|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#15511 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
![]() ![]() ![]() Aha a katalogi z podpisu często odświeżam na serwerze, wystarczy napisać, zaraz będzie k09 na nowo spakowany Edytowane przez 9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 Czas edycji: 2007-06-22 o 08:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15512 | |
Zakorzenienie
|
Może telefon służbowy
![]() A potem się dziwić że tyle rzeczy na alegro w takich cenach... Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#15513 |
Raczkowanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4614540]Właśnie
![]() ![]() ![]() Aha a katalogi z podpisu często odświeżam na serwerze, wystarczy napisać, zaraz będzie k09 na nowo spakowany[/quote] To właśnie jest efekt zmian w Avon. A jeszcze niedawno zastanawialiśmy się na wątku, jak to będzie, no i mamy - kolejki jak w markecie
#15514 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Przed zmianami jak pobierali, to dwie godzinki i faktura była a teraz... Eeee ciekawe czy dzisiaj raczą wystawić. Na początku myślałam, że może jakieś zaległe wpłaty mam ale nie, bo termin do jutra bodajże, poprostu tak pozmieniali ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15515 |
Rozeznanie
|
też czekam na fakturę - zawsze była w dniu skladania zamówienia (czwartek) około 18 - teraz jeszcze nie ma
u mnie też zmienił sie dostawca paczek - zawsze miałam paczkę do godziny 14, a teraz najwcześniej o 21 (ostatnio o 22.30) ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15516 |
Raczkowanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4614678]Dobre określenie. Mam do ciebie takie pytanko: może chcesz te startówki z myAvon, ja bym je dała koleżance z Pasłęka i jakoś by Tobie podrzuciła?
Przed zmianami jak pobierali, to dwie godzinki i faktura była a teraz... Eeee ciekawe czy dzisiaj raczą wystawić. Na początku myślałam, że może jakieś zaległe wpłaty mam ale nie, bo termin do jutra bodajże, poprostu tak pozmieniali ![]() Dziękuje.Jeśli nie msz komu oddać to chętnie wezmę ![]() ![]()
#15517 |
Wtajemniczenie
|
Witam mam prośbę klijentka zamówiła lśniący cień i eyeliner 2w1 kolor cefe i sailor a na fakturze czytałam że te kolory w katalogu są nieprawidłowe mam remont i fakturę gdzieś zapodziałam czy może któraś mi pomoże chodzi mi o to co tam było z tymi kolorami nie tak ????
|
![]() ![]() |
![]() |
#15518 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eyeliner Tuxedo jest czarny, cień perłowy. Eyeliner Grapes ma odcień fioletowy, o ton ciemniejszy niż cień ukazany w katalogu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15519 |
Konto usunięte
|
To świetnie, będę widziała koleżankę dopiero na koniec miesiąca ale stratówki nie stracą ważności
![]() ![]() Ile można z tą fakturą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15520 |
Raczkowanie
|
Bardzo glupio w ogole jest z tym Klubem Rozy. Mam w tym momencie 8 tys 700, czyli do konca brakuje mi 4 tys 300. Zamowienie z kat 08 mam na jakie 400zl, powiedzmy ze jeszcze stowe dozbieram w trakcie kampanii.A te 13 tys mam miec do 10tej kampanii wlacznie. No i to mi sie z cala pewnoscia nie uda,bo musialabym miec tysiac zlotych zamowienia w katalogu,a nie ma na to najmniejszych szans,bo po pierwsze raz mialam dotychczas takie zamowienie,a po drugie te katalogi dwa przyszle beda przeciez wakacyjne,wiec niezbyt cos uzbieram:/ No i wkurza mnie to strasznie,bo w sumie niewiele mi bedzie brakowalo (nie wiem,moze jakos 1tys-2 co w porownaniu z trzynastoma nie jest wiele..) i co - wszystko sie to "skasuje" i bede musiala od tego 11tego zbierac od zera znowu zeby zasluzyc na łaskawe przyjecie mnie do tego klubu? Nie mam zadnej pewnosci ze za rok mi sie uda i nie zabraknie mi na przyklad 200zl:/ Przeciez to jest calkiem bez sensu! To sie powinno jakos sumowac, a nie tylko w ciagu roku!
