![]() |
#781 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dokuczają mi bo jestem... chuda!! cz. II
no wlasnie nie mailas bardzo patyczkow
![]() ja to mam dopiero patyczaki ![]() zazdroszcze ci silnej woli, bo mi sie strasznie nie chcialo cwiczyc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#782 |
Raczkowanie
|
HEJ CHUDZINKI
![]() Byli ładnie wygladałaś w dłuższych włosach,ale w krótkich ładniej ![]() ![]() Aguś na zdjęciach z fotki wcale chudo nie wyszłas
#783 |
Zakorzenienie
|
byli
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI 18 URODZINEK!!!! DUŻO ZDRÓWKA, SPEŁNIENIA MARZEŃ, DUŻO MIŁOŚCI I POWODZENIA W SZKOLE ![]() ![]() ![]()
![]() |
#784 |
Zakorzenienie
|
Aguś na tych fotkach, gdzie ważyłaś 44 kg, wyglądałaś w sam raz, wydaje mi się, że jakbyś doszła do wagi 50 kg czy więcej, to nie miałabyś już takiej super figurki, naprawdę te 44-45 kg wystarczą Ci w zupełności
![]() ![]() ![]()
![]() |
#785 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#786 |
BAN stały
|
byli
Wszystkiego Najlepszego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
BAN stały
|
ehh moje życie znów się troszke kąplikuje,nie wiem czy pojade do TŻ do Holandi,bo podobno sa jakieś problemy z jego szefem,ktoś nakapował mu że u nas w mieszkaniu w Holandi mieszkają 2 dziewczyny od bardzo długiego czasu,i ten szef zrobił zamiesznie powedział że jak jakąś dziewczyne zauważy u nas w domu to zwolni wszystkich z pracy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#788 | |
BAN stały
|
Cytat:
anitka...przykro mi...a moze poprostu pogadaj z Tż i pomyslcie nad wynajeciem mieszkania w innym miejscu...takiego swojego...a ty zaczniesz tam pracy szukac...sama nie wiem co mam ci poradzic zeby dobrze bylo...ale zycze dobrego pomyslu i pomyslenego rozwiazania sprawy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#789 |
BAN stały
|
kamilciaop
on szuka z tatą mieszkania tam w Holandi już sporo czasu,ale jesszcze nie natrafili na odpowiednie mieszkanie,bo ciągle im coś nie pasuje,bo albo jest za drogie żeby je wynająć,albo jest za daleko od miejca w którym pracują... |
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Zakorzenienie
|
Niki o jej dziękuję za tort
![]() ![]() ![]() ![]() Anitko ![]() Dziewczęta a co w ogóle dzieje się z virką, bo jej nie ma ![]()
#791 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
ojej ale ciapa ze mnie....byli: Sto lat sto lat niech zyje zyje nam sto lat sto lat nie zyje zyje nam jescze raz jeszcze raz nieeeeeeeeech zyje zyje nam nieeeeech zyyyyyyjeeee naaaam ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#792 |
BAN stały
|
virka
musi się udać nie mam innego wyjścia,mama zaczyna już naciskać na mnie żebym posukała jakąś prace,lub skończyła szkołe,bo poweidziała żę takiego lenia w domu nie bedzie trzymać :/może ma troszke racji,ale nie chce narazie zaczynać żandej szkoły,albo pracy w Polsce,bo może uda się im coś za granicą znaleść ... |
![]() ![]() |
![]() |
#793 |
Zakorzenienie
|
virka pisała że jedzie na weekend to teściów, chyba dziś miała wrócić o ile pamiętam
![]() |
#794 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Kochane
![]() Po pierwsze chciałam złożyć serdeczne życzenia solenizantce byliczce (a tak chciałam być punktualna i złożyć życzenia w terminie ![]() Bylisiu spóźnione, ale najszczersze życzenia urodzinowe, płynące z głębi mojego serca. W tym dniu wspaniałym, wkroczyłaś w dorosłość, niech przynosi Ci ona samych wspaniałych chwil, obdarza Cię zdrowiem i przepełnia mądrością. Każda minuta, niech upływa w zdrowiu, szczęściu i miłości. ![]()
Edytowane przez virka Czas edycji: 2007-10-10 o 15:16 Powód: Zmiana koloru, nareszcie się nauczyłam ;) |
![]() ![]() |
![]() |
#795 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#796 |
Zakorzenienie
|
Nati
![]() Teraz nadrabiam i czytam co tu naskrobałyście ![]() Zaraz będę się udzielać ![]()
#797 |
Zakorzenienie
|
Witaj viruś
![]() ![]()
![]() |
#798 |
Zakorzenienie
|
Nikuś
![]() Dziękuję Ci pięknie za linka, poczytam popatrzę i będę decydować, ja już normalnie łysieję ![]() ![]() byli widzę, że "ściągnęłaś" włoski, skąd taka decyzja? Bardzo się cieszę, że impreza się udała ![]() ![]() ![]() anitko kurcze, ale Ci się wali... ![]() Porozmawiaj z Tż, może wynajmiecie mieszkanie w innym miejscu, żeby nie ryzykować jego utraty pracy i zamieszkacie razem, Ty sobie też możesz jakiejś pracy poszukać. jakoś pomału może wszystko się wyklaruje ![]() Aguś co ty tu robisz w tym wątku... ![]() Wyglądasz naprawdę super (w tamtej wadze, nadrobisz stracone kilogramy i ani 1 kg więcej Ci nie trzeba) Witam nową chudzinkę ![]() ![]() Tak naprawdę strasznie się ucieszyłam, jak przeczytałam, że widać nasze zgranie ![]() Aha i wiecie co jeszcze pomyślałam, że możecie napisać swoje daty urodzin i imienin, bo tak miło się robi i "rodzinnie", jak sobie tu życzenia składamy. Co Wy na to? I jeszcze jedno? Jak tam nasze spotkanko? (Niki, byli) ![]() Jeszcze 5 dni ![]() Już nie mogę się doczekać, kiedy Was w końcu spotkam ![]()
#799 |
Zakorzenienie
|
virka nie wiem naprawdę co może być przyczyną wypadania Twoich włosków
![]() ![]() Słyszałam, że dobre są ampułki Vichy do wcierania, są drogie coś koło 200 zł, ale dobre, no ale musiałabyś skonsultować z lekarzem, bo nie wiadomo co u Ciebie jest przyczyną ![]() Mój tż, był ze mną u tej dermatolog Politowskiej, zapisała mu taki drogi lek, który się bierze kilka lat i po nim włosy odrastają, ale miesięczny koszt to był chyba coś koo 500 zł ![]() co do spotkanka, to ja oczywiście się zjawię ![]() ![]() ![]() też się nie mogę doczekać naszego spotkanka mam nadzieję, że byli się nie rozmyśliła. A może ktos jeszcze jest chętny?? ![]() Datę urodzin mogę podać ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#800 |
Zakorzenienie
|
byli pisała, że odpadł jej jeden warkoczyk (pisała też coś o niesamowitym bólu) i postanowiła odczepic włoski
![]() |
#801 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczeta
![]() huh, moj net dzis dla mnie łaskawy ![]() ale nie mam czasu za długo przesiadywać bo niestety musze kuć! masakra! początek roku akademickiego a my juz mamy nauki tyle, ze zaczynam sie ogarniac tego ![]() nie wbiłam sie jeszcze w ten rytm, hah nienadrzam ;/ Trzymajcie kciukasy za mnie stale ![]() anitko z jednej strony sie nie dziwie twojej mamie, bo napewno chcialaby zebys kontynuowała nauke - to dla ciebie teraz najlepsze moim zdaniem, ale nic nie usprawiedliwiajej tragicznego zachowania w stosunku do Ciebie ![]() jesli mam byc szczera to ja bym na twoim miejscu jak najzybciej zapisala sie gdzies do szkoly i zdala mature, wyjechac za granice jeszcze zdazysz. ale z drugiej strony wiem ze chciałabys byc ze swoim TZtem. troche to skomplikowane jednak :/ w kazdym razie ja na twoimmiejscu raczej stawiala bym na siebie na pierwszym miejscu. |
![]() ![]() |
![]() |
#802 |
Zakorzenienie
|
Niki oj na ampułki Vichy, to się nie skuszę, za dobrych rzeczy o nich nie słyszałam...
A taka kuracja za 500 zł, to szok ![]() ![]() Zaczęłam pić sok z pokrzywy ![]() ![]() Przesyłam całuski dla Patryczka ![]() Wiesz co, możesz mu podawać tran, jest naprawdę dobry ![]() Ale Tacie zrobiłaś prezent ![]() To imieninki nie tak dawno, a nic się nie przyznałaś... ![]() ![]()
#803 |
Zakorzenienie
|
tezmi wlosy wypadają;/ narazie uzywam waxu i szamponu seboradin,
czaje sie na lotion, niki jak on sie sprawuje, bo pamietam ze ty kupowalas? ile razy w tyg sie go uzywa? i to sie splukuje czy jak? pomaga ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#804 |
BAN stały
|
biibii
wiesz ja chciałam troche zarobić zagranicą,żeby mieć troche pieniążków na tą szkołe o której już pisałam...jeżeli nie pamientasz to chciałam uczyć się przez internet,tylko ta szkoła jest dość droga bo miesięcznie płaci się 80 zł,mój TŻ chciał dać mi na tą szkołe pieniądze ale ja poweidziałam że nie będe brać od niego żadych pieniedzy,że sama na tą szkołe zarobie.... virka on już bardzo długo szuka mieszkania ze swoim tatą tam w Holandi tylko ciężko tam jest znaleść jakieś porządne mieszkanie,no ale poszukiwania ciągle trwają i jestem dobrych myśli że wreście coś się znajdzie i będe mogła do TŻ przyjechać... oojj współczuje Ci z tymi włoskami masz naprawde coś nie tak,a może brakuje Ci jakiś witamin?mi też wypadają włoski ale nie tak bardzo żebym miała aż prześwity ![]() urodzinki mam 17 marca,a imieninki 26 lipca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#805 |
Zakorzenienie
|
anitko morfologia, żelazo i tarczyca wszystko w normie, byłam i u zwykłego lekarza i u dermatologa (dają skierowania na badania, które wychodzą dobrze), zażywam witaminy na włosy, troszkę jest lepiej, ale nie zmienia to faktu, że pojawiły się prześwity, co mnie całkiem załamało...
![]() Teraz chyba pozostaje mi endokrynolog...ale jak i tam nic nie wyjdzie, to już nie wiem... Na pewno stres się przyczynił do tego wszystkiego, ale dziwi mnie, że aż tak bardzo... Zobaczymy, będę teraz regularnie stosować wcierki zobaczymy, może to pomoże, bo z tą regularnością było wcześniej kiepsko...sama sobie wymierzam ![]() Wracając do Twojej sprawy, to mam nadzieję, że wszystko się ułoży, może w końcu uda im się znaleźć to mieszkanie i pomału wyjdziecie na prostą, trzymam kciuki ![]()
#806 |
Zakorzenienie
|
co się będę chwalić
![]() ![]() mówisz, że ten tran taki dobry? w takim razie kupię, tylko napisz mi czy to ma jakąś nazwę, czy mam iść do apteki i poprosić o tran ![]() ![]() ![]() Patryk jak był mały to często chorował, potem mu przeszło, prawie w ogóle nic nie łapał i teraz niedawno we wrześniu zaraził się od Nikolki (pisałam o tym), był chory chyba ze 2 tygodnie ![]() ![]() anitka co to za szkołą przez internet?? Nie słyszałam o czymś takim, jak to wygląda? Za co otrzymujesz oceny? Albo jak zdajesz egzaminy w takiej szkole?? ![]()
![]() |
#807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#808 |
Zakorzenienie
|
anitko pamietam jak pisalas o tej szkole...a domyslam sie ze mama ci nie da pieniedzy? ;/ kurcze, naprawde trudna sytyacja :/ to moze faktycznie jak nie masz tutaj perspetyw lepiej wyjechac i tam zarobic zeby moc cos zaczac robic.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#809 |
Zakorzenienie
|
virka może przez stres, zmęczenie wypadają Ci włosy?? Moze denerwowałaś się ostatnio chorobą teścia, wcześniej mamusia Ci zmarła, moze to wszystko się złozyło i teraz Twój ogranizm odreagowuje??
![]() poczytaj sobie tutaj http://www.obcasy.pl/index.php?art=1...=33&dzial2=210
![]() |
#810 |
Zakorzenienie
|
jeszcze tutaj :
http://www.wizaz.pl/kurs_fryzury_wypadanie_wlosow.php ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:55.