|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3871 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Drobne ciałem, wielkie duchem
Cytat:
![]() Czas pokaże ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3872 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3873 |
Zakorzenienie
|
Anitko
![]() ![]() ![]() Słuychajcie kochane ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3874 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lepsza trójka niż nic ![]() A padła w ogóle główna?
![]() |
#3875 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jak padnie to nie zapomnij o nas ![]() ![]()
![]() |
#3877 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3878 |
Zakorzenienie
|
Szukajcie, aż znajdziecie
![]()
#3879 |
Zakorzenienie
|
kupon mam,
ale cholera strona lotka mi nie chodzi, macie numery moze spisane ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3880 |
Zakorzenienie
|
U mnie też nie chodzi, ale jak to mówią, google wie wszystko
![]() Proszę bardzo: Duży lotek 19.01.2008 - 05, 07, 10, 14, 25, 42
#3881 |
Zakorzenienie
|
No padła wygrana padła
![]() ![]() ![]()
#3882 |
BAN stały
|
ee a ja rodzeństwa jednak nie bede miała ...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3883 |
Zakorzenienie
|
a czemu??
Anitko miałam pytać ostatnio i zapomniałam. Co tam z Twoim TŻtem? Układa się dobrze ??
#3884 |
BAN stały
|
byli
bo mama dostała dzsiaj okres ![]() a z TŻ to różnie ... raz się jakoś dogadujemy a raz kłócimy ;] :P |
![]() ![]() |
![]() |
#3885 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() hehehe Cytat:
![]() ![]() ![]() albo spraw sobie swoje ![]() ![]() z moim tez roznie..hah wczoraj odbylismy rozmowe, ojej sie chlopak nasluchał...zdziwiony byl na maxa, ale w koncu powiedzialam mu wzystko co mi lezy na watrobie. no prawie wszystko. na wiecej sie juz nie odwazylam bo nie chcialam go bardziej dołować. i tak to co mu powiedzialam wprawilo go w oslupienie. nie spodziewał sie chyba. w kazdym razie mam nadzieje ze zrozumie i dojdzie do niego w koncu. a jaknie to trudno, ja sie juz przejmowac nie bede ![]() ale jak mi sie cuzyc nie chce to jest potega dzis. ahh a jak slysze jak mi sie ten deszcz o rynny obija to az mnie nosi ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3886 |
Zakorzenienie
|
Oj.. myślałam już że zostaniemy ciociami virtualnymi a tu nic :P
#3887 |
BAN stały
|
byli
niestety nie bedziecie ciociami virtualnymi :P ale może kiedyś jeszcze rodzice wpadną jesczze mama taka stara w sumie nie jest hihi :P biibii ehh nie mam z kim sobie bobaska sprawić,TŻ nie chce,a pozatym jak tutaj planowac wspólną przyszłość skoro on jest tak daleko,stwierdziłam że to besensu napisałam mu,pokłóciliśmy się strasznie,nie wiem czy ten nasz związek wytrzyma,ma coraz słabsze fundamenty :/ ma dzsiaj imieniny napisałam mu życzenia jest cały czas na gg,nawet nie podziekował... dzsiaj w sumie mijają nam 3 lata i 11 miesięcy jak jesteśmy razem nic nie napisał pewnie nie pamienta :/ walentynki 3 z kolei też sama spędze dobija mnie to już...jak widze te zakochane pary to mi się przykro robi,bo ja niby mam TŻ,ale on jest daleko .. tak jak by go nie było ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3888 |
Rozeznanie
|
Hej laseczki ja własnie wróciłam i jestem wykonczona....jutro poczytam co pisałyscie
![]() ![]() ![]()
#3889 |
BAN stały
|
kasiunia
to wklej foteczki ;* ehh jaka ja zła jestem,ten mój cały dzień na gg siedzi ale nic nie odpisze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3890 |
Zakorzenienie
|
Kasiu dawaj foty
![]() Anitko nie możesz tak mówić! Równie dobrze on by mógł pomyśleć ży ty tutaj masz kogoś. Ale masz racje związek na odległość to ciężka sprawa. Samej by mi było równie cieżo pewnie ![]()
#3891 |
Zakorzenienie
|
Anituś ojej
![]() niedosc ze jestescie daleko od siebie to jeszcze te kłotnie;/ to niestety nie pomaga ![]() kurde lipa bo sie poklocicie to nawet nie ma jak wyjasnic sobie dokładnie ;/ z drugiej strony hamskie ze on cie 'olewa' (wybacz, ze uzylam tego slowa), nie odpisał na zyczenia, nie zagada na gg;/ ahh kochana,ale nie denerwuj sie, nie dołuj ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3892 |
