|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2791 |
Podróżniczka
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19
Hej
![]() Jednak na jutrzejsze urodziny swe zamiast dukanowego ciasta zrobiłam 3bit-a dla znajomych, musialam delikatnie przy okazji probowac czy masy maja odpowiednia konsystencje. ![]() ![]() Fenris ......rewelacja kobieto ![]() ![]() Palaszuje sobie wlasnie makrele ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2792 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Jestesmy podobne wagowo, wzrostowo i chorobowo (tez mam niedoczynnosc..) i podobnie jak Ty mam wrazenie ze osoba ktora by robila to co ja robie juz dawno by schudla, tylko ja wiecznie stoje w miejscu poce sie i daje to marny efekt ale widocznie my musimy byc mega wytrwale tylko to moze nam gwarantowac sukces ![]() aaa i zapomnialabym identycznie jak Ty jedzeniem reaguje na stres i emocje..dzisiaj np. zaraz mam mega stresujaca rozmowe i niestety zjadlam jeden paseczek czekoladki z ryzem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2793 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Mysle sobie, ze wczoraj bardzo malo zjadlam i stad nie wytrzymalam i pozarlam tone slodyczy, w pracy burczalo mi w brzuchu a mialam taki zapierdziel, ze nie bylo kiedy isc do kuchni i cos zjesc ![]() Ech mam nadzieje, ze dzisiaj juz bedzie ok. Wszytkim dukajacym zycze milego dzionka i spadkow! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2794 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Gratulacje ![]() Super zmiana, oby tak dalej ![]() Cytat:
![]() Mega gratulacjeeeeeeeeeee ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2795 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja postanowilam wskakiwac na wage raz w tygodniu, takie wchodzenie na nia codziennie chyba mi nie sluzy... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2796 |
Raczkowanie
|
Mirkaaa dziękuję
![]() ![]() Tobie też na pewno się uda masz podobne gabaryty co ja ![]()
#2797 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny.
w teście wyszło mi trzy dni I fazy, dziś zaczynam trzeci dzień, ale już rano mam wagę -1,5 kg, a w teście pisało, że po trzech dniach mam mieć -1.1 kg. (schudłam więcej przez dwa dni) to co mam zrobić?? jeszcze jeden dzień uderzeniówki czy przejść od dziś na pw?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2798 | ||
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2799 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Uderzeniówki nie przedłużamy,zrób tyle ile wyliczył Ci test i przejdz na PW. Ja też schudłam więcej niż wyliczył mi test... Przecież nikt nie jest w stanie przewidziec ile schudniesz tak naprawdę na I fazie,a test podaje wynik orientacyjnie wg.pytań na które odpowiedziałaś. A tak w ogole to się witam z rana ![]() Dziś weszłam na wagę po 3 dniowej (trochę grzesznej)przerwie i o dziwo 57,1 kg ![]() ![]() Nie mam dziś coś humoru od rana... negocjuję już od stycznia z gościem z allegro,zamówiłam towar- urząd celny mi go nie wydał-zwróciłam i czekam do dziś na zwrot kasy... w dodatku z tego co widziałam na potwierdzeniu przelewu facet wpisał zupełnie inny nr konta niż mu podałam... masakra.. już mnie ..... bierze... pewnie sobie jeszczę trochę poczekam... :/ Fenris- super,super jeszcze raz SUPER zmiana! ![]() A reszcie gratuluję spadeczków, oby tak dalej!!! ![]() ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2800 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2801 |
Zakorzenienie
|
witam w ten wiosenny ranek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fenris - laska z ciebie ![]() emi - czytam, z epowrocilas na III faze...chyba ciezko wrocic z III na II...??czyli musze zzucic wszystko co chce teraz bo potem to juz zapomnij o raju ![]() widzę, ze jutro conajmniej 2 dukanki maja urodziny rozumiem, ze imprezka bedzie na watku ![]() lece robic obiad ostatnio tak mi brak weny, że jade cały czas na zupach ![]() milego dnia i do wieczora ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2802 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2803 |
Zakorzenienie
|
no właśnie, ale chyba jeszcze ten jeden dzień wytrzymam, co mi zależy.
dziś postaram się upiec chlebek, bo już na ryby i jajka nie mogę patrzeć. ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- właśnie zrobiłam chlebek dukana po raz pierwszy i wyszedł mi naprawdę super ![]() aż się nie spodziewałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2804 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Gratuluję wszystkim spadków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2805 |
Wtajemniczenie
|
Hehehe zaspana od rana ![]() Już się przyzwyczaiłam,że każdy pyta o przedłużanie U ![]() Domciatko-Czyli U możesz skrócić, Twój wybór ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2806 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj mój tż zrobił zapas i mam lodówkę pełną pomidorów, kalafiora, ogórka i całej reszty dozwolonej ![]() ciężko znoszę te dni bez warzyw i chyba będę musiała robić 1/1 żeby jakoś przeżyć... albo się okaże że ta dieta nie jest dla mnie ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Emilia no właśnie poczekam do jutra i zrobię te 3 dni |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2808 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No właśnie test silnej woli ![]() ![]() Dla mnie dni samego P są ciężkie... ale przeważnie po nich zawsze waga mi spada,a po PW mam wzrost ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2809 |
Podróżniczka
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2810 |
Czekam na Ragnarok
|
Chciałam oznajmić, że ten Dukanowy jogurt Maćkowy smakuje i ma konsystencję jak kefir.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2811 |
Raczkowanie
|
Powiedzcie mi prosze czy na dukanie mozna jesc lososia wedzonego? Mam na mysli taka spora ilosc np ok 500g na dzien? nie jest za tlusty?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2812 | |
404 Not Found
|
Hi hi hi..
