|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#15631 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
violka42
witam serdecznie moja imienniczkę oraz pozostałe Avonki dziekuje serdecznie za odpowiedź Scarlet23![]() Maila juz napisałam odnosnie tej emulsji i mleczka ![]() życze miłego dnia vbmenu_register("postmenu _4622125", true); vbmenu_register("postmenu _4622125", true);
|
|
|
|
#15632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Napalilam sie rozniez na ten antyperspirant z internetowej, co prawda nie mialam go ale Klientki go bardzo zachwalaja, wiec w takiej cenie zawsze by mozna wyprobowac. Szkoda tylko ze juz sa jego braki A zeby zrobic zakupy w COK bez oplat musze miec minimum 50 zl? Chyba sie wybiore niedlugo choc zawsze mialam odbior do domu ale juz nie moge sie doczekac zamin to zamowienie by dotarlo...
|
|
|
|
|
#15633 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny,
o co chodzi z tymi dniami tygodnia A czy tam F czy jeszcze inaczej? Czy możecie mi to jakoś łopatologicznie wyjaśnić, ewentualnie wskazać gdzie tego szukać? Mam na ostatniej fakturze dzień F, a w notatce dołączonej do zamówienia, że D. O co biega? |
|
|
|
#15634 |
|
Raczkowanie
|
Żeby zrobić zakupy w COKu musisz miec zamowienie na 150zl zrobione juz w tej kampanii albo w poprzedniej. I jak masz te 150 "uzbierane", to potem już możesz w COKu kupić i za 1,50 i zadnych oplat nie ma.
|
#15635 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak Ci bardzo zależy, to zaryzykuj i zamów i tu i tu
|
|||
|
|
|
#15636 |
|
Raczkowanie
|
Witam,
dziewczyny czy macie może kolory Szminki nowej Ultra Color Rich z demo 8/2007? Chciałabym zamówić ale niestety podane są tylko nazwy kolorów. |
|
|
|
#15637 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
Cytat:
Jeśli chodzi o składanie zamówień mi też nie chce się czekać na mój termin i zamawiam wcześniej ale na odbiór własny w COK.
|
|
#15638 | |
|
Doncia
|
Cytat:
Nigdy mi się to nie zdażylo jak kupowałam inne rzeczy - tu zawsze jest fakturka |
|
|
|
|
#15639 |
|
Raczkowanie
|
Poważnie katalogi włączają się do bazy upustu?
|
#15640 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Yen.not - tak wliczają się, tak samo jak i próbki budują podstawę opustu.
|
|
#15641 |
|
Raczkowanie
|
No to w takim razie w COKu w Krakowie też jakieś machloje w tej kwestii odchodzą:/ No proszę, a takie dobre zdanie miałam o tym COKu.. Dalej mam w sumie, bo babki są przemiłe i nie robią z niczym nigdy problemu, no ale z tymi katalogami to przegięcie!
|
#15642 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#15643 |
|
Zadomowienie
|
Hello
![]() Przejrzałam dzisiaj listę zwycięzców z tego konkursu Plebiscytowego ( wczoraj o tym pisałyście) noi faktycznie bez sensu z jednej miejscowości chyba jedna rodzina zgarnęła z 40 tych zestawów Planet Spa. Nie podoba mi się to, ale cóż można zrobić ?
|
#15644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli uczciwie wygrali to czemu coś tu robić. Poza tym takie samo nazwisko o niczym jeszcze nie świadczy. U mnie w bloku mieszkają trzy niespokrewnione z sobą rodziny o tym samym nazwisku i to nie Nowak czy Kowalscy. Może jakaś dziewczyna mająca pod sobą dużo konsultantek odkupiła lub dostała od nich kupony konkursowe i wydała dużą kwotę na sms-y. Wygrała kilkanaście razy, ale kodów wysłała na przykład trzy razy więcej. Nigdy nic nie wiadomo, nie którzy mają niesamowite szczęście w różnego rodzaju grach. Ja ze swoim fartem nic nie wskórałam w tym konkursie (wysłałam trzy kody) i to akurat mi się nie podoba, ale przecież takie jest życie i nie ma sensu zazdrościć innym nagrody.
|
|
|
|
|
#15645 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#15646 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#15647 |
|
Raczkowanie
|
Czesc wam !!
Potrzebuje kody z oferyt neeto z k8 nastepujacych rzeczy:-Naprawcza odżywka w sprayu bez spłukiwania owoc granatu i jojoba -Długotrwale nawilżajacy żel do mycia twarzy niebieskie algi i bambus -Odżywcza maska nawilżajaca miód i mleko -Odżywczy tonik brzoskwinia i mleko migdałowe -Ochronna mgiełka do włosów z filtrem UV exotic bebachs -Balsam do skóry delikatnej Z góry dziekuje i pozdraiam ![]()
|
|
|
|
#15648 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
-Długotrwale nawilżajacy żel do mycia twarzy niebieskie algi i bambus 15917 -Odżywcza maska nawilżajaca miód i mleko 13185 -Odżywczy tonik brzoskwinia i mleko migdałowe 08599 -Ochronna mgiełka do włosów z filtrem UV exotic bebachs 32623 -Balsam do skóry delikatnej 30536
|
|
#15649 |
|
Raczkowanie
|
[quote=elffee;4605807]w koncu uporalam sie i jakos udalo mi sie obejrzec katalog, akle nie wiem czy zauwazylyscie ze w kat 10 nie ma wszystkich stron...
Katalog 10 jest juz dzis w calosci
|
|
#15650 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
|
|
#15651 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#15652 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#15653 |
|
Raczkowanie
|
Ja wygralam 2 razy >cfaniak<
![]() ale kiedy to w koncu przysla... :|??
|
#15654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
20 To faktycznie Avon na tobie zarobił. Z tych naszych sms-ów zebrała się pewnie suma na kilka samochodów.
|
|
|
|
|
#15655 |
|
Raczkowanie
|
Ja wysłałam jeden kupon. Nie wygrałam więc dałam sobie spokój, bo mi jakoś specjalnie nie zależało.
Jak już wspominałam, moja mama od swojej konsultantki w ogóle nie dostała kuponów (zamówienie ponad 100zł). Pewnie więcej było takich, które nie dały klientkom, klientki się nie upomniały no to powygrywały. |
|
|
|
#15656 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#15657 |
|
Rozeznanie
|
Ja wysłałam 2 sms i za drugim razem wygrałam
A nagrody ,była już o tym mowa i jest regulamin do ściągnięcia na stronce avonu, będą wysyłali po 29 czerwca bodajże...
|
#15658 |
|
Wtajemniczenie
|
Paulinkosia genialny opis
![]() Mam nadzieję, że poskutkuje ![]() Bo czasami to mam ochote walnąć w kompa jak czytam PERFUMA ![]() Ja nie wysyłałam żadnego kuponu ![]() Nie lubię takich konkursów A po ile był każdy smsik?Do jednego kuponu trzeba było wysłać 2 smski? Hm... Obawiam się, że gdybym się wzięła za taki konkurs, to na smski wydałabym więcej niż warte są kosmetyki Bo nie mam szczęścia do takich gier (a szkoda )Pozdrawiam
|
|
#15659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, do jednego kuponu trzeba było wysłać 2 sms. Każdy po 1,22zł...
|
|
#15660 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.

witam serdecznie moja imienniczkę
oraz pozostałe Avonki

Również jestem zła na te ich zmiany, bo spadłam o jeden dzień niżej ( z C na D) i równo tydzień mam opóźnienia
Ja jak ja, ale moje klientki są niepocieszone. No a co ja winna...???
Tym bardziej,że moje klientki wszystkie jak jeden mąż zawsze składają zamówienia na I termin, by jak najszybciej dostać kosmetyki, A tu masz ci los, dłużej czekać trzeba. Ehhhh, szkoda gadać. Pozdrawiam w ten paskudny, deszczowy dzień.
zawsze by mozna wyprobowac. Szkoda tylko ze juz sa jego braki

Klientki sie juz denerwuja, kurde, zmian im sie zachcialo... 

Ale teraz masz nauczkę, zawsze bierz faktury! Kurde ten avon to jest normalnie...firma. Jak nie braki to takie hece w cokach...

Poza tym takie samo nazwisko o niczym jeszcze nie świadczy. U mnie w bloku mieszkają trzy niespokrewnione z sobą rodziny o tym samym nazwisku i to nie Nowak czy Kowalscy.