|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3511 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
mam juz fakturke z 03 i przyjdzie wszystko
![]() 73 ogladajace osoby=D
#3512 |
Zadomowienie
|
Fakt - katalog powalajacy nie jest.
Mnie kusza te galaretki i promienny blyszczyk,ale z tego co widze to wiekszosc kolorow utrzymana jest w tonacji rozu i okolic ,a to nie dla mnie kolory ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3513 |
Raczkowanie
|
Dzięki Asiuchna za katalog
![]() Obejrzałam na razie tylko raz no i stwierdzam,że pare fajnych rzeczy by się znalazło dla mnie(ale to jak zwykle).Chociaż jakiś bardzo powalający nie jest...Ale to dobrze,bo może kupię mniej... ![]()
#3514 |
Zakorzenienie
|
Mam już fakturę i ... zaraz się posikam ze śmiechu, ale zamówiłam na farta (zamówienie z K03 na I termin) tą pur blancę ( 4 sztuki) z oferty internetowej z K02 i ... przyjdą
![]() ![]() Przyjdzie wszystko oprócz: PW TRW.POD.SPF 10 CREAM Produkt alternatywny to: ANEW PROGR.LIFT.OK.OCZU.VB Przy książce zamówień mam napis brak w magazynie i nigdzie nie widzę, żeby była ona dalej produktem alternatywnym czy cuś ![]() ![]() ![]() o widzę, że jest nowy katalog ![]() Napiszę jeszcze, że przyjdzie: 1. cytrusowy żel pod prysznic 2. biżuteria taline 3. żelowe poduszeczki pod stopy 4. zestaw blacku suede touch 5. podkłady rozświetlająco-antystresowe 6. podkłady matujące 7. podkład liftingujący 8. torebka irlande 9. kuracja parafinowa do dłoni i stóp 10. perfumetki 11. wszystko z solutions plus naszyjnik solutions 12. zestaw odmładzający AS 13. tusz czarny pełnia rzęs 14. atomizer 15. zaległa pianka dodająca włosom objętości 16.bransoletka cantenbury 17. perełki brązujące to chyba tyle, z takich rzeczy, które najbardzij by Was interesowały o i teraz zauważyłam na końcu tą książkę zamówień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3515 |
Raczkowanie
|
Dzięki serdeczne Asiuchna, obejrzałam ten nowy katalog i niczym mnie nie zachwycił, tak jak i dwa poprzednie
![]() ![]()
#3516 |
Wtajemniczenie
|
Asiuchna Dobra Duszyczko dzieki za katalog
![]() Mnie zainteresowaly: galaretka czeresniowa ![]() ![]() Teraz dumam nad katalogiem 3.. Podobala mi sie torba In Bloom, ale teraz podoba mi sie mniej ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3517 |
Raczkowanie
|
no właśnie.. jeśli miałabym już cos wskazać to pewnie skuszę się na tą nową galaretkę, ale chyba nic innego no i ciekawe jak tam pachnie nowa seria pro...(ale nie mogę się doczytać nazwy
![]() ![]()
#3518 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3519 |
Rozeznanie
|
A mnie ciekawi zapach nowego szamponu Naturals jabłko i rozmaryn
![]() ![]()
#3520 |
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Wstyd sie przyznac, ale nie znam AVONU ![]() ![]() ok. 35 Euro za 50 ml. Znalazlam tam Rare Pearls i Treselle Silver po bardzo niskiej cenie (wysprzedaz). Moglobyscie mi opisac jak one pachna? Sa lekkie czy raczej ciezki? Dziekuje i pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3521 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny,a czy jest już skompresowana wersja k05
![]()
![]() |
#3522 |
Zakorzenienie
|
Nic mnie interesuje w nowym katalogu..bardzo dobrze
![]() Wiecej pieniazkow bedzie ![]() A w obecnym ktory dostane w czwartek czyli k3 zamawialam tylko broszke"rozowa wstazeczka" i probki podkladu rozswietlajacego.
![]() |
#3523 |
Zadomowienie
|
Jakoś bardziej podobały mi się 2 poprzednie katalogi. W tym ceny są trochę wyzsze niz zwykle (chodzi mi o serie Naturals) więc zrobię zakupy z 3 i 4
![]() ![]() ![]() No i ciekawi mnie ta nowa woda perfumowana. Ale jak czytałam że sporo cytrusów to niekoniecznie może mi się podobać. No ale - dopiero pod koniec lutego dostanę zamówienie z 3... więc do 5 jeszcze sporo czasu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3524 |
Zakorzenienie
|
Asiuchna, dzięki za skany
![]() ![]()
#3525 |
Zadomowienie
|
SUARTI:
Wstyd sie przyznac, ale nie znam AVONU ![]() ![]() ok. 35 Euro za 50 ml. ![]() ![]() Znalazlam tam Rare Pearls i Treselle Silver po bardzo niskiej cenie (wysprzedaz). Moglobyscie mi opisac jak one pachna? Sa lekkie czy raczej ciezki? U nas juz od dawna nie ma Rare Pearls (wielka szkoda) ![]() ![]() Jest to zapach raczej ciężki, duszny, kojarzy mi się z elegancją i ta nazwa i również perłowa buteleczka świetnie do niego pasują ![]() Ale z tego co wiem jest raczej kontrowersyjnym zapachem i nie każdemu przypadnie do gustu. Jeśli chcesz i nie boisz się zaryzykować to bardzo polecam, zwłaszcza jeśli masz możliwość kupić taniej. Treselle Silver nie znam niestety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3526 |
Raczkowanie
|
Asiuchna dzięki wielkie za czas i życzliwość. Ja skuszę się na program zarobkowy Solution do twarzy. Kończą się zapasy. Woda z demo też nęci ale najpierw muszę ją powąchać w realu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3527 |
Zakorzenienie
|
Asiuchna -
![]() A możesz jeszcze powiedzieć co to za nowść w Planet Spa? Jakiś żel z peelingiem czy źle odczytałam? I z jakiej serii? I czy dobrze widzę, że wycofują My Lip Miracle, i zwykłą i diamentową? A K5 faktycznie nie powala promocjami, ale z drugiej strony ma fajne nowości. Mnie się spodobały te nowe błyszczyki Lip Radiance wzorowane chyba na Shine Elixir Maybelline. A że Shine Elixir już podbiła moje serce, to i na tą mam ochotę, zwłaszcza, że już widzę ze 2 kolorki dla siebie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3528 |
Zakorzenienie
|
Asiuchna - dzięki jak zwykle
![]() chyba zauważyłam chwilowy powrót limonki i werbeny ![]() jeszcze raz dzięki ! |
![]() ![]() |
![]() |
#3529 |
Zakorzenienie
|
dzięki Asiuchna za katalog
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3530 |
Raczkowanie
|
Wielkie dzięki dla naszej wspanialej Asiuchny za poświecony czas. Mnie raczej nic w tym katalogu nie zachwycilo- dobrze wiecej kasy mi zostanie. Mykam robic zamowienie z k3 Pozdrawiam, pa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3531 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3532 |
Zakorzenienie
|
no ja Hydra Radiance zamawiam sobie w demo do K04
![]() ![]() ![]() a wrzuciłam fotki asiuchny na fotosika, i dałam link w podpisie ![]()
#3533 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Linki: k05.rar lub http://www.speedyshare.com/426970340.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3534 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kupie obie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3535 |
Zakorzenienie
|
Asiuchna dziękuje za katalog.
![]() Ja także nie widzę w nim nic dla siebie, za to interesująco zapowiadaja się nowe perfumy z demo. Jeśli na cokolwiek się zdecyduję to właśnie na nie, choć zawsze wolę powąchać zapach nim go sobie kupię. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3538 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3539 | ||
Zadomowienie
|
Proszę bardzo Dziewczęta
![]() Cytat:
![]() Żeczywiście już się przyglądałam My Lip Miracle i widzę dzwoneczki ![]() ![]() Zapachy galaretek to: -miód i cytryna -mango i passiflora -czereśnia i gałka muszkatołowa Cytat:
![]() [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3628333]Asiuchna dziękuję ![]() ![]() Zawstydzacie mnie ![]() Mi się nie podoba... hm...Nie wiem do czego to przyrównać, ale śmieszny zapaszek. Taki niby świeży, a ostry jednocześnie... Wwąchuje się w tą strone i nie wiem... Niby coś mi przypomina, ale nie umiem sobie przypomnieć co. ![]() ![]()
![]() |
#3540 |
Zakorzenienie
|
DZieki Wielkie Asiuchna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:11.