![]() |
#3001 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Drobne ciałem, wielkie duchem
natus generalnie spotyka sie z nimi w kazdy piatkowy czy sobotni wieczor kiedy tylko moze. od czasu do czasu - nie mialabym nic przeciwko. ale tak nagminnie? i jeszcze nigdy nie wychodzimy razem bo on woli z kolegami !
![]() boli mnie to wlansie, ze nigdzie nie wyjdziemy razem, jak idzie z ekipa i mowie ze moze pojde tez to wiecznie slysze to samo 'to meskie spotkanie' kiedy mu tlumacze, jak to wyglada z mojego punktu widzienia to twierdzi ze sie czepiam i ze ciagle mi sie cos nie podoba. mialam dzis do niego jechac, mnial zadzownic..i co? telefon oczywiscie milczy. wrr ![]() jak ja go niecierpie! zero odpowiedzialnosci,konsekw entnosci ! |
![]() ![]() |
![]() |
#3002 |
Zakorzenienie
|
dla mnie chyba tez byłoby to czesto...
a dlaczego nie moze ciebie w to meskie spotkanie właczyc raz na jakiś czas? a jakbys ty zaczeła robic tak samo?ciekae jakby on sie czuł... a ci jego koledzy to nie mają dziewczyn? |
![]() ![]() |
![]() |
#3003 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3004 |
BAN stały
|
Witam
![]() wigilie spedziłam w gronie rodzinnym,z TŻ byłam na pasterce,prawie cały czas spał w kościele hihi :P gwiazdor był w tym roku bogaty ![]() ![]() ![]() już prawie święta się skończyły,został jeszcze tylko sylwester :P a dzisiaj siedze w domQ i się nudze TŻ pojechał z rodzicami do rodzinki,to ja mam troszke czasu żeby tutaj coś napisać ![]() TŻ zamówił na jutro nam hotel,będziemy tam całe 3 dni ;P hihi,wogóle co on wymyślił nakupywał takich ciekawych rzeczy że aż nie moge się doczekać tego jutra :P heh :P jakoś wogóle nie czuje że są świeta,pierwszy raz tak mam :P jedyne to co mnie cieszy to że można sobie dużo podjeść :P ważyłam się wczoraj u TŻ i waga pokazała 52 kg :P ostatnio było 50 to 2 kg przytyłam,tylko wszystko w brzuch weszło ![]() Nikuś ja też nie mam jeszcze planów na sylwka,ale raczej będe go spedzać u TŻ w domQ ;] a o 24 na miasto pojdziemy,na rynek bo tam zawsze o 24 muzyke puszczają i można troszke poświrować ![]() jejku co za stronka o pedofili szok,straszne,dlaczego tego nie można usunąć to chore...!!! biibii napewno będzie fajnie ![]() ![]() byli już dobrze z pleckami?nie bolą? |
![]() ![]() |
![]() |
#3005 |
Zakorzenienie
|
Heeej
![]() Miałam Natuś odpisać co z plecami i teraz mi się przypomniało jak przeczytałam posta Anitki ![]() Z pleckami już git ale dziś tak poobijałam kolana ze dramat. Zdjęcia wkleję na fotke więc tam możecie je oblookac ![]() ![]()
#3006 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ze niby gdzie on tak łazi z tymi kolegami, ze co ja gadam... czesc kolegow ma dziewczyny, czesc nie ma. ale to przyglupy, nie zwracaja uwagi czy maja dziewczyny czy nie, z reszta zaden znich nie byl z dziewczyna dluzej niz pol roku chyba... aa szkoda gadac. Cytat:
![]() ale upominac to sie upominam bo mnie to wkurza i juz;/ no ale przyjmuje nowa taktyke, bede jak on, wzytsko olewac, niczym sie nie przejmowac (chocby nie wiem jak bolało) bede jeszcze zimniejsza niz zwykle, niewzruszona.... bede cierpiec z wdziekiem wielkiej damy ![]() zobaczymy czy mu sie taki zwiazek spodoba. nie bede o nic pytac, zadzowni to zadzwoni, nie to nie. bede robic swoje, nic nie bede mu mowic, zadnych zwierzen. dlugo tak nie pociagniemy i albo facet otworzy oczy albo sie pozegnamy w koncu. Cytat:
![]() ![]() no i udanego pobytu oczywiscie !! ![]() iii czekamy na relacje, of course ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3007 |
BAN stały
|
byli
ajj sliczne focie,i ile śniegu ;] u mnie nie ma wcale :/ biibii aa takie tam erotyczne gadżety hihi :P i sexi bielizne stringi,pończoszki,i staniczek wiecej nie napisze bo to moja tajemnica ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3008 |
Zakorzenienie
|
a mój miał zadzwonic i tez cholera nie dzwoni, pusciłam sygnała raz, wiecej tego nei zrobie, woli spać jego strata
![]() mam wszystkich gdzieś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3009 |
Zakorzenienie
|
anitko no to sie szykuje zabawa
![]() ![]() nati no moj dzownił...ale, nawwet mi sie nie chce o tym pisac. jedziemy razem na sylwka, a potem olewam sprawe tak jak on. nie ma sensu sie scierac, bede taka sama jak on. moje postanowienie noworoczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3010 |
Zakorzenienie
|
I dobrze Bii! Nie ma co się przejmować. Może jakoś to będzie
![]() Anitkooooo ojjjj ![]() ![]() A co do śniegu, nie mogę narzekać. U mnie pięękna zima ![]() ![]() ![]()
#3011 |
Zakorzenienie
|
Witam Was Kochane po świętach
![]() Widzę, że sporo się u Was dzieje, wzloty i upadki (dosłownie i w przenośni ![]() ![]()
#3012 |
Zakorzenienie
|
a moj super hiper Men troche sie chyba ogarnal po tym systemie mojego olewania, tak jak on to robil :P chyba wszystko zalezy od faceta i tyle... od tego, jakie ma podejscie
|
![]() ![]() |
![]() |
#3013 |
Zakorzenienie
|
biiibus no i dobrze, niech poczuje to na własnej skórze jak to jest,
![]() ![]() a mój wczoraj zadzwonił, ale sie nie widzielismy, rodzinka u nich była to po co ja tam potrzebna? ![]() ![]() kurde! wyobraxcie sobie, że wczoraj walnełam ręką o komode niechcaco iiiiiiii złamałam moje długasne paznokcie ![]() ![]() ![]() wczoraj wogole byl dla mnie pechowy dzien |
![]() ![]() |
![]() |
#3014 |
Zakorzenienie
|
Vireczko witamy
![]()
#3015 |
Zakorzenienie
|
byli miałam ci napisać, ze fajnie wygladasz w tych narciarskich spodniach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3016 |
Rozeznanie
|
nooo byli super fotki
![]()
#3017 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale szczerze mowiac to bylam tak zmeczona ze padłam odrazu. po nieprzespanej poprzedniej nocy..heh Cytat:
![]() Cytat:
no ale on przez te ponad 6 lat dał mi sie poznać jako koleś ktory generalnie ma wszystko w tyle. niczym sie nie przejmuje a wszystko kwituje slowami 'zdarza sie' no coż, to mu się zdarzy ![]() Cytat:
![]() ![]() zaczynam juz od dziś ![]() ![]() bieeedna z tymi pazurkami, moze zrob sobie tipsy? bo juz Ci do sylwka raczej nie urosną;/ Cytat:
super super !!! wogole zazdroszcze tego sniegu.. ![]() cudnie ! powinnam sie uczyc...ale mi sie ne chce ;/ |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3018 |
Zakorzenienie
|
biiibuś ja bym sie chyab dziwnie w tipsach czuła
![]() ![]() ![]() a u ciebie nia ma sniegu? u mnie tez jest jak u byli i zimno i lodu w cholere, mozna się zabić ![]() zbieram sie bo jedziemy z TZtem na zakupy i musze sie wykapać teraz, zeby mi włosy zdarzyły wyschnać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3019 |
Zakorzenienie
|
no ja tez w tipsach nieee, zdecydowanie nie
![]() sniegu u mnie ani widu ani slychu...heh niestetty ;/ tyle ze mroz trzyma |
![]() ![]() |
![]() |
#3020 |
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczynki
![]() ale się rozpisałyście w święta, ledwo to nadrobiłam ![]() i jak po świętach?? Przytyłyście coś???? ![]() Ja nawet na wagę nie wchodzę, nie robię sobie nadziei że przytyłam, bo wiem że chyba już nigdy nei przytyję ![]() byli super fotki, podziwiam Cię jak Ty na tej desce jezdzisz ![]() ![]() ![]() ![]() anitko ale się będzie działo w tym hotelu z tymi gadżetami ![]() czekamy na relację ![]() ![]() śnieg u nas tez jest, nie jakoś szczególnie dużo ,ale jest ![]() virka jak Ci minęły święta?? mam nadzieję, że smutny nastrój minął ![]()
![]() |
#3021 |
Zakorzenienie
|
biiibiii Moj odpowiada lepiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3022 |
Zakorzenienie
|
Nikus ja niestety wagi nie mam w domu, ale nawet sie nie łudze, ze cos przytyłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3023 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Szybko ![]() A tak na serio, to wyryczałam się przed świętami i udało mi się być "twardą" na wigilii i nie poryczeć się, tylko wieczorem już w łóżku jak leżałam, to wspomnienia wzięły górę... W pierwszy dzień świąt było fajnie i wesoło, śpiewaliśmy kolędy ile pary w płucach ![]() A w drugi dzień świąt nabawiłam się zapalenia pęcherza i się męczę, jak ja tego nie lubię ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja się nie ważyłam, bo nie mam tu wagi, ale czuję, że nie przytyłam, niestety ![]()
![]() |
#3024 |
Zakorzenienie
|
sluchajcie, dzowni do mnie moj i mowi ze wpadnie dzis do mnie. to mu mowie, ze przeciez byl z kolegami umowiony, a on ze lipa bo jedzie w trase wieczorem ;/
no to luzik, mowie zeby przyjechał a wieczorem sie z nim zabiore po drodze mnie wyrzuci bo sie umowilam na wieczór. a on? a z kim? a gdzie? o ktorej? a bedziesz grzeczna? i bedziesz pamietała ze ja cie bardzo kocham? coz za nagła zmiana!? haha faci sa tak nieskomplikowani... ![]() potem sie pyta ' a jutro masz czas? ja wracam o 20' no to mowie ze o 20 to juz troche pozno, bedzie pewnie zmeczony i nie bedzie mu sie chcialo on ' no tak, pewnie tez sie juz na jutro umowilas' hahaha normalnie mnie wryło, przeciez tak go nic nie obchodziło jak gdzieś łaził, a teraz nagle co? heh boi sie biedak ze sie znowu zacznie ;p ojj bo ja szalam kiedys, szalałam ![]() aale spokojnie, ja sie nie uwsteczniam ![]() ![]() napewno przez swieta nie przytyłam, bo prawie nic nie jadłam ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3025 |
Zakorzenienie
|
Yeeeaahhhh Bii super
![]() ![]() ![]() A co do jazdy na desce :P Ja na nartach dobrze jeżdze bo od dziecka ale w tamtym roku kupiłam deske no i jężdze teraz już nawet dość tak. Mam jeden filmik nagrany więc jak podanie mi swoje maile to może mi się uda wysłać ![]() ![]() A co do przytycia hm... jak sobie pojem to waże z 48 ale zaraz pozniej juz 46 i ani rusz dalej :P
#3026 |
Zakorzenienie
|
no dystans dystans, sie wie
![]() to by było dopiero ![]() ![]() no nic, czas sie szykowac na spotkanie klasowe. Jeszcze odwiedze przyjaciółke w solarium bo biedna pracuje do 21 a potem pewnie zbyt zmeczona bedzie zeby donas dolaczyc;/ przed sylwkiem mase ludzi ;/ a teraz ma doła przez chloaka..heh to chyba zarazliwe? ![]() troche mi sie ne chce isc bo wiem ze czesc osob izie tylko po to zeby zebrać ploty, zobaczyc kto jak zyje no i samemu sie pochwalić..haha wyciagną najlepsze ciuchy, torebki... ![]() całe szczescie ze ja codzien wyglądam cudownie wiec nie musze sie zbytnio wysilac ![]() ![]() a tak powaznie to serio, mamy jedna taka kolezanke ktora jakby nie fakt, ze spotkanie wyszlo barzo spontanicznie to pewnie juz od 2 tygodni latalaby na solke i zapisala sie do fryzjera..trzeba sie pokazac w koncu ![]() ![]() ![]() nie mniej jednak mam nadzieje ze spotkanie sie uda ![]() w koncu zjadlam porzadnie obiad dzis, rodzice juz sie martwili ze cos nie tak jest ze nic nie jem od 2 dni ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3027 |
Zakorzenienie
|
bibi to super
![]() ![]() Jeśli chodzi o narty (nie wspominając już o desce), to ze mnie tzw. "tygrys stoku" ![]() ![]() Ale często spotkałam się z opinią, że jak ktoś przejdzie z nart na deskę, to zdecydowanie woli to drugie ![]() A ja ani, jedno ani drugie, dwie lewe nogi chyba mam do tego ![]()
#3028 |
Zakorzenienie
|
Oj Viruś nie gadaj
![]() ![]() ![]() Bii uwierz że ja mam w klasie nawet kilka takich POKAZÓWEK :P A co tutaj takie pustki??
#3029 |
Zakorzenienie
|
ja mam w klasie same pokzaówki, poza mną i 3 kumpelami... fajnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3030 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki ja tez takich pokazówek jak to byli ujeła miałam sporo
![]() ![]() ![]() ![]() byli moze ci numer podrzucic? ![]() jedziemy z TŻtem jutro już i wracamy w srode ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wygladalismy mniej wiecej o tak: ![]() biiibuś jaka zmiana, widzisz? trzymaj tak dalej ![]() ![]() ja tez nie umiem ani na nartach ani na desce viruś ![]() ![]() najlepiej bo TZ wczoraj wymyslil ze jak pojedziemy nad ten zalew to on wezmie narty i mnie bedzie uczyl ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:49.