Garnier Neril (??) - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-08-03, 07:26   #271
adorably
Rozeznanie

Dot.: Garnier Neril (??)

dziewczyny tutaj, w tym ja stosujemy tonik+ masaż skalpu przy wcieraniu, niektóre mają świetne efekty...ja stosuje dopiero tydzień także się nie wypowiem póki co

adorably jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-19, 19:16   #272
princessaa11
Raczkowanie

przeczytałam calusieńki wątek i nie wiem co robić czy neril jest własnie dla mnie? mam prześwity na całej głowie, włosy bardzo cieniutkie jak u dziecka obciete do ramion na prosto..na dodatek ostatnio sporo wypada i zaobserwowałam małe swędzenie skóry głowy,stosuje szampon ziaji z rzepą i maskę waxa do ciemnych na całe włosy i skóre głowy.
Boję się że będę łysa, próbowałam już chyba wszystkiego... niektórym neril pomógł i bardzo mnie kusi aby spróbować, ale co ma wypadać jak już prawie nie ma co??? jak wypadnie 1/3 tego co mam to bedzie koszmar!
zaryzykować?
:pro si:: prosi::pros i::p rosi::prosi ::pr osi:
princessaa11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-22, 07:22   #273
Robaczywka
Rozeznanie

GG do Robaczywka

Cytat:
Napisane przez princessaa11 Pokaż wiadomość
przeczytałam calusieńki wątek i nie wiem co robić czy neril jest własnie dla mnie? mam prześwity na całej głowie, włosy bardzo cieniutkie jak u dziecka obciete do ramion na prosto..na dodatek ostatnio sporo wypada i zaobserwowałam małe swędzenie skóry głowy,stosuje szampon ziaji z rzepą i maskę waxa do ciemnych na całe włosy i skóre głowy.
Boję się że będę łysa, próbowałam już chyba wszystkiego... niektórym neril pomógł i bardzo mnie kusi aby spróbować, ale co ma wypadać jak już prawie nie ma co??? jak wypadnie 1/3 tego co mam to bedzie koszmar!
zaryzykować?
:pro si:: prosi::pros i::p rosi::prosi ::pr osi:
Ja bym zaryzykowała na Twoim miejscu Mam niedoczynność tarczycy i gdy hormony mi wariują, włosy lecą jak szalone i znajduję je wszędzie: w wannie, na poduszce, bluzce, podłodze... Czasem wystarczy że pogładzę ręką po włosach i 5 "wypada" w cudowny sposób

Na głowie miałam porządne prześwity, nie byłam w stanie ich przykryć włosami na czubku głowy, bo było ich strasznie mało Poszłam do fryzjerki, ta chciała mi zrobić grzywkę, ale... okazało się że gdyby ją zrobiła, to z tyłu pojawiłyby się kolejne prześwity i to bardzo widoczne

Zaczęłam stosować szampon Alpecin C1 z kofeiną, Belissę, kurację pokrzywową i skrzypową (piłam 2 kubki pokrzywy i skrzypu codziennie), Wax (zwiększył wypadanie włosów) i drożdże (pół paczki zwykłych drożdży zalewałam ciepłą wodą i piłam zaraz po przygotowaniu, również 2 razy dziennie). Po tej kuracji włosy zaczęły mi po ok. miesiącu rosnąć jak szalone Włosy odrosły, pojawiło się mnóstwo maleńkich baby hair i było cudownie... W dodatku znacznie szybciej rosły... Kontynuowałam kurację przez 3 miesiące i po tym okresie farbowanie się co miesiąc to podstawa (odrosty sięgają ponad 2cm!!!). W ciągu paru miesięcy zapuściłam włosy: początkowo sięgające ramion, na koniec sięgające długości "za łopatki"...

