Drobne ciałem, wielkie duchem - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-26, 13:10   #3001
biiibiii
Zakorzenienie

Dot.: Drobne ciałem, wielkie duchem

natus generalnie spotyka sie z nimi w kazdy piatkowy czy sobotni wieczor kiedy tylko moze. od czasu do czasu - nie mialabym nic przeciwko. ale tak nagminnie? i jeszcze nigdy nie wychodzimy razem bo on woli z kolegami ! ze ja niby tendowata jestem?
boli mnie to wlansie, ze nigdzie nie wyjdziemy razem, jak idzie z ekipa i mowie ze moze pojde tez to wiecznie slysze to samo 'to meskie spotkanie'
kiedy mu tlumacze, jak to wyglada z mojego punktu widzienia to twierdzi ze sie czepiam i ze ciagle mi sie cos nie podoba.

mialam dzis do niego jechac, mnial zadzownic..i co? telefon oczywiscie milczy. wrr

jak ja go niecierpie! zero odpowiedzialnosci,konsekw entnosci !
biiibiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-26, 13:16   #3002
nati360
Zakorzenienie

dla mnie chyba tez byłoby to czesto...
a dlaczego nie moze ciebie w to meskie spotkanie właczyc raz na jakiś czas?
a jakbys ty zaczeła robic tak samo?ciekae jakby on sie czuł...
a ci jego koledzy to nie mają dziewczyn?
nati360 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-26, 13:16   #3003
P-o-n-y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biiibiii Pokaż wiadomość
natus generalnie spotyka sie z nimi w kazdy piatkowy czy sobotni wieczor kiedy tylko moze. od czasu do czasu - nie mialabym nic przeciwko. ale tak nagminnie? i jeszcze nigdy nie wychodzimy razem bo on woli z kolegami ! ze ja niby tendowata jestem?
boli mnie to wlansie, ze nigdzie nie wyjdziemy razem, jak idzie z ekipa i mowie ze moze pojde tez to wiecznie slysze to samo 'to meskie spotkanie'
kiedy mu tlumacze, jak to wyglada z mojego punktu widzienia to twierdzi ze sie czepiam i ze ciagle mi sie cos nie podoba.

mialam dzis do niego jechac, mnial zadzownic..i co? telefon oczywiscie milczy. wrr

jak ja go niecierpie! zero odpowiedzialnosci,konsekw entnosci !
wiesz... ja sporo czasu tez tak mialam, ze mial dzwonic, c. h u j nie dzwonil, to wiesz co ja zrobilam? zacisnelam zeby i sie nie upominalam. nic pierwsza nie napisalam mu nigdy, czekalam az on napisze. no i sie nawrocil. mozesz sprobowac...
P-o-n-y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-26, 14:28   #3004
anitka12345
BAN stały

Witam
wigilie spedziłam w gronie rodzinnym,z TŻ byłam na pasterce,prawie cały czas spał w kościele hihi :P
gwiazdor był w tym roku bogaty od skarba dostałam 2 srebrne pierścionki,srebrne kolczyki,perfumy Celin Dion i bielizne która jutro założe hihi :Pod rodziców pieniązki i sweterek a TŻ i rodzice dostali kosmetyki odemnie :Pbratu nic nie kupiłam bo fundusz się skończył
już prawie święta się skończyły,został jeszcze tylko sylwester :P
a dzisiaj siedze w domQ i się nudze TŻ pojechał z rodzicami do rodzinki,to ja mam troszke czasu żeby tutaj coś napisać
TŻ zamówił na jutro nam hotel,będziemy tam całe 3 dni ;P hihi,wogóle co on wymyślił nakupywał takich ciekawych rzeczy że aż nie moge się doczekać tego jutra :P heh :P
jakoś wogóle nie czuje że są świeta,pierwszy raz tak mam :P jedyne to co mnie cieszy to że można sobie dużo podjeść :P ważyłam się wczoraj u TŻ i waga pokazała 52 kg :P ostatnio było 50 to 2 kg przytyłam,tylko wszystko w brzuch weszło
Nikuś
ja też nie mam jeszcze planów na sylwka,ale raczej będe go spedzać u TŻ w domQ ;] a o 24 na miasto pojdziemy,na rynek bo tam zawsze o 24 muzyke puszczają i można troszke poświrować
jejku co za stronka o pedofili szok,straszne,dlaczego tego nie można usunąć to chore...!!!
biibii
napewno będzie fajnie zazdrosze też chciałabym gdzieś z moim wychechać na sylwka mi się marzą góry,bo jeszcze nigdy nie byłam
byli
już dobrze z pleckami?nie bolą?
anitka12345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-26, 14:52   #3005
byliczka
Zakorzenienie