Zakorzenienie
|
anitko przykro mi również
![]() trudny jest taki związek na odległość, co zrobić ![]() nie załamuj się, nie warto... może tu na miejscu znajdziesz kogos lepszego (pisałas, ze jakiś facet w pracy Ci sie przyglada ![]() mało do Was piszę przez weekend, bo wczoraj byłam z tż na imprezce, późno wróciliśmy, a dziś ksiedza mielismy i czekanie pół dnia kiedy przyjdzie, poza tym znów nie mam weny do pisania ![]()
![]() |
#3893 |
BAN stały
|
biibii
bibuś,byli i nadal nic nie odpisał ... ehh biibiuś masz racje,nie ma co się pogrążać,jak bedzie chciał to się odezwie,jak nie to trudno,szkoda moim nerwów,już tyle przez niego wycierpiałam,tyle łez wylałam... gdyby mnie tak naprawde kochał zrobił by wszystko żebyśmy byli razem,mam chyba racje ... chciałabym mieć chłopaka który by mnie przytulił ... chłopaka który byłby bliskO ... ;( nikuś taak przyglądał,ale go już długo nie widziałam bo ja miałam nocki a on na rano jest w pracy,okazało się że jego dziewczyna jest w ciąży i że bierze z nią ślub :/ ehh daje sobie spokój z nim,wiecej się na niego nie spojrze ;] |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3894 |
Zakorzenienie
|
niki ja to nie mam weny do niczego...heh
|
![]() ![]() |
![]() |
#3895 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zwiazek na odleglosc jest trudny, ale przy odrobinie checi moze przetrwac! Twoj jak widac nie bardzo przejawia takie checi;/ przykre, ale musisz sie zebrac i przemyslec czy jestes gotowa aby twoja milosc byla okupiona takim cierpieniem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3896 | |
Zakorzenienie
|
Uuuu, szkoda...
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale patrząc obiektywnie, jeśli nie przetrwa, to znaczy, że ta miłość nie była prawdziwa...Takie rozłąki są ogromnym testem miłości... Nie zadręczaj się, bo tym i tak niczego nie zmienisz... ![]()
![]() |
#3897 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do niskiego ciśnienia, to ja też jestem niskociśnieniowcem i lekarze dziwią się, jak ja daję rady chodzić (ostatnio 90/49, puls 65). Ale cóż jakoś trzeba sobie radzić... A żadnych porządnych leków na to mi jeszcze lekarz nie wymyslił, bo chyba takich nie ma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3898 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki
![]() dzisiaj mija nam z TŻtem 3,5 roku razem ![]() siostra w koncu poszla do pracy takze mam luzniejszy dostep do komputera ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3899 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
- Effortil - jest w syropie i tabletkach ( tzn przez jakis czas wycofali z produkcji tabletki , ale moze juz wróciły).. ciśnienie owszem troszkę podniósł, ale przy dawkach jakie ja musiałam brać wpływał negatywnie na pracę serca i powodował jego przyspieszone bicie ( ha normalnie palpitacje ![]() - obecnie biorę Gutron (nareszcie znalazłam dobrego lekarza) sam lek nie powoduje podniesienie ciśnienia, ale poprawia ogólne samopoczucie. Mniej się człowiekowi chce spac i jest bardziej "żywy" a co najwazniejsze nie wpływa na prace serca więc mozna go brać ciągle, latami bez rzadnych przerw. Dla mnie w nim jedynym minusem jest cena / wielkość opakowania, ale to moj tylko problem, bo mam na tyle niskie ( 70/40 - wczoraj), ze muszę brać 3 x dz/ 1 tabl. czyli opakowanie starcza mi na tydzień. Ale gdyby brać tak jak jest zalecane 2 x dz po 1/2 tabl, to starczy prawie na miesiąc i jest git. Warto więc spróbować bo ja ewenement z tym ciśnieniem jestem i moj lekarz nie spotkał się tez z takim "ciśnieniowecem" który bierze ten Gutron w takiej dawce a ciśnienie mu ani drgnie. A ja się wczoraj podłamałam... kupiłam przed swiętami sukienke z gorstem na bal, na który idę w najbliższą sobotę.. i wszystko było by super.. ale no włąsnie zawsze to ale, wczoraj postanowiłam sobie ją na spokojnie przymierzyć raz jeszcze dobrac bizutere itp. i co się okazało? ze tak schudłam, że gorset mi spada ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3900 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:09.