Wszystko o Avonie - Część II - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-02-05, 21:36   #3451
aniamik
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez kaatiiaa Pokaż wiadomość
kurcze strasznie mnie kusi ta torebka irlande. Oprócz prośby o dodatkowe zdjęcia mam takie pytanka propo niej: czy ten materiał z którego jest zrobiona jest miękii?
czy wierzchni materiał torebki wydaje się gryby czy raczej taki cieniutki?
i te rączki z czego są wykonane?
czy te magnesiki są raczej dobrze umieszczone i solidnie?
i na koniec pytanko czy poleciła byś ją tak szczerze?

a in bloom brzydka - mnie się nie podoba. Wsumie zrezygnowałam już z biżuterii taline bo jednak myslałamm, że będzie nico inna to może jednak zakupie sobie tą torebke
no to odpowiadam:
Materiał jest miękki i raczej jest cienki, gladki i wydaje mi sie, ze bedzie sie latwo czyscila wilgotną szmatką (mam taką nadzieje )
rączki są trochę sztywne, ale myślę ze ok, chcociaz mogłyby byc z lepszego materiału zrobione
Magnesiki są umieszczone na obu końcach i bardzo dobrze sie zamykaja i otwieraja i mysle ze sa solidne.
Mi sie ta torebka bardzo podoba i osobiscie polecam
aniamik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-05, 21:38   #3452
aniamik
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Selina Pokaż wiadomość
Crystal Aura jest z bransoletką i kryształowym serduszkiem. Galaretek są trzy rodzaje: miód i cytryna, mango i passiflora, czereśnia i gałka muszkatołowa.
Na wyprzedaży są: lakiery do paznokci 4 kolory po 9,9; podwójna konturówka 7,9; tusz z błyszczykiem 14,9; dezodorant SO Free 6,9; antyperspirant Proenergy 7,9; chusteczki antypersp. 5,9; antypersp. w kremie breth i fresh po 4,9; antypersp. osłabiający włoski 5,9; złoty zestaw-krem+kolczyki 49,9; błyszczyk i perfumy w różdżce always 15,9; źródło młodości na dzień 21,9; i małe wody tomorrow i always 4 ml po 15,9.
Mam ten błyszczyk perfect wear. Nawet fajnie sie rozprowadza, oczywiście ta bezbarwna warstwa niezbyt długo się trzyma, ale kolor miałam w sumie 3 godziny i go zmyłam. Wydaje mi sie, że jest dość trwały. Poza tym, fajnie pachnie.
A czy ten blyszczyk perfect wear wysusza usta?

Przepraszam za post pod postem ale nie potrafie jeszcze cytowac kilku wypowiedzi
Stary 2007-02-05, 21:48   #3453
justyna_133
Przyczajenie

Ja mam zawsze termin na poniedziałek a paczkę otrzymję w sobotę

Cytat:
Napisane przez naataliaa*** Pokaż wiadomość
Dziewczyny,mam małe pytanko.Gdy zamawiacie paczkę z dostawą do domu to czy ona przychodzi wtedy kiedy jest wyznaczony termin dostawy czy dzień wcześniej?Pytam bo pamiętam,że któraś z dziewczyn pisała,że jak zamawia we wtorki to w czwartki kurier zwykle przywozi jej paczkę...No a wg tego co pisze w internecie powinno być w piątek.Np jeśli się zamawia 6.02 to wg informacji w strefie dostawa regularna jest 9.02.Jak to wyglada w rzeczywistości?Pomóżcie,p roszę....
justyna_133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-05, 21:56   #3454
cosmo82
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aniamik Pokaż wiadomość

Przepraszam za post pod postem ale nie potrafie jeszcze cytowac kilku wypowiedzi
Między "Cytat" a "Odpow." masz opcję "Wielo-cytuj" i zaznaczasz go w tych postach które chcesz cytować.. a następnie "odpowiedz"
cosmo82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-05, 22:25   #3455
kasiek1122
Zakorzenienie

i mam jeszcze w brakach zestaw sss różowy..no masakra..nie podejrzewalam tych rzeczy o to, że beda w brakach
Stary 2007-02-06, 04:47   #3456
kasiek1122
Zakorzenienie