Heeej

Miałam Natuś odpisać co z plecami i teraz mi się przypomniało jak przeczytałam posta Anitki
Z pleckami już git ale dziś tak poobijałam kolana ze dramat. Zdjęcia wkleję na fotke więc tam możecie je oblookac Będą za jakieś pół godziny www.Cammeliaa.fotka.pl
Stary 2007-12-26, 15:15   #3006
biiibiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nati360 Pokaż wiadomość
dla mnie chyba tez byłoby to czesto...
a dlaczego nie moze ciebie w to meskie spotkanie właczyc raz na jakiś czas?
a jakbys ty zaczeła robic tak samo?ciekae jakby on sie czuł...
a ci jego koledzy to nie mają dziewczyn?
własne z nim rozmawiałam przez telefon. oczywiscie uslyszlaam to samo co zawsze - ze wymyslam i ze jestem toksyczna no i ze go wkurzam.
ze niby gdzie on tak łazi z tymi kolegami, ze co ja gadam...

czesc kolegow ma dziewczyny, czesc nie ma. ale to przyglupy, nie zwracaja uwagi czy maja dziewczyny czy nie, z reszta zaden znich nie byl z dziewczyna dluzej niz pol roku chyba... aa szkoda gadac.

Cytat:
Napisane przez P-o-n-y Pokaż wiadomość
wiesz... ja sporo czasu tez tak mialam, ze mial dzwonic, c. h u j nie dzwonil, to wiesz co ja zrobilam? zacisnelam zeby i sie nie upominalam. nic pierwsza nie napisalam mu nigdy, czekalam az on napisze. no i sie nawrocil. mozesz sprobowac...
ja nigdy, ale to przenigdy nie dzwonie pierwsza! o nieee kochana, zapomnij, hehe
ale upominac to sie upominam bo mnie to wkurza i juz;/

no ale przyjmuje nowa taktyke, bede jak on, wzytsko olewac, niczym sie nie przejmowac (chocby nie wiem jak bolało) bede jeszcze zimniejsza niz zwykle, niewzruszona.... bede cierpiec z wdziekiem wielkiej damy
zobaczymy czy mu sie taki zwiazek spodoba. nie bede o nic pytac, zadzowni to zadzwoni, nie to nie. bede robic swoje, nic nie bede mu mowic, zadnych zwierzen.
dlugo tak nie pociagniemy i albo facet otworzy oczy albo sie pozegnamy w koncu.

Cytat:
Napisane przez anitka12345 Pokaż wiadomość
TŻ zamówił na jutro nam hotel,będziemy tam całe 3 dni ;P hihi,wogóle co on wymyślił nakupywał takich ciekawych rzeczy że aż nie moge się doczekać tego jutra :P heh :P
no pochwal sie co takiego nakupował ? jestesmy ciekawe
no i udanego pobytu oczywiscie !!

iii czekamy na relacje, of course

Cytat:
Napisane przez byliczka Pokaż wiadomość
Heeej

Miałam Natuś odpisać co z plecami i teraz mi się przypomniało jak przeczytałam posta Anitki
Z pleckami już git ale dziś tak poobijałam kolana ze dramat. Zdjęcia wkleję na fotke więc tam możecie je oblookac Będą za jakieś pół godziny www.Cammeliaa.fotka.pl
kobieto, ty sie kiedys przekrecisz, najpierw plecy, teraz kolana? oszczedzaj sie troche !!
Stary 2007-12-26, 15:23   #3007
anitka12345
BAN stały

byli
ajj sliczne focie,i ile śniegu ;] u mnie nie ma wcale :/
biibii
aa takie tam erotyczne gadżety hihi :P
i sexi bielizne stringi,pończoszki,i staniczek wiecej nie napisze bo to moja tajemnica
anitka12345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-26, 15:30   #3008
nati360
Zakorzenienie

a mój miał zadzwonic i tez cholera nie dzwoni, pusciłam sygnała raz, wiecej tego nei zrobie, woli spać jego strata

mam wszystkich gdzieś
Stary 2007-12-26, 19:47   #3009
biiibiii
Zakorzenienie

anitko no to sie szykuje zabawa

nati no moj dzownił...ale, nawwet mi sie nie chce o tym pisac.
jedziemy razem na sylwka, a potem olewam sprawe tak jak on. nie ma sensu sie scierac, bede taka sama jak on.
moje postanowienie noworoczne haha
Stary 2007-12-26, 21:18   #3010
byliczka
Zakorzenienie

I dobrze Bii! Nie ma co się przejmować. Może jakoś to będzie

Anitkooooo
ojjjj Brzmi to bardzo interesująco :P Szkoda że mój TŻt aż taaakich pomysłów nie ma

A co do śniegu, nie mogę narzekać. U mnie pięękna zima Zmykam do łóżka na Prezydencką Córkę, bo nie widziałam tego jeszcze Miłej nocki
Stary 2007-12-26, 22:40   #3011
virka
Zakorzenienie

Witam Was Kochane po świętach

Widzę, że sporo się u Was dzieje, wzloty i upadki (dosłownie i w przenośni ). Mam nadzieję, że nowy rok przyniesie same wzloty

virka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-26, 22:46   #3012
P-o-n-y
Zakorzenienie

a moj super hiper Men troche sie chyba ogarnal po tym systemie mojego olewania, tak jak on to robil :P chyba wszystko zalezy od faceta i tyle... od tego, jakie ma podejscie
Stary 2007-12-27, 08:35   #3013
nati360
Zakorzenienie

biiibus no i dobrze, niech poczuje to na własnej skórze jak to jest, popieram to twoje noworoczne postanowienie

a mój wczoraj zadzwonił, ale sie nie widzielismy, rodzinka u nich była to po co ja tam potrzebna?nie ten czas jeszcze

kurde! wyobraxcie sobie, że wczoraj walnełam ręką o komode niechcaco iiiiiiii
złamałam moje długasne paznokcie a tak zapuszczałam na sylwka....... to teraz nici z ozdabiania cyrkoniami i znow jest reaktywacja moich palzów, bo znów mam czucie w koniuszkach
wczoraj wogole byl dla mnie pechowy dzien
Stary 2007-12-27, 10:08   #3014
byliczka
Zakorzenienie

Vireczko witamy )
Stary 2007-12-27, 10:18   #3015
nati360
Zakorzenienie

byli miałam ci napisać, ze fajnie wygladasz w tych narciarskich spodniach i fajne zdjęcia
Stary 2007-12-27, 10:58   #3016
22kasiunia
Rozeznanie

nooo byli super fotki

Aparatka góra i dół 06.05.2009 ))
22kasiunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-27, 11:24   #3017
biiibiii
Zakorzenienie

Cytat:
A co do śniegu, nie mogę narzekać. U mnie pięękna zima Zmykam do łóżka na Prezydencką Córkę, bo nie widziałam tego jeszcze Miłej nocki
kuuurde, miałam ogladac i zapomniałam,
ale szczerze mowiac to bylam tak zmeczona ze padłam odrazu. po nieprzespanej poprzedniej nocy..heh

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Witam Was Kochane po świętach

Widzę, że sporo się u Was dzieje, wzloty i upadki (dosłownie i w przenośni ). Mam nadzieję, że nowy rok przyniesie same wzloty
witamy kochana, jak ci mineły swieta ?

Cytat:
Napisane przez P-o-n-y Pokaż wiadomość
a moj super hiper Men troche sie chyba ogarnal po tym systemie mojego olewania, tak jak on to robil :P chyba wszystko zalezy od faceta i tyle... od tego, jakie ma podejscie
moze i na mojego to podziała, zobaczymy.
no ale on przez te ponad 6 lat dał mi sie poznać jako koleś ktory generalnie ma wszystko w tyle. niczym sie nie przejmuje a wszystko kwituje slowami 'zdarza sie'
no coż, to mu się zdarzy

Cytat:
biiibus no i dobrze, niech poczuje to na własnej skórze jak to jest, popieram to twoje noworoczne postanowienie

a mój wczoraj zadzwonił, ale sie nie widzielismy, rodzinka u nich była to po co ja tam potrzebna?nie ten czas jeszcze

złamałam moje długasne paznokcie a tak zapuszczałam na sylwka....... to teraz nici z ozdabiania cyrkoniami i znow jest reaktywacja moich palzów, bo znów mam czucie w koniuszkach
dziekuje, mam nadzieje ze wytrwam ale wy musicie mi w tym pomoc
zaczynam juz od dziś ide na spotkanie z byłą klasą LO. on oczywiscie umowil sie ze swoimi kolegami juz dawno 'noworoczny browarek' hah, no ale wykorzystam go do tego, ze mnie zawiezie przynajmniej w miejsce docelowe, do tego sie przyda.

bieeedna z tymi pazurkami, moze zrob sobie tipsy? bo juz Ci do sylwka raczej nie urosną;/

Cytat:
byli miałam ci napisać, ze fajnie wygladasz w tych narciarskich spodniach i fajne zdjęcia
nooo wlasnie! ja tez miałam pisac, juz wczoraj !!
super super !!!
wogole zazdroszcze tego sniegu..
cudnie !

powinnam sie uczyc...ale mi sie ne chce ;/
Stary 2007-12-27, 11:33   #3018
nati360
Zakorzenienie

biiibuś ja bym sie chyab dziwnie w tipsach czuła choc TŻ ma manie obgryzania paznokci i na moje ma zawsze chrapke bo ja mam długie a on prawie wcale i nieraz sie smiał, ze mi kupiw kisoku takie tipsy za 5zł głuptas

a u ciebie nia ma sniegu? u mnie tez jest jak u byli i zimno i lodu w cholere, mozna się zabić

zbieram sie bo jedziemy z TZtem na zakupy i musze sie wykapać teraz, zeby mi włosy zdarzyły wyschnać wogóle to może pojedziemy juz w sobotę nad ten "nasz" zalew
Stary 2007-12-27, 12:16   #3019
biiibiii
Zakorzenienie

no ja tez w tipsach nieee, zdecydowanie nie

sniegu u mnie ani widu ani slychu...heh niestetty ;/
tyle ze mroz trzyma
Stary 2007-12-27, 12:31   #3020
*Niki*
Zakorzenienie

Witajcie dziewczynki

ale się rozpisałyście w święta, ledwo to nadrobiłam

i jak po świętach?? Przytyłyście coś????

Ja nawet na wagę nie wchodzę, nie robię sobie nadziei że przytyłam, bo wiem że chyba już nigdy nei przytyję

byli super fotki, podziwiam Cię jak Ty na tej desce jezdzisz , mi kiedyś kolega założył deskę i myslałam, że się zabije, nie mogłam równowagi utrzymać, dla mnie to była czarna magia. Już chyba prędzej na nartach bym się nauczyła, bo jakoś te nogi się ma osobno, a tu zapięte w jedną deskę, no kurcze za chiny bym się tego nie nauczyła choć znajomi mówią, ze to si tylko wydaje takie trudne

anitko ale się będzie działo w tym hotelu z tymi gadżetami hehe
czekamy na relację

śnieg u nas tez jest, nie jakoś szczególnie dużo ,ale jest

virka jak Ci minęły święta?? mam nadzieję, że smutny nastrój minął
Stary 2007-12-27, 12:39   #3021
P-o-n-y
Zakorzenienie

biiibiii Moj odpowiada lepiej mowi zawsze: "życie."
Stary 2007-12-27, 12:42   #3022
nati360
Zakorzenienie

Nikus ja niestety wagi nie mam w domu, ale nawet sie nie łudze, ze cos przytyłam widziałabym po sobie gdyby jakimś cudem sie to stało, naraziestaram sie objadać, ale jakos zawsze tak mam, ze jak sa świeta to mam ochte na normalne zarcie a nie placki itp. i na odwrót
Stary 2007-12-27, 13:08   #3023
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Znam ten ból...Zawsze jak się zapuści długie, to wtedy trrrach...

Cytat:
Vireczko witamy )

Cytat:
witamy kochana, jak ci mineły swieta ?
Cytat:
Napisane przez *Niki* Pokaż wiadomość
virka jak Ci minęły święta?? mam nadzieję, że smutny nastrój minął
Szybko
A tak na serio, to wyryczałam się przed świętami i udało mi się być "twardą" na wigilii i nie poryczeć się, tylko wieczorem już w łóżku jak leżałam, to wspomnienia wzięły górę...
W pierwszy dzień świąt było fajnie i wesoło, śpiewaliśmy kolędy ile pary w płucach
A w drugi dzień świąt nabawiłam się zapalenia pęcherza i się męczę, jak ja tego nie lubię

Cytat:
dziekuje, mam nadzieje ze wytrwam ale wy musicie mi w tym pomoc
zaczynam juz od dziś ide na spotkanie z byłą klasą LO. on oczywiscie umowil sie ze swoimi kolegami juz dawno 'noworoczny browarek' hah, no ale wykorzystam go do tego, ze mnie zawiezie przynajmniej w miejsce docelowe, do tego sie przyda.
Pomożemy, na nas zawsze możesz liczyć

Cytat:
Napisane przez *Niki* Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczynki

i jak po świętach?? Przytyłyście coś????

Ja nawet na wagę nie wchodzę, nie robię sobie nadziei że przytyłam, bo wiem że chyba już nigdy nei przytyję
Witaj dziewczynko
Ja się nie ważyłam, bo nie mam tu wagi, ale czuję, że nie przytyłam, niestety

Stary 2007-12-27, 13:21   #3024
biiibiii
Zakorzenienie

sluchajcie, dzowni do mnie moj i mowi ze wpadnie dzis do mnie. to mu mowie, ze przeciez byl z kolegami umowiony, a on ze lipa bo jedzie w trase wieczorem ;/
no to luzik, mowie zeby przyjechał a wieczorem sie z nim zabiore po drodze mnie wyrzuci bo sie umowilam na wieczór.
a on? a z kim? a gdzie? o ktorej? a bedziesz grzeczna? i bedziesz pamietała ze ja cie bardzo kocham?
coz za nagła zmiana!? haha faci sa tak nieskomplikowani...
potem sie pyta ' a jutro masz czas? ja wracam o 20'
no to mowie ze o 20 to juz troche pozno, bedzie pewnie zmeczony i nie bedzie mu sie chcialo
on ' no tak, pewnie tez sie juz na jutro umowilas'
hahaha normalnie mnie wryło, przeciez tak go nic nie obchodziło jak gdzieś łaził, a teraz nagle co? heh
boi sie biedak ze sie znowu zacznie ;p
ojj bo ja szalam kiedys, szalałam potem wydoroślałam i juz mi sie odechcialo dyskotek i pubow no ale ten sie boi moze ze tak jak on bede przezywac druga mlodśc? haha
aale spokojnie, ja sie nie uwsteczniam

napewno przez swieta nie przytyłam, bo prawie nic nie jadłam ;/
Stary 2007-12-27, 15:02   #3025
byliczka
Zakorzenienie

Yeeeaahhhh Bii super Ale nie pękaj narazie i 3maj go na dystans może coś zkuma w końcu

A co do jazdy na desce :P Ja na nartach dobrze jeżdze bo od dziecka ale w tamtym roku kupiłam deske no i jężdze teraz już nawet dość tak. Mam jeden filmik nagrany więc jak podanie mi swoje maile to może mi się uda wysłać A jazda na desce hm... nauka dość trudna ale potem super się jeździ lepiej niż na nartach zdecydowanie. Ja bym już do nart nie wróciła

A co do przytycia hm... jak sobie pojem to waże z 48 ale zaraz pozniej juz 46 i ani rusz dalej :P
Stary 2007-12-27, 16:16   #3026
biiibiii
Zakorzenienie

no dystans dystans, sie wie zobaczymy co bedzie, moze mnie zaskoczy w koncu i zrozumie to co staram sie mu wytlumaczyc ?
to by było dopiero

no nic, czas sie szykowac na spotkanie klasowe. Jeszcze odwiedze przyjaciółke w solarium bo biedna pracuje do 21 a potem pewnie zbyt zmeczona bedzie zeby donas dolaczyc;/ przed sylwkiem mase ludzi ;/ a teraz ma doła przez chloaka..heh to chyba zarazliwe?

troche mi sie ne chce isc bo wiem ze czesc osob izie tylko po to zeby zebrać ploty, zobaczyc kto jak zyje no i samemu sie pochwalić..haha wyciagną najlepsze ciuchy, torebki...
całe szczescie ze ja codzien wyglądam cudownie wiec nie musze sie zbytnio wysilac poprostu sie umyłam
a tak powaznie to serio, mamy jedna taka kolezanke ktora jakby nie fakt, ze spotkanie wyszlo barzo spontanicznie to pewnie juz od 2 tygodni latalaby na solke i zapisala sie do fryzjera..trzeba sie pokazac w koncu hahaha żałość

nie mniej jednak mam nadzieje ze spotkanie sie uda

w koncu zjadlam porzadnie obiad dzis, rodzice juz sie martwili ze cos nie tak jest ze nic nie jem od 2 dni ;/
Stary 2007-12-27, 16:17   #3027
virka
Zakorzenienie

bibi to super , oby częściej takie akcje

Jeśli chodzi o narty (nie wspominając już o desce), to ze mnie tzw. "tygrys stoku" Więcej zjeżdżam na tyłku niż na nartach, dwa razy w życiu byłam i po prostu dramat, ubaw po pachy

Ale często spotkałam się z opinią, że jak ktoś przejdzie z nart na deskę, to zdecydowanie woli to drugie

A ja ani, jedno ani drugie, dwie lewe nogi chyba mam do tego

Stary 2007-12-27, 20:36   #3028
byliczka
Zakorzenienie

Oj Viruś nie gadaj Jedna lekcja u mnie i śmigała być jak tralala ahha ach ta moja skromność

Bii uwierz że ja mam w klasie nawet kilka takich POKAZÓWEK :P

A co tutaj takie pustki??
Stary 2007-12-27, 23:00   #3029
P-o-n-y
Zakorzenienie

ja mam w klasie same pokzaówki, poza mną i 3 kumpelami... fajnie
Stary 2007-12-28, 08:34   #3030
nati360
Zakorzenienie

dziewczynki ja tez takich pokazówek jak to byli ujeła miałam sporo a najgorsza jest ta dziewczyna brata mojego TŻta u niej to wszystko jest na pokaz, nawet jakby sie kłócili czy znów by jej jakis numer wywinął to sa same ochy i achy jak to nie jest wspaniale itd. itp. a poza tym ja mam zawsze na opisach (jka juz mam opsi) taka buzke "*: " i ona to ciagle odgpaia chyba, zeby mnie wkurzyc dzieciniada taka ze szok
byli moze ci numer podrzucic?

jedziemy z TŻtem jutro już i wracamy w srode juz sie doczekac nie mogea wczoraj bylismy na malych zakupach i chcialam kupic sweterek w h&m, ale ze go nioe bylo to lipa i poszlismy jeszcze na dzieciecy zobaczyc co tam maja, oczywiscie wszystko juz poprzebierane ale potem znalazlam taka koszulowata bluzke, nawet mi sie podoba i jakie zaskoczenie, cena na niej byla 40zl - 50% a przy kasie mi babka mowi 12zl
wygladalismy mniej wiecej o tak:

biiibuś jaka zmiana, widzisz? trzymaj tak dalej skoro dziala

ja tez nie umiem ani na nartach ani na desce viruś ale TŻ juz 4 zime ma mnie uczyc a najlepsze z wyciag to ja z okna widze i mam niedaleko do niego
najlepiej bo TZ wczoraj wymyslil ze jak pojedziemy nad ten zalew to on wezmie narty i mnie bedzie uczyl tylko tam sa rowniny bardziej niz tu u mnie, ale stwierdzil ze to nic, bo na pewno znjadziemy jakas gorke
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości