|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Drobne ciałem, wielkie duchem
Nowy Rok - to zwykło się mawiać dobra okazja do tego, by się zmienić. Ja jednak pragnę Wam życzyć, abyścienadal pozostały sobą. Nie pozwólcie zniszczyć w sobie tego, co Was wyróżnia w tłumie. Buziaki moje Kochane ![]() ![]() ![]()
#3152 |
Zakorzenienie
|
Witam Was Kochane Kruszynki w Nowym Roku
![]() Sylwester jednak nie był taki zły :P Do połnocy siedzieliśmy z TŻtem w łóżku tzn,. leżeliśmy i oglądaliśmy dvd, a o północy pojechaliśmy na rynek do p;obliskiego miasteczka. I tam spotkaliśmy znajomych i poszliśmy do nich do mnieszkania i tak świętowaliśmy NR. Mam nadzieję że każda z Was tutaj wkroczy w szampańskim nastraju bo przecież jaki sylwester i 1 stycznia taki cały rok ![]() ![]() ![]()
#3153 |
Rozeznanie
|
Hej laski ja właśnie doszłam do siebie
![]() ![]() ![]() ![]()
#3154 |
Zakorzenienie
|
Ojj widze że pobalowałyście
![]() Cały dzień pustki na wizażu ![]()
#3155 | ||
Zakorzenienie
|
Witam Was w Nowym Roku
![]() Sylwuś gratuluję kg ![]() Mam nadzieję, że będzie początkiem drogi do dalszych upragnionych kilogramów, czego oczywiście z całego serca Ci życzę ![]() Cytat:
![]() Jeśli chodzi o Szwaję, to "Zapiski...", są moją ulubioną pozycją z jej książek ![]() ![]() ![]() Ale ja ją generalnie kocham ![]() ![]() Cytat:
![]() Mamy pecha z tymi umówieniami... Mam nadzieję, że w końcu się obie zbierzemy i to w styczniu ![]() Jak tam dziewczyny po sylwestrze ![]() Kaca dużego macie ![]()
![]() |
#3156 |
Zakorzenienie
|
Witam Was z Nowym Roku
![]() My też się wyszaleliśmy na imprezce, super było, strasznie wesoło ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() virus a jak Ty spędziłaś Sylwka?? Bo nic nie piszesz ... ![]()
![]() |
#3157 |
Zakorzenienie
|
Nie piszę, bo nikt nie pyta
![]() A tak na poważnie, to zrobiliśmy imprezkę w naszym domku, byli Teściowie i rodzeństwo Tż -ta z rodzinami. Też skończyliśmy dość wcześnie, około 2 - giej (wiadomo, każdy ma małe dzieci ![]() ![]() Ale posiedzieliśmy, pośmialiśmy się i było fajnie ![]()
#3158 |
Raczkowanie
|
Witam Was w nowym roku i składam serdeczne życzenia, bo nie zrobiłam tego w Sylwestra, gdyż komputer mi się zepsuła. A więc życzę Wam, aby w btym roku spełniło się przynajmniej jedno z Waszych wielkich marzeń, byście kończąc ten rok w Sylwestra 2008 mogły powiedzieć, że był bardzo udany.
