![]() |
#4921 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Drobne ciałem, wielkie duchem
Cytat:
![]() ![]() dopiero w domu to zauważyłam, ale jestem zła na nią ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4922 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() bardzo mila jest ![]() chcialam kase oddac jej i byc fair ale nie chciala. pierwsze zamowienie i tak do niej musze przeslac bo 'zarejestrują' mnie w chwili pierwszego zamowienia ![]() jest pare rzeczy ciekawych na ktore mnie oczywiscie nie stac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4923 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z tymi katalogami to super masz że za darmo. Zawsze juz tak będziesz mieć czy tylko teraz?? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4924 |
Zakorzenienie
|
Kacha taak, pamietam
![]() ![]() ![]() ![]() podbijam pytanie niki- co w Avonie ciekawego? daaaaawno nic nie zamawialam, moze czas to zmienic? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4925 |
Zakorzenienie
|
oj szybciej Kacha odpowiedziala niz moj post sie dolaczyl
![]() niki wlasnie sie zapisaam do fryzjerki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4927 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
tylko teraz, na zachętę tak pojejrzewam ![]() ![]() Cytat:
![]() roletki sa za 9,90 i sie skusic by mi chcialo na ta LittleBlackDress bo lubie ten apach, a roletka do torebki i wsedzie sie zmiesci ![]() i jest eyeliner za 19,90 w pisaku, napewno kreski by mi sie wygodniej niz pedzelkiem robilo ![]() ![]() i chce jakas pomadke w cielistym kolorze albo blyszcyk i szukam ![]() ![]() kredki do ocu za 8,90 a ja uzywam codziennie, takze potrzebuje duzo :P albo 2w1 tusz i cien do powiek a 17,90. Jak dla kogo, ale mysle ze kady by cos dla siebie znalazl ![]() ja musze krem do rak zamowic bo suche dlonie mam :/ a tu a 3,90 jest i to sprawdzony, take sie nie zawaham ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4928 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i prawie te zarobione pieniądze na avonie, wyda się na kosmetyki i da się im zarobić ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4929 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
ale chocia sa kosmetyki dla nas a to, a tak by nie bylo ![]() Cytat:
![]() Dobra spadam musze sie pouczyc chemii ;/ bedzie niewasko w szkole bo nie moge sie zabrac do nauki a ferie juz sie skonczyly praktycznie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4930 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miłej nauki życze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4931 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4932 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dopiero sie ucze malowac oczy, tak delikatnie bym chciala ale z kreska ![]() tylko ze mi sie lapy trzesa i wychodza slaczki ![]() Cytat:
![]() powodzenia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4933 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny, ja mam pytanko dla naszych chudzinek-mam, macie jakies sposoby pomagające przy kolce niemowlęcej? oprócz Espumisanu, herbatki koperkowej, masażu i grzania brzuszka bo to nie pomaga
|
![]() ![]() |
![]() |
#4934 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4935 |
Zakorzenienie
|
Ojjj Nikitko mój kuzyn miał straszne jak był malutki, ale pamiętam że nic mu nie pomagało.
Dołączam do okresowych Dziewczyn ![]() ![]() Wczoraj zaczęłam pisać te prace maturalną ale w ogóle mi się ona nie klei ;/ Wydaje mi się że będzie beznadziejne napisana, tym bardziej że większości moich znajomych piszą polonistki ![]()
#4936 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4937 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Niki ja Ci polecam Nicholasa Sparksa - "Ślub" - bardzo mi sie podobała i "Pamiętnik" - super jest, film na pewno, bo ksiązki nie mogłam dostać... |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4938 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nigdy sie nie malowalam, tzn oczu, bo mi bylo ciezko na powiekach potem ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Powiem ci ze wydaje mi sie ze nie tyle tresc jest wazna, co samo przedstaiwnei pracy. Ja np. modulowalam glos, krzyczlaam nawet ![]() ![]() ![]() ![]() bedzie dobrze ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4939 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() na dolenj powiece kreske juz umiem, terez jeszcze gora ![]() Cytat:
![]() ![]() w Islandii, ale fajnie ! ![]() Jakby ci sie nie udało (odpukać!!) a bylabys zainteresowana to moj boss z Anglii mowil cos ze bedzie wspolpracowal z Rayanair'em i beda zalatwiac im stuardessy. Z tego co sie orientowalam juz jest gdzies ogloszenie, wiec jakby co to podesle ci adres i moze akurat by ci sie spodobalo i bys sie dostała ![]() Proponowal mi no ale ja nie chcialam przerywac studiow wiec zrezygnowałam. ale nie myslmy o tym, napewno sie dosntaniesz na ta islandie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4940 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
to nie ma na to reguly nati ![]() jak bedzies miala sie dostac to sie dostaniesz ![]() Moje kuzynki sa 4 lata w Anglii a jezyka nadal nie kumaja za bardzo, moze tak w 40% bo wokol sami Polacy ![]() ![]() takze wiesz ![]() Cytat:
![]() tak z ciekawosci pytam ![]() makijaz jest spoko z kreseczka ![]() mi sie dziwili jak w 1 klasie tak sie malowalam, a tera w 3klasie jestem i pol klasy tak sie maluje bo ze mnie spatrzyli :P a ja daze do smoky eyes, ale mam cien taki czarny z brokatem ale wyglada na szary i jest za jasny, takze zamalowywuje kredka zwykla do oczu, ale nie potrafie jeszcze smoky eyes malowac :/ ale eyelinerem zawse robie kreseczke bo juz do wprawy doszlam ![]() mama kiedys nawet tusz do kresek mi zarąbała i chciala pomalowac sie a potem oddala mi z tekstem "eeee tam ja tak nie umiem, a jak na ciebie patrze to tak prosto jest sie tak pomalowac ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4941 |
Zakorzenienie
|
Kacha mialam o zydach. dokładne nie pamietam, ale cos tam o Zydach w literaturze i filmie, ukaz jak wybrani przez Ciebie tworcy interpretuja problem.
Co do makijarzu to sie ucze, ale jak pisalam, troche za lenwiwa jstem, taki tylko slomiany zapał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4942 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie uda sie z Isladią będę szukac cos innego, może coś dla 2 od razu, zobaczymy... na razie mysle o tym, dziękuję za chęci ![]() Cytat:
![]() przynjamniej spedzę dzień nad morzem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4943 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ostatnio prawie wogóle sie nie maluję, podkład ewentualnie i puder ![]() LEŃ ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4944 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
eee tam ![]() ![]() nie marudz ![]() kurcze musze isc sie uczyc a nie potrafie sie od wizazu odkleic ;/ ![]() Jakie plany na WALENTYNKI kobietki ?? ![]() bo my tż idziemy na 2filmy do kina chyba ![]() "Lejdis" i "22 sukienki" czy cos takiego ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4945 |
Zakorzenienie
|
My jeszcze nie rozmawialismy o Walentynkach... ale skoro i tak jedziemy razem do Gdynii to będzie to też jako taki wyjazd walentynkowy
![]() A w czwratke pewnie po prostu spędzimy ten dzień razem, może sie gdzieś wybierzemy ![]() biiibuś jak te kostki wyglądają? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4946 |
Zakorzenienie
|
zrobie zdjecie kostek i wkleje
![]() ![]() to takie kostki jak go gry np. w chinczyka ![]() ![]() ![]() aa no i swieca w ciemnosci ![]() ![]() na walentynki chyba tez idziemy do kina ![]() ![]() ![]() kurde, natus namotalas mi w glowie tym wyjazdem..znowu dostalam jazdy jak w zeszlym roku ze chce wyjechac ![]() ![]() ![]() metlikw glowie, ale nic czas wyjsc z lozka i zrobic sobie kluski slaskie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4947 |
Zakorzenienie
|
biiibus kurde
![]() ![]() ![]() ![]() mówisz, że we Flo? to taki sklep chyba z takimi róznymi drobiazgami, nie? jest chyba u mnie w galerii, ale ja tam nigdy nie chodze na 2 pietro, bo tam raczej nic nie ma ![]() z wyjazdem Ci namotałam mówisz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4948 |
Zakorzenienie
|
Ja na walentynki raczej nic, nie uważam żeby to był jakiś szczególny dzień. Szczerze to mnie troche wkurza. Ale ja chcę jechać na Lejdis. Więc można tro uznać jako walentynkowy wypad
![]() ![]() ![]()
#4949 |
Zakorzenienie
|
Nati ja tez zawsze gatki, kozulke czy zapach,
w tym roku stwierdzilismy ze nie robimy sobie prezentow, bo Tz sie splukal, na jakies kursy i ine duperele. no ale taka mala drobnostka mysle ze mu sie spodoba ![]() tak we Flo ![]() ![]() ![]() ![]() no namotalas mi strasznie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4950 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Może jakaś fotka ![]() ![]() Jeśli chodzi o makijaż, bo czytałam, że zeszłyście na ten temat ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:09.