![]() |
#2671 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Drobne ciałem, wielkie duchem
ja na solarium juz 2 lata nie bylam
![]() ![]() virka no bede madra, ale nie wiem czy mam ochote na ta madrosc...okupiona jest ona takiiimi cierpieniami...heh |
![]() ![]() |
![]() |
#2672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a o wyjazd pytam, bo chodzi mi o tą aukcję.. wiesz ![]() ![]() ok, jadę po siostrę, będę potem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aukcja nadal aktualna, bo właśnie znikam ![]() Pa, pa ![]()
![]() |
#2674 |
Zakorzenienie
|
z tej stronki to mi wyszlo 16.49 - WYCHUDZENIE (CIĘŻKA CHOROBA/ANOREKSJA)
ojjjejj...ehh |
![]() ![]() |
![]() |
#2675 |
Rozeznanie
|
hehe to są takie wyniki ze jakby ktoś wyglądał super i podał swoje wymiary to w depresje wpadł i cały czas jadł, a potem w tv ciągle mówią ze w Polsce jest przewaga grubasków:P
ja uwielbiam solarium choć jak nie musze to nie idę, szkoda skóry ![]() ![]()
#2676 |
Zakorzenienie
|
virka już pewnie jesteś w drodze do nowego domku i nie przeczytasz tego posta
![]() ![]() to moze to moje solarium jakieś "lewe" jest że ja czuję taki zapach spalenizny ![]() ![]() ja do solarka też często nie chodze, zrobiłam sobie na początku kilka "seansów" ![]() ![]() biibii też mi wyszło wychudzenie i anoreksja ![]() ale nie bierz sobie tego za bardzo do serca, bo BMI nie jest w 100% pewne, znam dziewczyny które przy tym samym wzroscie ważą tyle samo i wyglądają ok, super, żadnej chudości czy niedowagi, po prostu mają może lżejsze kosci, a budowa jest ok, dlatego to BMI to nie jest takie do końca pewne. Kuzynka sobie robiła- która ma nadwagę i wyszło jej "waga idealna" ![]()
![]() |
#2677 |
Zakorzenienie
|
byli
![]() obiad się udał ![]() a na tą stronę to ja nawet nie wchodzę, na pewno by mi wyszła anoreksja aja dzis i tak amm zwalony dzień, po co mi to dodatkowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2678 |
Zakorzenienie
|
nikucha dzieki za pocieszenie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2679 |
Zakorzenienie
|
co tu taka cisza
![]() TŻ pracuje i siedze w domu i się nudzę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2680 |
Zakorzenienie
|
Mój TŻt właśnie pojechał bo jutro ma uczelnie. Nie poszłam na różaniec. Nie mogłam się przełamać żeby iść. Jutro na pogrzeb też nie pójdę bo mały Hubert musi zostać w domu. Chcą mu oszczędzić przykrych wspomnień po prababci więc izolują go od tego. Więc ja na pogrzeb nie pójdę i zostaje z Nim. Chociaż chciała bym iść. Przynajmniej w jakiś sposób czułabym że się z nią pożegnałam bo dziś nie poszłam
![]() Eh już wam nie smęcę więcej. Mam nową zajawkę. TŻt kupił mi farby do malowania na szkle. Super zabawa. Tylko w moim przypadku oprócz szkła wymalowany jest cały dom no i ja ![]()
#2681 |
Zakorzenienie
|
mi się jakoś smutno zrobiło
![]() koleżanka mi napisała teraz, że dziewczynka z jej bloku popełniła samobójstwo ![]() cytuję co koleżanka napisała: ![]() "Rodzice od niej zmarli w tym roku oboje!!Oboje na raka ![]() ![]() ![]() Dzis z wiaduktu okolo godziny 12.00 w czasie targu skoczyla Natalia Looze. Znalazl ja mezczyzna, zadzwonil na pogotowie, Ci zawiezli ja do szpitala gdzie czekalo juz TVP. Ale niestety nie dalo sie jej juz ocalic. Umarla, jest z rodzicami, gdyz Ci tez nie zyja Nic wiecej nie wiem na ten temat, napisalam Ci wszysto co wiem... mozesz jedynie wejsc jeszcze na jej fotke http://www.fotka.pl/profil/Naatalkaa2/ lub zobaczyc film poswiecony jej http://pl.youtube.com/watch?v=HlH7rza4hI4 " ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2682 |
Zakorzenienie
|
ja Was opuszczam do niedzieli, jutro rano przed 6 wyjezdzamy z tż na Słowację (od niego z pracy jest wycieczka)
odezwę się po powrocie ![]()
![]() |
#2683 |
Zakorzenienie
|
Kurcze Niki straszne
![]() BTW. właśnie przeczytałam komentarze do fotki i ja uważam się za katoliczkę i mnie uczono że popełniając samobójstwo nie idzie się do nieba. A ktoś jej tak napisał że już jest z rodzicami czy jakoś tak. Ciekawe czy była tego świadoma.
Edytowane przez byliczka Czas edycji: 2007-12-07 o 21:48 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#2684 |
Rozeznanie
|
o matko
![]()
#2685 |
Zakorzenienie
|
Boże jakie to smutne
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2686 |
Zakorzenienie
|
o masaka! ale tragedia !
![]() moze dziewczynka nie dostala odpowiedniego wsparcia od bliskich po stracie rodzicow? pewnie nie wytrzymala psychicznie ![]() ![]() ja dzis od rana siedze i rycze i sie ucze i rycze. masakra, poprostu tragedia. od 10 az do teraz praktycznie bez przerwy, nawet nie mysle ile jeszcze przedemna...juz mi sie wszystkiego odechciewa |
![]() ![]() |
![]() |
#2687 |
Rozeznanie
|
jejciu biibii co ty masz za studia???przecież ty sie wykończysz dziewczyno
![]()
#2688 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Kochane. Co tu dzisiaj cały dzień takie pustki?? Bii jak czytam o Twoijej nauce to wydaje mi się jakbyć conajmniej medycyne studiowała
![]()
#2689 |
Rozeznanie
|
ja dziś robiłam porządki na święta
![]() ![]()
#2690 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
z drugiej tez strony ja jestem nadambitna. i musze sie nauczyc wsyztskiego najlepiej. nie zniose ze ktos moze byc lepszy odemnie, tymbardziej ze u nas w grupie panuje calkowicie niezdrowa konkurencja i sa osoby, ktore tylko czekaja az mi sie noga powinie..chore to, ale niestety prawda..haha zzrea je i tyle ale nic poradzic nie moga ![]() czasami mam tak ze sie ucze, umiem, ale i tak czuje sie ze moglabym umiec lepiej..no i znowu do ksiazek..skutek tego taki ze faktycznie mam jak do tej pory same 5 w tym sesmtrze (ale niestety najgorsze dopiero przedemna..haha) ale niewyrabiam juz z nauką;/ no ale nie potrafie sobie odpuscic i powiedziec 'pierdziele dzis nic nie robie' bo bedzie mnie dreczyc mysl ze nie umiem i bede sie czula beznadziejnie glupia... chore to, prawda? hehehe no, ale dzis sie uczylam pol dnia a i tak nieumiem, takie rzeczy...nawet mi ciezko wchodzi ;p o gloskach...np ze 'b' jest dziewczna,nosowa,dwuwargo wa,twarda zwarta..i tak caly alfabet...nawet ź ć dż dź itp... sie uzewnetrznilam ale musialam to z siebie wyrzucic :P ![]() nic, powizazuje troche poczytam chwile i ide spac...a jutro znowu bede gloskowac na pol domu az moim rodzicom uszy wiedną :P |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2691 |
Rozeznanie
|
O jejciu ja bym tak nie mogla....ja nie potrafię sie uczyć albo zakuwać, ja mam tak ze to co usłyszę to pamiętam i jak już muszę to siedzę nad książkami.....ale pewnie jak masz taka klasę ze jeden ma być lepszy od drugiego to bądź najlepsza i sie nie poddawaj!!!!!
#2692 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2693 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() pisze do was dopiero dzis a musze sie pochwalic TŻtem znów ![]() ![]() ![]() jaki on jest kochany, no nie moge ![]() mielismy sobie nic nie kupowac na mikolajki i bylo ustalone a on mi wczoraj dzwoni, ze jedziemy do sklepu i mi kupuje mp3 (dzial ze chcialam), no to mu tlumacze, ze przeciez nic mielismy sobie nie kupowac, ze ja sie glupio bede czula, ze mi niezrecznie i wogole, a poza tym nie jest mi to niezbedne do zycia tymbardzije, ze mam przeciez discmana, no ale jak sie uparl nie bylo zmiluj ![]() i tak sobie siedze dzis z nowym odtwarzaczem mp4, za***istym ![]() jeszcze w tym sklepie myslalm ze zwariuje jak mi kazal wybierac i tak wydal na mnie lekka reka 250zl no i co ja mam z nim zrobic? ![]() a jeszcze przedwczoraj dzwoni, ze chyba nie da radysie spotkac, bo jest strasznie zmeczony i spiacy, ale ze jak chce to mozemy pojechac jesczze na pizze (22,00) a ja mowie, ze nie, nie trzeaba, jutro sie zobaczymy i poszlam spac, a ten wariat mi pojechal po ta pizze i jak juz spalam to przywiozl ![]() musialam sie z kims podzielic radoscia, padlo na was, chyba nie macie mi za zle? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2694 |
Zakorzenienie
|
Nati to jesteśmy już 3
![]()
#2695 |
Zakorzenienie
|
byli bedziemy szpanować
![]() dziewczyny piszmy duzo, bo jak virka wróci to nie będzie miała co nadrabiać ![]() ![]() miejmy nadzieje, ze Nikus porobi zdjęcia na tej słowacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2696 |
Zakorzenienie
|
Hehehe Nati proste
![]() ![]()
#2697 |
Zakorzenienie
|
Nati no cie prosze! naprawde kochany ten Twoj tz ! naprawde, tylko pozazdroscic,
szkoda ze ja juz po tych 6 latach nie uracze takiego spontanu, hah starosc nie radosć :P mp3 dostalam 2 lata temu i discmana tezmp na mikolajki a discmana bez okazji wiec moze nie jest z ttym moim tak zle?:P tylko czasem sie zali ze ja wogole tego nie uzywam..haha nie wiem nawet gdzie to teraz mam ;p bylka pokaz! pokraz jakis obrazek! albo to mp odmalowane ![]() Niki napewno jak wroci to uraczy nas swietnymi fotkami ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2698 |
Zakorzenienie
|
Spokojnie bii
![]() ![]()
#2699 |
Zakorzenienie
|
okeeej !!
![]() alez mnie glowa boli ;/ wieczorem zabralam sie za czytanie ksiazki, Kamienny Anioł...jhej jak mnie wciagnlela, cala przeczytalam ![]() jade tylko na jeden wyklad i wracam do domu, dluzej tam nie pociagne :P |
![]() ![]() |
![]() |
#2700 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiem, że taki perfekcjonizm męczy. Bo ja zawsze uważam, że coś mogłam zrobić jeszcze lepiej i nie potrafię sobie odpuścić. To oczywiście procentuje dobrymi wynikami, ale szkoda, że jest okupione takim stresem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.