Drobne ciałem, wielkie duchem - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-07, 20:20   #4921
*Niki*
Zakorzenienie

Dot.: Drobne ciałem, wielkie duchem

Cytat:
Napisane przez biiibiii Pokaż wiadomość

mialam chwile dla siebie nalozylam waxa na glowe, bo zapuszczam wlosy a niestety troche zniszczylam prostownica ostatnio;/
bibus ja też zapuszczam włosy ostatnio poszłam do fryzjerki pocieniować górę i mówię jej żeby mi dół zostawiła bo zapuszczam. Po chwili ona pyta "czyli z długości nie skracamy?" ja mówię że nie skaracamy, a ta mi chlasnęła chyba z 7 cm końcówki
dopiero w domu to zauważyłam, ale jestem zła na nią
Stary 2008-02-07, 20:22   #4922
2018070520180950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez *Niki* Pokaż wiadomość

jest coś ciekawego? ja jeszcze nie mam nowych.. Ty je zamawiałaś? Przysłali Ci do domu??
ja mam katalogi gratis od tej babki co umowe spisywalam i jej wyslalam

bardzo mila jest
chcialam kase oddac jej i byc fair ale nie chciala.
pierwsze zamowienie i tak do niej musze przeslac bo 'zarejestrują' mnie w chwili pierwszego zamowienia

jest pare rzeczy ciekawych na ktore mnie oczywiscie nie stac
2018070520180950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-07, 20:27   #4923
*Niki*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kachaaa Pokaż wiadomość
ja mam katalogi gratis od tej babki co umowe spisywalam i jej wyslalam

bardzo mila jest
chcialam kase oddac jej i byc fair ale nie chciala.
pierwsze zamowienie i tak do niej musze przeslac bo 'zarejestrują' mnie w chwili pierwszego zamowienia

jest pare rzeczy ciekawych na ktore mnie oczywiscie nie stac
ja tak samo, bedę zarejestrowana jak złożę pierwsze zamówienie

a z tymi katalogami to super masz że za darmo. Zawsze juz tak będziesz mieć czy tylko teraz??
Stary 2008-02-07, 20:30   #4924
biiibiii
Zakorzenienie

Kacha taak, pamietam miala na imie Alex, jesli dobrze pamietam zawsze podobal mi sie jej makijarz (kreska wokol oka) i wlosy

podbijam pytanie niki-
co w Avonie ciekawego? daaaaawno nic nie zamawialam, moze czas to zmienic?
biiibiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-07, 20:35   #4925
biiibiii
Zakorzenienie

oj szybciej Kacha odpowiedziala niz moj post sie dolaczyl

niki wlasnie sie zapisaam do fryzjerki w poniedzialek o 21...hah zawsze tak pozno przyjmuje ;/ no ale wraca z salonu kolo 20 wiec tak pozno jest wolna. mam nadzieje ze nie zetnie mi za duzo, bo chce tylko koncowki sciac zeb sie wlosy wzmonicly i nie byly takie zniszczone
Stary 2008-02-07, 20:42   #4926
*Niki*
Zakorzenienie

Cytat:
oj szybciej Kacha odpowiedziala niz moj post sie dolaczyl

niki wlasnie sie zapisaam do fryzjerki w poniedzialek o 21...hah zawsze tak pozno przyjmuje ;/ no ale wraca z salonu kolo 20 wiec tak pozno jest wolna. mam nadzieje ze nie zetnie mi za duzo, bo chce tylko koncowki sciac zeb sie wlosy wzmonicly i nie byly takie zniszczone
mam nadzieję że twoja fryzjerka będzie wiedziała co to są końcówki, a nie "mega końcówki", jak w moim przypadku
Stary 2008-02-07, 20:45   #4927
2018070520180950
Konto usunięte

Cytat:
ja tak samo, bedę zarejestrowana jak złożę pierwsze zamówienie

a z tymi katalogami to super masz że za darmo. Zawsze juz tak będziesz mieć czy tylko teraz??

