![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Garnier Neril (??)
Witam
![]() też przymierzam się do kupna Nerilu ![]() zacznę od szamponu, a po przypływie kasy dokupię też tonik (albo waxa, nieważne ![]() Moim problemem jest to że włosy bardzo wolno rosną i się przetłuszczają... są megaprzyklapnięte choć od daawna nie używam silikonowców ![]() mam nadzieje że ten szampon im pomoże na ten łojotok. Myję włosy co dwa dni... ale żeby były naprawde świeże i ładne musiałabym co dzień... a to męczące przy długich wiec drugiego dnia zazwczyczaj związuję a włosy traktuję lakierem ![]() co do wypadania.... nie jest tragicznie ale dobrze jednak też nie jest jak się tak przyjrzeć, bo na szczotce zostaje sporo, na dywanie na ubraniach... eh, zakupię go chyba jutro, tylko boje się że będzie za drogi jak na studencką kieszeń ![]()
![]() |
#212 |
Przyczajenie
|
Ja 3 dni temu zakupiłam sobie komplet szampon plus tonik i dzis już nie zauważyłam żadnych włosów w sitku pod prysznicem hurra
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wtedy by nie trzebabyło go tyle ładować ![]()
![]() |
![]() |
#214 |
Przyczajenie
|
wydaje mi się, że można by.. w sumie to niezły pomysł jest najpierw umyć mocno nawilżającym szamponem, a potem nerila dać... może tyle szkód nie będzie wyrządzał?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez Smerfetkaa Czas edycji: 2009-09-10 o 19:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny , takze 3 dni temu zakupilam Neril szamopn i tonik , wsumie to szamopn super sie pieni ale to mzoe dlatego ze najpier myje wlosy bambino a dopiero ponziej nerilem, pozniej nakladam odzywkę dolce a pozniej tonik nie wiem czy cos pomoze ale po dwoch uzyciach wlosy bardziej leca . czy wysusza ?moich chyba nie , a moze to zasluga odzywki , sama nie wiem. pozatym denerwuje mnie nakladanie toniku jest jednak przynajmniej troszke uciazliwe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
justkaM18 strzykawką jest super, nabierasz 1ml i jedziesz po całej głowie strzykaweczką a drugą łapką wmasowujesz.
Tylko bez igły ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#218 |
Raczkowanie
|
oo super sprobuję jutro
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Przyczajenie
|
![]()
Cześc Wszystkim
![]() Mam do was pytanko ; ). Kiedyś przez pewien okres wlosy strasznie wylatywały mi garściami.. bylam w szoku.. zakupiłam Tonik Neril i po tygodniu wszystko powrócilo do normy ![]() A teraz co mojego pytania wrócmy... A więc czy ktoś może wie... czy ten tonik pomaga też na coś innego ![]() Bardzo dużo mi go zostało .. prawie cały... ![]() Bo wzmocnienia nigdy za wiele.. a zależy mi również na szybszym wzroście ![]() Więc czy mi zaczna wypadać? (oby nie ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#221 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() hehe ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#223 |
Przyczajenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Przyczajenie
|
a mi Neril uratował włosy!!!!!!
wczesniej mialam bardzo zniszczone włosy i w dodatku wypadały garsciami (z włosow ktore mi wypadly mozna by bylo zrobic niezłą perukę). kiedy chcialam zrobic sobie jakąś fajną fryzurkę, wymagało to nie lada wysiłku żeby zakryć skórę głowy. a po KONSEKWENTNYM stosowaniu toniku Neril włosy są gęste (bez widocznej skóry głowy) mniej sie przetłuszczają. na pewno daje lepsze efekty niz reklamowane w telewizji szampony, odżywki itp. został mi polecony przez osobe ktorej nadmiernie wypadały wlosy po urodzeniu dziecka. ja osobiscie tonik stosowałam raz dziennie, wieczorem na suche włosy wcierając w skórę głowy wacikiem kosmetycznym. Na prawdę gorąco polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Przyczajenie
|
Hmm a mogłabym go stosowac co 2-3 dni?? (tonik)
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 |
Przyczajenie
|
Stosuje mimo ze wlosy mi nie wypadają
![]() ![]() Polecam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 04:23 ---------- Poprzedni post napisano o 04:15 ---------- Ja stosuje Neril od tygodnia (szampon i tonik) Przy pierwszym umyciu i wtraciu toniku wypadlo bardzo malo wlosow, natomiast przy kazdym kolejnym myciu i wcieraniu co raz wiecej. W ogóle wlosy zaczely mi bardzo intensywnie wypadac od kad zaczelam kuracje pokrzywa....(zaczelam codziennie pic i plukac po kazdym myciu...) Wlosy zaczely wypadac jak szalone....W ciagu 2 tygodni stracilam 1/3wlosow wiec chcialam je uratowac i kupilam neril..Ale teraz po tygodniu stosowania nerilu mam ich 3 razy mniej!! Nigdy nie mialam tak malo wlosow!boje sie ze bede zaraz lysa. Jesli do poniedzialku nie przestana wypadac to chyba kupuje vichy ampulki i inneov. Moze to pomoze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#229 |
