|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3061 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Drobne ciałem, wielkie duchem
Nikito- v
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3062 |
Zakorzenienie
|
dziś tak sobie zdałam sprawę jak ja kocham ten nasz wątek i oczywiście Was wszystkie, jaka tu panuje suuuuper atmosfera
![]() ![]()
![]() |
#3063 |
Zadomowienie
|
hmm...w tej chwili waże 52 kg / 162cm , czyli nie jestem chudzielcem. Ale podglądam was, bo jeszcze rok temu nie potrafiłam przekroczyć 43 kg (w szkole podstawowej przy tym samym wzroscie miałam 35 kg, w liceum juz 40) . ta waga plus moja niecheć do opalania dawało obraz chodzącej anemii, no cóż taka moja uroda. Po roku brania leków, bo w jedzeniu nic sie nie zmieniło mam 52, ale cóź, kobiecie nigdy nie jest dobrze, i niezbyt jestem zadowolona. No cóż.. jak byłam chuda było, źle bo wstyd było pkazywać chudych białych patyków nazywanych zazwyczaj nogami ( ale za to w spodniach ładnie się wyglądało), teraz mam manie, że mam grube nogi i znow ich nie pokazuje no bo jak takie białe, ciastowate nożyska wystawiać na swiat
![]() Cos o mnie? mam 25 lat, skonczyłam juz studia, dzien wypełnia mi głównie praca zawodowa, z hobby uwielbiam czytać ksiązki i pochłaniam wszysto co wpadnie mi w ręce ( heh czytam nawet ulotki, stojąc w kolejce ![]() No to narazie chyba tyle Pozdrawiam wszystkich |
![]() ![]() |
![]() |
#3064 |
Zakorzenienie
|
Nikita jak udało Ci sie przytyć?? Co to za leki brałaś?? Możesz zdradzić?
![]() na pewno nie jesteś teraz za gruba, nie widziałam Cię, ale wydaje mi się że przy wzroście 162 i wadze 52 wyglądasz super ![]() ![]() nie lubisz się opalać w sensie wylegiwania na słońcu, czy ogólnie nie lubisz opalenizny, ciemnej skóry ???
![]() |
#3065 |
Zakorzenienie
|
Nikita witamy
![]() no ale ciesze sie ze nadrabiasz ![]() ![]() podlaczam sie pytania niki, jakie leki bralas ze przytylas? |
![]() ![]() |
![]() |
#3066 |
Zadomowienie
|
lekki bynajmniej nie są na przytycie, teoretycznie przy całej liscie ich skutków ubocznych nie ma słowa o tyciu... cóż na każdego inaczej działają.
A ze sa na recepte, to raczej nie życze nikomu ich przyjmowania Nie mam chwilowo zdjęć takich zeby byłi mnie widac całą, no nie lubie zdjęć ze sobą w roli głównej. ale w karnawale bede na zabawie wiec pewnie coś będę miała. Nie lubie się opalać z założenia. Lubie i podoba mi się biała, alabastrowa cera. stosuje przez cały rok wysokie filtry, a w lecie dodatkowo czapka z daszkiem i ciemne okulary. Ogólnie zleawam się ze ścianą i ciagle mnie pytają czy nie jestem chora, albo w ciązy bo coś taka blada jestem. ale z natury jestem jasną blondynką (obecnie farbowaną na ciemno) mam jasne brwi i rzesy no wiec i karnacje jasniutką. *Niki* dziękuje za pocieszenie, ale po latach chudości , z którą w końcu nauczyłam się żyć, jednak taka zmiana kilogramowa uffff, chyba wolałam się w wersji "kościotrup". biiibiii, byliczka dziękuję, za miłe przyjęcie |
![]() ![]() |
![]() |
#3067 |
Zakorzenienie
|
Nikita znieba wiec mi spadasz
![]() ![]() bije sie w piersi ze do tej pory nic nie stosowałam..ale niestey starosc coraz blizej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3068 |
Zadomowienie
|
biiibiii pomogę chętnie jak tylko mogę... a stabilnych fitrów które warto stosować jest na naszym rynku dużo, więc i z czego wybierac będzie
|
![]() ![]() |
![]() |
#3069 |
Zakorzenienie
|
to ja znów lubię opaleniznę, jak jestem taka blada, to "chora" jestem i nie moge na siebie patrzeć, nie dośc że chuda to jeszcze blada, typowa anemiczka wtedy jestem
![]() choć opalać się za bardzo nie lubię i prażyć na słońcu, chyba że na plaży gdzieś nad morzem w ciepłym kraju to tak ![]() Nikita możliwe, że przyzwyczaiłaś sie juz do swojej niskiej wagi i teraz ciężko Ci się zaakceptować ![]() Ja bym chciała żeby mi tylko te nieszczęsne nogi przytyły, no i może też ręce, resztę mam gdzieś....
![]() |
#3070 |
Zadomowienie
|
no właśnie NIKI, z rąk grubszych to się ciesze, bo wyglądały bardzi źle, ale z dolnych partii to już tak zadowolona nie jestem.. no cóż.. tak bywa
|
![]() ![]() |
![]() |
#3071 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Śniłam Ci się?? A to dobre ![]() Ehhh, te 8 mln, gdybym wygrała, to za ten proroczy sen, bym się z Tobą podzieliła ![]() Jak wyglądałam w Twoim śnie ![]() Dziękuję ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Właśnie jak dzisiaj widziałam, że nas "podglądasz", to miałam Cię zaprosić, żebyś się odezwała ![]() ![]() Bardzo fajnie, że się odezwałaś i mam nadzieję, że będzie Ci się u nas podobało i zostaniesz z nami ![]() Waga idealna, ile bym dała za taką... I też uwielbiam czytać książki ![]()
![]() |
#3072 | ||
Zakorzenienie
|
Nikita ja tez cię witam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() w każdym bądź razie ten sam był taki dziwny, miałysmy się spotkać, ja do ciebie przyjechałam, bo wy budowaliście dom a drugi kupiliście od wujka i tam mieszkaliście i z tego co pamietam to był b. ładnie urzadzony ![]() ![]() ![]() i dodam jeszcze, że ja to przeważnie jakies dziwne sny mam, Aguśka tez mi sie raz sniła - pisałam ![]() Nikus ja tez kocham ten nasz wątek i Was wszystkie, bardzo ![]() (prawie jak TZta ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3073 |
Zakorzenienie
|
virus no jakoś tak dziś się w tym upewniłam
![]() widzę Cię na gg, a mi nie odpisujesz ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3074 |
Zakorzenienie
|
Nikita to w takim razie zglosze sie do Ciebie blizej wiosny
![]() ja opalacsie uwielbiam, ale zawsze potem wyskakuja mi pryszcze ![]() ![]() ![]() ![]() nati spakowana ? ![]() ja tez kocham ten watek i Was ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3075 | |
Zakorzenienie
|
bo my jak siostrzyczki jesteśmy
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3076 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ty? końcówka twojego posta mnie rozśmieszyła na maxa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3077 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3078 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() my jak takie klony jesteśmy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3079 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() już my jej uciec nie damy, ja tego dopilnuje osobiście ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3080 |
Zakorzenienie
|
O jak tu się miłośnie zrobiło
![]() ![]() Co do opalania uwielbiam być lekko brązowa bo nie widać moich sińców pod oczami i sobie obiecuję że raz w tyg. będę regularnie chodzić na solare ale kurde nie chce mi się ![]() ![]() Aha. TŻt mi się rozłożył. Chyba jakaś anginka bo taki biedacek ledwo żyje (wiecie jak to z facetami ![]()
#3081 |
Zakorzenienie
|
tak na serio to ja też mam brzuszek taki sobie, no może jak stoje to płaski, ale mi własnie jak juz wogóle gdzies idzie to w brzuch a w dupe ani nogi, rece nic
![]() właśnie wiecie czym mnie mój TZ wkurza? czasem tak mu coś bije i jak gadamy cos o tyciu to mi mówi, że i tak nie przytyje, bo nie jesm mięsa tego tamtego guzik prawda! przecież ludzie nie jedzą miesa a i tak tyją, i czasem mnie wkurza jak mu tłumacze, że taka mam przemiane materii i choc bym zjadła kilo kiełbasy to 15 min i kibelek ![]() powiedzcie mi chyba sie nie mylę co? viruś? aha znalazłam + bycia chudzielcem na zakupach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3082 |
Zakorzenienie
|
nati my wyjezdzamy w niedziele dopiero
![]() jutro jedziemy na zakupy przed wyjazdowe a w niedziele rano mysle ze kolo 8 wyjedziemy, bo ja po drodze chcialabym jeszcze do Szczcina do galerii handlowej na zakupy ![]() ![]() oczywiscie, wiecej nawet nie osmele sie porownywać go do was ![]() ![]() Niki kiedys chodziłam nałogowo na solarke, potem jakos mi sie znudziło i juz zadziej chodziłam. po jakims czasie pojawily mi sie krosty i rozne paskustwa na twarzy ;/ derma powiedziala ze to moze byc mdzy innymi od solarki. no i juz ne chodze. tymbardziej ze ostatnio uzywam kwasow no i juz całkiem nie moge. czasami mnie korci, zwlaszcza kiedy ide odwiedzic przyjaciolke, ktora pracuje na solce, no ale silna jestem i ne dam sie pokusom ![]() wogole ostatnio zorientowałam sie ze nie moge pic coli ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3083 |
Zakorzenienie
|
bylis ja z koleżanka na spółe kupiłam tabletki (chyba solarin to był) i byłam na solarce moze z 5 raz i byłam super brazowa
![]() sie wzięłysmy na sposób ![]() ja bym nie mogła chodzic regularnie, szkoda mi skóry i sie boje, że bedę mieć naczynka ![]() a teraz mam balsam brązujący ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3084 |
Zakorzenienie
|
biiibuś a pewnie co sobie będziesz żałować zakupów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3085 |
Zakorzenienie
|
bibi używasz kwasów sama w domu czy u dermatologa??? Ja też miałam i wybiorę się na kilka zabiegów jeszcze tylko cholernie to drogie
![]() byli dużo zdrówka dla TŻ nati słyszałam też o tych tabletkach, rzeczywiście takie dobre?? Ile płaciłaś za nie??
![]() |
#3086 |
Zakorzenienie
|
moja siostra też używała i narzekała że efektów zero
![]()
![]() |
#3087 |
Zakorzenienie
|
Nikuś były wtedy w promocji w rossmanie i wyszło nam na łebka po 4zł za 15 tab 9w opakowaniu 30) tzreba je było łykac raz dziennie to łykałysmy raz a pod koniec 3dni 2 razy zeby zuzyc wszystko przed studniowka (jak kupilysmy to bylo ponad tydz do 100
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3088 |
Zakorzenienie
|
nati no w zimie moze i nad zalwem nudno i ponuro, ale to bedzie Sylwester
![]() ![]() ![]() bylka usciskaj tzta od wizazowych ciotek ![]() ![]() nikus kupowałam te kremy apteczne, zaczelam od effaclaru-k, potem glyco-a, potem poszlam do dermy i przepisywala mi rozne srodki. nie robilam zadnych zabiegow bo za drogo troche, ale powiem Ci ze generalnie jestem zadowolona z efektów, nasmarowalam sie roznymi specyfikami ale efekt jest : ) bo mialam spore problemy z cerą, po mamie...wrr wszystko co zle to mam po niej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3089 |
Zakorzenienie
|
no właśnie ciekawa jestm czy u mnie bedzie jakis efekt
![]() ![]() dziewczyny ide spać, bo jestem strasznie zmęczona, jutro postaram sie jeszcze zajrzec i pożegnac sie jak należy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3090 | ||||
Zakorzenienie
|
Chwilę człowieka nie ma i takie rzeczy się dzieją...biją mnie, obgadują...I to ma być miłość
![]() ![]() Cytat:
![]() Chuda nie byłam...fajne masz sny, niech się spełnią.... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale mi będziesz tą oponkę wyrzucać (jasne, że się nie gniewam) ![]() Jak miałam nie mieć jak zeżarłyśmy chyba 3 kilo kurczaka w KFC z gratisowymi frytkami ![]() ![]() No więc mogę napisać, że ta oponka to Twoja sprawka ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:09.