Garnier Neril (??) - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-09-08, 12:43   #211
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Dot.: Garnier Neril (??)

Witam
też przymierzam się do kupna Nerilu
zacznę od szamponu, a po przypływie kasy dokupię też tonik (albo waxa, nieważne).
Moim problemem jest to że włosy bardzo wolno rosną i się przetłuszczają... są megaprzyklapnięte choć od daawna nie używam silikonowców
mam nadzieje że ten szampon im pomoże na ten łojotok. Myję włosy co dwa dni... ale żeby były naprawde świeże i ładne musiałabym co dzień...
a to męczące przy długich wiec drugiego dnia zazwczyczaj związuję a włosy traktuję lakierem
co do wypadania.... nie jest tragicznie ale dobrze jednak też nie jest jak się tak przyjrzeć, bo na szczotce zostaje sporo, na dywanie na ubraniach... eh, zakupię go chyba jutro, tylko boje się że będzie za drogi jak na studencką kieszeń
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-08, 19:07   #212
Agsa88
Przyczajenie

Ja 3 dni temu zakupiłam sobie komplet szampon plus tonik i dzis już nie zauważyłam żadnych włosów w sitku pod prysznicem hurra
Agsa88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-09, 21:41   #213
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agsa88 Pokaż wiadomość
Ja 3 dni temu zakupiłam sobie komplet szampon plus tonik i dzis już nie zauważyłam żadnych włosów w sitku pod prysznicem hurra
a czy można sobie najzwyklejszym szamponem zmyć cały ten brud tzn sebum z głowy i włosów, a potem zastosować szampon neril ??
wtedy by nie trzebabyło go tyle ładować
Stary 2009-09-10, 11:47   #214
Agsa88
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
a czy można sobie najzwyklejszym szamponem zmyć cały ten brud tzn sebum z głowy i włosów, a potem zastosować szampon neril ??
wtedy by nie trzebabyło go tyle ładować
wydaje mi się, że można by.. w sumie to niezły pomysł jest najpierw umyć mocno nawilżającym szamponem, a potem nerila dać... może tyle szkód nie będzie wyrządzał?
Agsa88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-10, 19:31   #215
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agsa88 Pokaż wiadomość
wydaje mi się, że można by.. w sumie to niezły pomysł jest najpierw umyć mocno nawilżającym szamponem, a potem nerila dać... może tyle szkód nie będzie wyrządzał?
tzn ja bym nawilżającym nie myła, tylko najzwyklejszym, żeby umyć dobrze nwłosy, potem dopiero jakaś dobra odżywka żeby nie były przesuszone po nerilu

Edytowane przez Smerfetkaa
Czas edycji: 2009-09-10 o 19:32
Stary 2009-09-19, 14:49   #216
justkaM18
Raczkowanie

hej dziewczyny , takze 3 dni temu zakupilam Neril szamopn i tonik , wsumie to szamopn super sie pieni ale to mzoe dlatego ze najpier myje wlosy bambino a dopiero ponziej nerilem, pozniej nakladam odzywkę dolce a pozniej tonik nie wiem czy cos pomoze ale po dwoch uzyciach wlosy bardziej leca . czy wysusza ?moich chyba nie , a moze to zasluga odzywki , sama nie wiem. pozatym denerwuje mnie nakladanie toniku jest jednak przynajmniej troszke uciazliwe a jak dla was dziewczynki?
justkaM18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-19, 19:30   #217
trojka
Zakorzenienie

justkaM18 strzykawką jest super, nabierasz 1ml i jedziesz po całej głowie strzykaweczką a drugą łapką wmasowujesz.
Tylko bez igły

Nie dotykajcie ich telefonów!
Nie czytajcie komunikatorów, maili.
Nie szukajcie na siłę problemów!
Słodka niewiedza i szacunek to spokój w związku.
trojka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-22, 18:41   #218
justkaM18
Raczkowanie

oo super sprobuję jutro dzieki Trojko
justkaM18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-26, 21:29   #219
kaszka123
Przyczajenie

GG do kaszka123
Smile Dot.: Garnier Neril (??)

Cześc Wszystkim
Mam do was pytanko ; ).
Kiedyś przez pewien okres wlosy strasznie wylatywały mi garściami.. bylam w szoku.. zakupiłam Tonik Neril i po tygodniu wszystko powrócilo do normy .. (Także polecam)
A teraz co mojego pytania wrócmy...
A więc czy ktoś może wie... czy ten tonik pomaga też na coś innego ?
Bardzo dużo mi go zostało .. prawie cały... a nie mam co z nim zrobić.. i jakbym zaczeła go stosowac pomimo ze włosy mi nie wypdają czy zaczną mi przez początkowy okres wypadać?.....
Bo wzmocnienia nigdy za wiele.. a zależy mi również na szybszym wzroście
Więc czy mi zaczna wypadać? (oby nie )

Pozdrawiam
kaszka123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-26, 21:58   #220
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Cytat:
Napisane przez kaszka123 Pokaż wiadomość
Cześc Wszystkim
Mam do was pytanko ; ).
Kiedyś przez pewien okres wlosy strasznie wylatywały mi garściami.. bylam w szoku.. zakupiłam Tonik Neril i po tygodniu wszystko powrócilo do normy .. (Także polecam)
A teraz co mojego pytania wrócmy...
A więc czy ktoś może wie... czy ten tonik pomaga też na coś innego ?
Bardzo dużo mi go zostało .. prawie cały... a nie mam co z nim zrobić.. i jakbym zaczeła go stosowac pomimo ze włosy mi nie wypdają czy zaczną mi przez początkowy okres wypadać?.....
Bo wzmocnienia nigdy za wiele.. a zależy mi również na szybszym wzroście
Więc czy mi zaczna wypadać? (oby nie )

Pozdrawiam
Po Nerilu moga wypadać włosy, które były osłabione i prędzej czy później i tak by wypadły. Jeśli więc teraz masz mocne włosy, Neril nie powinien spowodować ich wypadania.

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-27, 11:39   #221
kaszka123
Przyczajenie

GG do kaszka123

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
Po Nerilu moga wypadać włosy, które były osłabione i prędzej czy później i tak by wypadły. Jeśli więc teraz masz mocne włosy, Neril nie powinien spowodować ich wypadania.
Dziękuje bardzo za odpowiedź . Więc będe go stosować nie bojąc się ,że będe pół Lysa
hehe )
Pozdrawiam
Stary 2009-09-27, 14:18   #222
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Cytat:
Napisane przez kaszka123 Pokaż wiadomość
Dziękuje bardzo za odpowiedź . Więc będe go stosować nie bojąc się ,że będe pół Lysa
hehe )
Pozdrawiam
Najbezpieczniej będzie obserwować włosy. Jeśli zauważysz, że zaczynają Ci bardziej wypadać, możesz odstawić Neril.

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-28, 12:42   #223
kaszka123
Przyczajenie

GG do kaszka123

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
Najbezpieczniej będzie obserwować włosy. Jeśli zauważysz, że zaczynają Ci bardziej wypadać, możesz odstawić Neril.
A no też fakt . Tylko ,żeby nie było za poźno. A nagłe przerwanie stosowania tego środku raczej nie ponosi zadnych konsekwencji prawda?
Stary 2009-09-29, 09:38   #224
martulla
Przyczajenie

a mi Neril uratował włosy!!!!!!
wczesniej mialam bardzo zniszczone włosy i w dodatku wypadały garsciami (z włosow ktore mi wypadly mozna by bylo zrobic niezłą perukę). kiedy chcialam zrobic sobie jakąś fajną fryzurkę, wymagało to nie lada wysiłku żeby zakryć skórę głowy. a po KONSEKWENTNYM stosowaniu toniku Neril włosy są gęste (bez widocznej skóry głowy) mniej sie przetłuszczają. na pewno daje lepsze efekty niz reklamowane w telewizji szampony, odżywki itp.
został mi polecony przez osobe ktorej nadmiernie wypadały wlosy po urodzeniu dziecka.
ja osobiscie tonik stosowałam raz dziennie, wieczorem na suche włosy wcierając w skórę głowy wacikiem kosmetycznym.
Na prawdę gorąco polecam
martulla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-29, 12:39   #225
kaszka123
Przyczajenie

