Drobne ciałem, wielkie duchem - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-17, 13:06   #3811
Nikita-v
Zadomowienie

Dot.: Drobne ciałem, wielkie duchem

byli okulary super.. tez takie chce

karolca, nie znamy sie ale pozwole sobie stwierdzić ze ta jasna sukienka jest cudna

*Niki* ja mam tel w ORANGE
Nikita-v jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-17, 18:57   #3812
byliczka
Zakorzenienie

Hej dziewczyneczki Cały dzień mnei nie było a tu tak pustoo ?? co to ma być

Po szkole pojechaliśmy z TŻtem jna deske i dopiero co wróciłam Ale sie wyjeździłam uhhh

Co do okularów dziękuję za komplementy ale mi jakoś nie specjalnie się podoba/

Niki ja mam Heyah

Jutro mam przymiarke kiecki :|
Stary 2008-01-17, 20:16   #3813
*Niki*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikita-v Pokaż wiadomość

*Niki* ja mam tel w ORANGE
to będziemy sobie pisały sprawozdania z wizażu, gdy którejś z nas neta zabraknie

Cytat:
Napisane przez byliczka Pokaż wiadomość

Co do okularów dziękuję za komplementy ale mi jakoś nie specjalnie się podoba/
dlaczego?? bardzo ładnie wyglądasz
Stary 2008-01-17, 20:27   #3814
virka
Zakorzenienie

Witajcie moje Kochane

byliś słodziutkie masz te okulary, takie dziewczęce i tak optycznie Ci zaokrągliło twarz Bardzo dodają Ci uroku

Witaj karolca, kopę lat
Jeśli chodzi o sukienki, to na wesele na pewno bardziej pasuje ta czerwona Obydwie są śliczne, ale ta jasna za bardzo przypomina suknię panny młodej. Ale wyglądasz w nich bardzo ładnie

virka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-17, 20:51   #3815
karolca
Zakorzenienie

Dzięki. I tak biorę obie. Najpierw czerwona, trochę pobłyszczę Swoim blaskiem przyćmię pannę młodą. Mylić mnie z nią nie będą, bo ona rosła kobieta jest, z małym brzuszkiem (ciąża).

Ta jasna to mój studniówkowy gorset, a spódnica pozyczona od koleżanki. Miała być na moją mam Cóż...

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-17, 20:54   #3816
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Dzięki. I tak biorę obie. Najpierw czerwona, trochę pobłyszczę Swoim blaskiem przyćmię pannę młodą. Mylić mnie z nią nie będą, bo ona rosła kobieta jest, z małym brzuszkiem (ciąża).

Ta jasna to mój studniówkowy gorset, a spódnica pozyczona od koleżanki. Miała być na moją mam Cóż...
W takim razie baw się dobrze

Stary 2008-01-17, 20:56   #3817
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwia27 Pokaż wiadomość
Witaj, my się chyba nie miałyśmy okazji poznac. W każdym razie serdecznie pozdrawiam. co do twojego pytania o sukienkę, to nieśmiało się wtrącę. Bardzo mi się podoba ta czerwona i gdybym była na twoim miejscu z pewnością to ją bym założyła. Ta jasna podoba mi się zdecydowanie mniej. Zresztą jest taka niepisana zasada, że takie jasne kolory w tym dniu są zarezerowane dla panny młodej
Witaj
Jestem założycielką wątku
Nie lubie na weselach czerni. Czerwony kolor w mojej szafie to nowość.

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2008-01-17, 22:20   #3818
*Niki*
Zakorzenienie

karolca wiesz, coraz bardziej myślę o tym Peritolu, może spróbuję, tylko obawiam się czy mi go ktoś (którys lekarz)wypisze

jak powiem, że chcę na przytycie, to się zacznie: zrobić badania, więcej jeść a nie faszerować się lekami

bardzo jesteś senna po nim???
Stary 2008-01-18, 08:12   #3819
22kasiunia
Rozeznanie

Nikuś ja brałam peritol i przytyłam na nim z 5-6 kg a co do sennosci to 2 dni chce sie spac a potem ustepuje i jest ok

Aparatka góra i dół 06.05.2009 ))
22kasiunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-18, 08:42   #3820
nati360
Zakorzenienie

byli ładnie Ciw tych okularkach

a powiedz mi jak masz telefon w heyah tam jest jkais limit czasu na to, zeby doladowac konto tak jak np. w plusie czy nie ma?
nati360 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-18, 09:04   #3821
Nikita-v
Zadomowienie

i znow nie jestem pierwsza....

ale co tu takie pustki ostatni... no wiadomo karnawał, ale wszyscy chyba nie baluja ciągle?
ja zamiast balowania jestem ciągle w pracy i żyje tylko od niedzieli do niedzieli kiedy mogę odespać cały tydzień.
Przez tą pogodę paskudną ( pada deszcz) jestem tylko rozdrażniona i zmęczona, a do głowy przychodzą smętne myśli....
Nikita-v jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-18, 09:57   #3822
virka
Zakorzenienie

To i ja się zamelduję z rana
Coś ostatnio dziewczyny mało się rozpisujecie...
Co to brak weny ??

Stary 2008-01-18, 10:39   #3823
22kasiunia
Rozeznanie

Smile Dot.: Drobne ciałem, wielkie duchem

Hej dziewczyny no ja mam ostatnio dużo pracy a jutro wyjeżdżam na 2 dni na imprezę firmową będziemy 2 dni w hotelu w 3miescie

Stary 2008-01-18, 12:46   #3824
byliczka
Zakorzenienie

Kurde... dziś przymiarka :| Jadę z mało optymistycznym nastawieniem, także przygotować się na pocieszanie Popołudnie spoędzę z Wami bo TŻt jedzie na uczelnie

Jak wrócę zdam relacje
Stary 2008-01-18, 13:01   #3825
*Niki*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 22kasiunia Pokaż wiadomość
Nikuś ja brałam peritol i przytyłam na nim z 5-6 kg a co do sennosci to 2 dni chce sie spac a potem ustepuje i jest ok

kasiuniu w jakim czasie przytyłaś te 5-6 kg??? Ile opakowań zjadłaś???

Ja dziś byłam do szczepienia z Nikolką, no i przy okazji powiedziałam pediatrze, żeby mi wypisał receptę na Peritol, a on na to: "dla Patryka??" ja mówię: "nie, dla mnie" a on taki szczery uśmiech zrobił i nic nie powiedział, tylko pisał tą receptę i się śmiał , mówię mu "widzi Pan ja mam taki nietypowy problem, bo każdy chce chudnąć, a ja chcę tyć" , ale śmiać mu się chciało jak nie wiem co

kurcze, w pudełku jest tylko 20 tabletek 2x dziennie więc zaraz mi się to skończy, ja myslałam że takie opakownie bedę miała na miesiąc

kasiunia( albo karolca) napisz proszę ile tego muszę zjeść??? Ile Wy płaciłyśie za Peritol????

Cytat:
Napisane przez Nikita-v Pokaż wiadomość

Przez tą pogodę paskudną ( pada deszcz) jestem tylko rozdrażniona i zmęczona, a do głowy przychodzą smętne myśli....
mam to samo co Ty , dzisiaj to się koszmarnie czuję po tej wizycie w przychodni, dzieci płakały (jak to na szczepieniu), ja się też denerwowałam jak Nikolka zniesie szczepienie, i jakoś tak mnei głowa rozbolała i strasznie senna jestem, także dziś z PERITOLEM daję sobie spokój, zacznę brać od niedzieli, bo jutro idziemy na imprezkę do mojej przyjaciólki, więc nie mogę tam spać , poza tym jakiegoś piwka sie napijemy, a przy pritolu nie można pić

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
To i ja się zamelduję z rana
Coś ostatnio dziewczyny mało się rozpisujecie...
Co to brak weny ??
u mnie dzis weny brak, pogoda mnie dobija
kuzynek już pojechał??

byli czemu tak źle jesteś nastawiona do tej sukienki??
Stary 2008-01-18, 13:41   #3826
22kasiunia
Rozeznanie

niki ja wzięłam z 3-4 opakowania, a przytyłam ok 3-4 msc juz dokładnie nie pamietam ale jak wezniesz pierwszy raz peritol to wez 3 opakowania bez przerwy, podobno sa lepsze efekty i jeszcze wiecej mozna przytyc, ja jak brałam to miałam przerwy ale i tak dobrze przytyłam

a pierwsza tabletkę weź na noc, będzie ci sie dobrze spało i rano nie będzie tak źle, wytrzymasz te 2 dni

za peritol płaciłam ok 12 zł

Stary 2008-01-18, 13:49   #3827
*Niki*
Zakorzenienie

Cytat:
niki ja wzięłam z 3-4 opakowania, a przytyłam ok 3-4 msc juz dokładnie nie pamietam ale jak wezniesz pierwszy raz peritol to wez 3 opakowania bez przerwy, podobno sa lepsze efekty i jeszcze wiecej mozna przytyc, ja jak brałam to miałam przerwy ale i tak dobrze przytyłam

a pierwsza tabletkę weź na noc, będzie ci sie dobrze spało i rano nie będzie tak źle, wytrzymasz te 2 dni

za peritol płaciłam ok 12 zł
dzięki za odp
wezmę sobie w niedzielę na noc, a potem w poniedziałek rano jak wezmę to mam nadzieję, że nie zasnę .... Kasiu Ty brałaś 2 x dziennie tak???

ciekawa jestem czy mi pomoże

ja dałam za niego 16 zł :/
Stary 2008-01-18, 13:58   #3828
22kasiunia
Rozeznanie

Moze podrożał, niby bierze sie 3x dziennie ale to jest za dużo, 2x wystarczy zobaczysz będziesz zadowolona z niego

Stary 2008-01-18, 14:56   #3829
byliczka
Zakorzenienie

Dziewczynki wróóóciłłłąąaaaammm Wkleję Wam fotki za jakies 30 min bo za chwilę TŻt przyjedzie a potem jedzie na uczelnie więc będę miała czas Wg. mnie jest śliczna. wg mojej mamy tez. No ipoczekam na Wasze opinie Zrobię jeszcze fotkę butków bo te z telefonu zdjęcia nie oddają ich uroku

Byłam z mamą u lekarza bo obie nas bolą zatoki i lekarz mi zmierzył ciśnienie (zaawsze mam niskie) i miałam 90/60 i przerażony że jak z takim ciśnieniem mogę żyć! Kazał nmi iść do nerologa i do kardiologa żeby to zbadali i jakieś leki na podniesienie ciśnienia mi dało.. matko jakiś stuknięty No ale w poniedziałek pojade zrobić kontrolne badania żelaza z TŻtem to sobie zrobię też te podstawowe badania krwi.
Stary 2008-01-18, 15:11   #3830
nati360
Zakorzenienie

viruś bo Ciebie nie ma i tak wszystkie ucichłyśmy... widzisz co narobiłaś?

a mi tak internet na dodatek chodzi, że wogóle odechciewa się siedzieć na nim
a na naszym watku jak chce odp caly czas wyskakuja mi jakies bledy choler jasna

kurde tez bym sobie sprawila ten peritol ale nie wiem czy moi stuknieci lekarze mi wypisza recepty..? kasiunia a t jakos zmniejsza/spowalnia przemiane materii? bo nie chcialabym caly czas latac do kibelka po tym, a teraz tak mam po jedzeniu to co bedzie jak bedzie mi sie chcialo jesc na okraglo? pupa mi odpadnie

bylek no i widzisz gluptasie! tak to jest jak sie starszej kolezanki nie slucha tak panikowalas a mowilam ze jeszcze ci sie spodoba czekam na fotki
Stary 2008-01-18, 15:15   #3831
22kasiunia
Rozeznanie

nati to bardziej działa na nasz mozg.... jak pomyślisz o jedzeniu to ci sie chce jeść, no i oczywiście spowalnia przemianę materii, ja po tym peritolu potrafiłam przez 2 dni nie latać do toalety, a kiedyś to po jedzeniu od razu, teraz raz dziennie z rana. wiec coś moja przemiana sie spowolniła

Stary 2008-01-18, 15:23   #3832
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Niki* Pokaż wiadomość
karolca wiesz, coraz bardziej myślę o tym Peritolu, może spróbuję, tylko obawiam się czy mi go ktoś (którys lekarz)wypisze

jak powiem, że chcę na przytycie, to się zacznie: zrobić badania, więcej jeść a nie faszerować się lekami

bardzo jesteś senna po nim???
Senność po peritolu bywa różna, zależy od organizmu. Poza tym, jeżeli chcesz po nim przytyc, nie bierz od razu pełnej dawki 3x1 tabletka, bo przez tydzień do siebie nie dojdziesz. Dawkowanie najlepiej zwiększać stopniowo, powoli. Ja pierwszą dawkę wziełam na weekend, na noc - zalecane. !/4 tabletki przez 2 tygodnie na noc. Apetyt miałam nieograniczony. Aż pękałam. Na szczęście były święta więc loozik.
Teraz biorę pół tabletki na noc i za około tydzien zwiększam dawkę do jednej na dobrę, Za około miesiąc 2x1 tabletka i tak zostanę, chba, że poczuje potrzebę zwiększenia dawki. Tak samo wycofuje sie peritol.

Czy działa? TAK! Pomaga przytyć. I wcale nie chodzi o to, że więcej się je. Bo nie chodzi nam o rozepchanie żołądka, bo to błedne koło. Od świąt, czyli jak zaczęłam brać peritol przytylam dośc znacząco, bo ludzie widzą. Nie mam już chudych policzków, mój TŻ śmieje się i mówi, że wyglądam jak księżyc (2 tygodnie mnie nie widział). Przytył mi tyłek i uda - to widzę po spodniach. Stare, w których chodziłam zwykle sa bardzo opięte, te luźniejsze są idealnie dopasowane a te, które były za duże - są akurat, ale pozwalają jeszcze przytyć. Przy okazji, ale w sposób dla mojego oka niewidoczny, powiększył się biust. Chociaz i staniki nie odnotowały jego wzrostu. Różnica jest w tym jak leżą ubrania
Moja mama śmieje się, że teraz faktycznie mnie widać. Określiła moje przytycie mianem "urosłam". I wiecie - lepiej się czuję! Moge na siebie popatrzeć z pewną satysfakcją. Ile ważę? Tuż po świętach odzyskałam magiczne 48 kg (od maja niezmiennnie 46-47). Teraz waże około 50 kg, może trochę więcej.

Jeżeli chodzi o przepisanie peritolu przez lekarza. Mój nie robił mi problemów. Jeżeli powiesz, ze chcesz przytyć to looz. Prędzej się zapyta "a dlaczego pani chce przytyć?" Mój chciałby wyglądac tak jak jak (facet!!). Nie zlecał zadnych badań (w kartotece były już jedne stare (rok). Stosowanie diet - powedz, ze jesz wszystko, w każdej ilości i o każdej porze!

Cena peritolu jest bardzo różna, wszystko zalezy od apteki. Możesz kupić go po 15 zł alr również i po 25!! Trzeba się zorientować. Jednak cena okolo 16 zł (obecnie), nie jest wygórowana. Ja dostałam od razu 2 opakowania i nie pamiętam ile płaciłam. Apteka ma jeszcze 18% zniżki na leki nie objęte refundacją NFZ więc tymbardziej nie potrafie na to pytanie odpowiedź.

Mam nadzieję, że uda się tobie załatwić te magiczne tabletki na tycie, ha ha

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2008-01-18, 15:25   #3833
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
nati to bardziej działa na nasz mozg.... jak pomyślisz o jedzeniu to ci sie chce jeść, no i oczywiście spowalnia przemianę materii, ja po tym peritolu potrafiłam przez 2 dni nie latać do toalety, a kiedyś to po jedzeniu od razu, teraz raz dziennie z rana. wiec coś moja przemiana sie spowolniła
Po peritolu latam nawet 2-3 razy dziennie. Przed - dwa razy w tygodniu - rozstrój organizmu po antybiotyku i bardzo źle to znosiłam
Ale teraz już jest wszystko OK i jest git
Chociaz i są takie dni, ze raz na dwa dni Za to bardzo dużo sikam, haha

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2008-01-18, 15:31   #3834
nati360
Zakorzenienie

kurde jakby sie udalo i by mi wypisal recepte to byloby super... bede probowac , a jak mi znowu powie, ze nutridrinki mam pic to mu powiem, zeby sam sobie pil, nie dosc ze takie sobie to w smaku cholerstwo to jeszcze drogie, tam chyba na opakowaniu z tego co pamieta pisalo, zeby pic 3 dziennie czy kilka dziennie - jakos tak, a jeden kosztowal 7zl
Stary 2008-01-18, 16:24   #3835
byliczka
Zakorzenienie

Dziewczyny skoro ten Peritol taki dobry to może i ja bym spróbowała Wybiorę się do lekarza żeby mi wypisał

Macie kieckę zaznaczam że nadal jest ona szpilkami pospinana bo nie wszystko jest jeszcze tak jak chcę. Wprowadziłam kilka poprawek i mam nadzieję że będzie taka jak chce.. Narazie tylko z przodu bo z tyłu nie ma nic

Ah.. butków fotki nie zrobiłam bo mi bateria siadła :P Może jutro jak mnie leń nie złapie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SS850563.JPG (87,1 KB, 21 załadowań)
Stary 2008-01-18, 16:52   #3836
22kasiunia
Rozeznanie

Byli bardzo ładna suknia super a jaka będziesz miała fryzurke?

Stary 2008-01-18, 17:19   #3837
byliczka
Zakorzenienie

Ojjj Kasiu nie mam pojęcia :P Poszłam do takiego kolesia co jest w moim wieku ale podobno koleś ma złote ręce Kapitalnie strzeże i czesze. I poszłam do niego i mu mówię że ma z tego zrobić cudo :P A on do mnie: Fryzurka na krótkich włosach? No to zrobimy tak żebyś nie wyglądała jak stara pańcia Cokolwiek to znaczy :P
Stary 2008-01-18, 17:22   #3838
22kasiunia
Rozeznanie

hehe a nie robiłaś sobie próbnej fryzurki?? bo wiesz rożnie to bywa.

Stary 2008-01-18, 17:37   #3839
byliczka
Zakorzenienie

nieee.. ufam mu A jeśli spaprze sprawe... wtedy będzie bek
Stary 2008-01-18, 17:41   #3840
22kasiunia
Rozeznanie

No to dobrze ale sukienka ładna jeszcze dodatki, makijaż, fryzurka i będziesz wyglądać prześlicznie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości