Drobne ciałem, wielkie duchem - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-18, 17:56   #3841
biiibiii
Zakorzenienie

Dot.: Drobne ciałem, wielkie duchem

ojej, tydzien mnie nie bylo a tu takie nowosci

byli
- buty suuuper, takie wlasnie zamierzam kupic na wiosne
-okularki tez fajne bardzo ładnie w nich wygladasz, tak dziewczeco
Sprawie sobie tez kiedys podobne bo od niedawna tez nosze oksy
nawet chyba mierzlam troche podobne, ale obawialam sie ze nie beda mi pasowaly do wszystkich ciuchow, np sportowych czy innych kolorow. no ale kupie sobie napewno troche takie wlasnie 'inne' druga pare
- sukienka sliczna!!!! naprawde !!! bardzo bardzo mi sie podoba!
koniecznie musisz pokazac nam efekt koncowy
kiedy 100dniowka?

karolca obie sukienki bardzo ładne tj mowisz, najpierw przyodzialabym czerwona

ahh ja padam na twarz, ide zaraz spać. przez ten tydzien prawie nic nie jadłam. a co zjadlam to zwymiotowałam (nerwy) masakra poprostu. w srode mam wyniki najwazniejszego kola i jestem pewna ze nie zalicze...cholera
generalnie mam zalamanie nerwowe...hah
jeszcze moj facet ma jakies odchyły znowu. co za facet. nie rozumiem go wogole. przyjechal do mnie we wtorek, zawozil moja mame do lekarza, no i czekal na nia to siedzial nic sie nie odzywal do mnie, zbuwal slowkami, w srode tak samo...
daremny jest na maxa. nawet nie mam sily sie nim przejmowac,wystarczajaco duzo stresow dostarcza mi uczelnia. gdzie by jeszcze facetem sie przejmowac...no ale nie powiem, ze przykre jest to ze nie moge na niego wogole liczyc, jak to on mowi 'co ja ci bede przeszkadzal jak ty sie caly czas uczysz' no sooryyyyy, nawet nie zadzoni, nie napisze ani nic. a jak przyjedzie to sie nie odzywa,
co za $#%^%$&%$#@%^.

no to sie wyzaliłam
kilka dni mnie nie bylo to mialyscie spokoj,
wrocilam i znowu sapie..

ide sie wykapac i spac chyba, trzeba odespac bo jutro na nowo nauka...wr
biiibiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-18, 18:09   #3842
*Niki*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 22kasiunia Pokaż wiadomość
zobaczysz będziesz zadowolona z niego
mam nadzieję

Cytat:
Napisane przez byliczka Pokaż wiadomość
Dziewczyny skoro ten Peritol taki dobry to może i ja bym spróbowała Wybiorę się do lekarza żeby mi wypisał

Macie kieckę zaznaczam że nadal jest ona szpilkami pospinana bo nie wszystko jest jeszcze tak jak chcę. Wprowadziłam kilka poprawek i mam nadzieję że będzie taka jak chce.. Narazie tylko z przodu bo z tyłu nie ma nic

Ah.. butków fotki nie zrobiłam bo mi bateria siadła :P Może jutro jak mnie leń nie złapie
byli śliczna sukienka bardzo mi się podoba, jednak ten czarny z fioletem bardzo ładnie wygląda (mi się tak kojarzyły z żałobą, ale jednak jak zobaczyłam to super )

karolca juz mam Peritol (pisałam wyżej ), ale kurcze mówiłam gościowi żeby mi wypisał 2 opakowania, a on wypisał jedno i potem w aptece mi nie chcieli wydać 2 opakowań mówię im że lekarz się pomylił bo miały być 2 opak. ale ich to nie obchodzi, nie dadzą mi i już
kurcze, nie wiem od ilu zacząć Ty brałaś na noc 1/4 tabletki??? bo chyba się pomyliłaś w poście napisałaś : /4 i nie mogę rozszyfrować
ja myslałam żeby zacząć od 1 na noc... mogę tak?? i po tygodniu zwiększyć do 2x dziennie??? Czy lepiej brać cały czas 1x dziennie tabletkę?? Zielona teraz jestem
Stary 2008-01-18, 18:16   #3843
*Niki*
Zakorzenienie

