![]() |
#511 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dokuczają mi bo jestem... chuda!! cz. II
Cytat:
![]() ja musze sie najpierw zorientowac ile kosztuje bilet do KRK no i zalatwic jakis nocleg, i zobaczyc jak nauczelni czy nie bede miala zadnych dodadtkowych czy cos... Aneth a co teraz studiujesz? bo zapomnialam. noo i skad jestes ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#512 |
Zakorzenienie
|
aż jakos tak tłoczno
![]() jak dla mnie może być o ile nic mi nie stanie na przeszkodzie (co mam nadzieje nie nastapi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#513 |
Zakorzenienie
|
Czyli na razie jest nas trójka: ja, byli i nati
![]() Przypominam 13 października, jakby ktoś się pogubił ![]() ja sama chyba będę musiała przeczytać jeszcze raz te "szalone strony", czy coś nie umknęło ![]() bibi o noclegu też było, jeśli byś chciała ![]() Widzę, że atmosfera się uspokoiła, więc spokojnie idę prasować ![]() Miłego popołudnia Wam życzę ![]()
#514 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() musze sie tylko zorientowac jak z biletami pkp i czy na uczelni nic nie wymysla bo mimo ze dziennie studiuje czasami wymyslaja jakies spotkania w soboty czy cos a ma byc jakis nowy kurs podobo i chcialabym sie zapisac na niego, no ale dowiem sie dokladnie w tyg ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#515 |
Zakorzenienie
|
Nie ma za co, jeśli mam miejsce, to problem żaden
![]() To zorientuj się dokładnie i daj znać ![]()
#516 |
Zakorzenienie
|
wchodzę, patrzę a tu kto!
byli a jak!! (ale mi sie zrymowało ![]() sprzatac i t juz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#517 |
Zakorzenienie
|
Tak jest byli sprzątać!
Ja już też naprawdę znikam prasować, bo jakoś samo się nie chce wyprasować... Zupełnie nie rozumiem dlaczego... ![]()
#518 |
Zakorzenienie
|
dam znac napewno
![]() ![]() ja tez zaraz mykam bo okolo 17 ma tz przyjechac, ale znjac jego bedzie kolo 18 heh no, ale oze mnie tym razem zaskoczy i bedzie punktualnie ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#519 |
Zakorzenienie
|
biiibiii no i widzisz! kolejna wspólna cecha naszych TŻtów, bo mój też przewaznie sie spóxnia... oczywiscie jak przychodzi do mnie, bo tak to jest punktualny...
![]() choć ostatnio w sumie sie nie spóźnia (tym razem odpukać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#520 |
Zakorzenienie
|
jeeestem :P hihi zdjęłam już firanki i mniej więcej opróżniłam szafki z rupieci. Na jutro zostawiam sobie jeszcze poodkurzanie i łazienkę
![]()
#521 |
Zakorzenienie
|
byli robisz miejsce w szafkach na prezenty
![]() a ja biedna sama sierotka w domu siedze ![]() czekam aż mama wróci z pracy, bo mi sie nudzi... |
![]() ![]() |
![]() |
#522 |
Zakorzenienie
|
hehe Nati tu mnie masz
![]()
#523 |
Zakorzenienie
|
O jeju a co tu taki spokój? Wszystkie chyba odpoczywają po popołudniowym wizażowym młynku na wątku
![]()
#524 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() vireczko możesz mnie dopisać do listy na 13 październik ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#525 |
Zakorzenienie
|
No własnie Niki
![]() A co do 13nastek jakoś nie przywiązuję do tego wagi, ale np. pod drabiną czy pod słupem bym nie przeszła :P
#526 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#527 |
Zakorzenienie
|
ale mi zle
![]() ![]() niefajnie ![]() niby okej wszystko z moim, ale cos mi nie pasuje, nie wiem sama co? ![]() jestem jakas podejrzliwa, ogolnie cos jest nie tak jak powinno ;/ po pierwsze wydaje mi sie ze ja traktuje nas powazniej niz on, wiadomo - baba jestem. narzekam i gledze no ale jednak wiaze jakas wspolna przyszlosc, w koncu jestesmy ze soba ponad 6 lat...dzis tak sie jakos zaczelismy rozmawiac i co? jemu jest tak dobrze, moze byc kawalerem (ma 25 lat), w przyszlym roku nowy samochod, nowa praca, remont mieszkania po babci albo kupno nowego, a gdzie w tym wszystkim jestem ja ?? potem powiedział cos w stylu, ze kiedys sie trzeba bedzie ustatkowac, ale to jeszcze nie teraz i ogolnie ma wszystko gdzies - cos takiego. troche mi sie przykro zrobilo bo szczerze mowiac myslalam ze za jakies 2 lata moglisbysmy sie zareczyc a za 3-4 pobrac, wychodzi jednak na to ze dlaniego to tylko taki o sobie zwiazek, powiedzmy 'na teraz' ? nie wiem czy wyolbrzymiam, ale czuje sie z tym zle poprostu, jesli nie podchodzi do tego serio to wolalabym sie teraz rozstac chyba, bo co? mam byc taka przejsciowa? znajdzie sobie potem jakas kandydatke na zone? hah beznadzieja wlasciwie nie wiem czym sie przejmuje, ale ostatnio jakos mnie tak naszlo, chcialabym jednak jakiegos powazniejszego zwiazku, nie mam ochoty na takie poprostu 'chodzenie', nachodzilam sie juz ;p w kazdym razie nie wiem czy jest sie czym przejmowac (pewnie nie), ale jest mi z tym niefajnie ;( druga sprawa - znowu mial dzis sciszony telefon, kiedys jak przychodzil do mnie i mial zawsze wylaczony glos okazalo sie ze jakas tam laska do niego wydzwania 'kolezanka' niby no ale koniec koncow zerwalam z nim (nie wiem czy pamietacie). dzis oglalismy film, tv bylo wlaczone ale uslyszalam wibracje. kolega dzwonił. potem sie smial ze znow bede miala filmy i pewnie juz wymyslam i jestem zła - zla nie ale podejrzliwa - owszem. pozatym o godzinie 22 juz poszedł bo jak twierdzi nieswojo sie czuje kiedy jest u mnie w nocy, rodzice juz w pidzamach, ida spac a on jeszcze siedzi. - siedzimy u mnie w pokoju...no wiec dorosli ludzie zegnaja sie grzecznie o 22...super poprostu. nie wiem wlasciwie co mnie naszlo, nigdy sie takimi rzeczami nie przejmowałam, bylam zla i jakos oderagowywalam i juz, ale teraz chcialabym jakies pewnosci, stabilizacji...a on mi chyba tego dac nie moze ![]() to sie rozkleiłam, heh |
![]() ![]() |
![]() |
#528 |
Zadomowienie
|
biiibiii
![]() Ja tez nieraz mialam takie watpliwosci, ale trwalo to w pierwszym roku naszego zwiazku, a wtedy wiadomo ze nic nie wiadomo jeszcze ![]() 6 lat to sporo i mysle, ze ludzie w tak dlugim zwiazki powinni juz wiedziec czego chca, oczekuja i czy sie kochaja wzajemnie.
#529 |
Zakorzenienie
|
blue dziekuje za to co napisalas
![]() no ja sie troche zaangazowalam, wiadomo to jednak dlugo... nie wiem tylko kiedy sie teraz zobaczymy ![]() ajjjjj wszystko takie pogmatwane;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#530 |
Zakorzenienie
|
biiibiii
![]() blue ma racje, pogadaj z nim, ja tez po tym wszystkim co mi moje "zyczliwe przyjaciolki" nagadaly jestem podejrzliwa, ale TŻ się stara Niki ricarda zmienili bo sie okazlao, ze tamten pierwszy byl uzalezniony od narkotykow czy cos i wyszlo to dopiero jak zaczeli krecici serial czy jakos tak ![]() czytalam na watku o marinie cos takiego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#531 |
Zakorzenienie
|
biibii szczera rozmowa to podstawa. Powiedz mu jak ty widzisz ten związek, jak go traktujesz i czego od niego oczekujesz. Faceci są tycy jacyś niekumaci więc może on poprostu nie umie okazać tego co czuję albo się boi że zaczniesz go traktować jak mięczaka? Wiesz taki macho
![]() Zmykam dziewczynki bo normalnie od rana mam taki młyn że aż głowa boli. Dopiero zawiesiłam firanki, wczoraj zminiłam wode w aQa a dziś musiałam to zrobić jeszcze raz bo nie wymyłam dobrze żwirku, musze teraz poodkurzać a potem pomóc mamie robić sałatki itp. Więc miłego dnia życzę Kochane i pojawie się jak tylko będę mogła ![]() ![]()
#532 |
Zakorzenienie
|
a mi się paznokiec nadłamał na kciuku zaraz na poczatku
![]() nawet nie wiem jak go obetnę bo mnie bedzie bolał ![]() ![]() szok ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#533 |
BAN stały
|
oj ..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#534 |
Zakorzenienie
|
ściełam na krótko
MEGA dziwnie sie czuje!! masakra od kwietnia czy maja miałam długie a teraz... ![]() jakie dziwne uczucie dotykac klawiaturki palcami a nie paznokciami czuje sie jakbym odzyskała czucie w palcach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#535 |
Zakorzenienie
|
![]() Zmykam robić gyrosa ![]() Aha tak w ogóle to pomyślałam że może każda napisze jak ma na imię :P Bo gdzieś to się przewijało ale tak na kupe lepiej napisać ![]() ![]()
#536 |
Zakorzenienie
|
no mojego imienia trudno sie nie domyslić
![]() Natalia |
![]() ![]() |
![]() |
#537 |
Zakorzenienie
|
No akurat twoje jest chyba najbardziej zaszyfrowane i Anitki :P
#538 |
Zakorzenienie
|
no wiesz byli zależało mi, zeby pozostać anonimowym
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#539 |
Zakorzenienie
|
Ahh ta kobieca tajemniczość :P
#540 |
Zakorzenienie
|
dziekuje dziewczeta za wsparcie
![]() ![]() dzs juz mi lepiej, ah cos sie bede przejmowac, szkoda nerwow. pogadam z nim, dzis nie, bo zle sie czuje, jakos mi slabo i nie chce jeszcze pogaraszac sobie sampoczucia;/ ale mama mi dzis zrobi domowa pizze ![]() to pewnie odrazu mi sie poprawi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.