|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1381 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Mam podglad fakturki i tez mam krem glicerynoway alternatywny brak kolczykow loving z internetowej wzielam sobie rowniez etui na bizuterie (najwyzej jak mi sie nie spodoba dam komus w preznecie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1382 |
Wtajemniczenie
|
Asiuchna - wielkie dzięki
![]()
![]() |
#1383 |
Zadomowienie
|
przejżałam już katalog, i szczerze samą siebie zaskoczyłam, mało co mnie się podoba. Z katalogu zaciekawiły mnie: kolczyki i naszyjnik Maeve oraz promocja z PS
z minikatalogu: Nawilżająca maseczka do twarzy z masłem shea i to tyle ![]() ...a tak propo byłam dziś w Cok-u i widziałam tą srebną torebke z kat 03, zwrociłam na nią uwage bo mnie kusiła, ale nie wpadła mi w oko. Uważam, że szkoda na nią tyle kasy. Za taką kwote można kupić zdecydowanie lepszą. Materiał wieszchni jest mięciutki, raczej matowy nie świeci się. W środku podszewka w jasnym koloże wydaje mnie się, że beżowa była. W środku miejsce na tel. kom. rączki nie wiem nawet czy są odpinane, nie zwróciłam na to uwagi. Wogóle wydała mnie się mniejsza, niż moja wyobraźnia mi podpowiadała. Wsumie ja z niej rezygnuje. Myślałam, że uda mnie się zobaczyć tą drugą torebke tzn białą z tym haftem, ale niestety nie było ![]() Ponadto widziałam tą biżuterie alsace i szczerze rozczarowała mnie, a tak kusiła. Biżteria ta bardziej wyglądem orginalnym przypomina z zdjęcia w katalogu 4. Kolorek srebra jest mniejwięcej identyczny jak w kat 4. Ogólnie jakaś beznadziejna mnie się wydała, ale to tylko moje odczucie, uważam, że znacznie lepiej wyglądała biżuteria delphi ładnie się świeciła. Widziałam także naszyjnik z solutions- i musze stwierdzić, że nawet fajny ![]() Widziałam,także zestaw Oralia i uważam, że nie jest za ciekawy i szkoda na niego tych pieniędzy. Są to tylko moje własne opinie, bo wiadomo, że każdy ma inny gust i inne upodobania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1385 |
Raczkowanie
|
Wielkie dzięki dla Asiuchny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Katalog mi się naprawdę podoba...coś czuję,że stracę fortunę ![]() ![]() ![]()
#1386 |
Raczkowanie
|
Mam już podgląd faktury...Nie ma:
-Pur blanki ![]() ![]() -Podkładu perfect wear(to dla mnie więc jakoś przezyję) -rękawiczek(i co ja powiem klientce??) Reszta jest...właściwie wszystko z netto przyszło ![]() Tylko w statusie zamówienia w dalszym ciągu jest "pobrane do realizacji"... MOja KRD mówiła,że paczka powinna być jutro a tam pisze,że 12go...Już sama nie wiem ![]() ![]() ![]()
#1387 |
Zakorzenienie
|
Jeżeli chodzi o katalog to tak średnio mi sie podoba. Pewnie po kilkakrotnym przejrzeniu go coś sobię z niego wybiore ale nie sądze żeby to było dużo rzeczy. Poza tym zaczęłam oszczędzać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1388 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki...
Czy jesli na podglądzie fakturki, w przedostatniej rubryce, tam gdzie są już ceny po odliczeniu opustu itd, mam cenę za pur blance tzn, że ona przyjdzie? ![]() Bo koleżanka zamówiła dla mnie jedną i dla siebie dwie, i mamy tam wpisaną cenę 41 z groszami, więc tak, jakby wszystkie 3 miały przyjśc, tak? ![]() ![]() ![]() A teraz jeszcze w k04 widzę Pur Blancę w kuleczce, bez atomizerka za 20 zł.... no no....szykuje się super ![]() ![]() Asiuchna!!!! Jesteś WIELKA!!!! ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#1389 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1390 |
Zakorzenienie
|
tak, ona przyjdzie
![]() to masz szczęscie, bo mi nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1391 |
Wtajemniczenie
|
JUPI ![]() ![]() ![]() ![]() Chyba rzeczywiście mają te kosmetyki podzielone na dni ![]() ![]() z tym, że teraz miałam dostawę na COK ![]() i jeszcze przyszedł nam błyszczyk PinaColada czy jakoś tak ze specjalnej ![]() I ten krem, za zamówienie powyżej 150zł też ma koleżanka.... ![]() Ale się cieszę z tej pur blanki ![]() Szkoda, że nie wzięłam kilku, miałabym dla kogoś kto nie dostał ![]()
![]() |
#1392 |
Raczkowanie
|
A jak to jest z tym terminem dostawy?Kiedy Ty Kalex odbierasz tą paczkę?Bo nam mniej więcej równo się te fakturki pojawiły..BO u mnie pisze,ze 12go dopiero
![]()
#1393 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1394 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zawsze składam na zamówienie regularne w I terminie (w kielcach nie ma coku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jeśli chodzi o status zamówienia to ono już tak ciągle będzie "pobrane do realizacji", nie zmieni sie na zadne inne slowo ![]() ![]() ja jestem dzień D dla zainteresowanych ![]() edit - ale gapa ze mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1395 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Asiuchna za katalog. Mi się średnio podoba - nie zachwycił mnie, co jest bardzo dziwne...
![]() Oferta netto interesująca, a minikatalog też średni... Tylko ten zestaw na okładce jest bardzo kuszący ![]() P.S. 60 osób na wątku ![]()
#1396 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() poza tym np. Vanilla zamówiene wysłała pod koniec ubiegłego tygodnia, a termin dostawy na wrocławski cok miała na dziś i dziś paczke odebrała, wcześniej ta paczka się tam nie zjawiła ![]() edit - i jeszcze jedno, KRD wprowadziła Cie w blad, bo skoro mialas zlozenie zamowienia przez net do dzisiaj, to gdybys to zamowienie wyslala juz 2 tyg.temu to i tak by Ci je dopiero dziś pobrali do realizacji, to,ze wysylasz zamowienie wczesniej wcale nie znaczy,ze wczesniej paczke otrzymasz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1398 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() to ja się w takim razie, chyba zastanowie jeszcze nad tym cieniem Cytat:
uroczy i to bardzo bardzo kusi ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1399 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dobrze,że mi napisałas,że "pobrane do realizacji"nie zmieni sie na zadne inne słowo-nie musze już odświeżac tej stronki co 2 minuty ![]() ![]() ![]() Ja też jestem dzień D ![]() ![]() Jeszcze raz dzięki za pomoc ![]()
![]() |
#1400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to pobrane do realizacji będzie sobie ciągle tak widnieć, także nie musisz się martwić ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1401 |
Zakorzenienie
|
dobra dziewczyny ja zaraz zmykam do łożka, bo jutro o 6 mam pociąg do Krakowa yyyy
![]() dobrej nocy wszystkim i miłego wizażowania ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1402 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No to mam nadzieje,ze uda Ci się nabyc produkt zastepczy dla mamy TŻ.Ja bede musiała poinformowac mamę mojego TŻ,że nie ma rękawiczek pielęgnacyjnych.Oby doszły w nastepnym zamówieniu ![]()
![]() |
#1403 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jutro muszę dokupić 3 braki katlogowe, które mi nie przyszły, czyli wode indywidual blue, płynny podkład matujący w.beige i pianke dodającą włosom objętości-mam nadzieję,ze będą ![]() ja puściłam moje zamówienie w niedzielę wieczorem - wiedziałam,że pobiorą je dopiero dziś do realizacji, ale myślalam sobie, że może rozdzielają zamówiena wg kolejności zgłoszen ( ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1404 |
Zadomowienie
|
Ciekawie wygladaja te nowe zele podwojne
Czy nowy podklad perfect wear ma takie same odcienie? Czy cena 42,90 to cena regularna? Jaki tusz jest jako gratis? |
![]() ![]() |
![]() |
#1405 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1406 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1407 |
Zakorzenienie
|
pobierają zawsze w tym dniu do którego masz złożenie zamówienia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1408 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny załamałam się
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1409 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1410 |
Raczkowanie
|
No to już będę wiedziec
![]() Chyba sobie przejrza katalog raz jeszcze na spokojnie i czas się szykowac spać bo rano musze wstać na uczelnię:-(
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:30.