![]() |
#2911 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Drobne ciałem, wielkie duchem
wszystkie pewnie zajęte sprzątaniem, porządkami
![]() ale pustki ![]()
![]() |
#2912 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() anitka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2913 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki, idę wreszcie na upragniony urlop, więc nie wiem, czy będę miała dostęp do internetu. Dlatego już dziś wszytskim Wam życzę pięknych, rodzinnych świąt otulonych białym śniegem, a w Nowym Roku dużo spokoju, miłości i niech spełniają się Wasze marzenia (te duże i te malutkie). No i tyjcie za świątecznym stołem!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2914 |
Zakorzenienie
|
Heeej
![]() Ja już dziś dokończyłam zakupy gwiazdkowe i tak ![]() ![]() ![]() ![]() No a od jutro sporzątanie maxymalne ale na pewno zajrzę ![]() Sylwio nawzajem ![]() ![]() ![]() Aha zaponiałam wam powiedzieć ![]() ![]() ![]() No i jako żem dobra jest to gdzieś za godzinę na fotce powinny się pojawić moje fotki z wigili klasowej więc możecie zajrzeć ![]() ![]()
#2915 |
Zakorzenienie
|
Sylwia dzięujemy za życzonka i wzajemnie!!!!!!!!!
![]() byli jak Twój tż to zrobił że tak szybko przytył 4 kg ![]() ![]()
![]() |
#2916 |
Zakorzenienie
|
acha byli super foteczki, świetnie wyszłaś i jak młodziutko wyglądasz
![]() wysłałam Ci zapr. do znajomych ![]()
![]() |
#2917 |
Zakorzenienie
|
ja juz po swiatecznych zakupach
![]() moj dostanie odemnie te tablice do tira, no i dzis dokupilam 2 swietne koszulki ![]() ![]() mysle ze prezent mu sie spodoba.. ![]() ale dzewczyny, wlasnie dostalam meila z anglii, jestem w totalnym szoku, jak sie okazalo to bylam w ogrombym niebezpieczenstwie!! masakra, wogole do mnie teraz to wszytsko dochodzi! na szczescie nie jestem glupia i putsa jak inne dziewczyny i wyszlam calo z tego wsyztskiego..maskra bylam nieswiadoma ze za sciana spał zboczeniec!!! chory człowiek !!!! nie mozecie sobie wyobrazic jakie mnie dreszcze przeszly ak tego meila rpzeczytałam... jestem w szoku, nie moge w to wszystko uwieżyć... musze ejszcze raz to wsyztko przeczytac, bo meil bardzo dlugi, wszystko po angliesku a ja w szoku polowe opuscilam bo chcialam sie dowiedziec konca.. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2918 |
BAN stały
|
byli
śliczne fotunie ;] sylwia dziekujemy za życzonka ![]() śliczne ![]() ![]() biibii dobrze że nic Ci się nie stało jak tam byłaś... ja właśnie przed chwilką wróciłam z zakupów ![]() ![]() ![]() Wesołych Świąt ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2919 |
Zakorzenienie
|
bibi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2920 |
Zakorzenienie
|
anitko wyjazd do hotelu? brzmi ciekawie...
![]() mam nadzieje ze milo spedzicie ten czas i nie zmarnujecie zadnej chwili zeby cieszyc sie soba ![]() udanego pobytu ![]() ![]() nikuś tak, dokładnie ten sam...całe szczescie, ze nie naleze do dzieczyn łatwowiernych, jestem zdystanosowana do ludzi a juz napewno do obcych facetow i nie daje sobie myslic oczu pieniedzmi czy jakimis tekstami... obrzydzilo mnie to co wlasnie przeczytałam. tzn czytam teraz dopiero tego meila dokładnie i jestem w szoku,dlugoby pisac. cale szczescie ze nic mi sie nie stało. uffff |
![]() ![]() |
![]() |
#2921 |
Zakorzenienie
|
Bii kurde aż mnie zmroziłooo... no wiesz.. :EEK!: różni ludzie po świecie łażą
![]() Nikuś dziękuję, Twoje też są śliczne i kurde za chiny ludowe nie uwierze że ty już masz dzieci :P A tak w ogóle to w jakim wieku zostałas mamą?? AAAnitkoooo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2922 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już wyjechaliśmy i dojechaliśmy ![]() Witamy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fotki ładne, takie całuśne ![]() Cytat:
![]() ![]() Rozwaga to jedno ![]()
![]() |
#2923 |
Zakorzenienie
|
Vireczko nawet nie wiem czy byś chciała to wiedzieć
![]() ![]() ![]() Jadę z mamą do kwiaciarni a później zaczynam big sprzątanie więc miłego przedpołudnia ![]() ![]()
#2924 |
Rozeznanie
|
jak tam dziewczyny idzie sprzatanie?? ja juz mam dosyć, jutro czeka nas gotowanie.....
#2925 |
Zakorzenienie
|
Ja już prawie posprzątałam, własnie wróciłam ze sklepu z produktami na ciasteczka i ruszam do boju :P Ale najpierw zjem obiad i zapakuje prezenty
![]() Buziakii ![]()
![]() |
#2926 |
Zakorzenienie
|
ojej, wrocilam wlasie z miasta, zmordowana jak nie wiem ;/ tyyyle ludzi ! kazdy jeszcze cos dokupuje ;/
no i sie zabieram za sprzatanie ;/ ale lenia mam megaaaa nic mi sie nie chce, teraz dostalam drugiego meila z anglii i wogol wogole czytam to i nie wierze, nic nikomu nie powiedziałam, rodzicom nie chce bo sie beda zamartwiac, mimo ze po fakcie juz no ale znam ich i wiem ze nerwy by mieli. chlopakowi nie powiem bo on pewnie nie zrozumie i bedzie gadal jakies glupoty, ah zostawie to dla siebie, przetrawie, pozbede sie strachu i obrzuydzenia, mimo ze mi sie nic nie stało, no ale zawsze cos tam w czlowieku siedzi. swoja droga ja podejrzwalam ze on jest chory, ze klamie i wogole wogole. przejralam go odrazu, o, taka jestem przebiegła! |
![]() ![]() |
![]() |
#2927 |
Zakorzenienie
|
Bii przetrawimy to razem z Tobą
![]() Mój Ukochany Mężczyzna pojechał sobie z kumplami na deskę a ja zapierniczam cały dzień jaki dziki wół ![]() ![]() ![]() Zmykam do wanny ![]() Buziakii ![]() ![]() ![]() ![]()
#2928 |
Zakorzenienie
|
bylka dzieki
![]() ![]() Mj dzis w trase pojechał do holandii i wroci w wigilie rano albo jutro w nocy ;/ szkoda mi go bo dzis rano tylko co wrocił i znowu w trase..porazka ;/ w domu nic nie robie, nadrabiam zaległości mejlowe i wizazowe ![]() odpoczywam, teraz zaraz ide do wanny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2929 |
Zakorzenienie
|
ja też sprzątam, rano byłam na zakupach 2 godziny, tyle ludzi, że szok, nie było gdzie auta zaparkować, szaleństwo
![]() byli tak to jest z facetami, że mają wszystko gdzieś, mój też nic specjalnego nie robi, leń jeden ![]() a jakie macie palny Sylwestrowe????
![]() |
#2930 |
Zakorzenienie
|
Łooo matko Niki co do sylwestra to się dowiem pewnie 31.12.2007 ok. godziny 18
![]() Bii mi się właśnie skończył ![]() ![]()
#2931 |
Raczkowanie
|
o boze chyba nie nadrobie tego wszytskeigo !
laski wesołego jajka ![]() nie no zartuje wesołych i przede wszystkim spokojnych swiat ![]() ![]() u mnie sie tyyyle dzieje ze sama sie gubie ;D |
![]() ![]() |
![]() |
#2932 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja już też po sprzątaniu i padam na twarz...nóg nie czuję, wszystkie mięśnie mnie bolą, jakbym jakiś maraton przebiegła ![]() ![]() Jutro i w poniedziałek gotowanie... Taki urok świąt ![]()
![]() |
#2933 |
Zakorzenienie
|
byli mowisz fajna ta odzywka z allegro? podaj moze linka
![]() ![]() ![]() baby cholero jedna! co sie tak dlugo nie odzywasz? pisz koniecznie chociaz w skrocie co u ciebie ![]() ![]() Na sylwestra jade ze swoim nad morze ![]() ![]() ![]() ![]() mam nadzieje ze bedzie fajnie... |
![]() ![]() |
![]() |
#2934 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do tego odżywki (bardzo dobre właściwości na tego typu problemy ma m.in. olejek kokosowy i olejek rycynowy, olejek migdałowy, to tego wit. PP, B6, ziele nagietka i żółtko) Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2935 |
Zakorzenienie
|
virus wlasnie juz nie prostuje od dawna, a jak juz to bardzo sporadycznie. teraz jak mam dluzsze to zwiaze kitke czy jakiegos warkocza zaplote i juz
![]() a powiem, ze wyjazd wypalil jak juz wrocimy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2936 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2937 |
Zakorzenienie
|
byli ja też proszę o linka z odżywką
![]() virka a jak z Twoimi włoskami???Lepiej?? bibi na pewno wyjazd się uda i bedzie super ![]() my pewnie pójdziemy na imrezkę, dziś przyjechali kumple TŻta i chcemy Sylwka spędzić razem jak zawsze (odkąd wyjechali do Anglii, to mamy kontakt tylko w okresie świąt, Sylwestra ![]() ![]() ![]() my robiliśmy andrzejki więc teraz niech inni robią sylwka ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2938 |
Zakorzenienie
|
virus a jak dziala ten olejek kokosowy i migladlowy?
rycynowego uzywałam, ale tych ww jeszcze nie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2939 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki
![]() Ja tez wam wszystkim zycze Wesołych Świąt i szczęśliwego, o niebo lepszego od tego Nowego Roku! My prawdopodobnie Sylwestra (tfu, tfu - żeby nie zapeszać) spędzimy nad takim zalewem w osrodku gdzie pierwszy raz bylismy razem na wakacjach 3 lata temu ![]() Wczoraj bylam u spowiedzi, wec zaraz mykam do Kosciolka biiibus o matko! dobrze ze ci sie nic nie stalo! to wlasnie jakies takie dziwne, facet sam mieszka tylko z psem, od razu widac ze cos nie tak ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2940 |
Zakorzenienie
|
natus meila dostałam od dziwczyny ktora pracowała po mnie u niego. otumamil ja zupelnie, dluga historia, udalo jej sie zdobyc mojego meila dzieki temu, ze pracowalam na tym samym kompie co ona i tam byl moj adres gdziesw jakis dokumentach.
On sie olgadaszl na stronce dla aupair. problem jest taki, ze niemozna tego nigdzie zwrocic bo to on jest szefem tej stronki! dziewczyna podała juz wszystko na policje,moze sie nim zajma. szuka teraz innych dziewczyn ktore u niego pracowały |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:15.