GG do kaszka123

Hmm a mogłabym go stosowac co 2-3 dni?? (tonik)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-02, 19:12   #226
kaszka123
Przyczajenie

GG do kaszka123

Stosuje mimo ze wlosy mi nie wypadają I są lepsze
Polecam
Stary 2009-10-04, 03:23   #227
asta3
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez martulla Pokaż wiadomość
a mi Neril uratował włosy!!!!!!
wczesniej mialam bardzo zniszczone włosy i w dodatku wypadały garsciami (z włosow ktore mi wypadly mozna by bylo zrobic niezłą perukę). kiedy chcialam zrobic sobie jakąś fajną fryzurkę, wymagało to nie lada wysiłku żeby zakryć skórę głowy. a po KONSEKWENTNYM stosowaniu toniku Neril włosy są gęste (bez widocznej skóry głowy) mniej sie przetłuszczają. na pewno daje lepsze efekty niz reklamowane w telewizji szampony, odżywki itp.
został mi polecony przez osobe ktorej nadmiernie wypadały wlosy po urodzeniu dziecka.
ja osobiscie tonik stosowałam raz dziennie, wieczorem na suche włosy wcierając w skórę głowy wacikiem kosmetycznym.
Na prawdę gorąco polecam
WITAM, Przez jaki czas wypadały Ci wlosy od kad zaczelas stosowac neril??

---------- Dopisano o 04:23 ---------- Poprzedni post napisano o 04:15 ----------

Ja stosuje Neril od tygodnia (szampon i tonik) Przy pierwszym umyciu i wtraciu toniku wypadlo bardzo malo wlosow, natomiast przy kazdym kolejnym myciu i wcieraniu co raz wiecej. W ogóle wlosy zaczely mi bardzo intensywnie wypadac od kad zaczelam kuracje pokrzywa....(zaczelam codziennie pic i plukac po kazdym myciu...) Wlosy zaczely wypadac jak szalone....W ciagu 2 tygodni stracilam 1/3wlosow wiec chcialam je uratowac i kupilam neril..Ale teraz po tygodniu stosowania nerilu mam ich 3 razy mniej!! Nigdy nie mialam tak malo wlosow!boje sie ze bede zaraz lysa. Jesli do poniedzialku nie przestana wypadac to chyba kupuje vichy ampulki i inneov. Moze to pomoze
asta3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-05, 22:33   #228
Madzia000
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asta3 Pokaż wiadomość
WITAM, Przez jaki czas wypadały Ci wlosy od kad zaczelas stosowac neril??

---------- Dopisano o 04:23 ---------- Poprzedni post napisano o 04:15 ----------

