![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dokuczają mi bo jestem... chuda!! cz. II
to mnie pocieszyłaś
![]() ![]() biiibiii samemu we 2 fajnie, ale tak jak napisałaś fajnie by było jakby jakies atrakcje były. Hmmm... może poszukaj tu kogoś z Miedzyzdrojów i popytaj, albo załóż wątek z pytaniem o atrakcje w Sylwestra w Międzyzdrojach. Ktoś kto tam mieszka na pewno się orientuje
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
Nikus narazie napisalam meila do kobiety u ktorej chyba bediemy wynajmowac pokoj. zapytalam ja wlasnie czy cos tam sie dzieje wogole.
moj sie jednak napalil, ze on chce nad morze to nie bede mu odbierac tej przyjemnosci ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
bibi na pewno będzie fajnie, a przynajmniej życzę Wam tego
![]() nati ale się uśmiałam dziś, jak napisałaś, że Twój tż Cię przez lornetkę podglądał jak szłaś z kumplem ![]()
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
Posłuchajcie co mój TŻ szanowny wymyślił jako formę rehabilitacji: Leżymy w łóżku i oglądamy Miss Polski a n do mnie z textem: Ty to być je wszystkie przegoniła
![]() ![]() ![]() Nati ja uwielbiam Timbalanda a zwłaszcza jego najnowszy album ! Same perełki. Apologize już mam obsłuchane. Teraz jestem na etapie Rihanny - Don't Stop The Music ![]() ![]() Biibuś ![]() ![]() ![]() ![]()
#245 |
Zakorzenienie
|
dzieki nik
![]() ![]() byli aez blyskotliwy ten twoj tz ![]() ![]() nuuudy chyba trzrba isc spac zaraz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
Niki mi tam do smiechu nie bylo wtedy
![]() ![]() byli a ja mam wlasnie ta piosnke rihanny obsluchana ![]() moj TŻ tez ma takie hasła różne czasem, po prostu - faceci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
huh! znalazlam pokoj w Miedzyzdrojach! w kwaterze prywatnej, bo hotele jednak zycza sobie 120 za noc nawet ;o tyle bylabym w stanie zaplacic w gorach ale nie nad morzem w tym sezonie.
mam nadzieje ze wszystko wypali ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
No to się ciesze że znalazło się coś
![]()
#249 |
Raczkowanie
|
A i się zaczynaja znowu moje stany depresyjne
![]() BTW byli zgadzam się że jestes ładniejsza od kandydatek na miss Polski i to zdecydowanie ![]()
#250 |
Zakorzenienie
|
hehe Dolores kochana jesteś
![]() A co do jedzenia ja uważam że jest to jedna z przyjemniejszych rzeczy w życiu ![]()
#251 |
Zakorzenienie
|
tez nosze sie z zamiarem kupna waxa ale jakos do apteki mi ciagle nie podordze;/ a potrzebuje koniecznie zeby wlosy wzmocnic, niestety pudelko swieci pustkami i dommga sie nowego :P
dol kochana co za glupstwa wypisujesz! pzstan sie zadreczac, raz! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie ostatnio skończyłam resztkę
![]() ![]() ![]()
#253 |
Zakorzenienie
|
mówicie, że dobry jest ten wax???
Ja byłam dziś w aptece (synkowi wykupić antybiotyk, bo nadal chory i nic mu nie przechodzi ![]() ![]() Właśnie a co się dzieje z naszą virką ??? Gdzie się podziewa?? ![]()
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
Co się z virką dziejei Agą bo też się nie odzywa coś
![]() Jak dla mnie wax jest bombowy. Używam go już z 2 miechy i o wiele mniej włosów mi wypada. Ja jestem na tAK ![]()
#255 |
Raczkowanie
|
bibii postaram sie niezadręczać
![]() ![]() byli a jesteś może modelką?
#256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() byli używasz go tylko przeciw wypadaniu? Czy ogólnie dobrze działa na włosy np. na szybszy wzrost itp ??? Masz może któryś z tych? http://www.allegro.pl/search.php?str...&category=1429 Jak taki dobry to bym sobie kupiła
![]() ![]() |
![]() |
#257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
byli ja nakladam najczesciej siatke jakas jednorazowa ;p i na to czapke
![]() ![]() uzywam go spoooro juz, z przerwami ze 2 lata chyba, teraz koniecznie musze kupic bo mi wlosy urosly i wypadaja dosc sporo;/ Niki seboradin podobno tez jest dobry ![]() jesli chodzi o waxy te mowimy wlansie o tych na alllegro ![]() ![]() dol ja tez nie lubie swojego nosa ![]() przesan sie zadreczac urojonymi problemami, jestem pewna ze nie ma czym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
bibi ja kiedyś używałam Seboradin, potem przestałam, rzeczywiście wzmacniał włosy i szybciej po nim rosły, a teraz kupiłam ten http://www.ceneo.pl/414110 dałam za niego 15 zł w aptece
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
Niki aaa to lotion kupilas, jak go sie uzywa? splukuje czy nie?
tez sie zaopatrze w taki chyba ![]() musze cos koniecznie zeby wlosy nie wypaaaly az tak ;/ no i wracam do naturalnego koloru wiec zalzy mi zeby sie szybko pozbyt odrostow, chociaz nie sa jakos specjalne widoczne na szczescie bo farba wyblakla ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
dolores o Boże ja i modelka nieeee :P Toć ja maleńka osóbka jestem marne 165 cm wzrostu :P i to pewnie jeszcze nie cale :P Kto by chciał takiego kurdupla :P
Niki dokładnie o te waxy. W najzwyklejszej aptece podejdź i poproś. Są do blondów i brązów ale z tego co sę orientuje ten do bnlundu jest uniwersalny. Ja go używam na wypadanie włosów i w sumie na szybszy wzrost tez ![]() biibii kurka wodna świetny pomysł mi rzuciłaś z tą czapką ![]() A dziś na dodatek kupiłam sobie maske z Fructisa ożywiająca kolor cy cuś i mam po tym śliczne włosy. Są mega gładkie ![]() Aguniu odezwij się do Nas ![]()
#262 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, śliczne kobietki, witam i pozdrawiam
![]() Nie zagoszczę tu długo, wpadłam tylko na chwilę, żeby podzielić się z Wami tym, co mi w duszy gra w związku z tematem... Z jednej strony ważam, że przesadzacie, wyolbrzymiacie problem, a z drugiej - doskonale Was rozumiem... Jestem chuda odkąd pamiętam. U mnie to rodzinne. Mam szczupłych dziadków, szczupłych rodziców, chudą siostrę, chudego brata... Niedługo skończę 24 lata, mam 164 cm wzrostu, ważę niespełna 45 kg, a moje wymiary to 79-63-84. Lubię jeść, apetyt mi dopisuje, jestem zdrowa ![]() Jako nastolatka, głównie w czasach liceum, byłam straszliwie zakompleksiona. Co chwilę "życzliwe" koleżanki komentowały mój wygląd. Dałam sobie wmówić, że jestem nieatrakcyjna i beznadziejna. Latem za nic nie wyszłabym w krótkiej spódnicy, kisiłam się w długich spodniach, gdy na dworze panował upał ponad 30 stopni ![]() ![]() 1. Kilka lat temu wyszlam z przyjaciółką na rower i kiedy przejeżdżałyśmy obok jakiejś grupki dziewczyn i chłopaków, jeden z nich powiedział o mnie: "Chyba byśmy się pokaleczyli..." ![]() 2. Na 2 roku studiów, w Dzień Kobiet, wracałam z Uczelni do domu, było zimno, wietrznie, pochmurno, bolał mnie brzuch i nagle usłyszałam, jak jakiś idiota krzyczy w moją stronę: "O kur*a, ale badyl!" ![]() Ostatnio z negatywnymi komentarzami spotykam się raczej rzadko, aczkolwiek w lipcu i sierpniu znów ich doświadczyłam. W lipcu wyszłam z domu w przewiewnej, kwiecistej sukience tuż przed kolano i jakiś debil wrzasnął do mnie: "O, Auschwitz!" Byłam wściekła ![]() ![]() ![]() Ale nie zabolało mnie to jakoś szczególnie. Jestem jaka jestem, taką mam budowę i nic na to nie poradzę... Więc czemu się przejmować? Chamstwo i głupota zawsze istniały, istnieją i będą istnieć, a my nic na to nie poradzimy. Ogromnie pomaga mi w leczeniu kompleksów mój TŻ. Jesteśmy razem dosyć długo, 17 grudnia będziemy obchodzić 3 rocznicę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nigdy nie byłam na tyle silna psychicznie, by samej wyjść z kompleksów, w moim przypadku najskuteczniejszym "lekiem" na tę "przypadłość" okazał się prawdziwie kochający TŻ ![]() Buziaki ![]()
#263 |
Zakorzenienie
|
pani jesień może i jestem nadpobudliwa ale jakby jakiś uląg krzyknął za mną jakikolwiek z tekstów wymienionych wyżej przez Ciebie to przysięgam, że dostała bym takich nerwów że z miejsca koleś dostałby takiego strzala w pysk żeby się nakrył nogami!
Co do TŻta może i masz rację ale ja tam kompleksów nie mam. Ot tak ! Jestem chuda bo jestem, nie odchudzam się tlyko taką mam poprostu "urodę" i nic z tym nie zrobię, więc pozostaje to tylko wykorzystać jako atut choć praktycznie nie ma jak :P
#264 |
Wtajemniczenie
|
pani-jesień naprawde doświadczylas przykrych tekstow.. ale najwazniejsze,ze sie pozbieralas i masz osobe ktora Cie wspiera.
Bibi-ale Tobie fajnie z tym wyjazdem! Chyba musi znow sie miedzy Wami tak dobrze ukladac skoro planujecie wyjazd ![]() Ze mna ok,jeszcze zyje;P .Ale mam czasem nerwy na TZ, w ogole to czuje,ze przechodze jakis kolejny etap milosci..Chyba przechodze na przywiazanie/przyzwyczajenie jak chcial tak zwal,ale wiadomo o co chodzi. Nie jest to bynajmniej takie negatywne, wrecz przeciwnie,ale cos sie we mnie zmienia. Wiem,ze to normalne, i nie przeskocze tego. Milosc jest taka sama,ale jakby inaczej to wszystko odbieram. Czy ktoras z Was wie o czym mowie?? (napewno.. pliss napiszcie,ze to normalne po jakims czasie). Moj TZ pewnie tego nie oczuwa.On widzi nasz zwiazek prawie tak jakby to byly pierwsze dni.. Poza tym git ![]() Edit-przypomnialo mi sie cos ![]() ![]() ![]()
#265 |
Zakorzenienie
|
Aneth a ile jesteście razem?
#266 |
Wtajemniczenie
|
jestesmy 3 lata i 5 miesiecy.Podobno wlasnie po 3-ch latach cos zaczyna sie dziac. Ale ja wcale sie nie boje,ze sie rozstaniemy, to na pewno nie
![]()
#267 |
Zakorzenienie
|
Ja takie coś przeżywałam po 1.5 roku bycia razem
![]() ![]() Aneth ![]() ![]()
#268 |
Zakorzenienie
|
Aneth normalne, przynajmniej tak mi sie wydaje i dobrze, ze to napisalas, bo ja sama sie czasem zastanawiam czy przyzwyczajenie czasem nie wezmie gory nad miloscia...
ale nie na pewno nie!To chyba tylko taki etap, kolejny etap miłości.Chciałam wiecej napisac, ale nie potrafię teraz zebrac mysli.. Kocham strasznie swojego TŻta i mam nadzieje, ze zawsze miedzy nami bedzie dobrze... |
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Wtajemniczenie
|
Wlasnie nie o to chodzi,bo przyzwyczajenie jest przeciez pozytywne -jeste juz tak dlugo z ta osoba, wszystko co ona robi staje sie "normalne" i takie "pospilite".NIe odbueram tego, jka czegos negatywnego, tylko jestem po prostu jakos tak w szoku,bo czuje sie jeszcze taka mloda i szalona :P a czuje jakby juz nic nowego, nic nadzwyczajnego nas nie moglo spotkac.. ie wiem widziwiam:P
Ja znam Go lepiej niz siebie, prawie zawsze wiem co zrobi w danym momencie.Mowia nam,ze my jak stare malzenstwo..
#270 |
Zakorzenienie
|
myśle, że to normlane odczucia!
też tak mam! nie martw się, bo skoro sie nie znamy itd. a czujemy podobnie to chyba znaczy, ze to normlane ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:43.