tylko teraz, na zachętę tak pojejrzewam hehe

Cytat:
Kacha taak, pamietam miala na imie Alex, jesli dobrze pamietam zawsze podobal mi sie jej makijarz (kreska wokol oka) i wlosy

podbijam pytanie niki-
co w Avonie ciekawego? daaaaawno nic nie zamawialam, moze czas to zmienic?
mozesz sie zaopatrzyc hehe

roletki sa za 9,90 i sie skusic by mi chcialo na ta LittleBlackDress bo lubie ten apach, a roletka do torebki i wsedzie sie zmiesci

i jest eyeliner za 19,90 w pisaku, napewno kreski by mi sie wygodniej niz pedzelkiem robilo a robie kreski dzien w dzien

i chce jakas pomadke w cielistym kolorze albo blyszcyk i szukam ale tak to jest duzo ciekawych rzecy jak dla mnie

kredki do ocu za 8,90 a ja uzywam codziennie, takze potrzebuje duzo :P

albo 2w1 tusz i cien do powiek a 17,90. Jak dla kogo, ale mysle ze kady by cos dla siebie znalazl
ja musze krem do rak zamowic bo suche dlonie mam :/ a tu a 3,90 jest i to sprawdzony, take sie nie zawaham

Cytat:

ja mam zaufana fryzjerke od kilku lat do niej chodze, jest mloda i ide do niej i mowie ze chce cos z wlosami robic, a ona po prostu uklada cy tnie, i powiem wam ze jeszcze nie bylo sytuacji zeby mi sie nie podobalo
Stary 2008-02-07, 20:54   #4928
*Niki*
Zakorzenienie

Cytat:
tylko teraz, na zachętę tak pojejrzewam hehe

mozesz sie zaopatrzyc hehe

roletki sa za 9,90 i sie skusic by mi chcialo na ta LittleBlackDress bo lubie ten apach, a roletka do torebki i wsedzie sie zmiesci

i jest eyeliner za 19,90 w pisaku, napewno kreski by mi sie wygodniej niz pedzelkiem robilo a robie kreski dzien w dzien

i chce jakas pomadke w cielistym kolorze albo blyszcyk i szukam ale tak to jest duzo ciekawych rzecy jak dla mnie

kredki do ocu za 8,90 a ja uzywam codziennie, takze potrzebuje duzo :P

albo 2w1 tusz i cien do powiek a 17,90. Jak dla kogo, ale mysle ze kady by cos dla siebie znalazl
ja musze krem do rak zamowic bo suche dlonie mam :/ a tu a 3,90 jest i to sprawdzony, take sie nie zawaham
no to dość dużo ciekawych rzeczy
i prawie te zarobione pieniądze na avonie, wyda się na kosmetyki i da się im zarobić więc ta kasa sie im wróci hehe

Cytat:
ja mam zaufana fryzjerke od kilku lat do niej chodze, jest mloda i ide do niej i mowie ze chce cos z wlosami robic, a ona po prostu uklada cy tnie, i powiem wam ze jeszcze nie bylo sytuacji zeby mi sie nie podobalo
ja właśnei z mojej tez bylam zadowolona zawsze, a teraz nie wiem czy jakiś zły dzień miała (a przeziębiona wtedy była), czy się na moich włosach chciała wyżyć czy co
Stary 2008-02-07, 20:58   #4929
2018070520180950
Konto usunięte

Cytat:
no to dość dużo ciekawych rzeczy
i prawie te zarobione pieniądze na avonie, wyda się na kosmetyki i da się im zarobić więc ta kasa sie im wróci hehe

ale chocia sa kosmetyki dla nas a to, a tak by nie bylo

Cytat:
ja właśnei z mojej tez bylam zadowolona zawsze, a teraz nie wiem czy jakiś zły dzień miała (a przeziębiona wtedy była), czy się na moich włosach chciała wyżyć czy co
moze miala okres hehe jak mam okres to ciasto tez mi nie wychodzi czasem .

Dobra spadam musze sie pouczyc chemii ;/
bedzie niewasko w szkole bo nie moge sie zabrac do nauki a ferie juz sie skonczyly praktycznie
Stary 2008-02-07, 21:03   #4930
*Niki*
Zakorzenienie

Cytat:
moze miala okres hehe jak mam okres to ciasto tez mi nie wychodzi czasem .
może

miłej nauki życze
Stary 2008-02-07, 21:07   #4931
2018070520180950
Konto usunięte

Cytat:

miłej nauki życze
nie bedzie mila

mykam do alkanow, alkenow i alkinow dobranoc chodzinki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-07, 21:25   #4932
biiibiii
Zakorzenienie

Cytat:

ooo to by mi sie przydalo
dopiero sie ucze malowac oczy, tak delikatnie bym chciala ale z kreska
tylko ze mi sie lapy trzesa i wychodza slaczki

Cytat:
nie bedzie mila

mykam do alkanow, alkenow i alkinow dobranoc chodzinki
ojej, jak dobrze ze chemia juz dawno za mną
powodzenia
Stary 2008-02-08, 08:35   #4933
Nikita-v
Zadomowienie

Cześć dziewczyny, ja mam pytanko dla naszych chudzinek-mam, macie jakies sposoby pomagające przy kolce niemowlęcej? oprócz Espumisanu, herbatki koperkowej, masażu i grzania brzuszka bo to nie pomaga
Nikita-v jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-08, 09:08   #4934
2018070520180950
Konto usunięte

Cytat:

troche jak powieke "naciagniesz" opuszkiem palca i łokiec oprzesz o stol np. to nie beda ci sie trzasc. Tez tak 2 lata temu mialam, a teraz sie nie rozstaje z kreseczka
Stary 2008-02-08, 09:13   #4935
byliczka
Zakorzenienie

Ojjj Nikitko mój kuzyn miał straszne jak był malutki, ale pamiętam że nic mu nie pomagało.

Dołączam do okresowych Dziewczyn I do zapuszczających też

Wczoraj zaczęłam pisać te prace maturalną ale w ogóle mi się ona nie klei ;/ Wydaje mi się że będzie beznadziejne napisana, tym bardziej że większości moich znajomych piszą polonistki
Stary 2008-02-08, 09:20   #4936
2018070520180950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez byliczka Pokaż wiadomość

Wczoraj zaczęłam pisać te prace maturalną ale w ogóle mi się ona nie klei ;/ Wydaje mi się że będzie beznadziejne napisana, tym bardziej że większości moich znajomych piszą polonistki
moj brat te mowil e beznadziejna a zdal 20/20
Stary 2008-02-08, 09:49   #4937
nati360
Zakorzenienie

Cytat:
biiibus ja ostatnio nie zamykam oczu ( a tez nie umiem malować;D) i robię takie kropeczki, jedna obok drugiej, ewentualne nierówności patyczkiem eliminuję ale fakt faktem, że jak sie oprze na czymś rękę to jest lepiej
Cytat:
ja też sie muszę zapisać, bo nie obcinałam się juz wieki...
Cytat:
Alex, Alex ogladałam
Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Natuś będzie dobrze Za samą urodę będziesz w 70
A tak na serio, to na prawdę czuję, że masz bardzo duże szanse i będziesz tam, uda się Musisz sama w to uwierzyć...
dziewczyny oby... choć szczerze to z jednej strony chcę bardzo się dostać a z drugiej TŻ... i pół roku osobno nie wiem czy takie duże te szanse, czytałam na forum startuja tez ludzie i przyjeżdzają do Gdynii prosto z Anglii - porównując ich angielski a mój...
Cytat:
a Natus co to za praca?
pamietam ze moj tz tez kiedys byl na takim spotkaniu.
Jesli to to samo to wiem, ze potem bylo jeszcze kilka etapów takich rozmow z osobami, ktore wybrali wczesniej i selekcja byla bardzo ostra.
Moj tez chcial wyjechac, ale dostal prace tutaj no i zrezygnował.
biiibiii na lotniksu międzynarodowym w Islandii
Cytat:
dzięki viruś, zapisałam sobie Wasze tytuly, jak tylko się zapisze to biblioteki to wypożyczę
Niki ja Ci polecam Nicholasa Sparksa - "Ślub" - bardzo mi sie podobała i "Pamiętnik" - super jest, film na pewno, bo ksiązki nie mogłam dostać...
nati360 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-08, 09:53   #4938
biiibiii
Zakorzenienie

Cytat:
troche jak powieke "naciagniesz" opuszkiem palca i łokiec oprzesz o stol np. to nie beda ci sie trzasc. Tez tak 2 lata temu mialam, a teraz sie nie rozstaje z kreseczka
Tak tez zrobie
nigdy sie nie malowalam, tzn oczu, bo mi bylo ciezko na powiekach potem al przyszedl pewnien wiek ze troche trzeba

Cytat:
Napisane przez byliczka Pokaż wiadomość

ojjj nie marudz! ja tez pisałam sama zebralam materialy, pelno jakis opracowan, typu siagi czy gregi, jakies gazetki nie pamietam tytulu Vicotr? nie jestem pewna. i zaczelam kleić...po zdaniu z tej, troche z tamtej, troche sama potem mi polonitka sprawdzila, poprawila male bledy no i poszłam

Powiem ci ze wydaje mi sie ze nie tyle tresc jest wazna, co samo przedstaiwnei pracy. Ja np. modulowalam glos, krzyczlaam nawet cala szkola slyszala jak mowilam swoja prezentacje potem mi komisja powiedziala ze mogliby mnie sluchac i sluchac... hehe no i dostałam maxa
bedzie dobrze
Stary 2008-02-08, 10:03   #4939
biiibiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nati360 Pokaż wiadomość
biiibus ja ostatnio nie zamykam oczu ( a tez nie umiem malować;D) i robię takie kropeczki, jedna obok drugiej, ewentualne nierówności patyczkiem eliminuję ale fakt faktem, że jak sie oprze na czymś rękę to jest lepiej

...
o prosze, kropeczki powiadasz? to sprobuje, tylko kurde lenwia jesem i nigdy mi sie nie chce, ale dzis napewno sie zabiore
na dolenj powiece kreske juz umiem, terez jeszcze gora

Cytat:

nie wiem czy takie duże te szanse, czytałam na forum startuja tez ludzie i przyjeżdzają do Gdynii prosto z Anglii - porównując ich angielski a mój...

biiibiii na lotniksu międzynarodowym w Islandii

...
ojej, az z Anglii specjalnie na ten konkurs? hm..no to napewno ich anglieski jest lepszy, ale napewno beda brali tez inne rzeczy pod uwage - repezentatywnosc, komunikatywnosc takze kochana nie spinaj sie, ne pozwol zeby cie nerwy zjadły tylko badz odwazna i pewna siebe, napewno sobie poradzisz

w Islandii, ale fajnie !

Jakby ci sie nie udało (odpukać!!) a bylabys zainteresowana to moj boss z Anglii mowil cos ze bedzie wspolpracowal z Rayanair'em i beda zalatwiac im stuardessy. Z tego co sie orientowalam juz jest gdzies ogloszenie, wiec jakby co to podesle ci adres i moze akurat by ci sie spodobalo i bys sie dostała
Proponowal mi no ale ja nie chcialam przerywac studiow wiec zrezygnowałam.
ale nie myslmy o tym, napewno sie dosntaniesz na ta islandie
Stary 2008-02-08, 10:04   #4940
2018070520180950
Konto usunięte

Cytat:
dziewczyny oby... choć szczerze to z jednej strony chcę bardzo się dostać a z drugiej TŻ... i pół roku osobno nie wiem czy takie duże te szanse, czytałam na forum startuja tez ludzie i przyjeżdzają do Gdynii prosto z Anglii - porównując ich angielski a mój...

to nie ma na to reguly nati
jak bedzies miala sie dostac to sie dostaniesz
Moje kuzynki sa 4 lata w Anglii a jezyka nadal nie kumaja za bardzo, moze tak w 40% bo wokol sami Polacy
takze wiesz
Cytat:
Tak tez zrobie
nigdy sie nie malowalam, tzn oczu, bo mi bylo ciezko na powiekach potem al przyszedl pewnien wiek ze troche trzeba

ojjj nie marudz! ja tez pisałam sama zebralam materialy, pelno jakis opracowan, typu siagi czy gregi, jakies gazetki nie pamietam tytulu Vicotr? nie jestem pewna. i zaczelam kleić...po zdaniu z tej, troche z tamtej, troche sama potem mi polonitka sprawdzila, poprawila male bledy no i poszłam

Powiem ci ze wydaje mi sie ze nie tyle tresc jest wazna, co samo przedstaiwnei pracy. Ja np. modulowalam glos, krzyczlaam nawet cala szkola slyszala jak mowilam swoja prezentacje potem mi komisja powiedziala ze mogliby mnie sluchac i sluchac... hehe no i dostałam maxa
bedzie dobrze
a jaki temat mialas?
tak z ciekawosci pytam

makijaz jest spoko z kreseczka
mi sie dziwili jak w 1 klasie tak sie malowalam, a tera w 3klasie jestem i pol klasy tak sie maluje bo ze mnie spatrzyli :P

a ja daze do smoky eyes, ale mam cien taki czarny z brokatem ale wyglada na szary i jest za jasny, takze zamalowywuje kredka zwykla do oczu, ale nie potrafie jeszcze smoky eyes malowac :/

ale eyelinerem zawse robie kreseczke bo juz do wprawy doszlam

mama kiedys nawet tusz do kresek mi zarąbała i chciala pomalowac sie a potem oddala mi z tekstem "eeee tam ja tak nie umiem, a jak na ciebie patrze to tak prosto jest sie tak pomalowac "
Stary 2008-02-08, 10:24   #4941
biiibiii
Zakorzenienie

Kacha mialam o zydach. dokładne nie pamietam, ale cos tam o Zydach w literaturze i filmie, ukaz jak wybrani przez Ciebie tworcy interpretuja problem.

Co do makijarzu to sie ucze, ale jak pisalam, troche za lenwiwa jstem, taki tylko slomiany zapał
Stary 2008-02-08, 10:28   #4942
nati360
Zakorzenienie

Cytat:
o prosze, kropeczki powiadasz? to sprobuje, tylko kurde lenwia jesem i nigdy mi sie nie chce, ale dzis napewno sie zabiore
na dolenj powiece kreske juz umiem, terez jeszcze gora

ojej, az z Anglii specjalnie na ten konkurs? hm..no to napewno ich anglieski jest lepszy, ale napewno beda brali tez inne rzeczy pod uwage - repezentatywnosc, komunikatywnosc takze kochana nie spinaj sie, ne pozwol zeby cie nerwy zjadły tylko badz odwazna i pewna siebe, napewno sobie poradzisz

w Islandii, ale fajnie !

Jakby ci sie nie udało (odpukać!!) a bylabys zainteresowana to moj boss z Anglii mowil cos ze bedzie wspolpracowal z Rayanair'em i beda zalatwiac im stuardessy. Z tego co sie orientowalam juz jest gdzies ogloszenie, wiec jakby co to podesle ci adres i moze akurat by ci sie spodobalo i bys sie dostała
Proponowal mi no ale ja nie chcialam przerywac studiow wiec zrezygnowałam.
ale nie myslmy o tym, napewno sie dosntaniesz na ta islandie
biiibus na dolnej spoko, nie jest trudno, ale górna dla mnie to też carna magia, kropeczki duzo, jedna za drugą

nie uda sie z Isladią będę szukac cos innego, może coś dla 2 od razu, zobaczymy... na razie mysle o tym, dziękuję za chęci

Cytat:
to nie ma na to reguly nati
jak bedzies miala sie dostac to sie dostaniesz
Moje kuzynki sa 4 lata w Anglii a jezyka nadal nie kumaja za bardzo, moze tak w 40% bo wokol sami Polacy
takze wiesz
dokładnie, a nie dostane sie to trudno...
przynjamniej spedzę dzień nad morzem
Stary 2008-02-08, 10:31   #4943
nati360
Zakorzenienie

Cytat:
Kacha mialam o zydach. dokładne nie pamietam, ale cos tam o Zydach w literaturze i filmie, ukaz jak wybrani przez Ciebie tworcy interpretuja problem.

Co do makijarzu to sie ucze, ale jak pisalam, troche za lenwiwa jstem, taki tylko slomiany zapał
To zapał taki jak mój nigdy mi się nie chce kombinować, jak już to podkład, troszke pudru, tusz i błyszczyk
A ostatnio prawie wogóle sie nie maluję, podkład ewentualnie i puder

LEŃ

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-08, 10:33   #4944
2018070520180950
Konto usunięte

Cytat:

eee tam nauczysz sie kiedys

nie marudz

kurcze musze isc sie uczyc a nie potrafie sie od wizazu odkleic ;/

Jakie plany na WALENTYNKI kobietki ??
bo my tż idziemy na 2filmy do kina chyba
"Lejdis" i "22 sukienki" czy cos takiego ogladal ktos?
Stary 2008-02-08, 10:40   #4945
nati360
Zakorzenienie

My jeszcze nie rozmawialismy o Walentynkach... ale skoro i tak jedziemy razem do Gdynii to będzie to też jako taki wyjazd walentynkowy
A w czwratke pewnie po prostu spędzimy ten dzień razem, może sie gdzieś wybierzemy ja jeszcze nie wiem co kupić TŻtowi...

biiibuś jak te kostki wyglądają? co to jest w ogóle, bo wstyd, ale ja nie wiem jak to wygląda...
Stary 2008-02-08, 10:50   #4946
biiibiii
Zakorzenienie

zrobie zdjecie kostek i wkleje ale w opakowaniu bo nie chce narazie rozpakowywac
to takie kostki jak go gry np. w chinczyka tyle ze troche wieksze i na 1 sa figury a na drugien miejsce np. ktichen, living room (wlansi epo ang pisane)
aa no i swieca w ciemnosci fluorescencyjne

na walentynki chyba tez idziemy do kina wiecie ze my oprzez tyle lat bycia razem nie bylismy razemw kinie? az wstyd moj tz nie lubi chodzic do kina a ja zawsze jezdze z przyjaciolmi do pozniania i tak sie nie skladalo :P no ale w te walentynki nadrobimy

kurde, natus namotalas mi w glowie tym wyjazdem..znowu dostalam jazdy jak w zeszlym roku ze chce wyjechac tylko ze teraz mam 4 tygodnie praktyk :/ cholera ale chceeee noo i moj tz chce wyjechac na urlop gdzies w cieple kraje..roche bedzie mu przykro jesli zrezygnuje z tego i wyjade kolejne wakacje sama...
metlikw glowie,
ale nic czas wyjsc z lozka i zrobic sobie kluski slaskie
Stary 2008-02-08, 10:57   #4947
nati360
Zakorzenienie

biiibus kurde fajne to może ja tez to kupię? nigdy nie kupowałam takich prezentów... zawsze jak mu cos kupuje to koszulkę (mój TŻ nie cierpi kupowac ubrań i mógłby chodzić w jednej jak juz jedzie na zakupy to dwa razyw roku i kupuje wszystko za jednym razem), perfumy, obrączkę kupowałam też...
mówisz, że we Flo? to taki sklep chyba z takimi róznymi drobiazgami, nie? jest chyba u mnie w galerii, ale ja tam nigdy nie chodze na 2 pietro, bo tam raczej nic nie ma

z wyjazdem Ci namotałam mówisz?
Stary 2008-02-08, 11:19   #4948
byliczka
Zakorzenienie

Ja na walentynki raczej nic, nie uważam żeby to był jakiś szczególny dzień. Szczerze to mnie troche wkurza. Ale ja chcę jechać na Lejdis. Więc można tro uznać jako walentynkowy wypad A co do kresek. Ja za radą kumpeli wizażystki nie maluje kredką bo podobno to już przestarzały pomysł Tylko mokry pędzelek do kresek mieszam z cieniem czarnym i powiem wam że efekt jest o wiele lepszy
Stary 2008-02-08, 11:19   #4949
biiibiii
Zakorzenienie

Nati ja tez zawsze gatki, kozulke czy zapach,
w tym roku stwierdzilismy ze nie robimy sobie prezentow, bo Tz sie splukal, na jakies kursy i ine duperele. no ale taka mala drobnostka mysle ze mu sie spodoba

tak we Flo fajny ten sklep, duzo fajnych drobiazgów np swinnka latarka chrumcząca

no namotalas mi strasznie mysle intensywnie co by tu zrobic musze uruchomic moje zmysly i pomysły
Stary 2008-02-08, 12:22   #4950
virka
Zakorzenienie

Cytat:
wem wiem...mialas racje przecie

niestety jeszcze sie nie pojawil. nienawidze jak sie spoznia a robi to notorycznie!
nie cierpie tego, mimo ze czekam na niego w domu to moglby szanowac moj czas i jesli mowi ze bedzie po 17 to niech sie zjawi albo da znac ze go nie bedzie albo bedzie pozniej.
No spóźnianie to brzydka cecha, zwłaszcza w dobie telefonii komórkowej, kiedy w każdej chwili można zadzwonić, powiedzieć za ile się będzie i przeprosić za spóźnienie...

Cytat:
Po chwili ona pyta "czyli z długości nie skracamy?" ja mówię że nie skaracamy, a ta mi chlasnęła chyba z 7 cm końcówki
dopiero w domu to zauważyłam, ale jestem zła na nią
I co bardzo masz skrócone??
Może jakaś fotka ?

Jeśli chodzi o makijaż, bo czytałam, że zeszłyście na ten temat To ja najbardziej lubię jak jest podkreślone oko i do tego ładnie wycieniowane, super. Błyszczyk na usta i dla mnie więcej nie trzeba

virka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości