bierzecie? brałyscie? - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-06-20, 18:25   #301
natee
Zakorzenienie

Dot.: bierzecie? brałyscie?

Cytat:
Napisane przez pau-_-lina
Nie uciekaj w ten sposob od zmartwien !
To nie pomoze, a jedynie zaszkodzi bo widzę, ze jestes osobą raczej niezbyt silną mylę się? Skoro w takich chwilach słabosci chcesz uciec w stronę, która zamiast ukierunkować Cię pozytywnie i pomoc, pogorszy sytuacje...
Nie twierdzę, ze sama nigdy nie miałam gorszych dni, tzw. "dołów"... ale wystarczy byc cierpliwym i wierzyc, ze bedzie lepiej
Nie do takich celow są narkotyki... kochana głowa do gory i jakbys kiedy chciała pogadac, mimo ze jestem dla Ciebie zupełnie obca osoba, to nie ma problemu
czytając Twojego posta dostałam sms-a ... pozytywna wiadomość
zrobiło mi sie podwójnie milej

jestem słaba psychicznie , masz racje ... walcze z tym , staram sie nie łamać , ale czasem poprostu brak już sił ... wtedy zdarza sie uciec do "złego towarzystwa".

natee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-20, 18:28   #302
olcia 810
Wtajemniczenie

Nigdy nie paliłam i nie mam zamiaru, a dostep MAAAAm. Ale ja zawsze odmawiam, zreszta nie proponują mi Jestem zakochana w sporcie i wszystko co mogłoby zaszkodzić mojej "karierze" -->odrzucam!! A siooo! zadne papierosy (gorsza kondycja), zaden alkohol i narkotyki. I dobrze mi z tym
olcia 810 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-20, 18:39   #303
pau-_-lina
Raczkowanie

GG do pau-_-lina

Cytat:
Napisane przez natee
czytając Twojego posta dostałam sms-a ... pozytywna wiadomość
zrobiło mi sie podwójnie milej

jestem słaba psychicznie , masz racje ... walcze z tym , staram sie nie łamać , ale czasem poprostu brak już sił ... wtedy zdarza sie uciec do "złego towarzystwa".

Cieszy mnie, że juz wszystko dobrze, bo jakby nie patrzeć smutek innych sympatycznych ludzi ( a taka mi się wydajesz ) dotyka i mnie... Gdybym ja równiez chciała popełnic jakąs głupote przez ucieczkę od zmartwieć w "złym" kierunku, na pewno pomogłoby mi dobre słowo, jakiś gest który otworzyłby mi oczy, a więc... oby tych dobrych wiadomości w Twoim życiu było coraz więcej

ps. czasem aż sama się sobie dziwie, że mają 17 lat można być tak dojrzałą...
pau-_-lina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-20, 18:44   #304
aliss4
BAN stały

Ja paliłam i do tej pory palę trawkę.Zaczęłam dawno i na początku było super.Nigdy nie miałam jakiejś strasznej "bani" ani żadnych paranoi,ale zaczęłam palić coraz częściej i częściej.Aż pewnego dnia po prostu mie się znudziło i teraz nie palę prawie wcalę tylko na wyjście na imprezę albo jak mam jakąś wyjątkową ochotę. Gorzej jest z TŻtem, zawsze paliliśmy razem,a teraz kiedy ja nie palę wciąż się o to kłócimy. On oczywiście uważa,że nie ejst uzależniony, mimo iż pali codziennie Nie mam już słów do niego,bardzo się ostatnio zmienił(od ponad roku pali kiedy tylko ma $ i ochotę, a ochotę ma praktycznie zawsze). Mam swoje problemy i jakoś nie widzi mi się wyciąganie go z nałogu, tym bardziej, że on uważa swoje zachowanie za normlane...Prawdopodobnie już niedługo nie będzie moim TŻtem, bo ja już nie mogę tak dłużej, nie mogę zmieniać człowieka na siłę...

Dlatego uważam, że narkotyki na każdego działają inaczej, jednych mogą uzależnić innych nie,wszystko zależy od osobowości.Najlepiej jest nie zaczynać, bo a nuż się za bardzo spodoba...
aliss4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-20, 18:49   #305
natee
Zakorzenienie

I znów masz racje Jedno dobre słowo i naprawde można komuś pomóc.Dla osób pogrążonych i załamanych każdy gest dobroci potrafi dać nadzieję na dobre jutro i odrobine wiary w to , ze jednak nie jesteśmy sami z naszymi problemami.
Ciesze sie , ze odezwałam sie na tym wątku , odwiodłaś mnie od zrobienia "głupoty"

PS.Jesli masz 17 latek to rzeczywiście masz głowe na karku

Stary 2006-06-20, 19:05   #306
pau-_-lina
Raczkowanie

GG do pau-_-lina

Ale kogo w tym zasługa, że jestem jaka jestem...? Sama pracowałam nad sobą i mimo, że wiele osob mnie nie rozumie i często wydaje im się dziwna, to i tak swoje wiem, gdy mogę pomagam

Może jeszcze będziemy miały okazję pomoc sobie wzajemnie na tym forum, bo przyznam, że dzięki Tobie uświadomiłam sobie, że warto probowac pomagać i uświadamiać ludzi o tym i owym Przypominasz mi moją przyjaciółkę, która niestety mnie opuściła za szybko... ona również gdy tylko miała jakiś "kryzys" myślała o tym jak zapomnieć i wielokrotnie popełniała błedy, ja często razem z nią...
Miała trudny charakter, ale była niezwykle kochana i wspaniała
Czasami nie wiedziałam zupełnie jak jej pomoc, po jej odejsciu na długi czas odizolowałam się zupełnie od społeczeństwa =/ obojętny był mi los jakiejkolwiek osoby, na szczęscie to pozwoliło mi wiele zrozumieć i tym bardziej ciesze się, że kolejny raz przyczyniłam się choć w odrobinie do poprawy czyjegoś nastroju, w tym przypadku Twojego
Do usłyszenia niebawem mam nadzieje

ps. a Ty w jakim wieku jesteś ? Jesli nie robisz z tego wielkiej tajemnicy...
Stary 2006-06-20, 19:15   #307
natee
Zakorzenienie

w sierpniu kończe 20 wiosen

nie zmieniaj sie , jestes kochana pewnie jeszcze wielu osobom Twoje słowa pomogą, do usłyszenia gdy bedziesz miała problem , napisz na pw

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-06-20, 21:13   #308
dora_angel
Zadomowienie

GG do dora_angel

Cytat:
Napisane przez malenka294
Dora Angel jest czekolada kasztankowa??? ja tez chce taka
Jak juz wczesniej Malena napisała jest produkuje ja firma Wawel w takich pomarańczowych opakowaniach
Zaręczeni 19.12.2011r.
Małżonkowie 29.12.2012
dora_angel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-20, 21:47   #309
aneczka.s
Raczkowanie

3 razy bralam fete ale zjazdy byly dla mnie tragiczne poza tym zle sie po tym czulam, mialam dreszcze i w ogole, wiec stwierdzilam ze to nie ma sensu. Natomiast zacna trawka nie pogardze popalam sobie ze znajomymi, na wakacjach, na imprezkach, po jakims examie czy ciezkim dniu (czestotliwosc zalezy od okolicznosci). Uwielbiam ten stan maxymalnego rozluznienia, kiedy nic mnie nie obchodzi i wszystko cieszy Oczywiscie mozna sie od tego uzaleznic - jak od wszystkiego i nikt mi nie powie ze nie. Moj organizm i mozg sa na szczescie (a moze nie??) uzaleznione tylko od jednego - SŁODYCZE!!!
Pamietajcie: dobra trawka nie jest zla <hihihiih>
aneczka.s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-20, 22:21   #310
Lee
Wtajemniczenie

u mnie jest tak, ze caly tydzien trzymam sie bez zarzutow- nie pale (prawie) nie pije i nie jaram blantów (ciezkich narkotykow w ogole nie dotykam)
ale jak przychodzi weekend, to sobie używam i licze na to, ze z wiekiem mi przejdzie- podobno głupota przechodzi
Stary 2006-06-21, 09:37   #311
malenka294
Wtajemniczenie

GG do malenka294

Cytat:
Napisane przez dora_angel
Jak juz wczesniej Malena napisała jest produkuje ja firma Wawel w takich pomarańczowych opakowaniach
Wybieram sie dzisiaj w takim razie na poszukiwania moze sie uzaleznie

Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć: 'Jestem w więzieniu w Meksyku', a on na to odpowie: 'Nic się nie martw, zaraz tam będę

malenka294 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-06-21, 13:08   #312
jowisia
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to jowisia

Cytat:
Napisane przez pau-_-lina
Macnęłabym ?
Aaaa, to panienka nienajnowsza, o karmie sie nie slyszalo..?
No coz, stare dzieje...

jowisia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-21, 13:21   #313
Lee
Wtajemniczenie

aha, czasem wciągne tez tabake, ale to nie jest nic mocnego
Stary 2006-06-21, 13:58   #314
Barbie_Girl
Raczkowanie

Ja raz paliłam trawke i wiecie co? miałam jakis lewy towar bo NIC mi nie było..dosłownie nic, ale tak poodbno czasem ejst jak za pierwszym razem ma sie jakies cos lewego..Ale jak pzremyslalam(bo na poczatku byłam troche zawiedziona..)
jestem z tego zadowolona ze nic mi nie było bo ja taka głupia i jeszcze by mi sie spodobało
Barbie_Girl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-21, 15:06   #315
hamster_killer
Zakorzenienie

GG do hamster_killer

Trawka od czasu do czasu - czemu niet? nawet teraz własnie robie skrety na moja wieczorna impreze osiemnastkowa... Ale wszystko z rozwaga Zawsze pilnuje się zeby nie przesadzić
Natomiast kompletnie nie ciągnie mnie do jakiś mocnijszych rzeczy...
hamster_killer jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-21, 16:14   #316
dra
Zakorzenienie

ja zaczełam od twardych mając zaledwie 14lat--niestety towarzystwo,troche to mi się uż znudziło,ale jednak nie moge bez tego żyć musze i koniec bo nie wytrzymam...najdłużej w twardych wytrzymałam 6miesięcy,a trwake pale bo lubie, raz czy dwa razy chyba nie zaszkodzi i piwko i jest OK...ale powinna skączyć z tym jak w przyszłości bede chciała mieć dzi dzi to lepiej żeby było zdrowe...
dra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-21, 16:23   #317
malenka294
Wtajemniczenie

GG do malenka294

Cytat:
Napisane przez dra
ja zaczełam od twardych mając zaledwie 14lat--niestety towarzystwo,troche to mi się uż znudziło,ale jednak nie moge bez tego żyć musze i koniec bo nie wytrzymam...najdłużej w twardych wytrzymałam 6miesięcy,a trwake pale bo lubie, raz czy dwa razy chyba nie zaszkodzi i piwko i jest OK...ale powinna skączyć z tym jak w przyszłości bede chciała mieć dzi dzi to lepiej żeby było zdrowe...
Wspólczuję ci i życze ci zebys jednak odnalazła w sobie tą siłę i wyszła z tego

Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć: 'Jestem w więzieniu w Meksyku', a on na to odpowie: 'Nic się nie martw, zaraz tam będę

malenka294 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-21, 16:23   #318
Lovisa
Zakorzenienie

Nie obraź się, ale każdy narkoman tak mówi i żaden nie przestaje brać
Stary 2006-06-21, 16:56   #319
KitiPunk
Raczkowanie

GG do KitiPunk

Cytat:
Napisane przez hamster_killer
Trawka od czasu do czasu - czemu niet? nawet teraz własnie robie skrety na moja wieczorna impreze osiemnastkowa... Ale wszystko z rozwaga Zawsze pilnuje się zeby nie przesadzić
Natomiast kompletnie nie ciągnie mnie do jakiś mocnijszych rzeczy...
Prawda jest taka, że nawet jedno zapalenie (zaciągnięcie się) trawką powoduje trwałe zmiany genetyczne i być może teraz ich nie dostrzegasz (na pewno nie) ale za pare, moze kilkanascie lub kilkadziesiąt lat będziesz miała przykre tego konsekwencje, a jakie to nikt nie wie, bo na KAŻDEGO thc inaczej działa. Palenie trawy od czasu do czasu ma ogromne negatywne skutki nie tylko na zdrowie w przyszłości , ale na psychikę, bo organizm nie może normalnie funkcjonować bez thc. Dużo osób, które palą zioło codziennie czują się ogromnie lepiej od tych, którzy palą np. raz na 2 tyg. Uważam, że zioło nie może być trakowane jako dodatek do imprez, bo to jest na pewien sposób styl życia (Rastafarianie np.). Jeżeli jarasz to musisz swoje życie dostosować właśnie do tego. To nie jest ciasteczko z bitą śmietaną, które na 5 mi. zapewnia przyjemność, a potem jest tak jak przd zjedzieniem. Nie wiem czy moje argumenty trafiają do takich ludzi. Przemyślcie to sobie zanim zapalicie JEDNEGO na tydzień skręta!
KitiPunk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-06-21, 16:58   #320
pau-_-lina
Raczkowanie