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2813 |
Przyczajenie
|
Coś się dziś zalogować nie mogłam...
Mam pytanie co do jogurtów Satino widziałam takie były w smaku czekoladowym i waniliowym patrzyłam na parametry i miały tyle samo węgli ile inne podobne deserki =>17g więc jak to jest dlaczego on jest dietetyczny niby? w składzie był cukier w dodatku. No chyba, że są 2 rodzaje Satino z Bakomy. Kupiłam sobie ostatnio kalamary krazki i krewetki, nigdy nie jadłam owoców morza, za to poczułam ich zapach będą w ciąży i od tamtej pory ![]() Ale kupiłam, żeby spróbować się do nich przekonać, macie jakieś nieskomplikowane ale smaczne przepisy co by można z nich zrobić? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2814 | ||||
Zakorzenienie
|
:Hi:
d666666 ![]() ![]() ![]() A te 2 litry to ograniczenie odnośnie samej wody czy płynów ogółem ? Cytat:
![]() ![]() ![]() Fenris Ogromna różnica ![]() ![]() ![]() Też ostatnio mam na niego chcice ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() U mnie już w sumie -16kg ![]() ![]() Chciałam Wam pokazać zdjęcia, ale przed dietą unikałam zdjęć na których byłam w całości i teraz nie potrafię takich znaleźć ![]() ![]() Miłego dnia ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Cytat:
![]()
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2011-04-19 o 14:19 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2815 |
Zadomowienie
|
czesc dziewczyny nie czytalam Was od piatku, wczoraj jedynie pare postow. Pierwszy raz zgrzeszylam, pojechalam totalnie po bandzie. Zrobilismy sobie jajeczko w pracy.... prosze o baty. Nie bede Wam wymieniac dokladnie. Zaczne od tegom, ze dzis pierwsze proteinki a ja warzywa wcinalam, ale to to nic. Zjadlam jajko w majonezie, kilka truskawek, kilka kawalkow bagietki i dwa jajka czekoladowe
![]()
#2816 | ||
404 Not Found
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2817 |
Zadomowienie
|
hey
![]() Na początku chce zaznaczyć, że czytam was codziennie i dodajecie mi mega motywacji. Za co bardzo dziękuję ![]() Gratuluję wszystkim nawet tych najmniejszych spadeczków ![]() U mnie ostatnio różne skoki. Przez ostatni tydzień miałam zaparcia i waga podskoczyła o 1,5kg ![]() ![]() Muszę niestety prosić o swoje pierwsze baty ![]() ![]() Znacie może keczup który nie ma cukru? Kurcze słodyczy i innych rzeczy umiem sobie odmówić, ale keczupu nie ![]()
#2818 |
Raczkowanie
|
Witam Chudzinki!
![]() Dziś się nie zważyłam bo zaspałam i biegiem leciałam do szkoły. Nie zdążyłam nic zjeść i wypiłam zaledwie pół kawy rano o 7 i przyszłam głodna jak wilk o 16 ![]() ![]() ![]() ![]() Fenris Jesteś BOSKA! Naprawde kochana zazdroszczę Ci takiej zmiany, mega widoczna! Super! GRATULACJE! ![]()
#2819 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Melduję że grzecznie, bezgrzesznie dukam tylko ostatnio częściej jestem poza domem (i bez neta ![]() ![]() ![]() Jakiś czas temu któraś podawała linka do exerceo (licznika kcal). Korzysta ktoś z tego? Albo z innych liczników B/W/T i kcal? Ja kiedy mogę to sobie wszystko liczę, ale ostatnio zaczęłam mieć wątpliwości czy właściwie się odżywiam, tzn. czy stosunek B/W/T jest właściwy ![]() Jako ciekawostkę powiem Wam, że ostatnio oglądałam Chirurgię otyłości i jeden z lekarzy rozmawiał z pacjentką już po operacji (wyglądającą na oko na jakieś 130kg albo i więcej), która o ile dobrze pamiętam wolno po niej chudła. Szukając przyczyny pytał ją czy zjada co najmniej 60g białka dziennie - tak jak miała zalecone - i okazało się, że nie zjadała nawet 50 ![]() ![]() Skoro już się odzywam to pochwalę się ![]() ![]() ![]() ![]()
Szukasz kota/psa do adopcji? Może Twoi znajomi szukają? Zajrzyj do nas! Adopcje na terenie Warszawy i okolic ![]() Edytowane przez agusia_1 Czas edycji: 2011-04-19 o 17:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2820 |
Raczkowanie
|
Cześć kobietki
![]() Ach wróciłam własnie z uczelni, a wyszłam na nią o 6.30... ![]() ![]() Fenris Jesteś zaje... laska ![]() ![]() Ja się kręcę nadal koło 67.5 kg, bo codziennie muszę zjeść coś niedozwolonego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:40.