|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 |
|
404 Not Found
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19
Oj no weźźźźź.................. ......
![]()
|
|
|
|
#2402 |
|
Zadomowienie
|
dokłądnie, nnie przejmuje sie nią. a ile ludzi truje sie chemią, je standardowego schabowego z ziemniarami i zyją ! i tez sie trują.
ale niestety to jest Wariatka. d666666, jesteś wielka dziękuje Ci za to ;* tylko ze ja brałam zelazo, i od tego mam zapracia od jakis 2 meisiecy, załatwiam sie bardzo rzadko, miałam juz lewatywe, dlatego poszłam do doktorki ale nie swojej bo jest na urlopie. no to same widzicie jak mnie przyjeła.... w poniedziałek juz bedzie moja i pewnie da mi skierowanie do specjalisty i jeszcze załątwi szybszą wizyte. biore teraz dicoman czyli taki błonnik, mam nadzieje ze w dukanie nie przeszkadza, nie ma zadnych wegli i tłuszczów.... Co myślicie o odtłuszczonym i odcukrzonym SATINO z Bakomy ?
|
|
#2403 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny jedzą ale chyba jakoś dzielą na dzienne dawki, ja sobie obiecałam, że kupię i wpałaszuję jak będę miała 65 kg.
, na razie wystarczają mi własne deserki, nawet te najprostsze.
|
|
|
|
#2404 |
|
Zadomowienie
|
d666666, Emilia dzięki za łaskawość
Na szybkiego nadrobiłam forum i Emi widzę, że jesteśmy równolatkami - znaczy się będziemy za kilka dni
|
|
|
|
#2405 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale wypraszam sobie, wystarczy ze waga mi to pokazuje![]()
|
|
#2406 |
|
Zadomowienie
|
no to czekamy cierpliwe do 65 i wpałaszujemy
))---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- d6666666, ja to mówiłam w sensie osobowości nie wagi :P
|
|
#2407 | |
|
404 Not Found
|
Ostatnio zjadłam dwa pod rząd. Przed @ jestem.
![]() Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#2408 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj kupiłam jakies nowe otręby owsiane wysokobłonnikowe Sante.Znacie je? Wydają mi się drobniejsze od zwykłych
|
|
|
|
#2409 |
|
Zadomowienie
|
chyba tez dobre....
ja dizs szukałam skrobii kukurydzianej, ale nigdzie nie było. tylko maki rózznych firm i kasze
|
|
#2410 |
|
404 Not Found
|
Ja tylko te wcinam. A Ty wcześniej jakie? Kupiec?
|
|
|
|
#2411 |
|
Zakorzenienie
|
Też S, ale zwykłe. W takic zwykłych foliowych woreczkach : owsiane w niebieskim, a pszenne w czerwonym.
Te nowe mają torebke jakby taka foliowo-papierową. Jeszcze nie otiwrałam, bo mam zapas tamtych poprzednich z wcześniejszej diety, juz na granicy terminu przydatności
Edytowane przez smyk03 Czas edycji: 2011-04-14 o 14:00 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2412 |
|
Przyczajenie
|
dziś na śniadanko Gyrosik
. Zobaczę co będzie z obiadkiem co teściowa ugotowała?
|
|
|
|
#2413 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale jak sobie pomyślę, że to już 28 wiosen to aż mnie strach ogarnia..... Trzeba zacząć myśleć o potomstwie. I jeszcze coś o nas barankach ![]() 21.03 – 20.04 cechy charakteru znaku BARAN: Urodzeni w znaku Barana są wiecznie młodymi, pełnymi energii optymistami. Inteligentni, odważni, pewni siebie, szlachetni, pracowici i gadatliwi. Lojalni przyjaciele, uczynni, rozrzutni i towarzyscy, a jednocześnie impulsywni, gwałtowni, czasami bezwzględni i szczerzy, aż do bólu. Szczególnie ostatnia cecha nie przysparza im zbyt wielu przyjaciół. Z natury ceniące niezależność nie lubią ograniczeń. Najlepiej czują się, gdy mogą działać, być w ruchu, ubóstwiają podróże. Bywają aroganccy i bezkompromisowi, gdyż dla nich wszystko jest białe, albo czarne. kobieta - baran: Niepoprawna optymistka, pełna energii i pomysłów. Zawsze ma określony cel swoich działań, który wyczuwa instynktownie. Jest lubiana w towarzystwie, pełna wdzięku, szlachetna, a zarazem zaradna, pracowita i towarzyska. Dobroduszna, łaknąca wiedzy, nierzadko tryskająca humorem i dowcipem. Może być złośliwa, chytra, a nawet pogardliwa dla kobiet spod innych znaków. W przypadku gdy los przyniesie jej szybko stosowny poziom dobrobytu, wystąpi niebezpieczeństwo, że kobieta - Baran może roztrwonić swój majątek. Lubi przebywać i pracować w męskim zespole. Czasem traci cierpliwość, wpada w złość. W tym czasie najlepiej zejść jej z drogi. Nawet coś tam się zgadza
Edytowane przez karmeelek Czas edycji: 2011-04-14 o 14:09 |
|
|
|
|
#2414 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mi takie genialne riposty przychodza do glowy z reguly pare godzin po
|
|
|
|
|
#2415 | ||
|
Rozeznanie
|
Jestem na bieżąco
D666666 - nie wiem jak dziękować za tego czata. ![]() Może ja za dużo coli zero piję i w ogóle za dużo pije (3 l min.) i wypłukałam sobie coś z organizmu? Muszę pamiętać o witaminach. [QUOTE=Fenris;26354887 Czy byłaś z tym u lekarza? Waga może rośnie przez ciągły @. [/QUOTE] Nie byłam.Za dużo tych lekarzy ostatnio. Zorganizowałam sobie cyclonamine. Jak nie przejdzie lub powtórzy się za miesiąc to pójde oczywiście, bo w moim wieku to jakieś mięśniaki mogą być. Dziś spadł mi wzrost . Jestem na 0. Przez paznokcia przestałam się ruszać. To tez spadkom nie służy. ![]() We wtorek kolejna kontrola, może lepiej będzie jak mi zdejmą opatrunek. Przynajmniej do wanny będę mogła wejść. Cytat:
Od pół roku było coraz gorzej i gorzej. Jak otwierałam w necie materiały o klubie to z góry szykowałam się na krytykę i kłopoty - i brzuch mnie bolał (serio). Dziś obejrzałam chyba 30 raz filmik z poniedziałkowego treningu. Wreszcie świetna atmosfera w zespole. ![]() Jestem dumna z Twojej opinii. Cytat:
---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------
Dukan od14.08 waga 86 kg wzrost 160 cm Edytowane przez Iloa Czas edycji: 2011-04-14 o 14:50 |
||
|
|
|
#2416 |
|
Raczkowanie
|
Hello dziewczynki
![]() U mnie dziś 6dzień zastoju!!Mam nadzieję że coś do świąt jeszcze spadnie to sukienka(w której wybieram się do teściowej) będzie lepiej leżała hehhe Patty009 gratuluje ![]() innym też oczywiście gratuluje spadeczków
START 21.02.2011 jest: 72,5kg /170cm ![]() będzie : 60kg ![]() 21.03 - 66,5 MY http://www.suwaczki.com/tickers/65vqu6bd7a3fz2n0.png Wiktoria i Amelka -nasze małe królewny http://www.suwaczki.com/tickers/syy2jw4zdaly4u9s.png |
|
|
|
#2417 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() (joke)---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
, mi sie przypomniala rukola![]()
|
|
#2418 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Dzisiaj powtórka z gyrosem na obiad, będę miała gościa
![]() A jutro spróbuję bułeczki z przyprawą do masła - ciekawe jak to-to smakuje. |
|
|
|
#2419 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2420 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewuszki
Nie miałam czasu do Was wcześniej zajrzeć Ja od rana próbuję nową gofrownicę, na sniadanko zrobiłam gofry kakaowe mniaamDziś jest na wadze 61,4, a obżerałam się wczoraj bo przed @ jestem ( w sumie to powinna dzisiaj być) no i cały czas chce mi sie jeść!
|
#2421 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chyba cos prostego sobie zrobie bo nie mam jakos dzis weny do kombinowania
START 21.02.2011 jest: 72,5kg /170cm ![]() będzie : 60kg ![]() 21.03 - 66,5 MY http://www.suwaczki.com/tickers/65vqu6bd7a3fz2n0.png Wiktoria i Amelka -nasze małe królewny http://www.suwaczki.com/tickers/syy2jw4zdaly4u9s.png |
|
|
|
|
#2422 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny!!!
Zaczęłam wczoraj się odchudzac z dietą Dukana, w ciągu jednego dnia zrzuciłam 1,4 kg Motywacja jest, ale juz mnie szlag trafia, bo zjadłabym coś konkretnego...Do lipca chciałabym schudnąć 12 kg,mam nadzieję, że sie uda
|
|
|
|
#2423 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A szybciutko się robi. Wpisz w google pizza na patelni dukan. Mi zeszlo moze 10 min ![]() Cytat:
Przeczytałas ksiązkę? Zrobiłaś test? Jaki tryb na II fazę?
|
|
#2424 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() To może napisz coś więcej o sobie?z jaką wagą startujesz ile masz wzrostu?Test zrobiony?ksiązka przeczytana?pierwszy post ??
|
|
|
|
#2425 |
|
Przyczajenie
|
Oczywiście
W tescie wyszło mi, że mam być 3 dni na diecie, ale mysle, że przedłuże do 5. Dosyc długo interesowałam sie ta dieta, podgladałam i wypytywałam koleżanki które sa przechodza, i z pełna świadomością stawiam jej czoła W lipcu mam slub i chciałabym dobrze wyglądać, a jakis czas temu przytyłam po wypadku(leżałam 2 miesiące) i nie mogłam nic schudnąc Napisałam na tym forum, żeby sie motywowac Waszymi osiągnięciami )
|
|
|
|
#2426 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jeszcze jej nie robiłam a chetnie bym właśnie cos takiego zjadła ![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Cytat:
Nie przedłuża się U rób dokładnie tyle ile Ci wyszło w teście!! Do lipca dasz radę jeśli nie będziesz grzeszyć powodzenia ![]() Jęśli nie czytałaś książki to od tego zacznij + pierwszy post gdzie masz większość potrzebnych info bo wypytywanie koleżanek to troche za mało. Tu na forum Ci pomożemy wrazie pytań ale książka to OBOWIĄZEK
START 21.02.2011 jest: 72,5kg /170cm ![]() będzie : 60kg ![]() 21.03 - 66,5 MY http://www.suwaczki.com/tickers/65vqu6bd7a3fz2n0.png Wiktoria i Amelka -nasze małe królewny http://www.suwaczki.com/tickers/syy2jw4zdaly4u9s.png Edytowane przez Brauerka Czas edycji: 2011-04-14 o 15:35 |
||
|
|
|
#2427 |
|
Przyczajenie
|
Ok, w takim razie 3 dni wystarczą
Mam już ochotę na warzywka, ale wytrzymam , pierwszy raz jestem tak zdeterminowana. Dzięki za wsparcie Myślę, że sie uda-zaczęłam ważąc 69 kg..
|
|
|
|
#2428 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
SmacznegoI tu koleżanka ma racje Uderzeniówki się NIE przedłuza bo potem są zastoje Przeczytaj pierwszą stronę i zapraszamy
|
|
#2429 | |
|
Zadomowienie
|
witajcie dziewczynki
ja tez tylko te otreby teraz kupuje bardzo mi smakuja ![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cytat:
|
|
#2430 |
|
Raczkowanie
|
Potwierdzam! Ani się waż przedłużać uderzeniówki bo będziesz się tak męczyła później jak ja!
A wtedy będą baciory ![]() ![]() Szkoda tylko, że jak ja tak robiłam mi nikt nie chciał zlać dupska Edytowane przez Stayrude Czas edycji: 2011-04-14 o 15:52 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:31.

, na razie wystarczają mi własne deserki, nawet te najprostsze.

klask i:
:brzyda l:

chyba cos prostego sobie zrobie bo nie mam jakos dzis weny do kombinowania
Napisałam na tym forum, żeby sie motywowac Waszymi osiągnięciami