![]() |
#361 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dokuczają mi bo jestem... chuda!! cz. II
virko wkleje napewno
![]() chcoazi to jeszcze mysle 4-5 mcy zajmie, bo drzwi zamowione ale maja byc na polowe grudnia dopiero;/ i przez to sie opozni wszytsko..;/ no ale tak czy siak nie moge sie juz doczekac pokoju na gorze ![]() ![]() tez bylam na kursie przedmalzenskim (jeszcze w LO, nie wiem po co :P ale wszyscy chodzili..hehe) ale nie bylo tam nic o metodach nautralnych ani o ciazy, a szkoda! |
![]() ![]() |
![]() |
#362 |
Zakorzenienie
|
mam taka ochote na cos słodkiego, że zaraz nie wiem co zrobię! nic nie mam w domu a tak mi sie marzy czekoladka
![]() biiibiii to fajnie, bo przed ewentualnym slubem juz masz załatwone chyba ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#363 |
Zakorzenienie
|
nati ja zjadlam na sniadanie 2 bulki z nutella
![]() ![]() ![]() nie wiem tylko gdzie mam papierek od tego kursu :P no ale oni tam chyba w kosciele odznaczaja, ze sie odbyło ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#364 |
Zakorzenienie
|
ja bym się na Twoim miejscu nie śmiała
![]() nigdy nie wiadomo co facetowi strzeli do głowy ![]() mi mój nie raz mówił, ze wyjezdzamy, przyjezdzamy po roku, bierzemy ślub i jedziemy spowrotem ![]() tatarata... nie spieszy mi się do zmiany stanu cywilnego, oj nie! jestem za młoda i muszę sie wyszalec ![]() a mi się skończyła wczoraj nutella, czekolade calą wczoraj też zeżarłam ![]() zaraz chyba pojde i najem sie cukru ![]() a takim pierniczkiem też bym nie pogardziła ![]() ale Ci dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#365 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() Więc ja odpowiadam: jak narazie tylko Durexy. Kiedyś zakupiłam patentex czy coś takiego (globulki) ale jak wzięłam jedną do ręki i zobaczyłam jak sięto pieni to zrezygnowałam. Jutro idę do ginekologa więc może coś popytam ale ja jakoś w ogoóle nie jest przekonana. vireczko mam nadzieję że nie urazi Cię to co napisze ![]() A co do skuteczności prezerwatyw ![]()
#366 |
Rozeznanie
|
taki kurs pewnie ze Ci sie przyda, ja przed ślubem musiałam chodzic na 6 spotkan a czasami jest tak ze trzeba chodzic 3 miesiace wiec fajnie ze masz taki papierek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#367 |
Zakorzenienie
|
nie pamietam ile to spotkan bylo, dawno to bylo jakies 2 lata temu chyba. ksiadz nam nagadal na religii i prawie cala klasa chodziła
![]() ![]() nati tez widze ze masz takie stany ze bez slodyczy nie da rady ![]() byli ja tez tylko durexy. zadnym globulek, nie chce sie pienic ;p pozatym inych prezerwatyw tez nie toleruje raczej. jakos nie mam zaufania. daj znac co ci gin powiedział ![]() moj wlasnie dzownil, moze sie pojawi wieczorem zanim znowu w trase pojedzie... |
![]() ![]() |
![]() |
#368 |
Zakorzenienie
|
stany to mało powiedziane w moim przypadku
![]() ![]() ![]() oj biedactwo... moj TŻ tez jezdzi w trasy, teraz juz b. rzadko, ale zdarzalo sie, ze go nie bylo calymi dniami po kilka razy w tyg. a mnie normalnie czasem trafiało ![]() na dodatek ma tez prawo jazdy kategorii C i cos przebakiwał kiedyś, że chciałby jezdzic tirem... ale nie ma szans! nie będę mieć faceta, którego ciagle nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#369 |
Zadomowienie
|
Hehe widze ze niektore z was juz po kursach przedmalzenskich
![]() ![]() Co do zabezpieczania sie to u mnie i tezeta durexy jak do tej pory. Jeszcze nigdy nie bylo zadnej wpadki wiec raczej ufam gumkom ![]() ![]() ![]() ![]() A recepte juz mam. Czekam tylko na okres i zaczne brac tabletki. Mam nadzieje, ze nie bede miala zadnych przykrych objawow po nich. Bede informowac was czy cos sie zmianiam po nich ![]() A tak wogole jak to jets z tym tyciem po tabsach...tyje sie bo zatrzymuja wode w organizmie, czy dlatego, ze zwiekszaja one nasz apetyt? Hmmm..
#370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
cale szczesie ze wiekszosc weekendow ma wolne, ale tez nie zawsze;/ kiedys pracowal w niemczech to nie bylo go caly tydzien, wracal w sobote rano a we wtorek nad ranem wyjezdzal...ale wolalam wlansie taki system bo przynajmniej co tydzien mialam wielka ostawe super slodyczy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#371 |
Zadomowienie
|
Ja bym byla nieszczesliwa jak by moj TŻ jezdzil tirem. Nie wiem ile w ty prawdy, ale zle opinie chodza o takich facetach. Napewno nie wszyscy tirowcy sa tacy sami. No, ale serce nie sluga ;-) Podziwiam Cie biiibiii
![]()
#372 |
Zakorzenienie
|
opinie opinami, ale to przeciez przede wszystkim zalezy od charakteru i osoby!!
nawet ktos kto nie jest kierowca moze zdradzic/zdradzac, bo chyba o takie opinie chodzi? ![]() nigdy nie ma tej pewnosci 100% w zwiazkach |
![]() ![]() |
![]() |
#373 |
Zakorzenienie
|
Hej Słodkie
![]() Własnie wróciłam z Galeri i oblookałam sobie przepiękny szpileczki ![]() A co do jeżdzenia TIRami to mój wujciu kochany jeździ już hoho lataaami i bardzo lubi tę pracę a co do tych opini to faktycznie zależy od charakteru. Ale jakby się pojedziło trochę takim tirem iz obaczyło jakie maszkary się kręcą koły tych facetów to gwarantuje wam że zaden facet NORMALNY nawet w akcie desperacji by sie takiej nie tknął ![]()
#374 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() znam wiele przypadkow tych ktorzy prawka nie maja nawet ![]() ale fakt, ze niektorzy sobie uzywają, moj mi nie raz opowiada jak sie na sibi radiu naslucha przechwalek. Cytat:
generalnie ffuuuuuj, naszczescie moj pod tym wzgledem jest pozadny i o to sie martwic nie musze ![]() za to w innych dziedzinach samych martwien mnie nabawia.. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#375 |
Zakorzenienie
|
byli oczywiście, że mnie nie uraziłaś
![]() ![]() Prawda jest taka, że nie ma metody 100 % pewnej, ale u mnie te naturalne metody akurat się sprawdziły, nauczyłam się obserwować organizm, mierzyłam temperaturkę itd. Bardzo mi też pomogły w zajściu w ciążę, "pierwszy strzał" i córcia jest ![]() blue jakie tabletki masz przepisane? Ja bym też nie chciała, żeby mój Tż jeździł TIRami, ale prawda jest taka, że jak będzie chciał "coś" zrobić to i TIR nie będzie potrzebny... ![]()
#376 |
Zakorzenienie
|
prezerwatywy, albo bez- po prostu obliczałam sobie dni płodne i niepłodne, ale teraz już się boję takiej metody
![]() ![]() nati budujemy mieszkanko na poddaszu, przerobiliśmy strych, podwyższyliśmy dom, zmieniliśmy dach, po prostu dobudowaliśmy sobie pięterko i tam będziemy mieszkać ![]()
![]() |
#377 |
Zakorzenienie
|
Nikuś oczywiście chętnie oglądnę zdjęcia
![]() Na jakim etapie jesteście? I jaki będzie rozkład?
#378 |
Zadomowienie
|
Novynette.
No biiibiii. Nie lubie trzymac sie stereotypow i wierze, ze jest tak jak piszesz ![]() ![]() ![]()
#379 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skończył mi się okres, wszystko było ok, a za kilka dni patrzę, a tu znów krwawienie, tak jakby znów okres. Poleciałam przerażona do gina, a on mi mówi, ze coś mi się w organizmie rozregulowało i jajeczko mi nie pękło i wszystko się tak jakby cofnęło, coś tam tłumaczył... I dlatego teraz się boję Cytat:
A co do zdrady, to jak ktoś ma to w genach to i bez tira zdradzi ![]() Choć jak te tirówki takie natrętne, to niejeden facet pewnie się skusił i dał namówić ![]() ![]() ![]() ![]() przecież ona obsłuży klienta, pewnie się nie umyje, (bo gdzie na ulicy) i zaraz idzie do następnego ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#380 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czy by mnie nie zdradzil z jakas inna, powiedzmy normalna (jakie okreslenie ![]() ![]() Niki a wasza 2ka dzieciaczkow to byla wpadka? jesli mozna wiedziec ![]() wybaczcie ze draze ten temat, ale wlasnie sie zastanawiam czy brac tabsy czy ufac gumce, jeszcze zadna nam nie pekla, no i moj tez nie konczy we mnie - zawsze to jakas dodatkowa ochrona, heh. ale sie boje i schizy mam...;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#381 |
Zakorzenienie
|
vireczko fotek na razie nie wkleję, bo nie ma czego jeszcze, nawet nie mamy wylewek na podłodze, nie ma tynków na scianach. Jedynie okna mamy wprawione, nawet sufitów jeszcze nie ma
![]() ![]() ![]()
![]() |
#382 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A z Nikolką to było tak, że Tż bardzo chciał córeczkę (ja też, ale trochę póżniej), a on tak cały czas mówił o tej córeczce, wiercił mi dziurę w brzuchu no i mi ją zrobił ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#383 |
Zakorzenienie
|
aaa czyli taka wpadka troche planowana...?
![]() ja musze przestac sie schizowac bo nerwy 'po' odbieraja mi cala przyjemnosc. a ile moj sie naslucha...order mu powinni przyznac bo kiedys upieralam sie ze zaszlam w ciaze mimo ze nie uprawialismy seksu w tedy wogole, mialam chyba 16 lat...ze niby przez palce czy cos, nie wiem skad mi sie to wzielo, w kazdym razie byl taki kochany opiekowal sie mna i polecial po test...zrobilam 2 testy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#384 |
Zakorzenienie
|
bibi niestety tak to jest, że tą przyjemność zakłóca strach
![]() ![]() Dlatego wolę brać tabletki, zawsze to mnie jakoś uspokoi ![]() Moja koleżanka znów panikowała, że zaszła w ciążę przez pępek ![]() ![]() pamiętam jak się z niej śmiałyśmy z dziewczynami, bo nie była młoda miała już ok 20 lat, a takie głupoty gadała, że jej brzuch rośnie, że przez pępek jej sie dostało coś do srodka ![]() blue_eyes Ty pytałaś o tabletki, co powoduje tycie... Tycie powoduje zatrzymanie wody w organizmie. Jak są źle dobrane tabletki to podobno się tyje. Moja koleżanka po tabletkach bardzo schudła, ja tak nie chcę!!!!!!!!!! ![]()
![]() Edytowane przez *Niki* Czas edycji: 2007-09-26 o 22:38 Powód: literówki ;) |
![]() ![]() |
![]() |
#385 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tak nie schizuje. Jakos na luzie podochodze do sexu. Nie stresuje sie ani nic ![]() Dziewczyny a szykujecie swoim TŻ jakies niespodzianki na "dzien chlopca" ? ![]()
![]() |
#386 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#387 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja kumpela to swojemu facetowi po 2-3 prezerwatywy zakładała, żeby nie wpaść ![]() A kiedy jest Dzień Chłopaka??? ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ogląda ktoś "Oszukać Przeznaczenie 2" na tvn?? Ja oglądam i na wizażu siedzę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#389 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A dzien chlopaka 30.09.
![]() |
#390 |
Zakorzenienie
|
wracajac do tirow... moj TŻ kiedys stwierdzil, ze za nic w swiecie by za takie cos nie zaplacil, ale on po prostu strasdznie brzydzi sie dziwkami, nawet tymi takimi dupodajkami z naszej miejscowosci
![]() i macie racje, ze zalezy to od faceta, bo np. brat mojego TŻta jest calkiem inny i pisalam juz eraz jak zdradzil swoja dziewczyne, potemz nia zerwal, potem do siebie wrocili i ona mu wybaczyla a niedawno sie przyznal TŻtowi, ze potem zdradzil ja jeszcze 3 czy 4 razy z ta sama osoba!! to jest dla mnie szczyt podlosci, bezczelnosci i chamstwa, ona ocztywiscie o niczym nie wie a nawet jkaby wiedziala to by pewnie nie uwierzyla biiibiii wykrakalam sobie bo pisalam ze narazie TŻ nigdzie nie jezdzi w trasy to masz! dzis prawdopodobnie jedzie i wraca w sobote ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:35.