Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19 - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-19, 17:34   #2821
WithYou xx3
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19

Cytat:
Napisane przez monique 90 Pokaż wiadomość
Cześć kobietki
Ach wróciłam własnie z uczelni, a wyszłam na nią o 6.30... Chciałam iść pobiegać, ale tak mnie nogi bolą, że nawet jak siedzę to dają o sobie znać. Skurcze mnie łapały w stopach na laboratoriach non stop

Fenris
Jesteś zaje... laska A nowy awatar jest przecudowny

Ja się kręcę nadal koło 67.5 kg, bo codziennie muszę zjeść coś niedozwolonego , trzeba w końcu się wziać porządnie i nie grzeszyć, bo jeszcze jakieś 5-7 kg i III
U mnie podobnie cały czas koło 61 sie waha i też zostało jeszcze z 6 kgDamy radę
A jeżeli masz skurcze to brakuje magnezu Musisz kupic jakiś magnez w tabletkach wtedy przestanie
Stary 2011-04-19, 17:50   #2822
monique 90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez WithYou xx3 Pokaż wiadomość
U mnie podobnie cały czas koło 61 sie waha i też zostało jeszcze z 6 kgDamy radę
A jeżeli masz skurcze to brakuje magnezu Musisz kupic jakiś magnez w tabletkach wtedy przestanie
Musimy dać radę!
Właśnie tak myślałam, że magnez (palę i piję kawę - pewnie w większości od tego). Zaopatrzę się w jakieś tabletki
monique 90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 18:41   #2823
d666666
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gorzałka Pokaż wiadomość
Obecnie bedzie 72kg. Startowalam z ok 75 bo waga sie waha baaardzo czasiami. Moja waga wyliczona na tescie to 65 kg (mam 176 wzorstu). Cwicze duzo, naprawde duzo. Ograniczenia nic nie dawaly i dlatego zdecydowalam sie na diete. Tylko do tego wszystkiego dochodza problemy z niedoczynnoascia tarczycy i inne zdrowone. Tak sobie mysle, ze pewnie jakas inna osoba jedzac tak jak ja norlamnie juz dawno by shcudla a ja nie moge
Jedzeniem generalnie reagule na stres i emocje, to chore.
Widze, ze mamy wspolny wzrost176, mi papcio wyliczyl 71kg na 25 stycznia 2010, i co
Zeby chociaz 79 zobaczyc, to by byl sukces:pros i:

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

Cytat:
Napisane przez nikamo36 Pokaż wiadomość
U was(jak dobrze kojarzę)to godz.do tyłu a ja taki nocny marek jestem i widzę,że ty też powcześniejszych postach.Po podpisie zauważyłam,że duzo schudłaśMam rodzinkę w Angli ale oni też nie chcą utrzymywac kontaktu,pewnie się boją,że możemy od nich coś chcieć(np.pracę,itd.):brz ydal:
Muszę zmienic podpis!
Fajnie, ze jestes jakby co to ktos dotrzyma kroku
Patrze na Twoj podpis i widze,ze pieknie Ci waga schodzi- mi zajelo to rok,a Tobie w niecaly miesiac, gratulujeklask i:

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość

Wstałam o 4:00 i poszłam spać dalej, nie ćwiczyłam Ale nadrobię.
Pająk miał w pudełku malutkie dziurki, a wypuszczony został dziś rano na ogródek. Brzydal. Obserwowałam wczoraj jak się mył

Dziękuję , bardzo mi miło

Podczas prysznica wymyśliłam obiadek Będą dzisiaj kotlety z kurczaka w panierce z otrębów + surówka z pomidorów, a dla chętnych ziemniaki z masłem i śmietaną (akurat na ziemniaki parcia nie mam, także luz).

Miłego dnia
where is ur g y r o s?
Moze kiedys magiczne 66 kg

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
d666666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 18:52   #2824
d666666
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość
:Hi:

d666666
za tłumaczenia
A te 2 litry to ograniczenie odnośnie samej wody czy płynów ogółem ?

Fenris
Ogromna różnica Gratulacje A wzrostem się nie przejmuj, spadnie

Też ostatnio mam na niego chcice

Próbuj 1/1 i dasz radę

Można Tylko wędzonych na noc lepiej za dużo nie jeść, bo są słone, a sól zatrzymuje wodę, ktoś tu tak chyba pisał

U mnie już w sumie -16kg Jeszcze długa droga, ale każdy spadek cieszy
Chciałam Wam pokazać zdjęcia, ale przed dietą unikałam zdjęć na których byłam w całości i teraz nie potrafię takich znaleźć Jeszcze poszukam

Miłego dnia

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

Satino które jedzą dziewczyny są w wersji light. Węgli mają i tak za dużo, ale jeśli nie mamy zastojów to możemy od czasu do czasu je jeść
Chodzi o wszystkie plyny, max 2 ;litry, ale jak ktos musi to max 3
Moze kiedys magiczne 66 kg

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
d666666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 19:16   #2825
Iloa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agusia_1 Pokaż wiadomość
A ja z moimi imieninami mogę się dołączyć do świętowania?

Melduję że grzecznie, bezgrzesznie dukam tylko ostatnio częściej jestem poza domem (i bez neta ) niż w domu a jak już zasiądę do forum to mam xx stron to nadrabiania Jak udaje mi się w końcu nadrobić to już nie mam siły na pisanie

Jakiś czas temu któraś podawała linka do exerceo (licznika kcal). Korzysta ktoś z tego? Albo z innych liczników B/W/T i kcal? Ja kiedy mogę to sobie wszystko liczę, ale ostatnio zaczęłam mieć wątpliwości czy właściwie się odżywiam, tzn. czy stosunek B/W/T jest właściwy

Jako ciekawostkę powiem Wam, że ostatnio oglądałam Chirurgię otyłości i jeden z lekarzy rozmawiał z pacjentką już po operacji (wyglądającą na oko na jakieś 130kg albo i więcej), która o ile dobrze pamiętam wolno po niej chudła. Szukając przyczyny pytał ją czy zjada co najmniej 60g białka dziennie - tak jak miała zalecone - i okazało się, że nie zjadała nawet 50 Ale tak to bywa, niektórzy myślą że wystarczy operacja, a niestety nie ma tak łatwo, samemu też trzeba popracować

Skoro już się odzywam to pochwalę się Zrzuciłam już 43,5cm zostało mi jeszcze jakieś 39,5cm czyli ponad połowa za mną
Masz imieniny? To wszystkiego najlepszego.

Przy dukaniu to stosunek B/W/T nie może być właściwy z założenia
Ja kiedyś odchudzałam się metodą 10PŻ, to sobie liczyłam. Ale teraz liczę tylko kalorie bo mam przymus psychiczny i mam nadzieję, że pomoże mi to na III fazie.

DZASTINO 8 - dziś znów Kiełb w 18-stce meczowej!!!
Postawiłam 10 zł u buka. Macie wygrać!!!

EDIT: UFffffffffffff. Juz myślałam , że po mojej dysze. Kiełb świetnie dośrodkował przy 3 golu.

Ale tak w ogóle to wolę stracić nawet 50 zł niż mieć takiego trenera jak Jose Maria Bakero Kopernik.

Edytowane przez Iloa
Czas edycji: 2011-04-19 o 21:59
Iloa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 19:17   #2826
frywolna franka
Zakorzenienie

Cytat:
Chciałam oznajmić, że ten Dukanowy jogurt Maćkowy smakuje i ma konsystencję jak kefir.
no niestety okropny... bałam się tych "ziaren zbóż". Nie powiem konkubentowi, że obrzydliwość za 1,99 zł. Wolę już po prostu jogurt naturalny.... a tak się cieszyłam od rana.
Ślicznie wyglądasz!!!!! a avatar po prostu boski!
Stary 2011-04-19, 19:28   #2827
agusia_1
Zakorzenienie

GG do agusia_1

Cytat:
Napisane przez Iloa Pokaż wiadomość
Masz imieniny? To wszystkiego najlepszego.

Przy dukaniu to stosunek B/W/T nie może być właściwy z założenia
Ja kiedyś odchudzałam się metodą 10PŻ, to sobie liczyłam. Ale teraz liczę tylko kalorie bo mam przymus psychiczny i mam nadzieję, że pomoże mi to na III fazie.

DZASTINO 8 - dziś znów Kiełb w 18-stce meczowej!!!
Dziękuję Ale to dopiero jutro Zgodnie z tradycją, mam tak od 3 lat, spędzę je sama Zawsze tak się składa że TŻ-ta nie ma w kraju ani w moje imieniny ani w urodziny Dobrze że chociaż w rocznicę był

Wiem że nie ma co patrzeć na prawidłowy stosunek B/T/W, tzn. prawidłowy dla zdrowego racjonalnego odżywiania, ale ciekawa jestem czy jest jakieś wskazanie jak mają się one rozkładać na dukanie Było coś o tym w książkach albo na czacie?

Szukasz kota/psa do adopcji? Może Twoi znajomi szukają? Zajrzyj do nas!

Adopcje na terenie Warszawy i okolic
agusia_1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-19, 20:48   #2828
Iloa
Rozeznanie

Cytat:
Dziękuję Ale to dopiero jutro Zgodnie z tradycją, mam tak od 3 lat, spędzę je sama Zawsze tak się składa że TŻ-ta nie ma w kraju ani w moje imieniny ani w urodziny Dobrze że chociaż w rocznicę był

Wiem że nie ma co patrzeć na prawidłowy stosunek B/T/W, tzn. prawidłowy dla zdrowego racjonalnego odżywiania, ale ciekawa jestem czy jest jakieś wskazanie jak mają się one rozkładać na dukanie Było coś o tym w książkach albo na czacie?
Na pewno nic nie było.

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Cytat:

Na pewno nic nie było.
Stary 2011-04-19, 21:02   #2829
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

było było, juz podaję: W+T<B

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 21:14   #2830
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
A ja z moimi imieninami mogę się dołączyć do świętowania?
Jasne!
Stary 2011-04-19, 21:21   #2831
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

hej. jakie macie menu na swieta??

105.....99.....95....89.. ...85.....79...75
Pandzia_2010 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-19, 21:31   #2832
luizka4don
Raczkowanie

Witam . Ja koncze drugi dzien ! fazy jutro zobacze ile na -. Dąze do wagi 62 ale juz 65 by mnie usatysfakcjonowalo waga wyjsciowa 70,7 trudno zgubic te kg po ciazy a to juz 8 miesiecy minelo zobaczymy czy dam rade narazie zadnych grzeszkow nie bylo
luizka4don jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 21:34   #2833
monique 90
Raczkowanie

No to powodzenia Luizka
Ile w teście wyszło uderzeniówki?
Stary 2011-04-19, 23:32   #2834
nikamo36
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moniczorek Pokaż wiadomość
Hej

Jednak na jutrzejsze urodziny swe zamiast dukanowego ciasta zrobiłam 3bit-a dla znajomych, musialam delikatnie przy okazji probowac czy masy maja odpowiednia konsystencje. ...robiłam go do 2 w nocy, bo mi budyn podszedl woda...musialam robic kolejny , potem 2 stygł itd Lepiej bylo zrobic serniczek...szybciej i mnie pitolenia

Fenris ......rewelacja kobieto lachonik z Ciebie

Palaszuje sobie wlasnie makrele
Witam,za spadki a wzrosty niech idą PRECZ!
Wszystkiego najlepszegoOj zjadłabym takie 3bit-dobrej zabawy

---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ----------

Cytat:
Napisane przez d666666 Pokaż wiadomość
Widze, ze mamy wspolny wzrost176, mi papcio wyliczyl 71kg na 25 stycznia 2010, i co
Zeby chociaz 79 zobaczyc, to by byl sukces:pros i:

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

Fajnie, ze jestes jakby co to ktos dotrzyma kroku
Patrze na Twoj podpis i widze,ze pieknie Ci waga schodzi- mi zajelo to rok,a Tobie w niecaly miesiac, gratulujeklask i:

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

where is ur g y r o s?
Dzięki za mało kto zauważa,ja mam duzo do zrzucenia dlatego tyle w 2 miesiące,tobie też się uda

---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ----------

Cytat:

Wszystkiego najlepszego na imieninyOj szkoda,że spędzisz je sama ale na pewno jak Tż wróci to nadrobi
Ten stosunek to B(białko)>T(tłuszcz)+W(wę glowodany)-trzeba oglądać etykiety,jak B jest więcej niż T i W to można jeść
Cel I-100kg OSIĄGNIĘTY
Cel II- 80kg
Cel III-70kg(wg.testu Dukana)
nikamo36 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 23:35   #2835
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

moze mi tu ktos powie czy mozna jogurty z wsadem owocowym

tak wiem juz bylo to przerabiane juz tyle dukam powinnam wiedziec ale nie wiem

105.....99.....95....89.. ...85.....79...75
Pandzia_2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 05:04   #2836
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość
Fenris
Ogromna różnica Gratulacje A wzrostem się nie przejmuj, spadnie
Cytat:
Napisane przez WithYou xx3 Pokaż wiadomość
Fenris Jesteś BOSKA! Naprawde kochana zazdroszczę Ci takiej zmiany, mega widoczna! Super! GRATULACJE!:roza :
Cytat:
Fenris
Jaaa... i znowu mam dobry humorek z rana Dziękuję Wam za miłe słowa

Cytat:
Napisane przez orangemisia Pokaż wiadomość
Znacie może keczup który nie ma cukru? Kurcze słodyczy i innych rzeczy umiem sobie odmówić, ale keczupu nie
Keczup McDonald jest na słodziku i ja ten jem.
Cytat:
Napisane przez d666666 Pokaż wiadomość
where is ur g y r o s?
Hehehe Gyrosa biorę do pracy, bo mi został. Wczoraj zrobiłam kotlety z dwóch podwójnych piersi, zużyłam całe opakowanie otrębów na panierkę. Wyszły pyszne Ale obiad robiłam 2h i myślałam, że plecy mi odpadną.
Cytat:
Napisane przez frywolna franka Pokaż wiadomość
no niestety okropny... bałam się tych "ziaren zbóż". Nie powiem konkubentowi, że obrzydliwość za 1,99 zł. Wolę już po prostu jogurt naturalny.... a tak się cieszyłam od rana.
Ślicznie wyglądasz!!!!! a avatar po prostu boski!
Ziarna są tylko w tym smakowym, a w naturalnym ziaren nie ma No ale jest jadalny i u mnie za 0,99zł (czy piszemy o tym samym jogurcie Zero Zero?).

agusia_1 - wszystkiego najlepszego z okazji imienin!
Emilia 25, moniczorek - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!

Edytowane przez Fenris
Czas edycji: 2011-04-20 o 05:06
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 05:57   #2837
karmeelek
Zadomowienie

Dzień dobry
Emilia, moniczorek - najlepsze "barankowe" życzenia urodzinowe! Wszystkiego najchudszego!
agusia
- wszystkiego najlepszego z okazji imienin!
A u mnie dziś na wadze spadek o 200 czyli jeszcze 2kg i 5 z przodu! Już się nie mogę doczekać.... Niech ona już się pojawi
karmeelek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 06:51   #2838
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześć kobietki
Ach wróciłam własnie z uczelni, a wyszłam na nią o 6.30... Chciałam iść pobiegać, ale tak mnie nogi bolą, że nawet jak siedzę to dają o sobie znać. Skurcze mnie łapały w stopach na laboratoriach non stop

Fenris

Ja się kręcę nadal koło 67.5 kg, bo codziennie muszę zjeść coś niedozwolonego , trzeba w końcu się wziać porządnie i nie grzeszyć, bo jeszcze jakieś 5-7 kg i III

Witam w klubie, ja też mam ostatnio jakiś kryzys i co 2 dzień jem coś niedozwolonego... kurczę musimy się ogarnąć, bo już mi nie wiele zostało a ja tak sobie folguję... Widzę,że Ty też coraz bliżej celu więc koniec z grzechami :P:P hehe

Iloa- nie oglądałam wczoraj meczu bo byłam w pracy ale wszytko wiem, PUCHAR JEST NASZ Ciekawe ile przyznają Nam biletów do Bydgoszczy... jak da radę to może się wybiorę bo sporo ludzi chce ode mnie jechać (jeżeli oczywiście wyjdzie z biletami),a w dodatku Tż powiedział,że mi postawi bilet więc nie mam nic do stracenia Hihi

A Wam kochane dziewuszki które obchodzą dziś urodzinki ( Emilia,Moniczorek) i imieninki (Agusia) życze WSZYSTKIEGO NAAAAJLEPSZEGO!!!:c mok:

P.S U mnie dziś wzrost + 0,5 (co mnie nie dziwi) ... eeee zaraz idę do lekarza,a później do pracy na cały dzień do 21:30... bosssszzzz taka ladna pogoda a ja muszę się kisić cały dzień w robocie... buuuu

Milego dnia

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Edytowane przez Dzastin08
Czas edycji: 2011-04-20 o 06:53
Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 07:10   #2839
agusia_1
Zakorzenienie

GG do agusia_1

Cytat:
Wszystkiego najlepszego na imieninyOj szkoda,że spędzisz je sama ale na pewno jak Tż wróci to nadrobi
Ten stosunek to B(białko)>T(tłuszcz)+W(wę glowodany)-trzeba oglądać etykiety,jak B jest więcej niż T i W to można jeść
Dziękuję

O czytaniu etykiet wiem Chodzi mi o stosunek B/W/T w całym pożywieniu. Wiadomo że jedząc rybki czy mięso nie zwracamy uwagi na ten stosunek, to samo z warzywami, dlatego w ogólnym bilansie może to wyjść inaczej, zwłaszcza w dni warzywne. A ogólny stosunek ma wpływ na szybkość chudnięcia
Ja staram się żeby ogólny bilans przedstawiał się podobnie jak to równanie, ale nie wiem czy dobrze robię

Cytat:
Dziękuję
Cytat:
Napisane przez karmeelek Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Emilia, moniczorek - najlepsze "barankowe" życzenia urodzinowe! Wszystkiego najchudszego!
agusia
- wszystkiego najlepszego z okazji imienin!
Dziękuję

Moniczorek, Emilia25 - najserdeczniejsze życzenia Dobrych spadków i utrzymania wymarzonej wagi

Szukasz kota/psa do adopcji? Może Twoi znajomi szukają? Zajrzyj do nas!

Adopcje na terenie Warszawy i okolic
agusia_1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-20, 07:13   #2840
moniczorek
Podróżniczka

Hej

Cytat:
Wszystkiego najlepszegoOj zjadłabym takie 3bit-dobrej zabawy
Cytat:
Cytat:
Dzień dobry
agusia - wszystkiego najlepszego z okazji imienin!
Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość
A Wam kochane dziewuszki które obchodzą dziś urodzinki ( Emilia,Moniczorek) i imieninki (Agusia) życze WSZYSTKIEGO NAAAAJLEPSZEGO!!!:c mok:
Dziękuje ślicznie kochane wiecie co i chyba zgrzesze tym 3-bitem w końcu raz w zyciu ma sie 30-tke

Emilia....wszystkiegoooo dobregoooo dużo zdrówka szczęcia i miłości i szczuplusiej sylwetki

Agunia...Tobie również wszystkiego naj naj w dniu imienin

JEST IMPREZA!!!!!!!!!!!!!! BAWMY SIĘ, JEDZMY I PIJMY

:piwo : BALANGA DO RANA A POTEM HEHE

---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ----------

Cytat:
Moniczorek, Emilia25 - najserdeczniejsze życzenia Dobrych spadków i utrzymania wymarzonej wagi
dziekujeeee
moniczorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 07:17   #2841
Kostka09
Zakorzenienie

agusia, Emilia, moniczorek najlepszego z okazji urodzinowo -imieninowej:p ijemy:

witajcie, u mnie dzisiaj w koncu spadek 200g a jestem niby przed @ choc sama nie wiem bo odstawilam tabsy i ciezko stwierdzic kiedy i czy wogole przyjdzie

u mnie piekna pogoda, po poludniu do pracy wiec chyba skocze rano na rower

moje manu na swieta:
sernik, makowiec dukanowy (mak bedzie grzechem swiatecznym)cwikłe z chrzanem, szyneczke z indyka wedzonego, kupilam tez carpaccio z indyka, żurek z maslanki z jajkiem, sałatka jarzynowa z majonezem dukanowym, pasztet, jajca moze jakies sledzie...

a teraz ide robic druga kawe...
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 07:22   #2842
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez fenris Pokaż wiadomość

emilia 25, moniczorek - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
Cytat:
dzień dobry
emilia, moniczorek - najlepsze "barankowe" życzenia urodzinowe! wszystkiego najchudszego!
agusia - wszystkiego najlepszego z okazji imienin!
A u mnie dziś na wadze spadek o 200 czyli jeszcze 2kg i 5 z przodu! Już się nie mogę doczekać.... Niech ona już się pojawi
Cytat:
Napisane przez dzastin08 Pokaż wiadomość
a wam kochane dziewuszki które obchodzą dziś urodzinki ( emilia,moniczorek) i imieninki (agusia) życze wszystkiego naaaajlepszego!!!:c mok:
Cytat:
dziękuję
moniczorek, emilia25 - najserdeczniejsze życzenia Dobrych spadków i utrzymania wymarzonej wagi
dziękuję bardzo bardzo bardzo za pamięć i życzenia. Współświętującym również życzę szczupłości, miłości i szczęścia! Jesteście kochane (-ni ).

---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ----------

Cytat:
Napisane przez moniczorek Pokaż wiadomość
Hej
Emilia....wszystkiegoooo dobregoooo dużo zdrówka szczęcia i miłości i szczuplusiej sylwetki
Dziękuję i wzajemnie.

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
agusia, Emilia, moniczorek najlepszego z okazji urodzinowo -imieninowej:p ijemy:
Dzięki.
Stary 2011-04-20, 07:28   #2843
luizka4don
Raczkowanie

Mi uderzeniowki wyszlo 4 dni ale robie 5. Dzis z rana waga pokazala 68,5 czyli 2,2 kg w 2 dni narazie super
luizka4don jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-20, 07:46   #2844
Stayrude
Raczkowanie

Jezus Maria dziewczyny wracam do Was Wczoraj wszamałam pizzę!
Baty,baty, baty dla mnie
Zaopatrzyłam się dzisiaj w maizenę i na urodziny (23.04.) będę miała tort dukanowy
Stayrude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 07:50   #2845
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luizka4don Pokaż wiadomość
Mi uderzeniowki wyszlo 4 dni ale robie 5. Dzis z rana waga pokazala 68,5 czyli 2,2 kg w 2 dni narazie super
a dlaczego robisz 5...jak wyszlo ci 4 dni...??
nie wiesz, że na U traci sie tylko wodę a chudnie na regularnym rytmie II fazy? i że przedłuzanie U skutkuje zastojami pozniej..??
polecam poczytac jeszcze troszke forum..? pierwsza strone i ksiazke jezeli nie czytalas...
powodzenia
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 07:57   #2846
frywolna franka
Zakorzenienie

Wszystkim jubilatkom i solenizantom - gromkie STO LAT!!!!!
Cytat:
Ziarna są tylko w tym smakowym, a w naturalnym ziaren nie ma No ale jest jadalny i u mnie za 0,99zł (czy piszemy o tym samym jogurcie Zero Zero?).
W moim Kaufie był tylko śliwkowy zero zero Maćkowy i takiż mi konkubent nabył wypominając 1,99 zł (chciałam zgrzewkę, ale stanęło na trzech...) Dzięki Ci losie, że tylko trzy. W smaku obok żadnej śliwki nawet nie leżał, ziarna są jak otręby, konsystencja kefiro-jogurtu. Dla mnie obrzydliwe. W 100 g 41 kcal (chyba). Mogę zużyć do sałatki dodając dużo czosnku

Cytat:
Napisane przez luizka4don Pokaż wiadomość
Z jakich racjonalnych powodów podważasz dukanowy test? N I E PR Z E D Ł U Ż A M Y U D E R Z E N I Ó W K I. Kilogramy lecą na II fazie....

Edytowane przez frywolna franka
Czas edycji: 2011-04-20 o 08:02
frywolna franka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 08:00   #2847
Stayrude
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
a dlaczego robisz 5...jak wyszlo ci 4 dni...??
nie wiesz, że na U traci sie tylko wodę a chudnie na regularnym rytmie II fazy? i że przedłuzanie U skutkuje zastojami pozniej..??
polecam poczytac jeszcze troszke forum..? pierwsza strone i ksiazke jezeli nie czytalas...
powodzenia
Potwierdzam ! Nie przedłużamy uderzeniówki bo później będziesz się strasznie męczyła ze spadkiem tak jak ja
Stayrude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 08:07   #2848
patty010
Raczkowanie

agusia_1, Emilia25, moniczorek wszystkiego najlepszego kobitki

A ja się znowu chwalę dzisiaj znowu spadek - 500g mam już 67,6 kg czyli równe -10 kg jeszcze 2,6 kg do celu

Fenris super wyglądasz, ładna kobitka z Ciebie.

Gratuluje wszystkim spadków.

patty010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 08:26   #2849
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez patty010 Pokaż wiadomość
agusia_1, Emilia25, moniczorek wszystkiego najlepszego kobitki
Dziękuję!
Stary 2011-04-20, 08:42   #2850
monique 90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez patty010 Pokaż wiadomość

A ja się znowu chwalę dzisiaj znowu spadek - 500g mam już 67,6 kg czyli równe -10 kg jeszcze 2,6 kg do celu
Widzę że podobnie ważymy, ja dziś 67,3 ale marzy mi się 6 dyszek
I jestem tylko 3 cm niższa
agusia_1, Emilia25, moniczorek
Wszystkiego naj naj naj
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości