|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#14821 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
- nawilża i wygładza - znakomicie odświeża - zawiera wyciągi z nasion i witaminy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14822 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#14823 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14824 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#14825 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, a ma może któraś z was tą nową szminkę-błyszczyk, czy jakoś tak, w odcieniu takiego różu wpadającego delikatnie w fiolet?
ciekawa jeste, czy kolor jest taki sm jak w katalogu, bo jesli tak to bym się skusiła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14826 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jak Wam sie używa tych nowych kremów Retroactive? Bo widziałam, że kilka z Was kupiło miniaturki.
![]() |
#14827 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nawet na numer nie ma co sie skuszac bo wcale nie ejst taki fajny. chyba ktos naprawde bardzo glupi kupi za taka cene te startery hahaha
![]() |
#14828 |
Konto usunięte
|
Dla mnie jednak została szminka coco rum. Ładna jest, ciemna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14829 |
Zadomowienie
|
O, to się bede musiala zastanowic. Na razie wzielam Berrywine (a mam juz Vintage Wine).
Psiknelam sie Avon Shine - fajny ale to nie to samo co Spirit. Kupowanie przybornika w COKu jest dosc ryzykowne - przy mnie ktos chcial go wymienic (cos nie tak z przykrywka) ale nie bylo na co, bo wszystkie takie same. |
![]() ![]() |
![]() |
#14830 |
Raczkowanie
|
mam podgląd fakturki II zamówienie kat. 7 - żadnych braków, nawet preparaty dousuwania skórek wkońcu przyjdą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14831 |
Raczkowanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4559188]Otóż to, przecież nie ma w Polsce takiej sieci, która za tyle sprzedaje startery. Max chyba jest 15zł a tu 50zł
![]() śmiech na sali ![]() ![]() a ja ostatnio w coku obczaiłam: -bransoletkę Ocean Breeze - nawet fajna ![]() ![]() -bransoletke i kolczyki Tarina - są ok, ale cena za wysoka. za jedno i drugie dałabym po 10zl max. -naszyjnik Zenia - Super ![]() ![]() -zegarek Blanca, na którego jestem napalona strasznie ![]() -cień pojedynczy Chestnut - boski kolorek i aksamitna konsystencja (przynajmniej na nadgarstku)!!!!! normalnie się zauroczyłam w samym odcieniu - uwielbiam takie brąziki ![]()
![]() |
#14832 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dołączam się do prośby ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#14833 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() przydały się ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#14834 |
Rozeznanie
|
Kurde coś mi dobrze idzie z K08 ..już mam na 320 zł
![]() ![]() ![]() ![]()
#14835 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Do katalogu 8 jest w DEMO pomadka nowa ![]() ![]() Jeśli macie katalog 10 i tą stronę z pomadkami - proszę wklejcie !!! Będe wdzięczna za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#14836 |
Zadomowienie
|
A ja wczoraj odebrałam swoją paczuszkę z kat 7
![]() - maseczkę śródziemnomorską do twarzy z oliwką - nie miałam czasu jeszcze jej wypróbować, zapewne na drugi tydzień to uczynię, wówczas podzielę się wrażeniami ![]() - kremowy peeling do twarzy z białą herbatą - miałam go już klika razy, bardzo dobrze się sprawuje ![]() - lustereczko kompaktowe z PS- bardzo fajne, fotki już tu były zamieszczane, jest ładne, duże, srebrne z czarnym nadrukiem kwiatów w czarnym etui Z katalogu 8 kusi mnie wiele min: - błyszczyk Nude - na fotkach tu zamieszczonych ślicznie się przedstawia, ale chyba jego zakup przełożę na późniejszy okres - balsam z beta karotenem, lubie wszystkie przyspieszacze, a tak go chwalicie, że chyba się skuszę - biżuteria Isabeau, Zenia też śliczna, chyba na którąś z tych dwóch się zdecyduje, tylko nie wiem na którą , ciekawi mnie jak w realu te dwie biżu wyglądają - kosmetyczka ze stronki do wyczerpania zapasów - tusz pełnia rzęs - bo już prawie się kończy, a przywiązałam się do niego |
![]() ![]() |
![]() |
#14837 |
Raczkowanie
|
http://☠☠☠☠☠☠☠.com/24xzce
oni naprawde przesadzaja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14838 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ta aukcja już została usunięta przez pracownika Allegro - a cóż to za cuda na niej były, bo niestety nie zdążyłam zobaczyć... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14839 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#14840 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#14841 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a tą czerwoną kosmetyczkę też biorę. Czy widziałaś ją kiedyś "na żywo"? pozdrawiam ![]()
![]() |
#14842 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14843 |
Zakorzenienie
|
Tak sobie patrzę, że ledwo w środę dostanę paczkę to już w piątek zamówienie muszę złożyć. Ludzie poodbierają na drugi termin to nikt z tych na pierwszy znów nie zamówi... Te zmiany mi się nie podobają. Taki pośpiech co tydzień... Gdzie ja klientki znajdę ?
![]() Ja mam upust 30% teraz, bo dobrałam kilka rzeczy żeby przekroczyć próg. A na pierwszy termin 08 mam zamówienie na 28,80zł hehehehe Jeszcze dojdzie moje zamówienie bo mam duży usupst to sobie mogę pozwolić i mamy, która przeważnie też duża zamawia. Chyba muszę od poniedziałku zacząć pisać do klientek, że zbliża się termin składania zamówień... |
![]() ![]() |
![]() |
#14844 |
Raczkowanie
|
Wiecie ci dziewczyny co do ej karty myavon to wydaje mi sie ze ona jest taka droga bo licza ze ktos kupi ze wzgledu na latwy numer i dlatego sobie tak ja cenia, kiedys widzialam jeszcze latwiejszy nr na allegro za ok 100 zl i to byl nr z popa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14845 |
Rozeznanie
|
Ale ten Klub Róży ma dobrze
![]() Poniżej podajemy skład zestawu, który można zakupić w kampanii 07/2007 (okręgi prognozujące K08/07) Zestaw do kupienia : Skład zestawu: vAS Maska rewitalizująca z witaminami vUrban Flowers London EDT vAS Tonik przeciw oznakom starzenia Zestaw można zakupić w kampanii 07/2007 (okręgi prognozujące 08/2007) (Cena zestawu 10,00 zł, numer...) Cały czas te zestawy są po 10 zł.. ![]() ![]() ![]() A tak na marginesie..buduje wam to opust i wlicza się do zamówienia? ![]()
#14846 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#14847 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W ramach realizacji przywilejów dla Klubowiczek Klubu Czerwonej, Srebrnej i Złotej Róży ... A ile wśród nas jest takich, które dobiły do pierwszego pozomu, że o wyższych nie wspomnę ?? Biała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14848 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
u mnie zamówienie składa średnio 12 - 20 osób, a zachętą jest rabat w wysokości 15 % |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14849 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#14850 |
Wtajemniczenie
|
Nie gapa
![]() ![]() Przy okazji, może któras z Was widziała life biżu Abrial i się wypowie, bo mam wybrać między nią a Tevya i tylko fotki w katalogu, by rozstrzygnąć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:59.