Ja stosuje Neril od tygodnia (szampon i tonik) Przy pierwszym umyciu i wtraciu toniku wypadlo bardzo malo wlosow, natomiast przy kazdym kolejnym myciu i wcieraniu co raz wiecej. W ogóle wlosy zaczely mi bardzo intensywnie wypadac od kad zaczelam kuracje pokrzywa....(zaczelam codziennie pic i plukac po kazdym myciu...) Wlosy zaczely wypadac jak szalone....W ciagu 2 tygodni stracilam 1/3wlosow wiec chcialam je uratowac i kupilam neril..Ale teraz po tygodniu stosowania nerilu mam ich 3 razy mniej!! Nigdy nie mialam tak malo wlosow!boje sie ze bede zaraz lysa. Jesli do poniedzialku nie przestana wypadac to chyba kupuje vichy ampulki i inneov. Moze to pomoze
Mam tą samą sytuacje zuzylam ponad polowę nerilu, wlosy wypadają garsciami NON Stop nie ch mi powie ktos z doswiedczenia czy one wkoncu przestaną wypadac czy nie ? Jesli przestana to sie poswiece do konca kuracji, a jesli nie, to nie ma sie co meczyc i katowac, bo jest gorezj niz bylo ;( poprostu jesli juz mi wypadlo tak jak i tobie te 1/3 wlosow (bo taki jest fakt) to bez sensu przerywac chyba jednak zaryzykuje ... Doradzcie
Nasz Skarb:
JAŚ 09.09.2013

Madzia000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-06, 02:12   #229
asta3
Przyczajenie

Ja sie poddalam, mysle ze w koncu przestalyby wypadac, bo nie mialoby juz co wypadac... Tez mi szkoda ze zaczelam i nie doczekam koncowego efektu, dlatego postanowilam wcierac go tylko w jedna czesc glowy, tam gdzie wlosow prawie nie ma...wiec duzo nie strace...a moze zyskam... Dzis wtaralam w skore nafte+olejek rycynowy+zoltko+lyzeczka cytryny. Po umyciu i czesaniu wlosow znowu duzo wypadlo, ale mniej niz po nerilu no i nie wypadaly podczas dnia. Neril wysuszyl mi wlosy a dzis po tej nafcie mialam blyszczace i pomimo ze mam ich bardzo malo nabraly objetosci. Po 2tygoniowym czytania wszelkich forum, zamowilam olejek sesa i olejek amla. Malo jest postow na ich temat ale jakos mnie przekonaly, tym bardziej ze kokuryu z tego watku tez pisala o tym olejku. Sa to indyjskie olejki. Od dzisiaj pije znowu pokrzywe (2filizanki dziennie) i lykam skrzyp z drozdzami (jak sie skonczy to kupie capivit) i do tego na pewno zmieniam szampon z pantene na klorane lub drmene(polecone przez moich dermatologow). Bardzo prosze tych ktorzy stosowali neril, napiszcie przez ile czasu wypadaly wam wlosy??
Musze dodac ze dzisiaj rowniez zauwazylam odrastajace wloski ale maja 2-3cm...mysle ze to rzepa je pobudzila ale tej niemoge nigdzie znalezc..:/ tak naprawde na przemian z rzepa stosowalam tez nafte wiec teraz nie wiem co tak naprawde podzialalo...moze to i to. Jutro zrobie plukanke z pokrzywy i zobacze czy znowu wypadnie mi tak duzo wlosow jak ostatnio po niej. Z tego co widze nie tylko mi wypadaly po pokrzywie wlosy, moze teraz bedzie lepiej jak u innych.
asta3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-06, 14:38   #230
paradiso perduto
Zakorzenienie

Ja nigdy nie stosowałam szamponu Neril, a zużyłam już kilka opakowań toniku. Jestem nim zachwycona! Mi wypadały włosy mniej więcej przez jakieś dwa tygodnie baaaardzo intensywnie-przeraziłam się, że może na coś choruję, bo raz na 2 dni zdarzało się, że wyszła mi dosłownie cała garść- do takiego stopnia, że nawet zrobiłam sobie wtedy podstawowe badania w laboratorium Oczywiście wszystko było ok. Zainwestowałam w lepszą maskę do włosów, bo Neril i miejska woda mogą podsuszać włosy i przestały już mi tak strzelać przy czesaniu. Potem była jakoś sesja i zapomniałam o wypadających włosach (ale oczywiście konsekwentnie codziennie wmasowywałam przez 10minut w skórę głowy). Przypomniałam sobie jakoś pod koniec marca o problemie wypadających włosów, kiedy to moja fryzjerka powiedziała, że mam istną łączkę na czubku głowy Rzeczywiście była bujniejsza czupryna i trudne do opanowania piórka. Teraz znów mi lecą, ale stosuje tonik dla kobiet ACTIV F Dr Hoting, bo nie mogę upolować Neril'a. Zobaczymy co będzie dalej. Trzymam kciuki za powodzenie w ratowaniu włosów.

Cytat:
Napisane przez asta3 Pokaż wiadomość
Ja sie poddalam, mysle ze w koncu przestalyby wypadac, bo nie mialoby juz co wypadac... Tez mi szkoda ze zaczelam i nie doczekam koncowego efektu, dlatego postanowilam wcierac go tylko w jedna czesc glowy, tam gdzie wlosow prawie nie ma...wiec duzo nie strace...a moze zyskam... Dzis wtaralam w skore nafte+olejek rycynowy+zoltko+lyzeczka cytryny. Po umyciu i czesaniu wlosow znowu duzo wypadlo, ale mniej niz po nerilu no i nie wypadaly podczas dnia. Neril wysuszyl mi wlosy a dzis po tej nafcie mialam blyszczace i pomimo ze mam ich bardzo malo nabraly objetosci. Po 2tygoniowym czytania wszelkich forum, zamowilam olejek sesa i olejek amla. Malo jest postow na ich temat ale jakos mnie przekonaly, tym bardziej ze kokuryu z tego watku tez pisala o tym olejku. Sa to indyjskie olejki. Od dzisiaj pije znowu pokrzywe (2filizanki dziennie) i lykam skrzyp z drozdzami (jak sie skonczy to kupie capivit) i do tego na pewno zmieniam szampon z pantene na klorane lub drmene(polecone przez moich dermatologow). Bardzo prosze tych ktorzy stosowali neril, napiszcie przez ile czasu wypadaly wam wlosy??
Musze dodac ze dzisiaj rowniez zauwazylam odrastajace wloski ale maja 2-3cm...mysle ze to rzepa je pobudzila ale tej niemoge nigdzie znalezc..:/ tak naprawde na przemian z rzepa stosowalam tez nafte wiec teraz nie wiem co tak naprawde podzialalo...moze to i to. Jutro zrobie plukanke z pokrzywy i zobacze czy znowu wypadnie mi tak duzo wlosow jak ostatnio po niej. Z tego co widze nie tylko mi wypadaly po pokrzywie wlosy, moze teraz bedzie lepiej jak u innych.
paradiso perduto jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-08, 14:48   #231
martulla
Przyczajenie

wypadały mi początkowo włosy ale głównie przy myciu. trwało to ok 2 tygodni. ale nie ma co się zrażać, na prawdę. stosujcie go codziennie a efekty są na prawdę widoczne. zaczynają odrastać dość szybko włosy i już tak nie wypadają. grunt to stosować ten tonik regularnie. bądźcie cierpliwe
martulla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-08, 15:07   #232
szpilka666
Raczkowanie

Czy to jest to samo co tonik;
http://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p14321-Neril_Haartonikum_plyn_do _wlosow_200_ml

Moze ktoras z was stosowala??
Stary 2009-10-08, 15:09   #233
Madzia000
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paradiso perduto Pokaż wiadomość
Ja nigdy nie stosowałam szamponu Neril, a zużyłam już kilka opakowań toniku. Jestem nim zachwycona! Mi wypadały włosy mniej więcej przez jakieś dwa tygodnie baaaardzo intensywnie-przeraziłam się, że może na coś choruję, bo raz na 2 dni zdarzało się, że wyszła mi dosłownie cała garść- do takiego stopnia, że nawet zrobiłam sobie wtedy podstawowe badania w laboratorium Oczywiście wszystko było ok. Zainwestowałam w lepszą maskę do włosów, bo Neril i miejska woda mogą podsuszać włosy i przestały już mi tak strzelać przy czesaniu. Potem była jakoś sesja i zapomniałam o wypadających włosach (ale oczywiście konsekwentnie codziennie wmasowywałam przez 10minut w skórę głowy). Przypomniałam sobie jakoś pod koniec marca o problemie wypadających włosów, kiedy to moja fryzjerka powiedziała, że mam istną łączkę na czubku głowy Rzeczywiście była bujniejsza czupryna i trudne do opanowania piórka. Teraz znów mi lecą, ale stosuje tonik dla kobiet ACTIV F Dr Hoting, bo nie mogę upolować Neril'a. Zobaczymy co będzie dalej. Trzymam kciuki za powodzenie w ratowaniu włosów.
a czy stosowalas szampon z tej serii ? Mnie intenstywnie wlosy wypadaja juz dobre 2 tygodnie, jak nie wiecej... Mysle nad zrezygnowaniem z niego, lub ostatecznie stosowanie naprzemian z innym (kupilam Joanne z rzepa do wlosow przetluszczajacych sie ze sklonnoscia d owypadania)
Nasz Skarb:
JAŚ 09.09.2013

Madzia000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-08, 15:10   #234
Narek
Zakorzenienie

Szpilko, to jest właśnie Nerilowy tonik, o którym cały czas piszemy

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-08, 15:46   #235
szpilka666
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Szpilko, to jest właśnie Nerilowy tonik, o którym cały czas piszemy
No to mnie zaskoczylas. Bo bylam przekonana ze piszecie o tym w bialym opakowaniu ktory jest w KWC
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt-9690-opis-Garnier-Neril-Haar-Reaktiv-rewitalizujacy-tonik-do-wlosow-wypadajacych.htm . To jedno i to samo czy jakas nowa wersja??

Edytowane przez szpilka666
Czas edycji: 2009-10-08 o 15:49
szpilka666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-08, 15:50   #236
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szpilka666 Pokaż wiadomość
No to mnie zaskoczylas. Bo bylam przekonana ze piszecie o tym w bialym opakowaniu ktory jest w KWC
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt-9690-opis-Garnier-Neril-Haar-Reaktiv-rewitalizujacy-tonik-do-wlosow-wypadajacych.htm . To jedno i to samo czy jakas nowa wersja??
W KWC jest złe zdjęcie- przedstawia szampon, a nie tonik
Szampon- białe opakowanie z zielonymi elementami.
Tonik- białe opakowanie z niebieskimi elementami

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2009-10-08, 15:54   #237
szpilka666
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
W KWC jest złe zdjęcie- przedstawia szampon, a nie tonik
Szampon- białe opakowanie z zielonymi elementami.
Tonik- białe opakowanie z niebieskimi elementami
Aaaa to już rozumiem Dziękuje za olśnienie mnie
Stary 2009-10-08, 16:10   #238
Narek
Zakorzenienie

Nie ma spraw, polecam się na przyszłość

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2009-10-09, 13:30   #239
paradiso perduto
Zakorzenienie

Nie stosowałam nigdy szamponu Neril. Za to moja mama od dwóch dni myje nim włosy (ale nie używa toniku) i jakby coś się działo, to będę pisać.
Stosowałam przy pierwszym opakowaniu toniku Neril szampon wzmacniający Joanny (z apteczki babuni), ale jakiś specjalnych efektów "pomocniczych" nie było.
paradiso perduto jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-09, 15:20   #240
eyee
Rozeznanie

podobno sa 2 rodzaje toników?czybutelki róznia sie od siebie?róznice podobno sa w składzieBARDZO PROSZE O ODPOWIEDZ I ZDJECIA

od 1.01.2010 *7 min but blasting *50 przysiadów

od 13.01.2010
-zero chipsów, pizzy, kiełbasy, cukru, słodyczy, ciast
od 01.12.2009
-adenozyna, saw palmetto, tran, witaminy,
od 12.01.2010 kwasy
eyee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości