|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6481 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
![]() A czy kto moze sie wypowiedziec co do ich konsystencji? Czy kolory sa podobne jak w katalogu? Bylam dzisiaj w COK-u w Lodzi, ale niestety ich nie bylo. Galaretek tez nie I szamponu jablkowego.... kicha
|
|
|
|
|
#6482 |
|
Raczkowanie
|
mam podglad faktury przyjdzie wszystko 0 brakow
|
#6483 |
|
Zakorzenienie
|
Super
![]() Proszę bardzo
|
#6484 |
|
Zadomowienie
|
propo paletek z CT wyszperałam na allegro fotki w realu jednej paletki:
http://www.allegro.pl/item174583391_..._x_1_5_g_.html http://www.allegro.pl/item174664766_...od_avon_u.html nawet nieźle się to oakowanie prezentuje, tylko tej kolory zuepłnie mi nie odpowiadają, złotej niesety nie udało mnie się znaleść na allegro
|
|
|
|
#6485 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Można go ściągnąć ![]() Dziewczyny czy któras już z was miała bądź wie coś na temat Rozświetlającego Serum do Twarzy Sake które jest w demo za 14.90 CZy zapach podobny do reszty z serii Sake,jaka konsystencja..i to ma pompke czy psikacz ![]() real foto True glow : http://www.allegro.pl/item173273503_..._ml.html#photo
|
|
#6486 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za fotki, Kaatiiaa
![]() Paletka ładnie wygląda, ale kolorki nie dla mnie
|
#6487 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mnie także kolorki tej paletki nie przypadły do gustu-ciekawi mnie jak ta złota się prezentuje, szkoda że nie ma fotki na allegro, ale może z czasem się pojawi
|
|
|
|
|
#6488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#6489 |
|
Zadomowienie
|
a mi sie obie te paletki bardzo podobaja
Fiolecik i roz - EXTRA ![]() jesli konsystencja bedzie OK to biore obie
|
|
|
|
#6490 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cienie w paletce Color Trend mają dokładnie taką konsystencję jak na zdjęciu, są kremowe. Złota paletka ma kolory złote
Nie są to brązy, a różne odcienie złota. Z tego co pamiętam to dokładnie takie jak w katalogu, z tym że ten jeden wyglądający na brąz, też jest brązo-złotem Wszystkie są rozświetlajace.
|
|
|
|
#6491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja na pewno jej nie kupię.
|
|
#6492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6493 |
|
Zakorzenienie
|
Była już mowa o niej i mówiono, że pachnie męsko...
|
#6494 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#6495 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Ale na Color Trend się nie skuszę.
|
|
|
|
|
#6496 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Szczerze wam powiem że czekam na te pojedyncze cienie z CT co już wycofali w ofercie netto. chcę beige frost!!!
Edytowane przez Anka :) Czas edycji: 2007-03-12 o 18:51 |
|
|
|
|
#6497 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#6498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#6499 |
|
BAN stały
|
cześć
mam podgląd faktury, braki: z netto full speed i 2* arabian glow. Braki z katalogu to pianka dodająca włosom objętości i 3 razy maskara perfect wear.. Tak sobie myśle skoro ona jest gratis to doślą mi ją w kolejnym zamowieniu? Swoją drogą, mogło być gorzej
|
|
|
|
#6500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#6501 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie składam zamówienie z k04 i tak se myślę,że ta lśniąca szminka CT Butterscotch nie jest taka zła
ale nie wiem jak się bedzie prezentować. Jest taka cielista czy raczej beżowa? Jasna czy ciemna? W katalogach różnie ją pokazują jak zwykle :/ Do posiadaczek - jak wygląda wg was?
|
|
#6502 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli chodzi o kremowe cienie CT to miałam kilka i efekt był, że tak powiem... przezroczysty :P
miałam taką paletkę 3 kolory (beż, róż i fiolet) z lusterkiem i aplikatorkiem i kolor było widać głównie... w zgięciach powiek, gdzie się strasznie zbierał :P jeżeli lubicie przejrzyste odcienie, to może i fajna sprawa, ale jeżeli liczycie na bardziej wyraźny efekt to nie ma się co łudzić, niestety dlatego właśnie nie używam żadnych kremowych cieni
|
|
|
|
#6503 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja sobie chciałam wziąć do szminki a tu lipa, to po co dają gratis skoro na stanie nawet nie mają? Wiecie co... Balsam cukier i orzech włoski na początku był dla mnie ok ale od ok połowy butelki zaczął źle wpływać na moją skórę... Niby jest miękka ale aż się sypie, nie rozumiem...Muszę zakupić niezastąpioną oliwkę bambino, żeby naprawiła wszystko, zresztą jest najlepsza
|
|
|
|
|
#6504 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#6505 |
|
Konto usunięte
|
Mam zawsze ten sam problem...Jak mam zamówienie za ponad 500zł a poprzednie mniej niż 500zł tj 20% to jaki mam teraz? I jest te dodatkowe 3%. Zagmatwałam?
|
|
|
|
#6506 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam ochote na: 1. szampon jablko i rozmaryn ![]() 2. galaretka czeresniowa ![]() 3. promienny blyszczyk (chyba Berry Bliss) i ewentualnie na: 4. maszynke do golenia (akurat bede potrzebowac, wiec moze kupie ta avonowa - jakby ktos cos wiedzial na ich temat, to prosze o recenzje )5. cien zest (PW w starych opakowaniach nawet nie zauwazalam, w nowej szacie kusi mnie ta zielen )A tak w ogole, to w sobote odebralam paczki z kat 03 i 04 (tak sie zlozylo, ze w jednym dniu ) i moje wrazenia sa nastepujace:1. krem - zel matujacy PoreFection - bardzo fajny, ladnie pachnie, lekko sie rozprowadza (to raczej emulsja niz krem czy zel), matuje na kilka godzin 2. pianka oczyszczajaca PoreFection - to juz 3 opakowanie, jakie kupilam, co swiadczy o mojej milosci do tej pianki, wiec nie bede sie powtarzac ![]() 3. lakier Glass Reflections Berry - daje fajny efekt zdrowych, blyszczacych paznokci, jedna wartwa lekko je zaróżawia druga daje bardziej wyrazny, ale transparentny, delikatny kolor, drobinki sa malenkie i slicznie lsnia; lakier dosc szybko schnie, trzyma sie pare dni, a jak schodzi na koncach, to prawie tego nie widac ![]() 4. krem alternative pod oczy - sliczne sloiczek - jajeczko za krotko stosuje, by widziec jakiekolwiek efekty, ale cieplo wypowiem sie o zapachu (delikatny i inny niz w kremie do twarzy), konsystencja super 5. szampon banan i kokos - sliczny zapach ladnie myje wlosy, nie placze ich, nie obciaza - dla mnie bomba ![]() 6. kuferek na kosmetyki - bardzo ladnie wykonany, podoba mi sie ![]() 7. zel sake - przypomina mi scrub tropikalny pachnie nieco inaczej niz balsam (o ile pamietam zapach balsamu, ktory zreszta bardzo mi sie podobal) - zel ma taki jakby swiezszy zapach, niby jest podobny, ale ma chyba jakas dodatkowa nutke, sama nie wiem, bo balsamu mialam probke i nie moge ich teraz porownac; zel mieni sie smiesznie w butelce, ale na skorze tego efektu nie ma, a moze nie zauwazylam dzis uzyje jeszcze raz, to sie przyjrze ![]() 8. tusz Pelnia Rzes - jak dla mnie lepszy od Telescopic L'Oreala ![]() I jeszcze - choc to watek o Avonie - powiem, ze zamowilam sobie nowe zele Oriflame z serii Nature cos tam i sa BEZNADZIEJNE :/ avonowe Naturalsy gora!
|
|
|
|
|
#6507 | |||
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Za Naturalsami nie przepadam, są za drogie jak na swoją jakość. Ale lubię brzoskwiniowy krem do twarzy i scrub cukier/orzech, choć jest zbyt delikatny. Porównywalny do żelu do ciała z granatem Oriflame ![]() Tak na marginesie, to niezbyt lubię Oriflame. Avon jest mi bliższy. |
|||
|
|
|
#6508 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3902227]Mam zawsze ten sam problem...Jak mam zamówienie za ponad 500zł a poprzednie mniej niż 500zł tj 20% to jaki mam teraz? I jest te dodatkowe 3%. Zagmatwałam?[/quote]
Skoro teraz jest ponad 500 to wg tego "lepszy z dwoch" powinno byc teraz w katalogu biezacym 38%. Niestety do nastepnego katalogu te 3% nie przechodzi... a szkoda
|
|
|
|
#6509 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#6510 |
|
Zadomowienie
|
To raczej peeling. Mam soft&renewed; jak dotad uzylam ze 2-3 razy. Zaszkodzic nie zaskodzilo, a moze i nawilzylo
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.

I szamponu jablkowego.... kicha

CZy zapach podobny

jak zwykle przegapiłam 
ja sobie chciałam wziąć