|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3841 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Drobne ciałem, wielkie duchem
ojej, tydzien mnie nie bylo a tu takie nowosci
![]() byli - buty suuuper, takie wlasnie zamierzam kupic na wiosne ![]() -okularki tez fajne ![]() ![]() Sprawie sobie tez kiedys podobne ![]() ![]() nawet chyba mierzlam troche podobne, ale obawialam sie ze nie beda mi pasowaly do wszystkich ciuchow, np sportowych czy innych kolorow. no ale kupie sobie napewno troche takie wlasnie 'inne' ![]() ![]() ![]() - sukienka sliczna!!!! naprawde !!! ![]() ![]() koniecznie musisz pokazac nam efekt koncowy ![]() ![]() kiedy 100dniowka? karolca obie sukienki bardzo ładne ![]() ![]() ahh ja padam na twarz, ide zaraz spać. przez ten tydzien prawie nic nie jadłam. a co zjadlam to zwymiotowałam ![]() ![]() generalnie mam zalamanie nerwowe...hah jeszcze moj facet ma jakies odchyły znowu. co za facet. nie rozumiem go wogole. przyjechal do mnie we wtorek, zawozil moja mame do lekarza, no i czekal na nia to siedzial nic sie nie odzywal do mnie, zbuwal slowkami, w srode tak samo... daremny jest na maxa. nawet nie mam sily sie nim przejmowac,wystarczajaco duzo stresow dostarcza mi uczelnia. gdzie by jeszcze facetem sie przejmowac...no ale nie powiem, ze przykre jest to ze nie moge na niego wogole liczyc, jak to on mowi 'co ja ci bede przeszkadzal jak ty sie caly czas uczysz' no sooryyyyy, nawet nie zadzoni, nie napisze ani nic. a jak przyjedzie to sie nie odzywa, co za $#%^%$&%$#@%^. no to sie wyzaliłam ![]() kilka dni mnie nie bylo to mialyscie spokoj, wrocilam i znowu sapie.. ![]() ![]() ide sie wykapac i spac chyba, trzeba odespac bo jutro na nowo nauka...wr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3842 | |
Zakorzenienie
|
mam nadzieję
![]() Cytat:
![]() ![]() karolca juz mam Peritol (pisałam wyżej ![]() ![]() ![]() kurcze, nie wiem od ilu zacząć ![]() ![]() ja myslałam żeby zacząć od 1 na noc... mogę tak?? i po tygodniu zwiększyć do 2x dziennie??? Czy lepiej brać cały czas 1x dziennie tabletkę?? Zielona teraz jestem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3843 |
Zakorzenienie
|
bibuś nie przejmuj się facetem, mój też taki fochmen jest, ostatnio mu takie kazanie strzeliłam, że zachowuje się jak jakaś ciota itp
![]() ![]() ta szkoła Cię bidulko wykończy ![]() ![]() bibuś nie możesz się tak zamęczać, żebyś aż wymiotowała potem ![]() zdrówko jest najważniejsze, pamiętaj o tym ![]() a co do kola, to na pewno zaliczysz, trzymam mocno kciuki ![]()
![]() |
#3844 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() faceta sobie odpuszczam, nie ma sensu sie przejmować zwiazkiem i tak pewnie bez przyszlosci. szkoda, ale trudno. nie pasujemy do siebie. pozatym (nie chce wyjsc na zuchwałą, ale tak mysle) on jest zazdrosny o to ze sie ucze, ze mam stypendium naukowe i wogole ze studiuje i dlatego mi ciagle dogryza, calkiem bezpodstawnie! bardzo to przykre, kiedy dzwonie do niego do niego pochwalic sie ze np zlaiczylam wazne kolo a on tylko 'no fajnie' albo jak napisze sms to nie odpisze ani nic. tak ostatnio odczuwam, ze wlasnie jest zazdrosny, beznadziejna sytuacja. glupi przykład: kupilam sobie ten nowy telefon, to on sie tak napinał zeby juz wymienic swoj, ze co 3 dni jedzil do salonu pytac czy moze wymienić. w tym tygodniu w koncu wymienił i zadzonił do mnie i mowi 'mam juz nowy telefon, lepsszy nic twoj, bo ma lepszy aparat' :eek!: chyba mamy zupełnie inne pojęcie słowa 'związek' troche szkoda, ale trudno. jesli zalicze to kolo to bedzie to kolejny cud swiata. naprawde. jakies 10-15% zawsze oblewa i musi poprawiac rok ![]() ![]() jeszcze mam taki glupi charakter, ze zawsze musze wszystko najlepiej...ah ![]() poszłam dzis na zakupy bo chcialam odreagowac to wszytsko, ale nic nie kupilam, bo ostatnio tak schudlam, ze wszystko dzis bylo na mnie za duze ![]() definitywnie ostatnie dni nie naleza do udanych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3845 |
Zakorzenienie
|
Bibuś Kochana nie smuć się
![]() ![]() ![]() Niki kurcze nie moge się nadziwić czemu ten fiolet tu taki wychodzi jak na żywo to jest taka fuksja :/
#3846 |
Zakorzenienie
|
bibi a Ty coś pisałaś (jak byłaś w Anglii) o jakimś nowym chłopaku, że jest fajny i może uda Wam się stworzyć związek, dobrze kojarzę?? To Ty pisałaś??? Nie wyszło Ci z nim czy dałaś mu kosza?? Może warto spróbowac, skoro ten jakiś taki zazdrośnik, nie rozumiem, skoro Cię kocha, to powinien się cieszyć z Twoich sukcesów a nie zazdrościć. Wydaje mi się, że on bardzo boi się tego, żebyś nie była od niego w niczym lepsza... ale dlaczego to robi???
![]() byli czasem właśnie zdjęcia nie potrafią odzwierciedlić prawdziwego koloru ![]() ![]()
![]() |
#3847 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy teraz czuję zmęczenie - nie wiem. Od 3-4 miesiecy nie mogę się wyspać ![]() Ale dzisiaj zarezerwowałam domek nad morzem na tydzień, na początku lipca i mam wszystkie stresy, nerwy gdzieś. Ja chcę już lipiec!!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3848 |
Zakorzenienie
|
karolca wysłałam Ci pw
![]() super z tym domkiem ![]() ![]() ![]() gdzie dokładnie jedziesz?
![]() |
#3849 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tak, właśnie dzisiaj ![]() Jak Tobie pomoże, to może i ja się skuszę... ![]() Cytat:
![]() ![]() Już mam wizję na ten make up... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A z Tż, to ciężko doradzić, ale musisz przemyśleć sprawę i porozmawiać z Nim...Trzymam kciuki, abyście doszli do jakiegoś porozumienia i podjęli rozsądne decyzje, które sprawią, że oboje będziecie zadowoleni i szczęśliwi ![]()
Edytowane przez virka Czas edycji: 2008-01-18 o 22:09 Powód: dopiski |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3850 |
Zakorzenienie
|
karolca kochana dziękuję raz jeszcze, odpisałam Ci pw
![]() viruś mam nadzieję, że jak już kuzynka nie ma, to będziesz tu stałą bywalczynią ![]() ![]()
![]() |
#3851 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3852 |
Zakorzenienie
|
na długo jedziecie????
![]() |
#3853 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ufff jestem pierwsza |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3854 |
Rozeznanie
|
Hej Moje Kochane Laseczki
![]() ![]() ![]()
#3855 |
Zakorzenienie
|
No Kasiu ja myślę że fotki będą
![]() ![]() My dzis wybieraliśmy sie na stok ale zamknęli go bo u mnie pogoda okropna. Pada i pochmurno .. ehh... strasznie ![]() Nikitko lekarz mi przepisał jakiś glukardian czy coś takiego takie żółte cukierki do ssania ale są tak ochydne że nawet mi się ich nie chce brać .. tfu.. Vireczko witaj Kochana ![]()
#3856 |
Zakorzenienie
|
Hop Hop! A co tutaj takie pustki?? Podniewałyście się z wizażem który mulił popołudniu ??
![]()
#3857 |
Zakorzenienie
|
Niki tak, to ja pisałam
![]() mialam sie z nim gorzej niz ze swoim ![]() dzis moj dzownil i wogole zadowolny jakby nigdy nic, i wez tu czlowieku zrozum takiego.. no zobaczymy ma sie niedlugo pojawic, zdam relacje ![]() wogole dziewczeta dziekuje, wy to zawsze umiecie czlowieka pocieszyć ![]() ![]() byli u mnie tez pada ![]() ![]() brak mocy jednym slowem, hehe w piatek chyba ide na bal karnawalowy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3858 |
Zadomowienie
|
byliczko ten glukardian jest do niczego, bo to głównie glukoza, zeby podnieść poziom cukru we krwi i rzeczywiscie w smaku jest to ochydne.
ja obecnie biorę gutron w końskiej dawce i jest lepiej |
![]() ![]() |
![]() |
#3859 |
Zakorzenienie
|
Nikito nigdy nie miałam potzreby podnoszenia sobie ciśnienia. Poprostu byłam ospała to byłam i trudno. Nigdy nie miałam omdleń ani nic takiego. Nawet zawrotów głowy! I bądź tu człowieku mądry.
Bii czekamy na relację ![]()
#3860 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewuszki
![]() byli super sukienka, na pewno bedziesz pieknie wygladac ![]() ![]() viruś no to teraz musisz wpadac częściej, żebysmy znów nie ucichły ![]() biiibiii ty to samo, bo zaglądniesz raz na ruski rok ![]() ![]() ![]() pisalam juz byli dzis na gg, wczoraj bylamz TŻtem na pizzy i chcielismy sie napic piwa a babka do mnie: ale to ta pani ma 18 lat? a ja mowie: mam ale nie mam przy sobie dowodu, a ona to bardzo mi przykro i ble ble ble, ze nie wygladam na 18, no nic ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3861 |
Zakorzenienie
|
Nati ja mam to samo :P Jak nie wezmę dowodu to mi nie chcą sprzedać papierosów dla TŻta. Zawsze sie wkurza jak mi mówi: Skocz mi kupić fajki a ja do niego że nie bo mi nie sprzadadzą bo nie mam dowodu :P A jak już go mam i pokaże to się tak przyglądają jakby miał być podrobiony
![]()
#3862 |
Zadomowienie
|
kurcze czuje się podle.. wczoraj jak zaczełam prace o 8 rano to skończyłam o 22, dzis znów od 8 w pracy, łep mi pęka, a do tego zaraz wychodzimy do znajomych i kolejna zarwana noc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3863 |
Zakorzenienie
|
Dziś łaziłam z mamą w poszukiwaniu torebek na zbliżające się wesele itp... Wchodzimy do jednego butiku i babka się pyta, czy to na studniówke może. Jak powiedziałam, że ten bal mam już dawno za soba stwierdziła, że niemożliwe, haha
Jeden z pracowników w mojej firmie nieśmiało spytał ile mam lat, jak usłyszałam, ze mówię coś o TŻ, że mój Tomek... Jak powiedziałam, że w marcu 22 to odparł, że zawsze uwazał, że ja na jakimś stazu, praktyce jestem w ramach nauki w szkole średniej, hahaha. Nie dawał mi więcej jak 16 lat. Chociaz max jaki dostałam to 17 gdy miałam 20 latek hihihihi. Ale fakt, wyglądam mlodziutko. Dobrze! Starość przyjdzie późno ![]()
#3864 |
BAN stały
|
byli
ślicznie wyglądasz w sukieneczce ![]() ![]() karolca Witam ![]() a my się chyba nie znamy bardzo ładne sukieneczki ale ładniej Ci chyba w tej jaśniejszej ![]() ja dzsiaj cały dzionek odpoczywam :Po 7 wróciłam z nocki ... wreście koniec pracy w nocy ![]() ![]() ![]() a tak wogóle to dzsiaj jestem w lekkiimm szoku ...bo podsłyszałam rozmowe mamy z tatą,okazało się że może być w ciąży,zobaczymy co z tego będzie ... :P fajnie było by mieć malutką siostrzyczke bądz braciszka :P :P |
![]() ![]() |
![]() |
#3865 |
Zakorzenienie
|
ojej, ale sie nagadalam dzis z tztem, wszystko mu powiedzialam co mi lezy na watrobie,
przykro mu bylo, ggerneralnie atmosfera byla napieta ale terz mi lzej, zobaczymy czy cos dogadamy czy nie.czas pokaze w kazdym razie powiedzial mi ze schudłam ![]() ![]() mdzy innymi przez niego...hah anitko ojej, ja bym nie chciala teraz rodzenstwa ![]() ![]() mama moja sie przerazila bo myslala ze o mnie chodzi, ojej ale sie umsialysmy potem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3866 | |||||
Zakorzenienie
|
Wracamy we wtorek lub w środę.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dobre ![]()
![]() |
#3867 |
Zakorzenienie
|
anitka to ciesz się
![]() a ja chyba zaraz nie wiem co zrobie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nasze towarzystwo Ci nie odpowiada... ![]()
![]() |
#3869 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() albo tez film ogladaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3870 |
BAN stały
|
viruś
w tym roku skończy 42,okres spóznia jej się już 2 tygodnie ;] nigdy jej się tak nie zdarzyło,zawsze miała regularny ;P chyba menopałzy tak szybko nie przechodzi hihi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:35.