|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3931 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Drobne ciałem, wielkie duchem
Hej
![]() ![]() ![]() ![]()
#3932 |
Zakorzenienie
|
nati no przeciez wszyscy wiedza, ze nawet kiedy nati nie ma racji to racje ma nati
![]() (no ewentualnie bibi ![]() ![]() milego wypełniania zadań z rozpiski ![]() ja dzis musze sie uczyć, ale nowoość! kto by na to wpadł ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3933 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() rano jest ok, po południu mnie najbardziej ścina po tych tabletkach ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() szwagierka zawsze miała bladą cerę, do tego czarne włosy, ciemne oczy, ciemne brwi i rzęsy i strasznie mi się to nie podobało, wyglądała jak wampirek ![]() Cytat:
![]() http://marinaa-marinaa.blog.onet.pl/ Cytat:
![]() ja też wszędzie raki tylko sobie wyszukuję ![]() ![]() trzymam kciuki żeby badania wyszły ok (Twoje i tż), a co z tym Twoim guzkiem czy kostniakiem (czy nie pamiętam co to było... ?) w głowie?? Zeszło Ci??
![]() ![]() |
![]() |
#3934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zadania z rozpiski wypełnione ![]() ![]() znów mnie wywaliło z wizazu, tzn. strona mi nie chodziła, jak ja tego nie lubie ![]() Nikus dzieki juz sobie poczytam, a ty na bieżąco nam pisz jak tam po tych tabletkach, bo mnie tez bardzo kuszą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3935 |
Zakorzenienie
|
ojej, wy tu o badaniach a ja nawet nie wiem jaka mam grupe krwi ;/ rodzice krzyca ze mam isc zrobic rutynowe badania ale mi jakos zawsze nie po drodze...
kurde, ja mam dzis 6,5 roku z moim! zapomniałam, ale wstyd ![]() wlasnie zadzowonił i mowi ze dzis rocznica a ja sie pytam glupio czego? ![]() no ale jakos wybrnełam ![]() nic spadam sie uczyc bo popoludnie chcemy spedzic razem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3936 |
Zakorzenienie
|
o jakis wy tabletkach piszcie?
bo ja chyba nie w temacie jak zawsze ![]() dobra ide ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może w ogóle na mnie nie zadziałają ....... ![]() o Peritolu ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3938 |
Zakorzenienie
|
biiibiii ja tez nie wiem jaka mam grupę krwi...
o widzisz! ty masz dzis półrocznice, ja miałam wczoraj ![]() ![]() ![]() piszemy o peritolu |
![]() ![]() |
![]() |
#3939 |
Zakorzenienie
|
my nie obchodzimy półrocznic
![]() ![]()
![]() |
#3940 |
Zakorzenienie
|
my tez jakoś szczególnie nie, ale zawsze to miło jak sie pamieta
![]() Nikuś ja trzymam kciuki, żeby i na Ciebie peritol podziałał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3941 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do półrocznic, to masz rację, miło jak się pamięta, ale szczerze sie przyznam, że ja o nich nigdy nie pamietam ![]() pamietam o pełnych rocznicach, urodzinach, imieninach itp.
![]() ![]() |
![]() |
#3942 |
Konto usunięte
|
więc tak:
- chodzę do 3klasy technikum zywienia - jestem z wielkopolski - mam swojego Tż (11lutego stuknie nam pol roczku razem) ![]() - szczupla jestem za mamusia /genetycznie i rodzinnie/ - moze tez jestem szczupla gdyzjestem po wielu prejsciach zdrowotnych (mialam nowotwor - leczenie bylo chemioterapia i radioterapia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3943 |
Zakorzenienie
|
nie ma za co
![]() u mnie to jest tak, że do dat, rejestracji, numerów telefonów mam dobra pamięć... śmiac mi sie przedtem chciało z mojego psa, uzaleznił sie od odkurzacza biedaczek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3944 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja za to chyba mam przemiane materii po ojcu... ja i brat, on tez jest szczupły, za to siostry tyją duzo szybciej |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3945 |
Konto usunięte
|
no "troche" przeszlam.
![]() ale mam wsparcie w moim kochanym Tż, ktory mi sie nie kaze zalamywac i jest ze mną na dobre i zle. W nim i rodinie mam b.duze oparcie. Najgortsze mam juz za soba - raka zwalczylam ju dawno temu, ale gdies podswiadomie mam lęk, ze ten koszmar kiedys powroci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3946 |
Rozeznanie
|
Byli rybko wez mi powiedz gdzie byłas robic badania wzroku czy to był vision express?? bo chce sie wybrac niedaleko mnie ale nie moge sie dodzwonic i umowic. Tak trzeba się zarejestrowac czy od razu jak sie pojedzie to przyjmuja?
#3947 |
Zakorzenienie
|
Ja byłam prywatnie u jakiejś babki
![]() ![]() Kacha gratuluje pokonania choroby. Podziwiam Cię całym sercem. Z moim kostniakiem narazie nic, dopiero we wakacje mam zrobić kontrolne badania i sie dowierdzieć czy urosło to coś czy nie. Jak urosło to będę musiała miec tomograf, a jeśli nie to znaczy że taka już ma uroda. Narazie padam na te cholerne zatoki. Nie wiecie co zrobić zeby troche ulżyło, nie biorąc tabletek przeciwbólowych?
#3948 |
Zakorzenienie
|
byli podobno gorąca kapiel pomaga, gdzieś czytałamw gazecie i ostre potrawy chyba z tego co pamietam,a tak na przyszlosc to unikanie miejsc zadymionych
![]() fajny masz opis ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3949 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() od tego casu mam now problemy ze zdrowiem - osteoporoza itd... ale najwazniejsze ze zyje, bo chwilami bylo serio cieko ![]() a co do twojego problemu to slyszalam że na zatoki pomaga świecowanie uszu, ale na czym to polega to nie mam pojecia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3950 |
Zadomowienie
|
a ja w ogole nie obchodzę rocznic z TŻ ale kompletnie nie wiem ani kiedy się poznaliśmy ani kiedy zamieszkaliśmy razem., nasze początki były na tyle skomplikowane, ze trudno powiedzieć czy to było juz.. czy jeszcze nie ... a szkoda miło by moze było, choc my juz jak stare małżenstwo jesteśmy i w ogole jacyś dziwni
Kachaa witam serdecznie <przytul> a na zatoki napewno pomoze inhalacja, zamknieta łazienka, gorąca woda w wannie, olejek eukaliptusowy w jakiejś misce, a ty w wannie w pianie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3951 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że Ci pomoże ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dawno temu chorowałaś? Jeśli można zapytać, to na czym był umiejscowiony nowotwór? Ja też mam wycięty wyrostek i też z "przydodami", bo jak otwarli brzuch to znaleźli narośl na jelicie cienkim, która była o wiele groźniejsza niż wyrostek...
![]() |
#3952 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Parzysz mocny rumianek w garnku, twarz nad garnek, ręcznik na głowę i parówka, na prawdę pomaga, chore zatoki trzeba często wygrzewać ![]()
![]() |
#3953 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Minęło ok.6 lat od zakonczenia leczenia. Ale nic nie daje mi 100% pewnosci ze to sie nie powtorzy, ![]() ![]() ![]() zreszta jak mialam wtedy ok.11lat, to strata dlugich zapusczanych od zawsze wlosow byla dla mnie jak ponizenie. Nie mialam pewnosci siebie, stalam sie cicha i zamknieta w sobie. Jako diecko nie potrafilam sobie z tym poradic, chociaz mialam potezne oparcie w moich kochajacych rodzicach i rodzinie. Poczatkowo bylo ciezko, a potem sie przyzwyczailam do mojej lysinki i ciesylam sie wlosow gdy odrastaly. teraz juz potrafie sie z tego smiac, a za kadym razem jak to robie to moj TŻ mnie wyzywa, e to powazna sprawa i nie powinnam sie smiac. Ale co mam robic, mam plakac? Juz za duzo smutnych chwil bylo. Nowotwór byl umiejscowiony na prawyn nadnerczu, i usuneli go weraz z nadnerczem [dobrze ze nie z nerka]. Udalo sie. Guz byl troszke wiekszy od mandarynki; zostal wykryty PRZYPADKIEM ; dzieki upartosci mojej mamy, by robic USG. Jestem jej za to do dzis wdzieczna. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3954 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje za rady. O świcowaniu uszu to też coś słyszałam, Poczytam na necie i zakupię może to :świeczki czy jak się to zwie
![]() Dzwonie teraz do TŻta z pytaniem kiedy do mnei przyjedzie on : A moge za 15 minut bo fajny film idzie. No niech go :P Za godzinke pojade na solarium się pogrzać. Może mi pomoże ![]()
#3955 |
Zakorzenienie
|
byli i chodzenie w czapce albo kapturze przynjamniej
![]() ![]() viruś możesz mi troszke przyblizyc działanie olejku rycynowego na włosy? Bo wiem, że sie na tym znasz ![]() ![]() ![]() właśnie zmieszałam miód z odzywką, bo wyczytałam na wizażu, że ładnie na skręt włosów pomaga ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3956 |
Zakorzenienie
|
Jestes na prawde dzielna, że przez to wszystko przeszłaś
![]() ![]() Dobrze, że masz takich wspaniałych rodziców no i teraz TŻta, ![]() pisałam do Kachy, ale mi nie zacytowało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3957 |
Zakorzenienie
|
Kachaaa Twoje obawy są jak najbardziej uzasadnione
![]() ![]()
![]() |
#3958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rzęsy po nim zdecydowanie zagęściły i wydłużyły się. Włosy nabrały super połysku i były dobrze nawilżone. W tym momencie na chwilę go odstawiłam ponieważ bardzo przyciemnił mi włosy i teraz m.in. stosuję rumianek ![]() Jeśli chodzi o olejek na włosy to stosowałam go razem z naftą i żółtkiem, ale można jak najbardziej stosować go też solo (lub z samą naftą lub samym żółtkiem). jeśli chodzi o nawilżenie włosów, to bardzo dobre działanie w tym kierunku wykazuje również olejek kokosowy ![]() A jeśli chodzi o cytowanie to faktycznie się zacina ![]()
![]() |
#3959 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() nie ma za co mnie podziwiac. bylo i trudno, trzeba bylo stawic temu czolo. Tera mam juz 18 lat [19rocznikowo] i patrze inaczej na wiele rzeczy, ale nie chcialabym tego przechodzic znow ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale na prawdę jest za co podziwiać... Wiem co to znaczy walka z nowotworem (nie z autopsji co prawda, ale na najbliższych memu sercu osobach), jak wiele wymaga siły, aby z nim walczyć i wygrać, a także jak wiele siły wymaga godnie tą walkę przegrać...Wiem co przeżywa chory, i wiem też, co przeżywają jego najbliżsi... Dlatego podziwiam każdą osobę, która ma z tym stycznosc i walczy zarówno bezpośredni jak i pośrednio...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.