No i mam nadzieję, że powrót do codziennych obowiązków po świąteczno-noworocznym leniuchowaniu przychodzi Wam bez większego bólu. |
![]() ![]() |
![]() |
#3159 |
Rozeznanie
|
Witaj sylwus
![]() ![]() ![]()
#3160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szczerze mówiąc to jakoś nie odczuwam specjalnej różnicy przed i po... Jeszcze nie czuję się o rok starsza ![]() ![]()
![]() |
#3161 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3162 |
Zakorzenienie
|
to fajnie, że każda z Was zadowolona z Sylwestra i nikt nie narzeka
![]() ja też nie czuję się o rok starsza ![]() ![]() sylwia a Ty kiedy masz urodzinki/?Pochwal się, bo życzonka pasuje złożyć ![]()
![]() |
#3163 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie okrągłe 30-te ![]() ![]() ![]() Tak więc już zaczynajcie ustalać termin na sierpień ![]()
![]() |
#3164 |
Zakorzenienie
|
Witam witam
![]() Super że się udał Sylwester każdej z Was ![]() Ja dziś miałam koszmar żeby wstać do szkoły. Taaak mi się nie chciało. CHciałam żeby było chociaż tydzień wstecz ![]()
#3165 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Viruś, nic się nie przejmuj, podobno życie zaczyna się po trzydziestce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3166 |
Zadomowienie
|
ale cięzko było dzis wstać do pracy.... ledwo patrze na oczy, które są czerwone jak u króliczka
sylwester jak to sylwester... nadmiat alkoholu na... sprzyjał złej atmosferze po...a ja jako kierowca no cóż nie lubie sylwestrów. ale juz wróciliśmy do normalnego rytmu pracy ( choć ja pracowałam 30, 31 i w nowy rok.. ale co robić takie życie) Wczoraj się ważyłam i przez okreś świąteczny schudłam 2 kg... chyba mój organizm całkiem zwariował po odstawieniu leków i wracam do normy choc wiadomo w swieta się głównie siedzi i konsumuje... virko ja również lubie czytać o tematyce obozowej, a raczej lubiłam bo przechodziłam okres fascynacji i przeczytałam najpierw wszystko co było w bibliotece, a później dokupiłam wszystkie inne tego typu ksiązki znajdujące się w ksiągarniach. Teraz skaczę sobie z kawiatka na kwiatek i za wyjątkiem harlequinów ( jak to się pisze?) i dramatów ( takich z podziałem na role typu Ibsen "Dzika kaczka"), oraz książem W. Myśliwskiego, których szczerze nienawidzę - czytam wszystko. Szkoda tylko, że książki coraz droższe a przez to mniej mozna ich kupować |
![]() ![]() |
![]() |
#3167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3169 |
Rozeznanie
|
Ja wam powiem dziewczyny ze ja tez schudłam w swieta z 2 kg ale to od charowania, tyle przygotowan i wogole ale teraz nadrobilam te kilogramki
![]() ![]()
#3170 |
Rozeznanie
|
Tu macie pare moich fotek
![]() http://foto.onet.pl/gcgrq,88yovs80g4yy,u.html
#3171 |
Zakorzenienie
|
Heeeeeej !!!!!!!!!!!!!!!
![]() Wróciłammmm ![]() ahh musze przyznać, ze bylo CUDOWNIE !!!!!! ![]() spedzilismy 3 wspaniałe dni !! ![]() pierwszego dnia po drodze zajechalsmy do szczecina do galaxy, zrobiłam wiec zkaupy :d kupilam w Cubusie bluzke i sukienke czy tam tunike ![]() ![]() ![]() potem spedzilismy cudowny wieczor tylko we 2 ![]() a jak fajnie siebylo razem obudzić ![]() ![]() 2go dnia zrobilismy sobie wycieczke ![]() ![]() promenada z polburtru, wszedzie czytso, piekne domy wzdluz alejki..no cudnie ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no a potem na rybke, jejku jakie te ryby drogie, za obiad zaplacylismy 90 z ;o !!! i to zbey bylajeszcze jakas restauracja..a to zwykla smazalnia ryb, masakra no ale pyszne bylo ![]() potem do pokoju i odrazu zasnęłam ![]() ![]() dziewcyzny jaki efekt !!! ![]() ![]() no i wczoraj wieczorem wrocilismy do domu. padlam odrazu, nawetnie wiem jak sie wykapalam i weszlam w pidzame ![]() ahhh bylo pieknie ![]() ![]() mam nadzieje, ze ten wyjazd nam pomoze wyleczyc nasz zwiazek, ktory coprawda tylkow mojej opinii jest chory, bo moj twierdzi ze wymyślam..hah niektore rzeczy sie nigdy nie zmienią... ![]() np. moj iternet, dalej chodzi lipnie, wiec Kasiuniu nie moge zobaczyc Twoich zdjęc ;( ani dodac swoich, ale postaram sie zmniejszyc i moze mi sie uda, albo sprobuje wyslac je z uczelni moze sie uda... a jak u was ? ![]() jakie postanowienia noworoczne ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3172 |
Zakorzenienie
|
Bii kurcze super
![]() ![]() ![]() ![]() Czekam jeszcze z niecierpliwością na powrót Natalki i Anitki ![]() ![]() Kasiu śliczne fotki i śliczna Ty ![]() Sylwuś spełnienia marzeń, sukcesów w pracy i udanego życia rodzinnego i ZDRÓWKA bo to najważniejsze ![]() ![]() ![]()
#3173 |
Rozeznanie
|
biiibiii no u nas ryby sa bardzooo drogie w sezonie to już masakra, jak jeżdżę z mężem do Łeby na rybkę to ponad 100 zł na 2 osoby wydajemy spokojnie, potem na jakieś lody lub gofra i szok....
teraz w majowy weekend jedziemy do zakopanego oraz odwiedzimy Kraków ![]() ![]()
![]() |
#3174 |
Zakorzenienie
|
Oraz spotkacie się ze mną
![]() ![]()
#3175 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życzę Ci uśmiechu nawet gdy spotka Cię smutek, tęczy na niebie która przypomni Ci że i nad najciemniejszymi chmurami świeci Słońce, pewności że o Tobie ktoś myśli kiedy ogarnia Cię samotność, przyjaciół którzy wskażą Ci piękno potrzebne dla Twoich oczu oraz żebyś potrafiła cieszyć się życiem w każdym jego momencie!!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 16 sierpnia, ten wielki dzień ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3176 |
Raczkowanie
|
Niki, Byliczka, Virka, bardzo Wam dziękuję za życzenia. Kochane jesteście!
![]() Jeśli chodzi o noworoczne postanowienia to ja mam dwa (ściśle ze sobą powiązane) - utyć i mniej się denerwować. |
![]() ![]() |
![]() |
#3177 |
Zadomowienie
|
a ja znów w pracy, nie lubie początków roku, urząd skarbowy i cyferki śnią mi się po nocach... oczy mnie pieka, a palce bolą od stukania w kalkulator....z drugiej strony jestem chyba pracocholikiem, nie lubie niedokładności, wszytsko musi byc przeliczone dwadzieścia razy, czysto i wyraźnie a gabinet musi lśnic... z drugiej strony takie angażowanie tej jest dobre bo nie ma człowiek czasu za dużo myśleć i mniej głupich rzeczy przychodzi do głowy....chyba wszyscy maja teraz jakieś kryzysy związkowe... i trudno powiedzieć czy wziąść się za to, czy poczekac i przeczekać
|
![]() ![]() |
![]() |
#3178 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeśli chodzi o moje postanowienia, to jedno z nich również brzmi przytyć... A co z tego wyjdzie... ![]() Cytat:
![]() ![]() Właśnie dziewczyny napiszcie jakie są te Wasze postanowienia noworoczne ![]()
![]() |
#3179 |
Zakorzenienie
|
jesli chodzi o moje postanowienia to jak co roku.. przytyć
![]() ![]() ![]() pozatym troche odpuscic, bo jestem pracoholiczka, nie potrafie sie wyluzowac i poporstu odpoczywać... mniej sie denerwowac bzdurami, poprostu troche zluzować wszytsko ![]() i przedewsyztskim nie trwonic tyle pieniedzy na ciuchy i kosmetyki...ale to bedzie chyba jeszcze trodniejsze od przytycia ![]() ciekawa jestem co mi przyniesie ten nowy rok... ![]() mam nadzieje ze i ten rk bedzie obfitowal w niespodzianki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3180 |
Zakorzenienie
|
A tak jeśli chodzi o przytycie (bo wszystkim nam na tym zależy
![]() ![]() http://samozdrowie.interia.pl/dietet...ews?inf=499270 Może komuś się przyda ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.