|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3031 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Vanilla co dzień wcześniej się tu zjawiasz
![]() U mnie jutro paczuszka z 02 i choć nic w niej dla mnie nie ma, to i tak dreszczyk oczekiwania się pojawia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3032 |
Wtajemniczenie
|
Mam w tym tygodniu pierwszą zmianę więc jestem raniutko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3033 |
Rozeznanie
|
Witam
Przeczytałam własnie posty na temat Tresell silver i chyba ją wezmę. Kilka dziewczyn ją jednak lubi, może nie jest najgorsza ![]() ![]() Z minikatalogu marzy mi się biżuteria Nugat, ale nie chciałabym aby była ona złota. Nie wiecie nic na jej temat? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#3034 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem rozdarta pomiędzy Always, Today i TTA In bloom. Pilnie mi trzeba jakiegoś kwiatowego, wiosennego, lekkiego zapachu ![]()
![]() |
#3035 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3036 | |
Rozeznanie
|
Ciesze się że pomogłam
![]() Cytat:
![]() Wczoraj złożyłam zamówionko z K03 ![]() - perełki brązujące (uwielbiam je ![]() - cień pinky peach - żel algowy SPA z internetowej - a moja mamuśka też się ograniczyła bo wzieła tylko glicerynowy krem do rąk z internetowej ![]() Ten krem w tej wersjii opakowania (zielono białe) jest najlepszy...szkoda że go wycofali..bo ten co teraz jest to bez tej gliceryny ![]() ![]() A mam pytanko..bo teraz w 2 terminie z minikatalogu bedzie mozliwosc skaldania zamowienia i czy moge złozyc zamowionko na 50zł ale tylko rzeczy z samego minikatalogu ? ![]()
![]() |
#3037 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No i co z obecna faktura,musze ja zaplacic czy przysla nowa? Juz pomniejszona o te dwie rzeczy? Przepraszam ze zawracam wam glowe,ale nie mam pojecia co zrobic... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3038 |
Zadomowienie
|
Napisz po prostu ze klientce się nie podoba albo coś, ale z tego co pamietam to można było zakreślić powód zwrotu (moze teraz coś sie zmieniło). Obecną fakturę musisz niestety zapłacić, tak to już jest z fakturami. A oni przyślą Ci osobne rozliczenie jakieś. Tylko ja już nie kojarzę jak to oni rozliczają, chyba w kolejnej fakturze Ci to odejmą czy coś, bo w tej co masz to już zmian nie będzie.
#3039 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3040 |
Raczkowanie
|
Mam pytanko, czy jesli dzisiaj ok. 18 zloze zamowienie na odbior w COK to bede mogla je odebrac w paitek czy bedzie opoznienie 1dniowe i dopiero w pon bede mogla odebrac??
#3041 |
Raczkowanie
|
mam pytanko
czy w biurach avonu zakupie kosmetyki po opuscie takim jakim mam w katalogu? |
![]() ![]() |
![]() |
#3042 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki ja znów was pomęczę z Shine Supreme Reflections
![]() ![]() Na Allegro jest taka fotka koloru On Ice: http://www.allegro.pl/item162270999_...ce_tanio_.html Mam pytanko: czy to jest bardziej beż, czy brąz? ![]() I jeszcze drugi kolorek Sparkling nude: http://www.allegro.pl/item161378426_...i_podklad.html Wygląda na taki ciemny, brudny róż, ale czy któraś widziała go na żywo? ![]() ![]()
#3043 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#3044 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3045 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zapomnialam napisać na temat kremu do cery mieszanej. Ja osobiście mam cerę mieszaną i nie mogłam dopasować sobie kremu z Avonu, bo z serii Pure pore fection ten w zielonym opakowaniu-za bardzo wysuszał, po nawilżającym szybciej skóra się przetłuszczała- moisture 24,krem wzmacniający źródło młodości był fajny po nałożeniu-godzinę po buźka się świeciła. Teraz na zimę używam kremu antystarzeniowego na dzień w kat. 03 na str. 19 jest w zestawie. Moja mama dostała go pod choinkę, ale jej nie pasował, więc wzięlam ja i używam i jestem barzdo zadowolona. Buźkę po nim mam gładką i dziwne, ale tak się nie przetłuszcza jak po innych. Ale jak zwykle to tylko moja opinia, nie każdemu może pasować to co mi pasuje. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3046 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3047 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3048 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3049 |
Raczkowanie
|
A ja , jak kupowałam coś u mnie w biurze to nie dostałam żadnego opustu, tam nawet ta pani mnie nie zapytała, czy jestem konsultantą czy nie
![]()
![]() |
#3050 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3051 |
Zadomowienie
|
![]()
Właśnie przed chwilą przyszła mi paczuszka z 2 kampanii 2 katalogu.
![]() Oto moje wrażenia: Seria sake i ryż- pięknie pachnie a balsam ma blyszczące drobinki brokatowe- super. ![]() Złociście połyskujący cień do powiek Powder Pink-dla koleżanki, ale ładny różowiutki kolorek też z drobinkami. ![]() Balsam lawendowo-rumiankowy z oferty netto. Posmarowałam rękę i najpierw czuć rumianek, po jakimś czasie dopiero lawendę, ale posmarowałam rękę jakieś pół godziny temu i jeszcze go czuć. Dobrze się wchłania- zostawie sobie. ![]() Bardzo fajny jest kremowo-pudrowy podkład w kompakcie z oferty netto (z wyglądu), bo ma lustereczko i fajną gąbeczkę, nie wiem jak bedzię się sprawdzał, bo to dla koleżanki. ![]() Żel do golenia SSS dla mnie - już chyba trzecia tubka, bardzo fajny, nie podrażnia skóry, nie ma po nim czerwonych plamek. ![]() Zapach dla faceta Avon Essence - świeżo trawowy zapach- myślałam,że bedzie lepiej pachniał - ładniej i jakieś zioło tam wyczuwam. ![]() Szampon kojący przeciwłupieżowy z odżywką 2w1 drzewo herbaciane i tymianek- dla mojego taty, zobaczymy jak użyje co powie. ![]() To było małe zamówionko. ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3052 |
Zadomowienie
|
Myślałam że tylko ja jestem rozczarowana Avon Essence :P Dla mnie też on jest trawiasty z lekka..
#3053 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#3054 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie prawda, przynajmniej nie umnie
![]() |
#3055 |
Raczkowanie
|
dziewczyny mówicie o dwóch różnych rzeczsch
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3056 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3057 |
Zakorzenienie
|
isa666 - wkleję ci zdjęcie ten On Ice mimo że już się pojawiały podobne zdjęcia z 10 razy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3058 |
Zakorzenienie
|
dubel
|
![]() ![]() |
![]() |
#3059 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
a co powiecie o zelu pod prysznic spirit z oferty internetowej bo jestem ciekawa jak pachnie zanim zamówie ![]() i jeszcze o tym algowym zelu z planet spa do buzi?? |
![]() ![]() |
![]() |
#3060 |
Raczkowanie
|
Witajcie...ja także widziałam ten On Ice...i wg mnie jest beżo-róż, dość ciekawy kolorek ale musi pasować do karnacji ja jestem szatynką z ciemnymi oczami i wolę same różowe błyszczyki. pozdrawiam..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:01.