|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Wasz niezbędnik
Ja nie potrafię rozstać się z dzwonami, jestem po prostu chora, jak muszę ubrać spodnie o innym kroju
Nieważne, że w danym sezonie specjaliści każą dzwony chować na dno szafy, mnie nie powstrzyma to od ich noszenia ![]() Czego Wy nie wyrzucicie ze swojej szafy, niezależnie od pory roku czy mody obecnie panującej?
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasz niezbędnik
Butów ze szpicem
|
|
|
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
Mój pasek z muszelkami
chyba, że w końcu mi się znudzi...
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Ja ze swojej szafy nie wyzuce nigdy...dzinsów jakiejkolwiek maści i kroju oraz koszulek ze śmiesznymi nadrukami
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Bluzka koszulowa
Uwielbiam, w różnych wariantach, krótki rękaw, długi, prosta, marszczona Zawsze mam ochote kupić kolejną
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Spodni Diesla (maksymalnie niskie) i juz sa wytarte na makasa ale kocham je !
No i koszulka z krotkim rekawkiem Pumy...i kowbojki. A ogolnie buciki,torby,spodnie,pask i..
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
jeansow sie chyba nigdy nie wyrzekne
|
|
#8 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja też
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
a ja szaliki, apaszki, rozne cuda motane wokol szyi i ogormne zwisajace kolczyki,czasami mam ochote obrobic H&M
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Podpisuję sie obiema rękami Szaliczki, szale też ciagle uszczuplaja mój portfel, jakos nie moge oprzec sie przed tym by zakupic kolejny, kolejny......
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
A ja uwielbiam szaliki, rękawiczki, paski i jeansy, toby, torebki, torebeczki również
Nie pozbyłabym się moich wymyślnych topów, t-shirt'ów i fikuśnych podkolanek Również różnego rodzaju marynarek i żakietów I spódnic ołówkowych |
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
toja z kolei wole spodnice w kolo, szerokie, zamaszyste, pewnie przemina z wiatrem na wiosne, ale ja na pewno bede dalej sie w nich kokosic
|
|
|
|
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
Mam to samo, toleruję tylko dzwony i za nic nie umiem się odzwyczaić
Kolejna rzecz której się nigdy nie pozbędę to różne różności do zawieszania na szyję, nadgarstki itd.. tylko pierścionków nie lubię
Chwilowo nie ma mnie na Wizażu - problemy z siecią, jakby co proszę o kontakt mailem. Pozdrawiam DOKŁADKA ciuszków 10.02.2006: Ciuszki -->https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=87987 Kosmetyki --> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=1060912 |
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Ach... I jeszcze zapomniałam o bluzeczkach z rękawem 3/4, uwielbiam je
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
JEANSÓW, zwłaszcza moich ukochanych, wytartych biodrówek. I długaśnych kolczyków (vintage), wielkich szalików i chust, uwielbiam je!
|
|
|
|
|
#16 | |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2005-09
|
Cytat:
Kaszkiet różowy ? A włosy koloru blond? Wg mnie nie wygląda to najlepiej Łukasz |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
调解人
|
czarny kardigan- jeden sweter, tyle możliwości
|
|
#19 | |
|
SPAMER
|
Cytat:
Jesli pytam to rozowioutkiej (chyba ze pozwolila Ci wypowiadac sie w jej imieniu, to przepraszam) A avatarki ponoc nie zawsze sa prawdziwymi obliczami uzytkownikow. Tak czy inaczej rozowy kolor kojarzy mi sie jednoznacznie NO to tylko moje odczucie oczywiscie Łukasz |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#21 | |
|
SPAMER
|
Cytat:
A ok, no to bardzo sie ciesze i dziekuje milutko za odpowiedz Łukasz |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wyrzeknę się nigdy t-shirtów z nadrukami (najlepiej w stylu vintage), szerokich skórznych pasków (męskie, plecione - najróżniejsze), jeansy (zmienia się tylko ich krój - teraz wąskie i przydługawe). Uwielbiam bizuterię (duże bransolety, duże kolczyki, duże korale
- nie wszystko naraz oczywiście), bez niej czuję się prawie naga.
|
|
#23 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To że nie lubisz koloru różowego, jakoś mnie zbytnio nie interesuje i nie chcę znać Twojego zdania na ten temat
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Konto usunięte
|
Ał zabolało
Też nie lubie różowego takiego "chamskiego" a taki delikatny, tzw zgaszony, albo przybrudzony to mi odpowiada. O ile nie w za duzych ilosciach;]
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zadomowienie
|
Kazdemu podoba sie cos innego, to samo dotyczy kolorow. Ja lubie delikatny roz i wcale "jednoznacznie" mi sie nie kojarzy.
A wracajac do tematu watku- ja uwielbiam moje (i wszystkie fajne, ktore jeszcze kupie) torebki, buty, jeansy i szale... Gdybym tylko miala kase, moglabym je kupowac, kupowac, i...
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
W życiu nie wyrzucę ukochanych par jeansów, bluzek z Big Stara, ciepłych bluz z reportera, Trolla, żadnych firmowych w ogóle :P I oczywiście pięciopalczastych skarpetek
![]() ![]() Do tego biżuterii, długich kolczyków... ANI JEDNEGO PIERŚCIONKA
|
|
|
#27 | |
|
SPAMER
|
Cytat:
To po jaką cholere zamieszczasz tutaj swoje wypowiedzi skoro nikt nie moze sie do tego ustosunkowac i wyrazic swojej opini na ten temat ? A moe to tylko ja nie moge ? |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Rozeznanie
|
Żeby inni wiedzieli jaki masz stosunek do świata.. a tak bardziej na poważnie to jesteś zwykłym facetem któremu jak się coś ubzdura to mówi za ogół.. widze, że zostawiłeś na tym forum mało postów co oznacza, że pewnie mało też wiadomości przeczytałeś tutaj, ale moge Ci powiedzieć, że większość osób jest tu otwarta na porady. Zresztą sama Różowiutka też, (wiem bo ja jej nawet doradzałam) no, i oczywiście zgadzam się z nią, że dlatego, bo ty zle myślisz o różowym to ona ma go przestać lubić..?!chyba kpisz! ja też kocham różowy i mogłabym mieć cały dom w tym kolorze i ktokolwiek by mi powiedział, że różowy mu się nie podoba to odpowiedziałbym tak samo jak Róźowiutka!! bardzo ją lubie i podoba mi sie to jak Ci napisała
hehe buziaki dla Ciebie=*
|
|
#29 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poziomeczko poprostu JESTES KOCHANA ![]() ![]() za te słowa Dziękuję Ci gorąco za to co napisałaś ![]() Też Cię bardzo lubię i napewno skorzystam jeszcze nie raz z Twoich rad ![]() sossen Nie mam nic do dodania- Poziomeczka napisała co trzeba. Zresztą nie mam ochoty nic ci tłumaczyc bo i tak twoje zdanie się W OGÓLE dla mnie nie liczy!
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Nigdy nie pozbędę się moich ukochanych granatowych przetartych jeansów
I wszystkich kobiecych dodatków ... heh. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:00.

Nieważne, że w danym sezonie specjaliści każą dzwony chować na dno szafy, mnie nie powstrzyma to od ich noszenia