![]() Nie znacie jakiegos rozwiazania? Glupio strasznie miec cos tak juz blisko,a nie dosiegnac.. (ojejku jej,ale jestem ofiarą marketingu, że coś strasznego! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15521 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15522 |
Raczkowanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4615039]To świetnie, będę widziała koleżankę dopiero na koniec miesiąca ale stratówki nie stracą ważności
![]() ![]() Ile można z tą fakturą ![]() Nie ma problemu. Za dnia powinnam być niedaleko Flomborka, więc mogłabym zajechać do ciebie. Możemy wymienić się tel to będziemy miały kontakt ze sobą ![]()
#15523 |
Zakorzenienie
|
Nie ma problemu
![]() A mi brakuje 1 700 zl do Klubu Rozy, a mam juz zamowienie z kat 8 na 700zl wiec mysle ze sie zakwalifikuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15524 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15525 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#15526 |
Przyczajenie
|
Witam Was Avonmaniaczki
mam pytanko czy któraś z Was może mi jasno wytłumaczyć różnice pomiędzy pomadkami Sparkling... i Sheer.... bo zamierzam sobie wziąść w demo i patrzałam na zdjęciach w katalogu 10 i w sumie to niewiem czym one sie różnia niby jedne maja być migoczące a drugi przejrzyste ale czy tak naprawde jest, może któraś z Was miała poprzednie wersje tej pomadki, które lepiej prezentuja sie na ustach ja wole cos widocznego czyli chyba Sparkling ale nie jestem pewna pozdrawiam
#15527 | |
szeryfcio
|
Cytat:
![]() |
#15528 |
Zadomowienie
|
Dokładnie tak jak mówi Sheryl - po prostu nie opłaca się wykręcać takich sum sprzedaży. Bo nie oszukujmy się - wiele nagród i przywilejow za to nie ma - a na pewno nie takie, które faktycznie by wynagradzały wysiłek wkładany w zrobienie takich sum sprzedaży. Ja mam ten caly klub w głębokim poważaniu z tej własnie racji że śmieszne rzeczy proponują w zamian za sprzedaż na kilkanaście tysięcy, pomijam to, że cały avon nie pyta konsultantek o zdanie robiąc wszelkie reformy a niektóre z nas zasuwają jak dzikie aby się dostać do KR. Nie dajmy się zwariować
![]() ![]()
#15529 |
Zakorzenienie
|
Ale mnie tu dawno nie bylo....od razu przyznaje sie nie jestem zbyt na bierząco ale mam zamiar nadrobic po sesji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15530 |
Zadomowienie
|
U mnie się nie sprzedaje (na szczęście) :P P.S. Kiedy mija "termin przydatności" tych starterów co nam przysłali?
![]()
#15531 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15532 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale prawda jest taka, że to co oni nam proponuja za te kilkanascie tysiecy zamowien to naprawde pozalowania godne, niestety.. Cytat:
![]()
![]() |
#15533 |
Raczkowanie
|
witam
ponawiam jeszcze rz swoje zapytanie w sprawie demo i netto do 9 i 10. a wiem ze w 10 jest netto. bede wdzieczna za kkazda inf, a juz nie mowie nawet o fotkach. pozdrawiam serdecznie aha u mnie tez fa w trakcie realizacji, szok totalny ilez mozna czekac dizadostwa tylko narobili tymi zmianami nie?? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#15534 | ||
szeryfcio
|
Cytat:
Moja OMS starała się mnie zachęcić i powiedziała, że doładowania doliczają się do zamówienia, a czasami brakuje tylko 50 albo 100 zł aby przekroczyć wyższy próg. Sama przejrzałam broszurkę i okazało się, że bazę budują avonki a nie cała kwota. Czyli brakuje nam 50 zł do zamówienia to trzeba naładować na 250 zł, 100 zł- ładujemy za 500, hehe.( bo 1 avonek jest za 5 zł). To już bardziej opłaca sie kupić kosmetyk za 50 zł (jeszcze mamy go z opustem) niż wydawać 250 na doładowanie. Cytat:
![]()
![]() |
#15535 | ||
szeryfcio
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#15536 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#15537 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#15538 |
BAN stały
|
witam
![]() Nie wiecie czy można zamawiać demo na 2gi termin? bo tak się zastanawiam nad nowym full speedem dla te żeta, ale jest wymagający więc wolałabym wcześniej powąchać.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15539 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Edit: mam fakturke, wszystko przyjdzie ![]()
![]() |
#15540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale trzeba mieć telefon w Orange. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:05.