|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "nickowe klony"- mały apel
Sprawdziłam:
tulip Puderniczka tulipan Puderniczka tulipanek19 Puderniczka tulipanna Puderniczka no i ja - tulipanka Ale i tak mają w większości 0 albo 1 post Sczerze mówiąc nie wiem jakbym zareagowała na kogoś o nicku tulipankaa albo coś w tym stylu... fajnie by mi pewnie nie było ale nie zrobiłabym awantury Poza tym nie jestem jakoś do mojego nicka szczególnie przywiązana... Chyba nawet wolałabym go zmienić... |
|
|
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co, ja stwierdziłam, że Wizażanki to kojarzę głównie po avatarkach, do których szybko się przyzwyczajam...
|
|
#243 | ||
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
na innym forum składam Ci życzenia ![]() Cytat:
no nie |
||
|
|
|
|
#244 | |
|
Mrs Mrau
|
Cytat:
Edytowane przez cattt Czas edycji: 2005-10-19 o 19:14 Powód: literówka -->Anett wybacz ;) |
|
|
|
|
|
#245 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#247 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no wlasnie, trwam przy mocnym postanowieniu nie zmieniania avatarku, bo w koncu bedzie on kojarzony ze mna (hmm, chyba, ze ktos sobie wezmie podobny a w sumie i moj nick jest raczej niespotykany Karmeleiro hihi, a wiecie skad sie wzial??
************************* ********************** Czarownice sa zwykle tak towarzyskie jak koty......wiekszosc czarownic jest zyczliwa (ogolnie), lagodna (dla pokornych), wielkoduszna (dla zaslugujacych, bo nie zaslugujacy dostawali wiecej niz im sie nalezalo) i oddana generalnie swemu powolaniu, ktore oferuje w zyciu raczej kopniaki niz calusy. T.P ************************* ********************** |
|
|
|
|
|
#248 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dopiero dziś odkryłam, że tu sż avatarki
Ale dodałam sobie i nikt nie ma prawa mieć takiego jak ja, bo to fotka mojego dziecięcia
|
|
|
|
|
#249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cos takie go mi sie kojarzy. Karmel i Eiro. Nie zabijaj jak sie mylę
|
|
|
#250 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
************************* ********************** Czarownice sa zwykle tak towarzyskie jak koty......wiekszosc czarownic jest zyczliwa (ogolnie), lagodna (dla pokornych), wielkoduszna (dla zaslugujacych, bo nie zaslugujacy dostawali wiecej niz im sie nalezalo) i oddana generalnie swemu powolaniu, ktore oferuje w zyciu raczej kopniaki niz calusy. T.P ************************* ********************** |
|
|
|
|
|
#251 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() tak dokladnie, od moich dwoch kotow ![]() na chwilke wyskakuje z domku, do zobaczenia
|
|
|
|
|
#252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czytalam uwaznie i zapamietalam Swoją drogą - Karmel, boskie imie dla kocura
|
|
|
#253 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
A o kotach też pamiętałam!! Ze ZTS - "Karmel i Eiro zapraszają"
|
|
|
|
|
|
#254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaz z drugiej strony cieszylam sie wtedy, ze do cwiercwiecza mam mimo wszystko jeszcze pare miesiecy
|
|
|
|
|
|
#255 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#256 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#257 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
svenja- Twoj nick kojarzy mi sie z Proustem a dokladnie jego ksiazka "w strone Svena" . Pewnie nie ma z tym nic wspolnego, ale odrazu mam przed oczyma okladke ksiazki jak widze Twoj post
|
|
|
|
|
#259 | |
|
Mrs Mrau
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#260 |
|
Zadomowienie
|
Ja też często się mylam w identyfikacji podobnych ników ;/ I jak najbardziej jestem za usuwaniem kont które po prostu nie są w użytku przez dłuzszy okres czasu...
Hehe, mojego nika jak na razie nikt nie klonował (albo o tym nie wiem) ale to może dlatego, że jest on po prostu brzydki Zazdroszcze facetom na wizazu, że nie mają takich samych problemów jak my Czyżby faceci byli bardziej oryginalni? ![]() PS: mimo wszystko mam nadzieje, że pozostanę jedyną Paliziomką nie tylko na wizażu ale i na Ziemi hehe
|
|
|
|
|
#261 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
), ale jesli ta o Svenie jest takiej samej objetosci to chyba wybiore jednak jakies streszczenie
|
|
|
#262 |
|
okrutnica jakaś... |
również brakuje mi skaczącej sarenki
Ja swojego avatarka nie zmieniłam od początku istnienia nowego forum ) choć przyznam, że mnie to kusiło |
|
|
|
|
#263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tej samej objętości Jak ktoś nie lubi takich klimatów, to czyta sie cięęęęężko
|
|
|
|
|
|
#264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
A co ja mam powiedzieć
- wchodzę sobie pewnego pięknego dnia na Wizaż a tu w jakimś wątku pytanie w stylu "Magja, gdzie kupiłaś to mydełko?". Głowę zachodzę, jakie mydełko (ja mydeł tylko do rąk używam i raczej się o nich nie rozpisuję), szukam jakiejś swojej wypowiedzi i nic Szukam jeszcze raz i znowu nic Dopiero, gdy spokojnie, powolutku przejrzałam wątek znalazłam swojego klona o nicku Magja (mar_go) i jakoś tak dziwnie się poczułam Nie po to dumałam przed rejestracją nad nickiem, żeby mnie ktoś teraz podrabiał Co prawda Magja przyznała, że przed swoją rejestracją nie wiedziała o moim istnieniu i że taki nick ma w necie od zawsze, ale fakt faktem, że czuję się sklonowana.I w związku z tym nasuwa mi się taka myśl, aby chociaż zablokować możliwość pojawiania się z pozoru identycznych nicków, a różniących się jedynie wielkością liter. Bo jeszcze trochę, a pojawi się magja, magJa, mAgJa itp. To chyba jest możliwe... |
|
|
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się nie mylą Wizażanki
Jakos nigdy mi się to nie zdarzyło. Denerwuje mnie tylko, że niektóre tak często zmieniaja awatarki, bo się do nich przyzwyczajam i po nich kojarzę who is who. Domyślam sie, że kombinacji Julii będzie pełno i żaluję, ze w momencie rejestracji byłam tak mało oryginalna... Cóż, to było dawno
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
|
#267 | |
|
Mrs Mrau
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#268 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#269 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
ale wiem że praktycznie każdy mnie kojarzy po nim więc pozostanę przy tym wyborze |
|
|
|
|
|
#270 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:54.

na innym forum składam Ci życzenia
no nie
Karmeleiro 

Szukam jeszcze raz i znowu nic
Nie po to dumałam przed rejestracją nad nickiem, żeby mnie ktoś teraz podrabiał