Wszystko o Avonie - Część II - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-01-09, 19:01   #1381
asicka1
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Mam podglad fakturki i tez mam krem glicerynoway alternatywny brak kolczykow loving z internetowej wzielam sobie rowniez etui na bizuterie (najwyzej jak mi sie nie spodoba dam komus w preznecie ) poza kolczykami zero brakow sa tusze do rzes peeling ten nowy perfumy be...sensual i inne ale nic z nowosci
asicka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-09, 19:03   #1382
destiny666
Wtajemniczenie

GG do destiny666

Asiuchna - wielkie dzięki
Stary 2007-01-09, 19:07   #1383
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

przejżałam już katalog, i szczerze samą siebie zaskoczyłam, mało co mnie się podoba. Z katalogu zaciekawiły mnie: kolczyki i naszyjnik Maeve oraz promocja z PS
z minikatalogu: Nawilżająca maseczka do twarzy z masłem shea
i to tyle

...a tak propo byłam dziś w Cok-u i widziałam tą srebną torebke z kat 03, zwrociłam na nią uwage bo mnie kusiła, ale nie wpadła mi w oko. Uważam, że szkoda na nią tyle kasy. Za taką kwote można kupić zdecydowanie lepszą. Materiał wieszchni jest mięciutki, raczej matowy nie świeci się. W środku podszewka w jasnym koloże wydaje mnie się, że beżowa była. W środku miejsce na tel. kom. rączki nie wiem nawet czy są odpinane, nie zwróciłam na to uwagi. Wogóle wydała mnie się mniejsza, niż moja wyobraźnia mi podpowiadała. Wsumie ja z niej rezygnuje.

Myślałam, że uda mnie się zobaczyć tą drugą torebke tzn białą z tym haftem, ale niestety nie było a wsumie ona bardziej mnie kusiła.

Ponadto widziałam tą biżuterie alsace i szczerze rozczarowała mnie, a tak kusiła. Biżteria ta bardziej wyglądem orginalnym przypomina z zdjęcia w katalogu 4. Kolorek srebra jest mniejwięcej identyczny jak w kat 4. Ogólnie jakaś beznadziejna mnie się wydała, ale to tylko moje odczucie, uważam, że znacznie lepiej wyglądała biżuteria delphi ładnie się świeciła.

Widziałam także naszyjnik z solutions- i musze stwierdzić, że nawet fajny

Widziałam,także zestaw Oralia i uważam, że nie jest za ciekawy i szkoda na niego tych pieniędzy.

Są to tylko moje własne opinie, bo wiadomo, że każdy ma inny gust i inne upodobania

Mój BLOG
http://komodakasiuli.blog.pl
kaatiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-09, 19:10   #1384
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez asicka1 Pokaż wiadomość
Mam podglad fakturki i tez mam krem glicerynoway alternatywny brak kolczykow loving z internetowej wzielam sobie rowniez etui na bizuterie (najwyzej jak mi sie nie spodoba dam komus w preznecie ) poza kolczykami zero brakow sa tusze do rzes peeling ten nowy perfumy be...sensual i inne ale nic z nowosci
mi też tusze pełnia rzęs przyszły, ten nowy peeling z anew też, jest też woda essence, biżuteria i inne duperele
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-09, 19:12   #1385
naataliaa***
Raczkowanie

Wielkie dzięki dla Asiuchny Jesteś NAPRAWDĘ KOCHANA!!!

Katalog mi się naprawdę podoba...coś czuję,że stracę fortunę Chyba musze poszukać dodatkowej pracy z tej okazji Netto też fajna...Ale muszę się dokładniej przyjrzeć bo na razie to tylko tyle widzialam jak ściągałam
Stary 2007-01-09, 19:17   #1386
naataliaa***
Raczkowanie

Mam już podgląd faktury...Nie ma:
-Pur blanki
-Podkładu perfect wear(to dla mnie więc jakoś przezyję)
-rękawiczek(i co ja powiem klientce??)

Reszta jest...właściwie wszystko z netto przyszło
Tylko w statusie zamówienia w dalszym ciągu jest "pobrane do realizacji"...
MOja KRD mówiła,że paczka powinna być jutro a tam pisze,że 12go...Już sama nie wiem
Stary 2007-01-09, 19:18   #1387
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Jeżeli chodzi o katalog to tak średnio mi sie podoba. Pewnie po kilkakrotnym przejrzeniu go coś sobię z niego wybiore ale nie sądze żeby to było dużo rzeczy. Poza tym zaczęłam oszczędzać
HulaGirl jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-01-09, 19:29   #1388
nutka85
Wtajemniczenie

Dziewczynki...
Czy jesli na podglądzie fakturki, w przedostatniej rubryce, tam gdzie są już ceny po odliczeniu opustu itd, mam cenę za pur blance tzn, że ona przyjdzie?
Bo koleżanka zamówiła dla mnie jedną i dla siebie dwie, i mamy tam wpisaną cenę 41 z groszami, więc tak, jakby wszystkie 3 miały przyjśc, tak?

A teraz jeszcze w k04 widzę Pur Blancę w kuleczce, bez atomizerka za 20 zł....
no no....szykuje się super i jeszcze mój podkład tylko za 23 zł

Asiuchna!!!! Jesteś WIELKA!!!!

Pozdrawiam
Stary 2007-01-09, 19:35   #1389
naataliaa***
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nutka85 Pokaż wiadomość
Dziewczynki...
Czy jesli na podglądzie fakturki, w przedostatniej rubryce, tam gdzie są już ceny po odliczeniu opustu itd, mam cenę za pur blance tzn, że ona przyjdzie?
Bo koleżanka zamówiła dla mnie jedną i dla siebie dwie, i mamy tam wpisaną cenę 41 z groszami, więc tak, jakby wszystkie 3 miały przyjśc, tak?

A teraz jeszcze w k04 widzę Pur Blancę w kuleczce, bez atomizerka za 20 zł....
no no....szykuje się super i jeszcze mój podkład tylko za 23 zł

Asiuchna!!!! Jesteś WIELKA!!!!

Pozdrawiam
Ja mam przy pur blance tylko w pierwszej rubryce 1 a w reszcie same zera więc pewnie ci przyjda wszystkieSzczęsciara
Stary 2007-01-09, 19:36   #1390
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

tak, ona przyjdzie
to masz szczęscie, bo mi nie
Stary 2007-01-09, 19:43   #1391
nutka85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
tak, ona przyjdzie
to masz szczęscie, bo mi nie

JUPI
Chyba rzeczywiście mają te kosmetyki podzielone na dni bo ja jestem dzień J
z tym, że teraz miałam dostawę na COK

i jeszcze przyszedł nam błyszczyk PinaColada czy jakoś tak ze specjalnej
I ten krem, za zamówienie powyżej 150zł też ma koleżanka....

Ale się cieszę z tej pur blanki

Szkoda, że nie wzięłam kilku, miałabym dla kogoś kto nie dostał

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-01-09, 19:43   #1392
naataliaa***
Raczkowanie

A jak to jest z tym terminem dostawy?Kiedy Ty Kalex odbierasz tą paczkę?Bo nam mniej więcej równo się te fakturki pojawiły..BO u mnie pisze,ze 12go dopiero A przy statusie zamówienia nadal mam "pobrane do realizacji".To się jakoś zmieni na "zrealizowane".Ja przez internet pierwszy raz zamawiałam więc jestem trochę zielona...NIe wiem czy się mam szykowac na jutro do Cok czy dopiero 12go...
Stary 2007-01-09, 19:56   #1393
nutka85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez naataliaa*** Pokaż wiadomość
A jak to jest z tym terminem dostawy?Kiedy Ty Kalex odbierasz tą paczkę?Bo nam mniej więcej równo się te fakturki pojawiły..BO u mnie pisze,ze 12go dopiero A przy statusie zamówienia nadal mam "pobrane do realizacji".To się jakoś zmieni na "zrealizowane".Ja przez internet pierwszy raz zamawiałam więc jestem trochę zielona...NIe wiem czy się mam szykowac na jutro do Cok czy dopiero 12go...
jak wejdziesz w składanie zamówień, to masz napisane terminy odbioru paczek w poszczególnych COKach sprawdź sobie tam
Stary 2007-01-09, 20:00   #1394
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
rozumiem,ze masz zamówienie do domu, nie do COK?
ja zawsze składam na zamówienie regularne w I terminie (w kielcach nie ma coku) i zawsze mam skladanie do jakiegos dnia we wtorek, a paczke odbieram w czwartek (zawsze dzien wczesniej przychodzi, niz jest to napisane w harmonogramie) - teraz np. dostane ją w czwartek, zapewne w godzinach popołudniowo-wieczornych, jak zawsze
jeśli chodzi o status zamówienia to ono już tak ciągle będzie "pobrane do realizacji", nie zmieni sie na zadne inne slowo tylko jak liczba kartonow zmieni sie z 0 na 1 badż inna cyfre to znaczy, ze paczka spakowana i przyjedzie do Ciebie
ja jestem dzień D dla zainteresowanych

edit - ale gapa ze mnie widze, ze masz odbiór w COKu, no to paczka będzie 12.01
Stary 2007-01-09, 20:03   #1395
pAtiŚ
Zakorzenienie

Dzięki Asiuchna za katalog. Mi się średnio podoba - nie zachwycił mnie, co jest bardzo dziwne...

Oferta netto interesująca, a minikatalog też średni... Tylko ten zestaw na okładce jest bardzo kuszący

P.S. 60 osób na wątku

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-09, 20:03   #1396
naataliaa***
Raczkowanie

Cytat:
jak wejdziesz w składanie zamówień, to masz napisane terminy odbioru paczek w poszczególnych COKach sprawdź sobie tam
Dzieki Pisze,że 11go...tylko czemu KRD mówiła mi dziś,że skoro wczoraj wieczorem wysyłałam zamówienie to bedzie jutro...Chyba znów będę musiała do niej dzwonić.W cały świat te terminy...pisze,że w moim Cok 11go ,przy historii zamówień pisze,że 12go a KRD mówi,że 10go Chyba musze zdobyć więcej doświadczenia aby poznac te tajniki
Stary 2007-01-09, 20:08   #1397
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Dzieki Pisze,że 11go...tylko czemu KRD mówiła mi dziś,że skoro wczoraj wieczorem wysyłałam zamówienie to bedzie jutro...Chyba znów będę musiała do niej dzwonić.W cały świat te terminy...pisze,że w moim Cok 11go ,przy historii zamówień pisze,że 12go a KRD mówi,że 10go Chyba musze zdobyć więcej doświadczenia aby poznac te tajniki
raczej ta paczka jutro nie będzie, tylko w czwartek, bo nie sądze, żeby przewiezli ją jutro do 12 czy tam 10 (zalezy od ktorej mozna w katowickim coku paczki odbierac) z warszawy do katowictym bardziej, ze dopiero dziś miałaś paczkę spakowaną
poza tym np. Vanilla zamówiene wysłała pod koniec ubiegłego tygodnia, a termin dostawy na wrocławski cok miała na dziś i dziś paczke odebrała, wcześniej ta paczka się tam nie zjawiła

edit - i jeszcze jedno, KRD wprowadziła Cie w blad, bo skoro mialas zlozenie zamowienia przez net do dzisiaj, to gdybys to zamowienie wyslala juz 2 tyg.temu to i tak by Ci je dopiero dziś pobrali do realizacji, to,ze wysylasz zamowienie wczesniej wcale nie znaczy,ze wczesniej paczke otrzymasz
Stary 2007-01-09, 20:08   #1398
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
A i wczoraj mi przyszedł ten chłodzący cień w kremie Pink Lemoniade (czy jakoś tak) i jestem rozczarowana....kolorek bardzo jaśniutki..nie ma takiego brokatu jak wyszedł na zdjęciach które zamieszczała Anka..tzn ma taki opalizujący połysk..bardzo szybko wysycha na powiece więc trzeba go dokładnie rozprowadzić zanim wyschnie..ale jak już wyschnie to paluchem się nie da go zmazać ( i to plus).Kolorek jaśniuteńki..dla mnie za jasny..i jakoś nie wiem czego się spodziewałam po tym cieniu...w katalogu taki fajny i w ogóle a w rzeczywistości mi nie podpasował.Jeszcze raz się nim pomaluję i zobacze jak to będzie wyglądało a jak nie to sprzedaje go.

to ja się w takim razie, chyba zastanowie jeszcze nad tym cieniem

Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
A teraz kolorówka
Co do szminek to
Szminki regeneracyjne mają okropny zapach ale kolorki ok(chociaż Pink Charm troszkę za różowyale ładnie wyglądają na ustach
ładny ten kolorek pink charm

Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
Następne
Naszyjnik Clustericious
uroczy i to bardzo bardzo kusi - pomyśle nad nim, najwyżej z czegoś zrezygnuje

Mój BLOG
http://komodakasiuli.blog.pl
kaatiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-09, 20:09   #1399
naataliaa***
Raczkowanie

Cytat:
rozumiem,ze masz zamówienie do domu, nie do COK?
ja zawsze składam na zamówienie regularne w I terminie (w kielcach nie ma coku) i zawsze mam skladanie do jakiegos dnia we wtorek, a paczke odbieram w czwartek (zawsze dzien wczesniej przychodzi, niz jest to napisane w harmonogramie) - teraz np. dostane ją w czwartek, zapewne w godzinach popołudniowo-wieczornych, jak zawsze
jeśli chodzi o status zamówienia to ono już tak ciągle będzie "pobrane do realizacji", nie zmieni sie na zadne inne slowo tylko jak liczba kartonow zmieni sie z 0 na 1 badż inna cyfre to znaczy, ze paczka spakowana i przyjedzie do Ciebie
ja jestem dzień D dla zainteresowanych

edit - ale gapa ze mnie widze, ze masz odbiór w COKu, no to paczka będzie 12.01
Dziękuję Ci Kalex Jesteś naprawde kochana No mam odbiór w COK.Wydaje mi się,że moja KRD namieszała mi i tyle.
Dobrze,że mi napisałas,że "pobrane do realizacji"nie zmieni sie na zadne inne słowo-nie musze już odświeżac tej stronki co 2 minuty
Ja też jestem dzień D Czyli zamówienia mam identycznie,we wtorki.A paczka w takim razie bedzie czekac w COK w piątek
Jeszcze raz dzięki za pomoc

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-01-09, 20:14   #1400
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Dziękuję Ci Kalex Jesteś naprawde kochana No mam odbiór w COK.Wydaje mi się,że moja KRD namieszała mi i tyle.
Dobrze,że mi napisałas,że "pobrane do realizacji"nie zmieni sie na zadne inne słowo-nie musze już odświeżac tej stronki co 2 minuty
Ja też jestem dzień D Czyli zamówienia mam identycznie,we wtorki.A paczka w takim razie bedzie czekac w COK w piątek
Jeszcze raz dzięki za pomoc
proszę
no to pobrane do realizacji będzie sobie ciągle tak widnieć, także nie musisz się martwić ale widze,że obie sie nie załapałyśmy na pur blanke chciał ją m.in.TŻ dla swojej mamy, a skoro jej nie ma, to została, obarczona misja kupienia jutro w Krakowie dwóch kremów z dax cosmetics, bo mimo,ze dax cosmetics sa dostepne w kielcach, to serii fitolift czy jakos tak (zapisalam sobie w notesie cala nazwe) oczywiscie nigdzie nie mozna znalezc
Stary 2007-01-09, 20:22   #1401
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

dobra dziewczyny ja zaraz zmykam do łożka, bo jutro o 6 mam pociąg do Krakowa yyyy
dobrej nocy wszystkim i miłego wizażowania
Stary 2007-01-09, 20:23   #1402
naataliaa***
Raczkowanie

Cytat:
proszę
no to pobrane do realizacji będzie sobie ciągle tak widnieć, także nie musisz się martwić ale widze,że obie sie nie załapałyśmy na pur blanke chciał ją m.in.TŻ dla swojej mamy, a skoro jej nie ma, to została, obarczona misja kupienia jutro w Krakowie dwóch kremów z dax cosmetics, bo mimo,ze dax cosmetics sa dostepne w kielcach, to serii fitolift czy jakos tak (zapisalam sobie w notesie cala nazwe) oczywiscie nigdzie nie mozna znalezc
No niestety pur blanki nie ma Nie wiem,może jakbym puściła zamówienie wczoraj,ale wcześniej to jakos by tą jedną marna sztukę dosłali.Ale cóż...Niestety sie nie udało Liczyłam się z tym,ze może nie przyjśc ale miałam cihcutka nadzieję,że moze jednak..
No to mam nadzieje,ze uda Ci się nabyc produkt zastepczy dla mamy TŻ.Ja bede musiała poinformowac mamę mojego TŻ,że nie ma rękawiczek pielęgnacyjnych.Oby doszły w nastepnym zamówieniu
Stary 2007-01-09, 20:27   #1403
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
No niestety pur blanki nie ma Nie wiem,może jakbym puściła zamówienie wczoraj,ale wcześniej to jakos by tą jedną marna sztukę dosłali.Ale cóż...Niestety sie nie udało Liczyłam się z tym,ze może nie przyjśc ale miałam cihcutka nadzieję,że moze jednak..
No to mam nadzieje,ze uda Ci się nabyc produkt zastepczy dla mamy TŻ.Ja bede musiała poinformowac mamę mojego TŻ,że nie ma rękawiczek pielęgnacyjnych.Oby doszły w nastepnym zamówieniu
jak będziesz odbierać paczkę w COKu to spytaj o rękawiczki, może będa mieli i uda Ci się je dokupić
ja jutro muszę dokupić 3 braki katlogowe, które mi nie przyszły, czyli wode indywidual blue, płynny podkład matujący w.beige i pianke dodającą włosom objętości-mam nadzieję,ze będą
ja puściłam moje zamówienie w niedzielę wieczorem - wiedziałam,że pobiorą je dopiero dziś do realizacji, ale myślalam sobie, że może rozdzielają zamówiena wg kolejności zgłoszen () to może bym się załapała, ale jak widać nic to nie dało
Stary 2007-01-09, 20:29   #1404
MagdaP
Zadomowienie

Ciekawie wygladaja te nowe zele podwojne
Czy nowy podklad perfect wear ma takie same odcienie? Czy cena 42,90 to cena regularna? Jaki tusz jest jako gratis?
MagdaP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-09, 20:30   #1405
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez MagdaP Pokaż wiadomość
Ciekawie wygladaja te nowe zele podwojne
Czy nowy podklad perfect wear ma takie same odcienie? Czy cena 42,90 to cena regularna? Jaki tusz jest jako gratis?
odcienie się nie zmieniły, a cena to nie wiem, trzeba sie dokładnie przyjrzeć
Stary 2007-01-09, 20:31   #1406
naataliaa***
Raczkowanie

Cytat:
jak będziesz odbierać paczkę w COKu to spytaj o rękawiczki, może będa mieli i uda Ci się je dokupić
ja jutro muszę dokupić 3 braki katlogowe, które mi nie przyszły, czyli wode indywidual blue, płynny podkład matujący w.beige i pianke dodającą włosom objętości-mam nadzieję,ze będą
ja puściłam moje zamówienie w niedzielę wieczorem - wiedziałam,że pobiorą je dopiero dziś do realizacji, ale myślalam sobie, że może rozdzielają zamówiena wg kolejności zgłoszen () to może bym się załapała, ale jak widać nic to nie dało
O...To dzieki za cenna informację...Myślałam,że jest jakaś kolejnośc zgłoszeń ale możliwe,że rzeczywiscie biora to losowo.Myslałam,że jak się wysle szybciej to pobierają szybciej...No cóż,trudno...Zapytam o te rękawiczki,a może akurat uda sie dokupic
Stary 2007-01-09, 20:33   #1407
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

pobierają zawsze w tym dniu do którego masz złożenie zamówienia
Stary 2007-01-09, 20:36   #1408
Anka :)
Wtajemniczenie

Dziewczyny załamałam się liczyłam na nazyjnik KINNSLEY w 04 a tu nie ma
Stary 2007-01-09, 20:40   #1409
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:

i jeszcze przyszedł nam błyszczyk PinaColada czy jakoś tak ze specjalnej
Nutko, mogłabyś mi tak pokrótce opisać ten błyszczyk Pinacolada ? Mniej więcej jaki ma kolor? Bo wygląda na hhmmm...blady....:confuse d:
Ma drobinki?
Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-09, 20:43   #1410
naataliaa***
Raczkowanie

Cytat:
pobierają zawsze w tym dniu do którego masz złożenie zamówienia
No to już będę wiedziecWidocznie kolejność wysyłania nie jest aż tak ważna w takim razie nie ma się co spieszyć na drugi raz.
Chyba sobie przejrza katalog raz jeszcze na spokojnie i czas się szykowac spać bo rano musze wstać na uczelnię:-(

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości