Drobne ciałem, wielkie duchem - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-28, 15:46   #3061
byliczka
Zakorzenienie

Dot.: Drobne ciałem, wielkie duchem

Nikito- v WITAMY Virtualnym chlebem i solą Własnie dość często widziałam Cię u nas a nic się nie odzywałaś Mam nadzieję że teraz Cię lepiej poznamy :P Więcv standartowe pytania Waga wzrost, stan cywilny .. hehe żartuje
Stary 2007-12-28, 15:48   #3062
*Niki*
Zakorzenienie

dziś tak sobie zdałam sprawę jak ja kocham ten nasz wątek i oczywiście Was wszystkie, jaka tu panuje suuuuper atmosfera
Stary 2007-12-28, 16:08   #3063
Nikita-v
Zadomowienie

hmm...w tej chwili waże 52 kg / 162cm , czyli nie jestem chudzielcem. Ale podglądam was, bo jeszcze rok temu nie potrafiłam przekroczyć 43 kg (w szkole podstawowej przy tym samym wzroscie miałam 35 kg, w liceum juz 40) . ta waga plus moja niecheć do opalania dawało obraz chodzącej anemii, no cóż taka moja uroda. Po roku brania leków, bo w jedzeniu nic sie nie zmieniło mam 52, ale cóź, kobiecie nigdy nie jest dobrze, i niezbyt jestem zadowolona. No cóż.. jak byłam chuda było, źle bo wstyd było pkazywać chudych białych patyków nazywanych zazwyczaj nogami ( ale za to w spodniach ładnie się wyglądało), teraz mam manie, że mam grube nogi i znow ich nie pokazuje no bo jak takie białe, ciastowate nożyska wystawiać na swiat

Cos o mnie? mam 25 lat, skonczyłam juz studia, dzien wypełnia mi głównie praca zawodowa, z hobby uwielbiam czytać ksiązki i pochłaniam wszysto co wpadnie mi w ręce ( heh czytam nawet ulotki, stojąc w kolejce )
No to narazie chyba tyle

Pozdrawiam wszystkich
Nikita-v jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-28, 16:26   #3064
*Niki*
Zakorzenienie

Nikita jak udało Ci sie przytyć?? Co to za leki brałaś?? Możesz zdradzić?

na pewno nie jesteś teraz za gruba, nie widziałam Cię, ale wydaje mi się że przy wzroście 162 i wadze 52 wyglądasz super , więc wydaje mi się że Twoje nogi są w sam raz. Masz moze fotkę??? Dawaj, pomożemy Ci pozbyć się kompleksów

nie lubisz się opalać w sensie wylegiwania na słońcu, czy ogólnie nie lubisz opalenizny, ciemnej skóry ???
Stary 2007-12-28, 16:29   #3065
biiibiii
Zakorzenienie

Nikita witamy wdiwyalam cie tutaj i zastanaialam sie czemu sie nie odzywasz,
no ale ciesze sie ze nadrabiasz

podlaczam sie pytania niki, jakie leki bralas ze przytylas?
biiibiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-28, 16:33   #3066
Nikita-v
Zadomowienie

lekki bynajmniej nie są na przytycie, teoretycznie przy całej liscie ich skutków ubocznych nie ma słowa o tyciu... cóż na każdego inaczej działają.
A ze sa na recepte, to raczej nie życze nikomu ich przyjmowania

Nie mam chwilowo zdjęć takich zeby byłi mnie widac całą, no nie lubie zdjęć ze sobą w roli głównej. ale w karnawale bede na zabawie wiec pewnie coś będę miała.

Nie lubie się opalać z założenia. Lubie i podoba mi się biała, alabastrowa cera. stosuje przez cały rok wysokie filtry, a w lecie dodatkowo czapka z daszkiem i ciemne okulary.
Ogólnie zleawam się ze ścianą i ciagle mnie pytają czy nie jestem chora, albo w ciązy bo coś taka blada jestem.
ale z natury jestem jasną blondynką (obecnie farbowaną na ciemno) mam jasne brwi i rzesy no wiec i karnacje jasniutką.

*Niki* dziękuje za pocieszenie, ale po latach chudości , z którą w końcu nauczyłam się żyć, jednak taka zmiana kilogramowa uffff, chyba wolałam się w wersji "kościotrup".

biiibiii, byliczka dziękuję, za miłe przyjęcie
Stary 2007-12-28, 16:43   #3067
biiibiii
Zakorzenienie

Nikita znieba wiec mi spadasz bo ja chce zaczac sie filtorwac wiosna
bije sie w piersi ze do tej pory nic nie stosowałam..ale niestey starosc coraz blizej

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-12-28, 16:45   #3068
Nikita-v
Zadomowienie

biiibiii pomogę chętnie jak tylko mogę... a stabilnych fitrów które warto stosować jest na naszym rynku dużo, więc i z czego wybierac będzie
Stary 2007-12-28, 17:00   #3069
*Niki*
Zakorzenienie

to ja znów lubię opaleniznę, jak jestem taka blada, to "chora" jestem i nie moge na siebie patrzeć, nie dośc że chuda to jeszcze blada, typowa anemiczka wtedy jestem

choć opalać się za bardzo nie lubię i prażyć na słońcu, chyba że na plaży gdzieś nad morzem w ciepłym kraju to tak

Nikita możliwe, że przyzwyczaiłaś sie juz do swojej niskiej wagi i teraz ciężko Ci się zaakceptować . Ja sama nie wiem jakbym się czuła teraz gdybym tak przytyła z 10 kg, może też byłoby mi źle i cieżko.

Ja bym chciała żeby mi tylko te nieszczęsne nogi przytyły, no i może też ręce, resztę mam gdzieś....
Stary 2007-12-28, 17:59   #3070
Nikita-v
Zadomowienie

no właśnie NIKI, z rąk grubszych to się ciesze, bo wyglądały bardzi źle, ale z dolnych partii to już tak zadowolona nie jestem.. no cóż.. tak bywa
Stary 2007-12-28, 19:00   #3071
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nati360 Pokaż wiadomość
ale juz sie powoloutku urzadzacie?
a czy ja ci pisałam, że ty mi sie kiedys sniłaś? i twój dom i 8 mln które wygrałaś w totka najśmieszniejsze, że ja nawet nie wiem jak wyglądasz
Powolutku się urządzamy
Śniłam Ci się?? A to dobre
Ehhh, te 8 mln, gdybym wygrała, to za ten proroczy sen, bym się z Tobą podzieliła
Jak wyglądałam w Twoim śnie ??

Cytat:
Napisane przez *Niki* Pokaż wiadomość
viruś brawo
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez Nikita-v Pokaż wiadomość
a ja się cichutko przywitam, bo tak jakoś nieładnie poglądać, a z ręką na sercu przyznaję, ze poglądam was od naprawdę długiego czasu przepraszam za to bardzo
i
Witajcie
Cytat:
dziś tak sobie zdałam sprawę jak ja kocham ten nasz wątek i oczywiście Was wszystkie, jaka tu panuje suuuuper atmosfera
Dopiero dzisiaj sobie zdałaś sprawę ? Ja to już wiem od dawna

Cytat:
Napisane przez Nikita-v Pokaż wiadomość
hmm...w tej chwili waże 52 kg / 162cm , czyli nie jestem chudzielcem. Ale podglądam was, bo jeszcze rok temu nie potrafiłam przekroczyć 43 kg (w szkole podstawowej przy tym samym wzroscie miałam 35 kg, w liceum juz 40) . ta waga plus moja niecheć do opalania dawało obraz chodzącej anemii, no cóż taka moja uroda. Po roku brania leków, bo w jedzeniu nic sie nie zmieniło mam 52, ale cóź, kobiecie nigdy nie jest dobrze, i niezbyt jestem zadowolona. No cóż.. jak byłam chuda było, źle bo wstyd było pkazywać chudych białych patyków nazywanych zazwyczaj nogami ( ale za to w spodniach ładnie się wyglądało), teraz mam manie, że mam grube nogi i znow ich nie pokazuje no bo jak takie białe, ciastowate nożyska wystawiać na swiat

Cos o mnie? mam 25 lat, skonczyłam juz studia, dzien wypełnia mi głównie praca zawodowa, z hobby uwielbiam czytać ksiązki i pochłaniam wszysto co wpadnie mi w ręce ( heh czytam nawet ulotki, stojąc w kolejce )
No to narazie chyba tyle

Pozdrawiam wszystkich
Nikita i ja Ciebie serdecznie witam
Właśnie jak dzisiaj widziałam, że nas "podglądasz", to miałam Cię zaprosić, żebyś się odezwała , chyba ściągnęłam Cię myślami

Bardzo fajnie, że się odezwałaś i mam nadzieję, że będzie Ci się u nas podobało i zostaniesz z nami

Waga idealna, ile bym dała za taką...

I też uwielbiam czytać książki

virka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-28, 20:38   #3072
nati360
Zakorzenienie

Nikita ja tez cię witam
Cytat:
choć opalać się za bardzo nie lubię i prażyć na słońcu, chyba że na plaży gdzieś nad morzem w ciepłym kraju to tak

Ja bym chciała żeby mi tylko te nieszczęsne nogi przytyły, no i może też ręce, resztę mam gdzieś....
Nikus mam identycznie, serio
Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Powolutku się urządzamy
Śniłam Ci się?? A to dobre
Ehhh, te 8 mln, gdybym wygrała, to za ten proroczy sen, bym się z Tobą podzieliła
Jak wyglądałam w Twoim śnie ??
viruś nawet jakbym ci chciała napisać to bym ci nie napisała, bo juz teraz po prostu nie pamietam to juz było chwilę temu a ja ciągle zapomniałam Ci napisać
w każdym bądź razie ten sam był taki dziwny, miałysmy się spotkać, ja do ciebie przyjechałam, bo wy budowaliście dom a drugi kupiliście od wujka i tam mieszkaliście i z tego co pamietam to był b. ładnie urzadzony a poza tym swita mi jeszcze, że byłas brunetka (a jesteś blondynką nie?) i wogóle nie byłaś chuda, wręcz przeciwnie, ale twarzy to ja nie pamietam ani juz żadnych innych szczegółów

i dodam jeszcze, że ja to przeważnie jakies dziwne sny mam, Aguśka tez mi sie raz sniła - pisałam

Nikus ja tez kocham ten nasz wątek i Was wszystkie, bardzo
(prawie jak TZta)
nati360 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-28, 20:39   #3073
*Niki*
Zakorzenienie

virus no jakoś tak dziś się w tym upewniłam

widzę Cię na gg, a mi nie odpisujesz
Stary 2007-12-28, 20:46   #3074
biiibiii
Zakorzenienie

Nikita to w takim razie zglosze sie do Ciebie blizej wiosny

ja opalacsie uwielbiam, ale zawsze potem wyskakuja mi pryszcze z solarium zrezygonowalam juz 2 lata tem, teraz unikałam slonca w te wakacje a nie bylo to w Anglii takie trudne no ale chcialabym sie troche filrtorowac tylo zeby jeszcze mnie nie zapchało, bo mnie zapycha doslownie wszystko

nati spakowana ?

ja tez kocham ten watek i Was czasami to bardziej niz tzta bo na was sie nie wsciekam i nerwow przez was nie trace przynajmniej
Stary 2007-12-28, 20:49   #3075
*Niki*
Zakorzenienie

Cytat:
Nikita ja tez cię witam

Nikus mam identycznie, serio
bo my jak siostrzyczki jesteśmy

Cytat:
viruś i wogóle nie byłaś chuda, wręcz przeciwnie, ale twarzy to ja nie pamietam ani juz żadnych innych szczegółów
bo ona wcale nie jest taka chuda , oponkę ma (przepraszam viruś ), ręce dwa razy grubsze ode mnie, nogi też grubsze

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-28, 20:51   #3076
nati360
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biiibiii Pokaż wiadomość

ja opalacsie uwielbiam, ale zawsze potem wyskakuja mi pryszcze z solarium zrezygonowalam juz 2 lata tem, teraz unikałam slonca w te wakacje a nie bylo to w Anglii takie trudne no ale chcialabym sie troche filrtorowac tylo zeby jeszcze mnie nie zapchało, bo mnie zapycha doslownie wszystko

nati spakowana ?

ja tez kocham ten watek i Was czasami to bardziej niz tzta bo na was sie nie wsciekam i nerwow przez was nie trace przynajmniej
biiibuś przygotowana tak mniej wiecej a rano sie spakuję, bo jedziemy tak kolo 14.30
a ty?

końcówka twojego posta mnie rozśmieszyła na maxa ale co tam jakiś chłop nie? nie porównuj go do nas

jesteś boska!
Stary 2007-12-28, 20:52   #3077
*Niki*
Zakorzenienie

Cytat:

ja opalacsie uwielbiam, ale zawsze potem wyskakuja mi pryszcze z solarium zrezygonowalam juz 2 lata tem, teraz unikałam slonca w te
bibi czemu zrezygnowałaś z solarium?? Źle na Ciebie działało?? Jakieś skutki uboczne??
Stary 2007-12-28, 20:53   #3078
nati360
Zakorzenienie

Cytat:
bo my jak siostrzyczki jesteśmy

bo ona wcale nie jest taka chuda , oponkę ma (przepraszam viruś ), ręce dwa razy grubsze ode mnie, nogi też grubsze
Niki ty nam tu virki nie oponkuj, bo jeszcze od nas ucieknie (w co szczerze mówiąc wątpię, ona nas za bardzo kocha)

my jak takie klony jesteśmy prawie klony
Stary 2007-12-28, 20:56   #3079
*Niki*
Zakorzenienie

Cytat:
Niki ty nam tu virki nie oponkuj, bo jeszcze od nas ucieknie (w co szczerze mówiąc wątpię, ona nas za bardzo kocha)

my jak takie klony jesteśmy prawie klony
ale poważnie oponkę ma

już my jej uciec nie damy, ja tego dopilnuje osobiście
Stary 2007-12-28, 21:00   #3080
byliczka
Zakorzenienie

O jak tu się miłośnie zrobiło Jakże Was nie kochać? No powiedzcie mi jak?? :P Ja też uwielbiam naszą ekipkę i nie wyżyje dnia bez looknięcia tutaj

Co do opalania uwielbiam być lekko brązowa bo nie widać moich sińców pod oczami i sobie obiecuję że raz w tyg. będę regularnie chodzić na solare ale kurde nie chce mi się Ale od przyszłego tyg. 2 ew. 3 razy w tygodniu bo za miesiąc mam 100dniówkę i czarno fioletową kieckę więc trzeba

Aha. TŻt mi się rozłożył. Chyba jakaś anginka bo taki biedacek ledwo żyje (wiecie jak to z facetami ) gardło go boli, ledwo mówi, katar ma, niedobrze mu. ehh.. Zaaplikowałam mu Halset i odesłałam do spania.
Stary 2007-12-28, 21:02   #3081
nati360
Zakorzenienie

tak na serio to ja też mam brzuszek taki sobie, no może jak stoje to płaski, ale mi własnie jak juz wogóle gdzies idzie to w brzuch a w dupe ani nogi, rece nic

właśnie wiecie czym mnie mój TZ wkurza? czasem tak mu coś bije i jak gadamy cos o tyciu to mi mówi, że i tak nie przytyje, bo nie jesm mięsa tego tamtego
guzik prawda! przecież ludzie nie jedzą miesa a i tak tyją, i czasem mnie wkurza jak mu tłumacze, że taka mam przemiane materii i choc bym zjadła kilo kiełbasy to 15 min i kibelek
powiedzcie mi chyba sie nie mylę co? viruś?

aha znalazłam + bycia chudzielcem na zakupach---> można sie przeciskać między ludzmi bez większych problemów
Stary 2007-12-28, 21:03   #3082
biiibiii
Zakorzenienie

nati my wyjezdzamy w niedziele dopiero bo najpierw moj miał byc w trasie wlasnie do jutra dlatego zarezerwowalam na niedziele.
jutro jedziemy na zakupy przed wyjazdowe a w niedziele rano mysle ze kolo 8 wyjedziemy, bo ja po drodze chcialabym jeszcze do Szczcina do galerii handlowej na zakupy a co tam, 2w1 bedzie odrazu

oczywiscie, wiecej nawet nie osmele sie porownywać go do was jeszcze w kompleksy całkiem biedak popadnie

Niki kiedys chodziłam nałogowo na solarke, potem jakos mi sie znudziło i juz zadziej chodziłam. po jakims czasie pojawily mi sie krosty i rozne paskustwa na twarzy ;/ derma powiedziala ze to moze byc mdzy innymi od solarki. no i juz ne chodze. tymbardziej ze ostatnio uzywam kwasow no i juz całkiem nie moge. czasami mnie korci, zwlaszcza kiedy ide odwiedzic przyjaciolke, ktora pracuje na solce, no ale silna jestem i ne dam sie pokusom

wogole ostatnio zorientowałam sie ze nie moge pic coli wypiłam 2 szklanki i juz 2 krostki na twarzy taka jakas ja jestem pokrzywdzona przez los normalnie, heh
Stary 2007-12-28, 21:05   #3083
nati360
Zakorzenienie

bylis ja z koleżanka na spółe kupiłam tabletki (chyba solarin to był) i byłam na solarce moze z 5 raz i byłam super brazowa
sie wzięłysmy na sposób
ja bym nie mogła chodzic regularnie, szkoda mi skóry i sie boje, że bedę mieć naczynka narazie mam jedno tylko i oby wiecej ich nie było
a teraz mam balsam brązujący(efektów zero jak narazie)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-28, 21:08   #3084
nati360
Zakorzenienie

biiibuś a pewnie co sobie będziesz żałować zakupów ja to tam nawet nie miałabym gdzie, bo to wiocha, ale za to zalew mają super tylko w zimie to tam chyba ponuro, no nie wiem jutro sie okaże, w lecie maja najwiecej ludzi na weekend tam a tak to... srednio
Stary 2007-12-28, 21:11   #3085
*Niki*
Zakorzenienie

bibi używasz kwasów sama w domu czy u dermatologa??? Ja też miałam i wybiorę się na kilka zabiegów jeszcze tylko cholernie to drogie

byli dużo zdrówka dla TŻ

nati słyszałam też o tych tabletkach, rzeczywiście takie dobre?? Ile płaciłaś za nie??
Stary 2007-12-28, 21:12   #3086
*Niki*
Zakorzenienie

Cytat:
a teraz mam balsam brązujący(efektów zero jak narazie)
moja siostra też używała i narzekała że efektów zero
Stary 2007-12-28, 21:16   #3087
nati360
Zakorzenienie

Nikuś były wtedy w promocji w rossmanie i wyszło nam na łebka po 4zł za 15 tab 9w opakowaniu 30) tzreba je było łykac raz dziennie to łykałysmy raz a pod koniec 3dni 2 razy zeby zuzyc wszystko przed studniowka (jak kupilysmy to bylo ponad tydz do 100) no i efekty były duzo lepsze niż po chodzeniu samym bez tabletek juz po 2 razie byłam brazowa
Stary 2007-12-28, 21:17   #3088
biiibiii
Zakorzenienie

nati no w zimie moze i nad zalwem nudno i ponuro, ale to bedzie Sylwester wiec napewno bedzie swietnie !!!! jestem przekonana

bylka usciskaj tzta od wizazowych ciotek duzo zdrowia

nikus kupowałam te kremy apteczne, zaczelam od effaclaru-k, potem glyco-a, potem poszlam do dermy i przepisywala mi rozne srodki.
nie robilam zadnych zabiegow bo za drogo troche,
ale powiem Ci ze generalnie jestem zadowolona z efektów, nasmarowalam sie roznymi specyfikami ale efekt jest : )
bo mialam spore problemy z cerą, po mamie...wrr wszystko co zle to mam po niej
Stary 2007-12-28, 21:17   #3089
nati360
Zakorzenienie

no właśnie ciekawa jestm czy u mnie bedzie jakis efekt w kazdym bądx razie dostałam, wiec nie straciłam

dziewczyny ide spać, bo jestem strasznie zmęczona, jutro postaram sie jeszcze zajrzec i pożegnac sie jak należy
Stary 2007-12-28, 21:18   #3090
virka
Zakorzenienie

Chwilę człowieka nie ma i takie rzeczy się dzieją...biją mnie, obgadują...I to ma być miłość?? Toć to skrajna patologia

Cytat:
viruś nawet jakbym ci chciała napisać to bym ci nie napisała, bo juz teraz po prostu nie pamietam to juz było chwilę temu a ja ciągle zapomniałam Ci napisać
w każdym bądź razie ten sam był taki dziwny, miałysmy się spotkać, ja do ciebie przyjechałam, bo wy budowaliście dom a drugi kupiliście od wujka i tam mieszkaliście i z tego co pamietam to był b. ładnie urzadzony a poza tym swita mi jeszcze, że byłas brunetka (a jesteś blondynką nie?) i wogóle nie byłaś chuda, wręcz przeciwnie, ale twarzy to ja nie pamietam ani juz żadnych innych szczegółów
No brunetką to nie jestem
Chuda nie byłam...fajne masz sny, niech się spełnią....

Cytat:
virus no jakoś tak dziś się w tym upewniłam

widzę Cię na gg, a mi nie odpisujesz
Jak już Ci wyjaśniłam, moja córcia grała, więc to nie ja siedziałam, ja zawsze CI odpiszę, w nocy o północy, kiedy chcesz

Cytat:
No dokładnie, święte słowa

Cytat:
Nie zgadzam się, jestem chuda (za mało ważę, jeśli lepiej brzmi )
Ale mi będziesz tą oponkę wyrzucać (jasne, że się nie gniewam)
Jak miałam nie mieć jak zeżarłyśmy chyba 3 kilo kurczaka w KFC z gratisowymi frytkami
No więc mogę napisać, że ta oponka to Twoja sprawka

virka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości