![]() |
#2941 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Drobne ciałem, wielkie duchem
Cytat:
![]() ostatnio właśnie oglądałam cos w tv, chyba uwage albo moze raczej fakty i było cos o pedofilach i stronach internetowych i policja zlikwidowala iles tam stron i zatrzymala kogos tam, bylo tez mowione o takiej jednej stronie, ktora przeniesli (zalozyli) jacys pedofile na serwerze amerykanskim i nie mozna jej zlikwidowac, poniewaz w stanach nie ma takich przepisow i tam kazdy moze sobie zalozyc jaka chce strone, a ta strona jest w jezyku polskim, skierowana glownie chyba do dzieci i bylo np. jak odroznic dobrego pedofila od zlego ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2942 |
Zakorzenienie
|
nati wiem o jakiej stronce mówisz (http://www.daretospeak.net/pages/maly-ksiaze/) było o niej głośno jakiś czas temu, dziewczyny na innych forach ostrzegały przed nią
![]() to jest koszmar co tam pisze, kiedyś weszłam z tż bo po prostu nie wierzyłam, ale jak zobaczyłam co tam pisze to szybko wyszłam ![]()
![]() |
#2943 |
Zakorzenienie
|
tak w ogóle to dla mnei to jest paranoja jakaś, że tej strony nie można zlikwidować
![]() ![]() ![]() ![]() bibi a Ty jak z nim mieszkałaś, to nie odniosłaś żadnego wrażenia, że on jaiś chory??
![]() |
#2944 |
Zakorzenienie
|
Witam Was Kruszyny
![]() http://www.allegro.pl/item282441850_..._serical_.html http://www.allegro.pl/item285171575_...al_kallos.html Prosze linki ![]() ![]() Co do tej stronki Nikuś co wysłałaś to... wrr... kurde D.R.A.M.A.T jak może cos takie w sieci być nie do usunięcia?
#2945 |
Rozeznanie
|
Na scyńści na zdrowie
na to Boże Narodzyni Cobyście byli zdrowi weseli jako w niebie janieli Cobyście mieli pełno gosci jako na gałonzce łości Cobyście mieli pełne łobory pełne pudła coby wom gospodyni przy piecu nie schudła Coby się Wom darzyło kopiło dyślem do stodoły łobruciło Tak Wom Boze dej HEJ HEJ HEJ
#2946 |
Zakorzenienie
|
niki tragiczna ta stronka! co za gosc wogole
![]() Jak z nim mieszkalam to byl w porzadku do mnie, nie moge narzekac. czasami mnie wkurzalo, ze mowil do mnie 'baby' albo 'honey' czy powtarzal ze jestem piekna i takie tam, staral sie mnie otumamic, i wogole. jak juz odjerzalam to powiedzial cos ze w stylu ze jestem piekna, ale szkoda ze taka inteligenta i doskonale wiem czego chce od zycia, ze nie daje soba manipulowac i mam glowe na karku. zdziwlo mnie to ale teraz juz wiem dlaczegoo ta powiedział... bylka dzieki za linksy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2947 |
Zakorzenienie
|
Bii jaki palant :| Że się tak wyraże
![]() Ja właśnie skończyłam lepić uszka ufff.... TŻt pojechał na deske a ja miałam tam dojechać do nich, ale spadłam ze schodów i nie dam rady sie ruszać. coś mi w kręgosłupie strzeliło i tak jakby mi się coś tam zablokowało ;( Jezu tak mnie bol i ![]() ![]()
#2948 |
Zakorzenienie
|
ojej bylek to ty sie kuruj! bo w sylwka nie bedziesz mogla tancować :/
biedactwo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2949 | |
Zakorzenienie
|
Różnie
![]() Ale jeszcze to nie jest to czego bym chciała ![]() Zobaczymy czas pokaże... Cytat:
![]() Niech nadchodzące święta Bożego Narodzenia przyniosą Wam szczęście i pomyślność, niech moc wiary i siły doda otuchy w zmaganiu się z codziennością. Niech Nowy Rok będzie czasem pokoju i realizacji osobistych zamierzeń.
Marzeń o które warto walczyć. Radości, którymi warto się dzielić, przyjaciół z którymi warto być i nadziei bez której nie da się żyć. Refleksji nad cudem jaki wydarzył się dwa tysiące lat temu w grudniową noc w Betlejem, a także osobistego doświadczenia jego mocy w codziennym życiu. Tego Wam wszystkim "odrobinkom" życzę i dodatkowych kilogramów też ![]() ![]()
![]() |
#2950 |
Zakorzenienie
|
byli dziękuję za linki
![]() kurcze mam nadzieję, że nic Ci nie będzie po tym upadku ![]() jak to napisała bibi -kuruj się bo Sylwek już blisko ![]() bibi chory ten facet ![]() ![]()
![]() |
#2951 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mamą zostałam jak miałam 21 lat, czyli dość wcześnie ![]() i dziękuję za miłe słowa odnośnie fotek ![]() virka dziękujemy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2952 |
Zakorzenienie
|
virek sliczne zyczenia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja tez WSZYSTKIM odwiedzajacym ten watek i tym ktore beda sie tutaj udzielały zycze Wesolych i Spokojnych Swiąt !!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2953 |
Zakorzenienie
|
Haha Niki nawet w kościele o mnie myślisz??
![]() ![]() ![]() Używałam obu i ta mleczna lepiej działa na moje włosy spalone od prostownicy i farbowania ![]() ![]() Mój kręgosłup dalej boli jak cholera ![]() Ja również Dziewczynki i wszystkim którzy będą to czytać ![]() Zdrowych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, spełnienia wszyyystkich marzeń, przybywających kilogramów ![]() ![]() ![]()
#2954 |
Zakorzenienie
|
to ja chyba tez kupie ta mleczna
![]() ![]() ale to ponowym roku bo teraz zamieszanie pewnie na poczcie to na spokojnie zakupie jak szal prezentow minie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2955 |
Rozeznanie
|
Oj byli byli
![]() ![]() ![]()
#2956 |
Zakorzenienie
|
Wesolych Swiat wszystkim
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2957 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Ja złożyłam dzisiaj na wszeli wypadek, bo nie wiem czy jutro będzie czas, i dzisiaj jest większa szansa, że życzenia zostaną przeczytane ![]() Dziękuję pięknie, cieszę się, że Ci się podobają (mnie również ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Również dziękuję ![]() Generalnie wszystkim za wszystkie życzenia dziękuję, i za te co będą jutro, też z góry dziękuję, gdybym jutro nie zaglądała ![]() ![]() Edit: Już znikam. Jeszcze raz Wszystkich ściskam i smacznej kolacyjki życzę ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez virka Czas edycji: 2007-12-23 o 22:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2958 |
Zakorzenienie
|
ja też mam dla Was zyczenia kochane, tym razem dłuższe:
Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia pragnę przesłać najserdeczniejsze życzenia. Niech nadchodzące Święta będą dla Was niezapomnianym czasem spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień. Życzę, aby odbyły się w spokoju, radości wśród Rodziny, Przyjaciół oraz wszystkich Bliskich dla Was osób. Wraz z nadchodzącym Nowym Rokiem życzę dużo zdrowia i szczęścia. Niech nie opuszcza Was pomyślność i spełnią się te najskrytsze marzenia. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2959 |
Zakorzenienie
|
Niech Bóg Miłością nasze dusze napełnia
Niech Duch Święty swą rolę wypełnia. A Jezusek maleńki dziś narodzony Rozkołysze wszystkie szczęścia dzwony. By też opłatek biały pan Jezus nam pobłogosławił, By w ten dzień jedyny każdy dobrze się bawił. By Mikołaj zmieścił się w kominie Niech zła passa jak jest to minie. Byście te święta rodzinnie spędzali Jezusa maleńkiego godnie przywitali. Byście za dużo gorzałki nie wychleli I przy stole trochę też o nas wspomnieli. Byście jedno wolne nakrycie też na stole mieli I o wszystkich bliskich, a nieobecnych gorąco myśleli ![]()
![]() |
#2960 |
Zakorzenienie
|
ojej jak tu dzis zyczeniowo
![]() Merry Xmas ! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2961 |
Zakorzenienie
|
O jej
![]() ![]() ![]()
#2962 |
Zakorzenienie
|
jakoś o 18 :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#2963 |
Zakorzenienie
|
my jakos mdzy 17 a 18 zapewne
![]() juz sie nie moge doczekac karpia ![]() ![]() ae ogolne humor jakos mi padł...ah te babskie humory ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2964 |
Zakorzenienie
|
Ja niby humor miałam, dokąd mi TŻt nie napisał że się źle czuje :| Zmykam. Już dziś mnie pewnie nie będzie więc WESOŁYCH KOCHANE i SMACZNEGO
![]()
#2965 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2966 |
Zakorzenienie
|
my juz jestesmy po
a wczoraj bylismy z TŻtem i jego kolegami na Slowacji, w koncu to nie tak daleko ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2967 |
Zakorzenienie
|
ja tez juz po
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2968 |
Zakorzenienie
|
Dzień DObry Dziewczynki
![]() Ja właśnie wstałam. Kurcze ale mi się super spało :P Po wigili oglądaliśmy z TŻtem TV, poszliśmy na pasterkę a ja po pasterce postanowiłam jeszcze poczytać nową książke (prezent gwiazdkowy od TŻta :P) I tak poszłam spać o 3;40 ![]() Kumpel o 9 rano już pisał czy jedziemy na deske <LOL> Może się wybierzemy choć nie wiem czemumój Tata twierdzi że dziś nie powinno się. Zobaczymy ![]() ![]()
#2969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dostalam od rodzicow pieniadze, bo jak zawsze mieli problem co mi kpic ![]() ![]() ![]() Teraz czekam na TZta, no ale zapewne jeszcze spi...hah takie zycie zjawi sie napewno kolo 16 i bedzie taaaaaki nie wyspany. btw, dostalam zyczenia noworoczne od tego psychola z Anglii...no ale z grzecznosci odpisałam. alez sie objadlam karpiem mniaaaaam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2970 |
Zakorzenienie
|
a mnie wcale ale to wcale nie ciesza te świeta, szczerze mówiąc to te sa chyba najgorsze ze wszystkich...
chciałabym, zeby juz było po ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:46.