Niestety od 3 miesięcy włosy znowu lecą na potęgę, wyniki mi się pogorszyły, więc wróciłam do poprzedniej kuracji Tym razem jednak nic nie pomagało. Wtedy dowiedziałam się o Neril, ale w obawie o to że wypadanie włosów się nasili, wybrałam tonik Umyłam włosy normalnym szamponem, tym którym myłam do tej pory, na mokre włosy nałożyłam tonik opuszkami palców i masowałam masowałam... Zapach dość intensywny, ale wolę pachnieć męską wodą kolońską z kiosku niż być łysa I... po 1 użyciu i rozczesaniu włosów wypadło ich TYLKO 14!!! Żadnego zwiększonego wypadania włosów, stosuję Neril Tonik od kilku tygodni, włosy na głowie odrastają, znowu mam baby hair Teraz poluję na szampon, bo w żadnej aptece go nie posiadali (musiałam zamówić przez DOZ) i... zaczynam kurację z szamponem

Warto też wybrać się do dermatologa... Mnie jednak nie pomógł... Żadnych specyfików poza Piloxidilem nie dostałam... Ale muszę przyznać że Piloxidil też mi pomógł Tyle że go szybko odstawiłam... Kosztuje do 25zł w aptece, również należy go wcierać

Polecam również Placent Hair Liquid z firmy Mil Mil. Dostępny na Allegro za ok. 30zł, jednak należy kupić dwa opakowania (tyle wymaga miesięczna kuracja). Efekty pojawiają się dość szybko. Recenzje znajdują się w KWC a na forum jest temu poświęcony odrębny wątek.

Dodatkowo warto sięgnąć po Biotynę. Ja stosowałam przez niecały miesiąc Biotyna H firmy Zdrovit (niecałe 8zł). Tabletki do ssania o smaku ananasowym Też na pewno swoje zdziałają...

Musisz popróbować i sprawdzić co na Ciebie działa... Warto też wykonać badania. Może masz nierównowagę hormonalną, problemy z tarczycą, łojotok, grzybicę itd. i to wywołuje u Ciebie nadmierne wypadanie...

W każdym razie nigdy chyba nie jest z włosami aż tak źle żeby nie dało się im pomóc

Mnie ampułki Vichy nie pomogły, a zużyłam ponad 2 opakowania i wydałam na nie prawie 300zł. Cóż, są lepsze preparaty i to do 50zł.

Edytowane przez Robaczywka
Czas edycji: 2010-08-22 o 07:57
Robaczywka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-22, 08:24   #274
princessaa11
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Robaczywka Pokaż wiadomość
Ja bym zaryzykowała na Twoim miejscu Mam niedoczynność tarczycy i gdy hormony mi wariują, włosy lecą jak szalone i znajduję je wszędzie: w wannie, na poduszce, bluzce, podłodze... Czasem wystarczy że pogładzę ręką po włosach i 5 "wypada" w cudowny sposób

Na głowie miałam porządne prześwity, nie byłam w stanie ich przykryć włosami na czubku głowy, bo było ich strasznie mało Poszłam do fryzjerki, ta chciała mi zrobić grzywkę, ale... okazało się że gdyby ją zrobiła, to z tyłu pojawiłyby się kolejne prześwity i to bardzo widoczne

Zaczęłam stosować szampon Alpecin C1 z kofeiną, Belissę, kurację pokrzywową i skrzypową (piłam 2 kubki pokrzywy i skrzypu codziennie), Wax (zwiększył wypadanie włosów) i drożdże (pół paczki zwykłych drożdży zalewałam ciepłą wodą i piłam zaraz po przygotowaniu, również 2 razy dziennie). Po tej kuracji włosy zaczęły mi po ok. miesiącu rosnąć jak szalone Włosy odrosły, pojawiło się mnóstwo maleńkich baby hair i było cudownie... W dodatku znacznie szybciej rosły... Kontynuowałam kurację przez 3 miesiące i po tym okresie farbowanie się co miesiąc to podstawa (odrosty sięgają ponad 2cm!!!). W ciągu paru miesięcy zapuściłam włosy: początkowo sięgające ramion, na koniec sięgające długości "za łopatki"...

