|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Perfumy Jil Sander, Puma, balsamy Avon
hej, byłabys zainteresowana ciuszkami na wymiane?
podoba mi sie 7.Perfumy Yves Rocher, Secrets D'Essences, Rose Absolue. 50ml i 6.Chłodząca mgielka do ciała Avon 'Be...Spontainous'. 60/100ml. |
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam .. prosze ew. o zdjęcie bluzeczki
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za
5.Choco-Latta-Love Bronzer do solarium. Więcej niż 200ml z 265.
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Cos u mnie za 9.Balsam po opalaniu chłodząco-łagodzący SORAYA. Ok.150ml z 200. Data ważności: 02.2010r. 12.Ziaja Krem Brązujący do twarzy przeciwzmarszczkowy ok.35/50ml 15.Cholo-Latta-Love Bronzer do solarium. Więcej niż 200ml z 265. 18.Avon błyszczyk do ust Glazewear Extreme w kolorze Sand Shine. 19.Kredka do oczu. Dwustronna. Błękit i granat. odp, u mnie ![]() |
|
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
podoba mi sie u ciebie:
Jogurty do ciała AVON:-Malinowy 7.Perfumy Yves Rocher, Secrets D'Essences, Rose Absolue. 50ml. Psiknięta może z 4 razy. Mam z wymianki, ale niestety...jednak nie mój zapach ( (Ładny, różany, przypomina suszone platki róż).cos u mnie?
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Znalazłabyś coś za: 3.Jogurty do ciała AVON: -Malinowy -Jeżyna i Wanilia oba 200ml. Delikatnie maźnięte Proszę, odpowiedz u mnie |
|
|
|
#41 |
|
Wtajemniczenie
|
wizazanka ktora interesowaly spodnie nie pojawila sie dzis na wizazu, wiec pewnie jutro z nia porozmawiam i dam ci odpowiedz
poki co trzymam dla ciebie czarna bluzke i ta w groszki,a ty zarezerwuj dla mnie spodenki i spodniczke i jutro juz mysle ze ostatecznie utalimy co i jak
|
#49 |
|
BAN stały
Przekupka: 17 pkt / 80% pozyt.
|
wciąż interesuje mnie: 15.Choco-Latta-Love Bronzer do solarium. Więcej niż 200ml z 265., u mnie dokładka, może coś znajdziesz dla siebie
|
|
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
balsam puma, a ten bronzer do solarium jakie ma wlasciwosci?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=255002 odpisz prosze w moim watku bo tylko tam zagladam z braku czasu |
|
|
|
#54 |
|
Rozeznanie
|
3.Jogurty do ciała AVON:
-Malinowy 4.Avon Solutions Krem do twarzy nawilżająco-rozświetlający na dzień SPF 15 ok.20/50ml 5.Avon Solutions Nawilżająco-rozświetlający krem pod oczy ok.10/15ml cos u mnie?
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
hej
bolerko i bluzeczke moge wymienic za : Benzacne,odżywke herbal Essences,Garnier czysta skóra i mgiełkę chłodzącą Avonu,co ty na to?
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.

( (Ładny, różany, przypomina suszone platki róż).