GG do pau-_-lina

Osobiście osoby, która pali marihuanę nie mogę nazwać - narkomanem/ką, jednak gdy ktoś sięga po coś twardszego i nie moze przestac - nie znajduję innego określenia... taka osoba potrzebuje pomocy...
Osoby, które jedynie co nieco słyszały o narkotykach, a same nie miały styczności z czyms cięzszym nie wiedzą jak to jest...
Jeden woli sobie od czasu do czasu zapalić, inny wypic alkohol.
Grzej gdy faktycznie ktoś wpadnie w nałog i nie potrafi sobie z tym poradzic... jednak to wszystko zalezy tylko i wyłącznie od nas!
Chcę - biorę, nie chcę - nie biorę !
Każdy sam wybiera indywidualnie swą drogę i pozniej mozna miec jedynie do samego siebie pretensje, ze ma się z czymś problem...
DRA no cóz... szkoda mi Cie dziewczyno, że nie potrafisz życ bez narkotyków... brak sił i motywacji by przestać? przyzwyczajenie? uzależnienie?
Stary 2006-06-21, 18:03   #321
jessy
Zakorzenienie

Cytat:
Doruś, Kochana, lubię Cię.
A przypomniałaś mi o moich ukochanych Kasztankach (oraz o Maladze, bo to dla mnie zawsze idzie w parze ), których mi nie można tknąć... I tak już za często dostaje mi się od trenerki, a jednak chcę się na tym skupić bardziej
Stary 2006-06-21, 20:02   #322
dra
Zakorzenienie

bedę z tym walczyć bo nie chcę brać ,ale to jest trudne...i ostrzegam wszystkich niebiorących pierwszy raz uzależnia-ja pierwszy raz z ciekawości i tera musze cały czas---ale próbuje z tym walczyć trzymajcie za mnie kciuki musi mi sie udac...KONIEC z TYM
dra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-21, 20:24   #323
hawrodytka
Wtajemniczenie

GG do hawrodytka

oj nie, narkotyki nigdy:/ nigdy nie probowalam, i nie sprobuje. nie potrzebuje zadnych ulepszaczy zycia:p no chyba, ze za ulepszacz mozna uznac czekolade,
Mimo iz mam 18 lat, wodki w ustach nie mialam, piwka raz sie napilam, nie smakuje mi , wyluzowana tez sie nie czulam, wiec juz nie pije.
Nie ma to jak czekoladaaaaaaa
hawrodytka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-21, 20:30   #324
Rei
Zakorzenienie

GG do Rei

Nie brałam i to się nie zmieni
Pozdrawiam

Nowe na blogu
Rei jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-21, 20:38   #325
pau-_-lina
Raczkowanie

GG do pau-_-lina

Cytat:
Napisane przez dra
bedę z tym walczyć bo nie chcę brać ,ale to jest trudne...i ostrzegam wszystkich niebiorących pierwszy raz uzależnia-ja pierwszy raz z ciekawości i tera musze cały czas---ale próbuje z tym walczyć trzymajcie za mnie kciuki musi mi sie udac...KONIEC z TYM

To jest doskonały przykład tego, że narkotyki na każdego wplywają zupełnie inaczej... Ty uzależniłaś się po pierwszym razie, bo najwyrazniej Ci się spodobało i nie mogłas przestac... Ja probowalam wielu z używek ale nie ciągnie mnie absolutnie do tego chociaz jak juz wcześniej pisałam : thc zapale z miłą chęcia bo lubie ?! Ale potrafie bez tego żyć, nie mam żadnego z tym problemu... wiem na ile i na co mogę sobie pozwolić

Będę 3mała za Ciebie kciuki, żeby udało Ci się osiągnąc to do czego usilnie zmierzasz - do zerwania z uzależnieniem !
Nie twierdzę, ze to łatwe... zdaje sobie sprawę, że czeka Cię duzo cięzkiej i mozolnej pracy nad sobą, ale nie poddawaj się mała

NIE MA RZECZY NIEMOŻLIWYCH !!
Stary 2006-06-21, 21:37   #326
dora_angel
Zadomowienie

GG do dora_angel

Cytat:
Napisane przez jessy
Doruś, Kochana, lubię Cię.
A przypomniałaś mi o moich ukochanych Kasztankach (oraz o Maladze, bo to dla mnie zawsze idzie w parze ), których mi nie można tknąć... I tak już za często dostaje mi się od trenerki, a jednak chcę się na tym skupić bardziej
Ja również ani jednym ani drugim nie pogardze wpadne do Ciebie , pochłonimy pare kilogramów a poźniej pobiegamy po ryneczku, sklepach, parkach trenerka się nie dowie
Zaręczeni 19.12.2011r.
Małżonkowie 29.12.2012
Stary 2006-06-21, 22:00   #327
rambo
Zakorzenienie

GG do rambo Send a message via Skype™ to rambo

Sama nie biorę i nie zamierzam, nie mialam styczności na sobie - potrafiłam odmówic

Jeśli chodzi o trawkę, stuff czy jak to tam się mówi mam "najmniej" przeciwko. Sama nie spróbowałam jak miałam dawno temu okazję teraz już się takie raczej nie trafi. Jakoś mnie nie ciągnęło.

Jeśli chodzi o extazy to wydaje mi się to nieestetyczne po prostu. Oczy, które wychodzą z orbit, sucho w ustach, wszędzie się gryziesz i ten szczękościsk. Dodatkowo ci ludzie poszukujący kontaktów seksualnych. Wystarczy, że mam wspomnienie dziewczyny całującej się na środku klubu ze swoim chłopakiem. Był to najbardziej okropny pocałunek jaki w życiu widziałam... Oni się nie całowali, lizali się po prostu, nawet nie wiem czy trafiali sobie w usta ...

Oczywiście mowa o jakimkolwiek uzależnieniu nie wchodzi w grę... Nikt tego do wiadomości nie przyjmuje... A chyba raczej powinien. Jeśli nawet nie występują typowe objawy uzależnienia fizycznego, to mamy do czynienia z uzależnieniem psychicznym i społecznym. Dodatkowe robienie z życia jednej wielkiej zabawy. Dochodzi jeszcze olewanie sprawa braku poczucia obowiązku. Zaniedbywanie rodziny, przyjaciół...

Jeśli chodzi o amfetaminę to dla mnie nie jest to sposób ani na schudnięcie, ani na zabawę, ani na naukę.

Jesli chcesz schudnąć na amfetaminie to owszem zrobisz to. Tylko, że weźmy pod uwagę, że aby osiągnąć zamierzony efekt poświęca się swój organizm. Wyniszcza się go przecież przez to co raz bardziej. (wystarczy poczytać na fitnessie nawet czy na dietetyce, że aby odpowiednio schudnąć należy dostarczać wszystkich elementów organizmowi) Przez to natomiast organizm ma dostarczoną minimalną ilość wszelakich potrzebnych mu do przetrwania substancji. Pomyślmy logicznie, ile taki doszczętnie zniszczony pociągnie Kilka, jeśli nawet nie kilkanaście lat z życia mniej. W skrajnych przypadkach kilkadziesiąt... Smutne....

Jeśli chodzi o działanie pobudzające i zwiększające chęć zabawy to nie podoba mi się taka zabawa...
Po większych dawkach alkoholu już mi się wydaje dziwna, a co dopiero po większej dawce czegoś, jak mniemam otępiającego.

Nauka na amfetaminie to dla mnie kompletna paranoja. Uczysz się dla siebie,a nie dla zaliczenia.. Ale po co uczyć się całą noc na tym, żeby potem na tej tzw. zwale(?) nic nie pamiętać i nie mieć siły zaliczać Nie dość, że taka nauka nic nie daje to jeszcze ma przykre skutki ....

Inne narkotyki to dla mnie głupota już kompletna (jakby w/w nie były). Osobiście nie chciałabym mieć halucynacji, że coś po mnie chodzi, albo, że czuję się nagle szczęśliwa, po czym po jakimś czasie czuję wszechogarniającą pustkę.

Wiem, że to dziwnie zabrzmi ale znajomy znajomej po bodajże grzybkach halucynogennych wszedł na słup linii wysokiego napięcia. Myślał, że się do niego chmury zbliżają. Nie przeżył ....

A już najgłupsza jest dla mnie heroina. Może uzależnić fizycznie od pierwszego wzięcia. Dla mnie to naprawdę dno i takim ludziom już trzeba tylko pomagać, nie okazując już nawet dezaprobaty czy potępienia - ono już wtedy na nic się zda niestety ...

Podsumowując mój wywód jestem dość tendencyjna...

Uczucie, które jest jednym wielkim złudzeniem, wmawianie sobie czegoś czego nie ma, tworzenie własnego wyidealizowanego świata, który nigdy nie istniał i istnieć nie będzie. Pocieszanie się na siłę, szukanie szczęcia tak, jakby świat w nie, nie obfitował (trzeba tylko umieć szukać ) Jak dla mnie schizofrenia na własne życzenie...
Takie to fajne?

Edytowane przez rambo
Czas edycji: 2007-04-13 o 22:01 Powód: literówki wykryte po latach :P no i styl...
rambo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-22, 06:49   #328
jessy
Zakorzenienie

Cytat:
Ja również ani jednym ani drugim nie pogardze wpadne do Ciebie , pochłonimy pare kilogramów a poźniej pobiegamy po ryneczku, sklepach, parkach trenerka się nie dowie
Pewnie - zakamuflujemy się gdzieś. W razie czego powiem, że to baton z muesli Chociaż właśnie się dowiedziałam, że w wakacje treningi mnie jednak nie ominą

P.S. Gratuluję świetnie zdanych egzaminów!!! (bo Twój opis, to wyniki, prawda?)
Stary 2006-06-22, 15:02   #329
dora_angel
Zadomowienie

GG do dora_angel

Cytat:
Napisane przez jessy
Pewnie - zakamuflujemy się gdzieś. W razie czego powiem, że to baton z muesli Chociaż właśnie się dowiedziałam, że w wakacje treningi mnie jednak nie ominą

P.S. Gratuluję świetnie zdanych egzaminów!!! (bo Twój opis, to wyniki, prawda?)
No to mów kiedy, kupuje kilka czekolad kasztankowych , kasztanków i malage na wage ( ale mi się zrymowało )
Dziękuję za gratulacje mówi się ze głupi to ma szczęście
Zaręczeni 19.12.2011r.
Małżonkowie 29.12.2012
Stary 2006-07-01, 22:53   #330
m-i-s-i-a
Wtajemniczenie

GG do m-i-s-i-a Send a message via Skype™ to m-i-s-i-a

Od narkotyków wolę słooodycze . To moje jedyne uzależnienie . Jak zobaczę batonika to zaraz muszę go sobie wpakować do buzi , bo jak tego nie zrobię to krew mnie zalewa. Jeśli chodzi o narkotyki...Wiele razy kolega proponował mi marihuanę albo papierosy, ale wolałam nie kosztować . Myślę, że strach bierze górę, ale w takiej sytuacji uważam to za duuuży plus .
Do narkotyków zniechęciły mnie też książki. Np. "Hera moja miłość"! Polecam. Bardzo ciekawa lekturka...Może nie stosowna do mojego wieku , ale co tam!
Jak już wcześniej wspominałam, nigdy nie brałam narkotyków , ale za to mój starszy brat w sekrecie mi powiedział, że miał styczność z tym świństwem , a dokładnie z morfiną ! Szok! Nie wierzyłam mu, bo często nabijał mnie w butelkę, ale to nie były żarty. Mówił, iż dla niego to było koszmarne przeżycie i zniechęciło go do wszelkich używek (nawet piwa ). Opowiadał mi, że miał myśli samobójcze, czuł lęk i otępienie ...Nie będę się już rozpisywać. Powiem tylko jedno:
"NARKOTYKOM MÓW NIE! ŻYCIE MASZ TYLKO JEDNO!!!"

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości