|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
mam juz fakturke z 03 i przyjdzie wszystko
przyjdzie m.in. 2x zestaw Pur Blanca, nowy tusz z CT, zalegle skarpetki, bizuteria Taline, 2x nowy meski zel pod prysznic, zestaw AS przeciw oznakom starzenia, zestaw Full Speed, perelki brazujace, szminki glass reflections Berry i Nectar, zestaw z mineralam z m. martwego, tusz do kresek z wyprzedazy i wiele innych=D przyjda nawet dwie zalegle wody individual blue ktore rzekomo mialy byc 9 marca73 ogladajace osoby=D
|
#3512 |
|
Zadomowienie
|
Fakt - katalog powalajacy nie jest.
Mnie kusza te galaretki i promienny blyszczyk,ale z tego co widze to wiekszosc kolorow utrzymana jest w tonacji rozu i okolic ,a to nie dla mnie kolory |
|
|
|
#3513 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki Asiuchna za katalog
Obejrzałam na razie tylko raz no i stwierdzam,że pare fajnych rzeczy by się znalazło dla mnie(ale to jak zwykle).Chociaż jakiś bardzo powalający nie jest...Ale to dobrze,bo może kupię mniej...
|
#3514 |
|
Zakorzenienie
|
Mam już fakturę i ... zaraz się posikam ze śmiechu, ale zamówiłam na farta (zamówienie z K03 na I termin) tą pur blancę ( 4 sztuki) z oferty internetowej z K02 i ... przyjdą
Przyjdzie wszystko oprócz: PW TRW.POD.SPF 10 CREAM Produkt alternatywny to: ANEW PROGR.LIFT.OK.OCZU.VB Przy książce zamówień mam napis brak w magazynie i nigdzie nie widzę, żeby była ona dalej produktem alternatywnym czy cuś ![]() ![]() ![]() o widzę, że jest nowy katalog Napiszę jeszcze, że przyjdzie: 1. cytrusowy żel pod prysznic 2. biżuteria taline 3. żelowe poduszeczki pod stopy 4. zestaw blacku suede touch 5. podkłady rozświetlająco-antystresowe 6. podkłady matujące 7. podkład liftingujący 8. torebka irlande 9. kuracja parafinowa do dłoni i stóp 10. perfumetki 11. wszystko z solutions plus naszyjnik solutions 12. zestaw odmładzający AS 13. tusz czarny pełnia rzęs 14. atomizer 15. zaległa pianka dodająca włosom objętości 16.bransoletka cantenbury 17. perełki brązujące to chyba tyle, z takich rzeczy, które najbardzij by Was interesowały o i teraz zauważyłam na końcu tą książkę zamówień
|
|
|
|
#3515 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki serdeczne Asiuchna, obejrzałam ten nowy katalog i niczym mnie nie zachwycił, tak jak i dwa poprzednie
, a może i dobrze wydam więcej na Oriflame
|
#3516 |
|
Wtajemniczenie
|
Asiuchna Dobra Duszyczko dzieki za katalog
![]() Mnie zainteresowaly: galaretka czeresniowa , promienny blyszczyk, paletka cieni w kremie i chyba wezme wreszcie oslawiona szminke Arabiam Glow ![]() Teraz dumam nad katalogiem 3.. Podobala mi sie torba In Bloom, ale teraz podoba mi sie mniej a i zapach pewnie mnie nie powali, bo jeszcze zaden zapach Avonu tego nie dokonal Intryguje mnie program na usta, ale pewnie nie bedzie mi sie chcialo go uzywac, wiec raczej odpuszcze.. Myslalam o zlotej szmince, ale po co mi kolejna szminka.. Na pewno za to wezme pianke i krem PoreFection. No, ale jak zobacze katalog 3 na zywo (chyba jutro), to pewnie zmienie zdanie (pare razy)
|
|
|
|
#3517 |
|
Raczkowanie
|
no właśnie.. jeśli miałabym już cos wskazać to pewnie skuszę się na tą nową galaretkę, ale chyba nic innego no i ciekawe jak tam pachnie nowa seria pro...(ale nie mogę się doczytać nazwy
) dla mężczyzn może mojemu TŻ się spodoba
|
#3518 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3519 |
|
Rozeznanie
|
A mnie ciekawi zapach nowego szamponu Naturals jabłko i rozmaryn
Galaretki Naturals i nowa woda dla kobiet z demo - jest to woda perfumowana więc powinna pachnieć nieco dłużej
|
#3520 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
Wstyd sie przyznac, ale nie znam AVONU . Mieszkam w niemczech, i porownujac ceny np. zapachow AVONU tutaj i w Polsce troche zdziwilam .ok. 35 Euro za 50 ml. Znalazlam tam Rare Pearls i Treselle Silver po bardzo niskiej cenie (wysprzedaz). Moglobyscie mi opisac jak one pachna? Sa lekkie czy raczej ciezki? Dziekuje i pozdrawiam
|
|
|
|
#3521 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny,a czy jest już skompresowana wersja k05
?
|
|
#3522 |
|
Zakorzenienie
|
Nic mnie interesuje w nowym katalogu..bardzo dobrze
Wiecej pieniazkow bedzie A w obecnym ktory dostane w czwartek czyli k3 zamawialam tylko broszke"rozowa wstazeczka" i probki podkladu rozswietlajacego.
|
|
#3523 |
|
Zadomowienie
|
Jakoś bardziej podobały mi się 2 poprzednie katalogi. W tym ceny są trochę wyzsze niz zwykle (chodzi mi o serie Naturals) więc zrobię zakupy z 3 i 4
i chyba to na tyle - reszta jakas różowa i mdła. Heheheh..już kosmetyki do opalania . Za kolorówkę tez podziękuje.No i ciekawi mnie ta nowa woda perfumowana. Ale jak czytałam że sporo cytrusów to niekoniecznie może mi się podobać. No ale - dopiero pod koniec lutego dostanę zamówienie z 3... więc do 5 jeszcze sporo czasu.
|
|
|
|
#3524 |
|
Zakorzenienie
|
Asiuchna, dzięki za skany
|
#3525 |
|
Zadomowienie
|
SUARTI:
Wstyd sie przyznac, ale nie znam AVONU . Mieszkam w niemczech, i porownujac ceny np. zapachow AVONU tutaj i w Polsce troche zdziwilam .ok. 35 Euro za 50 ml. strasznie drogo U nas te 50 zł jak za wode perfumowaną to wcale nie jest tak dużo...Znalazlam tam Rare Pearls i Treselle Silver po bardzo niskiej cenie (wysprzedaz). Moglobyscie mi opisac jak one pachna? Sa lekkie czy raczej ciezki? U nas juz od dawna nie ma Rare Pearls (wielka szkoda) Udało mi się zachować i posiadam teraz tak z połowę buteleczki. Szkoda że zapach wycofali ale poki co staram się oszczędzać ten co mam ![]() Jest to zapach raczej ciężki, duszny, kojarzy mi się z elegancją i ta nazwa i również perłowa buteleczka świetnie do niego pasują Trudno mi okreslić jaki jest dokładnie - wyczuwam w nim na pewno różę, piżmo i jeszcze coś jakby miodowego. Dodam iż jest bardzo trwały!Ale z tego co wiem jest raczej kontrowersyjnym zapachem i nie każdemu przypadnie do gustu. Jeśli chcesz i nie boisz się zaryzykować to bardzo polecam, zwłaszcza jeśli masz możliwość kupić taniej. Treselle Silver nie znam niestety ![]() |
|
|
|
#3526 |
|
Raczkowanie
|
Asiuchna dzięki wielkie za czas i życzliwość. Ja skuszę się na program zarobkowy Solution do twarzy. Kończą się zapasy. Woda z demo też nęci ale najpierw muszę ją powąchać w realu.
|
|
|
|
#3527 |
|
Zakorzenienie
|
Asiuchna -
A możesz jeszcze powiedzieć co to za nowść w Planet Spa? Jakiś żel z peelingiem czy źle odczytałam? I z jakiej serii? I czy dobrze widzę, że wycofują My Lip Miracle, i zwykłą i diamentową? A K5 faktycznie nie powala promocjami, ale z drugiej strony ma fajne nowości. Mnie się spodobały te nowe błyszczyki Lip Radiance wzorowane chyba na Shine Elixir Maybelline. A że Shine Elixir już podbiła moje serce, to i na tą mam ochotę, zwłaszcza, że już widzę ze 2 kolorki dla siebie Te galaretki pod prysznic też apetycznie wyglądają, ale w sumie jak na produkt pod prysznic te słoiczki nie są chyba zbyt praktyczne A w ogóle jakie tam są zapachy, bom ślepota i dojrzeć nie mogę... No i te nowe kremiki Hydra Radiance też wyglądają kusząco |
|
|
|
#3528 |
|
Zakorzenienie
|
Asiuchna - dzięki jak zwykle
chyba zauważyłam chwilowy powrót limonki i werbeny galaretki też mnie ciekawią, jak i ten nowy zapaszek... akurat wykorzystam to co mam i jeżeli próbeczki mi się spodobają to może się skuszę.jeszcze raz dzięki ! |
|
|
|
#3529 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki Asiuchna za katalog
|
|
|
|
#3530 |
|
Raczkowanie
|
Wielkie dzięki dla naszej wspanialej Asiuchny za poświecony czas. Mnie raczej nic w tym katalogu nie zachwycilo- dobrze wiecej kasy mi zostanie. Mykam robic zamowienie z k3 Pozdrawiam, pa.
|
|
|
|
#3531 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3532 |
|
Zakorzenienie
|
no ja Hydra Radiance zamawiam sobie w demo do K04
a ten katalog mnie jakoś na kolana nie powalił... mało ciekawych rzeczy, więc uda mi się w końcu zaoszczędzić zastanawiam się tylko czy woda z demo jest ładna, bo jak będzie mi zapach pasować, to wezmę ![]() a wrzuciłam fotki asiuchny na fotosika, i dałam link w podpisie
|
#3533 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Linki: k05.rar lub http://www.speedyshare.com/426970340.html |
|
|
|
|
#3534 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kupie obie Lubie ciezkie ,duszne zapachy . Zreszta cena jest tak niska, ze nawet gdy mi sie nie beda podobaly to zadna strata
|
|
|
|
|
#3535 |
|
Zakorzenienie
|
Asiuchna dziękuje za katalog.
Ja także nie widzę w nim nic dla siebie, za to interesująco zapowiadaja się nowe perfumy z demo. Jeśli na cokolwiek się zdecyduję to właśnie na nie, choć zawsze wolę powąchać zapach nim go sobie kupię.
|
|
|
|
#3536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3538 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3539 | ||
|
Zadomowienie
|
Proszę bardzo Dziewczęta
Cytat:
Jest to regenerujący żel pod prysznic z peelingiem z lini ryż i sake.Żeczywiście już się przyglądałam My Lip Miracle i widzę dzwoneczki Mama się zasmuci, bo bardzo diamentową lubiła. Ale może to tylko zmiana opakowań ![]() Zapachy galaretek to: -miód i cytryna -mango i passiflora -czereśnia i gałka muszkatołowa Cytat:
![]() [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3628333]Asiuchna dziękuję [/quote]Zawstydzacie mnie ![]() Mi się nie podoba... hm...Nie wiem do czego to przyrównać, ale śmieszny zapaszek. Taki niby świeży, a ostry jednocześnie... Wwąchuje się w tą strone i nie wiem... Niby coś mi przypomina, ale nie umiem sobie przypomnieć co. Nigdy nie byłam za dobra w opisywaniu zapachów
|
|
#3540 |
|
Zakorzenienie
|
DZieki Wielkie Asiuchna
a woda w demo ma ksztal jak jedna z wod Ori
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:11.

przyjdzie m.in. 2x zestaw Pur Blanca, nowy tusz z CT, zalegle skarpetki, bizuteria Taline, 2x nowy meski zel pod prysznic, zestaw AS przeciw oznakom starzenia, zestaw Full Speed, perelki brazujace, szminki glass reflections Berry i Nectar, zestaw z mineralam z m. martwego, tusz 

, a może i dobrze wydam więcej na Oriflame

, promienny blyszczyk, paletka cieni w kremie i chyba wezme wreszcie oslawiona szminke Arabiam Glow 

Galaretki Naturals i nowa woda dla kobiet z demo - jest to woda perfumowana więc powinna pachnieć nieco dłużej
. Mieszkam w niemczech, i porownujac ceny np. zapachow AVONU tutaj i w Polsce troche zdziwilam
.