|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jak oceniacie ALLEGRO
no właśnie, kupowałyście tam kiedys kosmetyki? jak tak to czy jesteście zadowolone(tzn. czy wszystko było ok, żadnych oszustw?) Prosze o odp. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak oceniacie *******
Jedyny kosmetyk, ktory tam kupilam, to odzywka do paznokci Nail Tek II i na pewno jest to produkt orginalny. Transakcja odbyla sie bez zadnych problemow.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
ile Cie to kosztowało ?płaciłaś przy odbiorze czy na konto ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Zazwyczaj kupowałam na ******* książki, zdażyła mi sie obudowa do telefoniku. Ostatnio postawiłam na komsetyki ( fluidy Nivea) i jestem bardzo zadowolona i z samych kosmetyków i ogólnie z *******. Ja przynajmniej ani razu się nie zawiodłam, ale zawsze najpierw sprawdzam komentarze,najchetniej kupuję u super sprzedawców. No i pamiętam rady Wizażanek, że jeśli jakiś kosmetyk kosztuje mniej niż połowę ceny to pewnie jest to podróba.Na koniec tygodnia planuje większe kosmetyczne zakupy na *******.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Ja na A. kupiłam niewiele - cienie bourjois - oryginał, ale sprzedawca był dobry. Zawsze patrze na komentarze, a w szeczególności na negatywy - jeśli choć w jednym jest mowa o podróbie, to raczej nie kupie - bo czesto kupujący wystawiają pozytyw tylko dlatego, żeby nie dostać negatywa od sprzedawcy. Nie przekonają mnie żadne zaklęcia sprzedajacego, ze to oryginał, a kupujący się nie zna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Placilam na konto, w sumie z przesylka bylo to cos ponad 90 zl, ale mozna tez trafic taniej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Acha i jeszcze p[atrzę czy w aukcji jest napisane coś w stylu "ORYGINALNIE ZAPAKOWANE" a nie towar oryginalny. To bardzo sprytny wybieg, nie piszą, że oryginał, ale wielu kupujących tak pomysli - tylko, że później nie można nawet żadać zwrotu kasy...
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
ja kiedyś kupiłam tusz niby Lancome ale po dokładnym obejrzeniu doszłam do wniosku ze Lancome to to na pewno nie jest.. w sumie to była moja wina bo nie wiem dlaczego spodziewalam sie oryginalnego Lancome za 20 kilka zł..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
ja kupiłam tusz MF -oryginalny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
![]()
Ja to prawdziwy *******wy maniak jestem - kupuje tam duzo i czesto sa to kosmetyki. Bywalo juz różnie, ale jak juz trafila sie podroba (raz lancome aroma tonic, raz chanel coco mademoiselle) to udalo mi sie zwrocic. Kupowalam tam mase perfum - oryginaly, podkladów, tusze, blyszczyki etc. Nie ma czego sie bac
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Ja kupowałam tusz L'Oreal Double Extension od użytkownika Upix, był oryginalny. Kosztował trochę ponad 20 zł, można też znaleźć tańsze, ale temu bym już nie ufała.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
ja kupowalam praktycznie same kosmetyki. mysle ze nie da sie tak tego jednoznacznie ocenic:kupilam np. cienie, blyszczyk, tusz i jestem bardzo zadowolona. kupilam raz tusz lancome i wysechl mi bardzo szybko wiec pewnie byl przeterminowany mimo ze nie bylo o ty mowy...ale ogolnie jestem na tak
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Też lubię buszować po ******* i jeszcze się nie nacięłam
![]() A możecie mi wyjaśnić dlaczego zamiast ******* piszecie ******* ? Czyżby ostatnio jakaś burzliwa dyskusja na ten temat była i mnie ominęła??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Aha, juz widzę - samo się tak robi... Ale dlaczego?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Tez jestem ciekawa... Na wizazu pojawilo sie chyba zakazane słowo a.l.l.e.g.r.o.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Jeżeli umie się tam kupować, można trafić mnóstwo fajnych rzeczy. Kupowałam tam płyty, książki, perfumy, kolorówkę. Jeżeli stosować się do kilku prostych zasad to można się nie martwić o podróby, naprawdę nie wszyscy handlują tylko tym. Teraz podróby wręcz walą po oczach, kiedyś trudniej było oddzielić od nich oryginały, zwłaszcza, że wciąż rzadkie są negatywy dotyczące oryginalności.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Jeśli to zakaz, to ciekawe czym spowodowany? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
![]()
Hej
![]() W 90% ******* jest uczciwą "firmą". Oczywiście- jak wszędzie- zdarzają się oszuści i naciągacze. Jednak ja raczej lubię dokonywać transakcji przez internet (zwłaszcza sprzedawać).
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
mam doscyc malo inteligentne pytanie ,,,ale trudno
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Nie, chyba, że opłata pocztowa, jeśli wpłacasz pieniądze na poczcie za pomocą przekazu. Samo a.l.l.e.g.r.o dodatkowych opłat nie pobiera.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:00.