No to jestem dziś pierwszą osobą oczekującą nowego katalogu
Stary 2007-02-06, 05:31   #3457
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
ja w czwartek składam zamówienie z kat.3 -KLUB RÓŻY -zdobyty (po raz pierwszy odkąd jestem konsultantką tj .prawie 5 lat)
no to gratulacje!!!

ja dziś składam zamówienie na k03. też mam chętnych na perełki brązujące, więc mam nadzieję, że nie będą nagle w brakach!! a dla siebie chciałam cienie Chocolate i podkład w musie - ciekawe czy przyjdą...

a co do k05 to też zaintrygowały mnie te galaretki...
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-06, 05:48   #3458
porzeczka2602
Zakorzenienie

hej
ja też mam już papierowa 5 i nie wiem czy wiecie że seria cukier i orzech włoski ma dzwoneczek
fakt, klubowiczki róży nie dostają nic prócz katalogu
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-06, 05:54   #3459
margo80
Zakorzenienie

przyłączam sie do grona oczekujących na 05. co prawda teraz zmykam do pracy, ale szybko dziś kończę (10.30 ), potem jeszcze jestem zajęta od 14 do 16. może jak wrócę po południu to katalogu już będzie na mnie czekał...

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-06, 06:15   #3460
agusiia69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
hej
ja też mam już papierowa 5 i nie wiem czy wiecie że seria cukier i orzech włoski ma dzwoneczek
miają dzwoneczek ? a ja jeszcze nigdy tego zapachu nie wyprubowałam a bardzo chciałam bo słyszałam ze jest bardzo słodki moze sie w 05 skusze na niego moze balsamik..

mnie również zaintrygowały te galaretki

zaraz mykam do szkoły, bede koło 15 więc katalogu 05 jeszcze nie bedzie, wiec jak spedze czas u chłopaka i wroce to bedzie na mnie pewno czekał katalog juz sie nie moge doczekac
Stary 2007-02-06, 06:34   #3461
gosus
Rozeznanie

Witam
Patusia 22 gratulacje z wejscia do klubu róży
Pozdrawiam
gosus jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-02-06, 06:39   #3462
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
hej
O nie żel pod prysznic z tej serii jest moim ulubionym! w takim razie już w k4 zaopatrzę się w tą serię, bo chciałam wypróbowac całą, a żelu miałam już chyba 5 buteleczek.. Dobrze, że chociaż o wanilii nie ma takich złych wiadomości (chociaż z kolei żelu z tej serii nie trawię )
No to czekam razem z Wami na katalog

A jeszcze jedno.. Tak hucznie tu zapowiadałam, że nic nie zamawiam z k3, ale jednak w chwili ostatecznego wyboru - w dniu, w którym moja konsultantka składała zamówienie - nie wytrzymałam i wzięłam żel pod prysznic Be Sensual to się nazywa silna wola
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-06, 06:41   #3463
gosus
Rozeznanie

A pamiętacie jak w zapowiedziach Avon mówił o wirtualnych zestawach bizuterii i wszyscy sie z tego chichotali. Ciekawe o co to chodziło? pozdrawiam
gosus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-06, 07:25   #3464
majula
Zakorzenienie

Witam
Cytat:
ja w czwartek składam zamówienie z kat.3 -KLUB RÓŻY -zdobyty (po raz pierwszy odkąd jestem konsultantką tj .prawie 5 lat)
gratuluje ja katalog 05 zobacze po 17 jak wroce z pracy
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-06, 07:30   #3465
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Cytat:
Napisane przez kasiek1122 Pokaż wiadomość
wreszcie mam podgląd fakturki..i mam w brakach szczotke do włosów i zestaw spa biała herbata a jako produkty alternatywne przyjdą mi prefumki w rożdżce Prerceive i konturówka do powiek brown..
ej..głupiej szczotki nie ma..
chociaż tyle, że są perełki ( o nie najbardziej się bałam)
no nie, mam nadzieje, że jak moja konsultanka składać będzie zamówienie to zestaw z białą herbatą już będzie i nie będe musiała, czekać na niego aż do katalogu 4

Cytat:
A proszę bardzo
Cytat:
no to odpowiadam:
Materiał jest miękki i raczej jest cienki, gladki i wydaje mi sie, ze bedzie sie latwo czyscila wilgotną szmatką (mam taką nadzieje )
rączki są trochę sztywne, ale myślę ze ok, chcociaz mogłyby byc z lepszego materiału zrobione
Magnesiki są umieszczone na obu końcach i bardzo dobrze sie zamykaja i otwieraja i mysle ze sa solidne.
Mi sie ta torebka bardzo podoba i osobiscie polecam
och dziękuje bardzo zarówno za dodatkowe zdjęcia jak i opis, wsumie barzo kusi mam nadziej, że funduszy mi wystarczy

Mój BLOG
http://komodakasiuli.blog.pl
kaatiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-06, 07:36   #3466
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Cytat:
gratulacje

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
przyłączam sie do grona oczekujących na 05. co prawda teraz zmykam do pracy, ale szybko dziś kończę (10.30 ), potem jeszcze jestem zajęta od 14 do 16. może jak wrócę po południu to katalogu już będzie na mnie czekał...
ja kończę o 19 więc chyba już nie będzie takiego ruchu i na spokojnie obejrzę katalog
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-06, 07:46   #3467
asicka1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dorotqa Pokaż wiadomość
Ja mam tą suszarkę i jestem z niej naprawdę zadowolona. Nic się nie psuje, wygląda porządnie. Ma odłączany koncentrator powietrza. Można ustawić temperaturę nawiewu (zimny, ciepły, gorący) i jego siłę (lekki i mocny). Wadą jest może tylko to, że przy mocnym nawiewie głośno "chodzi", ale jak się jej używa to się do tego przyzwyczaja
Dzieki za wyczerpujaca odpowiedz
asicka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-06, 07:49   #3468
isa666
Zakorzenienie

Czy ja tu dobrze widziałam coś o galaretkach?
Stary 2007-02-06, 08:04   #3469
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorotqa Pokaż wiadomość
Ja mam tą suszarkę i jestem z niej naprawdę zadowolona. Nic się nie psuje, wygląda porządnie. Ma odłączany koncentrator powietrza. Można ustawić temperaturę nawiewu (zimny, ciepły, gorący) i jego siłę (lekki i mocny). Wadą jest może tylko to, że przy mocnym nawiewie głośno "chodzi", ale jak się jej używa to się do tego przyzwyczaja
Bo to wkońcu Remington !

Cytat:
Napisane przez naataliaa*** Pokaż wiadomość
Dziewczyny,mam małe pytanko.Gdy zamawiacie paczkę z dostawą do domu to czy ona przychodzi wtedy kiedy jest wyznaczony termin dostawy czy dzień wcześniej?Pytam bo pamiętam,że któraś z dziewczyn pisała,że jak zamawia we wtorki to w czwartki kurier zwykle przywozi jej paczkę...No a wg tego co pisze w internecie powinno być w piątek.Np jeśli się zamawia 6.02 to wg informacji w strefie dostawa regularna jest 9.02.Jak to wyglada w rzeczywistości?Pomóżcie,p roszę....
Mi, w czasie świąt, gdy termin dostawy był w poniedziałek to zawsze przychodziła mi w soboty... i fajnie było. A tak normalnie to teraz mam terminy we wtorki i we wtorki mi przychodzi, tak więc za tydzień paczuszka

Cytat:
Napisane przez justyna_133 Pokaż wiadomość
Ja mam zawsze termin na poniedziałek a paczkę otrzymję w sobotę
to tak jak ja pomiędzy świętami

Cytat:
Napisane przez majula Pokaż wiadomość
Witam

gratuluje ja katalog 05 zobacze po 17 jak wroce z pracy
A ja obejrze może dopiero po 19.... albo jutro... nauka

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-02-06, 08:09   #3470
asia_z
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
Mi ten żel też z początku ciężko się wyciskał..w ogóle był taki "paćkowaty" ale po paru użyciach jakoś "rozmiękł"..moze temu że już troszkę użyłam i powietrze dostało się do środka Bardzo mocno czyści skóre i po zmyciu żelu twarz jest starsnzie napięta..konieczny jest później krem nawilżający ;]
A co do algowego żelu SPA..to jednak się rozpuścił...ta "galaretka" była jednak spowodowana tym że kosmetyk przebywał w chłodzie.Uff a już się bałam ze mi bubla dali
mi na razie się jeszcze dość ciężko wyciska, ale mam nadzieje, że to się poprawi ale zgadzam się , że dobrze czyści skórę i trzeba użyć kremu, bo skóra jest napięta

Cytat:
hej
jak to orzeszka wycofują ?? a ja tak lubie peeling z tej serii!!!! będę musiała zrobić zapasy...
Stary 2007-02-06, 08:12   #3471
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość

tak galaretki do kąpieli miód i cytryna,mango i passiflora,czereśnia i gałka muszkatołowa
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-06, 08:23   #3472
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
tak galaretki do kąpieli miód i cytryna,mango i passiflora,czereśnia i gałka muszkatołowa
Ale mnie strasznie ciekawi jak one będą wyglądać
Stary 2007-02-06, 08:47   #3473
Basienka27
Raczkowanie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3620825]

okropna

niedobrze, koleżanka mamy chciała

taaa 14.....

[/QUOTE]
Witam cos mi sie wydaje ze mi nie wierzysz?? a ja jestem konsultantka sprzedaja kosmetyki moim klientkom 20% taniej niz w katalogu i dlatego duzo wiecej zamawiaja a ja moge wtedy uzbierac duze zamowienie i mam opust na 30% nie zalezy mi na duzym zarobku poprostu zawsze cos fajnego dostane za duze zamowienie i to mi wystarczy dlatego szybciej uda mi sie dostac do klubu róży, pracuje w szkole wiec na brak klientek nie narzekam... Pozdrawiam i zycze milego dnia
Basienka27 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-02-06, 09:39   #3474
asicka1
Raczkowanie

Zlozylam juz zamowienie czekam na podglad pewnie minie sporo czasu zanim sie doczekam Pierwszy raz od 8 lat udalo mi sie zebrac zamowienie na ponad 1300 zl <jupi> ciekawe czy bedzie duzo brakow oby nie jak bede miala juz podglad to podziele sie z Wami iformacja co jest a czego nie ma buziaczki
Stary 2007-02-06, 09:58   #3475
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

aniamik mam jeszcze jedno pytanko (już ostatnie) propo tej torebki irlande, czy da się ją nosić na ramieniu, czy tylko w ręce. bo w katalogu pisze że długość rączek 19 cm i tak mnie ta kwestia tego zastanawia. Pamiętam, że kiedyś ktoś mówił że widział tą torebke w coku i że raczej na ramie się nie nadaje, więc chciała bym się upewnić jak to tak właściwie jest z tym? Czy na kórtke da się wcisnąć na ramie tą torebke i czy chociaż na sweterek się da? Z góry dziękuje za odpowiedz

Mój BLOG
http://komodakasiuli.blog.pl
kaatiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-06, 10:28   #3476
Ulaczek
Rozeznanie

o jejku dopiero 11:30 a tu juz 44 przeglądających co to będzie wieczorem
Ulaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-06, 10:32   #3477
aniamik
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kaatiiaa Pokaż wiadomość
aniamik mam jeszcze jedno pytanko (już ostatnie) propo tej torebki irlande, czy da się ją nosić na ramieniu, czy tylko w ręce. bo w katalogu pisze że długość rączek 19 cm i tak mnie ta kwestia tego zastanawia. Pamiętam, że kiedyś ktoś mówił że widział tą torebke w coku i że raczej na ramie się nie nadaje, więc chciała bym się upewnić jak to tak właściwie jest z tym? Czy na kórtke da się wcisnąć na ramie tą torebke i czy chociaż na sweterek się da? Z góry dziękuje za odpowiedz
Da sie zalozyc na swterek bo wczoraj probowalam i ladnie bardzo wyglada na ramieniu
Stary 2007-02-06, 11:17   #3478
asicka1
Raczkowanie

Wyslalam zamowienie i zawsze przychodzilo mi za chwilke potwierdzenie na maila tym razem minelo juz kilka godzin i nic nie mam na skrzynce wiecie moze dlaczego? miala ktoras z Was taka sytuacje? boje sie ze cos nie tak ale w historii mam pobrane do realizacji
Stary 2007-02-06, 11:26   #3479
Tulipinka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez asicka1 Pokaż wiadomość
Wyslalam zamowienie i zawsze przychodzilo mi za chwilke potwierdzenie na maila tym razem minelo juz kilka godzin i nic nie mam na skrzynce wiecie moze dlaczego? miala ktoras z Was taka sytuacje? boje sie ze cos nie tak ale w historii mam pobrane do realizacji

będzie ok
Tulipinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-06, 11:29   #3480
asicka1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tulipinka Pokaż wiadomość
będzie ok
Dzieki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości