|
|
#271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mroczne zapachy :D
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#272 |
|
Konto usunięte
|
Zauważyłem, po ostatniej fali zakupów próbek zakupiłem 3 flaszki, a właściwie 4 i miniaturkę, która jeszcze do mnie nie dotarła
![]() Poza tym pozbywam się jednej flaszki, więc będę miał czystsze sumienie przy zakupie kolejnej |
|
|
|
|
#273 |
|
Raczkowanie
|
mroczny zapach jak najbardziej CK Be chlodny mroczny klimat
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
szukam aktualnie czegoś skrajnie mrocznego, co przywodziło by na myśl Tańczącego Na Zgliszczach, wyjące potepione dusze, zło i mrok wszelaki
CdG sa za lekkie, Koszmara i Posion za ładne, demeterki wieją z szybkoscią strusia Pędziwiatra, a Fumidus zalatuje pieczonymi w ognisku kartoflami ![]() Najbliżej oryginału jest Turmalin, ale dzisiaj w cieple zaczął mi po kilku godz. zalatywac czymś tekturowo-mydlanym, fuuj... ![]() Znacie jeszcze bardziej "łokrutne" zapachy?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-04 o 15:29 |
|
|
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
Bardziej łokrutne niż Turmalin?
NIE! Może Patchouli Mazzolari. Czytałaś recenzje Sabb? Nie wiem czy będzie łokrutna, brzydalowa na pewno. Aż korci mnie, żeby poznać.
|
|
|
|
|
#276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
ale z opisu wynika, że niezły śmierdziuszek
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
taa, hardkory... Turmalin mi się dzisiaj zżulił i większej ilości nie będzie, Incense Kamali zajeżdża plastikiem, Feu de Bois za miły... Już mi się mroczne i ciężki wonie w niszy powoli kończą, a mi mało, większość jest dla mnie za miła i łagodna - no we łbie mi się poprzewracało chyba ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-04 o 21:30 |
|
|
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
To faktycznie masz problem
![]() A ja wczoraj czytałam o szamponie w kostce o zapachu smoły Lush i od razu o Tobie pomyślałam. ![]() Mi na szczęście Turmalin starcza w swej brzydocie. No jeszcze testuję Paczulę Villoresiego, ale na mnie nie trwała... |
|
|
|
|
#282 |
|
Nindżopesz
|
Hehe, próbowałam kiedyś użyć smołowego szamponu i przy całym upodobaniu do dziegciu nie dałam rady. Maju, może więc warto spróbować?
![]() Paczulka Villoresiego jest ładna i ziołowa, Turmalin przytulny, chyba nie znam łokrutnych zapachów
|
|
|
|
|
#283 | |
|
Zakorzenienie
|
boje się, że potem to już tylko załamka... po czym zacznę używac kwiatków-sratków
Cytat:
Fumidus jest bardzo dymny, ale takich jesiennym ogniskiem z bielejącycm popiołem i pieczonymi ziemniakami - zero mroku Paczula SMN jest fajna i piwniczna, ale za mało śmierdząca
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-05 o 08:22 |
|
|
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
Po godzinach spędzonych dziś w łodzkim MPK stwierdzam, że nie ma mroczniejszych aromatów na te wydzielane przez spoconych, niedomytych i oszczanych deszczem (a tu i ówdzie uryną) ludzi.
I jakoś kurde nie jest mi do śmiechu. Mrocznie kojarzy mi się L'eau Trois (nawet wersja z pieczarką).
|
|
#285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piękny, troszke mroczny, przykuwający uwagę otoczenia ani trochę nie okrutnik Najbardziej mroczny jest dla mnie Avignon |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#286 |
|
Wtajemniczenie
|
Sege Noire, zapach pachnie krwią
idealny dla Vlada Draculi lub Edwarda Cullena
|
|
|
|
|
#287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#288 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
na mnie na szczęście nie tylko. A ostatnio Serge przepłoszył w autobusie jakąś panią, która zaczęła się obok mnie rozsiadać, po czym nagle wstała i z tyłu autobusu przesiadła się do przodu
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja szukałam zapachu mrocznego i piekielnego czegoś takiego Ale nic mi nie pasuje
|
|
|
#290 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na mnie też na szczęście Serge to nie tylko kamfora ale przez pierwsze 5 min jest niedozniesienia, wiersi w nosie i w gardle jakbym wdychała bioparox ale potem...poezja
|
|
|
|
|
|
#291 | |
|
Zakorzenienie
|
Tró, pogromco moherowych beretów!
Wstydź się ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#292 |
|
Rozeznanie
|
Trochę kiczowato-goth-emo ten obrazek jakiś taki...
Może Gruby Elektryk Cię zelektryzuje lub inny ELdO ![]() FE ELdO niby taki "Harvester of Sorrow" ![]() Warto chwilę pochylić się nad niektórymi zapachami, przetestować jeszcze raz. Generalizując; dla mnie okrutne są szypry, jaśmin i tuberoza. Padam ścięta W jaśminie czuję się trumiennie, szypry to kostucha a tuberoza to często swąd palonego
|
|
|
|
|
#293 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
A zazwyczaj Serge jest kadzidlano-goździkowo-ambrowy ![]() no właśnie, ona jakoś uciekają od perfum jak diabeł od swięconej wody, to już którys raz jak taka uciekła z siedzenia obok mnie
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#294 |
|
Raczkowanie
|
Zapach typu "morderca Pań" to dla mnie Noir de Noir Toma Forda. Gesty jak dym, erotycznie skorzany, stowrzony raczej z mysla o zlowrogich przybyszach z innej galaktyki niz ludziach. Otwarcie jest dziwne, kusi roza tylko po to zeby nagle wystrzelic dziwaczna mieszanka oud, wanilli i czegos co kojarzy mi sie z zemistym zapachem grzybow typu trufla?
. Wysycha ciepla i przyjazna nosowi paczula. Dziwne i grzeszne perfumidlo.Jesli chodzi i zapachy kobiece to wyjatkowo morderczo kojarzy mi sie Fragile JPG. Jest jak ostry noz; przeszywajacy, zimny, obezwladniajacy. Piekna tuberoza: luksusowa i bezlitosna. Perfumy dla Krolowej Sniegu.
FUNDACJA EMIR - Pomoz Psinie!!! http://fundacja-emir.pl/index.htm None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free. Johann Wolfgang von Goethe EVOL Edytowane przez Tam Dao Czas edycji: 2010-11-07 o 12:19 |
|
|
|
|
#295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mroczna jest Mystra Aesop )
|
|
|
|
|
|
#296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niuchałąm różne pachnidła, ale mroku absolutnego nie znalazłam. No nic - mam tyle mroku w sobie, że mogę siać złowrogą aurę nawet Alienem
|
|
|
#297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Fragile też nie znam ,wstyd
|
|
|
|
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
a Smok?
![]() potrafi być mroczny i capić stechłą piwniczką z Bazyliszkiem włącznie ![]() ale potrafi też być słodki, suchy, leśny, a nawet kwaśny ![]() Narowista bestyjka
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się Fragile zupełnie inaczej kojarzy. Z taką kobietą-mimozą, w okolicach 30'tki, siedzącą w kiałych szatach w ogrodzie w stylu francuskim, w letni poranek. Taką elegancką, wyrafinowaną, ale cierpiącą na globus
|
|
|
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
podbijam wątek
Co nowego w mroku?
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:08.

ani trochę nie okrutnik