bibuś nie przejmuj się facetem, mój też taki fochmen jest, ostatnio mu takie kazanie strzeliłam, że zachowuje się jak jakaś ciota itp to teraz mu głupio i przestał się tak obrażać, ale ciekawa jestem na jak długo

ta szkoła Cię bidulko wykończy
bibuś nie możesz się tak zamęczać, żebyś aż wymiotowała potem
zdrówko jest najważniejsze, pamiętaj o tym
a co do kola, to na pewno zaliczysz, trzymam mocno kciuki
Stary 2008-01-18, 18:23   #3844
biiibiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Niki* Pokaż wiadomość
bibuś nie przejmuj się facetem, mój też taki fochmen jest, ostatnio mu takie kazanie strzeliłam, że zachowuje się jak jakaś ciota itp to teraz mu głupio i przestał się tak obrażać, ale ciekawa jestem na jak długo

ta szkoła Cię bidulko wykończy
bibuś nie możesz się tak zamęczać, żebyś aż wymiotowała potem
zdrówko jest najważniejsze, pamiętaj o tym
a co do kola, to na pewno zaliczysz, trzymam mocno kciuki
Dziekuje kochana

faceta sobie odpuszczam, nie ma sensu sie przejmować zwiazkiem i tak pewnie bez przyszlosci. szkoda, ale trudno. nie pasujemy do siebie. pozatym (nie chce wyjsc na zuchwałą, ale tak mysle) on jest zazdrosny o to ze sie ucze, ze mam stypendium naukowe i wogole ze studiuje i dlatego mi ciagle dogryza, calkiem bezpodstawnie!
bardzo to przykre, kiedy dzwonie do niego do niego pochwalic sie ze np zlaiczylam wazne kolo a on tylko 'no fajnie' albo jak napisze sms to nie odpisze ani nic.
tak ostatnio odczuwam, ze wlasnie jest zazdrosny, beznadziejna sytuacja.
glupi przykład: kupilam sobie ten nowy telefon, to on sie tak napinał zeby juz wymienic swoj, ze co 3 dni jedzil do salonu pytac czy moze wymienić. w tym tygodniu w koncu wymienił i zadzonił do mnie i mowi 'mam juz nowy telefon, lepsszy nic twoj, bo ma lepszy aparat' :eek!:
chyba mamy zupełnie inne pojęcie słowa 'związek'

troche szkoda, ale trudno.

jesli zalicze to kolo to bedzie to kolejny cud swiata. naprawde. jakies 10-15% zawsze oblewa i musi poprawiac rok strasznie sie boje poprostu masakra;/
jeszcze mam taki glupi charakter, ze zawsze musze wszystko najlepiej...ah

poszłam dzis na zakupy bo chcialam odreagowac to wszytsko, ale nic nie kupilam, bo ostatnio tak schudlam, ze wszystko dzis bylo na mnie za duze to juz calkiem mnie dobiło.

definitywnie ostatnie dni nie naleza do udanych niech juz sie skoncza !
Stary 2008-01-18, 18:54   #3845
byliczka
Zakorzenienie

Bibuś Kochana nie smuć się Faceci to debile są Oczywiście kochane debile, ale zdarzają się i też ci mnie4j "kochani" Odpuść go sobie, a co do zaliczeń to 3mam baardzo mocno kciuki

Niki
kurcze nie moge się nadziwić czemu ten fiolet tu taki wychodzi jak na żywo to jest taka fuksja :/
Stary 2008-01-18, 20:06   #3846
*Niki*
Zakorzenienie

bibi a Ty coś pisałaś (jak byłaś w Anglii) o jakimś nowym chłopaku, że jest fajny i może uda Wam się stworzyć związek, dobrze kojarzę?? To Ty pisałaś??? Nie wyszło Ci z nim czy dałaś mu kosza?? Może warto spróbowac, skoro ten jakiś taki zazdrośnik, nie rozumiem, skoro Cię kocha, to powinien się cieszyć z Twoich sukcesów a nie zazdrościć. Wydaje mi się, że on bardzo boi się tego, żebyś nie była od niego w niczym lepsza... ale dlaczego to robi???

byli czasem właśnie zdjęcia nie potrafią odzwierciedlić prawdziwego koloru , wiem cos o tym, bo czasem wystawiam ciuchy na allegro i też mi wychodzą jakieś inne kolory i za nic nie wyjdzie taki jak ma być naprawdę
Stary 2008-01-18, 21:06   #3847
karolca
Zakorzenienie

Cytat:

karolca juz mam Peritol (pisałam wyżej ), ale kurcze mówiłam gościowi żeby mi wypisał 2 opakowania, a on wypisał jedno i potem w aptece mi nie chcieli wydać 2 opakowań mówię im że lekarz się pomylił bo miały być 2 opak. ale ich to nie obchodzi, nie dadzą mi i już
kurcze, nie wiem od ilu zacząć Ty brałaś na noc 1/4 tabletki??? bo chyba się pomyliłaś w poście napisałaś : /4 i nie mogę rozszyfrować
ja myslałam żeby zacząć od 1 na noc... mogę tak?? i po tygodniu zwiększyć do 2x dziennie??? Czy lepiej brać cały czas 1x dziennie tabletkę?? Zielona teraz jestem
Zrób tak jak ja robiłam. Po jednej na noc nie wstaniesz z łózka do poniedziałku. One mają bardzo silne działanie uspokajające - na początku. Później już jest ok. Niektóre organizmy reagują nawet przez tydzień.
Czy teraz czuję zmęczenie - nie wiem. Od 3-4 miesiecy nie mogę się wyspać Jestem przemęczona tą zimą.

Ale dzisiaj zarezerwowałam domek nad morzem na tydzień, na początku lipca i mam wszystkie stresy, nerwy gdzieś. Ja chcę już lipiec!!! :

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-01-18, 21:27   #3848
*Niki*
Zakorzenienie

karolca wysłałam Ci pw

super z tym domkiem , wypoczniesz, odreagujesz stresy, my z tż też planujemy w tym roku wczasy nad morzem za granicą, ale to na razie plany więc ciiiii nie zapeszam

gdzie dokładnie jedziesz?
Stary 2008-01-18, 21:57   #3849
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny no ja mam ostatnio dużo pracy a jutro wyjeżdżam na 2 dni na imprezę firmową będziemy 2 dni w hotelu w 3miescie
To w takim razie baw się dobrze i zdaj relację jak wrócisz

Cytat:
kuzynek już pojechał??
Tak, właśnie dzisiaj

Cytat:
ciekawa jestem czy mi pomoże
Jak Tobie pomoże, to może i ja się skuszę...

Cytat:
Macie kieckę zaznaczam że nadal jest ona szpilkami pospinana bo nie wszystko jest jeszcze tak jak chcę. Wprowadziłam kilka poprawek i mam nadzieję że będzie taka jak chce.. Narazie tylko z przodu bo z tyłu nie ma nic
Byli bardzo ładna sukienka Myślę, że w komplecie z fryzurą i makijażem, będzie się prezentowała ślicznie
Już mam wizję na ten make up...

Cytat:
Napisane przez nati360 Pokaż wiadomość
viruś bo Ciebie nie ma i tak wszystkie ucichłyśmy... widzisz co narobiłaś?
Kochana jesteś

Cytat:
Napisane przez biiibiii Pokaż wiadomość
chyba mamy zupełnie inne pojęcie słowa 'związek'

troche szkoda, ale trudno.

jesli zalicze to kolo to bedzie to kolejny cud swiata. naprawde. jakies 10-15% zawsze oblewa i musi poprawiac rok strasznie sie boje poprostu masakra;/
jeszcze mam taki glupi charakter, ze zawsze musze wszystko najlepiej...ah
Kochana, to, że zaliczysz to kolokwium, to wiem na 100%. Ty jesteś w pozostałych 85-90 %, które go zalicza, więc, bądź spokojna

A z Tż, to ciężko doradzić, ale musisz przemyśleć sprawę i porozmawiać z Nim...Trzymam kciuki, abyście doszli do jakiegoś porozumienia i podjęli rozsądne decyzje, które sprawią, że oboje będziecie zadowoleni i szczęśliwi

Edytowane przez virka
Czas edycji: 2008-01-18 o 22:09 Powód: dopiski
virka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-18, 22:08   #3850
*Niki*
Zakorzenienie

karolca kochana dziękuję raz jeszcze, odpisałam Ci pw

viruś mam nadzieję, że jak już kuzynka nie ma, to będziesz tu stałą bywalczynią jak za dawnych dobrych lat
Stary 2008-01-18, 22:11   #3851
virka
Zakorzenienie

Cytat:
viruś mam nadzieję, że jak już kuzynka nie ma, to będziesz tu stałą bywalczynią jak za dawnych dobrych lat
Ja też mam nadzieję , ale jutro jedziemy do domku, a tam zawsze mam mniej czasu, jednak na chwilę czasami będę oczywiście wpadać

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-18, 22:50   #3852
*Niki*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Ja też mam nadzieję , ale jutro jedziemy do domku, a tam zawsze mam mniej czasu, jednak na chwilę czasami będę oczywiście wpadać
na długo jedziecie????
Stary 2008-01-19, 07:42   #3853
Nikita-v
Zadomowienie

Cytat:

Byłam z mamą u lekarza bo obie nas bolą zatoki i lekarz mi zmierzył ciśnienie (zaawsze mam niskie) i miałam 90/60 i przerażony że jak z takim ciśnieniem mogę żyć! Kazał nmi iść do nerologa i do kardiologa żeby to zbadali i jakieś leki na podniesienie ciśnienia mi dało.. matko jakiś stuknięty No ale w poniedziałek pojade zrobić kontrolne badania żelaza z TŻtem to sobie zrobię też te podstawowe badania krwi.
Byliczka wcale to nie jest niskie cisnienie ja mam zawsze 70/40 niestety trudno zmienic ten stan rzeczy i nie wynalezli jeszcze leku który by mi pomógł

Cytat:

ahh ja padam na twarz, ide zaraz spać. przez ten tydzien prawie nic nie jadłam. a co zjadlam to zwymiotowałam (nerwy) masakra poprostu. w srode mam wyniki najwazniejszego kola i jestem pewna ze nie zalicze...cholera
generalnie mam zalamanie nerwowe...hah
jeszcze moj facet ma jakies odchyły znowu. co za facet. nie rozumiem go wogole. przyjechal do mnie we wtorek, zawozil moja mame do lekarza, no i czekal na nia to siedzial nic sie nie odzywal do mnie, zbuwal slowkami, w srode tak samo...
daremny jest na maxa. nawet nie mam sily sie nim przejmowac,wystarczajaco duzo stresow dostarcza mi uczelnia. gdzie by jeszcze facetem sie przejmowac...no ale nie powiem, ze przykre jest to ze nie moge na niego wogole liczyc, jak to on mowi 'co ja ci bede przeszkadzal jak ty sie caly czas uczysz' no sooryyyyy, nawet nie zadzoni, nie napisze ani nic. a jak przyjedzie to sie nie odzywa,
co za $#%^%$&%$#@%^.
(
biiibiii chyba zły tydzien, moj TZ tez mnie jakos unika, no cóż jemu trudno bo razem mieszkamy, ale jest zdecydowanie inaczej niz zazwyczaj

ufff jestem pierwsza
Nikita-v jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-19, 07:54   #3854
22kasiunia
Rozeznanie

Hej Moje Kochane Laseczki ja powoli sie pakuję, na 11 do fryzjera sobie jadę, nie chce mi sie samej prostować włosów a jak fryzjer mi zrobi będę miała spokój na 2 dni oczywiście porobię fotki i wam prześle na meila

Aparatka góra i dół 06.05.2009 ))
22kasiunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-19, 09:05   #3855
byliczka
Zakorzenienie

No Kasiu ja myślę że fotki będą Więc czekamy

My dzis wybieraliśmy sie na stok ale zamknęli go bo u mnie pogoda okropna. Pada i pochmurno .. ehh... strasznie

Nikitko lekarz mi przepisał jakiś glukardian czy coś takiego takie żółte cukierki do ssania ale są tak ochydne że nawet mi się ich nie chce brać .. tfu..

Vireczko witaj Kochana I nadrabiaj zaległości jeśli chodzi o nieobecność!! :P
Stary 2008-01-19, 14:39   #3856
byliczka
Zakorzenienie

Hop Hop! A co tutaj takie pustki?? Podniewałyście się z wizażem który mulił popołudniu ??
Stary 2008-01-19, 14:55   #3857
biiibiii
Zakorzenienie

Niki tak, to ja pisałam ale z tamtym to juz dawno koniec, całkiem rąbniety byl i to zdrowo. przeciez nie bylismy ze soba a on robil mi sceny zazdrosci, jakies fochy co chwile strzelał ze wogole meczyla mnie ta znajomosc. potem powiedział, ze traktuje go okropnie i wogole ze zachowuje sie jak ksiezniczka!to go skwitowalam ze w takim razie poszukam sobie ksiecia.
mialam sie z nim gorzej niz ze swoim nawkrecal sobie ze sie bedziemy pobierac i traktowal mnie jak swoja wlasnosc. jak wrocilam do Polski to mu nie powiedzialam, bo urwalam z nim kontakt.

dzis moj dzownil i wogole zadowolny jakby nigdy nic, i wez tu czlowieku zrozum takiego..
no zobaczymy ma sie niedlugo pojawic, zdam relacje

wogole dziewczeta dziekuje, wy to zawsze umiecie czlowieka pocieszyć

byli u mnie tez pada Buro i ponuro, bleh nic sie ne chce, siedze nad ksiazka caly dzien ale i tak nic nie czytam bo jakos glowy do tego nie mam.
brak mocy jednym slowem, hehe

w piatek chyba ide na bal karnawalowy ale nie bede zapeszczac, jeszcze nic pewnego. dzis moze sie czegos dowiem jedyna optymistyczna wiadomosc ostatnich dni
Stary 2008-01-19, 15:15   #3858
Nikita-v
Zadomowienie

byliczko ten glukardian jest do niczego, bo to głównie glukoza, zeby podnieść poziom cukru we krwi i rzeczywiscie w smaku jest to ochydne.

ja obecnie biorę gutron w końskiej dawce i jest lepiej
Stary 2008-01-19, 15:41   #3859
byliczka
Zakorzenienie

Nikito nigdy nie miałam potzreby podnoszenia sobie ciśnienia. Poprostu byłam ospała to byłam i trudno. Nigdy nie miałam omdleń ani nic takiego. Nawet zawrotów głowy! I bądź tu człowieku mądry.

Bii czekamy na relację

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-19, 16:31   #3860
nati360
Zakorzenienie

czesc dziewuszki no u mnie wlasnie pada jak cholera i wogole taka ciapa, ze nie chce sie nigdzie wychodzic...
byli super sukienka, na pewno bedziesz pieknie wygladac

viruś no to teraz musisz wpadac częściej, żebysmy znów nie ucichły
biiibiii ty to samo, bo zaglądniesz raz na ruski rok a my tu tęsknimy

pisalam juz byli dzis na gg, wczoraj bylamz TŻtem na pizzy i chcielismy sie napic piwa a babka do mnie: ale to ta pani ma 18 lat? a ja mowie: mam ale nie mam przy sobie dowodu, a ona to bardzo mi przykro i ble ble ble, ze nie wygladam na 18, no nic potem TŻ sie smial i mowil do mnie 15-stka glupek, jak poszedl zamawiac pozniej to spytal sie jej to ile mi daje a ona: no moze przed 18 jest, ale na 18 nie wyglada, ze strasznie mlodzitko wygladam i pyta sie TŻta czy mam faktycznie te 18 na co TŻ stwierdza ze niedlugo konczy 20...
fajna mine miala i powiedziala to nastepnym razem z dowodem i nie ma problemu... fakt faktem ze tez pomalowana nie bylam
nati360 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-19, 17:27   #3861
byliczka
Zakorzenienie

Nati ja mam to samo :P Jak nie wezmę dowodu to mi nie chcą sprzedać papierosów dla TŻta. Zawsze sie wkurza jak mi mówi: Skocz mi kupić fajki a ja do niego że nie bo mi nie sprzadadzą bo nie mam dowodu :P A jak już go mam i pokaże to się tak przyglądają jakby miał być podrobiony
Stary 2008-01-19, 18:42   #3862
Nikita-v
Zadomowienie

kurcze czuje się podle.. wczoraj jak zaczełam prace o 8 rano to skończyłam o 22, dzis znów od 8 w pracy, łep mi pęka, a do tego zaraz wychodzimy do znajomych i kolejna zarwana noc
Stary 2008-01-19, 19:47   #3863
karolca
Zakorzenienie

Dziś łaziłam z mamą w poszukiwaniu torebek na zbliżające się wesele itp... Wchodzimy do jednego butiku i babka się pyta, czy to na studniówke może. Jak powiedziałam, że ten bal mam już dawno za soba stwierdziła, że niemożliwe, haha
Jeden z pracowników w mojej firmie nieśmiało spytał ile mam lat, jak usłyszałam, ze mówię coś o TŻ, że mój Tomek... Jak powiedziałam, że w marcu 22 to odparł, że zawsze uwazał, że ja na jakimś stazu, praktyce jestem w ramach nauki w szkole średniej, hahaha. Nie dawał mi więcej jak 16 lat.
Chociaz max jaki dostałam to 17 gdy miałam 20 latek hihihihi.
Ale fakt, wyglądam mlodziutko. Dobrze! Starość przyjdzie późno

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-19, 20:29   #3864
anitka12345
BAN stały

byli
ślicznie wyglądasz w sukieneczce i bardzo ładnie Ci w okularkach
karolca
Witam
a my się chyba nie znamy bardzo ładne sukieneczki ale ładniej Ci chyba w tej jaśniejszej

ja dzsiaj cały dzionek odpoczywam :Po 7 wróciłam z nocki ... wreście koniec pracy w nocy teraz cały tydzień na 14 do pracy bede chodzić supciiooo :P hihi ;P wreście się wyśpie

a tak wogóle to dzsiaj jestem w lekkiimm szoku ...bo podsłyszałam rozmowe mamy z tatą,okazało się że może być w ciąży,zobaczymy co z tego będzie ... :P fajnie było by mieć malutką siostrzyczke bądz braciszka :P :P
anitka12345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-19, 20:53   #3865
biiibiii
Zakorzenienie

ojej, ale sie nagadalam dzis z tztem, wszystko mu powiedzialam co mi lezy na watrobie,
przykro mu bylo, ggerneralnie atmosfera byla napieta ale terz mi lzej,
zobaczymy czy cos dogadamy czy nie.czas pokaze

w kazdym razie powiedzial mi ze schudłam
mdzy innymi przez niego...hah

anitko ojej, ja bym nie chciala teraz rodzenstwa pamietam jak 2 lata temy chyba albo nawet 3 moja mama nie miala okresu, na glowe dostawalam bo balam sie ze moze byc w ciazy. poryczalam sie i poszlam do niej i sie pytam 'mamo a jak sie nie ma okresu to znaczy ze mozna byc w ciazy?' -wogole co za pytanie hahaha
mama moja sie przerazila bo myslala ze o mnie chodzi,
ojej ale sie umsialysmy potem
Stary 2008-01-19, 21:06   #3866
virka
Zakorzenienie

Cytat:
na długo jedziecie????
Wracamy we wtorek lub w środę.

Cytat:
Hej Moje Kochane Laseczki ja powoli sie pakuję, na 11 do fryzjera sobie jadę, nie chce mi sie samej prostować włosów a jak fryzjer mi zrobi będę miała spokój na 2 dni oczywiście porobię fotki i wam prześle na meila
To czekamy na zdjęcia

Cytat:
Vireczko witaj Kochana I nadrabiaj zaległości jeśli chodzi o nieobecność!! :P
Staram się , ale faktem jest, że taka nieobecność wybija z rytmu...

Cytat:
Napisane przez Nikita-v Pokaż wiadomość
kurcze czuje się podle.. wczoraj jak zaczełam prace o 8 rano to skończyłam o 22, dzis znów od 8 w pracy, łep mi pęka, a do tego zaraz wychodzimy do znajomych i kolejna zarwana noc
Mam nadzieję, że u znajomych się rozerwiesz...

Cytat:
Napisane przez anitka12345 Pokaż wiadomość
a tak wogóle to dzsiaj jestem w lekkiimm szoku ...bo podsłyszałam rozmowe mamy z tatą,okazało się że może być w ciąży,zobaczymy co z tego będzie ... :P fajnie było by mieć malutką siostrzyczke bądz braciszka :P :P
anitko ale fajnie Tym bardziej, że chcesz , ciekawe czy będzie to rodzeństwo A mogę wiedzieć ile Twoja Mama ma lat?

Cytat:
pamietam jak 2 lata temy chyba albo nawet 3 moja mama nie miala okresu, na glowe dostawalam bo balam sie ze moze byc w ciazy. poryczalam sie i poszlam do niej i sie pytam 'mamo a jak sie nie ma okresu to znaczy ze mozna byc w ciazy?' -wogole co za pytanie hahaha
mama moja sie przerazila bo myslala ze o mnie chodzi,
ojej ale sie umsialysmy potem
Ja się też uśmiałam, jak sobie wyobraziłam tą sytuację
Dobre

Stary 2008-01-19, 21:11   #3867
nati360
Zakorzenienie

anitka to ciesz się

a ja chyba zaraz nie wiem co zrobie sobota a ja siedze w domu! TŻ wozi tego swojego szefa nie szefa i dzwoni, że jednak sie nie zobaczymy, no cholera jasna, ide spac, bo co bede robic? mama na imprezie z pracy a siostra film oglada...
nati360 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-19, 21:18   #3868
virka
Zakorzenienie

Cytat:
a ja chyba zaraz nie wiem co zrobie sobota a ja siedze w domu! TŻ wozi tego swojego szefa nie szefa i dzwoni, że jednak sie nie zobaczymy, no cholera jasna, ide spac, bo co bede robic? mama na imprezie z pracy a siostra film oglada...
Jak to co będziesz robić ??
A nasze towarzystwo Ci nie odpowiada...??

Stary 2008-01-19, 21:21   #3869
biiibiii
Zakorzenienie

Cytat:
anitka to ciesz się

posiez z nami
albo tez film ogladaj
Stary 2008-01-19, 21:24   #3870
anitka12345
BAN stały

viruś
w tym roku skończy 42,okres spóznia jej się już 2 tygodnie ;] nigdy jej się tak nie zdarzyło,zawsze miała regularny ;P chyba menopałzy tak szybko nie przechodzi hihi
anitka12345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości