy mogłabyś mi podać dokładną nazwę szyneczki którą możemy jeść? ![]()
![]() |
#1703 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1704 |
Wtajemniczenie
|
Heeej dziewczyny
![]() Ja właśnie niedawno wróciłam z pracy i zaraz idę spać bo padam. U mnie na wadze było dziś bez zmian 58,7. Na szczęście jutro mam wolne więc sobie odbije i się wyśpie ![]() ![]() Gratuluję Wam spadków laseczki,świetne fotki. ![]() ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1705 |
Przyczajenie
|
Taki serniczek to 5 minut roboty
![]() Tylko później trzeba dłuuugo dłuuugo czekać, żeby zastygło wszystko elegancko ![]() Niesamowite nigdy bym nie przypuszczała, że będę jadła na diecie jakieś serniki czy muffinki a co dopiero w pierwszych dniach ![]() Jakbyście miały ciekawe przepisy dawajcie. ![]() ![]() ![]() Martwi mnie tylko jedno po całym dniu szczęścia i euforii, na wieczór zaczyna boleć mnie głowa i nerki... czytałam troche o tych nerkach, ale ja pije 1,5 litra wody + z 6 herbat dziennie + ze 2 szklanki coca coli wiec baardzo dużo. Ale ten ból nerek nie jest taki że "boli" tylko że coś czuje w tamtych okolicach. Za to ból głowy to już faktycznie ból, mam nadzieje, że jak wskoczę na 2 fazę i zrobię sobie leczo z masą warzyw to miną te bóle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1706 |
Wtajemniczenie
|
czy na II fazie mozna sernix?? w sumie tam same skrobie. wlasnie pieke sernik i dodalam tego sernixu najwyzej nie zjem ech
#1707 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Bardzo dobra i fajnie pokrojona w plastry , ja z niej często zawijaski robię z serkiem albo pastą z ryby , jajkiem itp, ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1708 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- A mi juz spadlo 2,5 kg nadwyzki i dukam bardzo poprawnie. Jutro bedzie troche sportu na rowerku stacjonarnym alboco i bedzie dobrze. Jeszcze 10-maks 20 kg mi zostalo, i tak prawie -20 kg od 2 maja 2010, wiec sie ciesze, mimo zastoju mega i innych niesprzyjajacych okolicznosci. Byloby lepiej ale jestesmy ludzmi i czsem mamy po prostu wszystkiego po dziurki w noskach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Laski, jednak lepiej jest sie wazyc czesciej, tzn nie miec obsesji, ale tak raz dziennie max, bo mozna sie niezle zapuscic, a waga tez czlowiek ![]() Ja wiem jak jest, przestalam sie wazyc, potem balam sie wejsc na wage, troche sobie popuscilam (nutella itp) i sie poslizg zrobil. Wiec tak raz w tyg minimum, no i pamietajcie, ze to normalka, ze przed okresem i owulacja jest nas wiecej. Wazymy sie rano 10-15 minut po wstaniu z lozka, nago i po siusiu-kupce/kach no i na czczo. To tylko taka moja mala rada, bo sama chcialabym sie jakos pilnowac umiec ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1709 |
Przyczajenie
|
Cześć wszystkim!!!
Dziś mam okropny dzień, dowiedziałam się, że mój tata ma raka, bardzo się zdenerwowałam, zjadłam ogromną ilość słodyczy, a ponieważ i to nie poprawiło mi nastroju, prawie wszystko zwróciłam. Może jak wam to napiszę, podzielę się tą wstrętną wiadomością bedzie mi trochę lżej. Bo psychicznie bardzo ciężko. Wiem, rozumiem, że to nie wyrok śmierci, ale mimo wszystko jakoś nie umiem zapanować nad emocjami |
![]() ![]() |
![]() |
#1710 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trzeba walczyc dopoki jest nam to dane, lekarze nie sa nieomylni, a czlowiek moze duzo zdzialac swoim umyslem i pozytywnym mysleniem. U mnie w rodzinie duzo osob chorowalo na to paskudztwo...Trzeba miec nadzieje i wierzyc... I robic wszystko co w naszej mocy, zeby zyc.. Pewnie to takie banaly pisze, ale bedzie Ci latwiej, a takze osobie, ktora jest chora. Mysl pozytywnie, i niech Twoje pozytywne myslenie i wiara oraz nadzieja beda dla Twojego Taty wsparciem. Jezeli bedziesz sie smucic (przy Nim), to tylko pogorszy sytuacje. Badz dzielna ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:52.