Przyczajenie
|
Ja sie poddalam, mysle ze w koncu przestalyby wypadac, bo nie mialoby juz co wypadac... Tez mi szkoda ze zaczelam i nie doczekam koncowego efektu, dlatego postanowilam wcierac go tylko w jedna czesc glowy, tam gdzie wlosow prawie nie ma...wiec duzo nie strace...a moze zyskam... Dzis wtaralam w skore nafte+olejek rycynowy+zoltko+lyzeczka cytryny. Po umyciu i czesaniu wlosow znowu duzo wypadlo, ale mniej niz po nerilu no i nie wypadaly podczas dnia. Neril wysuszyl mi wlosy a dzis po tej nafcie mialam blyszczace i pomimo ze mam ich bardzo malo nabraly objetosci. Po 2tygoniowym czytania wszelkich forum, zamowilam olejek sesa i olejek amla. Malo jest postow na ich temat ale jakos mnie przekonaly, tym bardziej ze kokuryu z tego watku tez pisala o tym olejku. Sa to indyjskie olejki. Od dzisiaj pije znowu pokrzywe (2filizanki dziennie) i lykam skrzyp z drozdzami (jak sie skonczy to kupie capivit) i do tego na pewno zmieniam szampon z pantene na klorane lub drmene(polecone przez moich dermatologow). Bardzo prosze tych ktorzy stosowali neril, napiszcie przez ile czasu wypadaly wam wlosy??
Musze dodac ze dzisiaj rowniez zauwazylam odrastajace wloski ale maja 2-3cm...mysle ze to rzepa je pobudzila ale tej niemoge nigdzie znalezc..:/ tak naprawde na przemian z rzepa stosowalam tez nafte wiec teraz nie wiem co tak naprawde podzialalo...moze to i to. Jutro zrobie plukanke z pokrzywy i zobacze czy znowu wypadnie mi tak duzo wlosow jak ostatnio po niej. Z tego co widze nie tylko mi wypadaly po pokrzywie wlosy, moze teraz bedzie lepiej jak u innych. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 | |
Zakorzenienie
|
Ja nigdy nie stosowałam szamponu Neril, a zużyłam już kilka opakowań toniku. Jestem nim zachwycona! Mi wypadały włosy mniej więcej przez jakieś dwa tygodnie baaaardzo intensywnie-przeraziłam się, że może na coś choruję, bo raz na 2 dni zdarzało się, że wyszła mi dosłownie cała garść- do takiego stopnia, że nawet zrobiłam sobie wtedy podstawowe badania w laboratorium
![]() ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Przyczajenie
|
wypadały mi początkowo włosy ale głównie przy myciu. trwało to ok 2 tygodni. ale nie ma co się zrażać, na prawdę. stosujcie go codziennie a efekty są na prawdę widoczne. zaczynają odrastać dość szybko włosy i już tak nie wypadają. grunt to stosować ten tonik regularnie. bądźcie cierpliwe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Raczkowanie
|
Czy to jest to samo co tonik;
http://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p14321-Neril_Haartonikum_plyn_do _wlosow_200_ml Moze ktoras z was stosowala??
![]() |
#233 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
Szpilko, to jest właśnie Nerilowy tonik, o którym cały czas piszemy
![]()
![]() |
#235 |
Raczkowanie
|
No to mnie zaskoczylas.
![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt-9690-opis-Garnier-Neril-Haar-Reaktiv-rewitalizujacy-tonik-do-wlosow-wypadajacych.htm . To jedno i to samo czy jakas nowa wersja??
![]() Edytowane przez szpilka666 Czas edycji: 2009-10-08 o 15:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szampon- białe opakowanie z zielonymi elementami. Tonik- białe opakowanie z niebieskimi elementami ![]()
![]() |
![]() |
#237 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
Nie ma spraw, polecam się na przyszłość
![]()
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
Nie stosowałam nigdy szamponu Neril. Za to moja mama od dwóch dni myje nim włosy (ale nie używa toniku) i jakby coś się działo, to będę pisać.
Stosowałam przy pierwszym opakowaniu toniku Neril szampon wzmacniający Joanny (z apteczki babuni), ale jakiś specjalnych efektów "pomocniczych" nie było. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Rozeznanie
|
podobno sa 2 rodzaje toników?czybutelki róznia sie od siebie?róznice podobno sa w składzie
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.