Niestety od 3 miesięcy włosy znowu lecą na potęgę, wyniki mi się pogorszyły, więc wróciłam do poprzedniej kuracji Tym razem jednak nic nie pomagało. Wtedy dowiedziałam się o Neril, ale w obawie o to że wypadanie włosów się nasili, wybrałam tonik Umyłam włosy normalnym szamponem, tym którym myłam do tej pory, na mokre włosy nałożyłam tonik opuszkami palców i masowałam masowałam... Zapach dość intensywny, ale wolę pachnieć męską wodą kolońską z kiosku niż być łysa I... po 1 użyciu i rozczesaniu włosów wypadło ich TYLKO 14!!! Żadnego zwiększonego wypadania włosów, stosuję Neril Tonik od kilku tygodni, włosy na głowie odrastają, znowu mam baby hair Teraz poluję na szampon, bo w żadnej aptece go nie posiadali (musiałam zamówić przez DOZ) i... zaczynam kurację z szamponem

Warto też wybrać się do dermatologa... Mnie jednak nie pomógł... Żadnych specyfików poza Piloxidilem nie dostałam... Ale muszę przyznać że Piloxidil też mi pomógł Tyle że go szybko odstawiłam... Kosztuje do 25zł w aptece, również należy go wcierać

Polecam również Placent Hair Liquid z firmy Mil Mil. Dostępny na Allegro za ok. 30zł, jednak należy kupić dwa opakowania (tyle wymaga miesięczna kuracja). Efekty pojawiają się dość szybko. Recenzje znajdują się w KWC a na forum jest temu poświęcony odrębny wątek.

Dodatkowo warto sięgnąć po Biotynę. Ja stosowałam przez niecały miesiąc Biotyna H firmy Zdrovit (niecałe 8zł). Tabletki do ssania o smaku ananasowym Też na pewno swoje zdziałają...

Musisz popróbować i sprawdzić co na Ciebie działa... Warto też wykonać badania. Może masz nierównowagę hormonalną, problemy z tarczycą, łojotok, grzybicę itd. i to wywołuje u Ciebie nadmierne wypadanie...

W każdym razie nigdy chyba nie jest z włosami aż tak źle żeby nie dało się im pomóc

Mnie ampułki Vichy nie pomogły, a zużyłam ponad 2 opakowania i wydałam na nie prawie 300zł. Cóż, są lepsze preparaty i to do 50zł.

Robaczywka a co Ty spać nie mozesz? co tak wcześnie wstajemy?

DZIĘKUJE ŻE ODPISAŁAŚ!
dałas mi nadzieję że może być lepiej..głównie zalezy mi własnie na odroście nowych włosów!.. teraz stosuje vitapil i magnez z witaminą B6 raz na tydzień maska wax ( hmm napisałaś że po niej wypadają Ci włosy może i racja, ja stosuje tez na skórę głowy ale nie wiem czy słusznie )
jutro pędze do apteki po garnier neril i tak jak Ty jesli nie zaobserwuje wzmorzonego wypadania to dokupię szampon kupiłam herbatke pokrzywową ale dopiero robie podchody do wypicia może dzisiaj... i mój głowny błąd SUSZARKA! No nie potrafie jej odstawić dopiero jak wysusze włosy to jako tako wyglądają... może jakieś papiloty na zamianę? co lepsze?
jeszcze raz dziękuję Robaczywka
Stary 2010-08-26, 15:49   #275
Calleigh
Przyczajenie

Mam tego Nerilu jeszcze z pół butelki i chyba muszę go przeprosić, bo *mnie też lecą włosy na potęgę.

Tylko nie wiem czy jest sens, bo po 2-miesięcznej kuracji Vitapilem, przeprowadzonej jakiś czas temu, nowe włosy mi zaczęły tak odrastać, że tworzą już grzywkę!*

Szkoda tylko, że dalej wypadają, łącznie z tymi nowymi...*

O ile nikt na to wcześniej nie wpadł, to proponuję rozwiązanie problemu uciążliwego nakładania Nerilu:
*- ja biorę po prostu butelkę z atomizerem, może być taka jaką się kupuje do perfum, ja mam akurat większą, po odżwyce Farmony.
Przelewam tam Neril i tylko spryskuje trzymając blisko skóry głowy.
I to jest bardzo wygodne.

Swoją drogą, nie wiedziałam, że są dwa rodzaje toniku.
Mam nadzieję, że nie przestaną produkować...
Calleigh jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-26, 19:55   #276
wolny_nick
Raczkowanie

zużyłam 2 butelki szamponu neril, jedną jesienią, gdy zaczęły mi mocniej lecieć włosy, a drugą skończyłam jakiś miesiąc temu.
U mnie zmniejszył wypadanie włosów. Jest wydajny i dobrze się pieni. Jedynym minusem (dla mnie dość dużym) jest to, że włosy po nim są bardzo szorstkie i tępe (choć starałam się nakładać go tylko na skalp). Mam włosy o dość dużej skłonności do przetłuszczania, ale też wysuszone prostowaniem, a niestety po nerilu, mimo masek i odżywek to wysuszenie było trochę mocniejsze... włosy może nie wyglądały gorzej, ale w dotyku dało się odczuć różnicę.

Aktualnie zużywam tonik, zostało mi pół butelki, niestety dopiero od jakiegoś tygodnia staram się być regularna, wcześniej było różnie ciekawe, czy będzie jakiś zauważalny efekt.

Do szamponu będę wracać, gdy (odpukać!) włosy zaczną mi bardziej wypadać.
wolny_nick jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-26, 21:59   #277
Hlaskoida przy czystej
Rozeznanie

Widze że nie tylko mnie zaczła sie problem z wypadaniem włosów:/ Póki co nie jestem jeszcze przerażona, ale wiadomo, że zaczynam się niepokoić. Póki co stosuję ampułki Radicala, jak skończę i nie minie- sięgnę po Nerila

świat dzieli się na dwie połowy, w jednej z nich jest nie do życia, w drugiej nie do wytrzymania.
"Piękni dwudziestoletni"

Fat burning:
start:51,5 kg
brzuch:70 cm.
cel: brzuch 60 cm.
waga?może pozostać

Hlaskoida przy czystej jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-08, 19:11   #278
princessaa11
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hlaskoida przy czystej Pokaż wiadomość
Widze że nie tylko mnie zaczła sie problem z wypadaniem włosów:/ Póki co nie jestem jeszcze przerażona, ale wiadomo, że zaczynam się niepokoić. Póki co stosuję ampułki Radicala, jak skończę i nie minie- sięgnę po Nerila

stosuje ten neril tonik już chyba dobre dwa tygodnie zurzyłam pół butelki, troche włosy wypadają to prawda... poprawy nie widzę w postaci zagęszczenia włosów marne mam te włosy i już chyba lepiej nie będzie....... aż chce się płakać....
Stary 2010-09-09, 07:36   #279
neitka
Zadomowienie

GG do neitka

W dwa tygodnie nic Ci się na głowie nie zagęści - nawet gdyby pierwszego dnia od razu po wcirerce zaczęły rosnąć nowe włoski, to jakiej one by mogły teraz być długości?? Właśnie - za małej, żeby to zauważyć. Na Twoim miejscu, jeśli chcesz stwierdzić czy efekty sa przyjrzałabym się poduszce i podłodze - ja tak robię i widzę, że zamiatania zdecydowanie mniej, jeśli chodzi o moje włosy. Tego trzeba naprawdę trochę poużywać, ale ja się zdecydowanie dopisuję (już po raz drugi) to listy tych, którzy twierdzą, że działa - nie poddawaj się.

neitka
neitka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-24, 17:40   #280
_Sarenka_
Zadomowienie

hmmm... no właśnie. Dziś mija 3 tygodnie jak stosuje Neril (sam tonik)- włosy lecą dalej, może trochę mniej, ale dalej niepokojąco dużo. Butelka mi się już kończy, starczy pewnie na ten tydzień i będzie miesiąc. I Tu pojawia się pytanie - kupowac następną butelkę, skoro efekty marne ??
Stary 2010-09-25, 08:56   #281
neitka
Zadomowienie

GG do neitka

Obejrzyj dokładnie skórę głowy. Mnie już (odpukać) baaardzo mało lecą - jak nigdy chyba, ale zanim zauważyłam ten efekt to wcześniej widziałam, że mam całą głowę w mały centymetrowych antenkach z nowych włosów. Nie mają one wpływu na gęstość, ale trochę odpychają resztę włosów od czaszki i ogólnie wyglądam troszkę lepiej. Porób sobie przedziałki w różnych miejscach na głowie i pooglądaj, albo lepiej daj komuś do obejrzenia. Jak zauważy odrastające to kupuj drugą butlę.

neitka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-27, 14:01   #282
_Sarenka_
Zadomowienie

Jesli to nowe włoski a nie stare pourywane, to mam takie kłujaki
no ale stare dalej wypadają :|
Stary 2010-09-28, 19:21   #283
princessaa11
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _Sarenka_ Pokaż wiadomość
hmmm... no właśnie. Dziś mija 3 tygodnie jak stosuje Neril (sam tonik)- włosy lecą dalej, może trochę mniej, ale dalej niepokojąco dużo. Butelka mi się już kończy, starczy pewnie na ten tydzień i będzie miesiąc. I Tu pojawia się pytanie - kupowac następną butelkę, skoro efekty marne ??
właśnie mam ten sam dylemat...hmmm może pierwszą butlą włosy troche podjadły więc co kupmy drugą i wtedy zaobserwujemy porost?
Stary 2010-09-28, 20:59   #284
_Sarenka_
Zadomowienie

no ja chyba kupię tylko troche mnie męczy codzienne wcieranie w skalp
Stary 2010-09-29, 19:11   #285
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Witam
do forum przyłączyłam się niedawno, narazie bardziej czytam - ależ to skarbnica wiedzy
z wypadaniem włosów walczę od półtora roku, narazie niestety bez efektu, jak tak dalej pójdzie to się chyba załamię :/ nigdy wcześniej nie słyszałam o tym nerilu, ale skuszona tym co tu przeczytałam jutro idę go kupić, tym bardziej, że jutro wyplata to bedzie za co
a tak z moich doświadczeń to stosowałam: revalid ampulki i tabletki, oczywiście wax, alpicort e, ha-phantoten, merc special, belisse, dwa płyny przepisane przez dermatologa, maseczki z nafty, olejku rycynowego i żółtek, obecnie jest szampon vichy dercos i silica ale tez efektów raczej brak. Tracę juz nadzieje. mam nadzieje ze ten neril pomoże, jak go trochę poużywam to zdam relację.
SoBitterSoSweet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-29, 19:31   #286
eiri90
Przyczajenie

ja uzywam juz dwa tygodnie szampon i tonik i wypadanie sie nie zmiejszylo wypada mi wiecej niz przed uzywaniem garniera , tu mam pytanie po jakim czasie wam przestaly wypadac? bo nie wiem czy warto marnowac tyle wlosow masakra
eiri90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-29, 19:38   #287
_Sarenka_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez eiri90 Pokaż wiadomość
ja uzywam juz dwa tygodnie szampon i tonik i wypadanie sie nie zmiejszylo wypada mi wiecej niz przed uzywaniem garniera , tu mam pytanie po jakim czasie wam przestaly wypadac? bo nie wiem czy warto marnowac tyle wlosow masakra
Naraziezie sie nie bój, bo w początkowym okresie stosowania może wypadać więcej włosów.

Ja stosuje miesiąć tonik Neril i włosy lecą lecą więc nie wiem kiedy on zacznie dzialac
Stary 2010-09-29, 20:45   #288
xHello Kittyx
Raczkowanie

Wcierać go w mokre czy scuhe wlosy? Czy może je przetłuścić?

-Ćwiczę codziennie 8 min legs,abs.
-Zapuszczam włosy
-Dbam o siebie.
-Chodzę do solarium raz w tygodniu.
xHello Kittyx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-29, 21:58   #289
_Sarenka_
Zadomowienie

ja raczej wcieram w suche.
no niestety u mnie przetluszcza i muszę częsciej myć ;/

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-30, 21:06   #290
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

tak jak pisalam wcześniej, dzisiaj kupilam tonik neril. Narazie mogę powiedzieć tylko tyle, że mimo iż faktycznie ma bardzo nieprzyjemny zapach to już po godzinie od aplikacji praktycznie go nie czuję, także nie jest źle. Ja go przelalam do buteleczki z atomizerem i psikalam blisko skóry, żeby nie poszlo na wlosy. Mam nadzieję, że zadziala...
Stary 2010-09-30, 21:16   #291
_Sarenka_
Zadomowienie

o kurczę, fajny pomysł z tym automizerem. Dobrze się psika?
Stary 2010-10-02, 16:07   #292
princessaa11
Raczkowanie

dziewczyny strzykawka!.. kupiłam o pojemności 2ml..idealnie pasuje do otworu w butelce, wkładam, nabieram...idealnie przy skórze aplikuję i wcieram
Stary 2010-10-02, 17:55   #293
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Sarenka_ Pokaż wiadomość
o kurczę, fajny pomysł z tym automizerem. Dobrze się psika?
Dobrze, bardzo wygodny sposób, żałuję, że nie wpadłam na to wcześniej jak miałam płyny do wcierania od dermatologa. Mnie ten sposób pasuje

Tak wogóle to swędzi mnie od dwóch dni głowa i zastanawiam się czy to od tego nerilu czy od szamponu brzozowego farmony bo jednocześnie zaczęłam używać. Ale jestem w stanie znieść wszystko byle by przestały wypadać...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-12, 14:02   #294
scenecunt
BAN stały

ineteresuje mnie cena tego specyfiku? i czy zaczac mozna od szamponu neril a potem ewentualnie dolozyc sobie psikanko plynem?

drozdze - ohydztwo <rzyga> ... rany nie moge sie przemoc to straszne jest!
scenecunt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-12, 19:32   #295
neitka
Zadomowienie

GG do neitka

Nie jest drogie.. coś koło 20 zł za tonik i generalnie ja bym polecała sumienną kurację tonikiem, szampon niekoniecznie. Chociaż ja używam teraz i jednego i drugiego to kiedyś sam tonik mi wystarczył.

neitka
Stary 2010-10-13, 12:25   #296
Moniaaa92
Przyczajenie

Witam! Ja wlaśnie zakupiłam sobie zestawik Nerilu (tonik + szmpon). Jak myślicie czy lepiej jest użyć toniku wieczorem a rano umyć włosy czy za jednym razem użyć tego i tego? Już nie moge doczekac się jakichś efektów! Mam nadzieje że nie wypadnie mi zbyt dużo włosów bo i tak mam już cienkie. Zapuszczałam od lutego i praktycznie ich nie ścinałam. Bylam 2 miesiace nad morzem i od powrotu moje włosy są po prostu wszedzie! W domu wszyscy wrzeszczą ze moje kudly sa w laziene, na podlodze, o ubraniach juz nie wspomne. Mam nadzieje że ten koszmar się skonczy po zastosowaniu kuracji Nerilem W styczniu stodniowka wiec mam nadzieje ze bede miala jakieś wlosy do tego czasu
Moniaaa92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-13, 18:10   #297
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Stosuję tonik neril dwa tygodnie, jak narazie jestem zadowolona bo na pewno nie zauważyłam zwiększonego wypadania włosów, wręcz przeciwnie tylko że to pewnie wypadkowa tego wszystkiego co stosuję...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-16, 17:56   #298
tristen
Raczkowanie

kupiłam Neril pare dni temu lecz nie przeczytałam wpierw opini ze wzmaga początkowo wypadanie włosów. I teraz tak czytam i mysle i mysle co w koncu zrobic czy zacząć uzywac czy nie nie chce zeby po 3 msc nadal wypadaly i to bardziej bo zwariuje wtedy i nic na glowie mi nie zostanie :/ myśle również nad Alpecinem, stosowała go może któraś z was????

Etorebeczkowy kod zniżkowy !
8aaea585
tristen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-23, 15:51   #299
phenomena
Zakorzenienie

przez jaki czas od rozpoczęcia stosowania toniku neril włosy wypadały wam jeszcze bardziej?
phenomena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-05, 23:31   #300
bojkka
Rozeznanie

Ja stosuję tonik od prawie 5 tygodni, poleciła mi go dermatolog. Włosy wciąż wypadają, (szczególnie po umyciu , przy rozczesywaniu, ) ale pojawiiły się nowe króciutkie włoski
Dermatolog powiedziała, że powinnam wcierać tonik minimum 2 miesiące, najlepiej 3 , nawet jeśli włosy przestaną wypadać... Jestem dobrej myśli,

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości